Rossmann - część XIV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 18:48   #691
alamirka
Moderator

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
mój kiciak dostawal rózne karmy -jadl wszytsko do momentu kupna whiskasa
nie wiem co oni tam dodaja ale potem juz nic tanszego nie chcial...

musialam go wiec wziac sposobem

najbardziej jednak lubil watróbke i... wyjadanie mi serka wiejskiego z kubeczka jak musialam na chwile wstac od sniadania[COLOR="Silver"]
hehe no, serki wiejskie, serki i jogurty naturalne, mój wręcz kocha Bielucha naturalnego
Wątróbeczkę i żołądeczki kurze też wciąga. Szprotki wędzone i tuńczyka z wody też, chociaż krzycze na niego że nie wolno no no

Spis sklepów i godziny otwarcia powinny byc chyba na stronie. Jest mapka, można wyszukać. W zakładce "Znajdź drogerię".

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-23 o 18:49
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 18:53   #692
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez Yasmina89 Pokaż wiadomość
Ooo, a to w każdej drogerii R.??? Nie wiedziałam, cena śmiechowa. Musze zobaczyć!
Neestety nie w każdym, tak gdzie jest taka wieelka szafa wibo

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się wtrącam, ale chciałam zauważyć, że niektóre psy nie dostają nawet karmy za 5zł, tylko jedzą zwykłą kaszę lub resztki z obiadów. Nie każdy dba o swojego psa, nie każdego także stać na karmę od weterynarza. Ja mojemu pieskowi kupuję Pedigree dla małych psów, jeżeli nie mam takiej możliwości finansowej to kupuję Chappi. Do tego Denta-stixy lub ich podróbkę z Tesco. Zależy na co kogo stać.
Zwierząt aktualnie nie posiadam, ale proszę mi tu nie obrażać kaszy jest podstawą mego wegejadłospisu i chwali się jej wartości odżywcze
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:07   #693
cypressangel
Zakorzenienie

Czy oprócz 22nika27 ktoś jeszcze posiada nową gazetkę, może zrobić skany, wstawić je do wątku i sprawić nam dużo radości?

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:24   #694
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Czy oprócz 22nika27 ktoś jeszcze posiada nową gazetkę, może zrobić skany, wstawić je do wątku i sprawić nam dużo radości?
Gazetki co prawda nie mam, ale mogę zdradzić że w promocji będą na pewno deo rexony i kosmetyki lirene do twarzy. Dostaliśmy tego bardzo dużo. Z gratisów: m.in. mini krem na odparzenia Nivea, okulary przeciwsłoneczne Halle Berry i płyn micelarny lirene. Ale nie wiem co do czego będzie
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:24   #695
renatkq
Raczkowanie

Cytat:
również przyłączam się do prośby. Obecna gazetka strasznie mnie denerwuje, dostałam dziś tylko gąbeczkę, a po lenorze i sidoluxie puste pułki zostały.
renatkq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:29   #696
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
Napisane przez renatkq Pokaż wiadomość
również przyłączam się do prośby. Obecna gazetka strasznie mnie denerwuje, dostałam dziś tylko gąbeczkę, a po lenorze i sidoluxie puste pułki zostały.
W moim sklepie ostatnia dostawa tego lenora była we wtorek więc do soboty zdążył się prawie wyprzedać do zera. Też się nie załapałam
Stary 2012-06-23, 19:39   #697
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
Gazetki co prawda nie mam, ale mogę zdradzić że w promocji będą na pewno deo rexony i kosmetyki lirene do twarzy. Dostaliśmy tego bardzo dużo. Z gratisów: m.in. mini krem na odparzenia Nivea, okulary przeciwsłoneczne Halle Berry i płyn micelarny lirene. Ale nie wiem co do czego będzie
Dzięki za przecieki

Stary 2012-06-23, 19:44   #698
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Psy przecież nie mogą jeść czekolady.
To nie kwestia czekolady tylko zawartości kakao, które jest dla nich zabójcze. Takie zwykłe podróbki wiele krzywdy nie zrobią, najgroźniejsze dla ich zdrowia są te z bardzo dużą zawartością w/w kakao. Jak wiadomo słodyczy w ogóle nie powinno się psom podawać, ale to nic odkrywczego.

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
nie rozumiem, jak można kupować taką karmę... szczególnie starszy piesek, potrzebuje specjalistycznej karmy, a nie jakąś ściepę za 5 zł :/
Co do karmy, cóż... Jak któraś z Was napisała - każdy kupuje to na co go stać. Jak tylko kupiłam pieski to miałam fioła na punkcje zdrowego żywienia (nadal mam) i na karmy z górnej półki potrafiłam pół pensji wydać. Niestety pieski urosły, a wraz z nimi zwiększyły się ich potrzeby żywieniowe. Jeden z moich psiaków to ponad 50kg żywej wagi, więc karma u nas idzie workami. Sorry, ale nie wyobrażam sobie kupować karmy za 30zł/kg lub więcej. No chyba, że za rachunki i jedzenie płaciłabym przysłowiową jałmużnę.
Nie wspomnę już, że co kwartał oba psy odrobaczam, co miesiąc odkleszam, do tego dochodzą regularne coroczne szczepienia, wizyty u weterynarzy no i strzyżenie co 3 miesiące. Nie uważam, aby w dobrym tonie było wypominanie komuś opieki nad psem. Także dba o swojego pupila najlepiej jak może.

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
teraz mam już prawie 8-miesięczną psinę, a z nią to zależy od dnia... raz zje Royal Canin dla szczeniaków, raz Purinę, raz Joserę
Co do karm z wyższej półki to pytałam kiedyś sprzedawcę z zoologa i powiedział, że Purina też jakiegoś rewelacyjnego składu nie ma. Powiedział, że jest tylko trochę lepsza jakościowo od Pedigree. Powtarzam, co usłyszałam.

Cytat:
Tak samo jak rodzynek i winogron.O nich dowiedziałam się niedawno, są bardzo szkodliwe dla psich nerek i już 4 spore winogrona mogą być śmiertelne dla psa.
Serio winogron jest szkodliwy?
Kurde, mój psiak zawsze sępi jak go kupię (kupuję bardzo rzadko, ale jednak) i zawsze mu kilka kulek dawałam, bo on się tak nimi roskosznie bawił i mu smakowały... Jejku, dziękuję za uświadomienie. Musze o tym pocztać na necie, bo cały czas żyłam w nieświadomości. Nawet mi do głowy nie przszło, że winogron może komuś zaszkodzić.

_________________________ _____

Cytat:
Napisane przez Ingusia_sz Pokaż wiadomość
a tymi olejkami to mnie bardzo zaciekawiłaś muszę pójść zainteresować się bo na alterre się nie doczekam
Nałożyłam na włosy ten czekoladowy olejek i muszę powiedzieć, że fantastycznie pachnie. Pachnie tak smakowicie, że zachciało mi się pierniczków w czekoladzie. Potrzymam go na włosach chyba przez całą noc i zobaczę jaki będzie efekt jutro. Jeżeli się sprawdzi to wybiorę się jeszcze do Laboo po olejek z algami morskimi, bo też mnie zainteresował. Będę musiała tylko porównać składy, czy aby nie są identyczne.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2012-06-23 o 20:14
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:15   #699
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GunsAndRoses Pokaż wiadomość
ja nie lubie tego sklepu, bo w moim mieście jest obleśny mały, brudny i śmierdzący byłam tam z 3 razy może i to w zasadzie przypadkiem

ale nie wiedziałam, że tam takie promocje, mimo wszystko nie skusze sie
A tobie nie chodzi czasem o Carrefour express (czy coś takiego), bo ja miałam na myśli dużego takiego jak Tesco, Real itp.

O, widzę, że są przecieki odnośnie nowej gazetki. Ja nadal twardo nie zamierza z rossa korzystać
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:19   #700
idzia111
Zakorzenienie

Melduję się dzisiaj.

Kupiłam rękawiczki i skarpetki Ecotools. Na mnie rękawiczki są trochę przy duże (ktoś wcześniej pisał, że są maleńkie), ale ja mam bardzo małe dłonie. W palcach są jeszcze w miarę, ale pozostała część ... . Skarpetki bez naciągania są ok. (noszę rozmiar 36 lub 35). Nie mam zielonego pojęcia jak miałby je nosić ktoś kto ma np. rozm 39. Chyba, że się tak rozciągają. Tylko obawiam się, że wówczas mogą się szybko zniszczyć - są cieniutkie i delikatne. Jak wypróbuję i upiorę napiszę jak się sprawują.

Poza tym kupiłam podkład astora - kolor natural 202. Ciemnawy, ale dopasował się do koloru mojej cery. Kupiłam ciemniejszy bo po samoopalaczu moje podkłady są za jasne. W opakowaniu i na nadgarstku wydaje się ciemniejszy niż na twarzy.

Kupiłam jeszcze żel adidasa.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:24   #701
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 22nika27 Pokaż wiadomość
Jestem u rodziców, a tutaj nie mam skanera ani aparatu a z telefonu nie wyjdą, a poza tym nie wiem czy bym całą dała jakbym miała jak bo maluszek będzie zaraz się mleczka domagał.
Będą produkty Alterra w promo, Isany do włosów, kilka lakierów do paznokci, dla dzieci obiadki, produkty J&J, Bambino,do masażu gąbki, akcesoria, itd.
a z Isany co konkretnie? Wiesz może czy ta odżywka z olejkiem z babbasu będzie przeceniona? Ta konkretnie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-spulung.html
Nie pogardziłabym jeszcze przeceną szamponów, uwielbiam ten z jedwabiem

Cytat:
Psy przecież nie mogą jeść czekolady.
Tak samo jak rodzynek i winogron.O nich dowiedziałam się niedawno, są bardzo szkodliwe dla psich nerek i już 4 spore winogrona mogą być śmiertelne dla psa.
O matko! A mój pies sam zjada winogrona prosto z krzaczka, bo mam w ogrodzie i to ogromne ilości je, nie wiem co musiałabym robić żeby go od niego odgonić...
Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:31   #702
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiesz przypadkiem, czy nowa seria do włosów L'Oreal Elseve Arginine Resist X3 będzie w promocji? Wiem, że od czwartku będzie w Naturze, ale chciałabym przed zakupem porównać ceny

Edytowane przez cypressangel
Czas edycji: 2012-06-23 o 20:37
Stary 2012-06-23, 20:35   #703
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość
A tobie nie chodzi czasem o Carrefour express (czy coś takiego), bo ja miałam na myśli dużego takiego jak Tesco, Real itp.

O, widzę, że są przecieki odnośnie nowej gazetki. Ja nadal twardo nie zamierza z rossa korzystać
u mnie też jest syf, zawsze rzeczy porozrzucane, albo wymieszane, zapach dość dziwny i ogólnie wiocha..
mówie o normalnym, dużym

Edytowane przez ButterflyFlyAway
Czas edycji: 2012-06-23 o 20:36
ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:39   #704
GunsAndRoses
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hey_stella Pokaż wiadomość

nie, o normalnym
GunsAndRoses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:39   #705
simone2010
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
jak mozna miec preferencje smakowe nie majac zmyslu smaku? wyklucza sie
Ale to Ty stwierdziłaś, że nie mają smaku, nie ja Ja stwierdziłam, że mają zmysł smaku gorzej rozwinięty i nie funkcjonujący na tych samych zasadach, jak u człowieka. Nie jestem specjalistką, więc co do programu, który oglądałaś się nie odniosę, wiem jednak, że do każdych wyników badań naukowych można znaleźć badania o zupełnie odmiennych wynikach. Więc do programu tv można znaleźć także, nazwijmy to, przeciwprogram Sama z ciekawości wygooglałam kilka stron miłośników zwierząt, z jakimiś poradami i tym podobne i co do zmysłu smaku u psów tezy są różne.
Cytat:
powaznie..
pamietam jak na nesce byla promocja..dostalam sloikiem w leb bo baba tak sie pchala..
a jak doszlam do jaj to tam bitwa byla bo jedna baba rozbila innej jaja to ta jej ..jajem

mówie Wam...horror
Ale jaja Z drugiej strony, dostać słoikiem bym nie chciała Ale poważnie zastanawiam się nad wybraniem do Carrefoura celem obserwacji

Dla nowej, normalnej gazetki

Ćwiczę od czasu do czasu

Spełniam swoje małe marzenia
simone2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:40   #706
GunsAndRoses
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Melduję się dzisiaj.

Kupiłam rękawiczki i skarpetki Ecotools. Na mnie rękawiczki są trochę przy duże (ktoś wcześniej pisał, że są maleńkie), ale ja mam bardzo małe dłonie. W palcach są jeszcze w miarę, ale pozostała część ... . Skarpetki bez naciągania są ok. (noszę rozmiar 36 lub 35). Nie mam zielonego pojęcia jak miałby je nosić ktoś kto ma np. rozm 39. Chyba, że się tak rozciągają. Tylko obawiam się, że wówczas mogą się szybko zniszczyć - są cieniutkie i delikatne. Jak wypróbuję i upiorę napiszę jak się sprawują.

Poza tym kupiłam podkład astora - kolor natural 202. Ciemnawy, ale dopasował się do koloru mojej cery. Kupiłam ciemniejszy bo po samoopalaczu moje podkłady są za jasne. W opakowaniu i na nadgarstku wydaje się ciemniejszy niż na twarzy.

Kupiłam jeszcze żel adidasa.
ja mam stope 39 i nie mam problemów z tymi skarpetkami są nawet za luźne i mi spadają w nocy
GunsAndRoses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:45   #707
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość
Ale to Ty stwierdziłaś, że nie mają smaku, nie ja Ja stwierdziłam, że mają zmysł smaku gorzej rozwinięty i nie funkcjonujący na tych samych zasadach, jak u człowieka. Nie jestem specjalistką, więc co do programu, który oglądałaś się nie odniosę, wiem jednak, że do każdych wyników badań naukowych można znaleźć badania o zupełnie odmiennych wynikach. Więc do programu tv można znaleźć także, nazwijmy to, przeciwprogram Sama z ciekawości wygooglałam kilka stron miłośników zwierząt, z jakimiś poradami i tym podobne i co do zmysłu smaku u psów tezy są różne.

Ale jaja Z drugiej strony, dostać słoikiem bym nie chciała Ale poważnie zastanawiam się nad wybraniem do Carrefoura celem obserwacji

Dla nowej, normalnej gazetki
a prosze:
http://www.youtube.com/watch?v=8tQu_E0j6sc
mniej wiecej tak to wyglada

edit.
babcie maja sile po schab leciec ale w tramwaju to wielce zmeczone i musza usiasc..

Edytowane przez tapetka22
Czas edycji: 2012-06-23 o 20:46
tapetka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:47   #708
Prezes Kuli Ziemskiej
szef wszystkich szefów

Cytat:
Napisane przez Francuska Fantazja Pokaż wiadomość
Przepraszam, że się wtrącam, ale chciałam zauważyć, że niektóre psy nie dostają nawet karmy za 5zł, tylko jedzą zwykłą kaszę lub resztki z obiadów. Nie każdy dba o swojego psa, nie każdego także stać na karmę od weterynarza. Ja mojemu pieskowi kupuję Pedigree dla małych psów, jeżeli nie mam takiej możliwości finansowej to kupuję Chappi. Do tego Denta-stixy lub ich podróbkę z Tesco. Zależy na co kogo stać.

To nie ja postuluję żywienie psa drogimi karmami, a nie 'śmieciowymi' za 5 zł, więc nie do konca rozumiem, dlaczego mnie cytowałaś

Sorry, musiałam
Prezes Kuli Ziemskiej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:47   #709
Haylee
Zakorzenienie

Cytat:
poza tym 5zł to nie jest ściepa.. dla mnie to ponad godzina roboty!
5 zł to też pieniądz, źle mnie zrozumiałaś. ale za 5 zł nie kupisz dobrego jedzenia dla zwierzaka, które będzie pełnowartościowe i dostarczy mu wszystkiego co potrzeba >> w sensie, żarcie dla psa za 5 zł to ściepa bezwartościowego dziadostwa, które ma sprawić tylko to, żeby piesek miał pełny żołądek... ok, niby zadanie spełnia bo nie ma głodu, ale to tak jakby człowiek żył cały czas na kartoflach.

ale wiecie, skoro decydujecie się na psiaka, to trzeba brać pod uwagę jego żywienie i dostarczać mu wszystkiego co potrzebne - jeśli nie dobre karmy, które wychodzą naprawdę taniej niż gotowanie kurczaka, do tego marchewki, selera itp

ze zwierzątkiem to jak z dzieckiem - aby się na nie zdecydować, trzeba mieć odpowiednie środki, aby zapewnić wszystko co trzeba.

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Co do karmy, cóż... Jak któraś z Was napisała - każdy kupuje to na co go stać. Jak tylko kupiłam pieski to miałam fioła na punkcje zdrowego żywienia (nadal mam) i na karmy z górnej półki potrafiłam pół pensji wydać. Niestety pieski urosły, a wraz z nimi zwiększyły się ich potrzeby żywieniowe. Jeden z moich psiaków to ponad 50kg żywej wagi, więc karma u nas idzie workami. Sorry, ale nie wyobrażam sobie kupować karmy za 30zł/kg lub więcej. No chyba, że za rachunki i jedzenie płaciłabym przysłowiową jałmużnę.
Nie wspomnę już, że co kwartał oba psy odrobaczam, co miesiąc odkleszam, do tego dochodzą regularne coroczne szczepienia, wizyty u weterynarzy no i strzyżenie co 3 miesiące. Nie uważam, aby w dobrym tonie było wypominanie komuś opieki nad psem. Także dba o swojego pupila najlepiej jak może.

Co do karm z wyższej półki to pytałam kiedyś sprzedawcę z zoologa i powiedział, że Purina też jakiegoś rewelacyjnego składu nie ma. Powiedział, że jest tylko trochę lepsza jakościowo od Pedigree. Powtarzam, co usłyszałam.

Serio winogron jest szkodliwy?
Kurde, mój psiak zawsze sępi jak go kupię (kupuję bardzo rzadko, ale jednak) i zawsze mu kilka kulek dawałam, bo on się tak nimi roskosznie bawił i mu smakowały... Jejku, dziękuję za uświadomienie. Musze o tym pocztać na necie, bo cały czas żyłam w nieświadomości. Nawet mi do głowy nie przszło, że winogron może komuś zaszkodzić.
co do ceny karmy - są też tańsze, nikt nie każe kupować tych za 30 zł /kg ja kupuję różnie, ale mam małego psiaka - także dużo nie zjada
są ekonomiczne karmy, które co prawda gorsze od tych "topowych", ale są wystarczające - za nie zapłacisz za 20 kg 80 zł, także nie ma źle
Pedigree zawiera bardzo mało mięska, także dla mnie jest z góry skreślone - chyba, że jako dodatek do mięska, ryżu itp

co do winogrona - tak, niestety jest szkodliwe, ale jak dałaś pieskowi jednorazowo kilka sztuk, to raczej nie będzie miało wpływu na jego zdrowie, ale lepiej nie dawać i dmuchać na zimne tak samo jak gorzka czekolada, banany (za dużo potasu), wszelkie cytrusy są szkodliwe.

Dobra, kończę wywód o psiakach, przepraszam za swoje wywody nie na temat

PS. przypomniało mi się, a nie będę nowego posta pisać : karma Chappi zawiera uzależniacz, przez który psy strasznie na tą karmę "lecą", a w rzeczywistości nic odzywczego tam nie ma...

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2012-06-23 o 22:47
Haylee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:52   #710
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
A nie wiesz przypadkiem, czy nowa seria do włosów L'Oreal Elseve Arginine Resist X3 będzie w promocji? Wiem, że od czwartku będzie w Naturze, ale chciałabym przed zakupem porównać ceny
Nie wiem jak w innych sklepach ale u mnie mnie ich nie ma. Nie wiem czy będą w promocji
Stary 2012-06-23, 20:54   #711
dolce&gabbana
Zadomowienie

Cytat:
powaznie..
pamietam jak na nesce byla promocja..dostalam sloikiem w leb bo baba tak sie pchala..
a jak doszlam do jaj to tam bitwa byla bo jedna baba rozbila innej jaja to ta jej ..jajem
Współczuje, że dostałaś słoikiem w głowę, ale te jaja...
Cytat:
mój kiciak dostawal rózne karmy -jadl wszytsko do momentu kupna whiskasa
nie wiem co oni tam dodaja ale potem juz nic tanszego nie chcial...

musialam go wiec wziac sposobem
A jakim sposobem go wzięłaś jeśli można wiedzieć? Bo moja bestia teraz też strasznie wymyśla.

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Neestety nie w każdym, tak gdzie jest taka wieelka szafa wibo
Niekoniecznie, u mnie jest mała/zwykła szafa wibo (lovely w ogóle nie ma), ale była dostępna seria różana i ostatnio też widziałam jakieś niedobitki za 1,29zł.

dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:09   #712
Buntownica
Raczkowanie

mi dziś druga siostra kupiła bez problemów ok. 13 godziny - skarpetki i rękawiczki Ecotools i ostatnie 2 sztuki farby wellaton dla mamy, dla mnie to już raczej koniec zakupów z tej gazetki
Buntownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:14   #713
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak w innych sklepach ale u mnie mnie ich nie ma. Nie wiem czy będą w promocji
OK, rozumiem

Stary 2012-06-23, 21:35   #714
Doti1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yasmina89 Pokaż wiadomość
Jak będziesz miała możliwość to wrzuć gazetkę

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

A co to za błyszczyk i cienie za 1,29zl??
wyprzedaż edycji różaneh wibo, cienie, byszczyki, alinery, róże i lakiery po 1,29. Dotyczy rossmanów z duza szafa wibo, nie wiem czy mozna sprawdzić który rossman takowa posiada
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:06   #715
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dolce&gabbana Pokaż wiadomość
Współczuje, że dostałaś słoikiem w głowę, ale te jaja...

A jakim sposobem go wzięłaś jeśli można wiedzieć? Bo moja bestia teraz też strasznie wymyśla.

Niekoniecznie, u mnie jest mała/zwykła szafa wibo (lovely w ogóle nie ma), ale była dostępna seria różana i ostatnio też widziałam jakieś niedobitki za 1,29zł.
wiem,że może trochę drastycznie ale dawalam mu te karmy/puszki ktore wczesniej jadl...
2dni krecil nosem i nie ruszyl...
3 az wylizal miseczke
pozniej juz nie bylo problemu-jadl co mu dawalam a kitikaty i inne "uzależniacze" poszly na zawsze out
Stary 2012-06-23, 22:18   #716
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam stope 39 i nie mam problemów z tymi skarpetkami są nawet za luźne i mi spadają w nocy
No to mi chyba na 100% spadną. Nie pomyślałam o tym, że będę się kręciła w nocy. Zobaczymy.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:36   #717
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość

z tym mi się skojarzyło
http://demotywatory.pl/1785046/Koty-...zenia-w-lapach
może psy nie mogą czuć smaku ale o tym nie wiedzą

omg jak w R. jest jak w filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=8tQu_E0j6sc to aż żałuję że tego na własne oczy nie widziałam

Edytowane przez nothing_matter
Czas edycji: 2012-06-23 o 22:38
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:43   #718
princesa89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość

z tym mi się skojarzyło
http://demotywatory.pl/1785046/Koty-...zenia-w-lapach
może psy nie mogą czuć smaku ale o tym nie wiedzą

omg jak w R. jest jak w filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=8tQu_E0j6sc to aż żałuję że tego na własne oczy nie widziałam
Albo tak
http://www.youtube.com/watch?v=pBqA9...eature=related
princesa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:44   #719
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
u mnie też jest syf, zawsze rzeczy porozrzucane, albo wymieszane, zapach dość dziwny i ogólnie wiocha..
mówie o normalnym, dużym
Cytat:
nie, o normalnym
to mnie zaskoczyłyście, u mnie jest czyściutko, ale to zależy od pracowników sklepu

Cytat:
a prosze:
http://www.youtube.com/watch?v=8tQu_E0j6sc
mniej wiecej tak to wyglada

edit.
babcie maja sile po schab leciec ale w tramwaju to wielce zmeczone i musza usiasc..
Tak, a spróbowałabyś podnieś wózeczek takiej babci, nie podołasz.
Uwielbiam motyw z Benny Hilla
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:52   #720
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość

20 sekund i po sprawie a my się dziwimy czemu po południu nic nie można kupić
jak to oglądam to odnoszę wrażenie, że to jest ustawione, jakiś żart, ale czytając co ludzie są w stanie zrobić żeby dostać proszek do prania kobiety, to takie telewizory nie powinny dziwić
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości