|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
Ale masz 'rarytasy" hihi, ja zaraz idę po Tigera bo kawa nie podziałała... poza tym ja jestem chyba lekko uzależniona od tych energetyków bo piję je codziennie lub co 2 dzień... ale ja się uda zafasolkować to będe musiała z nich zrezygnować bo słyszałam w tv że są absolutnie zabronione w ciąży ![]() Dziewczyny, w kolejnej części robimy listę na 1 stronie?
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Robimy
![]() Ja miałam tak ze dawniej nienawidzilam tych specyfikow w koncu sama chemia, gdzies od roku czasami popijałam ale bardzoo rzadko jak juz to powerraida czy jak to sie pisze I jakies 2 tych przed ciaza zaczelam pic chyba z 3 dziennie, poprostu szał cały czas i na poczatku ciazy tez bo o niej nie wiedziałam Takze akurat wtedy co bylam w ciazy pilam najwiecej oczywiscie do momentu testu.. wtedy wszystko odstawilam. Ostatnie piwo dzien wczesnie i ostatni papieros zaraz przed testem bo wiedziałam ze jak wyjdzie pozytywny to juz nie bede miala sumienia zeby zapalic "ostatniego"
|
|
|
|
#3153 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
i dziekuje za cieple przywitanie no coz... niestety nie mozna uczyc sie tego co tylko nam pasuje wiec zycia tez sie bede uczyc nawet tego najmniej kolorowego![]() Cytat:
![]() ide budzic meza i musze go zebrac, bo dzis musimy pojechac na male zakupy. w sobote sie przeprowadzamy,a nie mamy kilku ☠☠☠☠☠☠☠ek
|
|
|
|
|
#3154 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
I witam nową staraczkę w naszym gronie
|
#3156 |
|
Zadomowienie
|
Heja w sobotę z rańca
![]() Ja zaraz mykam na zakupki. Luna polecam leżaczki w stylu do wędkowania z miejscem na browarek. Mąż miał takie, ale ciągle go podsiadałam, więc kupił mi również Stoją na balkonie i czasami sobie piwkujemy i sprawdzają sie rewelacyjnie ![]() Także ten teges - spadam na zakupy potem imprezka i pewnie jutro tu zawitam. Generalnie też dodam, iż czekam na @, ale nic nie czuje aby się zbliżała... czuję, ze ta zmiana klimatu mi popierdzeli wszytko... pożyjemy zobaczymy! Młaaa, buźka ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Byłam w klubie ![]() Same brunetki Jest wród nas jakaś blondi ? ... bo ja toże brunetka ![]() Teraz piszę z noteboka, na laputopku mam fotki, więc postaram się dodać w weekend swoją fotkę - obiecuję! Miło zobaczyć Wasze twarze
|
#3157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A kiedy spodziewasz się @? Miłych zakupów i imprezy ![]() A ja za godzinkę do domu ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
|
#3158 |
|
Zadomowienie
|
Z wyliczeń dziś albo jutro
ostatnio mam odchył o dzień do przodu lub tyłu, wiec daję @ pole do manewru w jedną lub drugą stronę Sie zobaczy co los przyniesie ![]() Dzięks, jestem po wypłacie, więc poszaleję
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
Kejtxh trzymam kciuki żeby te wakacje okazały sie wyjątkowo magiczne
|
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny szukam na allegro sukienki i nic nie moge znaleźć
a w sklepie pewnie jak zawsze nie kupie, bo nienawidze zakupów wiec wszystko mi sie wydaje takie byle jakie.. Narazie spodobała mi sie tylko ta poniżej, bezowa, ale nie jakoś tak bardzo
|
|
|
|
#3161 |
|
Zakorzenienie
|
luna sukienka boska! mi akurat czarna się podoba
ale z moją figura to bym jak autostrada z pasem wyglądała ) haha
|
|
|
|
#3162 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
ja dziś w fatalnej formie od rana boli mnnie głowa a torbiel/jajnik też nieźle dają się we znaki. Mam takie wrażenie, że ból z jajnika przemieszcza się w dół i nie wiem czy to dobrze czy źle i czy cokolwiek to znaczy. Teraz ból jest umiejscowiony z boku kości łonowej. Maru, Kajth liczę na dobre wiadomości od Was ![]() byłam w vipclubie , sliczne z was kobity - ja tyż czorno. Dodam może jakieś zdjęcia jak połówek wróci ( 29.06), bo wszystkie mamy na jego kompie.---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- a to na jakąś okazję czy tak codziennie...
|
#3163 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kwitka- fajna nazwa "vip klub" hihih ![]() LunaO- mi się obie podobają...kremowa będzie ładnie odbijała do Twoich ciemnych włosów ![]() Ja mam dziś małą imprezkę rodziną więc pewnie jutro do Was dopiero zajrzę. Miłego Dnia LunaO- mi się obie podobają...kremowa będzie ładnie odbijała do Twoich ciemnych włosów
|
|
|
|
#3164 |
|
Raczkowanie
|
Lunao jasna pieeeeknaaa
![]() a ja bardziej pod blond sie zaliczam ![]() ![]()
|
|
|
|
#3165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
gdzie na codzien jak ja od 3 lat mobilizuje sie zeby wogole spodnice ubrac.. narazie je tylko skladam haha nie wiem czemu ale w krotkich spodenkach jakos wygodniej i nie rzucam sie w oczy ![]() W nastepnym tyg zrobie rundke po sklepach ale i tak wiem ze nic nie znajde, dlatego pewnie ją kupie, jakoś mnie przekonałyscie ![]() Tylko troche głupio bo ja mam rozmiar s ale w biuscie sie nie zmieszcze wiec bede musiala kupic M a mama mi zwęzi jak zawsze
|
||
|
|
|
#3166 |
|
Wtajemniczenie
|
Lunao, sukienki obie piękne
Myślę, że jak na weselicho to lepiej tę jasną, czarnej niby nie wypada, bo to nie pogrzeb A poza tym możliwe, że będzie gorąco, więc w czarnej byś się uparowała w drodze do kościoła czy sali weselnejCo do koloru włosów, to ja też "ciemna" ![]() A tak w ogóle, to witajcie w ten piękny dzionek ![]() A jest on dla mnie szczególnie z tego względu piękny, że mój Tż w końcu dziś wieczorkiem wraca No a dziś o 10 byłam na wizycie. Pęcherzyki podrosły o 2mm. Myślałam, że większe juz będą po tym gonalu, no ale w sumie rosną w normie, więc ok Uregulowałam dziś tę zaległą kasę za gonal no i wróciłam do domku lżejsza o 550 zł![]() Wczoraj piekłam pierwszy raz ciasto milky way. Nawet niezłe wyszło, tylko troszku za slodkie jak dla mnie ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- a z tym klubem to był świetny pomysł Ja też się dodałam, choć trochę zabawy jest z tym dodawaniem zdjęć. Strasznie tego nie lubię robić
|
#3167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3168 |
|
Wtajemniczenie
|
ale się zmobilizowałam - wszystkie 8 wielkich okien umyte
Ja się powoli zwijam, bo po 21szej jade Tżta odebrać z dworca. Ale się cieszę
|
#3169 |
|
Zakorzenienie
|
a ja właśnie pożegnałam gości.
mieliśmy wizytę rodziny tż-ta dziś. jego rodzice, siostra z mężem i 2 córkami. szał na całego. na szczęście nie musiałam nic gotować, tylko na wynos coś wzięliśmy dla wszystkich, ale i tak padam. nawet bałagan zostawiam na jutro, bo już dziś nie mam sił sprzątać. brzuch mnie przestał boleć, a w sumie nie powinien bo jutro planowo powinnam okres dostać. |
|
|
|
#3170 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane
U mnie dziś jakoś smutno od rana -kłótnia z Tż.Piękna pogoda, trzeba wykorzystać ![]() Tak w ogóle to kogo obstawiacie na zwycięstwo Euro? Ja stawiam na Niemców lub Hiszpanie
|
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kobietki
![]() wczoraj bylam juz tak dobita zakupami, ze ledwo palcem w bucie kiwalam najwazniejszego, czyli szafy nie kupilismydzastino no to sio na trawke, sloneczko lapac <zazdroszcze pogody>mokka to moze tak z rozpedu do mnie wpadniesz na okna w sobote zdajemy dom i musze go ogarnac troszke![]() lunao kiecki sliczne, ale na wesele zdecydowanie jasniejsza ![]() kurde, ja od 2-3 tyg zyje z dnia na dzien, jestem tak zajechana, ale najlepsze, ze nie mam czym. bo nic nie robie. wstac rano z lozka: to dopiero wyzwanie dla mnie no i wczoraj obudzily mnie uwaga: mdlosci... a okres dopiero co mi ie skonczyl |
|
|
|
#3172 |
|
Rozeznanie
|
przyjmiecie mnie dziewczynki też do klubu?
Dawno tutaj nic nie dopisywałam ![]() Ale czytam Ws na bieżąco. ![]() Ja jutro wizytę mam u lekarza, to jeśli tylko chcecie napisze Wam co tam u maluszka. Mam nadzieję, że wszystko gra. |
|
|
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
Fasolka
Dawaj dawaj do klubu, i pokazuj foty brzucha
|
#3174 |
|
Rozeznanie
|
Lunao beżowa śliczna!
A do ciemnych wlosów zdecydowanie będzie pasować ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- MarudexuS dodam jak tylko Lunao mnie przyjmie ![]() powiem Wam, że chyba mam spory ten brzuszek, bo jak mnie ktoś spotyka to mowią, że mam duży jak na 4 miesiąc. Chcociaż mnie się tam wcale nie wydaje ![]() Zawsze szczupła byłam i pewnie dlatego teraz tak mówią, że sporo przytyłam. A na wadze niecałe 4 kg. Kurcze dziewczynki bardzo chciałabym żeby Wam się też udało zafosolkować, wszystkim, jak jednej!
|
|
|
|
#3175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jej. to juz 4 miesiac O.o
|
|
|
|
|
#3176 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja z rana!
jutro zaraz po pracy idę do szkoły i muszę dziś zrobić cała górę zadania domowego, a jak zwykle zostawiłam wszystko na ostatni dzień, grr. także u mnie niedziela nad książkami. |
|
|
|
#3177 |
|
Rozeznanie
|
A czego się uczysz?
|
#3178 |
|
Zadomowienie
|
Fasolka, dawaj do nas.
Jak miło się Was ogląda w VIPklubie. Teraz przynajmniej buzie kojarzę, już wiem jak co niektóre wyglądają. Ja to nawet swojego połówka pokazałam, zgodził się ujawnić. Zawsze jak wchodzę na Wizaz to się pyta co tam u dziewczyn słychać, a ciężko tak w dwóch słowach opisać to co się tu dzieje. Podczytuje nas Niedziela ładna, ciepło, ale słońca nie ma. Ja kibicuje Hiszpanii. Nuda...nuda.... czemu te niedziele są takie nudne?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja się nie nudzę ... kombinuję jak tu zrobić,.żeby mniej bolało
![]() I tak nie jest źle, od czasu laparoskopii dużo lepiej znoszę @ ..
|
#3180 |
|
Wtajemniczenie
|
IsiaG -jak Tż podczytuje to pozdrów go od całej ekipy wizażowej
![]() Konflikt z Tż na razie załagodzony... Wróciliśmy właśnie z spacerku z moim 4 letnim chrześniakiem... Jakie to jest kochane i mądre dziecko Dzisiaj mi śpiewał swoją ulubioną piosenkę ale tylko zna fragment "boli mnie głowa i nie mogę spać. wierzyć jej czy nie wierzyć" hehe, a Tż robił mu fotki i za nim biegał na placu zabaw, aż się miło mi na to patrzyło![]() Pogoda w Poznaniu piękna, cieplutko i słoneczko świeci- więc wykorzystaliśmy dzisiaj to ![]() Tż ogląda teraz formułę a ja chyba zaraz się zdrzemnę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

A poza tym możliwe, że będzie gorąco, więc w czarnej byś się uparowała w drodze do kościoła czy sali weselnej
Ja też się dodałam, choć trochę zabawy jest z tym dodawaniem zdjęć. Strasznie tego nie lubię robić
-kłótnia z Tż.