|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
carmi, teledysk spoko, a piosenka imho średnia
|
|
|
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozwiodłabym się dlatego, że on nagle po ślubie zacznie słuchać techno, którego ja nie cierpię i mam odruch wymiotny, gdy go słyszę. Szukalibyśmy wtedy kompromisu. Natomiast gdyby zaczął notorycznie mnie zdradzać, bić albo okazałby się alkoholikiem- wtedy jak najbardziej szukałabym szczęścia gdzie indziej. |
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
By też to lubię
))Idę do M. na dwór, opalanko dzisiaj na kacu po wczorajszym mamy i napuściliśmy sobie wody do basenu |
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w głowie od wczoraj to
http://www.youtube.com/watch?v=EY0_oVV29PM I ten pan w moim typie
|
|
|
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w końcu nie chciałyście żebym zmieniała a ja lubię tego stworka
|
||
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Włosy sprawa drugorzędna
Ale ten tekst Poza tym mam zboczenie na punkcie rzemyków na męskich nadgarstkach
|
|
|
|
#4452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale pan nie jest w moim typie, rzemyki też mnie nie kręcą ![]()
|
|
#4453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie więcej panów w długich włosach i z rzemykami dla mnie
|
|
|
|
#4455 |
|
MBZ♥
|
bierz Wszystkich
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobić harem panów w długich włosach, z rzemykami na nadgarstkach, w przetartych dżinsach,z podwiniętymi rękawami starych koszul i w glanach?
Co tydzień bym z innym jechała w Bieszczady, spała pod gołym niebem a oni by mi grali na gitarze Zawsze tam gdzie Ty ![]() Wolę mojego prywatnego Kurta Cobaina ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- W razie czego- biorę wszystkich Nie mogę znaleźć, jak się nazywa ten z teledysku
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o to, co na czerwono to niezupełnie. Dlatego, że problem problemowi nie jest równy. Różne sytuacje są w życiu. Dla mnie stwierdzenie "już Cię nie kocham" jest zupełnie bez sensu, bo uważam, że nie można tak sobie ot przestać kochać, jeśli kochało się naprawdę, ale gdybym usłyszała takie słowa, to dążyłabym do rozwodu. Po co być z kimś, kto nie darzy mnie uczuciem takim jak ja jego? (oczywiście działa to w obie strony, bo nigdy nie wiadomo co się zdarzy). Albo problem zdrady....dla mnie jest to niewybaczalne i w tym momencie moje "nie opuszczę Cię aż do śmierci", traci ważność jeśli zostanę zdradzona. Jeśli ktoś mnie zdradza to zrywa tą umowę ukrytą pod przysięgą. Nie wyobrażam sobie życia w małżeństwie ze świadomością, że jestem oszukiwana i trwania w tym "bo przecież ja ślubowałam".
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
nie szyjny tylko piersiowy zaczely ja bolec plecy i wlasnie klatka piersiowa
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
carmi - brąz
kawa - przykro mi z powodu mamy ![]() oto nasz mały żeglarz
|
|
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi ale słoodkoo
i Wy?
|
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy ponad godzinę na siłowni
Kawa przykro mi, że ciągle problemy spadają na Ciebie. Życzę zdrowia dla mamy i dziadka Co do tego, że przy konkubinacie łatwiej się rozstać to bzdura. Widziałam podziały majątku przy konkubinacie i to wcale nie jest łatwiejsze niż podział przy rozwodzie. |
|
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
frezi jaki kochany
chociaż szkoda że w miarę jak rośnie ma mniejszy wytrzeszcz i zeza nauczył się pływać dzielny chłopiec ?
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
kochany
kawa, ![]() ![]() co do tematu, to kiedyś wpadłam na jeden wątek na forum kafeterii ( ) i tam była para żyjaca w konkubinacie. nagle facet zdradził babkę, ot tak wziął rzeczy, wyszedł z mieszkania i już go nie zobaczyła załapalam doła po przeczytaniu tego i stwierdziłam, że jakby mieli ślub to gnojek musiałby się chociaż wytłumaczyć przy rozwodzie
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2012-06-24 o 17:57 |
|
|
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), gdy facet tak zrobił żonie. Wziął wszystko i zniknął. Wyczyścił konto. I nie ma go - zapadł się pod ziemię. I jak się rozwiedziesz, jeśli on zwiał? Kobieta nawet nie wiedziała, czy żyje. Dowiedziała się, że wszystko u niego ”ok”, gdy przyszedł komornik... Wspólnota majątkowa, więc skoro mąż nie zapłacił, to ona musi... Próbowała się dowiedzieć, gdzie on jest, ale trop się urwał i nic nie wskórała. Przesrane, co prawda sytuacja sprzed 15 lat, więc może teraz prawnie jest inaczej, ale mimo wszystko :/ i tu plus, bo konkubent przynajmniej Tobie długów narobi
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to smutne, cholera.
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
a z mężem nie można zrobić rozdzielności majątkowej ? Masakra, chyba się mało poznali przed ślubem albo mu zalazła za skórę
|
|
|
|
#4468 | |
|
Zakorzenienie
|
no na początku się bał... juz nawet wejście na pomost było wyzwaniem... ale małymi kroczkami go zachęcaliśmy... pod koniec śmigał po łódce jak stary żeglarz
![]() no i pływał z TŻtem w jeziorze... i śmiesznie taplał łapkami, ale szybko go wyciagnęliśmy, bo troszkę się stresował... zobaczymy... z czasem pewnie sie oswoi było super! odpoczęliśmy! taka błoga cisza i spokój... potrzeba nam tego było... do tego kupiłam wczoraj książkę w drodze na łódkę (360 stron) i dziś ją skończyłam ![]() mąż spał, a ja do 2:00 czytałam... wciągnęła mnie ![]() ![]() Cytat:
mały słodziak i przylepa
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4470 |
|
MBZ♥
|
Frezyjko slodki ten Wasz Żeglarz
![]() cieszę się, że odpoczęliscie ![]() Naj szkoda, że ta znajoma nie wniosła o rozdzielność majątkową z ważnych powodów przed sądem-pod te ważne powody można podciągnąć to owe zniknięcie i wyczyszczenie konta:/ swoją drogą komornik tż cwaniak nie chciało się ustalić miejsca pobytu delikwenta to bach do żony:/ kiedyś w gazetach spotykało się ogłoszenia: za długi męza Jana Kowalskiego nie odpowiadam. Maria Kowalska. Ale w praktyce nie miało to żadnej mocy:/
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-06-24 o 18:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.

.
13.03.2008

Co tydzień bym z innym jechała w Bieszczady, spała pod gołym niebem a oni by mi grali na gitarze Zawsze tam gdzie Ty
Jak się objawiał mamie ten krąg szyjny? 

załapalam doła po przeczytaniu tego i stwierdziłam, że jakby mieli ślub to gnojek musiałby się chociaż wytłumaczyć przy rozwodzie
nie chciało się ustalić miejsca pobytu delikwenta to bach do żony:/ kiedyś w gazetach spotykało się ogłoszenia: za długi męza Jana Kowalskiego nie odpowiadam. Maria Kowalska. Ale w praktyce nie miało to żadnej mocy:/