Powiększanie piersi cz.7 - Strona 491 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-21, 23:16   #14701
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

hejos!!!

BALSENO pewnie już po....czekamy na wieści

ANIKA mój dr kazał mi się zaszczepić ale każdy ma swoje teorie,ja już się dawno zaszczepiłam więc miałam luz..

OLIVKO termin się zbliżanie mogę się doczekać,już Ci pisałam

JOASI wrzuciłam zdjęcia w czarnym staniorku,ale nie wiem czy tam coś widać czy nieże pasuje!!!
i w ogóle mam problem z wrzucaniem zdjęc ostatnio cholera

ja dziś miałam kryzys cyckowy...że jakieś małe i brzydkie...ale już mi przeszło i nie są małe i brzydkie...pamiętam jak JOASI miałaś tak,pamiętasz?jak mówiłas że mogłyby być większe?ale już większych chyba byś nie chciała???bo już są wystarczająco duże..sama widziałama że piękne muszę dodać SĄ TEŻ

pokazałam dziś moje cycorki koleżance jednej co ich jeszcze nie widziała..i tak jej się podobały że nie mogla wyjść z podziwu....ale mi było fajnieeeeeeee

a jutro czekam na staniory..będe mierzyć i wam pokażę..jak uda mi się zdjęcie wrzucić

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

dziewczyny i pytanie za 100 punktów...czy naprawdę te nasze piersi się tak bardzo zmienią???a w tym moje???wiecie czego się obawiam ???MAYUUUże będzie gorzej,bo WASZE piersi to zawsze się zmieniają na plus!!!...a ja mam obawy że mi ten mój cycek (mój własny)jakos obwiśnie albo coś???wszystko ok jest teraz ale czuję go,mogę normalnie tak jakby pod implantem nim poruszyć,może tak być,póki co nawet to śmieszne i przynajmniej jest od spodu miękki ale boję się że się poluzuje pierś,mięsień i może to źle wyglądać w przyszłości..to jest mój jedyny schiz..już teraz wiem co miała na myśli lekarka chcąc wsadzić mi te 60ml więcej,powiem szczerze że mniej po prostu latała by mi ta pierś,byłaby najzwyczajniej bardziej napięta....czy może się mylę???echh
i jak mówię,nic mi nie przeszkadza póki co tylko by się już z tym nic nie działo!!!!takie moje małe obawy.....
a tak to dalej je uwielbiam i zaczynam je dotykac w inny sposób,..cudowne uczucie
Stary 2012-06-21, 23:32   #14702
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Anika ale żółtaczka to nie katar, nie zaraża się nią ot tak

jak Cie to tak strasznie męczy a dr nie zabroniła tylko nie zaleciła i masz szczepinke to może zrób dla spokoju sumienia. teraz bodajże trzy dawki w odstępie 0-7-21dni i czwarta przypominająca po roku.

A tu sie nie zgodze Mi w przychodni powiedzieli, ze zoltaczka mozna sie zarazic u fryzjera , dentysty itd. I o wiele czesciej ludzie zarazaja sie zoltaczko, niz HIV, wiec nalegali bym sie zaszczepila w przyspieszonym tempie, czyli co tydzien Lepiej dmuchac na zimne

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
Joasiu zebys wiedziala ze mialam ich nie brac bo dzis normalnie bym dostala okres i byloby po problemie a teraz to juz cyckow chyba nie zrobie no zalamie sie chyba.
A jakie bierzesz tabletki??? Bo ja tez przesowalam i wszystko poszlo jak bylo zaplanowane Zaczelam brac tydzien przed okresem, bo nie bylam pewna czy dostane w terminie. Gdybym dostala w terminie, to lepiej jakbym tabletek nie brala, bo do operacji mialabym problem z glowy....... A tak spuchlam nieziemsko........ No ale na gdybaniu nie mozna polegac, wiec bralam Norethisterone, czy cos takiego Do dnia operacji i one jeszcze dzialaly ze 4 dni po odstawieniu Wiec jak juz zaczelas brac, to bierz je do dnia operacji, a spokojnie bedziesz mogla sie polozyc na stol
Stary 2012-06-21, 23:44   #14703
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
A tu sie nie zgodze Mi w przychodni powiedzieli, ze zoltaczka mozna sie zarazic u fryzjera , dentysty itd. I o wiele czesciej ludzie zarazaja sie zoltaczko, niz HIV, wiec nalegali bym sie zaszczepila w przyspieszonym tempie, czyli co tydzien Lepiej dmuchac na zimne

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

A jakie bierzesz tabletki??? Bo ja tez przesowalam i wszystko poszlo jak bylo zaplanowane Zaczelam brac tydzien przed okresem, bo nie bylam pewna czy dostane w terminie. Gdybym dostala w terminie, to lepiej jakbym tabletek nie brala, bo do operacji mialabym problem z glowy....... A tak spuchlam nieziemsko........ No ale na gdybaniu nie mozna polegac, wiec bralam Norethisterone, czy cos takiego Do dnia operacji i one jeszcze dzialaly ze 4 dni po odstawieniu Wiec jak juz zaczelas brac, to bierz je do dnia operacji, a spokojnie bedziesz mogla sie polozyc na stol

dzieki zabulku za info ja biore zamiennikkazali mi zaczac 3dni przed i tak zaczelam tylko nie przewidzialam ze moze okres wczesniej wpasc i wychodzi na to ze zaczelam na dzien przed i martwie sie czy sie nie rozciekne do srody bo ja czuje sie jakbym miala okres trylko bez wycieku a z lekkim plamonkiem ja tez spuchlam juz masakrycznie jak zawsze przed okresem hehe a jak dojdzie do tej op to bede jak bomba napuchnieta no coz jak sie rozciekne to widocznie tak mialo byc i juz

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja mam 425hp okrągłe, w biodrach mam 108 i powiem szczerze... mogłyby być większe

czy jak zapomniałam iść na 3 szczepienie to coś mi się podzieje czy niekoniecznie? przegapiłam kurde. człowiek jak bezrobotny to czasu nie liczy w maju chyba miałam mieć 3 dawkę
ale ty kochana jestes szczupla i wysoka a ja jak kacza dupa mala i wcale nie taka szczupla

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-21, 23:47   #14704
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki zabulku za info ja biore zamiennikkazali mi zaczac 3dni przed i tak zaczelam tylko nie przewidzialam ze moze okres wczesniej wpasc i wychodzi na to ze zaczelam na dzien przed i martwie sie czy sie nie rozciekne do srody bo ja czuje sie jakbym miala okres trylko bez wycieku a z lekkim plamonkiem ja tez spuchlam juz masakrycznie jak zawsze przed okresem hehe a jak dojdzie do tej op to bede jak bomba napuchnieta no coz jak sie rozciekne to widocznie tak mialo byc i juz
No czyli za pozno wzielas Ja mialam wziasc 3 dni przed, ale nie bylam pewna kiedy dokladnie to wypadnie, wiec wzielam 7 dni przed I bylo ok... opuchnieciem sie nie przewjmoj, bo zejdzie Oczywiscie kilka tygodni po operacji, hehehe, ale zejdzie. Najwazniejsze zebys brala te tabletki mimo wszystko, bo masz jeszcze czas do operacji, a jak przerwiesz teraz to moze Ci zaczac leciec gorzej.
Stary 2012-06-22, 01:06   #14705
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja mam 425hp okrągłe, w biodrach mam 108 i powiem szczerze... mogłyby być większe

czy jak zapomniałam iść na 3 szczepienie to coś mi się podzieje czy niekoniecznie? przegapiłam kurde. człowiek jak bezrobotny to czasu nie liczy w maju chyba miałam mieć 3 dawkę
No jasne- mogłyby być większe
A co do szczepionki- możesz się jeszcze zaszczepić i dokończyć cykl szkoda stracić te dwa szczepienia jak już zaczęłaś. A tak w ogóle jako masażystka czemu Ty nie miałaś tych szczepeiń wcześniej no nie ładnie, nie ładnie proszę pani

Gwen- hihi no wkręciłaś mnie. A ja innych chciałam powkręcać - ale się wyjaśniło A z tym samolotem to świetne rozwązanie- i taniej niż samochodem i szybciutko i co najważniejsze bezpieczniej dla cycuchów

---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

ja dziś miałam kryzys cyckowy...że jakieś małe i brzydkie...ale już mi przeszło i nie są małe i brzydkie...pamiętam jak JOASI miałaś tak,pamiętasz?jak mówiłas że mogłyby być większe?ale już większych chyba byś nie chciała???bo już są wystarczająco duże..sama widziałama że piękne muszę dodać SĄ TEŻ

pokazałam dziś moje cycorki koleżance jednej co ich jeszcze nie widziała..i tak jej się podobały że nie mogla wyjść z podziwu....ale mi było fajnieeeeeeee

a jutro czekam na staniory..będe mierzyć i wam pokażę..jak uda mi się zdjęcie wrzucić

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

dziewczyny i pytanie za 100 punktów...czy naprawdę te nasze piersi się tak bardzo zmienią???a w tym moje???wiecie czego się obawiam ???MAYUUUże będzie gorzej,bo WASZE piersi to zawsze się zmieniają na plus!!!...a ja mam obawy że mi ten mój cycek (mój własny)jakos obwiśnie albo coś???wszystko ok jest teraz ale czuję go,mogę normalnie tak jakby pod implantem nim poruszyć,może tak być,póki co nawet to śmieszne i przynajmniej jest od spodu miękki ale boję się że się poluzuje pierś,mięsień i może to źle wyglądać w przyszłości..to jest mój jedyny schiz..już teraz wiem co miała na myśli lekarka chcąc wsadzić mi te 60ml więcej,powiem szczerze że mniej po prostu latała by mi ta pierś,byłaby najzwyczajniej bardziej napięta....czy może się mylę???echh
i jak mówię,nic mi nie przeszkadza póki co tylko by się już z tym nic nie działo!!!!takie moje małe obawy.....
a tak to dalej je uwielbiam i zaczynam je dotykac w inny sposób,..cudowne uczucie
J
Jak Cię znowu kryzys złapie- to wołaj koleżankę to zawsze pomoże. I oczywiście koleżanka musi być przed operacją
A co do Twoich obaw- no kochana teraz musisz być cierpliwa. Co tam Pan dr wyczarował okaże się dopiero za 4 msc Piersi są śliczne na obecną chwilę- i wierzę, że tak zostanie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 07:09   #14706
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Witajcie cycolinki, te stałe bywalczynie jak i oczywiście nowe

Stara wiara się wykruszyła ale widzę , że nie do końca i wspierają nową larorośl pozdrawiam serdeczne
gratuluje wszystkim pięknych piersiątek
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 08:00   #14707
ania 31
Raczkowanie

no nie zupelnie zabulkau bo mi okres mial wypasc w poniedzialek ale przez ten stres sie poprzestawialo poki co cisza a mam pytanko ty tez w terminie czulas sie tak jak w czasie okresu tzn mialas wszystkie objawy takie jak w okresie??

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 08:13   #14708
beatabo1986
Raczkowanie

Hej dziewczynki

co to może być,że mnie od wczoraj tak ze 4-5 razy w ciągu dnia coś chwilę pokłuje raz w jednej raz w drugiej piersi, nie jakoś długo tylko chwilkę, ale tak jakby ktoś mnie tam w środku szpilką kuł. Jestem 7 tygodni po operacji, trochę mnie to martwi co tam się dzieje
Stary 2012-06-22, 08:21   #14709
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
no nie zupelnie zabulkau bo mi okres mial wypasc w poniedzialek ale przez ten stres sie poprzestawialo poki co cisza a mam pytanko ty tez w terminie czulas sie tak jak w czasie okresu tzn mialas wszystkie objawy takie jak w okresie??
Tak Czulam sie fatalnie I odliczalam dni do operacji , zeby przestac brac to swinstwo Ja zle znosze tabletki z hormonami
Stary 2012-06-22, 09:16   #14710
jooasi
Wtajemniczenie

beatabo ja też mam czasami takie kłucia do teraz a wczoraj to wogóle mnie cycek bolał prawy. tak to już chyba jest z tymi silikonkami zresztą brzuch czy naturalki też nas czasem kłuje tylko nie zwracamy na to uwagi jak nieoperowane

klaudek u mnie też czuć gdzie jest naturalna pierś miękka a gdzie silikon twardy, to jest inna struktura i jak się miało swój gruczoł to musi to być wyczuwalne, lewą mam wogóle jakby ciut za mało wypełnioną no ale nic tam się złego do tej pory nie dzieje. wiem już napewno że większych bym mieć nie chciała, miałam po operacji takie schiza że i 500 bym wsadziła a teraz to czasem nawet te mi za duże. ja lubie szczupłe dziewczyny i niewielkie piersi, taki jest mój ideał urody, na chwile się poprzestawiał, zresztą przez to forum jak się tyle cycorów naoglądałam ale już wszystko do normy wróciło
Stary 2012-06-22, 09:50   #14711
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
beatabo ja też mam czasami takie kłucia do teraz a wczoraj to wogóle mnie cycek bolał prawy. tak to już chyba jest z tymi silikonkami zresztą brzuch czy naturalki też nas czasem kłuje tylko nie zwracamy na to uwagi jak nieoperowane

klaudek u mnie też czuć gdzie jest naturalna pierś miękka a gdzie silikon twardy, to jest inna struktura i jak się miało swój gruczoł to musi to być wyczuwalne, lewą mam wogóle jakby ciut za mało wypełnioną no ale nic tam się złego do tej pory nie dzieje. wiem już napewno że większych bym mieć nie chciała, miałam po operacji takie schiza że i 500 bym wsadziła a teraz to czasem nawet te mi za duże. ja lubie szczupłe dziewczyny i niewielkie piersi, taki jest mój ideał urody, na chwile się poprzestawiał, zresztą przez to forum jak się tyle cycorów naoglądałam ale już wszystko do normy wróciło
echh dziękuję słoneczkomam nadzieję że i u mnie się nie zmieni,nawet mój chop mówi że fajnie bo przynajmniej coś miękkiego mam w tych piersiachco do wielkości twoich to mówiłaś właśnie że momentami i za duże Ci się wydają...i fakt że nie są małeno i najpiękniejsze co to typu urody to mam taki jak ty,mimo że nie mam nic przeciwko dziewczynom z dużym biustem i też mi się podobają...baaa to siebie z takim nie widzę!!!

MAYUmam nadzieję że za te 4miesiące też się to niewiele zmieni...tzn nie obwiśniei cieszę się że Ci się podobapóki coa tak myślałam..zapodaj nam jakieś świeże zdjątka...pleaseeeeee:pro si:

beatabo,mayu i joasi DZIĘKUJĘ za komentarze co do staniorka...też myślę że ..chyba..okwłaśnie ty masz joaś bliżej piersi i pewnie miseczka obejmowała całą pierś a u mnie pośrodku trochę odstaje,idealnie byłoby jakbym sobie tam czymś spieła i piersi by sie zbliżyły tyćkę..mogę taki w ogóle ja Ci się muszę odwdzięczyć za to!!!Ojj tak!!

PYSIAA hejka!!!żeby nie było że Cię nie zauważyłam!!!

żabo

i JOASI ja oczywiście zadzwoniłam do pani i zamówiłam ''s''już wczoraj,także czekam na ten i ten triumpha

ojj ciekawa jestem jak tam balseno

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-22 o 09:54
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 10:06   #14712
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
no to się uspokoiłam a już chciałam mojego lekarza nękać bo mi ostatnio wizytę przełożył z dzisiaj na 11 lipca bo wyjeżdża....

ale jak to normalka to się przyzwyczaję...
Stary 2012-06-22, 10:14   #14713
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudek no właśnie ten Triumphik nie był za bardzo na mnie bo miałam go bokami a środkiem moje cycki się wylewały. Triumphy mi ogólnie nie leżą bo nie pasują na mój rozstaw i z boku piersi zawsze mi sterczą, dam fotke pozniej, taka niebardzo bo cycki nie ułożone ale inne nie mam. a u Ciebie jest ok i narazie nic tam nie zbliżaj, chyba, że dr Ci kazał bo coś mi tak stuka po głowie.
Stary 2012-06-22, 11:45   #14714
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, kilka dni temu jedna z was pisała o olejku do włosów Vatika. problem w tym ze nigdzie nie jest dostępny może masz jakieś sprawdzone miejsce gdzie mogę go dostać. z góry wielkie dzięki za pomoc.
CZEŚĆ DZIEWCZYNY

ANNE ten olejek z vatiki bez problemu kupisz na allegro , jest go tam w brud . I najczęściej mozna go znaleść w sklepach z naturalnymi kosmetykami.

Ja mam taki sklep pod nosem więc jak cos to mogę Ci kupić i wysłać za pobraniem , kosztuje 30 zł za 300 ml

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-06-22 o 12:16
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:16   #14715
patrycjaw1989
Raczkowanie

Hej dziewczęta mi cały czas taka myśl krąży po głowie czy zrobienie piersi oznacza że już nigdy nie usne w swojej ulubionej pozycji czyli na brzuchu....? jak to jest z wami po a opalonko na plaży? nie da rady położyć się na brzuchu żeby plecy opalić, a sex w pozycji klasycznej, czy np po pół roku czy roku wszystko jest dozwolone? męczy mnie to u mnie z tym spanie na plecach to bedzie jakas masakra zawsze na boku lub na brzuchu śpie...czasami staram sie zasnac na plecach w ramach przyzwyczajanie ale nie daje rady
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:50   #14716
Olivkaa200
Zakorzenienie

ania 31 27.06 - 7
Olivkaa200 12.07 - 22
patrycjaw1989 02.08 - 37
Lenkii 06.09 - 83

Cześć dziewczynki

Byłam dzis zapytać o te badania, wyniki odrazu na drugi dzien i grupa krwi tez za wszysko bede musiala zapłacic 135 zł plus USG 60 zl wiec nie jest tak zle w nastepnym tygodniu ide pobrac krew i bede czekac na wyniki i jeszcze na USG sie musze umówic no ale zaraz biore telefon i dzwonie

Jej ja 2 w odliczance hihi kto by pomyslal ze to tak szybko zleci

Klaudeczko teraz moja sa najbardzej wyczekiwane no i sie doczekamy Twoich ślicznotek sie doczekałyśmy to i moich sie doczekasz

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

No to mała poprawka USG kosztje 70 zł zdzierają z człowieka wszysko pozałatwiam w nastepnym tygodniu i bede czekac na cycunie miesiaczke tez mam za sobą nastena juz z cyciuniami ale śmiesznie to brzmi

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:55   #14717
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ciekawe jak BALSENOo której ona miała mieć operację????wiecie??
Witajcie kochane moje jestem już w domu zabieg miałam ok 13 i powiem wam szczerze, że bólu jakiegoś wielkiego to ja nie czuje , dyskomfort tak, ucisk tak, coś jakby siniaki u góry i u dołu mostka i oczywiście ograniczony zakres ruchu i zastanawiam się czy to od kroplowek z kliniki - o 6rano miałam ostatnią czy to dopiero przyjdzie, wykupiłam ketonal z zaleceniem 3xdziennie i nie wiem czy go brać profilaktycznie czy wówczas jak bedzie bolało? Z rzeczy niepokojących to może to, że ja wogóle tak jakbym straciła czucie, jak mi zmieniali dziś opatrunek to mowili zaboli, zaszczypie a ja nic nie czułam, ani czy to zimne czy cieple.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-22 o 14:04
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:58   #14718
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Witajcie kochane moje jestem już w domu zabieg miałam ok 13 i powiem wam szczerze, że bólu jakiegoś wielkiego to ja nie czuje , dyskomfort tak, ucisk tak, coś jakby siniaki u góry i u dołu mostka i oczywiście ograniczony zakres ruchu i zastanawiam się czy to od kroplowek z kliniki - o 6rano miałam ostatnią czy to dopiero przyjdzie, wykupiłam ketonal z zaleceniem 3xdziennie i nie wiem czy go brać profilaktycznie czy wówczas jak bedzie bolało? Z rzeczy niepokojących to może to, że ja wogóle taj jakbym straciła czucie, jak mi zmoeniali dziś opatrunek to mowili zaboli, zaszczypie a ja nic nie czułam, ani czy to zimne czy cieple.
Jejkuu super że już wróciłaś i ze wszystko dobrze!!! bardzo się cieszę !
teraz tylko cierpliwości :d masz już swoje nowe cycuszki i musza tylko dojrzeć ale i tak pewnie już sie cieszysz że po wszystkim ))

a ja brałam ketonal jak zaczeło boleć bo wolałam się niepotrzebnie nie truć
Stary 2012-06-22, 14:11   #14719
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Jejkuu super że już wróciłaś i ze wszystko dobrze!!! bardzo się cieszę !
teraz tylko cierpliwości :d masz już swoje nowe cycuszki i musza tylko dojrzeć ale i tak pewnie już sie cieszysz że po wszystkim ))

a ja brałam ketonal jak zaczeło boleć bo wolałam się niepotrzebnie nie truć
Cieszę sie bardzo ze jesteś już po i ze fajnie sie czujesz . Co do braku czucia to nie martw sie narazie , a dziewczyny sie znają to zaraz cos doradzą, ja życzę dużo zdrówka i radości z nowych funkiel nówek Cycoszków

Edytowane przez Littaleya
Czas edycji: 2012-06-22 o 14:27
Stary 2012-06-22, 14:27   #14720
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Dziewczyny, napiszcie proszę, czy warto szczepić się od WZW B w trybie przyspieszonym? Bo ja tak długo się wahałam z tą operacją, a teraz to już nie zdążę w normalnym trybie się zaszczepić. Pytałam dr, ona powiedziała, że nie szczepić się, ale mąż, który ma bardzo dużo wspólnego z służbą zdrowia twierdzi, że jednak powinnam... No i kogo posłuchać? Szczepionki już mam
Na konsultacji dr powiedzie, żeby się nie szczepić, lekarz rodzinna twierdziła, że przed każdym zabiegiem powinno się zaszczepić ale ja miałam za mało czasu i zaufałam klinice i poszłam bez szczepień.

A wiecie, że ich jeszcze nie widziałam hihii. Wczoraj nie dałam rady tak głowy schylić a dziś w lustrze w biustonoszu popatrzyłam. Lekarz przy zmianie opatrunku chciał mi pokazać, ale stwierdziłam, że ne chcę bo ja bardzo dużo cięć miałam i narazie to pewnie masakra i nie chcialam takiego widoku zapamiętać

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-22 o 14:30
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 14:33   #14721
anne001
Raczkowanie

Hej Belseno, wierzę że w tej klinice tak dobrze robią cycuchy ze nas nie boli co do kroplówek to tam tez dają ketonal bo pytałam. Ja brałam tylko na noc i rano 2 pyralginy, i tak bolał mnie żołądek,po 4 dobach odpuscilam zupelnie tabletki, próbuj. co do czucia,również je utraciłam, od szwów i kawałek w górę-taki trójkącik, na zdjęciu szwów powiedziałam o tym i dr powiedział że to jest odrętwienie które sie zdarza i ma minąć. super że dobrze się czujesz. witaj w naszym gronie!!

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

dzię przyszedł tez staniczek triumpha, jest super, wklejam 2 zdjęcia czy piersi przejdą trochę na środek?? chodzi mi o to ze w ogóle nie mam tego rowka piersiowego,czy jak to sie tam mówi, ułożą mi sie odpowiednio?? martwie się...
Stary 2012-06-22, 16:17   #14722
Andzikus
Raczkowanie

Szczepienia przeciwko żółtaczce Dziewczynki, poczytałam sobie o tym co piszecie na temat potrzeby lub braku wskazań do szczepień przeciwko żółtaczce i muszę zdemontować plotki jakimi się tu dzielicie . Żółtaczka to choroba, która może zabić doprowadzajac do marskości wątroby. Może się przenosic poprzez źle wysterylizowane narzędzia chirurgiczne, stąd potrzeba szczepień tam gdzie używa się narzędzi wielokrotnego użytku. Tam, gdzie stosuje się 100% sterylne narzedzia jednorazowego użytku nie ma niebezpieczeństwa zarażenia. Przy ugmentacji stosuje się tylko strzykawki, skalpel, nici i igły, wszystko jednorazowe więc bezpieczne. I to jedyne wytłumaczenie dlaczego w tym przypadku szczepienia nie są wymagane

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Jooasi ja mam Trophy w rozmiarze 34D a Energy 32E, a ten Triumph to 32D ale chyba lepszy byłby gdyby był węższy w obwodzie. W ogóle, po tych wszystkich przymiarkach widzę, że w wielu przypadkach, pomimo moich 78 cm w obwodzie, najlepszym rozmiarem dla mnie jest 30.

Dziewczynki Kochane, dziękuje Wam za miłe opinie do mojego albumiku. Cieszę się tym bardziej, że moja Pani Dr również zaakceptowała moje wybory. Oczywiście fiszbinek narazie nie pokazywałam bo jeszcze nie chcę ich nosić Zaczekam jeszcze trochę aż moje cycunie bardziej dojrzeja Kupiłam je już teraz bo nie mogłam się powstrzymać

Belseno, pięknie, że już jesteś!
Ja brałam Ketonal razem z Diclakiem co 12 godz bo częściej nie potrzebowałam. Jak nie boli to nie łykaj bo po co się truc, ale gdyby bolało to się nie mecz. Choć na noc chyba lepiej łyknąc, będziesz lepiej spala
Z tym czuciem to też różnie bywa. Ja najpierw czułam normalnie, potem miałam przeczulice, teraz jest normalnie.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-22 o 18:38
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:15   #14723
Gipsy
Raczkowanie

Belseno - gratuluję Ciesz się, że nic nie boli szczęściaro i nie bierz ketonalu jak nie musisz. Ja nie brałam w ogóle, chociaż mi doktor przy lóżku zostawił bo też mnie nie bolało. Czemu miałaś dużo cięć? Ja bym tak nie wytrzymała bez oglądania, ciekawość by mnie zeżarła
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 17:38   #14724
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie kochane moje jestem już w domu zabieg miałam ok 13 i powiem wam szczerze, że bólu jakiegoś wielkiego to ja nie czuje , dyskomfort tak, ucisk tak, coś jakby siniaki u góry i u dołu mostka i oczywiście ograniczony zakres ruchu i zastanawiam się czy to od kroplowek z kliniki - o 6rano miałam ostatnią czy to dopiero przyjdzie, wykupiłam ketonal z zaleceniem 3xdziennie i nie wiem czy go brać profilaktycznie czy wówczas jak bedzie bolało? Z rzeczy niepokojących to może to, że ja wogóle tak jakbym straciła czucie, jak mi zmieniali dziś opatrunek to mowili zaboli, zaszczypie a ja nic nie czułam, ani czy to zimne czy cieple.
BOLSENO Cieszę sie bardzo ze jesteś już po i ze fajnie sie czujesz . Co do braku czucia to nie martw sie narazie , dziewczyny sie znają to napewno coś doradzą. Ja życzę Ci dużo zdrówka i pociechy ze swoich funkiel nówek cycoszków.
Stary 2012-06-22, 17:48   #14725
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj
Dzielna dziewczyna z Ciebie Gratuluje panienek, napewno sa piekne
Stary 2012-06-22, 18:23   #14726
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
A może samolotem? Teraz są loty po 100zł
I tak będziesz jeździć w tą i w tamtą? oj naszej Pani dr to się nie spodoba A szwów nie możesz zdjąć gdzieś bliżej?
A dr pozwala zdjąć szwy przez kogoś innego? To problem byłby rzeczywiście z głowy .

Cytat:
samolot chyba do Aniki nie dolatuje też bym zdjęła szwy bliżej i dopiero na kontrole pojechała po miesiącu czy jak dr wymaga.
Anika po 6 dniach już nie jest tak źle ale napewno dość cięzko będzie, cycki mocno bym spięła żeby nie podskakiwały, podusia i pozycja półleżąca w samochodzie.
a na upały w lipcu nie licz, u nas zawsze wtedy jest zimno i pada.
Ano nie dolatuje
Dziękuję za rady co do podróży powrotnej. Też mam nadzieję, że to będzie wyjątkowo zimny lipiec, choć naszym cycolinkom pewnie nóż w kieszeni się otwiera na te moje prognozy

Andzikusku, a ta "rura w gardle (???)" też jednorazowa?

Belseno . Super, że dobrze się czujesz, oby tak dalej
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 18:26   #14727
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=anika75;34870511]A dr pozwala zdjąć szwy przez kogoś innego? To problem byłby rzeczywiście z głowy .

Ano nie dolatuje
Dziękuję za rady co do podróży powrotnej. Też mam nadzieję, że to będzie wyjątkowo zimny lipiec, choć naszym cycolinkom pewnie nóż w kieszeni się otwiera na te moje prognozy

bede sie modlic
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 18:49   #14728
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anika75
Andzikusku, a ta "rura w gardle (???)" też jednorazowa?
A, zapomniałam o rurze Teoretycznie też powinna być jednorazowa. Tylko jak to sprawdzić? To chyba najdroższa część imprezy ale nie sądzę aby kliniki chciały oszczędzać na tym. W końcu tyle płaci się za operacje, że doliczyć koszt rurki to śmieszna sprawa.

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-22 o 18:51
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 18:57   #14729
anika75
Zadomowienie

Kasik, dzięki za modły
My przyszłe szamanki, więc potrafimy deszcz wywołać

No jeśli rury jednorazowe, to rzeczywiście daruję sobie to szczepienie. Zaszczepię się już po, bo w końcu warto i szczepionki trzeba wykorzystać, a drogie cholery
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 19:15   #14730
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
A, zapomniałam o rurze Teoretycznie też powinna być jednorazowa. Tylko jak to sprawdzić? To chyba najdroższa część imprezy ale nie sądzę aby kliniki chciały oszczędzać na tym. W końcu tyle płaci się za operacje, że doliczyć koszt rurki to śmieszna sprawa.
a ja nie miałam rury mnie usypiali dożylnie, a też myślałam, że będę miała maskę albo rurę w gardle...

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości