Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 11:30   #4051
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
My tez mieliśmy plany budowy domu, zwłaszcza, że działka by była.
Niestety ostatecznie zdecydowaliśmy się na mieszkanie w bloku - póki co finansowo byłoby bardzo kiepsko, no i mieszkać przez 2-3 lata z teściami albo moimi rodzicami niezbyt nam się uśmiechało (bo wynajmować i płacić komuś 1000 zł mijało się z celem).
Może kiedyś się zdecydujemy, choć ja wolę mieć w bloku wszystko podsunięte pod nos - nie martwić się o grzanie, odśnieżanie itp.
Jesteś pierwszą osobą, któą prócz siebie z takim myśleniem spotkałam Uff, co za ulga Nie martwić się o remonty, o dach, o to, o siamto...

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

Ja mam niestety to samo. Chociaż wczoraj nie wstawałam do wc, myślałam, że może już mi przeszło, ale dziś w nocy wszystko wróciło do normy, czyli dwie przechadzki do kibelka zaliczone
Ja wyrabiam normę: 3 wędrówki
Ale fakt, ja jeszcze wieczorem zawsze coś piję, tj 22-23, bo leki popijam. Swoją drogą, w życiu nie mogłabym lekomanką być, dla mnie połykanie tabletek jest błeeee. Rano 2 magnezy, foliowy, witaminy i duphaston - 5 tabletek. W dzień i wieczorem magnez i duphaston. 3 tabletki. ALe ok, dla Zimorodka się poświęcę
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 11:39   #4052
laurka23
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34911386]A różnej, np. akryl Kotek czy Pearl, czasem bawełna Almina, fajna jest Alizee Batik Design.

Prosto bardzo. Zaczynasz od podstawy, czyli powiedzmy (zależy jakiej wielkości chcesz, jaka gruba włóćzka i szydełko) robisz 20 oczek łańcuszka, potem robisz 20 słupków, w drugim rzędzie 19, w 3 rzędzie 18 itd... Jak masz tyle trójkątów ile chcesz, to podstawę każdego obrabiasz półsłupkami ale nie odrywasz nitki, tylko robisz kilka/kilkanaście oczek łańcuszka i bierzesz do dołączenia następny trójkąt i znów półsłupkami lecisz.

Trzymam [/QUOTE]

Dzięki za przepis będę próbować

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
o ja też idę 5go... a na którą idziesz?
Na 17. Okropnie się stresuję
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 11:40   #4053
Ewik86
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34912213]Jesteś pierwszą osobą, któą prócz siebie z takim myśleniem spotkałam Uff, co za ulga Nie martwić się o remonty, o dach, o to, o siamto...[/QUOTE]

To ja jestem trzecią, która tak myśli Mi mieszkanie w bloku pasuje bardzo, zwłaszcza jeśli chodzi o ogrzewanie. Zawsze mam ciepło, a kiedy nie pójdę np. do kumpeli do domu to u niej jest lodownia dla mnie nie do wytrzymania. Jedyne na co narzekam to balkony, u mnie mogłyby być bardziej zabudowane tak bym nie musiała widzieć sąsiadów, którzy chyba bardzo lubią przesiadywać na swoim balkonie

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 11:43   #4054
Swarovska
Zadomowienie

Witajcie

OOo za mebelkami się ostro rozglądacie a ja mam dzisiaj w zamiarze oglądać łóżeczka a czy wy już macie??

i takie pytanie polećcie mi jakieś witaminy dla kobiet w ciąży nie drogie bo te co zalecił mi gin kosztują 60zł czy to jest taka normalna cena za witaminy?

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej kochane

o 13 jadę na usg genetyczne, od rana latam do kibla z nerwów, błagam trzymajcie kciuki,żeby ne było żadnych wad, tak mnie nastraszyli tym ciałkiem żółtym powiększonym,że zaraz od zmysłów odejdę

buziaki!
wszystko będzie dobrze!
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 11:54   #4055
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
i takie pytanie polećcie mi jakieś witaminy dla kobiet w ciąży nie drogie bo te co zalecił mi gin kosztują 60zł czy to jest taka normalna cena za witaminy?
Ja zażywam Prenatal Plus

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 11:55   #4056
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie

OOo za mebelkami się ostro rozglądacie a ja mam dzisiaj w zamiarze oglądać łóżeczka a czy wy już macie??

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

wszystko będzie dobrze!
ja biorę takie : http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...-tabletek.html
Stary 2012-06-25, 11:59   #4057
e_vel
Wtajemniczenie

Hej ale dużo naklikałyście...
W sobotę byłam u lekarza i następną wizytę mam dopiero 1 sierpnia nie wiem jak ja tak długo wytrzymam.
Mężulek był ze mną i widział dzidziusia, swoją drogą strasznie ruchliwego. Ma już od główki do pupci ponad 5 cm. Miałam takie dokładniejsze to usg, lekarz pokazał nawet jak ładnie ma dzidziulek nóżki wykształcone, kolanka, stópki Chciał podejrzeć płeć ale za wcześnie jeszcze, tzn. on chyba nie był pewien ale strasznie długo patrzył. Dowiemy się pewnie za miesiąc. Coś mi się wydaje że dziewczynka... Zobaczymy. Narazie się wstrzymuję z zakupami, zwłaszcza że większość rzeczy mam, rożki, wanienkę, łóżeczko a wcześniej kołyskę, fotelik, wózek http://www.coneco.pl/pl,mustang.html tylko taki intensywny turkusowy kolor, i pudła ciuszków. Jeśli się okaże, że będzie dziewczynka to naprawdę mało rzeczy będę kupować, natomiast jeśli chłopczyk to kupię wiecej - przedewszystkim ciuszków.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Witajcie

i takie pytanie polećcie mi jakieś witaminy dla kobiet w ciąży nie drogie bo te co zalecił mi gin kosztują 60zł czy to jest taka normalna cena za witaminy?[COLOR="Silver"]

ja płacę 46 zł, biorę Feminatal już 2 bo do 12 tygodnia brałam Feminatal 1 za 28 zł.
Ja mam łóżeczko takie http://allegro.pl/lozeczko-radek-vii...413358736.html muszę je tylko odświeżyć, bo narazie córeczka w nim śpi.
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:01   #4058
eff8
Zakorzenienie

No ja też jeśli będzie dziewuszka to ciuszki już mam chociaz na niemowlaczka kupowalam takie bardziej uniwersalne na poczatku zanim plec poznalam wiec i na chlopaka cos sie znajdzie.. Wiec jak bedzie dziewuszka to kupie napewno malutko rzeczy no a jak chlopiec to bardziej trzeba bedzie sie zaopatrzyc w ciuszki

maż mi wczoraj mowił że on chyba jednak wolalby dziewczynke

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:07   #4059
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
No ja też jeśli będzie dziewuszka to ciuszki już mam chociaz na niemowlaczka kupowalam takie bardziej uniwersalne na poczatku zanim plec poznalam wiec i na chlopaka cos sie znajdzie.. Wiec jak bedzie dziewuszka to kupie napewno malutko rzeczy no a jak chlopiec to bardziej trzeba bedzie sie zaopatrzyc w ciuszki

mój też tak mówi, ale wiem że to dlatego żeby przykro nam nie było jak się okaże ze jednak nie synek
Stary 2012-06-25, 12:08   #4060
djerba
Wtajemniczenie

nie wiem dziewczyny czy wrzucałyście linka z tym wózkiem, ale spodobał mi się :

http://allegro.pl/wozek-verdi-max-3w...367731424.html
Stary 2012-06-25, 12:16   #4061
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
mój też tak mówi, ale wiem że to dlatego żeby przykro nam nie było jak się okaże ze jednak nie synek
Mój mąż nie mówi o płci dziecka. W ogóle to on nie wybiega w przyszłość. Stwierdził, że na razie trzeba poczekać z tym myśleniem o płci, imionach itp., bo nie wiadomo co może się zdarzyć. Ta jego niepewność wzięła się stąd, że jego siostra poroniła, dziewczyna kumpla też, moja koleżanka dwa razy... W sumie go rozumiem i dlatego staram się go nie wypytywać o różne rzeczy

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-25, 12:20   #4062
e_vel
Wtajemniczenie

wiem, ale jak się ma już 1 dziecko to jednak się chce wiedzieć
Stary 2012-06-25, 12:24   #4063
ania13.03
Zadomowienie

marsi trzymam kciuki bardzo mocno Bedzie dobrze, nie stresuj sie kochana

Kurcze, mnie tez to wstawanie w nocy na siku meczy, bo pozniej mam problemy z zasnieciem Zaczynam sie robic glodna i musze walczyc sama ze soba, zeby nie pojsc do kuchni i czegos nie zjesc

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:27   #4064
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, ale jak się ma już 1 dziecko to jednak się chce wiedzieć
Czy się ma dziecko czy się nie ma to się chce wiedzieć Ja sama sobie fantazjuję, mogę tylko z Wami o tym pogadać albo z mamą. Myślę, że takie gadanie jest zupełnie naturalne A mój mąż nie chce zapeszyć i już

Dominika

Alicja
Stary 2012-06-25, 12:35   #4065
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
marsi trzymam kciuki bardzo mocno Bedzie dobrze, nie stresuj sie kochana

Kurcze, mnie tez to wstawanie w nocy na siku meczy, bo pozniej mam problemy z zasnieciem Zaczynam sie robic glodna i musze walczyc sama ze soba, zeby nie pojsc do kuchni i czegos nie zjesc
Ja bym zjadła, bo jak jestem głodna to mi jeszcze bardziej niedobrze.

Instagram

Stary 2012-06-25, 12:38   #4066
e_vel
Wtajemniczenie

jejjjj... widzicie te desery na lato, które Wizaż poleca??? zastrzelę ich... mniammmm
Stary 2012-06-25, 12:40   #4067
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
jejjjj... widzicie te desery na lato, które Wizaż poleca??? zastrzelę ich... mniammmm
Ja też, bo mnie naciąga jak patrze na słodkie

Instagram

Stary 2012-06-25, 12:43   #4068
Swarovska
Zadomowienie

dzięki za rady witaminkowe!

my z mężulkiem, troche myślimy o imionach
wiecie, że jeszcze nic nie kupiłam, nawet pół śpioszka! czekam na płeć a dowiem się być może na następnej wizycie 12 lipca będę wtedy prawie w 17 tygodniu, już można zobaczyć jaka płeć?
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:48   #4069
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie, że jeszcze nic nie kupiłam, nawet pół śpioszka!
Ja też nie

Ale za to moja mama już kilka (!) lat temu kupiła w lumpeksie 2 czy 3 śpioszki, bo nie mogła sie oprzeć - są takie słodkie. Jedne są soczyście zielone w paski

W ogóle to jak kiedyś patrzyłam za śpioszkami to w naszych sklepach są jakieś takie szerokie strasznie (na moją siostrzenicę, która była chuda i długa wszystkie były jak worki na ziemniaki), a w lumpeksach można dostać zgrabne, ładne śpioszki i to już za 1-2 zł.

Instagram

Stary 2012-06-25, 12:49   #4070
Delicjanka
Zakorzenienie

Zjadłabym zapiekanki z serem żółtym i pomidorkiem jejuuuuuuuu a brat nie chce iśc do sklepu po ser!:[ niedobrzelec jeden hehe... ajjj dzisiaj ide do dentysty naprawić ząbki

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:50   #4071
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym zjadła, bo jak jestem głodna to mi jeszcze bardziej niedobrze.
No wlasnie w pierwszej ciazy tez tak do tego podchodzilam i wstawalam, zeby chociaz banana zjesc. Ale niestety skutki nocnego jedzenia byly widoczne bardzo szybko wiec tym razem postanowilam byc silniejsza

Wiecie co? A mi kompletnie wszystko jedno czy bedzie chlopiec czy druga dziewczynka. Byleby zdrowe i nie blizniaki Ostatnio mam takie mysli: "a co jakbym teraz urodzila jeszcze dwojke?"

18.01.2013 - Lili
Stary 2012-06-25, 12:53   #4072
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie

Ale za to moja mama już kilka (!) lat temu kupiła w lumpeksie 2 czy 3 śpioszki, bo nie mogła sie oprzeć - są takie słodkie. Jedne są soczyście zielone w paski

W ogóle to jak kiedyś patrzyłam za śpioszkami to w naszych sklepach są jakieś takie szerokie strasznie (na moją siostrzenicę, która była chuda i długa wszystkie były jak worki na ziemniaki), a w lumpeksach można dostać zgrabne, ładne śpioszki i to już za 1-2 zł.
W pepco ostatnio była promocja na śpioszki za 4.99
Ja jeszcze nie mam nic, oprócz bujaczka który mama mi przywiozła haha pewnie dopiero jak poznamy płeć będziemy kupować
Najważniejsze żeby było zdrowe, aj aj ..

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 12:58   #4073
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

wiecie, że jeszcze nic nie kupiłam, nawet pół śpioszka! czekam na płeć a dowiem się być może na następnej wizycie 12 lipca będę wtedy prawie w 17 tygodniu, już można zobaczyć jaka płeć?
czasem już w 13 tygodniu można zobaczyć Chyba ze się Maluszek dupcią odwróci :P
Ja z zakupami też czekam na poznanie płci

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Ja też nie

Ja dla córci jak w ciązy byłam i wiedziałam jaka płeć to przepiękne rzeczy nakupiłam w lumpkach. I są niezniszczalne
Stary 2012-06-25, 13:06   #4074
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Ja dla córci jak w ciązy byłam i wiedziałam jaka płeć to przepiękne rzeczy nakupiłam w lumpkach. I są niezniszczalne
To prawda Rzeczy z Nexta czy z Marks&Spencer na przyklad, mozna prac i prac i wygladaja jak nowe. Czasem lepiej kupic uzywke z takiej lepszej firmy niz mase ciuszkow z tanszych
Ps. dziewczyny, moze bedziecie wklejac zdjecia swoich zakupow dla maluszkow? Uwielbiam te wszystkie malenkie ubranka

Ja ostatnio odkupilam od kobiety cala wielka reklamowe ubranek, wszystkie firmowe i jak noweczki Ale to dla chlopca bo dla dziewczynki juz mam Jak bedzie druga dziewczynka to je komus sprezentuje, bo naprawde zal bylo nie kupic

18.01.2013 - Lili
Stary 2012-06-25, 13:11   #4075
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
To prawda Rzeczy z Nexta czy z Marks&Spencer na przyklad, mozna prac i prac i wygladaja jak nowe. Czasem lepiej kupic uzywke z takiej lepszej firmy niz mase ciuszkow z tanszych
Ps. dziewczyny, moze bedziecie wklejac zdjecia swoich zakupow dla maluszkow? Uwielbiam te wszystkie malenkie ubranka

Ja ostatnio odkupilam od kobiety cala wielka reklamowe ubranek, wszystkie firmowe i jak noweczki Ale to dla chlopca bo dla dziewczynki juz mam Jak bedzie druga dziewczynka to je komus sprezentuje, bo naprawde zal bylo nie kupic
ja napewno będę fotki zakupów wstawiać ale to dopiero za miesiąc dwa, chyba ze wyszukam neutralne w wielkim pudle po córeczce i Wam pokażę :P
Stary 2012-06-25, 13:15   #4076
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość

o taka kołyska mi się podoba : http://www.eminet.pl/pietrus-kolyska...nowa-p-43.html

może i z baldachimem
śliczna djerba, i wcale niedroga!!! Też się muszę zastanowić do dużego pokoju jak znalazł

Cytat:
Ale się dziś źle czuję, wyjątkowo ... Mdłości się nasiliły, w trakcie mycia zębów porządnie mnie naciągnęło, później w trakcie jedzenia ...
Wczoraj wstałam po 10 i zdecydowanie lepiej się czułam. No ale co zrobić, do pracy muszę wstawać o 6.30
dlatego ja rano jak jestem sama to nie myję zębów, chociaż mam fioła na tym punkcie bo ponad 3 lata nosiłam aparat i trzeba było mega dbać o higienę zębów. Nie ma szans, żebym na czczo zęby umyła

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej kochane

o 13 jadę na usg genetyczne, od rana latam do kibla z nerwów, błagam trzymajcie kciuki,żeby ne było żadnych wad, tak mnie nastraszyli tym ciałkiem żółtym powiększonym,że zaraz od zmysłów odejdę

buziaki!
kochana będzie dobrze, trzymam kciuki !!!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Ja też w nocy latam, dzisiaj byłam o 2 i 4 rano a tak zazwyczaj o 5 rano wstaje bo już nie mogę wytrzymać
ja zanim pójdę spać to latam do kibla 3-4 razy i za każdym razem mam torsje, wczoraj mąż do mnie - po co Ty latasz do wc co chwilę jak Cię tak tam mdli? Gdzie Ci się mieści tyle tych sików? no i standardowo, 2, 4, i jak mąż wstaje to 7

Cytat:
My śpimy na łóżku 140 i jak dla mnie jest ok. Co prawda niekiedy na siebie nacieramy w nocy, ale przeważnie jest miło i wygodnie Ale faktem jest, że gdybyśmy mieli większą sypialnię to i łóżko byśmy wzięli większe, ale ogólnie nie narzekam
no dla nas super, jak wcześniej spaliśmy to całą noc przytuleni do siebie, teraz osobno, mam wrażenie, że się gubimy

Cytat:
To ja jestem trzecią, która tak myśli Mi mieszkanie w bloku pasuje bardzo, zwłaszcza jeśli chodzi o ogrzewanie. Zawsze mam ciepło, a kiedy nie pójdę np. do kumpeli do domu to u niej jest lodownia dla mnie nie do wytrzymania. Jedyne na co narzekam to balkony, u mnie mogłyby być bardziej zabudowane tak bym nie musiała widzieć sąsiadów, którzy chyba bardzo lubią przesiadywać na swoim balkonie
ja podobnie, chociaż tak czy siak marzę o domu, ale nie wyobrażam sobie, ja pracuję, mąż, kto by się zajmował ogrodem? Ja takiej dłubaniny nie cierpię...... Dlatego jak będziemy kupować mieszkanie to co najmniej 100m2, jakiś kompromis chociaż

Cytat:

też nic nie kupiłam, oglądać sobie oglądam, ale boję się na razie......

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:16   #4077
lukinia
Raczkowanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34912213]Jesteś pierwszą osobą, któą prócz siebie z takim myśleniem spotkałam Uff, co za ulga Nie martwić się o remonty, o dach, o to, o siamto...
[/QUOTE]
o przepraszam, jeszcze ja tez sie wszyscy w glowe stukaja, ale jak juz bede miec ta gore kasy to zdecydowanie wole ogromne mieszkanie z tarasem na nowym osiedlu i w miare blisko centrum niz jakikolwiek dom - mieszkalismy przez rok i mi sie odechcialo - kanalizacja, dach, podjazd - wszystko bylo na naszej glowie i w gole nie mozna sie bylo nim nacieszyc, aaa no i jeszcze koszmarne ogrzewanie - mrozy stulecia a czlowiek ciagle marznie i jeszcze sie boi o rachunki, podziekuje za te przyjemnosc
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:26   #4078
mala_19kw
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Tak czytam o tych waszych zakupowych szaleństwach i jestem w szoku ze tak szybko ruszyłyscie
Ja póki nie znam płci dziecka nie bede szaleć. Poza tym nie chce wybiegac za daleko w przyszłość,wole cierpliwie zaczekać na odpowiedni moment.
Podejrzewam ze dopiero w sierpniu poznamy płeć i wtedy zacznę powoli sie rozglądać za rzeczami dla malucha. Najważniejsze zeby dziecko bylo zdrowe,resztę załatwi sie z czasem
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:32   #4079
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja planuję pierwsze zakupy dopiero listopad/grudzień, chociaż bardziej skłaniam się ku grudniowi...... Ale oglądam oglądam, orientuję się co i jak, to przecież nie zaszkodzi

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 13:37   #4080
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
ja planuję pierwsze zakupy dopiero listopad/grudzień, chociaż bardziej skłaniam się ku grudniowi...... Ale oglądam oglądam, orientuję się co i jak, to przecież nie zaszkodzi
Ja też na razie nie planuję zakupów. NO CHYBA, że przez przypadek zobaczę coś kompletnie urzekającego to pewnie trudno będzie mi się oprzeć. Nie mam jednak zamiaru specjalnie szukać.

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości