|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XIV
|
|
|
|
#632 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Kulki same w sobie są bardzo fajne, dobrze się pienią, długo sie wypłukują, no i jako jedna z niewielu zawieszek pasują na mój kibelek z szerokim kołnierzem ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
Zaniesie mi torebkę do kaletniczki znajomej.. Ale uwierzyć nie mogła, ona tam nie chadza do rossmanna bo z jej zdrowiem to by pewnie na zawał zeszła tam..---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-23 o 12:06 |
|||
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezu po co komu 6 podkładów Paranoja ja dziś miałam iść, ale sobie nie mogłam przypomnieć co ciekawego w promo jest o odpuściłam
|
|
#634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zapach to w 95% marakuja, delikatna nuta ukrytego kokosa też jest, trochę szkoda,że tak słabo czuć kokos, ale i tak wzięłam
|
|
|
#635 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() A co lepsze, wśród tego przepychającego się bydła (bydła nie obrażając) była jedna pani ode mnie z pracy. Na co dzień wymalowana, pełna klasa i elegancja. Teraz już wiem że tylko udaje damę... Trochę się speszyła jak zobaczyła znajomą, ale dalej robiła swoje
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:hahaha : i też porwała i uciekła od razu
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba napiszę jakąś petycję do Rossa
Przywróćcie normalna gazetkę! Po tym co dzisiaj zobaczyłam, straciłam wiarę w ludzi
|
#639 |
|
po prostu Em :)
|
...
![]() Kupiłam dziś gąbkę Konjac. Zero zainteresowania.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2012-06-23 o 13:38 |
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
obawiam się, że ta gazetka rzeczywiście może zapoczątkować "nową ere" gazetek R
![]() same zobaczcie co się dzieje.. klienci latają codziennie, wyczekują przed otwarciem, towar schodzi jak bułeczki, zapewne jak wiele z Was mówiło zgarniają jeszcze inne rzeczy przypadkiem czy to z promocji czy nie.. chociaż ludzie narzekają, chociaż pracownicy mają awantury to niestety myśle, że mają o wiele większy zysk dzięki temu ![]() ![]() ![]() ![]() też myślałam, żeby napisać do R, ale czy to coś da.... |
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#643 |
|
po prostu Em :)
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Em
|
#646 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że mam nadzieję, iż R. pójdzie po rozum do głowy i na tej jednej gazetce się skończy
|
|
#648 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Jednakże na mnie np dziś za mocno nie zarobili . Chciałam zrobić jeszcze parę zakupów, ale było tak ciasno, tak glośno, tak się przepychano i jeszcze ta porwana torba, tak mnie to wszystko wkurzyło że najwyzczajniej w świecie zrezygnowałam z dalszych zakupów. Chciałam sobie w spokoju kupic specyfik do szorowania łazienki, poczytać składy, porównać etykiety itd, ale się nie dało bo to obok Sidoluxów i Brefu, nie było szans na dopchanie się do tych regałów ehhParę drobiazgów dokupiłam sobie w Laboo, wracając do domu.
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-23 o 14:07 |
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pospamuję teraz troszkę, więc się nie obraźcie. Działam w dobrej wierze, bo wiem, że podobnie jak ja wiele z Was jest łowczyniami promocji.
![]() ![]() ![]() ![]() A więc do rzeczy, byłam dziś w Laboo (dawna Natura w moim mieście) i dostrzegłam tam mega promocje. Przede wszystkim większość kosmetyków Mariona (do stylizacji włosów) zostało przecenionych. Zazwyczaj płaciłam za nie ok. 8zł, a dziś niemal wszystko było po 5,50zł (wszystko może nie, ale spora większość). Ostatnio pisałyśmy o kosmetykach Mariona przeznaczonych do termoochrony przed działaniem suszarki/prostownicy... Mleczko, serum, spay i mgiełka z tej serii (czerwone opakowania) również są po 5,50zł - podobnie jak te trzy płyny, które dziś kupiłam w aerozolu. Chętnie bym je kupiła, ale jakieś 2 tygodnie temu zdążyłam sobie je kupić, a zapasów nie chcę robić. Na zdjęciu są również żele do kąpieli Dairy fun, które również przecenione były z 10zł na 5,50zł! Uwielbiam je, więc kupiłam sobie zapach truskawki oraz czekolady. Są dostępne również w Rossie, ale w droższej cenie.Kupiłam też drugą wcierkę Joanny z rzepą (coś ok. 8zł), bo przestały mi po niej włosy wypadać! Uzdrowiła mój skalp, przestała mnie też swędzieć głowa. Polecam ją z czystym sumieniem. ![]() Poza tym ciekawostka, przez przypadek odkryłam tam olejki do ciała i włosów w bardzo ciekawych wariantach zapachowych. Dostrzegłam tam pomarańczę, lawendę lub wrzos, algi morskie, bodajże imbir i coś tam jeszcze (sporo ich było, a ja miałam strasznie mało czasu na zakupy). Z tą firmą nigdy się nie spotkałam: The secret soap store. Moim łupem okazał się być olejek o zapachu czekolady! Żeby nie było całkowitego off topu to z Rosska wzięłam 4 ostatnie opakowania karmy dla psów oraz Bref do wc za całe 3,29zł. Byłam w dwóch Rossmannach i w żadnym nie uświadczyłam gąbki Konjac. Szkoda, bo się na nią napaliłam troszkę. No i zapomniałam dziś rozejrzeć się za tym różem w Wibo, tkóry polecałyście (cinammone lady czy jakoś tak). Ech, skleroza.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-23 o 14:17 |
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuchal, wszystko fajnie, dobre promocje, tylko trzeba mieć jeszcze Laboo w mieście
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Ajj zazdroszczę u mnie niestety już nie było, a weszłam 2 minuty po otwarciu... żal opowiadać co dziś się tam działo.. naprawdę współczuję pracownikom rossmana, baby wyrywały sobie z rąk te kulki breff, lenory i inne przecenione rzeczy, masakra aż mi wstyd, że żyje w takim społeczeństwie
|
|
|
|
#652 |
|
DOMator
|
Próbowałyście wczoraj kupić podkład Soraya? Były u was promocji inne odcienie niż trufla i czekolada? (przecież polki to same mulatki czekoladki, hehe
)W moim rossmannie metki promocyjne były tak wydrukowane, że nie było na nich podanych odcieni, podkłady wymieszane, że hej i okazało się, że jaśniejsze odcienie nie są w promocji. Szkoda, że dopiero po odejściu od kasy po sprawdzeniu paragonu... W gazetce napisali, że chodzi o wybrane rodzaje, a rodzaje dla mnie to co innego niż odcienie. A może to tylko ja zbyt precyzyjnie myślę? Tyle, że soraya faktycznie ma kilka rodzajów podkładu scenicznego, co może wprowadzać w błąd http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product.php?group=colour&id=806 http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product.php?group=colour&id=860 Nie mogliby normalnie napisać przy cenie, że chodzi o ten i ten odcień? Same sobie babki w sklepie robiły problem, bo musiały przyjmować zwroty i wysłuchiwać złorzeczenia klientek ![]() Yyyy... wykropkowało mi słowo nazwę firmy w linkach. To jakiś ban na wizażu jest na tą markę? Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2012-06-23 o 14:32 |
|
|
|
#653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
u mnie też zero zainteresowania gąbką Konjac
byłam po 12 to były 4 (tak jak wczoraj, czyli nikt nie kupił) wzięłam jedną.. a teraz mi TŻ dzwonił, że był sprawdzić czy jest, bo wiedział, że chce były 3 i mi 1 wziął ![]() (mogłam mu napisać, że kupiłam, ale jakoś nie pomyślałam, że mi do R pójdzie )tak więc mam 2 i jak widać tylko ja wzięłam aha i chcieli mnie dziś oszukać ![]() kupiłam sobie kredke do kresek z Manhattanu, pisało na etykiecie 16 zł (i tak to dla mnie dużo) ide do kasy, a babka chciała za nią 27 zł! powiedziałam, że przecież pisze jak byk 16 i policzyła mi 16.. a niech ktoś tak robi większe zakupy to nawet się nie zorientuje, że go na dyche nacięli
|
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
Jak czytam co się dzieje w Rossach to się cieszę, że w tym nie uczestniczę ... tylko mój TŻ
![]() I kupił mi rękawiczki ET Za dyszkę można mieć, za 2 już bym ich nie chciała. Chociaż zwątpiłam, że je dzisiaj dostanie, bo był w rodzinnej miejscowości i jego mama powiedziała, że raczej nie ma szans skoro te rękawiczki też na promocji, bo kolejki od rana się pod Rossmannem ustawiały. Nie wiedziała kobiecina, o co chodzi, że te baby tak tam sterczą ![]() Chyba chciałabym starej, poczciwej, "kulturalnej" gazetki
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a też mają tam maski z kallosa, a tymi olejkami to mnie bardzo zaciekawiłaś muszę pójść zainteresować się bo na alterre się nie doczekam
|
|
|
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzisiaj spory tłumek przed otwarceim. Ponad 20 osób. nigdy tyle nie było i zawsze kulturalnie a dzisiaj z nosami przy drzwiach stali. Jak otworzyli drzwi to sprzedawczyni musiała się cofnąć bo wbiegli. Sioluxów po sekundzie nie było. Ja spokojnie wzięłam rękawiczki, gąbke konjac, karmę dla psa aż 2 opakowania i były po 4049 a nie 5,49. Ucieszyłam się bo znalazłam substytut dla frolica który 500 gr kosztuje 4,79. a te rossmanowskie tez miękkie krążki. Moj pies ma juz 12 lat i problem z zębami i twardych chrupek nie je. Wzięłam też podpaski i błyszczyk za 1,29 ale chyba nie bede go uzywac bo za różowy. cienie na 1,29 też wzięłam różowo pomarańczowo białe
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak? Ja też siedzę w Avonie i tuszy za darmochę nie mam ![]() Byłam w rossie. Kupiłam gąbkę Konjac. Jednego Lenora, 4 kulki Bref (była cała półka, zostawiłam jeszcze sporo po sobie )Astor zostały tylko 301. Szkoda, ale były jak dla mnie za ciemne... |
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
nie rozumiem, jak można kupować taką karmę... szczególnie starszy piesek, potrzebuje specjalistycznej karmy, a nie jakąś ściepę za 5 zł :/ mam nadzieję, że chociaż podajesz jeszcze jakieś witaminy.
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

poszłam wymienić, bo ta 'kopuła' (materiał z drutami) mi z trzonka wypadły, padało i byłam akurat na mieście

Więc wystarczyłby mi jeden drobny zestawik/masło, tylko jak już wejdę do TBS, to mam problemy z wyjściem z jedną rzeczą ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
No i ta torebka 

:hahaha : i też porwała i uciekła od razu

06.09.2014