Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-22, 11:08   #3841
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
A co w ogóle będzie na tych wiankach?
Tłum ludzi i sztuczne ognie
Cytat:
???
Chyba się zgubiłam w wątkowych kotach Jackson Mistrzyni to ona???
A Daniels jest czyj?
Tyle piszę o tym kocie, a nie pamiętasz jego imienia, należy mu się kabanosik w zadośuczynieniu
Jackson to ona, ale ciii... nie musi o tym wiedzieć
Stary 2012-06-22, 11:09   #3842
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34860802]Nie ma za co mnie przepraszać

Lekkie na lato to Moschino Funny [/QUOTE]
Mialam kiedys I love love Moschino , na upaly byl fajny chociaz b. podobny do Light blue D&G.A funny nie wachalam. Dziekuje sprawdze sobie
Moje perfumyz azwyczaj sa z tych ciezkich bo kocham kadzidla wszelkiego rodzaju i lubie tak zwane zapachy z charakterem i pazurem.
Ale teraz chetnam cos zmienic i miec cos lzejszego na upalne dni

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:22   #3843
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Mialam kiedys I love love Moschino , na upaly byl fajny chociaz b. podobny do Light blue D&G.A funny nie wachalam. Dziekuje sprawdze sobie
Moje perfumyz azwyczaj sa z tych ciezkich bo kocham kadzidla wszelkiego rodzaju i lubie tak zwane zapachy z charakterem i pazurem.
Przetestuj też Lanvin Eclat D'Arpege
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:27   #3844
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Dzieki

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-06-22, 11:40   #3845
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
I Love Love to obowiązowa pozycja w mojej toaletce
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 11:45   #3846
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34861600]I Love Love to obowiązowa pozycja w mojej toaletce [/QUOTE]
Mialam 30 ml tak w sam raz na lato wlasnie.
Zreszta perfumy to moj nalog.Musialam sama sobie mocno ograniczyc kupowanie bo doszlo do tego ze w pewnym momencie duzych flaszek naliczylam 26 i zaczelo mnie ciagnac w s trone niszowcow a to juz wydatki jakies 400 500 zl. Zostalo mi kupowanie na rozbiorkach plus to co dostaje w prezencie--- na szczescie bliscy wiedza ze na widok flasi perfum oczy mi sie momentalnie zaswieca

KLIK
Stary 2012-06-22, 11:56   #3847
Konto usunięte

Cytat:
Mialam 30 ml tak w sam raz na lato wlasnie.
Zreszta perfumy to moj nalog.Musialam sama sobie mocno ograniczyc kupowanie bo doszlo do tego ze w pewnym momencie duzych flaszek naliczylam 26 i zaczelo mnie ciagnac w s trone niszowcow a to juz wydatki jakies 400 500 zl. Zostalo mi kupowanie na rozbiorkach plus to co dostaje w prezencie--- na szczescie bliscy wiedza ze na widok flasi perfum oczy mi sie momentalnie zaswieca
Ja też mam słabość do perfum, mimo, że zmysł węchu mam dość cienki...
Aktualnie mam kilka fajnych pozycji. Nawet notkę na blogu o tym robiłam.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:05   #3848
francuski pocalunek
Zadomowienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34861968]Ja też mam słabość do perfum, mimo, że zmysł węchu mam dość cienki...
Aktualnie mam kilka fajnych pozycji. Nawet notkę na blogu o tym robiłam.[/QUOTE]
Biegne poczytac
Co poradzic ze najbardziej z wszystkich kosmetykow ciesza mnie wlasnie perfumy.

KLIK
Stary 2012-06-22, 12:25   #3849
gg22
Zakorzenienie

chyba do końca dnia nie nadrobię

wczoraj byłam na meczu (Portugalia- Czesi 1:0; strzelcem Krystyna (Ronaldo)) i oczywiście mnie powiało na pocztę i zaczęła się imprezka szczęście w nieszczęściu że (o dziwo!) moja Sis była zmęczona i o 1 na siłę mnie wywlekała, bo poranek mógłby być dużo gorszy.
Zaoszczędziłyśmy na taxie bo złapałyśmy na Starowiślnej okazję

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość

A czy pójście na egzamin (pisemny) w sandałach też uważacie za niestosowne?
dla mnie to jest naturalne a nie niestosowne.
jakkolwiek jestem w stanie zrozumieć pewne założenia dress code'u tak butów z zakrytymi palcami nigdy -> SdC milcz

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
W poprzednim mieszkaniu miałam siatkę na balkonie, bo humanitarne sposoby nie działały.
właśnie nie chcę siatki. nie chcę być niewolnikiem jakiś p.pieprzonych gołębi słabo mi się robi jak widzę te osiatkowane balkony, a gołębie i tak się przeciskają przez te oczka.
dopóki mi nie wchodziły w drogę byłam w stanie je tolerować, ale teraz jak widzę jaki jest z nimi problem to jestem za tym żeby im trutkę rozrzucać. Wiem jak to brzmi, ale...

Cytat:
Nie mam zamiaru się angażować, bo argument, że Malla pisze tylko o kocie jest dla mnie bzdurny. Ja wyciągam z jej wypowiedzi znacznie więcej, ale każdy widzi, co chce. A że jest wobec was bardziej krytyczna - wyjaśniła wam dlaczego. Poza tym, z jednej strony wolałybyście o niej wiedzieć więcej, a z drugiej jak jest obgadywana to reagują na to jednostki.
Melka zupełnie mnie nie zrozumiałaś. Napisałam o swoich przemyśleniach nie a propos tej konkretnej dyskusji tylko tak w ogóle.

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Kocham szorty ale na uczelnie (jak mam zajęcia) zakładam spodenki 'do pół uda' lub spódniczki, które jednak tyłek mi zakrywają....Jednak na egzamin u mnie zawsze obowiązuje strój galowy-nie wyobrażam sobie przyjść w zwykłej koszulce i dżinsach I to nie tylko ja ale cały rok tak robił (i nadal robi). Jak poszłam na SUM na AGH i miałam na roku kilka osób z UJ to strasznie się dziwili, czemu przychodzimy ładnie ubrani (chłopcy w koszulach, często garniturze, dziewczyny elegancko)...
pamiętam moje zdziwienie jak na 1szy egzamin na WSEI przyszłam odpicowana na galowo i siadłam między laską w bluzie z kapturem, a kolesiem w koszulce z nadrukiem.
dramat.
jestem zdania, że to przede wszystkim uczelnia i egzaminatorzy powinni nie pozwalać studentom na tego typu ubiory. Ja bym zwyczajnie wywaliła z egzaminu. Są miejsca i sytuacje, w których adekwatny ubiór powinien być normą.

Cytat:
Wygrałam na blogu vexgirl

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
rewelacja! aż sama nabrałam smaczka i co znalazłam?
http://moda.allegro.pl/buty-sandaly-...590.html:love:

w ogóle kiedyś nie znosiłam koturnów ale teraz stwierdzam, że to świetne rozwiązanie

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
N
Zwykłą kuchenną domowy body wrapping
zawsze myślałam, że to się robi w folie aluminiową
myślisz, że będzie jakiś widoczny efekt? ile w tym siedzisz?

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
A teraz? No nie mogłam, nawet łza nie poleciała. Bo już wiem, że nawet jeśli nie wszystko idzie po mojej myśli albo coś mnie zaboli, coś emocjonalnie będzie sporo kosztować to i tak mam duuuużo więcej powodów do radości i wdzięczności i już się nie mażę jak mazgaj
uwielbiam to Twoje podejście i jednocześnie zazdroszczę
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:27   #3850
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że trochę mnie zszokowały padające tu opinie na temat chodzenia w szortach i bokserce na uczelnię. Nie mam oczywiście na myśli jeansowych majtek, niezakrywających pośladków, ale normalne spodenki do połowy uda i bluzka na ramiączkach to dla mnie niewyzywający strój i nie wiem, czemu miałby być oznaką braku szacunku.
Mam też taką teorię, że właśnie posiadaczki biustu i ogólnie dość kobiecej sylwetki zupełnie inaczej prezentują się w wyżej wymienionym zestawie i może to faktycznie wyglądać zbyt sexy jak na uczelnię.
Przesadziłaś chyba. To patyk może chodzić rozebrany, a ktoś, kto ma kobiecą sylwetkę nie?

Dla mnie spodenki do połowy uda i bluzka na ramiączkach są nieodpowiednie na uczelnię. Krótki rękaw do zaakceptowania by był.

Cytat:
Ale nikt nie pisał o długości nogawek, tylko od razu, że szorty są nieodpowiednie
Bo dla mnie dopiero odpowiednie szorty to takie, które kończą się nad kolanem, a nie w połowie uda .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:36   #3851
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Miałam dziś spędzić z TŻ cały dzień na działce, pogrzać troszkę na słońcu, a tu taka pogoda No i plany trzeba było zmienić

Cytat:
Dasz radę z pozostałymi trzema, powodzenia Gratuluję piątki!

Ja proszę o kciuki jutro o 17.30
Mam nadzieję Dzięki.
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Szorty do połowy uda są ok, bo mają nogawki, a w większości regulaminach szkół spódniczka/spodnie mają być minimum do połowy uda i zaslonięte ramiona. Chodzi o to, że tka długość: http://www.zeberka.pl/img/z/902.jpg to raczej długośc spodenek odpowiednich na grilla, letni spacer etc, nie uczelnię
Właśnie o takich, jak na zdjęciu, mówiłam. Chociaż u mnie chodzą w krótszych.
Najlepsze było jak kiedyś zapytałam się koleżanki czy uważa, że wypada chodzić na uczelnię w takich krótkich szortach, odpowiedziała, że nie, a na następny dzień przyszła właśnie w takich.

Cytat:
Ale nikt nie pisał o długości nogawek, tylko od razu, że szorty są nieodpowiednie
Ja pisałam O takich ledwo zakrywających tyłek. Dla mnie minimum to do połowy uda.

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Hiper - wyłowiłam twą chęć dam ci jutro/dzisiaj w sumie/ znać jak z miejscówką ale tak po 12 z racji, że dopiero się kładę

A tak wogóle, to witam po powrocie, wszystko wiem juz co u was, a dużo się działo
No i kocham Majorkę
I jak było? Opowiadaj! Wypoczęłaś?

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Od czerwca wynajmuję pokój w Krakowie i najprawdopodobniej zostanę tu przez najbliższe 5 lat albo nawet dłużej, więc mogę dołączyć od tego zacnego grona?
Hej Zapraszamy.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Powiemy:

Dziś poszłam polować na perfumy dla hiper do Rossa i poczułam się jak klient hipermarketu, który poluje na banany za złotówkę pierwszego dnia katalogu. Pod R. sporo osób czekało, głównie staruszkowie. Jak zaczęli podciągac kurtynę to się przepychali pod nią. Ja statecznym, ale szybkim krokiem podążyłam pod półkę z perfumami i szukam. Stanęła jakaś pani obok mnie i po chwili – o pani pewnie też szuka tych perfum, a tu chyba nie ma. Ja - że właśnie nie widzę. Pani zapytała ochroniarza, który o dziwo się uśmiechnął (sic!) i mówi, że są – za nami, na standzie, 3 sztuki. Obróciłyśmy się – ja wzięłam jedną, pani 2 sztuki. I po promocji. Była godzina 9.02. Nie wyobrażam sobie dnia, jak rzucą MF2000. Jeszcze mi pani na odchodne rzuciła, że te perfumy są super i jak powącham to nie oddam koleżance.
9:02 I w ogóle strasznie dużo tych perfum wystawili, 3 sztuki...

Cytat:
Za mną też, wyglądała bosko. I ta Twoja turkusowa czy jaka tam Zauważyłam, że wraz z postępującą modą na coraz to nowe i kolejne kolory, mam problem z ich nazwaniem. Jeszcze trochę i będę jak facet

Bokserka i szorty na egzamin to gruba przesada dla mnie. Zresztą chyba ostatnio czytałam artykuł o tym, że kobiety nie mają już klasy -> nie potrafią dopasować stroju do okazji -> myślą, że jak dużo odkryją to są od pożądane itp itd.
Też czasami mam problem z nazwaniem koloru. Kobiety jednak są mistrzyniami w wymyślaniu kolejnych nazw kolorów.

Mądrze powiedziane

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:37   #3852
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Hiper - wpisałam Cię na poniedziałek
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:41   #3853
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
SdC, miałaś dać znać Ja czekam i czekam
Nie udało się. Teraz czekam na zadanie od firmy, w której byłam dzisiaj .
Stary 2012-06-22, 12:45   #3854
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Lenka, zobaczę dziś u mnie, kupić jak coś?
Cytat:

Dzięki
Ineso, nie kupuj. Przejdę się dzisiaj na Grodzką (przecież dałaś mi zniżkę ).
na grodzkiej byl kiedys
Cytat:
Tyle piszę o tym kocie, a nie pamiętasz jego imienia, należy mu się kabanosik w zadośuczynieniu
Jackson to ona, ale ciii... nie musi o tym wiedzieć
Najczęściej piszesz o nim kotek, nie widziałam imienia
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Też czasami mam problem z nazwaniem koloru. Kobiety jednak są mistrzyniami w wymyślaniu kolejnych nazw kolorów.

Mądrze powiedziane
Zjadło mi - tam miało być "od razu"

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 12:58   #3855
dotka128
Raczkowanie

witam wszystkie dziewczyny! właśnie odkryłam ten wątek

jestem z Krakowa, z tego co widzę po pobieżnym przeglądnięciu kilku stron rozmowy są o wszystkim i o niczym więc się przyłączę i będę śledzić o czym tu piszecie
Stary 2012-06-22, 12:59   #3856
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Hiper - wpisałam Cię na poniedziałek
Dziękuję!

Mam paczkę z i-love beauty
Stary 2012-06-22, 13:01   #3857
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dotka128 Pokaż wiadomość

jestem z Krakowa, z tego co widzę po pobieżnym przeglądnięciu kilku stron rozmowy są o wszystkim i o niczym więc się przyłączę i będę śledzić o czym tu piszecie
witaj

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-22, 13:21   #3858
Ineso
Matka Smoka

Lenka - mam same złe wieści. Po pierwsze kredka jest z zielonym punktem, więc zniżka nie obowiązuje. Po drugie u mnie jej nie ma i nie będzie, bo ją wycofują

szyrek - ten filtr, co wkleiłaś jest niestabilny (chyba, że ma coś nowego czego nie rozpoznałam) i ma alkohol. Ciut lepsza jest 25 med - bo bez alkoholu, ale wciąż niestabilna. Jak potrzebujesz coś na codzień stabilnego to jest w R. Soraya 30 do twarzy - dobra. Zapomniałam Ci napisać, że Twoja ulubiona Eva jest w Carrefour. No, ale niestabilna o czym już rozmawiałysmy.

YR ma dwie nowe serie w Plaisirs - kokos-ananas i mango-passiflora. Ta druga pachnie tak, że prawie zjadłam papierowy tester
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:21   #3859
Malla
Nie depcze krokusów

Kokos-ananas
Cytat:

Fajny blog
Stary 2012-06-22, 13:22   #3860
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Lenka - mam same złe wieści. Po pierwsze kredka jest z zielonym punktem, więc zniżka nie obowiązuje. Po drugie u mnie jej nie ma i nie będzie, bo ją wycofują

Cytat:
Fajny blog
Fajna nazwa. Na blog zaraz zajrzę

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:25   #3861
torbydka
Raczkowanie

Dobra, nadrabiałam już w domu, teraz pora odpisać
Jeśli pomylę nicki, przepraszam

Ola_gie, wyrywanie ósemek to nic strasznego! Dostajesz znieczulenie, zamykasz oczy i już Podczytywałam różne fora i się niepotrzebnie nakręcałam, czytając o jakiś komplikacjach. Ja przez pierwszy dzień byłam tylko na lodach i wodzie, kolejnego dnia na jogurtach i letniej zupce, bo jeszcze miałam problem, żeby szeroko otworzyć buzię, a okłady robiłam, bo trochę spuchłam, ale nie sepleniłam ani nic takiego! Gorsze było w zerówce z podcinaniem wędzidełka języka, ale w nagrodę za bycie dzielną dostałam rolki

Granatowo, w Kaskadzie kupujesz los z maszyny (nie możesz sama wybierać liczb), na którym są dwa zestawy niepowtarzających się liczb od 1 do 24 (w każdym po 12). Wygrywa się, gdy w jednym z zestawów masz co najmniej 8 z wytypowanych liczb (wtedy dostajesz 2 zł i zwraca się Tobie za kupon), jak masz 12 na 12 w danym zestawie to dostajesz 250000 zł.

Wróciłam do siebie specjalnie wcześniej by iść do fryzjera, chciałam nawet odpisać Wam po nim, chwaląc się nowym kolorem włosów, a dostałam telefon, że jest awaria pieca i nie ma ciepłej wody. Kolejne podejście w poniedziałek, a chciałam zrobić zdjęcie do dyplomu jutro no i oszałamiająco wyglądać na sobotnich urodzinach chłopaka
I w sumie tak się przyzwyczaiłam, że ze swoich zdjęć jestem niezadowolona, że idę do pierwszego lepszego fotografa, bo i tak wyjdę na zdjęciu ze szczękościskiem, próbując się uśmiechać Choć i tak będzie postęp w porównaniu do zdjęcia do świadectwa maturalnego pod koniec LO, na które poszłam w okienku i jakoś nie udało mi się okiełznać włosów, to była masakra

Z pamięcią ruchową może nie jest u mnie tak źle, bo po roku aerobicu w ramach w-f na salsie nie miałam problemu, ale ostatnio poszłyśmy z koleżanką na zumbę w ramach bezpłatnego vouchera, a tam kręcili filmik promujący klub fitness. Mam nadzieję, że zmontują go tak, by były te późniejsze fragmenty danego utworu, jak już się zorientowałyśmy jakie są kroki i w którą stronę się idzie

A co do figury - jestem bardzo wąska w ramionach, biustu prawie nie ma, talia jest, brzuch też i to coraz większy (od przed sesji zimowej do teraz przytyłam 4 kg! Mam nadzieję, że zrzucę choć część w wakacje), a wszystko idzie mi w uda, co nie jest za fajne. Zaczęło mi to przeszkadzać jak szykowałam się do bierzmowania i miałam kupić marynarkę i spódnicę, które były sprzedawane w komplecie. Marynarka 36 była za duża, za to spódnica była z rozmiaru 40. Teraz jest trochę lepiej

Chyba wszystko, co miałam napisać

Dotka, ADR od Marty Fox?

I jeszcze miałam dopisać, że mój lakier magnetyczny z Golden Rose działa, a Mamy z Ingrid - nie. Definitywny koniec

Edytowane przez torbydka
Czas edycji: 2012-06-22 o 13:28
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:36   #3862
gg22
Zakorzenienie

2/2
Cytat:
bo szorty to określenie bardzo krótkich spodenek dlatego pewnie nikt nie pytał o długość nogawek

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Bo teraz modne są majtkoszorty i dziewczyny myślą, że do jak do czarnych majtoszortów założą rajtuzy, to są eleganckie. Albo, że jak do czarnych szortów założą jasną bialą bluzkę, to są eleganckie. A nie są
brrrr nienawidzę tego słowa

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
rachunki za mieszkanie mi znowu zdrożaaały
weźźźźź nic nie mów!

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34858779]Co powiecie na zamówienie z http://www.paatal.pl/ ?
[/QUOTE]

Cytat:
Powiemy:

Dziś poszłam polować na perfumy dla hiper do Rossa i poczułam się jak klient hipermarketu, który poluje na banany za złotówkę pierwszego dnia katalogu.

Hiper
- dokładnie powiem Ci to samo co Ineso

czyli jednym słowem wrażenia z promocji w ross miałaś bezcenne
chyba właśnie z tego powodu nie rzucam się na promocje. Wolę kupić drożej niż przeciskać się jak bydło (to nic personalnego).
zawsze mnie rozbraja widok ludzi, którzy się kotłuję, biją, rozpychają itp. żeby coś tam kupić taniej, a nie daj Boże jak to jest za fee- dantejskie sceny

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Za tydzień będę miała wyniki matur i od razu wtedy złożę papiery
Startuję na PK i AGH na inżynierię środowiska (swoją drogą, co o tym myślicie? bo zaczynam mieć mały mętlik i coraz więcej wątpliwości ).
Co do kosmetyków to... na razie przywiozłam to co miałam w domu a i tak się tu z tym nie mieszczę bo mam malutki pokoik więc ciężko mnie będzie skusić na coś nowego, bo z kosmetyczek kosmetyki normalnie się wysypują

Cytat:
Nie rzucaj nam takich wyzwań, bo to się może źle skończyć

Madzia- nie znasz nas i nie doceniasz

Cytat:
Byłam wczoraj w GKrakowskiej po białą kredkę YR, ale nie mają na stanie
Gdzie jeszcze jest sklep YR?
GKazimierz

Cytat:
jeśli to te co robiłaś rozbiórkę to są absolutnie cudowne
uwielbiam je na lato.
w ogóle to w zeszłym roku nie mogłam strawić zielonego jabłuszka a w tym roku dostałam olśnienia
.
Stary 2012-06-22, 13:38   #3863
Konto usunięte

Cytat:
YR ma dwie nowe serie w Plaisirs - kokos-ananas i mango-passiflora. Ta druga pachnie tak, że prawie zjadłam papierowy tester
Dostałam właśnie wczoraj do testów! ne-ne-nenene-ne
Stary 2012-06-22, 13:39   #3864
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość

zawsze myślałam, że to się robi w folie aluminiową
myślisz, że będzie jakiś widoczny efekt? ile w tym siedzisz?
Aluminiowa zbyt szybko by sie podarła (trzeba dotrzeć na kanapę i zawinąć się kocykiem jeszcze).

Jestem po trzecim zawijaniu
Trochę też robiłam przez ostatni semestr na zajęciach ale nigdy w serii, więc pozostaje mi zaufanie w słowa prowadzących i treść podręczników, że to przynosi rezultaty (oczywiście weryfikacja trwa )

Cytat:

Heloł

Cytat:

szyrek - ten filtr, co wkleiłaś jest niestabilny (chyba, że ma coś nowego czego nie rozpoznałam) i ma alkohol. Ciut lepsza jest 25 med - bo bez alkoholu, ale wciąż niestabilna. Jak potrzebujesz coś na codzień stabilnego to jest w R. Soraya 30 do twarzy - dobra. Zapomniałam Ci napisać, że Twoja ulubiona Eva jest w Carrefour. No, ale niestabilna o czym już rozmawiałysmy.

Ooo... dzięki za cynk
Nie wiem co zadziałało, czy migdałek, czy kawiatacja czy regularne maseczki (czy połączenie wszystkiego) ale ostatnio patrzę w lustro i nie czuję potrzeby malowania się więc Eva z filterm mineralnym chyba powinna wystarczyć?
(chociaż chyba efekt popsułam OCM - dolałam sobie oliwy )

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:40   #3865
gg22
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34863588]Dziękuję!

Mam paczkę z i-love beauty [/QUOTE]

już myślałam, że z YR
jak wczorajsze zajęcia?

Cytat:

hej
podoba mi się Twój podpis

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Nie udało się. Teraz czekam na zadanie od firmy, w której byłam dzisiaj .
lipa.
oddzwonili z informacją?
powodzenia dzisiaj czy już byłaś i wróciłaś?

mam przez Ciebie ochotę na nowe buty zwłaszcza, że wczoraj nawet mówiłam do Sis że od dobrych 2lat nie kupiłam sobie nowych sandałków, eszzz Ty jedna kusicielko
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2012-06-22 o 13:41
Stary 2012-06-22, 13:41   #3866
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli to te co robiłaś rozbiórkę to są absolutnie cudowne
uwielbiam je na lato.
w ogóle to w zeszłym roku nie mogłam strawić zielonego jabłuszka a w tym roku dostałam olśnienia
Dokładnie te

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-22, 13:48   #3867
Konto usunięte

Cytat:
już myślałam, że z YR
jak wczorajsze zajęcia?
No właśnie YR nadal nie ma...

A zajęcia wyjatkowo fajnie... Co prawda nie dowiedziałam się nic czego bym już nie wiedziała, ale ugruntowałam i uporządkowałam wiedzę
Stary 2012-06-22, 13:52   #3868
Ineso
Matka Smoka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34864536]Dostałam właśnie wczoraj do testów! ne-ne-nenene-ne [/QUOTE]
To jakby Ci się znudziło to pamiętaj o mnie
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:54   #3869
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek;34857601Wypocze las?:cmok:

Felek na szczescie -poki co- nie ma takich zapedow.Zobaczymy co bedzie pozniej ;)[/QUOTE

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34858305]Heloł!
Spoko, czekam na info
Jak się wyśpisz to masz nam poopowiadać jak było!
Cytat:
A my Cię nie lubimy za te piękne wyjazdy :P
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
I jak było? Opowiadaj! Wypoczęłaś?
Hurcik

Było przebosko. Pokochaliśmy tą (tę?) wyspę. Teneryfa była super ale Majorka, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, pobiła ją na głowę . Może dlatego, że jest taka bardziej wyluzowana, bardziej zamieszkana niż sturystyczniona, przy równoczesnym zachowaniu wszystkich zalet Teneryfy - widoki, atrakcje, miasteczka urocze (przeurocze!), różnorodność krajobrazu.... no i plaże długie i szerokie, po których można iść i iść i iść... i Cava za eurosześćdziesiąt

Tylko uczylenia dostałam na czole od słońca lub na szybkości kupowanego ichniejszego filtra i wysyfiło mnie jak szesnastkę ale luzik, mój niezawodny Bambino już sobie z tym radzi . Swoją drogą Ineso mogłabyś zerknąć czy toto jest cokolwiek warte co kupiłam? Przepraszam za jakość, mam nadzieję, że coś odczytasz, nie mogłam bardziej rozpłaszczyć tubki.

Malla - te wyjazdy to jedyna moja obecna fanaberia

Francuska - moja papuga jest też Felek
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-22, 13:55   #3870
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
lipa.
oddzwonili z informacją?
powodzenia dzisiaj czy już byłaś i wróciłaś?
Dzisiaj byłam i wróciłam. Oddzwonili. Nie wiem, do jakich firm Ty się rekrutowałaś i czego to kwestia, ale ja NIGDY nie miałam sytuacji, w której nie dostałam informacji zwrotnej. Jest zawsze - mailowa lub telefoniczna - i zawsze w zadeklarowanym terminie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości