|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Hej dziewczyny. Ale sie rozpisałyście. Mnie nie bylo prawie tydzień bo w szpitalu byłam
Trafiłam z wymiotami ale tak bardzo ze sie odwodniłam. Na szczeście mialam robione usg w szpitalu i z dzidziusiem jest dobrze ale ze mna nie najlepiej. Mdlości,wymioty i tak w kółko. Zazdroszcze tym które ciąże przeżywają bez wymiotów. Już przez to schudłam 3 kilo. A jestem w 9t3d kiedy mi to przejdzie wreszcie
|
|
|
|
#3902 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Naprawde dobrze sobie radza ![]() Cytat:
Ale najwazniejsze, ze z dzieckiem wszystko ok Ty tez juz niedlugo poczujesz sie lepiej, zobaczysz
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się jak zwykle po popołudniowej drzemce
![]() Dziewczyny przejrzałam maila i muszę powiedzieć, że wszystkie jesteście ŚLICZNE! Naprawdę nie mogłam się napatrzeć na Wasze zdjęcia ![]() Też coś wyślę tylko powiedzcie mi jak Wy robicie to, że ten Wasz nick z forum wyświetla się na kolorowo? Nigdy nie miałam poczty na gmailu i kompletnie się nie znam Cytat:
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Wysłałam fotkę ze ślubu ![]() A dziś będę robić gofry, mam taką chęć, że muszę ![]()
|
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa - wszystkie jesteście świetne!Matko : dziś na wykładzie prawie zasnęłam , musiałam podpierać własną głowę |
|
|
|
|
#3905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę tylko dokupić fotelik maxi cosi bo sprzedała. Potwierdzam że świetnie się prowadzi, woziłam w różnym terenie jej chłopaków. Przednie koła można wymienić na terenowe pompowane. Chyba w takie zainwestuję bo w zimie się lepiej sprawdzą.Cytat:
|
||
|
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba cieplej dziecku zimą mimo wszystko będzie się w niej spało niż w foteliku. Tylko ja mam starszy model z 2007 roku chyba Ale też jest całkiem fajny moim zdaniem.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3909 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja was podziwiam mamusie, ze dajecie sobie teraz, w ciąży radę dzieciakami, ja póki co, sama ze sobą nie mogę się ogarnąć ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też chce, podeślesz mi z jednego choć ? Nie mam w domu sprzętu, żeby sobie zrobić zamówiłam za to sałatkę z kurczakiem ![]()
|
|
#3910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dzisiaj podpisałam umowę najmu mieszkanka i poznałam miłego Pana właściciela ![]() no i byłam UWAGA z mamą i z córką na spacerze 7km nad morzem i nogi w dupę mi wchodzą...
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj też tak często widzę, a podobno dziecko nie powinno dłużej siedzieć w foteliku niż 2 godziny. Dostałam jeszcze śpiworek, ale nie wiem czy to do gondoli czy spacerówki
muszę siostrę wypytać.
|
|
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że bitej śmietany nie mam. Będą tylko z dżemem ![]() Cytat:
Z mamą już dobrze?
|
||
|
|
|
#3913 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa i na spacerze spotkałam mojego ex z moją ex przyjaciółką a obecnie kobietą... mają wspólnie dziecko ;D ja się nachwaliłam wszystkim co możliwe, a że się przeprowadzam, że w ciąży ponownie, że takie "fajne":P auto miałam ale sprzedałam hahahaha ... widziałam jak go zżera w środku
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba, że sobie zasłużył to popieram
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo.. po drodze musiałam parę razy siadać i zjeść pyszne naleśniki, a po przyjściu poszłam odrazu spać bo tak mnie wykończyło hehehe ![]() a z mamą...hmmm chyba lepiej, pomoże mi w przeprowadzce i w ogóle..powiedziała, że jak Wasiu nie wróci na czas na poród.. to ona ze mną będzie (o nieeeee) i że się może do mnie wprowadzić na pierwsze dni z maleństwem hehehehe ![]() ahaaa , i słuchajcie - mama zabiera mnie na trip do Wrocławia ![]() chcemy sobie polecieć z małą i jej dwiema koleżankami ![]() na dniach będziemy bookować bilety, więc która będzie chętna to trza się spotkać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- ooojjjj zasłużył!!!! w pełni! |
|
|
|
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na tym samym osiedlu mieszkam co mój były, ale jeszcze go nie spotkałam, chyba gdzieś za granicą robi. Ale chętnie też bym mu dopiekła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3917 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
7 km... podziwiam, na pewno się dotleniłaś Cytat:
Ale się najadłam tą sałatką, pyszna była, ale nie wiem jak długo zostanie w brzuchu, bo zaczyna mnie mdlić Cytat:
Cytat:
niech żałuje.Super, że mama pokazuje bardziej ludzką twarz, oby tak dalej
|
|
#3918 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
W pierwszym tyg lipca ![]() Ja też się cieszę, że z mamuchą lepiej
|
|||
|
|
|
#3919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm no ja właśnie nie wiem kto jest na 1 zdjeciu Magdalena bodajże czyżby to była Debrah??? Piękne zdjęcia no i sama dziewczyna piekna Cytat:
no to juz niebawem ciesze sie ze mama lepiej mam nadzieje ze u mnie tez sie poprawi ![]() kurde a ja niby schudlam 1 kg a brzuch juz widac moze tez wzdety bo rano jest minimalny ale mnie to denerwuje hehe dzis bylismy na wycieszce nad Jeziorkiem i bylo bardzo milo
|
|
#3920 |
|
Raczkowanie
|
CZEŚĆ dziewczyny!!!
spalił mi sie zasilacz do laptopa..myslałam,ze umre bez netu ..az mnie skrecało!!! musiałam poprosic znajomego żeby mi kupiła jakiś dobry bo wiecie jak to czasem jest,zobacza babe to kit wcisna ![]() ale sie rozpisałyście!!!2 godziny czytałam bo mi Polutka troche przeszkadzała!! 11 stron ![]() Djerba masz cudowną ta malutka,10 raz oglądam jej zdjęcie "i te włosyyyyyy...moja ma 1,5 roku i 3 wlosy na krzyż ale wszyscy mnie pocieszaja,ze jak jej sie bujna to bedzie czupryna![]() mdlości mi lekko odpuściły na 2 dni,ciekawe co bedzie jutro??? z radości lepszego samopoczucia poleciałam dzis zamówic sobie meble do kuchni,mam takie stare dziady co juz nawet moja Pola nie miala trudnośći zeby szafki pourywac..Zamówiłam sobie takie zwykłe jakies,bez szaleństwa.Jak sie wybudujemy to dopiero zrobie sobie kuchnie... podzioelam zdanie reszty,piekne jesteście wszystkie dziewczyny!!!!jak sie odważe to też jakies swoje foto wrzuce
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez oglądam te wasze zdjęcie i oglądam i nie mogę się napatrzeć
![]() Lady kurde no Ty tez jestes w moim stylu buhaha to znaczy sliczna a Hosenka męża też masz bardzo przystojnego, piekna z Was para
|
#3922 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech.... u mnie z pozwoleniem to masakra była, tak nas oszukano,że mało,że nie osiwiałam Cytat:
Cytat:
ale też mam na oku quinny moodd Cytat:
![]() mam dużo zdjęć ale jak na złość wszysystkie z imprez a nie z rodzinką ![]() zaraz coś poszperam i wstawie |
||||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też niedawno zamówiłam meble ale na wymiar już do nowego domku, oj droga taka przyjemność :/
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za podpisanie umowy i za spacer z mamą my dziś zrobiliśmy sobie grilla i jestem peełna!! Przez mdłości schudłam prawie 3kg, ale teraz czuje, że szybko to nadrobię
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od początku ciąży przytyłąm 3 kg
![]() DJERBA przyjmij również gratki ode mnie za podpisanie umowy!
|
#3926 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, dajcie namiary na tego @, bo ktoś tu o mnie zapomnial
![]() U nas dzisiaj cały dzień montowali nową kuchnię, później trzeba było posprzątać - paaaadam
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
Ad maila i zdjęć jeszcze to jestem szalenie wdzięczna tej z Was, która zadbała o etykiety! Bo w ogóle się nie mogłam połapać.
Ja siebie podpisałam od razu w tytule wiadomości, ale dzięki etykietkom zrobiło się fajnie, bardzo czytelnie. Kurczę chyba mi wraca ból gardła a już całkiem przecież przeszło. Nie doleczyłam się czy jak? Tylko teraz po drugiej stronie, czuję jak przełykam. |
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale od kilku dni nie mam już mdłości, tylko tak strasznie mnie do słodkiego ciągnie ![]() Eff8- wysłałam jeszcze raz swoje photo, tym razem widać mi mordke ![]() bardzo miło mi się na Was patrzy, takie mi się teraz bliższe wydajecie Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-06-23 o 21:55 |
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi zrobiłyście smaka na gofry!!! I co ja teraz zrobię?
![]() Djerba bardzo się cieszę, że z mamą lepiej się układa. Może sobie przemyślała co nie co super, że umowa podpisana, i te 7km..... Musiałabym się i ja kiedyś wybrać na taki spacer ![]() kotulanka dobrze, że z Dzidzią wszystko w porządku! A Ciebie pewnie nawodnili doskonale, niedługo mdłości przejdą!!! ![]() jak pracowałam to mnóstwo rodziców chodziło z dzidziami właśnie w tych fotelikach, to jest fajne, bo bierze się fotelik, stelaż do bagażnika i nie trzeba całej gondoli targać, najgorsze, że były takie elementy, gdzie dziecku nóżki od kolanek już zwisały :/ moja kuzynka ma taki http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E i prowadzi się super eff ja też tylko kilogram ale brzuchol wyszedł jak nie wiem :P ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Marsi jaka Ty śliczna!!!
|
#3930 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Duże, pompowane koła, skrętne, właśnie z myślą o trudnej drodze kupowałam, bo o ile w centrum mieszkam, to do parku, nad jezioro, czy w ogóle gdziekolwiek po trawie, kamieniach ja muszę móc jechać swobodnie. http://www.bambinesco.pl/p,pl,159,be...otelikiem.html Tylko tu chyba na piankowych kołach jest, bo można wybrać Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

Trafiłam z wymiotami ale tak bardzo ze sie odwodniłam. Na szczeście mialam robione usg w szpitalu i z dzidziusiem jest dobrze ale ze mna nie najlepiej. Mdlości,wymioty i tak w kółko. Zazdroszcze tym które ciąże przeżywają bez wymiotów. Już przez to schudłam 3 kilo. A jestem w 9t3d 

Naprawde dobrze sobie radza
Ale najwazniejsze, ze z dzieckiem wszystko ok
Ty tez juz niedlugo poczujesz sie lepiej, zobaczysz 

Wymiekkam... 

klask i:
Też chce, podeślesz mi z jednego choć ? 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mam nadzieje ze u mnie tez sie poprawi