|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Tłum ludzi i sztuczne ognie
![]() Cytat:
![]() Jackson to ona, ale ciii... nie musi o tym wiedzieć
|
|
|
#3842 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34860802]Nie ma za co mnie przepraszać
![]() Lekkie na lato to Moschino Funny Mialam kiedys I love love Moschino , na upaly byl fajny chociaz b. podobny do Light blue D&G.A funny nie wachalam. Dziekuje sprawdze sobie Moje perfumyz azwyczaj sa z tych ciezkich bo kocham kadzidla wszelkiego rodzaju i lubie tak zwane zapachy z charakterem i pazurem. Ale teraz chetnam cos zmienic i miec cos lzejszego na upalne dni
|
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3846 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34861600]I Love Love to obowiązowa pozycja w mojej toaletce
Mialam 30 ml tak w sam raz na lato wlasnie. Zreszta perfumy to moj nalog.Musialam sama sobie mocno ograniczyc kupowanie bo doszlo do tego ze w pewnym momencie duzych flaszek naliczylam 26 i zaczelo mnie ciagnac w s trone niszowcow a to juz wydatki jakies 400 500 zl. Zostalo mi kupowanie na rozbiorkach plus to co dostaje w prezencie--- na szczescie bliscy wiedza ze na widok flasi perfum oczy mi sie momentalnie zaswieca
|
|
#3847 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aktualnie mam kilka fajnych pozycji. Nawet notkę na blogu o tym robiłam. |
|
|
|
|
#3848 |
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34861968]Ja też mam słabość do perfum, mimo, że zmysł węchu mam dość cienki...
Aktualnie mam kilka fajnych pozycji. Nawet notkę na blogu o tym robiłam.[/QUOTE] Biegne poczytac ![]() Co poradzic ze najbardziej z wszystkich kosmetykow ciesza mnie wlasnie perfumy.
|
|
#3849 | |||||
|
Zakorzenienie
|
chyba do końca dnia nie nadrobię
![]() wczoraj byłam na meczu (Portugalia- Czesi 1:0; strzelcem Krystyna (Ronaldo )) i oczywiście mnie powiało na pocztę i zaczęła się imprezka szczęście w nieszczęściu że (o dziwo!) moja Sis była zmęczona i o 1 na siłę mnie wywlekała, bo poranek mógłby być dużo gorszy.Zaoszczędziłyśmy na taxie bo złapałyśmy na Starowiślnej okazję Cytat:
jakkolwiek jestem w stanie zrozumieć pewne założenia dress code'u tak butów z zakrytymi palcami nigdy -> SdC milcz ![]() Cytat:
słabo mi się robi jak widzę te osiatkowane balkony, a gołębie i tak się przeciskają przez te oczka.dopóki mi nie wchodziły w drogę byłam w stanie je tolerować, ale teraz jak widzę jaki jest z nimi problem to jestem za tym żeby im trutkę rozrzucać. Wiem jak to brzmi, ale... Cytat:
Cytat:
dramat. jestem zdania, że to przede wszystkim uczelnia i egzaminatorzy powinni nie pozwalać studentom na tego typu ubiory. Ja bym zwyczajnie wywaliła z egzaminu. Są miejsca i sytuacje, w których adekwatny ubiór powinien być normą. ![]() Cytat:
http://moda.allegro.pl/buty-sandaly-...590.html:love: w ogóle kiedyś nie znosiłam koturnów ale teraz stwierdzam, że to świetne rozwiązanie zawsze myślałam, że to się robi w folie aluminiową ![]() myślisz, że będzie jakiś widoczny efekt? ile w tym siedzisz? uwielbiam to Twoje podejście i jednocześnie zazdroszczę
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie spodenki do połowy uda i bluzka na ramiączkach są nieodpowiednie na uczelnię. Krótki rękaw do zaakceptowania by był. Cytat:
.
|
||
|
|
|
#3851 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś spędzić z TŻ cały dzień na działce, pogrzać troszkę na słońcu, a tu taka pogoda
No i plany trzeba było zmienić ![]() Cytat:
Dzięki.Powodzenia ![]() Cytat:
Najlepsze było jak kiedyś zapytałam się koleżanki czy uważa, że wypada chodzić na uczelnię w takich krótkich szortach, odpowiedziała, że nie, a na następny dzień przyszła właśnie w takich. Cytat:
Cytat:
Opowiadaj! Wypoczęłaś?Cytat:
Zapraszamy.Cytat:
I w ogóle strasznie dużo tych perfum wystawili, 3 sztuki...Cytat:
Mądrze powiedziane
|
|
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
Hiper - wpisałam Cię na poniedziałek
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zjadło mi - tam miało być "od razu"
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
witam wszystkie dziewczyny! właśnie odkryłam ten wątek
jestem z Krakowa, z tego co widzę po pobieżnym przeglądnięciu kilku stron rozmowy są o wszystkim i o niczym więc się przyłączę i będę śledzić o czym tu piszecie
|
#3856 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Matka Smoka
|
Lenka - mam same złe wieści. Po pierwsze kredka jest z zielonym punktem, więc zniżka nie obowiązuje. Po drugie u mnie jej nie ma i nie będzie, bo ją wycofują
![]() szyrek - ten filtr, co wkleiłaś jest niestabilny (chyba, że ma coś nowego czego nie rozpoznałam) i ma alkohol. Ciut lepsza jest 25 med - bo bez alkoholu, ale wciąż niestabilna. Jak potrzebujesz coś na codzień stabilnego to jest w R. Soraya 30 do twarzy - dobra. Zapomniałam Ci napisać, że Twoja ulubiona Eva jest w Carrefour. No, ale niestabilna o czym już rozmawiałysmy. YR ma dwie nowe serie w Plaisirs - kokos-ananas i mango-passiflora. Ta druga pachnie tak, że prawie zjadłam papierowy tester
|
|
|
|
#3859 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Kokos-ananas
![]() Cytat:
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna nazwa. Na blog zaraz zajrzę
|
|
|
#3861 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, nadrabiałam już w domu, teraz pora odpisać
![]() Jeśli pomylę nicki, przepraszam Ola_gie, wyrywanie ósemek to nic strasznego! Dostajesz znieczulenie, zamykasz oczy i już Podczytywałam różne fora i się niepotrzebnie nakręcałam, czytając o jakiś komplikacjach. Ja przez pierwszy dzień byłam tylko na lodach i wodzie, kolejnego dnia na jogurtach i letniej zupce, bo jeszcze miałam problem, żeby szeroko otworzyć buzię, a okłady robiłam, bo trochę spuchłam, ale nie sepleniłam ani nic takiego! Gorsze było w zerówce z podcinaniem wędzidełka języka, ale w nagrodę za bycie dzielną dostałam rolki![]() Granatowo, w Kaskadzie kupujesz los z maszyny (nie możesz sama wybierać liczb), na którym są dwa zestawy niepowtarzających się liczb od 1 do 24 (w każdym po 12). Wygrywa się, gdy w jednym z zestawów masz co najmniej 8 z wytypowanych liczb (wtedy dostajesz 2 zł i zwraca się Tobie za kupon), jak masz 12 na 12 w danym zestawie to dostajesz 250000 zł. Wróciłam do siebie specjalnie wcześniej by iść do fryzjera, chciałam nawet odpisać Wam po nim, chwaląc się nowym kolorem włosów, a dostałam telefon, że jest awaria pieca i nie ma ciepłej wody. Kolejne podejście w poniedziałek, a chciałam zrobić zdjęcie do dyplomu jutro no i oszałamiająco wyglądać na sobotnich urodzinach chłopaka I w sumie tak się przyzwyczaiłam, że ze swoich zdjęć jestem niezadowolona, że idę do pierwszego lepszego fotografa, bo i tak wyjdę na zdjęciu ze szczękościskiem, próbując się uśmiechać Choć i tak będzie postęp w porównaniu do zdjęcia do świadectwa maturalnego pod koniec LO, na które poszłam w okienku i jakoś nie udało mi się okiełznać włosów, to była masakraZ pamięcią ruchową może nie jest u mnie tak źle, bo po roku aerobicu w ramach w-f na salsie nie miałam problemu, ale ostatnio poszłyśmy z koleżanką na zumbę w ramach bezpłatnego vouchera, a tam kręcili filmik promujący klub fitness. Mam nadzieję, że zmontują go tak, by były te późniejsze fragmenty danego utworu, jak już się zorientowałyśmy jakie są kroki i w którą stronę się idzie A co do figury - jestem bardzo wąska w ramionach, biustu prawie nie ma, talia jest, brzuch też i to coraz większy (od przed sesji zimowej do teraz przytyłam 4 kg! Mam nadzieję, że zrzucę choć część w wakacje), a wszystko idzie mi w uda, co nie jest za fajne. Zaczęło mi to przeszkadzać jak szykowałam się do bierzmowania i miałam kupić marynarkę i spódnicę, które były sprzedawane w komplecie. Marynarka 36 była za duża, za to spódnica była z rozmiaru 40. Teraz jest trochę lepiej ![]() Chyba wszystko, co miałam napisać ![]() Dotka, ADR od Marty Fox? I jeszcze miałam dopisać, że mój lakier magnetyczny z Golden Rose działa, a Mamy z Ingrid - nie. Definitywny koniec ![]() Edytowane przez torbydka Czas edycji: 2012-06-22 o 13:28 |
|
|
|
#3862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
2/2
Cytat:
![]() Cytat:
weźźźźź nic nie mów! [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34858779]Co powiecie na zamówienie z http://www.paatal.pl/ ? ![]() [/QUOTE] Cytat:
Hiper- dokładnie powiem Ci to samo co Ineso ![]() czyli jednym słowem wrażenia z promocji w ross miałaś bezcenne chyba właśnie z tego powodu nie rzucam się na promocje. Wolę kupić drożej niż przeciskać się jak bydło (to nic personalnego ).zawsze mnie rozbraja widok ludzi, którzy się kotłuję, biją, rozpychają itp. żeby coś tam kupić taniej, a nie daj Boże jak to jest za fee- dantejskie sceny ![]() Cytat:
Madzia- nie znasz nas i nie doceniasz ![]() Cytat:
jeśli to te co robiłaś rozbiórkę to są absolutnie cudowne uwielbiam je na lato. w ogóle to w zeszłym roku nie mogłam strawić zielonego jabłuszka a w tym roku dostałam olśnienia
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#3863 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3864 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem po trzecim zawijaniu ![]() Trochę też robiłam przez ostatni semestr na zajęciach ale nigdy w serii, więc pozostaje mi zaufanie w słowa prowadzących i treść podręczników, że to przynosi rezultaty (oczywiście weryfikacja trwa )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem co zadziałało, czy migdałek, czy kawiatacja czy regularne maseczki (czy połączenie wszystkiego ) ale ostatnio patrzę w lustro i nie czuję potrzeby malowania się (chociaż chyba efekt popsułam OCM - dolałam sobie oliwy )
|
|||
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34863588]Dziękuję!
Mam paczkę z i-love beauty już myślałam, że z YR ![]() jak wczorajsze zajęcia? Cytat:
podoba mi się Twój podpis ![]() lipa.oddzwonili z informacją? powodzenia dzisiaj czy już byłaś i wróciłaś?mam przez Ciebie ochotę na nowe buty zwłaszcza, że wczoraj nawet mówiłam do Sis że od dobrych 2lat nie kupiłam sobie nowych sandałków, eszzz Ty jedna kusicielko
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-06-22 o 13:41 |
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3868 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34864536]Dostałam właśnie wczoraj do testów! ne-ne-nenene-ne
[/QUOTE]To jakby Ci się znudziło to pamiętaj o mnie
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Było przebosko. Pokochaliśmy tą (tę?) wyspę. Teneryfa była super ale Majorka, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu, pobiła ją na głowę ![]() Tylko uczylenia dostałam na czole od słońca lub na szybkości kupowanego ichniejszego filtra i wysyfiło mnie jak szesnastkę . Swoją drogą Ineso mogłabyś zerknąć czy toto jest cokolwiek warte co kupiłam? Przepraszam za jakość, mam nadzieję, że coś odczytasz, nie mogłam bardziej rozpłaszczyć tubki.Malla - te wyjazdy to jedyna moja obecna fanaberia ![]() Francuska - moja papuga jest też Felek
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byłam i wróciłam. Oddzwonili. Nie wiem, do jakich firm Ty się rekrutowałaś i czego to kwestia, ale ja NIGDY nie miałam sytuacji, w której nie dostałam informacji zwrotnej. Jest zawsze - mailowa lub telefoniczna - i zawsze w zadeklarowanym terminie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

słabo mi się robi jak widzę te osiatkowane balkony, a gołębie i tak się przeciskają przez te oczka.

.
No i plany trzeba było zmienić 

Jeszcze mi pani na odchodne rzuciła, że te perfumy są super i jak powącham to nie oddam koleżance.

czy już byłaś i wróciłaś?