Rossmann - część XIV - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 12:00   #631
nothing_matter
Zadomowienie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Dziękuję za opinię Do głowy mi nie przyszło, że parasolkę można reklamować
wszystko można reklamować poszłam wymienić, bo ta 'kopuła' (materiał z drutami) mi z trzonka wypadły, padało i byłam akurat na mieście
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 12:04   #632
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Odświeżacze do toalet Bref (różne rodzaje) są też w promocji w Realu, co prawda 70 groszy droższe niż w R. - kosztują 3,99 zł, ale jeśli komuś nie udało się ich kupić w Rossmannie to może skorzysta z tej promocji
I dokładnie taka sama promocja jest aktualnie w Stokrotce Faktycznie tyci drożej, ale bez zabijania się..
Kulki same w sobie są bardzo fajne, dobrze się pienią, długo sie wypłukują, no i jako jedna z niewielu zawieszek pasują na mój kibelek z szerokim kołnierzem

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
Dziękuję za opinię Do głowy mi nie przyszło, że parasolkę można reklamować

Mi te zestawy też się podobają, tylko ja wiem, że ich koniecznie nie muszę mieć, bo największy zapas mam właśnie przeróżnych balsamów, oliwek i maseł do ciała Więc wystarczyłby mi jeden drobny zestawik/masło, tylko jak już wejdę do TBS, to mam problemy z wyjściem z jedną rzeczą

Straszne to i przykre zarazem No i ta torebka Ja po takich wrażeniach pewnie jeszcze w mieszkaniu dochodziłabym do siebie
Wiesz, prosto z Rossmanna poszłam do mamy się pożalić Zaniesie mi torebkę do kaletniczki znajomej.. Ale uwierzyć nie mogła, ona tam nie chadza do rossmanna bo z jej zdrowiem to by pewnie na zawał zeszła tam..

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Wpadłam dzisiaj do Rossa na Lindleya Byłam przed 10, półki z promocyjnymi produktami były już puste. Wzięłam tylko szampon i odżywkę alterry z morelą oraz parasolkę, bo moja niespodziewanie wczoraj dokonała żywota Miała któraś z Was taką większą, automatyczną parasolkę? Wytrzyma więcej niż miesiąc?
Mam tę parasolkę już długi czas. Ma widoczne wzmocnienia na drutach, porównując z tymi tańszymi zwykłymi. I niejeden wiatr przetrwała.No i mechanizm ciągle działa

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-23 o 12:06
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 12:13   #633
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Ja u siebie dziś w rossie zobaczyłam podły upadek społeczeństwa. Wróciłam z porwaną torebką, jakaś babka biegnąc złapała się za moja torbę i urwała mi rączkę.. Żal komentować.

Weszłam w półkę z chemią a tam jakaś laska taranowała inne, mąż jej trzymał koszyk a ona zgarniała ramieniem z pólki, wyrwała wszystkie Sidoluxy i wszystkie kulki Brefa.
No cóż, pomyslałam sobie że na darmo szłam, zaczęłam odchodzić od tej półki, ale za chwilę pracownica wyniosła dwa kartony Brefów, jeden został jej wyrwany w drodze z magazynu, drugi babki sobie wyrywały na trasie Jedne kulki spadły na podłogę, to sobie je podniosłam A Sidolux dostałam od kasjerki przy płaceniu Uciełysmy sobie pogawędkę, mówię że jeszcze Sidoluxa chiałam ale że bić sie nie będę, to mi wyjęła spod kasy i sprzedała Miała sobie dwa odłozone, dała mi jeden

A Lenor... pisałyście że po 3 brali..to u mnie brali po 3..ale po 3 kosze tego Lenora Jakis karton został wystawiony pod drzwi magazynu i prosto stamtąd brano
Dość mam Rossmanna na długie tygodnie Paniom pracownicom składam głębokie pokłony za dzielne wytrwanie w tej idiotycznej gazetce

U mnie w szafie Wibo też była wyprzedaż Nawet jeszcze leżało troche produktów, ale to dlatego że nie oznaczone. Jak wzięłam sobie błyszczyk i laski za mną w kolejce usłyszały za ile to wyleciały pędem z kolejki do szafy, więc pewnie już nic nie ma

Widziałam też na własne oczy laski kupujące po 6-8 podkładów...
ja bym poprosiła o odkupienie torebki

Jezu po co komu 6 podkładów

Paranoja ja dziś miałam iść, ale sobie nie mogłam przypomnieć co ciekawego w promo jest o odpuściłam
Stary 2012-06-23, 12:15   #634
lifrete
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
I śmieszne i straszne U mnie tłumów nie było. Produkty promocyjne dostępne - no może poza Lenorem, którego na półce były 2 butelki (1 x Passion & Jasmine, 1 x Citrus & Rose) z czego 1 ja kupiłam.

Ile kosztuje ten nowy żel? I przede wszystkim jak zapach? Fajny?
Cena standardowa - 4,79zł
zapach to w 95% marakuja, delikatna nuta ukrytego kokosa też jest, trochę szkoda,że tak słabo czuć kokos, ale i tak wzięłam
Stary 2012-06-23, 12:17   #635
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja bym poprosiła o odkupienie torebki

Jezu po co komu 6 podkładów

Paranoja ja dziś miałam iść, ale sobie nie mogłam przypomnieć co ciekawego w promo jest o odpuściłam
Myślisz że by odkupiła?
A co lepsze, wśród tego przepychającego się bydła (bydła nie obrażając) była jedna pani ode mnie z pracy. Na co dzień wymalowana, pełna klasa i elegancja. Teraz już wiem że tylko udaje damę... Trochę się speszyła jak zobaczyła znajomą, ale dalej robiła swoje
Stary 2012-06-23, 12:29   #636
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lifrete Pokaż wiadomość
Cena standardowa - 4,79zł
zapach to w 95% marakuja, delikatna nuta ukrytego kokosa też jest, trochę szkoda,że tak słabo czuć kokos, ale i tak wzięłam
Dzięki

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:28   #637
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Myślisz że by odkupiła?
A co lepsze, wśród tego przepychającego się bydła (bydła nie obrażając) była jedna pani ode mnie z pracy. Na co dzień wymalowana, pełna klasa i elegancja. Teraz już wiem że tylko udaje damę... Trochę się speszyła jak zobaczyła znajomą, ale dalej robiła swoje
ochroniarz by zainterweniował Chociaż mi raz laska jak do mpka wchodziłam wlazła na torbę podróżna:hahaha : i też porwała i uciekła od razu
Stary 2012-06-23, 13:29   #638
rybkaa90
Zakorzenienie

Chyba napiszę jakąś petycję do Rossa Przywróćcie normalna gazetkę! Po tym co dzisiaj zobaczyłam, straciłam wiarę w ludzi Szok! Nawet nie chce mi się tego komentować

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:30   #639
emememsik
po prostu Em :)

...

Kupiłam dziś gąbkę Konjac. Zero zainteresowania.

Edytowane przez emememsik
Czas edycji: 2012-06-23 o 13:38
emememsik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:39   #640
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Chciałabym w poniedziałek kupić karmę dla kotów do schroniska. Wzięłabym wszystkie (oczywiście bez przepychanek, ale u mnie raczej ich nie ma), ale nie mogę się zdecydować czy to w końcu będzie fair czy nie.
bierz wszystkie i się nie krępuj
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:39   #641
GunsAndRoses
Raczkowanie

obawiam się, że ta gazetka rzeczywiście może zapoczątkować "nową ere" gazetek R
same zobaczcie co się dzieje.. klienci latają codziennie, wyczekują przed otwarciem, towar schodzi jak bułeczki, zapewne jak wiele z Was mówiło zgarniają jeszcze inne rzeczy przypadkiem czy to z promocji czy nie..
chociaż ludzie narzekają, chociaż pracownicy mają awantury to niestety myśle, że mają o wiele większy zysk dzięki temu

też myślałam, żeby napisać do R, ale czy to coś da....
GunsAndRoses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:41   #642
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość

Ja jeszcze w czwartek będę chciała się wybrać po ten nowy różowy balsam
Też idę po niego, mam nadzieję, że uda mi się go kupić...
Jakoś do tej pory nie korzystałam z tych gazetkowych promocji, bo miałam inne obowiązki, ale aż się boję iść do R.
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:41   #643
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Stary 2012-06-23, 13:43   #644
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez GunsAndRoses Pokaż wiadomość
same zobaczcie co się dzieje.. klienci latają codziennie, wyczekują przed otwarciem, towar schodzi jak bułeczki, zapewne jak wiele z Was mówiło zgarniają jeszcze inne rzeczy przypadkiem czy to z promocji czy nie..
chociaż ludzie narzekają, chociaż pracownicy mają awantury to niestety myśle, że mają o wiele większy zysk dzięki temu

jeżeli im się to opłaca to nic nie da - a i nie oszukujmy się że ludzie i tak wydają więcej kasy mimo tych promocji "bo to, bo tamto itp"

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:45   #645
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
Em Jak dla mnie to zupełnie inny przypadek, nie masz się co zastanawiać nawet

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:53   #646
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Chyba napiszę jakąś petycję do Rossa Przywróćcie normalna gazetkę! Po tym co dzisiaj zobaczyłam, straciłam wiarę w ludzi Szok! Nawet nie chce mi się tego komentować
Aż tak źle było?
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 13:57   #647
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
jeżeli im się to opłaca to nic nie da - a i nie oszukujmy się że ludzie i tak wydają więcej kasy mimo tych promocji "bo to, bo tamto itp"
Myślę, że na dłuższą metę może być paradoksalnie tylko lepiej Nie wierzę, że przy 3-4 takiej gazetce, ludzie będą nadal zachowywać się jak dzicz, przywykną do takiej formy promocji, zmęczą się itd. A jeśli się mylę i nadal będą wyrywać sobie z rąk te produkty i odstawiać takie szopki w sklepach, to wizerunek i reputacja marki na tym ucierpi albo pracownicy się zbuntują Ja wiem, że zysk przede wszystkim, ale nie takim kosztem, właściciel też nie jest zainteresowany tak negatywną reputacją

Co nie zmienia faktu, że mam nadzieję, iż R. pójdzie po rozum do głowy i na tej jednej gazetce się skończy

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:05   #648
alamirka
Moderator

Cytat:

No masz rację. Zarabiają na tych promocjach znacznie.
Jednakże na mnie np dziś za mocno nie zarobili . Chciałam zrobić jeszcze parę zakupów, ale było tak ciasno, tak glośno, tak się przepychano i jeszcze ta porwana torba, tak mnie to wszystko wkurzyło że najwyzczajniej w świecie zrezygnowałam z dalszych zakupów. Chciałam sobie w spokoju kupic specyfik do szorowania łazienki, poczytać składy, porównać etykiety itd, ale się nie dało bo to obok Sidoluxów i Brefu, nie było szans na dopchanie się do tych regałów ehh
Parę drobiazgów dokupiłam sobie w Laboo, wracając do domu.

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-23 o 14:07
Stary 2012-06-23, 14:15   #649
Asiuchal
Zakorzenienie

Dziewczyny, pospamuję teraz troszkę, więc się nie obraźcie. Działam w dobrej wierze, bo wiem, że podobnie jak ja wiele z Was jest łowczyniami promocji. Na innych forach się nie udzielam, a z Wami już się troszkę zżyłam (ale wazelina).

A więc do rzeczy, byłam dziś w Laboo (dawna Natura w moim mieście) i dostrzegłam tam mega promocje. Przede wszystkim większość kosmetyków Mariona (do stylizacji włosów) zostało przecenionych. Zazwyczaj płaciłam za nie ok. 8zł, a dziś niemal wszystko było po 5,50zł (wszystko może nie, ale spora większość). Ostatnio pisałyśmy o kosmetykach Mariona przeznaczonych do termoochrony przed działaniem suszarki/prostownicy... Mleczko, serum, spay i mgiełka z tej serii (czerwone opakowania) również są po 5,50zł - podobnie jak te trzy płyny, które dziś kupiłam w aerozolu. Chętnie bym je kupiła, ale jakieś 2 tygodnie temu zdążyłam sobie je kupić, a zapasów nie chcę robić.

Na zdjęciu są również żele do kąpieli Dairy fun, które również przecenione były z 10zł na 5,50zł! Uwielbiam je, więc kupiłam sobie zapach truskawki oraz czekolady. Są dostępne również w Rossie, ale w droższej cenie.

Kupiłam też drugą wcierkę Joanny z rzepą (coś ok. 8zł), bo przestały mi po niej włosy wypadać! Uzdrowiła mój skalp, przestała mnie też swędzieć głowa. Polecam ją z czystym sumieniem.

Poza tym ciekawostka, przez przypadek odkryłam tam olejki do ciała i włosów w bardzo ciekawych wariantach zapachowych. Dostrzegłam tam pomarańczę, lawendę lub wrzos, algi morskie, bodajże imbir i coś tam jeszcze (sporo ich było, a ja miałam strasznie mało czasu na zakupy). Z tą firmą nigdy się nie spotkałam: The secret soap store. Moim łupem okazał się być olejek o zapachu czekolady! Cudnie pachnie, dziś o wypróbuję. Olejki kosztowały bodajże 13,49zł za 100ml - cena bardzo podobna do rossmannowej. Kurcze, rozszyfruje któraś z Was dla mnie skład olejku? Nie znam się za bardzo na tym.

Żeby nie było całkowitego off topu to z Rosska wzięłam 4 ostatnie opakowania karmy dla psów oraz Bref do wc za całe 3,29zł. Byłam w dwóch Rossmannach i w żadnym nie uświadczyłam gąbki Konjac. Szkoda, bo się na nią napaliłam troszkę. No i zapomniałam dziś rozejrzeć się za tym różem w Wibo, tkóry polecałyście (cinammone lady czy jakoś tak). Ech, skleroza.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040731.jpg (52,4 KB, 107 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040732.jpg (39,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040734.jpg (34,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040735.jpg (34,6 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1040740.jpg (36,2 KB, 37 załadowań)

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-23 o 14:17
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:22   #650
cypressangel
Zakorzenienie

Asiuchal, wszystko fajnie, dobre promocje, tylko trzeba mieć jeszcze Laboo w mieście

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:28   #651
Irreplaceable
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
...

Kupiłam dziś gąbkę Konjac. Zero zainteresowania.
Ajj zazdroszczę u mnie niestety już nie było, a weszłam 2 minuty po otwarciu... żal opowiadać co dziś się tam działo.. naprawdę współczuję pracownikom rossmana, baby wyrywały sobie z rąk te kulki breff, lenory i inne przecenione rzeczy, masakra aż mi wstyd, że żyje w takim społeczeństwie
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:30   #652
Elfia4
DOMator

Próbowałyście wczoraj kupić podkład Soraya? Były u was promocji inne odcienie niż trufla i czekolada? (przecież polki to same mulatki czekoladki, hehe)
W moim rossmannie metki promocyjne były tak wydrukowane, że nie było na nich podanych odcieni, podkłady wymieszane, że hej i okazało się, że jaśniejsze odcienie nie są w promocji. Szkoda, że dopiero po odejściu od kasy po sprawdzeniu paragonu... W gazetce napisali, że chodzi o wybrane rodzaje, a rodzaje dla mnie to co innego niż odcienie. A może to tylko ja zbyt precyzyjnie myślę? Tyle, że soraya faktycznie ma kilka rodzajów podkładu scenicznego, co może wprowadzać w błąd
http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product.php?group=colour&id=806
http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product.php?group=colour&id=860
Nie mogliby normalnie napisać przy cenie, że chodzi o ten i ten odcień? Same sobie babki w sklepie robiły problem, bo musiały przyjmować zwroty i wysłuchiwać złorzeczenia klientek
Yyyy... wykropkowało mi słowo nazwę firmy w linkach. To jakiś ban na wizażu jest na tą markę?

Edytowane przez Elfia4
Czas edycji: 2012-06-23 o 14:32
Elfia4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:44   #653
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę, że na dłuższą metę może być paradoksalnie tylko lepiej Nie wierzę, że przy 3-4 takiej gazetce, ludzie będą nadal zachowywać się jak dzicz, przywykną do takiej formy promocji, zmęczą się itd. A jeśli się mylę i nadal będą wyrywać sobie z rąk te produkty i odstawiać takie szopki w sklepach, to wizerunek i reputacja marki na tym ucierpi albo pracownicy się zbuntują Ja wiem, że zysk przede wszystkim, ale nie takim kosztem, właściciel też nie jest zainteresowany tak negatywną reputacją

Co nie zmienia faktu, że mam nadzieję, iż R. pójdzie po rozum do głowy i na tej jednej gazetce się skończy
A ja myślę, że ludzie będą się zabijać i przy 10 gazetce. Przy marketowych promocjach, które są niższe, się zabijają non stop, to w rossmannie mają być gorsi? Nie sądzę Dla niektórych to sposób życia.
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:46   #654
martusia585
Zakorzenienie

GG do martusia585

Cytat:
Napisane przez Elfia4 Pokaż wiadomość
Próbowałyście wczoraj kupić podkład Soraya? Były u was promocji inne odcienie niż trufla i czekolada? (przecież polki to same mulatki czekoladki, hehe)
W moim rossmannie metki promocyjne były tak wydrukowane, że nie było na nich podanych odcieni, podkłady wymieszane, że hej i okazało się, że jaśniejsze odcienie nie są w promocji. Szkoda, że dopiero po odejściu od kasy po sprawdzeniu paragonu... W gazetce napisali, że chodzi o wybrane rodzaje, a rodzaje dla mnie to co innego niż odcienie. A może to tylko ja zbyt precyzyjnie myślę? Tyle, że soraya faktycznie ma kilka rodzajów podkładu scenicznego, co może wprowadzać w błąd
http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product.php?group=colour&id=806
http://www.s☠☠☠☠☠☠☠☠☠/product.php?group=colour&id=860
Nie mogliby normalnie napisać przy cenie, że chodzi o ten i ten odcień? Same sobie babki w sklepie robiły problem, bo musiały przyjmować zwroty i wysłuchiwać złorzeczenia klientek
Yyyy... wykropkowało mi słowo nazwę firmy w linkach. To jakiś ban na wizażu jest na tą markę?
u mnie był piaskowy oraz orzechowy w promocji. i jeśli piaskowy jest najjaśniejszym odcieniem w gamie odcieni to im się chyba troszkę coś ściemniło przy ich ustalaniu. Bo piaskowy bardziej podchodzi pod beż niż odcień podany na naklejce.
martusia585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 14:50   #655
GunsAndRoses
Raczkowanie

u mnie też zero zainteresowania gąbką Konjac
byłam po 12 to były 4 (tak jak wczoraj, czyli nikt nie kupił) wzięłam jedną..
a teraz mi TŻ dzwonił, że był sprawdzić czy jest, bo wiedział, że chce były 3 i mi 1 wziął
(mogłam mu napisać, że kupiłam, ale jakoś nie pomyślałam, że mi do R pójdzie )
tak więc mam 2 i jak widać tylko ja wzięłam

aha i chcieli mnie dziś oszukać
kupiłam sobie kredke do kresek z Manhattanu, pisało na etykiecie 16 zł (i tak to dla mnie dużo) ide do kasy, a babka chciała za nią 27 zł!
powiedziałam, że przecież pisze jak byk 16 i policzyła mi 16..

a niech ktoś tak robi większe zakupy to nawet się nie zorientuje, że go na dyche nacięli
GunsAndRoses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:10   #656
jofka
Zadomowienie

Jak czytam co się dzieje w Rossach to się cieszę, że w tym nie uczestniczę ... tylko mój TŻ
I kupił mi rękawiczki ET
Za dyszkę można mieć, za 2 już bym ich nie chciała.
Chociaż zwątpiłam, że je dzisiaj dostanie, bo był w rodzinnej miejscowości i jego mama powiedziała, że raczej nie ma szans skoro te rękawiczki też na promocji, bo kolejki od rana się pod Rossmannem ustawiały. Nie wiedziała kobiecina, o co chodzi, że te baby tak tam sterczą A tu taaaaka gazetka
Chyba chciałabym starej, poczciwej, "kulturalnej" gazetki

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:16   #657
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość

A więc do rzeczy, byłam dziś w Laboo (dawna Natura w moim mieście) i dostrzegłam tam mega promocje. Przede wszystkim większość kosmetyków Mariona (do stylizacji włosów) zostało przecenionych. Zazwyczaj płaciłam za nie ok. 8zł, a dziś niemal wszystko było po 5,50zł (wszystko może nie, ale spora większość). Ostatnio pisałyśmy o kosmetykach Mariona przeznaczonych do termoochrony przed działaniem suszarki/prostownicy... Mleczko, serum, spay i mgiełka z tej serii (czerwone opakowania) również są po 5,50zł - podobnie jak te trzy płyny, które dziś kupiłam w aerozolu. Chętnie bym je kupiła, ale jakieś 2 tygodnie temu zdążyłam sobie je kupić, a zapasów nie chcę robić.
U mnie laboo jest w Tesco ostatnio był na promocji jedwab 50ml po 7,99 z mariona no i odzywki eweline po 8,99 wszystkie i bez przepychanki przy kasach a też mają tam maski z kallosa, a tymi olejkami to mnie bardzo zaciekawiłaś muszę pójść zainteresować się bo na alterre się nie doczekam

bloga mam też ja
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:37   #658
Doti1987
Wtajemniczenie

U mnie dzisiaj spory tłumek przed otwarceim. Ponad 20 osób. nigdy tyle nie było i zawsze kulturalnie a dzisiaj z nosami przy drzwiach stali. Jak otworzyli drzwi to sprzedawczyni musiała się cofnąć bo wbiegli. Sioluxów po sekundzie nie było. Ja spokojnie wzięłam rękawiczki, gąbke konjac, karmę dla psa aż 2 opakowania i były po 4049 a nie 5,49. Ucieszyłam się bo znalazłam substytut dla frolica który 500 gr kosztuje 4,79. a te rossmanowskie tez miękkie krążki. Moj pies ma juz 12 lat i problem z zębami i twardych chrupek nie je. Wzięłam też podpaski i błyszczyk za 1,29 ale chyba nie bede go uzywac bo za różowy. cienie na 1,29 też wzięłam różowo pomarańczowo białe
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:52   #659
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
tusz maxfactor 2000kalorii-rewelacja
az mi wstyd ze go wczesniej nie wyprobowalam<coz, tak to jest jak sie siedzi w avonie i ma sie tusze za darmoche>chyba sie przejade jeszcze do SP i zrobie sobie zapas bo naprawde jest rewelacyjny

Tak?
Ja też siedzę w Avonie i tuszy za darmochę nie mam

Byłam w rossie.
Kupiłam gąbkę Konjac. Jednego Lenora, 4 kulki Bref (była cała półka, zostawiłam jeszcze sporo po sobie )
Astor zostały tylko 301. Szkoda, ale były jak dla mnie za ciemne...
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 15:57   #660
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doti1987 Pokaż wiadomość
karmę dla psa aż 2 opakowania i były po 4049 a nie 5,49. Ucieszyłam się bo znalazłam substytut dla frolica który 500 gr kosztuje 4,79. a te rossmanowskie tez miękkie
nie rozumiem, jak można kupować taką karmę... szczególnie starszy piesek, potrzebuje specjalistycznej karmy, a nie jakąś ściepę za 5 zł :/ mam nadzieję, że chociaż podajesz jeszcze jakieś witaminy.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości