|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Cytat:
Hahaha, zupełnie jakbym czytała o sobie ![]() E tam, uroda jak uroda, raz jest lepiej, raz jest gorzej Na pewno nie uważam się za piękność...Cytat:
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dziewczyny gdzie są wyniki osób, które się dostały do testów z Wizażem? Ostatnio stale można się na coś zapisywać
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szczerze mówiąc odnoszę wrażenie, że to dziewczyny mają problem z zagadaniem do fajnego faceta, dużo rzadziej się z tym spotykam u facetów.
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
a to taka przykrywka, bo jak ide między ludzmi to nie patrze na nikogo, zeby mnie broń boże nikt nie zaczepił
moim zdaniem naprawdę sie nie doceniasz, wiadomo, uroda rzecz gustu, ale troche wyższa samoocena naprawdę by Ci nie zaszkodziła taa i mówi ta, co wiecznie użala sie nad swoim wyglądem i wylewa żale ze chce do chirurga plastyka, co nie, Ewalucja? ![]() edit : enn mi jak sie ktos podoba to jest poza mojm zasięgiem, więc z miejsca rezygnuję, niestety.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-06-23 o 18:22 |
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Ochid potwierdzam
i widzisz, udzielasz takie rady jakie sama powinnaś zastosować
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie patrzę na nikogo i wręcz idę z zaciętą miną, taką typu: "lepiej nie podchodź"
Czasami się na tym łapię i staram się uśmiechnąć, ale nie zawsze wychodzi I tak naprawdę, udzielamy najlepszych rad innym, a same nie potrafimy ich wdrożyć w nasze życie
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż, takie jest zycie
|
#3128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3129 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Niekoniecznie, może nie mają z Tobą o czym rozmawiać
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
Hmm...na mnie też nikt nie zwraca uwagi, sama nie wiem czemu.
Niby źle nie wyglądam, ale dobrze też nie. No i charakterem nie nadrabiam. Najgorzej, że kompletnie mi to zwisa...im starsza jestem, tym bardziej mi to obojętne. Niedopsze. ![]() Nie ma to jak lakiery...wrzuciłam właśnie na blog pomysły na letnie wzorki na paznokcie.
|
#3131 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A bo to ja jestem pięknym, inteligentnym idealem, z charakterem typu "do rany przyłóż"
|
#3132 |
|
Raczkowanie
|
Jeeeeeeeeeeejku, ale dawno mnie tutaj nie było!
W ogóle jestem wściekła bo ładowarkę mojego laptopa cholera wzięła i jestem odcięta od świata. Nawet nie wiem kiedy nadrobię wątek O blogu nie wspomnę...Normalnie pech mnie prześladuje z tym laptopem: najpierw wypadł mi alt i nie potrafię go wsadzić, teraz ładowarka... .... No nic, zapraszam do mnie na bloga, dodałam makijaż z pierwszego tygodnia "Inspired by places" W ogóle to z tego co widziałam to dziewczyny robią takie szalone makijaże, że głowa mała a mój taki nudny..
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Tego problemu też nie mam
Ale mogem być koleżankom
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Orchidek witaj
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatni raz zaglądałam do Was jeszcze w poprzednim wątku
znaczy, że mnie długo nie było, ale mam nadzieję, że teraz już wrócę na dobre tutaj i do regularnego blogowania ![]() Wy tutaj o podchodzeniu, zagadywaniu, poznawaniu płci przeciwnej, a ja za dwa miesiące ślub biorę Ale też z tych średnio śmiałych byłam, chociaż podobno sprawiałam wrażenie strasznie otwartej i towarzyskiej (ile mnie to trudu kosztowało to wiem tylko ja ) a teraz jakoś nie mam problemu z podchodzeniem i zagadywaniem do obcych osób, czy to kobiet czy mężczyzn. za to na mojego TŻa miałam podobno zbawienny wpływ, bo po moim poznaniu w końcu przestał być nieśmiałek ![]() Trust, ja się zakochałam w Twoim Bora Bora |
|
|
|
#3137 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaraz idę nadrabiać ![]() U Ciebie też zaraz będę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ogólnie to się stresu najadłam dzisiaj Pisze pracę na zlecenie (licencjat) i przed chwilką nareszcie skończyłam pierwszy rozdział. Zaczęłam siadać do przepisywania, włączam usb - no nie mam zaczętego rozdziału. Fala zimna, telefon do małżona i szlag by to, bo zrobił formata, a ja mu nie powiedziałam wcześniej, by mi tą pracę przesłał na mejla. Święcie przekonana byłam, że ją mam, szukam wszędzie, no nie ma.. Aż się poryczałam. Dobrze, że mam zwyczaj pisania najpierw na papjurku, a dopiero potem na kompie. I jak już myślałam, że na zawał zejdę, to się odnalazł zagubiony rozdział. W dokumentach, w kopiach zapasowych.. Jakim cudem tam, nie wnikam, ważne że menda społeczna się znalazła ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam takie pytanie do Was
![]() 30 maja zglosiła się do mnie przedstawicielka dax/perfecta/celia z propozycją wspołpracy. Odpisałam im, że sie zgadzam i mogę zaoferować szczerą i rzetelną recenzje, podałam adres. Od tej pory zero kontaktu, wiem ze niektore firmy nie piszą, ze wysyłają paczkę, ale miałam wizję wyjazdu do pracy i napisałam, czy została wysłana itd ale cisza do tej pory ![]() rozumiem urlopy itd ale to takie troche...olewanie mnie ![]() współpracowałyście może z nimi?
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam makijaż przy użyciu m.in. cieni z OCC, jakie to to napigmentowane i jak świetnie się ze sobą rozcierają
Jestem w mega pozytywnym szoku
|
#3140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze mnie też zawsze była cisza, spokojna, małomówna, później się rozkręciłam totalnie i już nie mam z tym problemu, a swojego faceta poderwałam ja sama już od pierwszego spojrzenia wiedziałam, że to ten, chociaż nigdy wcześniej w takie rzeczy nie wierzyłam
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra , ogarnęłam dom. W końcu mogę odpocząć...
Kupiłam papier i zabieram się za przerabianie pudeł w pudełka na kosmetyki ;P Na obiad miałam naleśniki z truskawkami w śmietanie ...przepychota
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imprezę mamy w stylu lat 50/60, ale tak bardziej glamour, chociaż TŻ będzie bez garnituru, w trampkach i ala sportowej marynarce, żeby całość pasowała do rockabilly, a ja będę mieć suknię do kolan, stylizowaną na tamte lata - koralową z czarną tiulową halką
|
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie gotuję pierogi z truskawkami
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3145 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
!
|
|
#3146 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Wracając do moich rozterek pt. "Jestem gruba" ![]() Poszłam dziś sobie pieszo do TŻa (5km w jedną stronę), wróciłam tak samo. Po drodze przechodziłam obok placu budowy i miły pan budowlaniec zaczął się drzeć do drugiego pana budowlańca "Noooo, koleżanka to widzę, że cyce ma jak trzeba! Reszty też pod dostatkiem!" Od razu mi lepiej A tak serio - ostatnio mój teść sobie zafundował dietę taką dwutygodniową na oczyszczenie organizmu i zmniejszenie żołądka. Oparta jest głównie na jogurtach, ale nie jest to głodówka - no, może przez pierwsze 2-3 dni Myślę, że spróbuję ją sobie zrobić jak wrócę za tydzień z Beskidu U teścia okazała się na tyle skuteczna, że w ciągu dwóch tygodni bez wysiłku (też nie bardzo może) zrzucił 4kg i wyraźnie wizualnie schudł. Teraz za to je znacznie mniej niż wcześniej, bo już tyle nie potrzebuje. Wydam na to trochę kasy, ale skoro mam się przez to poczuć lepiej we własnym ciele to chyba zaryzykuję - mam nadzieję, że będą jakieś efekty...---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34889212]Hej
![]() Wracając do moich rozterek pt. "Jestem gruba" ![]() Poszłam dziś sobie pieszo do TŻa (5km w jedną stronę), wróciłam tak samo. Po drodze przechodziłam obok placu budowy i miły pan budowlaniec zaczął się drzeć do drugiego pana budowlańca "Noooo, koleżanka to widzę, że cyce ma jak trzeba! Reszty też pod dostatkiem!" Od razu mi lepiej A tak serio - ostatnio mój teść sobie zafundował dietę taką dwutygodniową na oczyszczenie organizmu i zmniejszenie żołądka. Oparta jest głównie na jogurtach, ale nie jest to głodówka - no, może przez pierwsze 2-3 dni Myślę, że spróbuję ją sobie zrobić jak wrócę za tydzień z Beskidu U teścia okazała się na tyle skuteczna, że w ciągu dwóch tygodni bez wysiłku (też nie bardzo może) zrzucił 4kg i wyraźnie wizualnie schudł. Teraz za to je znacznie mniej niż wcześniej, bo już tyle nie potrzebuje. Wydam na to trochę kasy, ale skoro mam się przez to poczuć lepiej we własnym ciele to chyba zaryzykuję - mam nadzieję, że będą jakieś efekty...[/QUOTE] To nie jest zdrowe. ![]() Nie możesz wykonywać żadnych ćwiczeń? Jogging, skakanka?
|
#3149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Poszukam sobie jakiegoś zestawu ćwiczeń takich do wykonywania w miejscu, tzn. jakieś brzuszki itd., ale to radzono mi, żeby zacząć już po skończeniu tej dwutygodniowej diety, bo podczas niej będę osłabiona przy moim zdrowiu .
|
|
|
|
|
#3150 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Orlica, ale napinaj tylko mięśnie, nie ciągnij się na silę do góry przy brzuszkach.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

Na pewno nie uważam się za piękność...

O blogu nie wspomnę...

znaczy, że mnie długo nie było, ale mam nadzieję, że teraz już wrócę na dobre tutaj i do regularnego blogowania 
tak samo jak i na bloga. mój humor przez ostatnie dni jest straszny
おはよう!
Jestem w mega pozytywnym szoku