Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-24, 20:12   #3691
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. V

Cześć Mamusie, wiedziałm, że tak będzie tyle nadrabiania, a nie było mie tyko niecałe 2 dni Dzisiaj taka piękna pogoda, ze szkoda było w domu siedzieć. Pograłam sobie dzisiaj z mężem w ping-ponga i oczywiście ani razu nie dał mi wygrać A wczoraj tata z okazji dnia ojca zrobił grilla i trochę posiedzieliśmy a wieczorem pojechaliśmy na meczyk do szwgierki. Tyle u mnie, lece Was nadrabiać gaduły moje

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:13   #3692
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Tak jak napisałam każdy postepuje wg własnego uznania i zasobności portfela. Nie neguję osób, które chcą oszczędzić na niektórych elementach wyprawki i rozumiem, że mogą być w rożnej sytuacji finansowej - u mnie też bywało różnie a obecnie wszystko co mam zawdzięczam tylko ciężkiej pracy własnych rąk, nic mi z nieba nie spadło.

Napisałam tylko jak JA postąpię z wyprawką i DLACZEGO chcę kupić nowe rzeczy w takich a nie innych cenach po czym posypały się komentarze, że skąd takie ceny, bezsensowne wydawanie ogromu pieniędzy, lansowanie się firmówkami, niepotrzebne metki itd. Trochę zbyt szybko mnie zaszufladkowałyście raczej w nieodpowiednią szufladkę, ale każdy ma prawo do własnego zdania.
ja też napisałam tylko o sobie to twoje pieniądze, twoje dziecko i zrobisz jak uważasz napisałam to bardziej do dziewczyn, które martwią sie, że wyprawka droga i chodziło mi tylko o to, że NIE TRZEBA kupować drogich rzeczy, co nie zmienia faktu, że można jak ktoś chce osobiście wolę pożyczyć/ kupic tańsze, co również nie znaczy, że gorsze
Stary 2012-06-24, 20:17   #3693
marti86
Zakorzenienie

ale bym pograla w pingla!!

Jedziemy w ostatnim tyg lipca nad morze jeszcze nie wiem kiedy dokladnie bo niewiadomo kiedy bedzie wolny apartament ale lecim sie polenic uwielbiam morze

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja też napisałam tylko o sobie to twoje pieniądze, twoje dziecko i zrobisz jak uważasz napisałam to bardziej do dziewczyn, które martwią sie, że wyprawka droga i chodziło mi tylko o to, że NIE TRZEBA kupować drogich rzeczy, co nie zmienia faktu, że można jak ktoś chce osobiście wolę pożyczyć/ kupic tańsze, co również nie znaczy, że gorsze
dokladnie nikt nie neguje tego kto ile i na co chce wydac-nie nasze pieniadze nie nasza sprawakazdy pilnuje swojegoWiekszosc z mam to pierworodki a co za tym idzie doswiadczenie troszke mniejsze.Po to jest w koncu forum zeby sie poradzic, wymienic zdaniami a my te juz dzieciowe zeby doradzic jesli umiemy Malo ktora z nas moze sobie pozwolic na to zeby kupic wszytsko nowe-a zapewne kazda by chciala.bo kto by nie chcial beztrosko isc do sklepu i nie zwazajac na ceny kupic co chce czy to dla siebie, malucha czy do domu.
Chodzi o to aby doradzic dziewczyna na czym moznaby ewentualnie "zaoszczdzic"

Edytowane przez marti86
Czas edycji: 2012-06-24 o 20:23
marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:20   #3694
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Tak jak napisałam każdy postepuje wg własnego uznania i zasobności portfela. Nie neguję osób, które chcą oszczędzić na niektórych elementach wyprawki i rozumiem, że mogą być w rożnej sytuacji finansowej - u mnie też bywało różnie a obecnie wszystko co mam zawdzięczam tylko ciężkiej pracy własnych rąk, nic mi z nieba nie spadło.

Napisałam tylko jak JA postąpię z wyprawką i DLACZEGO chcę kupić nowe rzeczy w takich a nie innych cenach po czym posypały się komentarze, że skąd takie ceny, bezsensowne wydawanie ogromu pieniędzy, lansowanie się firmówkami, niepotrzebne metki itd. Trochę zbyt szybko mnie zaszufladkowałyście raczej w nieodpowiednią szufladkę, ale każdy ma prawo do własnego zdania.
Kochana nie denerwuj się
Chyba źle zrozumiałaś moją wypowiedź.
Nikt Cię nie krytykuje, a przynajmniej ja na pewno nie
Ty napisałaś że nie zamierzasz oszczędzać na dziecku - i ja to rozumiem.
Chodziło mi tylko o to że często marka i cena wcale nie odzwierciedlają jakości. Tak jak już pisałam wcześniej bezfirmowy wózek za 400 zł okazał się dużo lepszy od tego za 1500 (wózki były kupowane 11 lat temu).
Więc wcale tu nie chodzi o to czy ktoś chce zaoszczędzić na dziecku czy nie, tylko o to żeby mieć rozsądne podejście do zakupów.
P.S. My też wyrażamy swoje zdanie
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:22   #3695
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Jest serduszko, wszystko ok, i dziewczynka tak strasznie sie ciesze ze wszystko w porzadku, TZ ma sliczny prezent na dzien taty, i chyba data porodu przesuwa sie na 27 listopada. Dziekuje za kciuki i za wasze wsparcie. Zdjecie wstawie w czwartek jak wroce do domu, przelaczyl na 4d, i tak fajnie byla odwrocona tylem mowil ze typowa dziewucha ze sie wstydzi,Buziaczki
Gratuluję córeczki kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
łaaaa dziewczyny ja chcę już jutro moja świadkowa przyjeżdża (siostra)

właśnie z nią gadałam, powiedziała że w środę przy dobrych planach zmykamy do spa
Zazdraszczam, też by mi sie takie odchamianie przydało

Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
hello
co do snów to mi się dziś śniło,że z jakąś dużą ekipą nieznanych mi do tej pory ludzi uciekliśmy nad morze,bo byliśmy zamieszani w jakieś zabójstwa i tam sie krylismy,jakies patrole robilismy,bo ktos nas kapowal ! I .. i do tego śnił mi się mój wykładowca ,że zaczełam z nim krecic ! a potem ,żę się całowałm z jedną z tych dziewczyn z tego zabójstwa. A wcześniej śniło mi się ,że TŻ mnie zdradzał
A jakie przystojniaki były w tym śnie

Cytat:
u kosmetyczki nie wolno też przekłuwać pępka - no ale która z nas by się teraz zdecydowała i nie można robić tatuaży żadnych. Z tego co wiem nawet malowanie paznokci jest zabronione - ale jeśli robimy to w dobrze wietrzonym pomieszczeniu myślę że to nie jest groźne, tak jak farbowanie włosów. Bo tutaj głównie opary NAM szkodzą i dziecku przy okazji. Moja siostra np ani razu nie zafarbowała włosów ani nie pomalowała paznokci w ciąży, bo taka była wyczulona. Nawet truskawek nie jadła ale ja rozmawiałam o tym z lekarzem, i on powiedział że kiedyś kobiety WSZYSTKO mogły, nie brały witamin i dzieci też rodziły się zdrowe
Ehh, pewnie, nie ma co przesadzać ja muszę mieć pomalowane paznokocie zawsze, inaczej czuję sie goła, a gin j=jeszcze jie zwrócił mi uwagi ze nie mozna.

Cytat:
ojj ja już też chciałabym moją dzidzię wziąć na ręce i mocno przytulić a tu jeszcze tyyyle czasu
Ja sobie dzisiaj tak pomyslałam, ze na swięta moze wezmę moją dzidzię na ręce, to az mi sie płakać ze szczęscia chciało

Ehhhhhhh, gdzie reszta zacytowanych postów

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 20:26   #3696
marti86
Zakorzenienie

Dziewczyny z pomalowanymi paznokciami to napewno do porodu musza byc zmyte bo tak jak ktoras wspominala jesli cos sie dzieje pazurki sinieja

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Pani Jasiowa a wiesz ze tego samego dnia slubowalysmy??

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

a nie to zareczyny w dniu naszego slubu-gapa zle spojrzalam:P

Stary 2012-06-24, 20:28   #3697
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Kochana nie denerwuj się
Chyba źle zrozumiałaś moją wypowiedź.
Nikt Cię nie krytykuje, a przynajmniej ja na pewno nie
Ty napisałaś że nie zamierzasz oszczędzać na dziecku - i ja to rozumiem.
Chodziło mi tylko o to że często marka i cena wcale nie odzwierciedlają jakości. Tak jak już pisałam wcześniej bezfirmowy wózek za 400 zł okazał się dużo lepszy od tego za 1500 (wózki były kupowane 11 lat temu).
Więc wcale tu nie chodzi o to czy ktoś chce zaoszczędzić na dziecku czy nie, tylko o to żeby mieć rozsądne podejście do zakupów.
P.S. My też wyrażamy swoje zdanie
Zgadzam się, nie zawsze cena odzwierciedla jakość, chociaż przeważnie tak jest. My kupimy wózek polskiej firmy za 800-1000 zł, łóżeczko zamówimy z allegro już z materacem rożkiem pościelą za 450 zł. Wiadmo, ze każdy chce jak najlepsze rzeczy dla swojego dziecka, ale np, nas na to nie stać, wolę kupić trochę tańsze (niekoniecznie gorsze) a to co zostanie odłożyć na konto, wiadomo dziecko kosztuje.

---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny z pomalowanymi paznokciami to napewno do porodu musza byc zmyte bo tak jak ktoras wspominala jesli cos sie dzieje pazurki sinieja

AAAAA to nie wiedziałam, dobrze ze napisałaś

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Pani Jasiowa a wiesz ze tego samego dnia slubowalysmy??

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

a nie to zareczyny w dniu naszego slubu-gapa zle spojrzalam:P
Faktycznie Ty brałaś ślub, a ja się dowiedziałam, ze będę go brać

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 20:29   #3698
DeKajka
Zakorzenienie

No wreszcie cos tu sie ruszylo na tym forum .. wpadlam sie tylko przypomniec o sobie i dalej zmykam

buziaki

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:29   #3699
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Ale mam okropną zgagę

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 20:29   #3700
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Ehh, pewnie, nie ma co przesadzać ja muszę mieć pomalowane paznokocie zawsze, inaczej czuję sie goła, a gin j=jeszcze jie zwrócił mi uwagi ze nie mozna.
ja też mam zawsze pomalowane i włosy ufarbowane, w pierszej ciąży to nawet miałam swoją płytkę pokrytą żelem bez tipsów u rąk i stóp, żeby w szpitalu nie mieć odprysków a gołych paznokci nie lubię nikt mi uwagi nie zwrócił, że nie wolno, teraz właśnie skończyłam malować nie dajmy się zwariować
Stary 2012-06-24, 20:32   #3701
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam zawsze pomalowane i włosy ufarbowane, w pierszej ciąży to nawet miałam swoją płytkę pokrytą żelem bez tipsów u rąk i stóp, żeby w szpitalu nie mieć odprysków a gołych paznokci nie lubię nikt mi uwagi nie zwrócił, że nie wolno, teraz właśnie skończyłam malować nie dajmy się zwariować
Ehh, a propo włosów to muszę się wybrać do fryzjera i obciąć i pomalować bym chciała na rudo ,ale sie boję

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 20:35   #3702
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz juz rodziłam, a nikt mi nie mówił najwyżej sobie frencza zrobie do szpitala

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Ehh, a propo włosów to muszę się wybrać do fryzjera i obciąć i pomalować bym chciała na rudo ,ale sie boję
ja mam rude
Stary 2012-06-24, 20:36   #3703
martaj9
Rozeznanie

Cześc dziewczyny!
Nadrobiłam te kilkanaście stron.
Jestem tak padnięta i spiąca, że szok. Wczoraj troche pogrillowalismy. Pojadłam jak smok!
Dzis ostatni dzień w szkole przed wakacjami, Już mogę się cieszyc wolnym

Mam nerwa na mojego TŻ a własciwie to mi przykro... Jutro wam opiszę bo dziś nie mam weny

aniamotylek gratuluje córeczki

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Młode małżeństwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkoś pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuję na pieska - od tyłu, bo bezpiecznie dlaprzyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?

- Leżysz pan koło nory i wyjesz!

No to na pieska dziwczynki

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
A moj sie wczoraj zgodzil na Adasia .. to znaczy przestal mowic kategoryczne '' nie '' i chyba jednak bedzie Adam

Co to znaczy siła perswazji

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:37   #3704
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
o widzisz juz rodziłam, a nikt mi nie mówił najwyżej sobie frencza zrobie do szpitala

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

ja mam rude
też chcę, kupię szampon chyba i zobaczę czy mnie mąż z domu nie wygoni

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 20:41   #3705
halwaya
Zakorzenienie

Ja sobie paznokcie robie Shellac'iem, bo praca taka, ze klientow obsluguje i rece musza byc zadbane. Staram sie sciagac shellac mechanicznie zamiast moczyc w acetonie plytke i mam przez tydz spokoj i komfort, ze nic mi nie odprysnie. Co prawda shellac trzyma mi sie ok 2 tyg, ale odrost mnie wkurza i kolor juz sie nudzi xmieniam wiec jak czesto moge.. mam chyba z 5 kolorow.

Wlosy tez normalnie farbuje, bo mi rudzieja.. a mam ciemny braz teraz.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:47   #3706
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
też chcę, kupię szampon chyba i zobaczę czy mnie mąż z domu nie wygoni
no mój miał nie tęgą minę jak powiedziałam, że mam zamiar się na rudo zrobić ale jak już się przefarbowałam to stwierdził, że fajnie mi a 15 lat się zastanawiałam nad rudym, mając po drodze wszystkie inne możliwe kolory
Stary 2012-06-24, 20:50   #3707
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość

Mam nerwa na mojego TŻ a własciwie to mi przykro... Jutro wam opiszę bo dziś nie mam weny

[/COLOR]

Ciesze sie ze masz juz wakacje

Ja na codzien maluje paznokcie i wlosy tez farbuje ale w terminie porodu napewno bede sie francurzyc

Dziewczyny wzielo mnie na ogladanie filmikow jak Laura byla malutka i zaczela mowic. jak z moim bratankiem sie bawili i sie rozanielilam-jakie slodziachne te dzieciaki jak sa takie malutkie razem z tz przez skypa ogladalismy i wspominalismy
Pokaze Wam jeden jak mala gadala fajnie bo wrzucalam je na youtuba i wysylalam dla mojej mamy jak tesknila za maluchami(bo pracuje za granica)
http://www.youtube.com/watch?v=BGMq8...feature=relmfu nagrywajcie pociechy bo wiele chwil niestety ulatuje ja teraz napewno kupie kamere bo Laure mam ponagrywana telefonem niestety to i jakosc do kitu - ale jest

Stary 2012-06-24, 20:50   #3708
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
no mój miał nie tęgą minę jak powiedziałam, że mam zamiar się na rudo zrobić ale jak już się przefarbowałam to stwierdził, że fajnie mi a 15 lat się zastanawiałam nad rudym, mając po drodze wszystkie inne możliwe kolory
Ja mam pewne zachamowanie, była dziewczyna mojego męża farbowała się na rudo i P mówi, zę rudy to wredny. Swoją drogą laska przez rok nie dawła nam spokoju!! ciągle wydzwaniała, pisała maile, wyzywala mnie, Mąz w koncu zmienił numer a ona i tak dalej go miała skąd? moja wspaniała teściowa jej dawała (P chyba ze 3 razy zmieniał), boże jak ja nienawidzę tej dziewczyny

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 20:51   #3709
natallkaa
Wtajemniczenie

Hej hej
Przyszłam się przywitać
byłam dzisiaj w kinie z TŻ na "Jak urodzic i nie zwariować", całkiem przyjemny film, TŻ sie smiał, że był chyba jedynym facetem w kinie no ale nie miał wyboru

dobrze wiedzieć, że ten żel na nogi z Bielendy jest dobry bo kupiłam niedawno w rossmanie jak była promocja - zapłaciłam chyba niecałe 7zł ale jeszcze nie zdążyłam użyć.
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 20:52   #3710
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:

Ciesze sie ze masz juz wakacje

Ja na codzien maluje paznokcie i wlosy tez farbuje ale w terminie porodu napewno bede sie francurzyc

Dziewczyny wzielo mnie na ogladanie filmikow jak Laura byla malutka i zaczela mowic. jak z moim bratankiem sie bawili i sie rozanielilam-jakie slodziachne te dzieciaki jak sa takie malutkie razem z tz przez skypa ogladalismy i wspominalismy
Pokaze Wam jeden jak mala gadala fajnie bo wrzucalam je na youtuba i wysylalam dla mojej mamy jak tesknila za maluchami(bo pracuje za granica)
http://www.youtube.com/watch?v=BGMq8...feature=relmfu nagrywajcie pociechy bo wiele chwil niestety ulatuje ja teraz napewno kupie kamere bo Laure mam ponagrywana telefonem niestety to i jakosc do kitu - ale jest
słodka

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
Hej hej
Przyszłam się przywitać
byłam dzisiaj w kinie z TŻ na "Jak urodzic i nie zwariować", całkiem przyjemny film, TŻ sie smiał, że był chyba jedynym facetem w kinie no ale nie miał wyboru

dobrze wiedzieć, że ten żel na nogi z Bielendy jest dobry bo kupiłam niedawno w rossmanie jak była promocja - zapłaciłam chyba niecałe 7zł ale jeszcze nie zdążyłam użyć.
Własnie zastanawiałam się czy isc na ten film. warto???

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 20:58   #3711
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cały dzień mnie nie było i prawie nie ma nadrabiana...Wy to o mnie dbacie, jeju

Byłam dzisiaj na uczelni (chcę się przenieść na zaoczne, więc musiałam dzisiaj, bo ich dziekanat tak czynny) i...chyba mi się odechciało studiowania na tym cudownym wydziale Najchętniej zmieniłabym kierunek ja jakiś inny, bo po przerwie na urlopie jakoś nabrałam dystansu do tego, żeby "studiować to, co się lubi" - lubieniem portfela nie wypełnię. A wiadomo, jaka sytuacja w nauczycielstwie jest. Szczerze, to sama nie wiem, co bym miała wybrać...nie wiem, czy przez ciążę, czy taki leniuch się ze mnie zrobił, ale najchętniej wybrałabym obojętnie jaką uczelnię, byleby blisko Także ma dylemat poważny

Widzę, że temat cen rozgorzał... My wybraliśmy wózek no-name, za ok. 500zł, z wyposażeniem. Uważam, że jeśli jakość jest bez zarzutu i spełnia on moje oczekiwania techniczne i estetyczne, to marka nie ma znaczenia. Łóżeczek jeszcze nie oglądaliśmy, ale pewnie kupimy w Ikei, myślę, że koszt do 200zł + materacyk.
Powiem Wam, że w zeszłym roku braliśmy udział w akcji Szlachetna Paczka, która pomaga rodzinom przed świętami Bożego Narodzenia. Trafili nam się akurat młodzi ludzie z dwumiesięcznym dzieckiem, też potrzebowali łóżeczka, materacyka i wielu innych rzeczy, również dla starszych dzieci (odzież zimowa, obuwie itp.), więc nie mogliśmy sobie pozwolić na to, żeby wszystko kupić markowe (a wiadomo, że w takiej paczce używki nie wchodzą w grę). I z tego, co widziałam, jeśli dobrze się poszuka tańsze produkty wcale niekoniecznie odbiegają jakością od tych drogich i markowych. Wiadomo, że na pewnych rzeczach nie można oszczędzać - dla przykładu najstarszemu dziecku butów zimowych nie kupiłam za 50zł, tylko dołożyłam i wzięłam skórzane, bo może to być jego jedyna para ciepłych, podobnie z kurtką, ale tenisówki na wf kupiłam najzwyklejsze.
Stary 2012-06-24, 21:00   #3712
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam pewne zachamowanie, była dziewczyna mojego męża farbowała się na rudo i P mówi, zę rudy to wredny. Swoją drogą laska przez rok nie dawła nam spokoju!! ciągle wydzwaniała, pisała maile, wyzywala mnie, Mąz w koncu zmienił numer a ona i tak dalej go miała skąd? moja wspaniała teściowa jej dawała (P chyba ze 3 razy zmieniał), boże jak ja nienawidzę tej dziewczyny
o matko współczuję sytuacji. Tylko po co teściowa dawała numer telefonu? zwariowała? tak się lubiły???

odnośnie filmu to moim zdaniem fajny. Oskara to on nie otrzyma ale, żeby iśc i się rozerwać to jest naprawdę ok. Było kilka sytuacji gdy mi się łza w oku zakręciła (ech te hormony) ale też kilka gdzie się prawie posikałam ze smiechu
Stary 2012-06-24, 21:01   #3713
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Jeju zgaga to mnie zamęczy zaraz dziewuszkki zmykam już, Dobranoc i do jutra

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 21:02   #3714
marti86
Zakorzenienie

rownie dobrze mozna kupowac na wyprzedazach-i tak tez czynie

Dziewuszki co puchna-a nie uzywacie czasem za duzo soli?? ja na kazdej wizycie mam wskazana diete z ograniczeniem soli-podkreslone. bo sol zatrzymuje wode w organizmie

Stary 2012-06-24, 21:02   #3715
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
o matko współczuję sytuacji. Tylko po co teściowa dawała numer telefonu? zwariowała? tak się lubiły???

odnośnie filmu to moim zdaniem fajny. Oskara to on nie otrzyma ale, żeby iśc i się rozerwać to jest naprawdę ok. Było kilka sytuacji gdy mi się łza w oku zakręciła (ech te hormony) ale też kilka gdzie się prawie posikałam ze smiechu
Mówiła, ze nie wiedziała, że P specjalnie zmienia. A czy ja tak lubiła to nie wiem, z tego co wiem to tak normalnie.

P

Szymonek
Stary 2012-06-24, 21:07   #3716
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Mówiła, ze nie wiedziała, że P specjalnie zmienia. A czy ja tak lubiła to nie wiem, z tego co wiem to tak normalnie.
acha, myślałam, że może specjalnie jej dawała, mimo,że wiedziala, że nie chcecie.
W każdym razie dobrze, że to juz za Wami
Stary 2012-06-24, 21:11   #3717
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki co puchna-a nie uzywacie czasem za duzo soli?? ja na kazdej wizycie mam wskazana diete z ograniczeniem soli-podkreslone. bo sol zatrzymuje wode w organizmie
mi nic nie puchnie w pierszej ciąży przy samej końcówce troche mi nogi w kostach puchły pod wieczór ale ręce nic, a obrączkę i pierścionek zdjęłam do porodu i dałam tżowi tak na wszelki wypadek, żebym nie zgubiła w razie jakby kazali zdjąć, ale na drugi dzień mi przywiózł spowrotem

ps. nie wiem co to zgaga, nigdy w życiu nie miałam
Stary 2012-06-24, 21:21   #3718
marti86
Zakorzenienie

Musso to sie ciesz ze nie wiesz-lepiej zebys sie nie dowiedziala!!

Pani Jasiowa taka tesciowa to udusic tylko....

Ide jsc chlebek w jajku

Stary 2012-06-24, 21:22   #3719
karolla12
Rozeznanie

Hej Kochane

Nadrobiłam szybciutko,widzę,że dzisiaj było bardzo spokojnie.

Ja z rodzinką byłam dzisiaj na zakupach.Kupiłłłłłllam sobie dwie pary cudnych spodni-cygaretek takich 3/4 w New Yorkerze,białe i granatowe jestem zachwycona ,super leżą,mimo,że nie ciążowe,ale bidrówki i mają taki fason pod brzuch,że myślę iż pochodzę przez całe wakacje,i kupiłam jeszcze dwie urocze bluzeczki w tesco. A dzidzi kupiłam dwie cudowne bluzie w Reserved,są wyprzedaż i za naprawdę super bluzy dałam po 20zl.Jutro zrobię zdj i wam pokażę

Rodzinka też się obłowiła,więc wszyscy z zakupów zadowoleni.TYlko nogi mnie bolą niemiłosiernie,ale kupiłam ten żel na zmęczone nogi Sexi Mama i jak się wykąpię to nasmaruję

Dziś popełniłam straszny grzech...objadłam się w KFC Od jutra jem same marchewki

Ciekawe jak tam Madzius,pewnie dopiero jutro się odezwie...
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:25   #3720
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Musso to sie ciesz ze nie wiesz-lepiej zebys sie nie dowiedziala!!
w ciąży z Klaudią, tak już pod koniec, zagadałam do tża, że może mam zgagę, ale nie wiem czy to akurat to, bo nigdy nie miałam, a on na to, że na pewno byś wiedziała jakby cię dopadła

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości