|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() ![]() Możesz być inspiracją, przy pracy dajesz radę regularnie jeść i ćwiczyć! ![]() Cytat:
![]() Na jutjubie są tutoriale jak zrobić tę kokardę na głowie, nie jest w sumie takie trudne ![]() (chociaż aktualnie znowu przyszło mi do głowy obcięcie i rozjaśnienie włosów ![]() ![]() Tylko uważnie z tą wódką, najgorzej po alko mieć chwilę szczerości z szefową ![]() Cytat:
(tak, wiem, w tym samym poście trzymam kciuki za tę rozmowę. Odbierz to jako drobne zakrzywienie czasoprzestrzeni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Obiadek staram się przygotować zasze dzień wcześniej, a jak nie to jem w domku czy w barze (wybierając najmniejsze zło). Co do ćwiczenia, nie jest to łatwe kiedy się jest o 17-18 w domu. Ale mój TŻ jest bardzo sportowym typem i gania mnie na basen (czasami na 23:00), w weekendy i raz w tygodniu conajmniej biegamy, chodzimy też razem na kursy tańca. Chciałabym też conajmniej 2 razy w tyg aerobik jakiś zaliczyć....się okaże, Wszystko jest kwestią dobrej organizacji czasu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może istnieje jakiś zamiennik dla moich tabletek ![]() Cytat:
No i dziękuję ![]() Cytat:
![]() Aż miło czyta się o tak dobrze zorganizowanej kobiecie jak Ty! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Czekam na ten mecz i czekam ![]() ![]()
![]() |
#964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się cały czas na siebie złoszczę, że tyle mi rzeczy jeszcze brakuje w tej mojej organizacji...że na wszystko czasu nie starcza lub sił ![]() A tak przy okazji pyszny obiadek dietetyczny mi wyszedł z resztek wczorajszych (wczoraj był kurczak curry z cukinią, pieczarkami i papryką), mało zostało więc nadziałam tym bakłażana i do piekarnika ![]() ![]() Też lubicie to cudowne uczucie kiedy czujecie się najedzone, jedzenie jest przyszne, wygląda fantastycznie i macie świadomość, że nie ma tu od czegu przytyć???? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ile masz wzrostu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem tylko tyle - fajnie, że Ci się udało, naprawdę się cieszę, podziwiam, czapki z głów! Ale weź pod uwagę, że Twoje życie jest kompletnie inne niż moje i to, że Tobie się wydaje, że jesteś taka strasznie zabiegana, a dajesz radę ćwiczyć, to znaczy, że każdy inny też może, to wcale nie znaczy, że masz rację. Pewnie, mogłabym ćwiczyć i spać godzinę mniej, ale spanie 1h na dobę nie jest zbyt zdrowe. Ty znalazłaś swój sposób, a ja wciąż szukam swojego, a że mi nie idzie i nie mogę tego wszystkiego pogodzić to się żalę na wątku, cenię sobie Wasze rady i czy kiedykolwiek źle zareagowałam na coś, co Ty mi powiedziałaś? Nawet jeśli to było na zasadzie "nie gadaj głupot, tylko rusz tyłek do roboty"? Nie. Więc litości, o czym Ty mówisz? Brakuje żebyś przytupnęła nóżką i strzeliła focha ![]()
![]() |
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
No i otóż to, każda z nas ma już 10PŻ , cały dział fitness i inne takie w małym paluszku. A jak czegoś nie wiemy to pytamy. Czasem się prosimy o solidny opieprz, ale czasem trzeba wesprzeć ... Wiecie co? Jak bardzo Was lubię, tak trochę żałuję, że nasz wątek nie przetrwał jako taki "dietowy" . Oczywiście nasze ploty, lajfstajl itp. są najlepsze na świecie! Ale pamiętam, że jak codziennie się trzeba było spowiadać z jadłospisu i ćwiczeń, każda się starała i to był główny, najważniejszy temat wątku to miałam większą motywację. Zawsze było " niiie, nie zjem tego ciastka, bo jak ja o tym napiszę dziewczynom ![]() A jeszcze wracając do tego co powiedziałaś BŚ, ja jestem jak najbardziej za wyrażaniem swojej opinii, podpowiadaniem, krzyczeniem na obiboków, ale kurde chyba widać różnicę pomiędzy "eeej nie chciało mi się dzisiaj ruszyć tyłka z kanapy i zjadłam chipsy" , a "jestem załamana, bo chcę coś zmienić, a nie mogę, chcę ćwiczyć, jestem mega zmęczona, padam na ryj, jest mi źle" ...
![]() |
#967 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Winyl chomiki, świnki morskie, psy, koty, wszystkie pyłki drzew, traw, kurz, siano.. hmm to chyba wszystko
![]() SCHLAND!!!! 4:2 ![]()
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie się zdziwiłam, że napisałaś posta, a nie świętujesz gdzieś po meczu ![]()
![]() |
#970 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie z czym mi się zawsze koarzyły diety? Z rygorem, głodówkami i kompletnie nieracjonalnymi posiłkami typu:
śniadanie: pół grejpfruta, kawa, jajko na twardo obiad: 100g fileta na parze, 2 liście sałaty kolacja: kawa czarna, szklanka fasolki szparagowej itp, itd Po 2 tygodniach czegoś takiego ma się ochote pieprznąć wszystkim, rzucić się na lodówkę i niezdrowe rzeczy!!!! I zamiast 2 kg mniej, 1 kg na plusie. Już nie mówiąc o dietach opierających się np. o jeden produkt typu: dieta gruszkowa, dieta szparagowa, dieta na lodach..... . Kiedyś miałam 2 takie w pracy (poprzedniej pracy) co postanowiły przez tydzień same jabłka jeść. Wytrzymały 3 dni po czym zamówiły pizzę... ![]() ![]() Także cieszy mnie niezmiernie, że można być na dietce, nie przekraczać pewnego pułapu kalorii a jeść smacznie i zdrowo! Dobrze, że istnieją takie miejsca w sieci co to uwydatniają ![]() A wzrostu mam 168 cm, chciałabym dojść do 58 kg, a potem ocenie po wyglądzie. Przy 60 jeszcze mi zostało poprzednio troche tłuszczyku i boczki ale już było b.fajnie. Więc pewnie 2-3 kg więcej sprawę załatwi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety świętuję tylko w serduszku, bo tż się uczy, tata zmył się spać, a cała reszta wyzywa mnie od szwabów ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |||||
Rozeznanie
|
Jakoś nie chce mi się dzisiaj spać.... za dużo mi się nakłębiło myśli w głowie, stresuję się mgr, idzie jak po grudzie...A jutro planuję troche spóźniony wypad ze znajomymi na moje urodziny. Mam nadzieję, że jakoś odreaguję.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Laura - i jak poszło? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale co racja to racja, wszystko to robimy DLA SIEBIE. Więc warto walczyć. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
winyl... wiesz co... widzę,że Tobie nie można nic powiedzieć. I kto tu się obraża? czy ja napisałam coś złęgo? po prostu jak człowiek piszę, stara sie coś podpowiedź to i tak jest zły, bo przecież zwraca Ci uwagę.
Nie raz Ci pisałam,żebyś się w końcu wzięła do roboty, a nie ciągle narzekała. i wiesz co.. każdy człowiek jest zabiegany. Nie tylko Ja, nie tylko TY. Każdy ma dom, prace, studia, obowiązki. ale ja wychodzę z założenia,że jak się chcę coś osiągnąć, to niestety, ale trzeba się poświęcić. Nikt Ci nie każe ćwiczyć po 5 godzin dziennie. zrób nawet 10 minut dziennie, a to juz będzie jakiś sukces. Zresztą.. jakbyś chciala, to byś coś z tym zrobiła, a nie tylko mówiła,że jesteś zajęta,bo masz inne życie. Myślisz,że kazdy leży z brzuchem do góry, a Ty jedna masz ciężko? wkurza mnie po prostu to,że jak chcę coś pomóc, doradzić, to zaraz wielkie ALE. dlatego nie rozumiem po co mam dłużej pisać i doradzać? żeby zaraz znowu przeczytać super, miłego posta? wiesz.. chciałam jakoś Ci pomóc znaleźć tą drogę, ale jeśli Ty sama nie chcesz, no to może być ciężko. zamiast się odchudzac przez lata, to weź się raz, a porządnie za siebie i przestań ciągle narzekać na swoję wagę. ja rozumiem,że też masz swoje złe dni, ale prawie za każdym razem kiedy czytam Twoje posty są ciągle negatywne. zresztą dobra. skończmy temat. jak chcesz jeszcze mi coś ciekawego napisać, to pisz na pw. szkoda zaśmiecać watęk. bś- o tak masz racje! ![]() ![]()
#974 |
Zakorzenienie
|
Wywaliłam się na schodach do domu i mam poważną kontuzję kolana.
![]() ![]()
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
Wszystko załatwiłam tak jak chciałam
![]() Oj dali, dali! ![]() ![]() Jednak jakąś godzinę po meczu zaczęłam wyć, bo sprawdziłam ile osób zapisało się na mój kierunek, a ile jest miejsc. Nie mam szans.. ![]() ![]() Agnesuk tylko spokój może Cię uratować! ![]() ![]()
#976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Ależ oczywiście, że nie myślę, że każdy leży brzuchem do góry, tylko ja nie. I nigdzie nic takiego nie napisałam. Napisałam, że każdy ma inny tryb życia, inne obowiązki, inne potrzeby. Nigdzie nie napisałam, że ja mam gorzej, albo Ty masz gorzej albo ktokolwiek inny - bo każy ma jak ma i to co dla jednego jest kupą wolnego czasu, dla drugiego jest zapier.dolem ![]() Pewnie, że trzeba się poświęcić, ale dla mnie są pewne granice. Wolę mieć solidne wykształcenie niż za☠☠☠istą figurę, dlatego jeżeli wracam do domu na dwi godziny to w tym czasie robię coś na studia, a nie ćwiczę. Co nie zmienia faktu, że wciąż chciałabym schudnąć i bardzo mi na tym zależy. Trochę mnie to śmieszy, że mówisz, że jakbym chciała to bym coś zrobiła. Ale ja coś robię, staram się bardzo. Ale już od dawna nie piszę w tym wątku co robiłam każdego dnia jeśli chodzi o ćwiczenia/jedzenie, więc skąd Twoje założenia, że nic nie robię? A mnie wkurza, że dla Ciebie nigdy nie byłam niemiła, a Ty mi tu narzekasz, że jak mi coś napiszesz to taka jestem. To może rzeczywiście przestanę cokolwiek pisać.
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-06-23 o 12:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Loriette byłam... Jak będę miała moment to napiszę w clubie co i jak...
![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Zapomniałam Wam linka dać https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=133429 tyle mi urosły ![]()
![]() |
#978 | |
Zakorzenienie
|
No niestety nie
![]() ![]() Cytat:
![]() Ej nie, gonisz mnie z tymi włosami ![]() ![]()
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokazywałaś nam ten kolor?
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
dobra winyl , zapomnijmy o tym i już.
jak będe mogła to pomogę, a jak nie, no to trudno. ![]() psyhe - mega, super kolor!! ![]() Ja Wam zapomniałam sie pochawalić,że ścięłam włosy i mam mojego wymarzonego boba ![]() później foty ![]()
#981 |
Rozeznanie
|
Idę się bawiiiiiiiiiiić!!!!!!!!!! !!!!
![]()
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dobrze wyglądałam przez pierwsze dwa tygodnie po ścięciu.. z racji tego, że mam grube włosy to robił mi się hełm na głowie ![]() Udanej zabawy! ![]() Dziewczyny postanowiłam, że przestaję się spinać, bo to do niczego nie prowadzi! Już nie wyznaczam sobie daty, do której mam schudnąć, bo to mnie gubi. Podejdę do sprawy normalnie i na luzie, bo przecież jestem szczupła i jeśli okazałoby się, że jutro miałabym się rozebrać do stroju to nie byłoby problemu. Są mankamenty, które widzę tylko ja.. dlatego na spokojnie się ich pozbędę ![]() Mam o tyle trudniej, że po zeszłorocznej akcji ze szpitalem mama mi nie ufa w tej kwestii. Jak usłyszała dzisiaj, że idę na rowerek stacjonarny to o mało mnie nie rozszarpała. Siłownia - zakazana, fitness - zakazany. Muszę nad Nią popracować ![]()
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie, że jak lekko odpuszczę to waga sama zleci ![]()
![]() |
#987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam nocne eventy. dziś oglądałam transmisję w tv; aktualnie moim życiowym celem jest dorwanie flagi usa, nauka śpiewu i look a'la Edyta Górniak; chyba stałam się znowu jej fanką ![]() tu wyjaśnię, bo pewnie zadajecie sobie eraz pytanie: wtf, znowu? -tak! znowu ![]() ![]() jest jaka jest, wizerunek w mediach ma wg mnie kiepskawy, jest wylansowana na kapryśną gwiazdkę, ale uważam ją za piękną kobietę. podsumowujac, noc kupaly super sprawa ![]() superrrrr! ja tez bede, chce teraz byc seksowna pania maratonczyk, ktora biegnie z podwinieta koszulka i widac jej wszystkie miesnie. zmienilam priorytety, walic szkole, tytuly, doktorat, kariere ![]() Cytat:
![]() ...ale teraz?;/ nawet potrafie juz wciagnac sama całą małą pizzę ;/ spoko, raz na jakiś czas - nie ma problemu; ale ja jadam pizzę +kilka piw raz/ 2 razy w tygodniu ![]() za tydzien mam wazna impreze. musze sie troche odsyfic przez te kilka dni ktore mi zostaly ;p Cytat:
![]() Cytat:
rozbawilo mnie to, że przelałaś je do pojemnikach po grycanach ![]() kurcze, był na to jakiś patent, zeby te sorbety byly miękkie i mialy idealna konsystencję. ale nie pamiętam; chyba trzeba je mieszać co jakiś czas. chyba ze ma się maszynkę do robienia lodów ; my mamy taką mini ; jest magiczna; sorbety wychodzą w niej przepyszne; zwykłe lody smakowe też . co nie zmienia faktu że i tak nikt z niej nie korzysta, wszyscy byli podjarani jej obecnością przez pierwszy tydzień, później znowu zaczęliśmy kupowac lody w sklepie ![]() mniejsza z tym! chciałam zapytać: robisz już jakiś czas BBL; masz w udzie 5o cm; a co z cellulitem? czy BBL go likwiduje? nie moge patrzec na swoja dupe ![]() ![]() ja nie wiedzialam o istnieniu slowa : powysłoźliwiac się ;(
![]() |
#989 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ile masz wzrostu? Cytat:
![]() 2. zartujesz?! jak to zrobilas?! nie, ja chyba sie na nie nie zdecyduje, sa dla mnei zbyt wysokie ;(choc gdyby byly za 39 zl to nie wahalabym sie ![]() Cytat:
![]() kokarda wyszla mi w miare fajnie, choc oczywiscie nie tak fajnie jak na zdjeciu. nie lubie kosmetykow do stylizacji, wiec pewnie dlatego tak sie stalo ;p kokarde robilam tez siostrze, bo szla na jakis koncert i tez fajnie wyszla ![]() 2. o matko badz czujna ;D Cytat:
![]() nie wiem jak jeszcze to skomentowac, ale zgadzam sie ![]() ---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() kurs tańca z facetem, kosmos ![]() 2. uwazam dokladnie tak samo, tylko teraz mam taki jeden problem :P - rozciagalam dobe dp granic mozliwosci, robilam 3 rzeczy na raz; bylam mega zadowolona, ze ogarniam tyle spraw jednoczesnie, 2 dni zachwiania i co? ;p zobaczylam, ze sa ludzie, ktorzy zrobia cos tam za mnie, ze zawsze ktos zrobi co lepiej, ze nie jestem swiatu az tak mocno niezbedna, aby scierac sie az tak jak ja to robilam; chce przez to powiedziec, ze mam teraz problem z tym, zeby wrocic do dawnego rytmu, stwierdzam, ze robiac cos bez az takiego pospiechu, nie ulegajac presji - nie zrobimy krzywdy ani sobie ani otoczeniu . dobra, nie wiem co chcialam napisac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nowa misje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
![]() właśnie zjadłam pierwszy dzisiejszy posiłek - owsiankę ![]() mam już mnóstwo energii, więc zabiorę psa na spacer ![]() Jak minął Wam dzień Ojca; mam nadzieję, ze nikt nie zapomniał o Tatusiowym święcie ![]() Ja właśnie za chwilę się zbieram i jadę do szpitala go wyściskać i dać prezent. Kupiłam książkę i słodkości ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.