|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
oni tam mają cennik wypisany, więc według tego cennika. Mi się bardzo podobają, oglądałam ich filmiki na stronce i już byłam zdecydowana, a jak sie umówiłam z nimi i pokazali mi jeszcze inne to już nie miałam pytań
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
nam się marzy domek, ale to narazie będziemy zbierać na działkę, a później ewentualnie kredyt na budowę i tata z tż nam będą budować - więc robocizna praktycznie na zero wyjdzie, bo tacie i tak bym zapłaciła nawet jak nie będzie chciał brać to mu wcisne |
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
![]() Mimo wszystko wytańczyliśmy się z TZem oj a czemu Cię tak boli? Może weź jeden przeciwbólowy ale jakiś mocny |
|
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.facebook.com/photo.php?fb...1391348&type=1 mam tu coś dla tych obsesyjnie się ważących
|
|
#4054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też nie wyłapałam ![]() Uciekam jeść i lecimy do teściów na trochę....
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
hej ... tyle piszecie ze nie nadążam nadrabiać
![]() piekny dzien - tylko troche duszno ...
|
#4056 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Spędzicie trochę czasu razem![]() Pięknie Strasznie mi się podobają sosnowe mebleCytat:
W innym wypadku pewnie byśmy wzięli całość tak jak Wy![]() Ja się martwię, bo jak podpisywaliśmy umowę to dopiero zaczynali filmować lustrzanką i pan Irek nam mówił, że najlepiej się to sprawdza przy dwóch operatorach, no i my tej lustrzanki niby nie mamy. A teraz widzę, że za tą cenę jest już w pakiecie lustrzanka. Zastanawiam się czy będziemy ją mieli Niby mówił, że jeśli będzie wolna i oni nabiorą jeszcze doświadczenia to na pewno ją weźmie. Ale równie dobrze może inna para podpisać umowę z nimi na nasz termin i wykupić ten pakiet z lustrzanką Bo my tego nie mamy na umowie
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwonił do mnie teściu i zaprosił mnie na imieniny więc muszę się zwlec z łóżka i się ogarniać. Bardzo mi miło, że mnie zaprosił ale nie wiem jak ja tam dojdę
|
|
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Tż mi oznajmił wczoraj, że skoro on nie będzie widział mojej sukni, to ja z nim nie jadę po garnitur, tylko z moim tatą pojedzie
Do bagażnika się schowam, ale muszę jechać! No i chyba wyjdzie nam więcej niż te 190 osób, bo wczoraj z mamą gadałam i bardziej realna staje się pierwsza wizja kiedy mieliśmy prosić ok. 200. W lipcu musimy iść do księdza zapytać o termin. Tylko to jest delikatna sprawa, bo u nas zawsze ślubów udziela proboszcz, a my nie chcemy, bo go nie lubimy. Za to jest dwóch fajnych wikariuszy i chcemy żeby nam któryś z nich udzielał ślubu. Ciężko będzie wyhaczyć taki moment kiedy proboszcza nie będzie. Jutro dzwonię o autko i umawiamy się na podpisanie umowy na następny weekend, ewentualnie w przeciągu tygodnia. Dziś miałam chwilę czasu, więc połaziłam po Krakowskiej i widziałam śliczne kolczyki do ślubu ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dastin |
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale prawdziwe.Cytat:
TŻ pojechał na żużel Wróci i zrobimy sobie filmowy wieczór
|
||
|
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
flightless a ja melleczke rozumiem. tez nie dam Tżtowi samemu kupic garniaka. broń boże beze mnie. mam zupełnie odmienny gust od teściowej, a to ja bedę musiała potem na ten garniak patrzeć przez najbliższe parę lat. dlatego wole sama go wybrać/doradzić (bo tż tak łatwo się nie da :P).
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-06-24 o 17:18 |
|
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proste. W takim wypadku czemu TŻci nie mogą wybierać z Wami sukni?
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-06-24 o 17:24 |
|
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
haha bo to ja sie znam na ciuchach bardziej niż tż, co kiedyś sam potwierdził. a sukni nie bedzie wybierał, bo juz taka tradycja. zreszta ja kupuje suknie na ten jeden dzień, on garniak na parę sezonów czy lat. jeśli chodzi o inne rzeczy, takie jak choćby buty dziś, to zawsze proszę tżta o zdanie nt. tego jak wyglądam i czy to jest ładne
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jaką sałatkę? ![]() Ja się zgadzam z tym, że suknia jest na jeden raz, a garnitur na kilka sezonów, więc chciałabym być przy tym jak TŻ będzie wybierał swój... poza tym, garnitur to jednak garnitur i nie zmieni zbytnie wyglądu mojego faceta, a suknia ślubna to już większa "bomba" więc nie pokaże mu się na pewno
|
|
#4065 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie to są te argumenty, o których dziewczyny piszą
Zawsze jak kupujemy razem ciuchy dla tż, to ja mu tak doradzę, że jest zadowolony A mój tata to będzie miał odmienny gust... Bierzemy go tylko dlatego, bo zna się na materiałach i jakości. Jeszcze broń Boże by nakłonił tż na jakiś okropny garnitur i by wtedy było dopiero.
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Mi chodzi o to, że to jak TŻ wybiera sam garnitur to nie jest żadna klęska, tragedia. To indywidualna sprawa każdej z nas - mój TŻ umię się dobrze ubrać więc jestem spokojna.
Jeszcze nie wiem co będziemy oglądać A sałatkę taką letnią: sałata lodowa, ogórek zielony, pomidor i feta a to wszystko każdy polewa sobie sosem czosnkowo-ziołowym ![]() Ja tam ufam mamie TŻ, która zna się też na jakości. Ufam jego siostrze, szwagierce i wolę 1 raz zobaczyć TŻ w dniuu ślubu ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Oglądałam dziś aranżacje wnętrz i TŻ mi powiedział, że zrobi mi wymarzoną kuchnię i łazienkę, ale wszystko w swoim czasie Aaaa no i jak wszystko tak dalej pójdzie, to od sierpnia przyszłego roku zabieramy się do roboty i pracujemy nad małym Michałkiem Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-06-24 o 17:49 |
|
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale duet pt. mój tż+mój tata, to już nie jest zbyt dobre rozwiązanie Ja wiem jaki tż chce garnitur, mnie też się taki podoba, ale jeszcze nie wiemy jak w takim będzie wyglądał, trzeba dopasować kolor i dodatki. Ja jestem za muchą, tż za kamizelką i musznikiem. Zobaczymy...Ale masz rację - chcę sprawować nad wszystkim pieczę, bo jestem już taką perfekcjonistką. I nie chodzi tylko o ślub, zawsze taka byłam, zawsze musiałam mieć wszystko idealnie zaplanowane i dopasowane ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() A jak będzie dziewczynka>Pokaż wymarzoną kuchnię
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
flight ale smaka mi narobiłaś
zjadłabym taką sałatkę.edit pokaz kuchnię!!! a moja teściowa dostała z pracy bon do jakieś hurtowni czy sklepu z porcelana itp rzeczami. mówiła, że musi pojechać kupić jakiś serwis. Tż się ja pyta po co, skoro dostała duży zestaw ( od nas właśnie), to powiedziała że przecież nam się przyda. teraz jestem chora na tym punkcie, żeby jechać z nimi jeśli faktycznie do tego dojdzie, bo chce sobie sama go wybrać.....
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-06-24 o 17:56 |
|
|
|
#4069 |
|
Zadomowienie
|
w przyszla sobote - rajd po salonach z sukniami
juz nie moge sie doczekac
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
Jak będzie dziewczynka to będzie mała Tatiana albo Kalina
![]() Byle było zdrowe A co do kuchni, to nie mam co pokazać, bo nie mam wymarzonej Z reszta my mamy malutką, prostą kuchenkę - więc meble nie będą kosztować majątku, bo nie będzie rogowych szafek A łazienkę chciałabym mieć np czarno-czerwoną. Coś z czerwienią |
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4075 | |||
|
Zakorzenienie
|
niedawno wróciliśmy do domu z TŻ-tem
. Teraz siedzę sama, bo TŻ-et pojechał sprzęt załadować na auto, a zatem mam chwilę czasu na nadrobienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
. To tylko takie nasz luźne gadki . Sypialna nie będzie w jasnych kolorach to na pewno . Marzy nam się ze 2-3 belki drewniane na suficie i do tego w podobnej tonacji łóżko. Do tego zabudowana szafa we wnęce, jakaś komoda i koniecznie toaletka ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- co tu tak cicho?
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak! w ikei sa takie proste toaletki, na pewno, jeśli tylko będę mieć sypialnię każe sobie taką zrobić. już nawet kolor płyty w pracy na nia wybieram. koniecznie z długą szufladą pod blatem. a widziałam też ostatnio bajer, gdzie blat sie otwierał do góry, wewnątrz były kosmetyki schowane a na tej otwieranej części było lustro
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tam teraz bardziej główkuję jak kolorystycznie wybrnąć z sytuacji pod tytułem: salon z otwartą kuchnią
. Bo to musi współgrać ze sobą idealnie ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
a tego nie ogarniam zupełnie. za dużo kombinacji kolorystycznych mi sie podoba. często klienci się mnie pytają o zdanie a ja naprawdę nie wiem co powiedzieć, co polecić... chyba mimo wszystko nie mam jakiegoś zmysłu i wyobraźni by dobrać kolory kuchni tak, by wszystko grało a nie było szaroburo albo pstrokato. a kuchnia z salonem to już wogóle dla mnie abstrakcja, nie ogarnęłabym faktur itp
wiecznie ja też sie zakochałam. i teraz nie wiem czy pójść w nowoczesność ( ten model z ikei to minimalizm) czy właśnie postawić na taki styl... toaletka z ikei: http://produkty.ikea.pl/p2554/toaletka
Edytowane przez asia27100 Czas edycji: 2012-06-24 o 18:52 |
|
|
|
#4079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do garnitury. Nie ma mowy. Ja też muszę być! Moja teściowa ma kiczowaty gust. O nie ja muszę wybrać krawat itp. Tz jest za. Cytat:
Cytat:
Ej dziewczyny, czuje się olana:-( doradzcie mi coś z ta sypialnia, plis
|
|
#4080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A czym się zajmujesz, jeśli mogę zapytać? ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
. Bo raczej przemawia za mną minimalizm i nowoczesność. Ale toaletki retro są takie piękne Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Nasz najpiękniejszy dzień
"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012
Ale to jest wygodne dla mnie i jeśli nie ma takiej możliwości też dajemy sobie radę.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Niby mówił, że jeśli będzie wolna i oni nabiorą jeszcze doświadczenia to na pewno ją weźmie. Ale równie dobrze może inna para podpisać umowę z nimi na nasz termin i wykupić ten pakiet z lustrzanką
Bo my tego nie mamy na umowie