|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek
Cytat:
|
|
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
Laisla ja też obecnie zamiast orbitreka wsiadam na rowerek mam taką trasę na 1,5 godzinki więc w miarę możliwości i czasu jeżdżę dziś 1,5 godzinki ale co więcej chcieć zbyt szybko ciemno się robi by dłużej pedałować a teraz jeszcze te burze
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że teraz najdłuższe dni i można wieczory wykorzystać na rower
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam siły po robocie naprawdę padam albo chodzę jak lunatyk dziś siedzę na tyłku nie dałam rady
|
|
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
Ja codziennie i rower i orbi późno w nocy. -
![]() |
|
|
|
#4716 |
|
Rozeznanie
|
Witam, mam pytanie bo widzę, że większość z was jest ekspertkami w dziedzinie orbiterka
:Mój problem jest taki, że jak na tym ćwicze to odrazu jest mi słabo i niedobrze... Nie jestem w stanie ćwiczyć na tym nawet 8 minut. Na początku myślałam, że to słaba kondycja czy coś, ale chodzę na siłownie i/lub fitness 4-5 razy w tygodniu od prawie 2 miesięcy i moja kondycja i ogólnie sprawność jest całkiem ok, zresztą nigdy nie była jakaś zła, a na tym orbitrze czuje, że zemdleje. I nawet nie jestem jakaś bardzo zmęczona ale po prostu robi mi się słabo i niedobrze. Czy któraś z was też tak miała?
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4718 |
|
Raczkowanie
|
Moze masz problemy z krązeniem- moze cierpną ci nogi podczas pedalowania-nie czujesz szpilek lub mrowienia w nogach?
|
|
|
|
#4719 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki
![]() Wracam do ćwiczeń na Orbim, przyznaję, że przygotowania do 2 obron nie dały mi za wiele wolnego czasu ![]() Obrony przede mną, ale prace złożone więc mam spokój. Zaczynam dosyć ciężką pracę w smażalni ryb więc kalorie będą spalane, ale na Orbiego też wskakuję. Nie daję rady tyle co Wy, ale chcę na początku zacząć malutkimi kroczkami ![]() Trzymajcie kciuki
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz masz. Za obrony także |
|
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie ja nie dziękuję, żeby nie zapeszać
To co tu piszecie, strasznie motywuje do roboty...
|
#4722 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki ja zaraz się zaczynam szykować na "być może ostatni" egzamin w tej sesji, czekam na wyniki z poprzedniego tygodnia, dzisiaj o 14:00 kolejny...
Jak wrócę to oczywiście rowerek! buziaki i miłego dzionka
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przymierzam się do zakupienia swojego pierwszego orbitreka.
Nie chciałabym wydać na niego więcej niż 1500zł. Nie znam się na tym, wiem tylko że poleca się firmę Kettler, ale urządzenia tej firmy są zdecydowanie za drogie Wiem, że głównie dzieli się je na magnetyczne i elektromagnetyczne, i że raczej ludzie skłaniają się do elektromagnetycznych. Możecie mi podpowiedzieć, jakie Wy macie i się świetnie sprawdzają?
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam Thorn'a e5000 i polecam
|
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam york aspire bardzo fajnie się sprawuje choć ostatnimi czasy porzuciłam go na rzecz rowerka na świeżym powietrzu także dziś 1:40h na rowerku ok 25 km? nie wiem licznik mi się popsuł to tak na oko
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jako że ładna pogoda wybrałam się dziś również na rower i moje praktycznie 32 km I mam nadzieję, że troszkę mniej na wadze choć stoję ciągle pomiędzy 56-57 znowu nie chce mniej być no ale jakby nie było to już nie jest ani 61 ani 59
|
|
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orbitkuję od pon do piatku godzinę plus bieznia marsz szybki prawie godzine |
|
|
|
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak myślałam waga ciągle stoi ale to żadna nowość przez pół roku nie mogłam nic zbić i później zleciało mi 3 kg więc teraz pewnie też pół roku zanim kolejne 3 mi zejdą i to by było moje marzenie
)
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4730 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że tutaj są specjalistki więc podpinam się z pytaniem
![]() Jak ćwiczycie na Orbi to stopy macie przylegające do podłoża czy podczas ćwiczeń lekko odrywacie ?
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny za porady!
![]() Mam nadzieję, że w niedługim czasie uda mi się już kupić sprzęt
|
|
|
|
#4733 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczynki jak tam u Was? ja umieram z gorąca i niestety nic nie robię... po proatu mi się nie chce...
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: zrobiło się chłodniej więc skoczyłam na pół godzinki Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2012-07-06 o 22:22 |
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Ja codziennie ćwiczę, w nocy gdy jest chłodniej, a wieczorem wsiadam na rower
Właśnie zastanawiałam się czy upał rozłożył wszystkich na łopatki, pusto ostatnio na wątku
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja staram się zdrowo odżywiać no i nie przeginać ze słodyczami, póki co orbitrek poszedł w całkowitą odstawkę ale jak tylko pogoda pozwala i czas to minimum godzinka na rowerze dziś się wybieram na dłuższą trasę tak więc będą ze 2 godzinki i ok. 40 km nie będę się spieszyć deszczy nie zapowiadają I teraz pochwalę się dziś z rana ( była 11 godzina) na wadze 55,5 |
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam wagi, dawno się nie ważyłam ale od 4 osób usłyszałam ostatnio, że schudłam Ale to na pewno efekt upałów, przez nie o wieeele mniej jem |
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też ostatnio koleżanka w pracy powiedziała, że schudłam na nogach i ładnie w tych spodniach wyglądam
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
oliwka_super
gratulacje U mnie z tego co czuję waga stoi, ale wiosną w sumie trzy kg spadło, teraz za dużo lodów wcinam to i dwie godziny ćwiczeń dziennie spadku na wadze nie przyniosą |
|
|
|
#4740 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Jestem nowicjuszką co do orbitreka. Zakupiłam i za bardzo nie wiem jak sobie rozłożyć ćwiczenia. Czy lecieć codziennie po 30 min? Dajecie proszę jakieś rady
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Fajnie, że teraz najdłuższe dni i można wieczory wykorzystać na rower

:
No chyba, że jak dzisiaj leje cały dzień to tylko orbi

Mówisz masz. Za obrony także