Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-24, 21:02   #3991
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Nie sądzę. Dosyć przywiązuję się do rzeczy i taka wymiana byłaby w razie naprawdę konieczności. Sama u rodziców w pokoju miałam/mam meble które mają chyba 18 lat i nie pomyślałam nawet o wymianie. Z resztą szkoda byłoby mi wyrzucać prawdziwe drewniane meble, który robił mi chrzestny.

Inna sprawa jak meble się rozwalają.
No jak kto woli... ja napewno urządzę pokoik dla dzieciaków w stylu dziecięcym, niech mają fajnie, bajecznie, kolorowo.. na styl "młodzieżowy" jeszcze przyjdzie czas

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
hej hej
wlasnie Was przeczytalam
ja wrocilam ze szkolenia po 17 bylo fajnie ale jestem bardzo zmeczona i jutro do pracy na 7 i zlapalam zlecenie na 5 dni wiec w domu bede tak po 18
Djerba trudno bylo zrezygnowac Ci z pracy czy na wychowawczym jestes?

Dzieciaczki sa sliczne

A wiecie co mi kolezanka mowila, ze lepiej zamisat zwyklego lozeczka kupic kojec, taki z przewijakiem itd, tez z regulowana wysokoscia, co Wy o tym myslicie??
Pozdrawiam

mi się skończyła umowa wraz z dniem porodu, także nie musiałam z niczego rezygnować
Stary 2012-06-24, 21:04   #3992
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34903798]Dokładnie, teraz u córki są meble Elippe z brw. A zawsze można kupić jakieś fajne naklejki i potem odkleić/zmienić.[/QUOTE]
Bardzo fajne meble

Co do Ikei to my mamy 3 stoliczki Lack (2 jasne i 1 czerwony) - fajnie się spisują w salonie, a w sypialni - biały regał Expedit (2x2).

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2012-06-24 o 21:18
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:06   #3993
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Hope...a powiedz na jakiej uczelni w Krk studiujesz?
Na Uniwersytecie Pedagogicznym

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:07   #3994
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
ja też
mieszkałam w Szwecji kilka lat i zawsze w każdym mieszkaniu były meble z Ikei , nie polecam, zraziłam się do nich na całe życie. Jedyne co mi się w tym sklepie podoba to dodatki
hehehe dokładnie, tylko dodatki

mamy tutaj taką rozkładaną kanapę z ikei i pewnego dnia coś poszło przy stelażu podczas składania... no i już za cholerę nie dało się złożyć...no to mąż wsadził wykałaczkę hehehehe a kanapy już nie rozkładamy
Stary 2012-06-24, 21:09   #3995
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ojej strasznie Ci współczuje, musisz uważać bo to potem z tego jakieś hemoroidy się robią czy coś
- kefir próbowałaś?
- woda z sokiem z cytryny na czzczo
- zaprzyjaźnij się z owsianką, np z garścią suszonych owoców min śliwek, jak nie jesteś w stanie znieść smaku można naprawdę ją fajnie przyprawić- moje chłopaki np uwielbiają z jabłkiem i cynamonem
- zapytaj lekarza, czy można lactuloze w syropie, część uważa,że można bo jest to naturalny środek- tylko dość agresywny, czyśći nie przerywając snu
dzięki za rady
kefiru raczej nie przełkne - blehhh ale cytryne bede musiala jutro zakupic no i ta owsianke tez bo nawet nie mam w domu - buhaha jeszcze przesadze z tymi wszystkimi produktami i bez tego srodka bedzie mnie czyscic w nocy przez sen

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:10   #3996
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
No jak kto woli... ja napewno urządzę pokoik dla dzieciaków w stylu dziecięcym, niech mają fajnie, bajecznie, kolorowo.. na styl "młodzieżowy" jeszcze przyjdzie czas

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

mi się skończyła umowa wraz z dniem porodu, także nie musiałam z niczego rezygnować
Każdy robi jak uważa i co mu się podoba

Mi się bardzo podobają meble z BRW Lemonade - zarówno dla dziecka jak i dla nastolatka, choć może bardziej dla nastolatki.

Instagram

Stary 2012-06-24, 21:13   #3997
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Bardzo fajne meble

Co do Ikei to my mamy 3 stoliczki Lack (2 jasne i 1 czerwony) - fajnie się spisują w salonie i w sypialni regał Expedit (2x2).
też mam te stoliki, tylko że u mnie długo nie przetrwały...
2 szare to nie moje...ktoś przede mną najwidoczniej położył na nie jakąś gorącę szklankę - zrobił się odprysk i popękało..
a 1 mój brązowy caaaały porysowany, a też mi służył w sypialni hehe
Stary 2012-06-24, 21:14   #3998
LadyWhisper
Zakorzenienie

my z ikei mamy tylko stoliczek, i jedyny mankament jest taki, że wiecznie na nim jest syf

co do wózków jeszcze to straszliwie mi się podobają w stylu retro, http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1531 np taki, ale pierona tyle pieniędzy nie będę wydawała, żeby tylko "wyglądał"

ah i z ciekawości, lepiej mieć te kółka przednie skrętne czy proste? Bo jak mąż niedawno prowadził wózek ze skrętnymi (360) to mało z siebie nie wyszedł, mi się znowu wydaje, że to wygodniejsze jest hehe.... Czuję, że będzie wojna o wózek u nas

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:15   #3999
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi się bardzo podobają meble z BRW Lemonade - zarówno dla dziecka jak i dla nastolatka, choć może bardziej dla nastolatki.
no pewnie że tak.
może ja więcej nie będę pisać, bo dzisiaj mam okrutnie bojowy nastrój (jak nigdy)hehe a nie chcę się posprzeczać
Stary 2012-06-24, 21:17   #4000
LadyWhisper
Zakorzenienie

Hosenka ja zawsze byłam fanką brązowych mebli, właściwie wszystko w tej chwili mam w brązie, ale marsi wrzuciła te białe mebelki, te, które pokazałaś też są ładne(tylko zamiast żółtego widziałabym jakiś inny kolor - nie lubię żółtego po prostu:P) , no i zaczęłam szukać białego pokoiku dla dziecka

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-06-24 o 21:18
Stary 2012-06-24, 21:17   #4001
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
no pewnie że tak.
może ja więcej nie będę pisać, bo dzisiaj mam okrutnie bojowy nastrój (jak nigdy)hehe a nie chcę się posprzeczać
buhahah pisz pisz smialo
a czemu taki nastroj ??

Stary 2012-06-24, 21:17   #4002
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
my z ikei mamy tylko stoliczek, i jedyny mankament jest taki, że wiecznie na nim jest syf

co do wózków jeszcze to straszliwie mi się podobają w stylu retro, http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=1531 np taki, ale pierona tyle pieniędzy nie będę wydawała, żeby tylko "wyglądał"

ah i z ciekawości, lepiej mieć te kółka przednie skrętne czy proste? Bo jak mąż niedawno prowadził wózek ze skrętnymi (360) to mało z siebie nie wyszedł, mi się znowu wydaje, że to wygodniejsze jest hehe.... Czuję, że będzie wojna o wózek u nas
jak dla mnie skrętne...głęboki wózek był na prostych i jak chciałam skręcać to musiałam go lekko podnosić, żeby wykonać skręt
do skrętnych da się przyzwyczaić chwila moment
Stary 2012-06-24, 21:19   #4003
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
też mam te stoliki, tylko że u mnie długo nie przetrwały...
2 szare to nie moje...ktoś przede mną najwidoczniej położył na nie jakąś gorącę szklankę - zrobił się odprysk i popękało..
a 1 mój brązowy caaaały porysowany, a też mi służył w sypialni hehe
niedokładnie napisałam - 3 stoliczki są w salonie, a w sypialni regał Expedit, już doprecyzowałam.

Instagram

Stary 2012-06-24, 21:21   #4004
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
buhahah pisz pisz smialo
a czemu taki nastroj ??
córa mnie od rana podkręca bardzo... wrzuciła mi dziś do śmieci perfum i szczoteczkę do zębów...robiłam porządki do przeprowadzki..
no i do tej pory nie śpi i mnie męczy okrutnie...
no i taka jedna baba mnie wku*wiła w sklepie...tzn wkurzyło mnie samo słowo jak nazwała moją córkę..ale to jestem przyzwyczajona do tego...chociaż nie ukrywam, że boli..
Stary 2012-06-24, 21:25   #4005
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
córa mnie od rana podkręca bardzo... wrzuciła mi dziś do śmieci perfum i szczoteczkę do zębów...robiłam porządki do przeprowadzki..
no i taka jedna baba mnie wku*wiła w sklepie...tzn wkurzyło mnie samo słowo jak nazwała moją córkę..ale to jestem przyzwyczajona do tego...chociaż nie ukrywam, że boli..
a to Ci rozrabiak no tak i to cale napiecie zwiazane z przeprowadzka.. spokojnie ze wszystkim zdazysz
a ta baba normalnie przez łeb powinna dostac

Stary 2012-06-24, 21:25   #4006
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenka ja zawsze byłam fanką brązowych mebli, właściwie wszystko w tej chwili mam w brązie, ale marsi wrzuciła te białe mebelki, te, które pokazałaś też są ładne(tylko zamiast żółtego widziałabym jakiś inny kolor - nie lubię żółtego po prostu:P) , no i zaczęłam szukać białego pokoiku dla dziecka
Ja też takie wolałam, tzn. w kolorze jasnego drewna. Są uniwersalne, do wszystkiego pasują no i nie opatrzą się szybko jak jakieś ekstrawaganckie.

W salonie mamy ciemnobrązowe, sypialnię planujemy w bieli - i stąd biały regał Expedit. Na razie tylko on jest biały, bo w sypialni jeszcze mamy od rodziców starą szafę, ciemnobrązową z połyskiem i obok położoną długą szufladę (oba meble z kompletu, typowego w latach komuny - na caaaałą ścianę No ale fenomen, bo po ponad 30 latach, z czego ok 12 w piwnicy nadal są do użytku) no i od teściowej toaletkę w jeszcze innym odecieniu brązu (ale ona jest tylko tymczasowo, bo już obmyśliłam jak przerobić drugi regał Expedit, aby był toaletkowy).
Już ostatecznie będziemy zamawiać szafę kiedyśtam jak finanse pozwolą, a skoro dziecko w drodze, to znowu się odwlecze, podobnie jak zakup łóżka (teraz śpimy na wersalce z mojego pokoju u rodziców).

Instagram

Stary 2012-06-24, 21:27   #4007
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:

super te meble!!
Cytat:
Stary 2012-06-24, 21:28   #4008
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
a to Ci rozrabiak no tak i to cale napiecie zwiazane z przeprowadzka.. spokojnie ze wszystkim zdazysz
a ta baba normalnie przez łeb powinna dostac
ojjj tak...no kurde nikt mi nie pomaga.. i nie wiem czy zdążę..
od jutra zostanie mi tydzień z kawałkiem.....
Stary 2012-06-24, 21:33   #4009
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj tak...no kurde nikt mi nie pomaga.. i nie wiem czy zdążę..
od jutra zostanie mi tydzień z kawałkiem.....
ponad tydzien to duzo czasu, dasz rade przeciez mala Ci pomaga

Stary 2012-06-24, 21:34   #4010
LadyWhisper
Zakorzenienie

Djerba szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo ja mam tyle czasu wolnego, że z chęcią bym Ci pomogła

a ta baba powinna se język odgryźć, albo nauczyć, że komentarze zostawia się dla siebie

Hosenka rozumiem - dziadkowie męża nie mogą przeżyć, że nie chcemy od nich SOLIDNEJ meblościanki, przecież TYLE miejsca mamy, szkoda, żeby ściana się marnowała

Stary 2012-06-24, 21:43   #4011
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Hej
Czasem dziedziaczki dają nam w kość, ale przecież są najkochańsze na świecie Moja dziś bez usypiania - zasnęła w foteliku na bajkach.
Niestety ludzie w Polsce nie są tolerancyjni, bo domyślam się że o to chodzi.

My mamy duży dom, więc nie ma problemu z miejscem, ale za to jest ze sprzątaniem Miesiąc temu urządziliśmy córce pokój, taki słodki, odpatrzony z katalogu i w pełni wyposażony, raczej młodzieżowy, bo jest biurko, tapczan, duża szafa, komoda itd., ale meble są w ciepłej tonacji - jasno-pomarańczowej i mają zaokrąglone wszystkie krawędzie. Do tego tapeta w słoniki na jedną ścianę i jest git

Maleństwo będzie spało u nas w sypialni, tam mam łóżeczko i komoda z przewijakiem. Jak się pojawi na świecie to córkę przeniesiemy ze spaniem do jej pokoju, bo na razie jest z nami.

Poza tym nic mi się nie chce, a najbardziej leżeć, cały czas mam mdłości Nie wybiegam myślami na przód, nie chcę sobie za bardzo robić nadziei, na razie czekam do 3 lipca (wizyta u gina), a potem zobaczymy. Podstawowe rzeczy dla maleństwa mam po córce, jeśli będzie ok to resztę kupię krótko przed porodem.

Edytowane przez suzi31
Czas edycji: 2012-06-24 o 21:47
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:46   #4012
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Djerba szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo ja mam tyle czasu wolnego, że z chęcią bym Ci pomogła

a ta baba powinna se język odgryźć, albo nauczyć, że komentarze zostawia się dla siebie

Hosenka rozumiem - dziadkowie męża nie mogą przeżyć, że nie chcemy od nich SOLIDNEJ meblościanki, przecież TYLE miejsca mamy, szkoda, żeby ściana się marnowała

ee tam daleko, tylko 8h
niby to ponad tydzień czasu, ale ja to nie codziennie się pakuję... ;/

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Hej
Czasem dziedziaczki dają nam w kość, ale przecież są najkochańsze na świecie Moja dziś bez usypiania - zasnęła w foteliku na bajkach.
Niestety ludzie w Polsce nie są tolerancyjni, bo domyślam się że o to chodzi.

My mamy duży dom, więc nie ma problemu z miejscem, ale za to jest ze sprzątaniem Miesiąc temu urządziliśmy córce pokój, taki słodki, odpatrzony z katalogu i w pełni wyposażony, raczej młodzieżowy, bo jest biurko, tapczan, duża szfa, komoda itd., ale meble są w ciepłej tonacji - jasno-pomarańczowej i mają zaokrąglone wszystkie krawędzie. Do tego tapeta w słoniki na jedną ścianę i jest git

Maleństwo będzie spało u nas w sypialni, tam mam łóżeczko i komodę z przewijakiem. Jak się pojawi na świecie to córkę przeniesiemy ze spaniem do jej pokoju, bo na razie jest z nami.

Poza tym nic mi się nie chce, a najbardziej leżeć, cały czas mam mdłości Nie wybiegam myślami na przód, nie chcę sobie za bardzo robić nadziei, na razie czekam do 3 lipca (wizyta u gina), a potem zobaczymy. Podstawowe rzeczy dla maleństwa mam po córce, jeśli będzie ok to resztę kupię krótko przed porodem.

ehe, o to chodzi ;(
Stary 2012-06-24, 21:47   #4013
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

Ładne, oglądałam je na żywo ostatnio, bo mamy wielki salon brw u nas

A te Elippe mi się szalenie podobały, jeszcze przed dzieckiem je kupiliśmy bo strasznie mnie śmieszyły, takie w stylu lat '60 no a teraz są u małej, a w naszym mamy takie:

http://brw.com.pl/pl/produkt/13379-ASU+22%2F25/8-_
http://brw.com.pl/pl/produkt/13436-A...-Pokój+dzienny
http://brw.com.pl/pl/produkt/13448-ASU+21%2F5+L%2FP/8-_
http://brw.com.pl/pl/produkt/13445-AO+20%2F5/8-_

do tego takie... jaśniutko zimno beżowe ściany

No i stolik chcemy, na jakieś 70cm wysokości, ale nie z brw- bo tam za najzwyklejszy z serii chcą 600zł, pogięło ich! zamówimy po prostu zwykły, prosty (akurat meble są takie) w kolorze wenge na targu, max 200zł damy, a jakość identyczna będzie, umówmy się
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 21:56   #4014
gochaa_p
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34903798]

Dla mnie odpada, bo materac tam kijowy. Ja taki kojec (łóżeczko turystyczne właśnie z przewijakiem ) mam u mamy, jak mała tam zostawała to spała, ale ogólnie jestem za drewnianym tradycyjnym. Poza tym mimo wszystko - tkaniny to łapacze kurzu, łatwiej drewniane czyścić [/QUOTE]

dokłądnie
a po za tym drewniane są na lata. Mój Wojtuś śpi w łóżku po moim 22 letnim aktualnie kuzynie ( a w miedzy czasie spał w nim mój chrześniak) i druga dzidzia spokojnie w nim też się wyśpi

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:

a mnie się takie retro nie podobają

ja wózek głęboki miałam nieskrętny, ale dla mnie prowadziło się go bardzo dobrze. Za to spacerówkę mam skrętną, i owszem wygodnie, ale małe koła to niestety ogromny minus, nie ma to jak pompowane.
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 22:18   #4015
LadyWhisper
Zakorzenienie

szaja śliczne meble
my mamy taki stolik z ikei
http://photos01.istore.pl/27602/photos/big/9888949.jpg 79,90 obok stał niemal identyczny za 300, do dzisiaj nie widzę róznicy

sypialnię mamy dokładnie taką
http://www.extrapunkt.pl/image/2183/A/fot_079_C26.jpg

a w salonie ten stolik właśnie i narożnik który kocham i ubóstwiam
http://www.swarzedzdesign.pl/uploads...a/exit%202.jpg

Stary 2012-06-24, 22:24   #4016
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
szaja śliczne meble
my mamy taki stolik z ikei
http://photos01.istore.pl/27602/photos/big/9888949.jpg 79,90 obok stał niemal identyczny za 300, do dzisiaj nie widzę róznicy

sypialnię mamy dokładnie taką
http://www.extrapunkt.pl/image/2183/A/fot_079_C26.jpg

a w salonie ten stolik właśnie i narożnik który kocham i ubóstwiam
http://www.swarzedzdesign.pl/uploads...a/exit%202.jpg
sypialnia

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 22:30   #4017
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

heheh widzę,że mamy podobny gust
też mi się bardzo podobają wózki retro ale moja koleżanka miała i nie była zadowolona
ale fakt, wyglądają zjawiskowo i mam wrazenie,że dzieci mają tam tak mięciusio i wygodnie
kurde w sumie można powiedzieć,że w takich nas rodzicie wozili, nie?

Cytat:
meble białe mają to do siebie,że są bardzo łatwe do utrzymania w czystości, czasem wystarczy włączyć jeden kolor w dodatkach aby odmienić charakter pokoju

ja w ostatnim czasie miałam meble w kolorze ciemnego brązu i już po prostu mi się znudziły, mimo codziennego ścierania kurzu, widać na nich każdy pyłek
dlatego teraz postawiłam na jasne kolory
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 22:32   #4018
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Lady, to sypialnię macie w sumie w naszym stylu, tyle, że my całą ciemną, ale też takie formy proste
Narożnik świetny!

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

A do tych naszych ciemnych chcę walnąć czerwone dodatki
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 22:37   #4019
marsi11
Zakorzenienie

a ja zamówiłam takie łóżko jak w załączniku
kurde tylko ono ma zagłówek ponad 3 m prawie na cały pokój
ale zakochałam się w nim od pierwszego spojrzenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sypialnia.jpg (13,9 KB, 38 załadowań)
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-24, 22:51   #4020
LadyWhisper
Zakorzenienie

no sypialnia wygląda prześlicznie, szkoda, że się rozwala łóżko dokupiliśmy przed ślubem kościelnym w kwietniu a normalnie.....trzeba uważać, żeby za bardzo nie szaleć, bo mam wrażenie, że zaraz wylądujemy na podłodze no ale Dzidzię się udało zrobić więc tak źle nie jest jedyne co się trzyma na 100% to komoda
narożnik przede wszystkim obrzydliwie wygodny, nie namówiłabym męża na niego, gdyby nie to, że na nim usiadł - nie chciał już wstać

Marsi mi ten wózek nie wygląda wygodnie do prowadzenia, ale jak kiedyś klientka z takim wózkiem wjechała mi do sklepu to normalnie.....
a faktycznie muszę mamy spytać, w jakim mnie woziła

szaja uwielbiam takie mocne akcenty

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
a ja zamówiłam takie łóżko jak w załączniku
kurde tylko ono ma zagłówek ponad 3 m prawie na cały pokój
ale zakochałam się w nim od pierwszego spojrzenia
marsi, takie....królewskie!!! zagłówek wygląda mega, jeszcze tak wystaje za łóżko, czad
u nas by nie miało szans, od ściany do drzwi mamy 150cm, jedyne łóżko jakie nam weszło to na materac 140 ale spaliśmy na 60, potem 2 lata na 100, więc 140 to dla nas królestwo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości