|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perełki zdobywamy bo w sh'ndach się kochamy - nasze łowy i zdobycze - cz.XIII
Mam do Was ogromną prośbę. Kupiłam sobie dziś w sh piękną maxi i... nie wiem, czy ją nosić
. Czy ona mnie nie poszerza w biodrach za bardzo? Proszę o szczere opinie, bo nie wiem, czy mogę w niej na miasto wyjśc
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perełki zdobywamy bo w sh'ndach się kochamy - nasze łowy i zdobycze - cz.XIII
spódnica na pewno poszerza poprzez zakładki
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#1683 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to ja wrzucę coś swojego ze wczoraj ![]() -koszulka candy rocket -koszulka dunnes -koszulka next -koszulka oasis -koszulka river island -szorty papaya razem jakieś 11 zł w ogóle było jeszcze tyle super rzeczy (fioletowe, miętowe rurki, czerwone marmurkowe szorty, spódniczki sukienki w kwiatki, koszule bez rękawów) ale duże rozmiary
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
||
|
|
|
#1684 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tylko czekam na przelanie kaski i ruszam do lumpka w ramach odstresowania się, ale to we wtorek.
|
|
#1685 | |
|
BAN stały
|
dziewczyny, mam pytanko..
czy kupujecie stroje kąpielowe w sh ? ja dzis sobie weszłam do mojego (2 dni po dostawie, wiec myslalam ze nic ciekawego nie upoluje) ale kupiłam sobie: zwykły, czarny doł do stroju - na taki polowałam, zeby miec do bandażowej rózowo-czarnej góry z new yorkera, do ktorej juz nie było dołu, ombre/cieniowane bikini całość w odcieniach różu, udało mi sie dorwać i górę i doł, różowa góra plus jakiś inny różowo pomaranczowy doł (paski). Za całość 9 zł ;p. jestem zachwycona zakupami (jak sie wypierze wrzuce foty) ale kurcze.. to taka troche - bielizna jednak.. czy jak dodam duuuzo proszku i zaleje to duza ilością wrzątku z czajnika to bedzie ok ? ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez Koteczka89 Czas edycji: 2012-06-23 o 15:26 |
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis bylam na łowach , upolowałam pare rzeczy ale dosc drogo, cóż raz sie zyje
![]() - t-shirt I Love NY 11 zł - bluzka z boskimi rekawami (jest taka bardziej kremowa a nie biała) - 15 zł -spodnio/tregginsy 19 zł -koszulka z pszczółką - nowa jest ale tez 15 zł Jeszcze sukienke mala czarna (potem zdjecie wstawie bo sie suszy) 20 zł i mala czarna mini
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystko skąd jestes?? moze wspolne lumpy ?
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja okolice Tarnowskich Gory, Czestochowy
Czasem w katowicach bywam, a ty ? Wprawdzie troche drogo ale zaowolona jesem ![]() Jeszcze sukienke mam ale to potem wstawie foto
|
#1689 |
|
Zakorzenienie
|
ja z Rud Śląskiich;p
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie az tak daleko, ile masz do Bedzina ? Tam podobno jest dosc spory ciucholand
Eee w sumie 50 km najblizsza trasa mam do Ciebie Ale bedzin bylby akurat pol na pol
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2012-06-23 o 20:43 |
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jaki jest w Będzinie ale u mnie są 2ogromniaste i ponoc te małe własnie tam sie zaopatrują:d
|
|
#1692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z lumpa mam nawet majtki ale te były nowe z metkami i naklejkami więc też je tylko wyprałam. Nie brzydzę się ale są osoby, które myślą inaczej, zależy jak ty się będziesz z tym czuć. Nie przesadzałabym z tym wrzątkiem żeby nie zniszczyć strojów. Może już lepiej wsadź je do woreczka i włóż do zamrażalnika na dobę czy dwie, ujemna temperatura zabija zarazki a nie jest tak szkodliwa dla ubrań jak wrzątek.
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Mysle że jak się coś porządnie wypierze (kostium, który wygląda jak nowy/stan bdb) to można go spokojnie nosić
|
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
apel do wszystkich
![]() jak znajdzie ktoś kiedyś glany albo buty podobne to proszę dajcie znać ![]() bardzo mi zależy, rozm 38 39.
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa to z czym ja tu do ludzi hehe, ja musze min 25km jechac zeby do lumpa wiekszego troche wejsc A stroje kapielowe dwa kupilam, i bylam juz w jednym i nic mi nie ma Ale po kupnie wrzucilam do goracej wody i potem do pralki z innymi rzeczami.
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam mala czarna
Wygnieciona po praniu - nie chcialo mi sie prasowac
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1698 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
osobiscie bardziej odpychajace dla mnie jest noszenie widocznie uzytkowanych butow bo takowych (nie mowie o trampkach) nie idzie uprac, owszem mozna zdezynfekowac, dokupic wkladke it ale slady uzytkowania i tak pozostana i mysl, ze czyjes stopy sie w nich pocily porzadnie mnie odpycha. majtasy potraktuj odplamiaczem do kolorowych, co do wrzatku to nie wiem czy nie wplynie on zle na "gumowatosc" materialu. ja jak nie wiem czym cos potraktowac to traktuje spirytem :P czy on cos dziala-nie wiem ale glowa wtedy spokojniejsza :P ---------- Dopisano o 02:48 ---------- Poprzedni post napisano o 02:43 ---------- Cytat:
jesli moge wyrazic swoja opinie to zdecydowanie nie szkoda psuc takiej figury tego typu "kiecą".
|
||
|
|
|
#1699 |
|
BAN stały
|
Upolowałam wczoraj Levisy demi curve skinny za 18 zł
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
tak Was podczytuję i w końcu też się musiałam pochwalić najnowszymi nabytkami
![]() Cytat:
też jeszcze niewyprasowana, Jane Norman - 4złkoronkowy z primarka - 2zł czarny gorset, h&m - 2zł czerwona z dużą ilością sznurków, widok od tyłu, atmosphere - 2zł i dzisiejsze: różowy kardigan bez guziczka (ale zapasowy wszyty w metkę się ostał!), silk+angora, Vila - 3zł szare spodnie z new look - 3zł nietoperz - 3zł niebieska bluzeczka z triumpha - 3zł z dłuższym tyłem i złotą nitką (na zdjęciu wyszła beżowa, to te ciemniejsze paski) z topshop - 3zł
Edytowane przez andune Czas edycji: 2012-06-25 o 17:00 Powód: ekhm... nie umiem czytać |
|
|
|
|
#1702 |
|
Raczkowanie
|
Dawno mnie tu nie bylo ale czytam was caly czas, podziwiam wszystkie wasze zdobycze i gul mi skacze z zazdrosci
W koncu zebralam sie do kupy i obfocilam swoje nawet najdrobniejsze nabytki z ostatnich kilku miesiecy.1. Misiek (nówka) - 3 zł 2. Słonik - 1 zł 3. Kapcie futrzaki - 12 zl 4. Sandały (nówki) - 6 zł 5. Termofor z pokrowcem - 3 zł 6. Kolczyki - 5 zł 7. Spinki i grzebyki - 1,04 zł 8. Mała torebka-worek - Atmosphere - 4,50 zł 9. Kubek Unicef od Rogera Moora - 4,30 zł 10. Pudełko na naszyjnik, który u mnie pełni rolę paletki na cienie - 4 zł (zakupiony oczywiście bez cieni )1.jpg10.jpg9.jpg11.jpg4.jpg5.jpg 12.jpg6.jpg 13.jpg16.jpg |
|
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
#1704 |
|
Raczkowanie
|
cd....
11. Stanik Caprice dla Debenhams - 0,40 gr 12. Majtasy: - La senza - 1 zł - 2 pary Primark - 3 zł/szt 13. Opaska na oczy do spania - 1 zł 14. Gra na PC - 0,47 gr 15. Płyty (sklepowe oryginały) 3zł/szt: - Will Young - Friday's child - Will Young - Let it go - Paul Young - From time to time - All Saints - All Saints - Rammstein - Mutter (brak foto) 16. Płyty (gazetówki): - Mozart 2cd - 0,50 gr - Pavarotti 2cd - 0,50 gr - Barry Manilow - 2 zł 17. Pasek - 0,97 gr 18. Spodnie od pidżamy Secret Possessions - 4 zł 19. Spodenki Papaya (nówki) - 6,50 zł 20. Spódnica 'frotka' George - 1 zł 3.jpg18.jpg17.jpg19.jpg20.jpg21.jpg 27.jpg22.jpg 2.jpg23.jpg |
|
|
|
#1705 |
|
Raczkowanie
|
cd.....
21. Legginsy 'lateksowe' - 12 zł 22. Jeansy proste O Lala - 8,50 zł 23. Jeansy w lekki dzwon Almost Famous - 13 zł 24. Jeansy rurki River Island - 13 zł 25. Sweter Per Una dla Marks&Spencer - 7 zł 26. Bluza z krótkim suwakiem na karku George - 11 zł 27. Koszula długi rękaw George - 6 zł 28. Koszula krótki rękaw New Look - 4 zł 29. Narzutka 'z farfoclami ' Debenhams - 5 zł30. Narzutka z marszczonymi rękawami Originals - 5 zł 8.jpg24.jpg25.jpg26.jpg29.jpg31.jpg34.jpg30.jpg28.jpg35.jpg |
|
|
|
#1706 |
|
Raczkowanie
|
cd....
31. Szorty moro New Look - 6 zł 32. Sukienka New Look - 2,60 zł 33. Sukienka z gumą na biuście Kupu Kupu - 12 zł 34. Bokserka waterfall Denim Co - 2 zł 35. Koszulka zwyklak NFC - 0,30 gr 7.jpg32.jpg 33.jpg37.jpg 36.jpg Oczywiście kilka rzeczy mi się zapomniało obfocić więc wrzucę następnym razem. Kocham lumpki Jak sobie przypomnę, że jeszcze rok temu wstydziłam się do nich wchodzić to śmieję się sama z siebie |
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
tak was podglądam i czasami po prostu siedzę tak :
![]() a ja dzisiaj 'wytargałam' takie buciki <3
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na początku lumpkowania miałam etap kupowania wszystkiego, co wydało mi się w miarę ok i za rozsądną cenę. Teraz już, że tak powiem z tego wyrosłam i kupuję tylko coś w czym na pewno będę chodzić i tylko potrzebne rzeczy. Rezygnuję z tzw pierdół, które często albo zajmują miejsce w szafie, albo kurzą się na półce.
|
#1709 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

. Czy ona mnie nie poszerza w biodrach za bardzo? Proszę o szczere opinie, bo nie wiem, czy mogę w niej na miasto wyjśc

Ale bedzin bylby akurat pol na pol