Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 17:44   #3901
kotulanka86
Raczkowanie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Hej dziewczyny. Ale sie rozpisałyście. Mnie nie bylo prawie tydzień bo w szpitalu byłam Trafiłam z wymiotami ale tak bardzo ze sie odwodniłam. Na szczeście mialam robione usg w szpitalu i z dzidziusiem jest dobrze ale ze mna nie najlepiej. Mdlości,wymioty i tak w kółko. Zazdroszcze tym które ciąże przeżywają bez wymiotów. Już przez to schudłam 3 kilo. A jestem w 9t3d kiedy mi to przejdzie wreszcie
kotulanka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 17:58   #3902
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Śliczny ale ja bym z domu nie wyjechała z takimi małymi kołami bo mamy około 200m takiej piaszczystej jeszcze drogi... i mnóstwo kamieni i koła przy spacerówce się bynajmniej blokowały.
Kochana, ja z tym wozkiem przerobilam juz wiele ekstremalnych powierzchni (glownie bedac w Polsce ) i powiem Ci tylko tyle: w takich mega ciezkich warunkach przechylasz wozek i jedziesz tylko na tych dwoch duzych kolach Naprawde dobrze sobie radza

Cytat:
Napisane przez kotulanka86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Ale sie rozpisałyście. Mnie nie bylo prawie tydzień bo w szpitalu byłam Trafiłam z wymiotami ale tak bardzo ze sie odwodniłam. Na szczeście mialam robione usg w szpitalu i z dzidziusiem jest dobrze ale ze mna nie najlepiej. Mdlości,wymioty i tak w kółko. Zazdroszcze tym które ciąże przeżywają bez wymiotów. Już przez to schudłam 3 kilo. A jestem w 9t3d kiedy mi to przejdzie wreszcie
Bardzo mi przykro Ale najwazniejsze, ze z dzieckiem wszystko ok Ty tez juz niedlugo poczujesz sie lepiej, zobaczysz

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 18:30   #3903
Ewik86
Zakorzenienie

Melduję się jak zwykle po popołudniowej drzemce

Dziewczyny przejrzałam maila i muszę powiedzieć, że wszystkie jesteście ŚLICZNE! Naprawdę nie mogłam się napatrzeć na Wasze zdjęcia

Też coś wyślę tylko powiedzcie mi jak Wy robicie to, że ten Wasz nick z forum wyświetla się na kolorowo? Nigdy nie miałam poczty na gmailu i kompletnie się nie znam

Cytat:
Współczuje kochana Mam nadzieję, że Ci to szybko przejdzie.

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Wysłałam fotkę ze ślubu

A dziś będę robić gofry, mam taką chęć, że muszę

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 18:51   #3904
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
tamuj, ja mam za niskie, tzn bardzo na granicy, dolna norma 0.35, a ja mam 0,385.

Debrah chciałam to samo wczoraj napisać
marsi ja też wrzeszczę na swojego chociaż robi, co tylko mu powiem, jemu jest przykro, ja ryczę, i nastrój non stop burzowy

wow, ale ten czas leci

ja znowu spałam do 12 dzisiaj idziemy do dziadków męża, a tak mi się nie chce, bo jak oni siądą to siedzą i siedząąąąą.... nie da się wyjść
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa - wszystkie jesteście świetne!

Matko : dziś na wykładzie prawie zasnęłam , musiałam podpierać własną głowę
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 18:57   #3905
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
My mamy wlasnie trzykolowca, ale nie zamienilabym go na zaden inny Mam porownanie bo wczesniej mialam taki bardziej tradycyjny i szybko sie go pozbylam.
Od ponad roku mamy taki: http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E i jest swietny
Ale wiadomo - co kto lubi
Ja od siostry dostałam Quinny buzz Muszę tylko dokupić fotelik maxi cosi bo sprzedała. Potwierdzam że świetnie się prowadzi, woziłam w różnym terenie jej chłopaków. Przednie koła można wymienić na terenowe pompowane. Chyba w takie zainwestuję bo w zimie się lepiej sprawdzą.

Cytat:
Oj współczuję. Ja tylko 2 razy wymiotowałam a już miałam dość.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:05   #3906
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja od siostry dostałam Quinny buzz Muszę tylko dokupić fotelik maxi cosi bo sprzedała. Potwierdzam że świetnie się prowadzi, woziłam w różnym terenie jej chłopaków. Przednie koła można wymienić na terenowe pompowane. Chyba w takie zainwestuję bo w zimie się lepiej sprawdzą.
Ja wlasnie pompowane mam A gondolke masz, bedziesz kupowac, czy stawiasz na fotelik samochodowy? Ja sie rozgladam za uzywana ale jak nie znajde w idealnym stanie to kupie nowa

18.01.2013 - Lili
Stary 2012-06-23, 19:09   #3907
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie pompowane mam A gondolke masz, bedziesz kupowac, czy stawiasz na fotelik samochodowy? Ja sie rozgladam za uzywana ale jak nie znajde w idealnym stanie to kupie nowa
Gondolkę mam chyba cieplej dziecku zimą mimo wszystko będzie się w niej spało niż w foteliku. Tylko ja mam starszy model z 2007 roku chyba Ale też jest całkiem fajny moim zdaniem.
Stary 2012-06-23, 19:13   #3908
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Gondolkę mam chyba cieplej dziecku zimą mimo wszystko będzie się w niej spało niż w foteliku. Tylko ja mam starszy model z 2007 roku chyba Ale też jest całkiem fajny moim zdaniem.
Na pewno cieplej i na pewno wygodniej Tutaj jednak takie malenstwa widuje prawie zawsze w fotelikach dlatego spytalam

18.01.2013 - Lili
Stary 2012-06-23, 19:17   #3909
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Z wolnego dnia nic jednak nie wyszlo bo Tz dostal telefon, ze do pracy musi przyjsc na druga zmiane :/ A u nas bunt dwulatka pelna para Wymiekkam...

Dziewczyny, wlasnie obejrzalam Wasze zdjecia i... WOW Jakie Wy sliczne jestescie. Az wstyd mi teraz dodac cos od siebie
Ale pech Ja was podziwiam mamusie, ze dajecie sobie teraz, w ciąży radę dzieciakami, ja póki co, sama ze sobą nie mogę się ogarnąć

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
A ja dalej czekam na mojego Tż, już mi sie płakac chce..i jutro posiedzi i znowu w tą idiotyczną delegacje pojedzie..... Chyba jajo zniose w te wakacje!!!!!

Współczuje, okropne muszą być takie rozłąki
Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Dziewczyny pochwalę się apetyt mi wrócił!!
klask i:

Cytat:
Oglądam wózki dziecięce i nic ciekawego nie widzę a jak już coś ciekawego to 3-4 tys...
Ja chyba chcę wózek baby jogger city mini. Moja siostra go ma i bardzo dobrze się prowadzi, skrętny jest ( a wydaje mi się to ważne w mieście) lekki i super się składa. Siostra wcześniej miała wlaśnie taki na czterech, dużych, pompowych kołach to na prostej trasie bya super, ale w mieście już nie bardzo się sprawdzał.

Cytat:
Biedulka, przykro mi, że się tak męczysz, ale bądź dzielna juz niedługo powinnaś się zacząć czuć lepiej
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
na gmailu i kompletnie się nie znam

A dziś będę robić gofry, mam taką chęć, że muszę
O ja gofry!!!! Też chce, podeślesz mi z jednego choć ?
Nie mam w domu sprzętu, żeby sobie zrobić zamówiłam za to sałatkę z kurczakiem

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 19:19   #3910
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
cześć mamusie

czeka mnie cudowny weekend dzisiaj jedziemy z mężem i moimi rodzicami do teściów i zostajemy tam do jutra po pierwsze będziemy oglądać w końcu nasz film z wesela i zdjęcia, a po drugie dzisiaj powiemy im o ciąży ale będą się cieszyć

jejku ja dalej mam mdłości i te denerwujące torsje (ale bez wymiotów). już mnie tak tydzień męczy i mam dość
jaka ja byłam głupia jak chciałam mieć w końcu objawy ciążowe, no i proszę, mam
co u Was? co robicie w weekend? u nas dzisiaj piękna pogoda.

ja dzisiaj podpisałam umowę najmu mieszkanka i poznałam miłego Pana właściciela

no i byłam UWAGA z mamą i z córką na spacerze 7km nad morzem i nogi w dupę mi wchodzą...
Stary 2012-06-23, 19:19   #3911
laurka23
Zakorzenienie

Tutaj też tak często widzę, a podobno dziecko nie powinno dłużej siedzieć w foteliku niż 2 godziny. Dostałam jeszcze śpiworek, ale nie wiem czy to do gondoli czy spacerówki muszę siostrę wypytać.
Stary 2012-06-23, 19:23   #3912
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
O ja gofry!!!! Też chce, podeślesz mi z jednego choć ?
Nie mam w domu sprzętu, żeby sobie zrobić zamówiłam za to sałatkę z kurczakiem
Nie ma sprawy. Właśnie pierwsza partia się piecze Szkoda tylko, że bitej śmietany nie mam. Będą tylko z dżemem

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość

no i byłam UWAGA z mamą i z córką na spacerze 7km nad morzem i nogi w dupę mi wchodzą...
7 km? Szacun Z mamą już dobrze?

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-23, 19:24   #3913
djerba
Wtajemniczenie

Aaaa i na spacerze spotkałam mojego ex z moją ex przyjaciółką a obecnie kobietą... mają wspólnie dziecko ;D ja się nachwaliłam wszystkim co możliwe, a że się przeprowadzam, że w ciąży ponownie, że takie "fajne":P auto miałam ale sprzedałam hahahaha ... widziałam jak go zżera w środku
Stary 2012-06-23, 19:28   #3914
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa i na spacerze spotkałam mojego ex z moją ex przyjaciółką a obecnie kobietą... mają wspólnie dziecko ;D ja się nachwaliłam wszystkim co możliwe, a że się przeprowadzam, że w ciąży ponownie, że takie "fajne":P auto miałam ale sprzedałam hahahaha ... widziałam jak go zżera w środku
Ha, ale wredota z Ciebie No chyba, że sobie zasłużył to popieram

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-23, 19:30   #3915
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie ma sprawy. Właśnie pierwsza partia się piecze Szkoda tylko, że bitej śmietany nie mam. Będą tylko z dżemem

noo.. po drodze musiałam parę razy siadać i zjeść pyszne naleśniki, a po przyjściu poszłam odrazu spać bo tak mnie wykończyło hehehe

a z mamą...hmmm chyba lepiej, pomoże mi w przeprowadzce i w ogóle..powiedziała, że jak Wasiu nie wróci na czas na poród.. to ona ze mną będzie (o nieeeee) i że się może do mnie wprowadzić na pierwsze dni z maleństwem hehehehe

ahaaa , i słuchajcie - mama zabiera mnie na trip do Wrocławia
chcemy sobie polecieć z małą i jej dwiema koleżankami
na dniach będziemy bookować bilety, więc która będzie chętna to trza się spotkać

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Ha, ale wredota z Ciebie No chyba, że sobie zasłużył to popieram
ooojjjj zasłużył!!!! w pełni!
Stary 2012-06-23, 19:35   #3916
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze mu tak Ja na tym samym osiedlu mieszkam co mój były, ale jeszcze go nie spotkałam, chyba gdzieś za granicą robi. Ale chętnie też bym mu dopiekła

Cytat:

I rany ale bym zjadła takiego goferka! Chyba zrobię racuszki w zastępstwie, ale nie wiem czy dziś
Stary 2012-06-23, 19:47   #3917
insolito
Zadomowienie

Cytat:

Super, że umowa już podpisana To kiedy przeprowadzka?
7 km... podziwiam, na pewno się dotleniłaś

Cytat:
Dziekować
Ale się najadłam tą sałatką, pyszna była, ale nie wiem jak długo zostanie w brzuchu, bo zaczyna mnie mdlić

Cytat:
Cytat:
noo.. po drodze musiałam parę razy siadać i zjeść pyszne naleśniki, a po przyjściu poszłam odrazu spać bo tak mnie wykończyło hehehe

a z mamą...hmmm chyba lepiej, pomoże mi w przeprowadzce i w ogóle..powiedziała, że jak Wasiu nie wróci na czas na poród.. to ona ze mną będzie (o nieeeee) i że się może do mnie wprowadzić na pierwsze dni z maleństwem hehehehe

ahaaa , i słuchajcie - mama zabiera mnie na trip do Wrocławia
chcemy sobie polecieć z małą i jej dwiema koleżankami
na dniach będziemy bookować bilety, więc która będzie chętna to trza się spotkać

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

ooojjjj zasłużył!!!! w pełni!
I bardzo dobrze, że się pochwaliłaś, a masz czym niech żałuje.
Super, że mama pokazuje bardziej ludzką twarz, oby tak dalej

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:00   #3918
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dopiero 9,5 tygodnia mam za sobą ale koniec pierwszego trymestru co raz bliżej

my chyba kupimy jakiś wózek używkę
my też...żałuję bardzo, bo wózek Sade sprzedałam...to był tylko głęboki ale jaki super....nie miałam gdzie go trzymać niestety, a gdyby nie to to byłby idealny...duże koła miał (piankowe i pompowane), duży kosz na zakupy no i akurat pasowałby na zimę.... sprzedałam go za grosze w stanie idealnym

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
to mój Tż się uparł na wózek na trzech kołach.. ja nie jestem przekonana bo właśnie wydaje mi się, że taki na 4 dużych pompowanych będzie się najlepiej prowadził no i co do reszty to mam chyba też takie same wymagania jak twój Tż
ja na 3 nie polecam, taką spacerówkę mam i jak mam podjechać na podjazdach przy schodach to ni jest to za bardzo wygodne

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Super, że umowa już podpisana To kiedy przeprowadzka?
7 km... podziwiam, na pewno się dotleniłaś

Dziekować
Ale się najadłam tą sałatką, pyszna była, ale nie wiem jak długo zostanie w brzuchu, bo zaczyna mnie mdlić

I bardzo dobrze, że się pochwaliłaś, a masz czym niech żałuje.
Super, że mama pokazuje bardziej ludzką twarz, oby tak dalej

W pierwszym tyg lipca

Ja też się cieszę, że z mamuchą lepiej
Stary 2012-06-23, 20:17   #3919
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Debrah- ale Ty jesteś piekną kobietą jacie, nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcie

wogóle wszystkie jesteście śliczne i miło Was widzieć. Sade jest zjawiskowa

Ale mam dziś nastrój- nawrzeszczałam na TZ z byle powodu, zrobiłam teściowej awanture a na koniec popłakałam się z bezsilności
matko! no nie radzę sobie z tymi hormonami, głupio mi teraz
TZ dziś w złości powiedział,że go wykańczam, szkoda mi go bo on takie dobry a ja wredny suka
Ty tez bys mogła wstawić jakieś swoje wyrazniejsze zdjecie bo z profilu widac ze piekna jestes no ale to za malo :P

hmm no ja właśnie nie wiem kto jest na 1 zdjeciu Magdalena bodajże czyżby to była Debrah??? Piękne zdjęcia no i sama dziewczyna piekna

Cytat:
oj wspołczuje strasznie najwazniejsze ze z dzieciatkiem ok za niedlugo Ci przejdzie na pewno...

Cytat:

W pierwszym tyg lipca

Ja też się cieszę, że z mamuchą lepiej
no to juz niebawem
ciesze sie ze mama lepiej mam nadzieje ze u mnie tez sie poprawi

kurde a ja niby schudlam 1 kg a brzuch juz widac moze tez wzdety bo rano jest minimalny ale mnie to denerwuje hehe

dzis bylismy na wycieszce nad Jeziorkiem i bylo bardzo milo

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:34   #3920
iskierka0310
Raczkowanie

CZEŚĆ dziewczyny!!!
spalił mi sie zasilacz do laptopa..myslałam,ze umre bez netu ..az mnie skrecało!!!
musiałam poprosic znajomego żeby mi kupiła jakiś dobry bo wiecie jak to czasem jest,zobacza babe to kit wcisna

ale sie rozpisałyście!!!2 godziny czytałam bo mi Polutka troche przeszkadzała!! 11 stron
Djerba masz cudowną ta malutka,10 raz oglądam jej zdjęcie"i te włosyyyyyy...moja ma 1,5 roku i 3 wlosy na krzyż ale wszyscy mnie pocieszaja,ze jak jej sie bujna to bedzie czupryna

mdlości mi lekko odpuściły na 2 dni,ciekawe co bedzie jutro???

z radości lepszego samopoczucia poleciałam dzis zamówic sobie meble do kuchni,mam takie stare dziady co juz nawet moja Pola nie miala trudnośći zeby szafki pourywac..Zamówiłam sobie takie zwykłe jakies,bez szaleństwa.Jak sie wybudujemy to dopiero zrobie sobie kuchnie...

podzioelam zdanie reszty,piekne jesteście wszystkie dziewczyny!!!!jak sie odważe to też jakies swoje foto wrzuce
iskierka0310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 20:49   #3921
eff8
Zakorzenienie

ja tez oglądam te wasze zdjęcie i oglądam i nie mogę się napatrzeć

Lady kurde no Ty tez jestes w moim stylu buhaha to znaczy sliczna

a Hosenka męża też masz bardzo przystojnego, piekna z Was para

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:14   #3922
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
My to na max 3/4 dni
teraz działkę kupujemy, później będziemy załatwiać papiery na budowę i też kupa kasy na to pójdzie no i jeszcze wyprawka dla dzidziusia plus wizyty u lekarza huhuhu .. nazbiera się tego.
no to na samo załatwianie trzeba kila grubych tysięcy
ech.... u mnie z pozwoleniem to masakra była, tak nas oszukano,że mało,że nie osiwiałam

Cytat:
to mój Tż się uparł na wózek na trzech kołach.. ja nie jestem przekonana bo właśnie wydaje mi się, że taki na 4 dużych pompowanych będzie się najlepiej prowadził no i co do reszty to mam chyba też takie same wymagania jak twój Tż
ja miałam klasyczny a potem na 3 kołach i wiem,że nie zamienię na żaden inny- dla mnie idealny na wszelkie wycieczki jak i po mieście

Cytat:
My mamy wlasnie trzykolowca, ale nie zamienilabym go na zaden inny Mam porownanie bo wczesniej mialam taki bardziej tradycyjny i szybko sie go pozbylam.
Od ponad roku mamy taki: http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E i jest swietny
Ale wiadomo - co kto lubi
no ja się zakochałam w quinny buzz, baaardzo mi się podobają
ale też mam na oku quinny moodd

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Ty tez bys mogła wstawić jakieś swoje wyrazniejsze zdjecie bo z profilu widac ze piekna jestes no ale to za malo
a bo nie lubię za dużo pokazywać
mam dużo zdjęć ale jak na złość wszysystkie z imprez a nie z rodzinką
zaraz coś poszperam i wstawie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:18   #3923
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iskierka0310 Pokaż wiadomość
CZEŚĆ dziewczyny!!!
spalił mi sie zasilacz do laptopa..myslałam,ze umre bez netu ..az mnie skrecało!!!
musiałam poprosic znajomego żeby mi kupiła jakiś dobry bo wiecie jak to czasem jest,zobacza babe to kit wcisna

ale sie rozpisałyście!!!2 godziny czytałam bo mi Polutka troche przeszkadzała!! 11 stron
Djerba masz cudowną ta malutka,10 raz oglądam jej zdjęcie"i te włosyyyyyy...moja ma 1,5 roku i 3 wlosy na krzyż ale wszyscy mnie pocieszaja,ze jak jej sie bujna to bedzie czupryna

mdlości mi lekko odpuściły na 2 dni,ciekawe co bedzie jutro???

z radości lepszego samopoczucia poleciałam dzis zamówic sobie meble do kuchni,mam takie stare dziady co juz nawet moja Pola nie miala trudnośći zeby szafki pourywac..Zamówiłam sobie takie zwykłe jakies,bez szaleństwa.Jak sie wybudujemy to dopiero zrobie sobie kuchnie...

podzioelam zdanie reszty,piekne jesteście wszystkie dziewczyny!!!!jak sie odważe to też jakies swoje foto wrzuce
a czego tu się bać ??? dawaj foto!!!

ja też niedawno zamówiłam meble ale na wymiar już do nowego domku, oj droga taka przyjemność :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:19   #3924
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:

za podpisanie umowy i
za spacer z mamą

my dziś zrobiliśmy sobie grilla i jestem peełna!! Przez mdłości schudłam prawie 3kg, ale teraz czuje, że szybko to nadrobię
Stary 2012-06-23, 21:24   #3925
gochaa_p
Zakorzenienie

a ja od początku ciąży przytyłąm 3 kg

DJERBA przyjmij również gratki ode mnie za podpisanie umowy!
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:39   #3926
calawdeszczu
Wtajemniczenie

dziewczyny, dajcie namiary na tego @, bo ktoś tu o mnie zapomnial

U nas dzisiaj cały dzień montowali nową kuchnię, później trzeba było posprzątać - paaaadam

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:39   #3927
Debrah
Zakorzenienie

Ad maila i zdjęć jeszcze to jestem szalenie wdzięczna tej z Was, która zadbała o etykiety! Bo w ogóle się nie mogłam połapać.
Ja siebie podpisałam od razu w tytule wiadomości, ale dzięki etykietkom zrobiło się fajnie, bardzo czytelnie.

Kurczę chyba mi wraca ból gardła a już całkiem przecież przeszło. Nie doleczyłam się czy jak? Tylko teraz po drugiej stronie, czuję jak przełykam.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:52   #3928
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

my dziś zrobiliśmy sobie grilla i jestem peełna!! Przez mdłości schudłam prawie 3kg, ale teraz czuje, że szybko to nadrobię
u mnie sprawa wygląda identycznie
ale od kilku dni nie mam już mdłości, tylko tak strasznie mnie do słodkiego ciągnie

Eff8- wysłałam jeszcze raz swoje photo, tym razem widać mi mordke

bardzo miło mi się na Was patrzy, takie mi się teraz bliższe wydajecie

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2012-06-23 o 21:55
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:01   #3929
LadyWhisper
Zakorzenienie

ale mi zrobiłyście smaka na gofry!!! I co ja teraz zrobię?

Djerba bardzo się cieszę, że z mamą lepiej się układa. Może sobie przemyślała co nie co super, że umowa podpisana, i te 7km..... Musiałabym się i ja kiedyś wybrać na taki spacer

kotulanka dobrze, że z Dzidzią wszystko w porządku! A Ciebie pewnie nawodnili doskonale, niedługo mdłości przejdą!!!

jak pracowałam to mnóstwo rodziców chodziło z dzidziami właśnie w tych fotelikach, to jest fajne, bo bierze się fotelik, stelaż do bagażnika i nie trzeba całej gondoli targać, najgorsze, że były takie elementy, gdzie dziecku nóżki od kolanek już zwisały :/ moja kuzynka ma taki http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E i prowadzi się super

eff ja też tylko kilogram ale brzuchol wyszedł jak nie wiem :P

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Marsi jaka Ty śliczna!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 22:07   #3930
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Oglądam wózki dziecięce i nic ciekawego nie widzę a jak już coś ciekawego to 3-4 tys...
Ja mam Bexę
Duże, pompowane koła, skrętne, właśnie z myślą o trudnej drodze kupowałam, bo o ile w centrum mieszkam, to do parku, nad jezioro, czy w ogóle gdziekolwiek po trawie, kamieniach ja muszę móc jechać swobodnie. http://www.bambinesco.pl/p,pl,159,be...otelikiem.html

Tylko tu chyba na piankowych kołach jest, bo można wybrać

Cytat:
Współczuję

Cytat:

Brawo!

Cytat:
wredota
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości