|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Hej
Cytat:
![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#4052 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za info o Tołpie, pójdę w tym tygodniu do SP. Karolciu, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń |
|
|
|
|
#4055 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Mam majtki z falbanką dodatkową, ale dłuższą i w sumie lepiej w nich wyglądam niż w zwykłych, tylko takie się wiadomo pod spodnie nie nadają, bo się człowiek an szybko ubierze i na wierzchu potem coś wystaje ![]() Przymierzyć nie mam jak, muszę z all wziąć w ciemno, tylko ja zawsze inaczej przeliczałam angielską rozmiarówkę np tutaj jest 12=38, a ja to bym przeliczyła jako 40. już sama nie wiem. a w końcu wezmę i ten i ten, tylko znowu ten użytkownik od czerwonego nie ma dołów żadnych, ale to się skombinuje. -- muszę też jakieś staniki kupić, ale patrząc na to ile razy są w Polsce droższe to może lepiej złowić tani bilet do Anglii i sobie tam przymierzyć Oglądałam dzisiaj różne strony i m.in tą: http://www.ewa-michalak.pl/, mam jeden stanik tej firmy, taki cielisty, ale większość mi się nie podoba, ale nie o tym sprawa. W sumie jak tak patrzę na takie zdjęcia, gdzie skóra blada, ciało niedoskonałe itd to jestem wręcz zniechęcona do zakupu. Wolę jednak sklepy gdzie bieliznę prezentują szczupłe, biuściaste modelki, o wyrzeźbionym ciele poprawionym jeszcze broznerami itd, a i do tego grafik się napracuje, czasami aż tak że wygląd jest nierealny. Ale mimo wszystko jakoś to łykam i chcę mi się kupować, nigdy mnie te kampanie 'prawdziwe piękno' nie poruszały, tak samo jak dove sobie wymyślił sposób na zdobycie klientek, dla mnie anty-reklama. Czy tylko ja tak mam czy wy też?
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i staro. ![]() A zamarzyła mi się taka fryzurka: http://rylees.ca/blog/wp-content/upl...BA-0707-de.jpg Kobietasukcesu też tak mam... Blada skóra mi nie przeszkadza, bo uwielbiam porcelanową cerę, ale lubię patrzeć na wysportowane i smukłe ciała.
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot, widzę zmianę koloru
bardzo mi się podoba, taki naturalny |
|
|
|
#4059 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
dziękuję
potrzebowałam zmiany ![]() podoba mi się ten biustonosz http://www.brasmania.pl/biustonosze/...unge-5431.html |
|
|
|
#4060 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
karolcia: wszystkiego najlepszego ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Mnie się niektórzy podobają bladzi, niektórzy opaleni. Zależy jaka to bladość- niektórzy wyglądają tak hmm arystokratycznie z bardzo jasną i jednolitą cerą, inni jak ja nijako i jak z trumny- bo cera ma odcień nie wiadomo jaki. A jeśli chodzi o ciało- to im większy rozmiar tym gorzej wygląda tak zupełnie blado. bardziej też widać wszelkie żyłki, naczynka, albo to że komuś zimno jest itd. Nie jestem fanką bardzo mocnej opalenizny, ale taka lekka i złocista to mój faworyt jeśli chodzi o wygląd skóry.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-06-23 o 23:42 |
||
|
|
|
#4061 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam to samo, co Ty. Nie mam ochoty kupować, nawet ładnego ciucha, kiedy modelka jest okropna. Chociaż chyba jest to głupie, przecież powinno się tylko brać pod uwagę, jak coś będzie wyglądało na nas... Ale nie umiem np. na allegro, też jakoś wybieram tylko te "lepsze" pod tym względem oferty... Tak się dzieje i już. Pod tym względem, jako jednym z nielicznych, jestem potwornie nietolerancyjna tak samo jak nie za bardzo trawię brak samokrytyki u ludzi. Sama staram się jakoś tuszować ewentualne niedoskonałości, nie mam pojęcia, czemu niektórzy właśnie te "braki" tak nadmiernie eksponują. Rozumiem, że samoakceptacja i takie tam, ale są granice. Za przykład mogę podać dziewczyny z dużą oponką na brzuchu w lecie - nie, nie każę im chodzić w kombinezonach od razu,albo worku do kostek, ale dlaczego muszą mieć bluzkę o jakieś 10 cm za krótką? Wiem, że gorąco, ale to by chyba nie zrobiło różnicy... a im robi. Estetycznie to nie wygląda. Nie razi mnie strasznie, bo to nie moja sprawa, ale po prostu nie wygląda estetycznie. Dzięki ![]() Cytat:
tak do 100 zł wydaje mi się akurat. Póki nie zarabiam na siebie ![]()
|
||
|
|
|
#4062 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Swego czasu ma intymna.pl kupowałam staniki- tak koło 80 zł. Dzisiaj zajrzałam i w sumie nic mi w oko nie wpadło. Tylko jeden spory minus- miseczki powyżej e/f- 3 tygodnie czekania (oczywiście pisało od początku, że tak będzie, no ale mimo wszystko) Ja swego czasu nosiłam miękkie (z fiszbiną oczywiście) ale teraz znowu nie umiem, a mały jest wybór nieusztywnianych. I fajnie by było zacząć stanik zakładać jak każą, bo potem się potrafi zdeformować trochę nawet, tylko komu rano się chce.
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zrobisz na noc i rano wstaniesz to juz zaczyna sie skora "zsuszać" wiec nie jest sie juz czerwonym. Musze przyznac racje Idalia ma najpiekniejszy polysk jaki kiedykolwiek widziałam
|
|
#4064 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
To już wolę narzucanie wyglądania jak plastikowy ideał, niemożliwy do osiągnięcia. Ja tych mocno za ciasnych spodni nie czaję- już pomijając jak to wygląda, ale przecież jak się tak cały dzień nosi takie uwierające rzeczy to aż boli, nie wiem jak ludzie w tym wytrzymują. Mnie bardziej rzucają się w oczy faceci- na plaży szczególnie, brzuch jak nie wiem co, ale skąpe kąpielówki być muszą, jakby nie można kupić jakiś nieco wyższych szortów. nie wiem czy 20 lat młodsze chcą na to wyrwać czy co ![]() czy owłosiona klata+ seksownie rozpięte parę guzików w koszuli. Niektórzy znowu w 2 stronę przesadzją, to że ktoś ma 50 lat to tez nie znaczy, że nie może kostiumu na plażę założyć(a nie raz takie opinie słyszałam, że niech się tacy ludzie nie pokazują), tylko no trochę litości dla innych ![]() I tak najbardziej nie lubię gołych dzieci jak mi migną, co to ja pedofil jestem, że mam patrzeć na 5letnich gołych chłopców, następnym razem chyba będę się ludzi pytać, czy mogę takim dzieciom parę fotek zrobić to się zastanowią może nad swoim zachowaniem ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
|
|
#4065 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie tak dawno podcinałam końce i strzygąca mnie fryzjerka tłumaczyła, że takie cudo, to efekt ucięcia włosa pod złym kontem. Zresztą z włosami od dłuższego czasu bardzo kombinuję. Byłam już blondynką, brunetką, rudzielcem, szatynką, krótkowłosą, długowłosą...bezskuteczni e szukam czegoś, co podkreśli moją urodę nie czyniąc mnie przy tym pyzatą Bunią. ![]() Podpisuję się pod pogrubionym. ![]() Ja niestety jestem blada na ten zły sposób...moja skóra jest ziemisto-oliwkowa. Ale ostatnio panuje moda na zombie, więc jestem na czasie. ![]() I jeszcze a propos staników: kusicie tymi rozmiarami! Ja z czystego skąpstwa kupuję bieliznę w sieciówkach, a potem zapięcie stanika ucieka mi pod sam kark. Pod biustem mam 63cm, a noszę 75C. ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
Też mnie to irytuje. Nie wiem, czym jest to podyktowane. Wygodą? Bo na pewno nie higieną.
Edytowane przez AmaiMomo Czas edycji: 2012-06-24 o 00:14 |
||
|
|
|
#4066 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Także nie mam za bardzo wyboru. --- idę poczytać i czas spać
|
|
#4067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja zamawiałam na zbiorowym zamówieniu i w środę przyjechalam do domu i jeszcze od jednej wizażanki nie odebralam Ale kusi mnie bo zamówiłam fajne rzeczyCytat:
![]() Kolor masz przesliczny teraz
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolcia spełnienia marzeń
|
|
#4070 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
wreszcie mam wolny dzień uff Cytat:
Cytat:
pochwal się efektami
|
||
|
|
|
#4071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Miłego dnia, Dziewczyny ja zmykam się uczyć... Ładna pogoda, a ja znowu siedzę w domu ale to już ostatni egzamin. Później może, a może nie, będę mieć poprawkę jednego 13 lipca. Ale już będę mieć w końcu czas.
|
|
|
|
|
#4072 |
|
zawsze mam racje
|
shadii: sesji współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczę 3 miesięcy wakacji
Chociaż mnie by takie nie wyszły na zdrowie zdecydowanie, bo u mnie za dużo czasu=dużo głupich pomysłów. Ja idę czytać i ogólnie spróbuje nieco odpocząć, bo jak myślę o liście rzeczy do zrobienia na następny tydzień to odpadam. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- czy któraś z was zna się na filtrach? znalazłam jakieś z biodermy, ale nie wiem czy są dobre i potrzebuję małej porady
|
#4073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rok był trochę ciężki, ze względu na szkołę i życie osobiste, potrzebuję ogromnie świętego spokoju i odpoczynku...
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod tym względem są dobre z tego co się orientuję
|
|
|
|
|
#4075 |
|
zawsze mam racje
|
stabilne i dobrze chroniące przez uva a i uvb, bo na opakowaniach różne rzeczy piszą
![]() a na razie chce jeden z nich wziąć, żeby zobaczyć jak te biodermowe się spisują
|
#4076 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja wczoraj się opalałam, pierwszy raz w tym roku, złapało mnie na taki różowo-brązowy kolor. Mam nadzieję, że do rana będę normalna (czyli ten róż zniknie) oraz, że nie będzie mi skóra schodzić (nie piecze) Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
A co do ubrań to mam mega problem z kupnem spodni. Jak na długość są dobre to za szerokie w tyłku, a u mnie na tyłku spodnie muszą być idealnie dopasowane |
||
|
|
|
#4077 |
|
Raczkowanie
|
ja jutro mam ostatni egzamin, tak się stresuję
![]() a od przyszłego pon zaczynam pracę już nie mogę się doczekać żeby mieć chwilę luzu, odpocząć, poopalać się, nadrobić zaległości na wizażu jutro po egzaminie jak mi dobrze pójdzie idę na zakupy
|
|
#4078 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
Jakby Ci się chciało dokładnie, szczegółowo opisać jak to zrobiłaś...
|
||
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziękuję dziewuszki za życzenia Jej ale mam tu suchą skórę na rękach ciągle jest mokro i tzreba ręce trzymać w tej wodzie Już się nie mogę doczekać jak wrócę do domu zrobię sobie wieeeelkie spa
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyskoczyło mi coś na twarzy, a już było tak pięknie... ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- karolcia198506 wszystkiego najlepszego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

Wszystkiego dobrego! 

Blada skóra mi nie przeszkadza, bo uwielbiam porcelanową cerę, ale lubię patrzeć na wysportowane i smukłe ciała. 

potrzebowałam zmiany
tak samo jak nie za bardzo trawię brak samokrytyki u ludzi. Sama staram się jakoś tuszować ewentualne niedoskonałości, nie mam pojęcia, czemu niektórzy właśnie te "braki" tak nadmiernie eksponują. Rozumiem, że samoakceptacja i takie tam, ale są granice. Za przykład mogę podać dziewczyny z dużą oponką na brzuchu w lecie - nie, nie każę im chodzić w kombinezonach od razu,albo worku do kostek, ale dlaczego muszą mieć bluzkę o jakieś 10 cm za krótką? Wiem, że gorąco, ale to by chyba nie zrobiło różnicy... a im robi. Estetycznie to nie wygląda. Nie razi mnie strasznie, bo to nie moja sprawa, ale po prostu nie wygląda estetycznie. 

ale to już ostatni egzamin. Później może, a może nie, będę mieć poprawkę jednego 13 lipca. Ale już będę mieć w końcu czas.