Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 20:58   #4051
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Hej

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Kojarzycie tą dziewczynę: http://www.youtube.com/user/BrunettesHeart/videos? Wygrałam u niej konkurs na metamorofozę i jadę do Krakowa. Ale się ciesze i mam nadzieje, że dam radę połączyć to z Belgią.
Ale super gratuluję pokarz efekty

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
[LEFT]karolcia, wszystkiego najlepszego
Dziękuję ale już stara jestem
Stary 2012-06-23, 21:00   #4052
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Hej

Ale super gratuluję pokarz efekty

Dziękuję ale już stara jestem
Oj, nie zauważyłam, że masz dzisiaj urodziny! Wszystkiego dobrego!
AmaiMomo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:06   #4053
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość
Pytałam Was o prosty przedziałek i odważyłam się zrobić sobie zdjęcie. ^^
Nawet specjalnie umyłam włosy, żeby na świeżo dobrze ułożyć grzywkę.

pstryk

Tutaj dla porównania z grzywką:

pstryk

Miałam ścinać się na chłopczycę, a teraz mam w głowie zapuszczanie włosów i grzywki. Ach, ta kobieca zmienność.

Tylko nie zwracajcie uwagi na paskudny, zielonkawy kolor włosów - zapuszczam naturalne i nie mogę farbować.

By the way: powoli zaczyna mi się podobać zapach odżywki z Alterry (morelowa). Na początku strasznie mnie drażnił. Chyba zacznę tonami znosić do domu Rossmanowskie kosmetyki - są świetne! ^^

Poza tym zakochałam się w cukrowym peelingu Perfecty. Jest po prostu boski. Co prawda pozostawia tłusty film na skórze, ale akurat to mi nie przeszkadza.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Produkty Tołpy czasem widuję w drogeriach SuperPharm.
Mi się bardziej podobasz w grzywce...
Dziękuję za info o Tołpie, pójdę w tym tygodniu do SP.

Karolciu, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:13   #4054
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Karolcia wszystkiego najlepszego

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:16   #4055
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ten czerwony już mi się podoba ogromnie Ale lepiej znasz siebie i wiesz,co leży dobrze. Te figi bym kupiła, do tamtego stanika, są śliczne. Zawsze myślałam, że falbanka troszkę dodaje optycznie cm, ale tu też nie sądzę, że to reguła - trzeba przymierzyć
Gdzie kupujesz maskę Tołpy? Poczytałam i też bym chciała
pierwszy raz kupiłam w simply, ostatnio w rossmanie (tylko nie każdy rossman ma produkty tołpy i z tego co pamiętam właśnie ta maska nie stała obok innych rzeczy do włosów, tylko razem koło wszystkich innych produktów tołpy) w sp też jest jak dobrze pamiętam.

Mam majtki z falbanką dodatkową, ale dłuższą i w sumie lepiej w nich wyglądam niż w zwykłych, tylko takie się wiadomo pod spodnie nie nadają, bo się człowiek an szybko ubierze i na wierzchu potem coś wystaje

Przymierzyć nie mam jak, muszę z all wziąć w ciemno, tylko ja zawsze inaczej przeliczałam angielską rozmiarówkę np tutaj jest 12=38, a ja to bym przeliczyła jako 40. już sama nie wiem.

a w końcu wezmę i ten i ten, tylko znowu ten użytkownik od czerwonego nie ma dołów żadnych, ale to się skombinuje.

--
muszę też jakieś staniki kupić, ale patrząc na to ile razy są w Polsce droższe to może lepiej złowić tani bilet do Anglii i sobie tam przymierzyć

Oglądałam dzisiaj różne strony i m.in tą: http://www.ewa-michalak.pl/, mam jeden stanik tej firmy, taki cielisty, ale większość mi się nie podoba, ale nie o tym sprawa. W sumie jak tak patrzę na takie zdjęcia, gdzie skóra blada, ciało niedoskonałe itd to jestem wręcz zniechęcona do zakupu. Wolę jednak sklepy gdzie bieliznę prezentują szczupłe, biuściaste modelki, o wyrzeźbionym ciele poprawionym jeszcze broznerami itd, a i do tego grafik się napracuje, czasami aż tak że wygląd jest nierealny. Ale mimo wszystko jakoś to łykam i chcę mi się kupować, nigdy mnie te kampanie 'prawdziwe piękno' nie poruszały, tak samo jak dove sobie wymyślił sposób na zdobycie klientek, dla mnie anty-reklama.
Czy tylko ja tak mam czy wy też?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:18   #4056
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
chyba też w tesco jest i na pewno na doz-ie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:22   #4057
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
Mi się bardziej podobasz w grzywce...

Karolciu, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń
Wydaje mi się, że bez grzywki wyglądam tak...przaśnie i staro.

A zamarzyła mi się taka fryzurka:

http://rylees.ca/blog/wp-content/upl...BA-0707-de.jpg

Kobietasukcesu też tak mam... Blada skóra mi nie przeszkadza, bo uwielbiam porcelanową cerę, ale lubię patrzeć na wysportowane i smukłe ciała.
Stary 2012-06-23, 21:25   #4058
samaraNW
Zakorzenienie

buahhot, widzę zmianę koloru bardzo mi się podoba, taki naturalny
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 21:33   #4059
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot, widzę zmianę koloru bardzo mi się podoba, taki naturalny
dziękuję potrzebowałam zmiany

podoba mi się ten biustonosz http://www.brasmania.pl/biustonosze/...unge-5431.html

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 23:40   #4060
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Mierzyłam kiedyś jakiś plunge (chyba panache) niby ma to biust ładnie kształtować do dużych dekoltów itd, ja tylko zauważyłam spłaszczenie o połowę, ale może pechowy model

karolcia: wszystkiego najlepszego i żeby ten czas za granicą szybko zleciał

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Wydaje mi się, że bez grzywki wyglądam tak...przaśnie i staro.

Kobietasukcesu też tak mam... Blada skóra mi nie przeszkadza, bo uwielbiam porcelanową cerę, ale lubię patrzeć na wysportowane i smukłe ciała.
W tych dwóch zdjęciach i tak największą różnicę robi kolor włosów. No i trochę końcówki na zniszczone niestety wyglądają.

Mnie się niektórzy podobają bladzi, niektórzy opaleni. Zależy jaka to bladość- niektórzy wyglądają tak hmm arystokratycznie z bardzo jasną i jednolitą cerą, inni jak ja nijako i jak z trumny- bo cera ma odcień nie wiadomo jaki.

A jeśli chodzi o ciało- to im większy rozmiar tym gorzej wygląda tak zupełnie blado. bardziej też widać wszelkie żyłki, naczynka, albo to że komuś zimno jest itd.

Nie jestem fanką bardzo mocnej opalenizny, ale taka lekka i złocista to mój faworyt jeśli chodzi o wygląd skóry.

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-06-23 o 23:42
Stary 2012-06-23, 23:41   #4061
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
pierwszy raz kupiłam w simply, ostatnio w rossmanie (tylko nie każdy rossman ma produkty tołpy i z tego co pamiętam właśnie ta maska nie stała obok innych rzeczy do włosów, tylko razem koło wszystkich innych produktów tołpy) w sp też jest jak dobrze pamiętam.

Mam majtki z falbanką dodatkową, ale dłuższą i w sumie lepiej w nich wyglądam niż w zwykłych, tylko takie się wiadomo pod spodnie nie nadają, bo się człowiek an szybko ubierze i na wierzchu potem coś wystaje

Przymierzyć nie mam jak, muszę z all wziąć w ciemno, tylko ja zawsze inaczej przeliczałam angielską rozmiarówkę np tutaj jest 12=38, a ja to bym przeliczyła jako 40. już sama nie wiem.

a w końcu wezmę i ten i ten, tylko znowu ten użytkownik od czerwonego nie ma dołów żadnych, ale to się skombinuje.

--
muszę też jakieś staniki kupić, ale patrząc na to ile razy są w Polsce droższe to może lepiej złowić tani bilet do Anglii i sobie tam przymierzyć

Oglądałam dzisiaj różne strony i m.in tą: http://www.ewa-michalak.pl/, mam jeden stanik tej firmy, taki cielisty, ale większość mi się nie podoba, ale nie o tym sprawa. W sumie jak tak patrzę na takie zdjęcia, gdzie skóra blada, ciało niedoskonałe itd to jestem wręcz zniechęcona do zakupu. Wolę jednak sklepy gdzie bieliznę prezentują szczupłe, biuściaste modelki, o wyrzeźbionym ciele poprawionym jeszcze broznerami itd, a i do tego grafik się napracuje, czasami aż tak że wygląd jest nierealny. Ale mimo wszystko jakoś to łykam i chcę mi się kupować, nigdy mnie te kampanie 'prawdziwe piękno' nie poruszały, tak samo jak dove sobie wymyślił sposób na zdobycie klientek, dla mnie anty-reklama.
Czy tylko ja tak mam czy wy też?
Dzięki, sprawdzę tam
Mam to samo, co Ty. Nie mam ochoty kupować, nawet ładnego ciucha, kiedy modelka jest okropna. Chociaż chyba jest to głupie, przecież powinno się tylko brać pod uwagę, jak coś będzie wyglądało na nas... Ale nie umiem np. na allegro, też jakoś wybieram tylko te "lepsze" pod tym względem oferty... Tak się dzieje i już. Pod tym względem, jako jednym z nielicznych, jestem potwornie nietolerancyjna tak samo jak nie za bardzo trawię brak samokrytyki u ludzi. Sama staram się jakoś tuszować ewentualne niedoskonałości, nie mam pojęcia, czemu niektórzy właśnie te "braki" tak nadmiernie eksponują. Rozumiem, że samoakceptacja i takie tam, ale są granice. Za przykład mogę podać dziewczyny z dużą oponką na brzuchu w lecie - nie, nie każę im chodzić w kombinezonach od razu,albo worku do kostek, ale dlaczego muszą mieć bluzkę o jakieś 10 cm za krótką? Wiem, że gorąco, ale to by chyba nie zrobiło różnicy... a im robi. Estetycznie to nie wygląda. Nie razi mnie strasznie, bo to nie moja sprawa, ale po prostu nie wygląda estetycznie.
Cytat:
chyba też w tesco jest i na pewno na doz-ie
Dzięki
Cytat:

podoba mi się ten biustonosz http://www.brasmania.pl/biustonosze/...unge-5431.html
Bardzo ładny ale dla mnie niestety cena nie z tej ziemi tak do 100 zł wydaje mi się akurat. Póki nie zarabiam na siebie

Stary 2012-06-23, 23:55   #4062
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Bardzo ładny ale dla mnie niestety cena nie z tej ziemi tak do 100 zł wydaje mi się akurat. Póki nie zarabiam na siebie
Myślę, że kiedyś te ceny pójdą w dół, po prostu ileeeś lat nie było dużego wyboru rozmiarów, moda na dobrze dobrane staniki jest od paru lat i wiadomo sprzedawcy póki mogą-korzystają.

Swego czasu ma intymna.pl kupowałam staniki- tak koło 80 zł. Dzisiaj zajrzałam i w sumie nic mi w oko nie wpadło. Tylko jeden spory minus- miseczki powyżej e/f- 3 tygodnie czekania (oczywiście pisało od początku, że tak będzie, no ale mimo wszystko)

Ja swego czasu nosiłam miękkie (z fiszbiną oczywiście) ale teraz znowu nie umiem, a mały jest wybór nieusztywnianych.

I fajnie by było zacząć stanik zakładać jak każą, bo potem się potrafi zdeformować trochę nawet, tylko komu rano się chce.

<3 <3 <3
Stary 2012-06-24, 00:05   #4063
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Użyłam dzisiaj na noc oleju Bhiringraj i pierwsze wrażenia pozytywne. Na helfach już od wieków na to polowałam, ale na szczęście na allegro się znalazł ten olej.
A teraz pogoda taka, że nawet nie trzeba dawać butelki pod ciepłą wodę, bo wszystko jest od razu płynne

Muszę na zsk zrobić zamówienie, bo potrzebuje żelu hialorunowego (pilnie), rzeczy do zrobienia płukanki z przepisu anwen, wezmę też ekstrakt z nasion soi- bo i dobrze podobno odżywia i pomaga we wzmocnieniu naczynek, kwas laktobionowy i może jakiś olej schnący.

siwa: jak długo miałaś zaczerwienioną twarz po tym kwasie mlekowym?

----

Czy któraś z was farbowała henną brązową włosy? bo myślę jaką kupić, na helfach nie ma za wielkiego wyboru, a chcę ciepły brąz.

jak zrobisz na noc i rano wstaniesz to juz zaczyna sie skora "zsuszać" wiec nie jest sie juz czerwonym.

Musze przyznac racje Idalia ma najpiekniejszy polysk jaki kiedykolwiek widziałam jak wlaczam jej bloga to siedze z jezorem do kolan hehe
Stary 2012-06-24, 00:08   #4064
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Dzięki, sprawdzę tam
Mam to samo, co Ty. Nie mam ochoty kupować, nawet ładnego ciucha, kiedy modelka jest okropna. Chociaż chyba jest to głupie, przecież powinno się tylko brać pod uwagę, jak coś będzie wyglądało na nas... Ale nie umiem np. na allegro, też jakoś wybieram tylko te "lepsze" pod tym względem oferty... Tak się dzieje i już. Pod tym względem, jako jednym z nielicznych, jestem potwornie nietolerancyjna tak samo jak nie za bardzo trawię brak samokrytyki u ludzi. Sama staram się jakoś tuszować ewentualne niedoskonałości, nie mam pojęcia, czemu niektórzy właśnie te "braki" tak nadmiernie eksponują. Rozumiem, że samoakceptacja i takie tam, ale są granice. Za przykład mogę podać dziewczyny z dużą oponką na brzuchu w lecie - nie, nie każę im chodzić w kombinezonach od razu,albo worku do kostek, ale dlaczego muszą mieć bluzkę o jakieś 10 cm za krótką? Wiem, że gorąco, ale to by chyba nie zrobiło różnicy... a im robi. Estetycznie to nie wygląda. Nie razi mnie strasznie, bo to nie moja sprawa, ale po prostu nie wygląda estetycznie.
Mnie po prostu do tego też razi ten zabieg marketingowy- och pokażmy, 'prawdziwe kobiety' to te mniej ładne poczują się lepiej, że inne podobne i foto-modelkami od staników są, nie złapią przez nie kompleksów, a wręcz się poczują zachęcone.
To już wolę narzucanie wyglądania jak plastikowy ideał, niemożliwy do osiągnięcia.

Ja tych mocno za ciasnych spodni nie czaję- już pomijając jak to wygląda, ale przecież jak się tak cały dzień nosi takie uwierające rzeczy to aż boli, nie wiem jak ludzie w tym wytrzymują.

Mnie bardziej rzucają się w oczy faceci- na plaży szczególnie, brzuch jak nie wiem co, ale skąpe kąpielówki być muszą, jakby nie można kupić jakiś nieco wyższych szortów. nie wiem czy 20 lat młodsze chcą na to wyrwać czy co
czy owłosiona klata+ seksownie rozpięte parę guzików w koszuli.

Niektórzy znowu w 2 stronę przesadzją, to że ktoś ma 50 lat to tez nie znaczy, że nie może kostiumu na plażę założyć(a nie raz takie opinie słyszałam, że niech się tacy ludzie nie pokazują), tylko no trochę litości dla innych

I tak najbardziej nie lubię gołych dzieci jak mi migną, co to ja pedofil jestem, że mam patrzeć na 5letnich gołych chłopców, następnym razem chyba będę się ludzi pytać, czy mogę takim dzieciom parę fotek zrobić to się zastanowią może nad swoim zachowaniem

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość

Musze przyznac racje Idalia ma najpiekniejszy polysk jaki kiedykolwiek widziałam jak wlaczam jej bloga to siedze z jezorem do kolan hehe
pewnie się więcej za nią kobiet na ulicy ogląda niż facetów

<3 <3 <3
Stary 2012-06-24, 00:13   #4065
AmaiMomo
Zadomowienie

Cytat:
W tych dwóch zdjęciach i tak największą różnicę robi kolor włosów. No i trochę końcówki na zniszczone niestety wyglądają.

Mnie się niektórzy podobają bladzi, niektórzy opaleni. Zależy jaka to bladość- niektórzy wyglądają tak hmm arystokratycznie z bardzo jasną i jednolitą cerą, inni jak ja nijako i jak z trumny- bo cera ma odcień nie wiadomo jaki.

A jeśli chodzi o ciało- to im większy rozmiar tym gorzej wygląda tak zupełnie blado. bardziej też widać wszelkie żyłki, naczynka, albo to że komuś zimno jest itd.

Nie jestem fanką bardzo mocnej opalenizny, ale taka lekka i złocista to mój faworyt jeśli chodzi o wygląd skóry.
Niestety jest to - ponoć - spowodowane ostrym i nieumiejętnym cieniowaniem. Mam proste włosy, a po skróceniu wywijają się na zewnątrz.

Nie tak dawno podcinałam końce i strzygąca mnie fryzjerka tłumaczyła, że takie cudo, to efekt ucięcia włosa pod złym kontem.

Zresztą z włosami od dłuższego czasu bardzo kombinuję. Byłam już blondynką, brunetką, rudzielcem, szatynką, krótkowłosą, długowłosą...bezskuteczni e szukam czegoś, co podkreśli moją urodę nie czyniąc mnie przy tym pyzatą Bunią.

Podpisuję się pod pogrubionym. Opalenizna może zatuszować wiele niedoskonałości.

Ja niestety jestem blada na ten zły sposób...moja skóra jest ziemisto-oliwkowa. Ale ostatnio panuje moda na zombie, więc jestem na czasie.

I jeszcze a propos staników: kusicie tymi rozmiarami! Ja z czystego skąpstwa kupuję bieliznę w sieciówkach, a potem zapięcie stanika ucieka mi pod sam kark. Pod biustem mam 63cm, a noszę 75C.

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
I tak najbardziej nie lubię gołych dzieci jak mi migną, co to ja pedofil jestem, że mam patrzeć na 5letnich gołych chłopców, następnym razem chyba będę się ludzi pytać, czy mogę takim dzieciom parę fotek zrobić to się zastanowią może nad swoim zachowaniem
Dobre, dobre!

Też mnie to irytuje. Nie wiem, czym jest to podyktowane. Wygodą? Bo na pewno nie higieną.

Edytowane przez AmaiMomo
Czas edycji: 2012-06-24 o 00:14
Stary 2012-06-24, 00:23   #4066
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

I jeszcze a propos staników: kusicie tymi rozmiarami! Ja z czystego skąpstwa kupuję bieliznę w sieciówkach, a potem zapięcie stanika ucieka mi pod sam kark. Pod biustem mam 63cm, a noszę 75C.

-
Ja też bym wolała płacić mniej, ale już dostatecznie mam biust zmolestowany za małymi miseczkami (kiedyś choćby się chciało i tak nie było) i gdybym robiła tak dalej to zostałyby placki do pasa dosłownie.
Także nie mam za bardzo wyboru.

---
idę poczytać i czas spać

<3 <3 <3
Stary 2012-06-24, 00:25   #4067
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
n

parole: a ile czekasz na swoje zamówienie? mnie ostatnio wysłali po dniu czy dwóch.[COLOR="Silver"]
)
Moje też tak ok 2 dni szło Ale ja zamawiałam na zbiorowym zamówieniu i w środę przyjechalam do domu i jeszcze od jednej wizażanki nie odebralam Ale kusi mnie bo zamówiłam fajne rzeczy
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Gratuluję

Dziękuję za gratulacje

Ja już po absolutorium siedzę i sącze drinki , a co trzeba opić Trochę szkoda mi się zrobiło, że tak szybko minęło.. Teraz pora szukać pracy/stażu..

Parole chcę iść na mgr zaocznie jak już, jeszcze nie zastanawiałam się na co dokładnie ale ciągnie mnie do bankowości.. Mam czas do 31.07 żeby się zdecydować
ciekawe plany
Cytat:

m:
Kolor masz przesliczny teraz
Stary 2012-06-24, 01:00   #4068
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie po prostu do tego też razi ten zabieg marketingowy- och pokażmy, 'prawdziwe kobiety' to te mniej ładne poczują się lepiej, że inne podobne i foto-modelkami od staników są, nie złapią przez nie kompleksów, a wręcz się poczują zachęcone.
To już wolę narzucanie wyglądania jak plastikowy ideał, niemożliwy do osiągnięcia.

Ja tych mocno za ciasnych spodni nie czaję- już pomijając jak to wygląda, ale przecież jak się tak cały dzień nosi takie uwierające rzeczy to aż boli, nie wiem jak ludzie w tym wytrzymują.

Mnie bardziej rzucają się w oczy faceci- na plaży szczególnie, brzuch jak nie wiem co, ale skąpe kąpielówki być muszą, jakby nie można kupić jakiś nieco wyższych szortów. nie wiem czy 20 lat młodsze chcą na to wyrwać czy co

Niektórzy znowu w 2 stronę przesadzją, to że ktoś ma 50 lat to tez nie znaczy, że nie może kostiumu na plażę założyć(a nie raz takie opinie słyszałam, że niech się tacy ludzie nie pokazują), tylko no trochę litości dla innych

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

pewnie się więcej za nią kobiet na ulicy ogląda niż facetów :D
noo jesli jej włosy wygladaja tak samo na zywo jak na zdjeciach to nie wątpię
Stary 2012-06-24, 10:55   #4069
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Ja jutro mam ostatni egz. i nie umiem się na niego nauczyć, a muszę go zdać.
Powodzenia!

Karolcia spełnienia marzeń
Stary 2012-06-24, 12:57   #4070
Soph
Zakorzenienie

witam
wreszcie mam wolny dzień uff

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Loluska trzymaj się i szybko wracaj

Melduję, że I stopień studiów mam za sobą Dzisiaj się obroniłam! Jutro absolutorium
gratuluję

Cytat:
Kojarzycie tą dziewczynę: http://www.youtube.com/user/BrunettesHeart/videos? Wygrałam u niej konkurs na metamorofozę i jadę do Krakowa. Ale się ciesze i mam nadzieje, że dam radę połączyć to z Belgią.
super, gratuluję pochwal się efektami

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 13:14   #4071
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:

pewnie się więcej za nią kobiet na ulicy ogląda niż facetów
Cóż, właśnie. Dzieci to już lepiej nie skomentuję

Miłego dnia, Dziewczyny ja zmykam się uczyć... Ładna pogoda, a ja znowu siedzę w domu ale to już ostatni egzamin. Później może, a może nie, będę mieć poprawkę jednego 13 lipca. Ale już będę mieć w końcu czas.

Stary 2012-06-24, 15:22   #4072
kobietasukcesu
zawsze mam racje

shadii: sesji współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczę 3 miesięcy wakacji
Chociaż mnie by takie nie wyszły na zdrowie zdecydowanie, bo u mnie za dużo czasu=dużo głupich pomysłów.

Ja idę czytać i ogólnie spróbuje nieco odpocząć, bo jak myślę o liście rzeczy do zrobienia na następny tydzień to odpadam.

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

czy któraś z was zna się na filtrach? znalazłam jakieś z biodermy, ale nie wiem czy są dobre i potrzebuję małej porady

<3 <3 <3
Stary 2012-06-24, 15:25   #4073
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
shadii: sesji współczuję, ale z drugiej strony zazdroszczę 3 miesięcy wakacji
Chociaż mnie by takie nie wyszły na zdrowie zdecydowanie, bo u mnie za dużo czasu=dużo głupich pomysłów.

Ja idę czytać i ogólnie spróbuje nieco odpocząć, bo jak myślę o liście rzeczy do zrobienia na następny tydzień to odpadam.
Dzięki xD to jest ten plus, wiadomo. A planów mam wiele, w końcu zajmę się tym, co lubię, a nie będę się do niczego zmuszać... Nie lubię, jeśli coś muszę rok był trochę ciężki, ze względu na szkołę i życie osobiste, potrzebuję ogromnie świętego spokoju i odpoczynku...

Stary 2012-06-24, 16:08   #4074
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

czy któraś z was zna się na filtrach? znalazłam jakieś z biodermy, ale nie wiem czy są dobre i potrzebuję małej porady
dobre czyli stabilne?
pod tym względem są dobre z tego co się orientuję

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2012-06-24, 17:26   #4075
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
dobre czyli stabilne?
pod tym względem są dobre z tego co się orientuję
stabilne i dobrze chroniące przez uva a i uvb, bo na opakowaniach różne rzeczy piszą

a na razie chce jeden z nich wziąć, żeby zobaczyć jak te biodermowe się spisują

<3 <3 <3
Stary 2012-06-24, 18:19   #4076
Lenka_1987
Zadomowienie

Witam
Ja wczoraj się opalałam, pierwszy raz w tym roku, złapało mnie na taki różowo-brązowy kolor. Mam nadzieję, że do rana będę normalna (czyli ten róż zniknie) oraz, że nie będzie mi skóra schodzić (nie piecze)

Cytat:
O! A - jeżeli mogę spytać - ile masz wzrostu? Jeżeli mniej więcej tyle co ja, to czy chodzisz na wyższych obcasach?

Pytam, bo wiele osób mi sugeruje, że powinnam dodać sobie kilka cm, a ja nie potrafię dobrać odpowiednich butów (rozmiar i kształt stopy), więc konsekwentnie hasam w płaskich. ^^
Jeśli dobrze się czujesz ze swoim wzrostem to chodź w płaskich butach. Mam znajomą, która ma 152 cm i w płaskich chodzi, a znam też dziewczyny, które ponad 170 cm wzrostu mają i w wysokich obcasach chodzą, więc zależy jak się czujesz

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
i co robisz, ze Cie nie bola nogi ? ja mam pelno szpilek, a chodze od swieta bo mega bola mnie nogi xD
Ja chodzę w szpilkach praktycznie codziennie, płaskie buty zakładam na wyjątkowe okazje (wyjazdy do lasu, nad jezioro, za miasto, jakiś koncert plenerowy), chociaż nawet wtedy nie raz zamiast np. płaskich japonek wybieram koturny. Zazwyczaj nawet jak wiem, że będę cały dzień na nogach i mam masę kilometrów do przejścia i tak szpilki zakładam. Czasem zdarza mi się, że bolą mnie stopy, ta część między palcami a śródstopiem, ale tylko wtedy jak mam przesuszoną skórę na stopach, dlatego u mnie krem do stóp i pumeks to podstawa (codziennie na koniec kąpieli/prysznica staram się chociaż przez krótką chwilkę pumeksować stopy)

A co do ubrań to mam mega problem z kupnem spodni. Jak na długość są dobre to za szerokie w tyłku, a u mnie na tyłku spodnie muszą być idealnie dopasowane
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 18:43   #4077
MiaWallace876
Raczkowanie

ja jutro mam ostatni egzamin, tak się stresuję
a od przyszłego pon zaczynam pracę
już nie mogę się doczekać żeby mieć chwilę luzu, odpocząć, poopalać się, nadrobić zaległości na wizażu
jutro po egzaminie jak mi dobrze pójdzie idę na zakupy

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 19:20   #4078
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
a nie idziesz na 2 stopień? Jak jest u Was z rekrutacją? Ja jeśli chce isc na dzienne musze byc do 5 lipca obroniona.. a sukienka taka:
http://store.orsay.com/sukienka-czar...uctId=41032260

miałam iść w spódnicy i bluzce ale że u mnie grupa po kolei zaczeła sukienki kupować to i ja znalazłam dobrą okazja aby coś nowego zawitało do szafy
Świetna sukienka

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:

Kiedyś, chyba Loluska, wrzuciła tu foto ze sposobem na pomalowanie paznokci - cieniowanie gąbką przez mieszanie kolorów. Oczywiście już robiłam to dawno, ale troszkę inaczej. Tym razem kupiłam gąbkę lateksową i malowałam pędzelkiem po gąbce, nie po kartce papieru i od razu na paznokieć. Wstawiam Wam zdjęcie, przepraszam, że takie marne, ale aparat mi nie działa, bo muszę dokupić ładowarkę do akumulatorów, dotychczasowa odmówiła posłuszeństwa więc zrobiłam czym mogłam. Wydaje mi się, że wyszło nieźle, parę osób pytało mnie, jak to zrobiłam.
Śliczne paznokcie
Jakby Ci się chciało dokładnie, szczegółowo opisać jak to zrobiłaś...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 19:34   #4079
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Dziękuję dziewuszki za życzenia

Jej ale mam tu suchą skórę na rękach ciągle jest mokro i tzreba ręce trzymać w tej wodzie Już się nie mogę doczekać jak wrócę do domu zrobię sobie wieeeelkie spa
Stary 2012-06-24, 19:48   #4080
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Śliczne paznokcie
Jakby Ci się chciało dokładnie, szczegółowo opisać jak to zrobiłaś...
mi również podobają się takie paznokcie, ale chyba nie chce mi się z tym bawić

wyskoczyło mi coś na twarzy, a już było tak pięknie...

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

karolcia198506
wszystkiego najlepszego

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości