|
|
#691 | |
|
Moderator
|
Dot.: Rossmann - część XIV
Cytat:
Wątróbeczkę i żołądeczki kurze też wciąga. Szprotki wędzone i tuńczyka z wody też, chociaż krzycze na niego że nie wolno no no ![]() Spis sklepów i godziny otwarcia powinny byc chyba na stronie. Jest mapka, można wyszukać. W zakładce "Znajdź drogerię". Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-06-23 o 18:49 |
|
|
|
|
#692 | ||
|
maskott
|
Cytat:
![]() Cytat:
jest podstawą mego wegejadłospisu i chwali się jej wartości odżywcze
|
||
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Czy oprócz 22nika27 ktoś jeszcze posiada nową gazetkę, może zrobić skany, wstawić je do wątku i sprawić nam dużo radości?
|
#694 |
|
Raczkowanie
|
Gazetki co prawda nie mam, ale mogę zdradzić że w promocji będą na pewno deo rexony i kosmetyki lirene do twarzy. Dostaliśmy tego bardzo dużo. Z gratisów: m.in. mini krem na odparzenia Nivea, okulary przeciwsłoneczne Halle Berry i płyn micelarny lirene. Ale nie wiem co do czego będzie
|
|
|
|
#695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
również przyłączam się do prośby. Obecna gazetka strasznie mnie denerwuje, dostałam dziś tylko gąbeczkę, a po lenorze i sidoluxie puste pułki zostały.
|
|
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
W moim sklepie ostatnia dostawa tego lenora była we wtorek więc do soboty zdążył się prawie wyprzedać do zera. Też się nie załapałam
|
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To nie kwestia czekolady tylko zawartości kakao, które jest dla nich zabójcze.
![]() Cytat:
Nie wspomnę już, że co kwartał oba psy odrobaczam, co miesiąc odkleszam, do tego dochodzą regularne coroczne szczepienia, wizyty u weterynarzy no i strzyżenie co 3 miesiące. Nie uważam, aby w dobrym tonie było wypominanie komuś opieki nad psem. Także dba o swojego pupila najlepiej jak może. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde, mój psiak zawsze sępi jak go kupię (kupuję bardzo rzadko, ale jednak) i zawsze mu kilka kulek dawałam, bo on się tak nimi roskosznie bawił i mu smakowały... Jejku, dziękuję za uświadomienie. Musze o tym pocztać na necie, bo cały czas żyłam w nieświadomości. Nawet mi do głowy nie przszło, że winogron może komuś zaszkodzić. ![]() _________________________ _____ Cytat:
![]() ![]() Potrzymam go na włosach chyba przez całą noc i zobaczę jaki będzie efekt jutro. Jeżeli się sprawdzi to wybiorę się jeszcze do Laboo po olejek z algami morskimi, bo też mnie zainteresował. Będę musiała tylko porównać składy, czy aby nie są identyczne.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-23 o 20:14 |
||||
|
|
|
#699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O, widzę, że są przecieki odnośnie nowej gazetki. Ja nadal twardo nie zamierza z rossa korzystać
|
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się dzisiaj.
Kupiłam rękawiczki i skarpetki Ecotools. Na mnie rękawiczki są trochę przy duże (ktoś wcześniej pisał, że są maleńkie), ale ja mam bardzo małe dłonie. W palcach są jeszcze w miarę, ale pozostała część ... . Skarpetki bez naciągania są ok. (noszę rozmiar 36 lub 35). Nie mam zielonego pojęcia jak miałby je nosić ktoś kto ma np. rozm 39. Chyba, że się tak rozciągają. Tylko obawiam się, że wówczas mogą się szybko zniszczyć - są cieniutkie i delikatne. Jak wypróbuję i upiorę napiszę jak się sprawują. Poza tym kupiłam podkład astora - kolor natural 202. Ciemnawy, ale dopasował się do koloru mojej cery. Kupiłam ciemniejszy bo po samoopalaczu moje podkłady są za jasne. W opakowaniu i na nadgarstku wydaje się ciemniejszy niż na twarzy. Kupiłam jeszcze żel adidasa. |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz może czy ta odżywka z olejkiem z babbasu będzie przeceniona? Ta konkretnie? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-spulung.html Nie pogardziłabym jeszcze przeceną szamponów, uwielbiam ten z jedwabiem ![]() O matko! A mój pies sam zjada winogrona prosto z krzaczka, bo mam w ogrodzie i to ogromne ilości je, nie wiem co musiałabym robić żeby go od niego odgonić... |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2012-06-23 o 20:37 |
|
|
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówie o normalnym, dużym
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-06-23 o 20:36 |
|
|
|
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja stwierdziłam, że mają zmysł smaku gorzej rozwinięty i nie funkcjonujący na tych samych zasadach, jak u człowieka. Nie jestem specjalistką, więc co do programu, który oglądałaś się nie odniosę, wiem jednak, że do każdych wyników badań naukowych można znaleźć badania o zupełnie odmiennych wynikach. Więc do programu tv można znaleźć także, nazwijmy to, przeciwprogram Sama z ciekawości wygooglałam kilka stron miłośników zwierząt, z jakimiś poradami i tym podobne i co do zmysłu smaku u psów tezy są różne. Cytat:
![]()
|
|
#706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=8tQu_E0j6sc mniej wiecej tak to wyglada edit. babcie maja sile po schab leciec ale w tramwaju to wielce zmeczone i musza usiasc..
Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2012-06-23 o 20:46 |
|
|
|
|
#708 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
To nie ja postuluję żywienie psa drogimi karmami, a nie 'śmieciowymi' za 5 zł, więc nie do konca rozumiem, dlaczego mnie cytowałaś ![]() Sorry, musiałam |
|
|
|
|
#709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
>> w sensie, żarcie dla psa za 5 zł to ściepa bezwartościowego dziadostwa, które ma sprawić tylko to, żeby piesek miał pełny żołądek... ok, niby zadanie spełnia bo nie ma głodu, ale to tak jakby człowiek żył cały czas na kartoflach. ale wiecie, skoro decydujecie się na psiaka, to trzeba brać pod uwagę jego żywienie i dostarczać mu wszystkiego co potrzebne - jeśli nie dobre karmy, które wychodzą naprawdę taniej niż gotowanie kurczaka, do tego marchewki, selera itp ![]() ze zwierzątkiem to jak z dzieckiem - aby się na nie zdecydować, trzeba mieć odpowiednie środki, aby zapewnić wszystko co trzeba. Cytat:
ja kupuję różnie, ale mam małego psiaka - także dużo nie zjada są ekonomiczne karmy, które co prawda gorsze od tych "topowych", ale są wystarczające - za nie zapłacisz za 20 kg 80 zł, także nie ma źle Pedigree zawiera bardzo mało mięska, także dla mnie jest z góry skreślone - chyba, że jako dodatek do mięska, ryżu itp co do winogrona - tak, niestety jest szkodliwe, ale jak dałaś pieskowi jednorazowo kilka sztuk, to raczej nie będzie miało wpływu na jego zdrowie, ale lepiej nie dawać i dmuchać na zimne tak samo jak gorzka czekolada, banany (za dużo potasu), wszelkie cytrusy są szkodliwe. Dobra, kończę wywód o psiakach, przepraszam za swoje wywody nie na temat ![]() PS. przypomniało mi się, a nie będę nowego posta pisać : karma Chappi zawiera uzależniacz, przez który psy strasznie na tą karmę "lecą", a w rzeczywistości nic odzywczego tam nie ma...
Edytowane przez Haylee Czas edycji: 2012-06-23 o 22:47 |
||
|
|
|
#710 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak w innych sklepach ale u mnie mnie ich nie ma. Nie wiem czy będą w promocji
|
|
|
|
#711 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Niekoniecznie, u mnie jest mała/zwykła szafa wibo (lovely w ogóle nie ma), ale była dostępna seria różana i ostatnio też widziałam jakieś niedobitki za 1,29zł .
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
mi dziś druga siostra kupiła bez problemów ok. 13 godziny - skarpetki i rękawiczki Ecotools i ostatnie 2 sztuki farby wellaton dla mamy, dla mnie to już raczej koniec zakupów z tej gazetki
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
wyprzedaż edycji różaneh wibo, cienie, byszczyki, alinery, róże i lakiery po 1,29. Dotyczy rossmanów z duza szafa wibo, nie wiem czy mozna sprawdzić który rossman takowa posiada
|
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2dni krecil nosem i nie ruszyl... 3 az wylizal miseczke ![]() pozniej juz nie bylo problemu-jadl co mu dawalam
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
No to mi chyba na 100% spadną. Nie pomyślałam o tym, że będę się kręciła w nocy. Zobaczymy.
|
|
|
|
#717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym mi się skojarzyło http://demotywatory.pl/1785046/Koty-...zenia-w-lapach może psy nie mogą czuć smaku ale o tym nie wiedzą omg jak w R. jest jak w filmiku http://www.youtube.com/watch?v=8tQu_E0j6sc to aż żałuję że tego na własne oczy nie widziałam Edytowane przez nothing_matter Czas edycji: 2012-06-23 o 22:38 |
|
|
|
|
#718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=pBqA9...eature=related |
|
|
|
|
#719 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam motyw z Benny Hilla
|
||
|
|
|
#720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
20 sekund i po sprawie jak to oglądam to odnoszę wrażenie, że to jest ustawione, jakiś żart, ale czytając co ludzie są w stanie zrobić żeby dostać proszek do prania kobiety, to takie telewizory nie powinny dziwić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

[COLOR="Silver"]
Nie wiedziałam, cena śmiechowa. Musze zobaczyć!

również przyłączam się do prośby. Obecna gazetka strasznie mnie denerwuje, dostałam dziś tylko gąbeczkę, a po lenorze i sidoluxie puste pułki zostały.