Powiększanie piersi cz.7 - Strona 496 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-24, 21:58   #14851
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No nie ma co wybrzydzać , trzeba lewego naciągać dalej Więc i Ty nie rezygnuj tylko naciągaj. A tak w ogóle może zrób zdjęcie od drugiej strony- tak żeby cały lewy był w kadrze . Jak nic wtedy drugi będzie uciekał ja muszę jutro sprawdzić czy u mnie ten myk coś pomoże Mój lewusek był uszkodzony i uciekał sobie od początku- no ale u Ciebie kochana jak nic to wina złego kadrowania O zobacz jak mój uciekał- to pare godzin po poprawce. Hi ale z boku był piękny
od początku
No jak Ci piersi uschły Ty już nie pij tam nic dziś- i więcej staniorków nie wyrzucaj!!!!! Jak można takie śliczne staniorki wyrzucać
Nie no jest poprawa Ukladalam go zawsze, teraz mam mam topik to tez ukladam i widac roznice Bylo o wiele gorzej, teraz jest juz super, tylko jak ja sie tak wpatruje to widze , ze nadal troche ucieka Moj TZ nie widzi roznicy miedzy prawym i lewym, ale on sie nie zna
A wiesz, ze poipijam drineczka dzisiaj hehehe No wyrzucilam staniki, bo za duze i i tak ich nie urzywalam A po posprzataniu szuflady ze stanikami, posprzatalam liste znajomych, bo bez sensu mialam ludzi, ktorych juz od dawna tu nie ma I tak ze 115 znajomych zrobilo sie...................... ...... chyba 60 Zabieralam sie za to juz dawno, ale jakos tak nie mialam weny, a dzisiaj mnie na takie letnie porzadki wzielo

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
heja

ŻABO ale dlaczego ??i jak to??zmalaly???nie możliweschudłaś na pewno albo coś????????

No dlatego, ze sie za duze zrobily te staniory i mnie to strasznie wkurzylo. Czlowiek tu marzy o wiekszych piersiach, a one maleja A stanikow i tak nie nosilam
Nie schudlam niestety jeszcze Bo od wczoran nosze buty Easytone: hahaha: I nie zdejmuje ich ani na chwile, wiec chodze i chudne:ha haha: I sie nie smiac prosze:ha haha: Juz zauwazylam pierwsze efekty wysmuklonych posladkow

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
i co ja jeszcze chciałam...jestem zboczona..uwielbiam ,jak ściągnę sobie stanik przed kąpielą dotykac sobie te moje cycochy,nie mogę się nacieszyć że mam ich tak dużo(do obejmowania)cudowne uczucie,które pewnie mi przejdzie kiedyś
Nie przejdzie Zawsze je bedziesz juz dotykac, masowac, kremowac i piescic
Stary 2012-06-24, 22:09   #14852
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Nie no jest poprawa Ukladalam go zawsze, teraz mam mam topik to tez ukladam i widac roznice Bylo o wiele gorzej, teraz jest juz super, tylko jak ja sie tak wpatruje to widze , ze nadal troche ucieka Moj TZ nie widzi roznicy miedzy prawym i lewym, ale on sie nie zna
A wiesz, ze poipijam drineczka dzisiaj hehehe No wyrzucilam staniki, bo za duze i i tak ich nie urzywalam A po posprzataniu szuflady ze stanikami, posprzatalam liste znajomych, bo bez sensu mialam ludzi, ktorych juz od dawna tu nie ma I tak ze 115 znajomych zrobilo sie...................... ...... chyba 60 Zabieralam sie za to juz dawno, ale jakos tak nie mialam weny, a dzisiaj mnie na takie letnie porzadki wzielo

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

No dlatego, ze sie za duze zrobily te staniory i mnie to strasznie wkurzylo. Czlowiek tu marzy o wiekszych piersiach, a one maleja A stanikow i tak nie nosilam
Nie schudlam niestety jeszcze Bo od wczoran nosze buty Easytone: hahaha: I nie zdejmuje ich ani na chwile, wiec chodze i chudne I sie nie smiac prosze Juz zauwazylam pierwsze efekty wysmuklonych posladkow
no nie mogę

ja też dziś drinkuje- testuje nowe winko No i głupoty pisze- bo mi lewusek uciekał po operacji no a na tych zdjęciach dzisiejszych prawy- no bo dzisiejsze zdjęcia są w lustrze robione I ja siedzę i mózg wysilam i dojść nie mogę który pierś jest która
Więc Zabo- naciagaj lewuska dalej bo wychodzi na to że ja swojego lewuska przeciągnęłam skoro teraz prawy ucieka Ja w takim razie już lewego nie ustawiamale jutro, na trzeźwo jeszcze raz to przemyslę
I zaraz zobaczę kogo Ty tam wywaliłaś bo ładna selekcja się odbyła

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 22:16   #14853
zabulek1
Wtajemniczenie

No to zdrowko
Stary 2012-06-24, 22:17   #14854
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
heja

cześć CELINKO

SIF I GWEN to ja się mogę wypowiedzieć dziś na temat sexuwiadomo...bez fajerwerków..tu na ..górzeale conieco można z nimi zrobić..tzn prawie nic ale stanior już ściągnełam..i CUDNE uczucie..tralalalala:brzy dal:..że nic mi nie zwisa i klapiej a obstawiam ze jeszcze z miesiąc nie dam się tarmosic..bo jeszcze póki co obolałe i blizny mnie szczypią...ale sutki jak najbardziej do dotykania
ogólnie jest git: jupi:

MAYU twoje cycochy są przepiękne,naturalne i takie mega sexi...ojj jakbys wyszła w tej bluzeczce co na zdjęciu to wszystkie chłopy by się pomajgały..szok:lov e:a ja już kumam o co chodzi ze zbliżaniem ..póki co tych piersi..powoli zaczynam łapaćzobaczymy jak jutro ten stanior przyjdzie!!!

i co ja jeszcze chciałam...jestem zboczona..uwielbiam ,jak ściągnę sobie stanik przed kąpielą dotykac sobie te moje cycochy,nie mogę się nacieszyć że mam ich tak dużo(do obejmowania)cudowne uczucie,które pewnie mi przejdzie kiedyś

AAA MAYU co do przekręcania to mój lewy jest kakiś taki dalej spuchnięty od pachy i jakoś momentami mi się mysli że to moze mi się implant przekreciłja pierdziu...........i tam jakieś twarde mam...możliwe to???czy schiz???
Nie przejdzie no albo ja jestem zboczona dalej
No i ładne rzeczy się wyrabiają hihi i panienki oddziewiczone
Co do opuchlizny - miesiąc będziesz taka opuchnięta, ta największa opuchlizna już troszkę zeszła - ale teraz, do miesiąca będzie po troszku ubywać.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-06-24, 22:18   #14855
zabulek1
Wtajemniczenie

A ja lece sie zmierzyc, bo mi to spokoju nie daje Jak mam mniej niz 95cm w biuscie , to....................... ......................... ............ jeszcze nie wiem co
Stary 2012-06-24, 22:49   #14856
klaudeczka2010
Zadomowienie

no to ładnie..dziewczyny..maya i żabo ja piwko z soczkiem pociągamtak przy niedzieli..he he

mAYU no to ja wierzę na słowo i wierzę że dalej zboczona będę...ech...cudnie
no i oddziewiczone

a co do opuchlizny...to rozumiem że zejdzie ale cycochy urosną..wałkujemy to tutaj od zawsze???
ale wiecie dlaczego to poruszam po raz kolejny bo....issabel piersi.albo ja tak widzę albo tak zdjęcia zrobione .to przecież one urosły..jej i to ileeesa przecudne i spore,a jak weszłam na pierwsze zdjatka dla porównania to mnie zatkało bo różnica wielka!!!tak samo z resztą oblukałam już u JOASI...też to barrdzo widać....więc ŻABUŚ jak Ci zmalały..może się jakoś zmieniły czy cuś???zmierz no ty się dobrzeaaa niee to pewnie staniki się rozciągneły w praniu...tak tak to jestPEWNIE TO
ale MAYU faktycznie taka ''naoczna'' różnica jest w tym rozmiarze???normalnie szok
Stary 2012-06-24, 23:13   #14857
gwendolinka
Zadomowienie

nooo dobrze sie dzieje "sexy" jakieś, alkohole...jak mnie nie ma...
kurrr ...!!!!!!!!!! Jak mi jeszcze moje groszki wyschną na słońcu to sie zastrzelej. a Szczerze mówiać ubrałam mój jedyny dobrze dobrany stanik 65f, ten który mam na zdjeciu w albumiku z kluczykami, usztywniamy z cienką wkladeczką... Mam w nim duuuuuze cycki takie podniesione i naprawde w tym staniku moje piersi obficie wyglądaką i sa bliziutko okraglutkie ale bez efektu piłek I miałamw razenie że wszyscy a tramwaju patrzyli na mój dekolt bo miałam taka cieńką prążkowaną podkoszulke Trochę sie dowartościowałam. Nawet bym nie narzekała ze sa tak daleko, postawiłam diagnozę: UWAGA
Ja jestem "bardzo praworęczną" osobą a to znaczy ze moja lewa ręka jest naprawde mało aktywna i tam o dziwo jest okraglo bardziej u góry chociaz jakby mocniej "przyklasniety" mięśniem.
Natomiast Prawy trochę w górnej części jakby jest splaszczony i ucieka do zewnetrznej - to może dlatego ze miesien prawy jest mocny, dużo robię tą reką i po prostu mi przypłaszcza od góry i ciągnie w bok? Niby zawsze ta bardziej "ruchliwa" część jest ładniejsza i bardziej wykształcona...ale u mnie chyba ucieka w bok. CO MYŚLICIE? mA TO SENS??
Jak zwykle niejasno ale może zakumacie

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-06-24 o 23:15
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 23:17   #14858
KINIA_04
Przyczajenie

dla Kobitek chcących powiększyć biust :

http://www.estheticon.pl/zabiegi/pow...si-augmentacja

wszystko ssuper opisane, opinie o lekarzach (nie tylko z Polski, ale i z zagranicy)

jak narazie zastanawiam sie nad dr. Polak - Czechy, a dr.Wilgus - Katowice
KINIA_04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 23:39   #14859
gwendolinka
Zadomowienie

o tym drugim to chyba kiedyś był reportaż w superwizjerze Pamięta któraś to?

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

tzn ja pamietam ze było o doktorze W - katowice. Nazwiska nie podali ale to jakby bardzo sugerowało. wlasnie probuje przekopać internet ale jakoś nie dotarłam do tego co chciałam wiec , żeby nie było. Ze ja o kimś cos tu sie bana za to dostaje

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 23:47   #14860
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
od wczoran nosze buty Easytone: hahaha: I nie zdejmuje ich ani na chwile, wiec chodze i chudne:ha haha: I sie nie smiac prosze:ha haha: Juz zauwazylam pierwsze efekty wysmuklonych posladkow
ostatnio o tych butach czytałam i podobno jak się w nich chodzi to czuć jak się napinają nogi i pośladki. i to pisały dziewczyny, które je noszą. powiedz mi faktycznie coś czuć czy tylko taki pic na wodę
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 23:50   #14861
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
o tym drugim to chyba kiedyś był reportaż w superwizjerze Pamięta któraś to?

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

tzn ja pamietam ze było o doktorze W - katowice. Nazwiska nie podali ale to jakby bardzo sugerowało. wlasnie probuje przekopać internet ale jakoś nie dotarłam do tego co chciałam wiec , żeby nie było. Ze ja o kimś cos tu sie bana za to dostaje
Tak, to o tego dr. chodzi. Przegrał zresztą w sądzie (ile spraw -tego nie wiem )- więc chyba można o tym mówić bez obaw. Nie szukałam teraz - ale bardzo możliwe że do tamtych widomości będzie trudno się dogrzebać. Tak czy siak- TRZEBA GRZEBAĆ I ODSZUKAĆ , ocenić samemu zanim się podejmie decyzję!!! Bo to już żart nie były- i kobiety na psychotropach kończyły.

Stary 2012-06-24, 23:53   #14862
gwendolinka
Zadomowienie

Jo. jednak mi sie nic nie pomyliło. Można się naczytać dość skrzętnie opisanych historii w internecie. To był nie superwizjer a Interwencja Polsatu.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Na Kafeterii jest opisana to o czym chyba ten reportaz byl?
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4010766
No wlasnie , o tym to chyba już "na legalu" można mówić.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 23:53   #14863
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KINIA_04 Pokaż wiadomość
dla Kobitek chcących powiększyć biust :
Staraj się poszukać info w necie , może odszukać pacjenetk i z nimi się skontaktować.
I proszę, staraj się nie wrzucać nam tyle nazwisk na wątku- bo z tego są tylko kłopoty

Stary 2012-06-24, 23:55   #14864
gwendolinka
Zadomowienie

W między czasie, dotarłam do jakichś innych "plastyków ze szczecina ktorzy spartolili też komuś cycki" Zainteresowało mnie, ale jakoś nikogo nie kojarze, kto to może byc....a i strona gdzieś mi uciekła....

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-24, 23:57   #14865
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Jo. jednak mi sie nic nie pomyliło. Można się naczytać dość skrzętnie opisanych historii w internecie. To był nie superwizjer a Interwencja Polsatu.

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Tak, tak - i w necie i w telewizji były reportarze. Ja nawet się kontaktowałam z adwokatem który wygrał jeden proces. Tych przypadków było troszkę- i wszystkie przyprawiały o dreszcze.
Zaraz zobaczę o czym na kafe pisali.

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
W między czasie, dotarłam do jakichś innych "plastyków ze szczecina ktorzy spartolili też komuś cycki" Zainteresowało mnie, ale jakoś nikogo nie kojarze, kto to może byc....a i strona gdzieś mi uciekła....
Wrzuć mi na priv

Stary 2012-06-25, 00:04   #14866
gwendolinka
Zadomowienie

Hahahahaha........Mya Sankowski z Wilgusem operali w "chce być piękna" w Polsacie...a poźniej o nim Polsat Interwencję nakręcił....
ALe duet......

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

My na forum to tylko Dr Kasprzyka polecamy Bardzo miły , baaardzo kontaktowy lekarz, a Katowice nie tak daleko od Krakowa.

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Mya weź ty przeczytaj mój nużący tekst na temat moich cyckowych asymetrii ... ja wiem ze ja mieszam i piszę na około, ale co, myślisz ze tak jest??

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-25, 00:27   #14867
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

no tak , znam obie opisane historie Ale szok-zobaczcie wpis z 06.05.2010 z godz. 13:28 no taka rekomendacja, że lepszej być nie może ja pierdziu "rozwaga, mądrość i odpowiedzialność medyczna" - teraz sobie pomilcze lepiej

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Hahahahaha........Mya Sankowski z Wilgusem operali w "chce być piękna" w Polsacie...a poźniej o nim Polsat Interwencję nakręcił....
ALe duet......

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Mya weź ty przeczytaj mój nużący tekst na temat moich cyckowych asymetrii ... ja wiem ze ja mieszam i piszę na około, ale co, myślisz ze tak jest??
No właśnie raz na wozie , raz pod wozem Dokładnie- słuszna uwaga A Ci dwaj lekarze to dwa nazwiska które mi się z tą telenowelą kojarzą. No i mi nie tylko

A co do Twojej diagnozy- to masz rację. Ciągniesz mięśniem pierś- anatomi się nie oszuka i trudno ją zmienić. Dlatego dobrze by było popływać i spróbować to zrehabilitować tak by mięsień pracował bardziej po Twojej myśli. Choć nie jest powiedzine, że po czasie, znowu natura nie wygra. No i znowu będzie basen potrzebny
Mi zawsze przypomina się moja ciocia która jest po amutacji piersi - teraz pewnie ze 30 lat, to już leciwa osoba. Od zawsze walczy z przykurczami - i do tej pory rehabilituje się raz na jakiś czas. Ma nawet na działce taki wyciąg który jej syn zamontował - po to żeby nie musiała do w-wy wracać przez lato. Porozciąga się , porozluźnia a po paru miesiącach i tak mięsień po swojemu pracuje.

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

A Żabulka wcięło - mierzy się i nie wierzy bo pewnie jest więcej niż 95

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-06-25 o 01:32
Stary 2012-06-25, 01:15   #14868
gwendolinka
Zadomowienie

no wlaśnie nigdy nie wiadomo po ktorej stronie płotu sie stoi
No ja myślę ze basen to niegłupi pomysł. troche pływania i bedzie git. Bo nie wierze zeby mi skwierczowa krzywo kieszenie wycieła... prawy jest jakby zepchnięty w dół ale wydaje mi sie ze miesien go uciska. a ze prawy miesien jest mocny to może i tak być. Co prawda jest to ten bardziej sprężysty mięsień wiec czasem czuje że sobie mogę poprzesuwac tego cycka do gory itp. ale w "spoczynku" troche ucieka i jest zepchnięty. Doooobra nie mówie ze jakoś bardzo, ale chyba te moje zastrzezenia z tego wlasnie wynikaja. Od lipca ide na basen...albo nad morze

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

na ksztalt tej prawej piersi, myślę ze ma wpływ takze dzwiganie ciezkiej torby i komputera w garsci... ja tak prawie codziennie a wtedy jest pozycja taka ze prawa reke, łokieć wycofujemy do tyłu i ciagniesz silą rzeczy cycek na bok Muszę sie za to wziąć.

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

ja dziś spałam do 12.... rano muszę wstać o 7 ...a siedze sobie na forum , oczy duze, muza w słuchawach i ani mi sie śni spać.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-25, 01:24   #14869
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
no wlaśnie nigdy nie wiadomo po ktorej stronie płotu sie stoi
No ja myślę ze basen to niegłupi pomysł. troche pływania i bedzie git. Bo nie wierze zeby mi skwierczowa krzywo kieszenie wycieła... prawy jest jakby zepchnięty w dół ale wydaje mi sie ze miesien go uciska. a ze prawy miesien jest mocny to może i tak być. Co prawda jest to ten bardziej sprężysty mięsień wiec czasem czuje że sobie mogę poprzesuwac tego cycka do gory itp. ale w "spoczynku" troche ucieka i jest zepchnięty. Doooobra nie mówie ze jakoś bardzo, ale chyba te moje zastrzezenia z tego wlasnie wynikaja. Od lipca ide na basen...albo nad morze
hihi lipiec już za tydzień
No dobra ja uciekam-dziś było troszkę grzesznie, Gwen wie kiedy się pojawić picie i sex i już jest. Ale nie tylko ona- bo był moment że miałyśmy na wątku , nocną porą 10 osób i było już wtedy po sexie
dobrej nocki wszystkim o rany znów poniedziałek

---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

na ksztalt tej prawej piersi, myślę ze ma wpływ takze dzwiganie ciezkiej torby i komputera w garsci... ja tak prawie codziennie a wtedy jest pozycja taka ze prawa reke, łokieć wycofujemy do tyłu i ciagniesz silą rzeczy cycek na bok Muszę sie za to wziąć.

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

ja dziś spałam do 12.... rano muszę wstać o 7 ...a siedze sobie na forum , oczy duze, muza w słuchawach i ani mi sie śni spać.
właśnie i tak się pierś ułożyła - bo tak wymusił mięsień.
Dobrej nocki jeszcze raz- ja śpię do 9

Stary 2012-06-25, 01:25   #14870
gwendolinka
Zadomowienie

a co myślisz ! Ja jestem absynentką podwójną... faceta nie mam, na diecie jestem ... a do tego opuścił mnie mój NJU adorator, na rzecz opalania tyłka na "zagranicznych" plażach... Troszkę mi sie za nim "przykrzy" -jak to zwykła mówić, moja babcia. Haha...Bo to taki etap jeszcze "zaciekawienia" z mojej strony ... mógłby kurde wrócić...Ma takie ładne oczka .... Haaaaahahaha czas na mnie do wyra! bo już wariuje na kompie i wkrada sie element fantazji .
Dobrej nocki
Szkoda ze nikt z tych 10 osób sie z nami nie przywitał i do dyskusji nie wlaczył. Lubię szeroko grono forumowiczow

- 18.04.2011 Dr ES

Edytowane przez gwendolinka
Czas edycji: 2012-06-25 o 01:27
Stary 2012-06-25, 01:40   #14871
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
a co myślisz ! Ja jestem absynentką podwójną... faceta nie mam, na diecie jestem ... a do tego opuścił mnie mój NJU adorator, na rzecz opalania tyłka na "zagranicznych" plażach... Troszkę mi sie za nim "przykrzy" -jak to zwykła mówić, moja babcia. Haha...Bo to taki etap jeszcze "zaciekawienia" z mojej strony ... mógłby kurde wrócić...Ma takie ładne oczka .... Haaaaahahaha czas na mnie do wyra! bo już wariuje na kompie i wkrada sie element fantazji .
Dobrej nocki
Szkoda ze nikt z tych 10 osób sie z nami nie przywitał i do dyskusji nie wlaczył. Lubię szeroko grono forumowiczow
Ja nie wiem czy to grono było takie szerokie na jakie wyglądało
A co do facetów i Ciebie- to Ty się tak całkiem nie oszczędzaj ja wiem, że Ty ich nie lubisz za bardzo ale czasem warto oko przymknąć i przez różowe okulary na jakiegoś zerknąć Po trzydziestce przyjdzie czas na refleksje, a po czterdziestce zaczniesz sama płacić za drinki i wtedy już po ptakach
A ten ładnooki wróci przecież- ile można na plaży siedzieć Wróci, wróci - zatęskni za naszym morzem
buziaki

Stary 2012-06-25, 08:20   #14872
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
...więc ŻABUŚ jak Ci zmalały..może się jakoś zmieniły czy cuś???zmierz no ty się dobrzeaaa niee to pewnie staniki się rozciągneły w praniu...tak tak to jestPEWNIE TO
ale MAYU faktycznie taka ''naoczna'' różnica jest w tym rozmiarze???normalnie szok
Dziendoberek

Klaudus ja tych stanikow nie pralam Bo mialam je tylko do zdjecia ubrane

Pomierzylam sie i mam 94 , a bylo 95

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ostatnio o tych butach czytałam i podobno jak się w nich chodzi to czuć jak się napinają nogi i pośladki. i to pisały dziewczyny, które je noszą. powiedz mi faktycznie coś czuć czy tylko taki pic na wodę
Nogi sa w nich niestabilne I to podobno zmusz miesnie do wiekszej pracy Zobaczymy czy dzialaja hehehe Tyle, ze ja mam je dopiero 3 dnien na nogach No i w mojej psychice juz jest zakodowane, ze mam chodzic i chudnac Mysle, ze jestem w stanie sobie wmowic, ze widze efekty
Stary 2012-06-25, 09:09   #14873
korinka
BAN stały

Cytat:

Cycolinki powiem Wam jeszcze dziś na rozluźnienie ....
że jestem znow na diecie. znów hahaha. Moze kiedyś jakieś rezultaty przyniesie... Nie moge dobić do tej mojej wagi sprzed operacji 54 , a ostatnio to już wazę jak mały tucznik ) Jak będzie efekt to bede krzyczeć Dziś sobie tak poczytuję, bo mam czas spokojnie z kawusią usiaść ...

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Co do diety to ja znowu próbuję MŻ ale coś mi nie idzie...zwłaszcza że w domu ciasto z truskawkami!!!!

Suples witaj na forum. Nie masz czego się bać, a tym bardziej zakłądać, że będą komplikacje Trzeba myśleć pozytywnie!

Balseno - powodzenia! mam nadzieję, że będziesz nadal dobrze się czuć. Ech fajnie, że nasze grono się powiększa....ja ostatnio się zastanawiam jak to mój biust będzie wyglądał jak już zdecyduję się na dziecko....trochę się tego obawiam
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 09:41   #14874
klaudeczka2010
Zadomowienie

dzieńdoberek

matkoo jaki miałam sen..że mój chłop zdradził mnie z moimi 3 koleżankami i że się okazało że zdradza mnie co weekend ..i od niego odchodziłam..ja pierdziu ..ale realny,aż do tej pory od 7 nie mogę się otrząsnąćchyba za dużo bara bara jak na niedzielę..po takiej przerwie trzeba było nadrobića potem mi się pierdoły śnią

GWEN kryzys jakiś cyckowy widzęty jesteś taaaka śliczna,taaaka młoda,taaakie masz śliczne cycki..to z nudów musisz znaleźć jakiś defekt-żarcik...nie noo wiem że może Ci tam coś nie pasować,jak to my baby mamy w zwyczaju...ale jeszcze kilka lat i olejesz to ....alee pewien masażysta mi powiedział..im bardziej ładna i zadbana kobieta tym więcej wad u siebie widzi i dąży do doskonałości przesadnie...a kobiety które powinny mają to w d...ale ale...ja tez mam schizy....nie myśl sobie..ale np..kilka lat temu przejmowałam się rozstępami na tyłku,jakiś schiz normalnie a terazzzz...urodziłam 2 dzieci,roztępy są wciąż ,podobne i wcale nie wielkie a ja mam to w nosie bo i tak nie jest ze mną źle!!najważniejsze to nie popadać w paranoje!!!i cieszyć się życiem..szkoda czasu na zamartwianie się przesadne....hmm..to taka pogadanka z rana..gwen całuję Cię piekna kobieto!!!aaa co do pięknookiego to wróci tak??tylko się wakacjuje???

KORINKO a kiedy planujesz dzidzię..masz już jakieś plany??ciekawe jak to z tymi piersiami wtedy,ja myślę że może bardzo nie powinny się zmienić,zależy ile urosną w ciąży i jak długo sie karmi,MAYA o tymm mówiłami urosły ze 3 rozmiary,a karmiłam 2 dzieci po roku to wiadomo co mi zostałoale niektórym moim koleżankom piersi mało się zmieniły,szczególnie tym które miały dużoo gruczołu!!

ŻABOO ooo nie...94???i co teraz??weźź....pewnie przed okresem będzie 96
ja mam 88cm,źle się mierzyłam na początku chyba...i tak 7-8cm więcej niż było..nie ma porównaniaale ciekawe czy mi zmaleje czy wzrośnie za jakiś czas...
Stary 2012-06-25, 09:52   #14875
Olivkaa200
Zakorzenienie

ania 31 27.06 - 4
Olivkaa200 12.07 - 19
patrycjaw1989 02.08 - 34
Lenkii 06.09 - 80

Cześć dziewczynki

Czytam Was sobie w wolnej chwili ale nawet nie mam jak odliczanka sie zajmowac

19 dni zostało a moja psinka zachorowała wczoraj siedziałam 2 godziny z nia pod kroplówka dzis powtórka mozliwe ze bede musiala ja uspac a wtedy nawet piersi cieszyc nie beda może niektórym wyda sie dziwne taka rozpacz po psie ale była ze mna przez 6 lat tyle razy juz ratowałam ja od smierci a ona ciagle powraca

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:03   #14876
celina777
Rozeznanie

Cześć dziewczynki

Czytam Was sobie w wolnej chwili ale nawet nie mam jak odliczanka sie zajmowac

19 dni zostało a moja psinka zachorowała wczoraj siedziałam 2 godziny z nia pod kroplówka dzis powtórka mozliwe ze bede musiala ja uspac a wtedy nawet piersi cieszyc nie beda może niektórym wyda sie dziwne taka rozpacz po psie ale była ze mna przez 6 lat tyle razy juz ratowałam ja od smierci a ona ciagle powraca[/QUOTE]

Ojej OLIVKO to bardzo Ci współczuje . Co tej Twojej psince sie stało?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-06-25 o 10:05
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:08   #14877
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Ojej OLIVKO to bardzo Ci współczuje . Co tej Twojej psince sie stało?

Prawdopodobnie marskość watroby nie wiem czy da sie cos z tym zrobic tak mi smutno strasznie

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-06-25, 10:15   #14878
celina777
Rozeznanie

Kurcze młoda suczka 6 lat szok ! Moja ma tez 6 i nie zdawałem sobie sprawy,ze może takie cos już być. Ja mam tez przeboje trochę bo sobie wyobraz ,ze moja młodsza suczka jest w ciąży przypadkowej. Porod koniec sierpnia,operacje planuje na ten czas a może wyjdzie jak maluchy bedą miały tydzień i jeszcze moj bąbelek 3 letni który wszędzie wchodzi wszystko rusza...nie wiem jak to ogarnę.
Mam nadzieje, ze Twoja sunia jest dzielna i wyjdzie z tego tzn da sie podleczyc . Trzymam mocno kciuki .
Stary 2012-06-25, 10:23   #14879
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Kurcze młoda suczka 6 lat szok ! Moja ma tez 6 i nie zdawałem sobie sprawy,ze może takie cos już być. Ja mam tez przeboje trochę bo sobie wyobraz ,ze moja młodsza suczka jest w ciąży przypadkowej. Porod koniec sierpnia,operacje planuje na ten czas a może wyjdzie jak maluchy bedą miały tydzień i jeszcze moj bąbelek 3 letni który wszędzie wchodzi wszystko rusza...nie wiem jak to ogarnę.
Mam nadzieje, ze Twoja sunia jest dzielna i wyjdzie z tego tzn da sie podleczyc . Trzymam mocno kciuki .

Celinko od kiedy ja kupiliśmy były same problemy pamietam jak miała chyba z 5 miesiacy zdychała mi na rekach jechałam z nia taksówka do weterynarza i widziałam jak coraz mniej oddycha ajj całe jej zycie to kupa leków niedawn sie okazało ze ma chory kregosłup i ze moze nie chodzic teraz ta watroba tak mi sutno ze ona sie tyle sie nacierpiec musi lezy be zruchu i ma welfron w tej małej lapce ciagle sie boje ze jej rozerwie ta lapke

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-06-25, 10:25   #14880
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
dzieńdoberek

matkoo jaki miałam sen..że mój chłop zdradził mnie z moimi 3 koleżankami i że się okazało że zdradza mnie co weekend ..i od niego odchodziłam..ja pierdziu ..ale realny,aż do tej pory od 7 nie mogę się otrząsnąćchyba za dużo bara bara jak na niedzielę..po takiej przerwie trzeba było nadrobića potem mi się pierdoły śnią

GWEN kryzys jakiś cyckowy widzęty jesteś taaaka śliczna,taaaka młoda,taaakie masz śliczne cycki..to z nudów musisz znaleźć jakiś defekt-żarcik...nie noo wiem że może Ci tam coś nie pasować,jak to my baby mamy w zwyczaju...ale jeszcze kilka lat i olejesz to ....alee pewien masażysta mi powiedział..im bardziej ładna i zadbana kobieta tym więcej wad u siebie widzi i dąży do doskonałości przesadnie...a kobiety które powinny mają to w d...ale ale...ja tez mam schizy....nie myśl sobie..ale np..kilka lat temu przejmowałam się rozstępami na tyłku,jakiś schiz normalnie a terazzzz...urodziłam 2 dzieci,roztępy są wciąż ,podobne i wcale nie wielkie a ja mam to w nosie bo i tak nie jest ze mną źle!!najważniejsze to nie popadać w paranoje!!!i cieszyć się życiem..szkoda czasu na zamartwianie się przesadne....hmm..to taka pogadanka z rana..gwen całuję Cię piekna kobieto!!!aaa co do pięknookiego to wróci tak??tylko się wakacjuje???

KORINKO a kiedy planujesz dzidzię..masz już jakieś plany??ciekawe jak to z tymi piersiami wtedy,ja myślę że może bardzo nie powinny się zmienić,zależy ile urosną w ciąży i jak długo sie karmi,MAYA o tymm mówiłami urosły ze 3 rozmiary,a karmiłam 2 dzieci po roku to wiadomo co mi zostałoale niektórym moim koleżankom piersi mało się zmieniły,szczególnie tym które miały dużoo gruczołu!!

ŻABOO ooo nie...94???i co teraz??weźź....pewnie przed okresem będzie 96
ja mam 88cm,źle się mierzyłam na początku chyba...i tak 7-8cm więcej niż było..nie ma porównaniaale ciekawe czy mi zmaleje czy wzrośnie za jakiś czas...
Dzień doberek, dzień doberek...
Jak ja bym miała takie sny to Klaudeczka )) zmień to, co bierzesz przeciwbólowego Ale ja czasami mam takie ero-sny,ze budzę sie przerażona ....z kim !? Haaaahaha. Też masakra.
Oj ja nie jestemz tym "przesadnie" dbających o siebie, co to chodzą śmieci wyrzucić z pelną tapetą, wręcz przeciwnie.... ale prawdą jest, że widzę u siebie chyba wszystkie wady które można zobaczyć No i tak jest ze z niektórymi żyję bo wiem, ze to walka z wiatrakami (np. cellulit na tylku, ktory jest zresztą zgrabny i ubity na rolkach ale nie przeszkadza to aby pokrywała go cieńka warstwa karbowanego tłuszczu ) a niektóre można troche skorygować, tak jak z tymi moimi cyckami, jak da radę to pójdę na basenik w lipcu bede miała czas.

Easytony miałam sobie kupić też, słyszałam ze fajne butki może od razu Żabciu, kijanki z Ciebie nie zrobia ale na pewno coś dają bo to trochę jak chodzenie po piasku ??

Mya bo ja wiem? Ja nie lubię? Ja zawsze mówie to samo! Ja uwielbiam meżczyzn!!!!!!!! Tylko nie zmienia to faktu, ze trzeba na nich przymykać oko i traktować z duuuuzą rezerwą

- 18.04.2011 Dr ES
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości