|
|
#1351 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
* dziekuje bardzo, nowa fryzuraa.. troche płacze... bo chciałam zapuscic..ale ciezko mi to szło .. nie znosze wywijajacych sie wlosów na ramionach ;P
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nachodzi na ciemniejszy kolor niż mam, ale nie wiem bo długo schodziłam do tego co mam
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale po pierwsze nie wiem jak bym wyglądała a do blondu byłoby mi baaaardzo ciężko zejść
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już miałam ciemne kolory i wydaje mi się, że mi ładniej w takim jak mam teraz
|
|
|
|
#1355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie sie udalo kupic fajny kostium Triumpha za 90 zl na allegro a propos nazwy sklepu "Moda plus size" jest bardzo ok zeby byc skutecznym nie da sie uniknac pewnych faktow, bo inaczej grupa docelowa sie nie zjawi
|
|
|
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja od niepamiętnych czasów rozjasniam i ponoc ładnie mi w takim kolorze - wyglada naturalnie ![]() ale wiadomo, kobieta zmienną jest i chciałaby czegoś nowego
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chciałam jakiś miodowy brąz, w av niewiele widać ale mam teraz takie włosy właśnie. |
|
|
|
|
#1358 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja non stop mam czarny .... z przerwą na takie ogniso rodo czerwone tej zimy ..ale jak widac wrocilam do czarnego... choć szczerze wolalabym jakis fajny brazik z nutką wisni ;p ...ale jak pomysle, ze mam rozjasniac wlosy... i znow niszczyc je max... to wole jednak odpuscic |
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
mraau, wydaje mi się, że ładnie Ci w czarnym i skoro się dobrze czujesz to po co włoski osłabiać?
|
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do nazwy sklepu to podoba mi się propozycja mraau "Big is beautiful", ewentualnie "Big and beautiful", "Big and beauty" .... jak jeszcze wymyśle coś co będzie w miarę sensowne, dam znać
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za zainteresowanie dziewczyny
|
|
|
|
#1362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak naprawę taki sklep miałby wzięcie jakby były w nim normalne ceny. Fajne ciuchy są w forever 21 , dorothy perkins, new look tylko że tam czasami te rzeczy dla nas są trochę workowate.... :/ Szkoda, że nie ma projektnata który w logicznej cenie robiły fajne projekty.... eh... BiB - super nazwa!! a na dole wyjaśnione skąd to się wzięło fajny projekt graficzny nazwy i pięknie rzuca się w oczy !! Kasiunia, ta sukienka na poprawny, caaaała ty zupełnie nie w moim stylu ale w twoim w 10000%
|
|
#1363 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ciesze sie, ze sie spodobalo !!---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
oj tam oj tam ... lubie pokombinować ...
|
||
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do włosów mam miliony specyfików, stosuję pielęgnację bezsilikonowa od listopada zeszłego roku Olejuję, maskuję, mam półprodukty z których robię piskacze i tuninguję maski![]() Temat rzeka ![]() Zapraszam do tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post34918719 wiele ciekawego się tu dowiesz ![]() A co do włosków, to wkleję ci moje ostatnie zdjęcie
|
|
#1365 |
|
Marudziara
|
A oto moje spodnie z sh za 2 zł
i bluzka, którą dostałam od firmy Awanti noszę rozmiar 46-48
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny zestaw - bluzka rewelacja!
|
|
#1367 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez mialam dlugi czas czarne ale zeszlam pasemkami i mam obecnie czekoladowy plus jasne pasemka chyba wkoncu to moj kolor ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1368 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z pewnością go prześledzę ;pCytat:
A do mnie dotarła dziś sukienka z halensa, którą miałam zamiar założyć na poprawiny... i oczywiście jest za duża chyba czeka mnie wizyta u pani krawcowej :p
|
||
|
|
|
#1369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pasuje Ci ! też bym chciala jasniejsze może karmel + braz czekoladowy .. no ale to odlegle marzenia narazie jest jak jest i nie jest źle:P
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Przyczajenie
|
Dobry Wieczór
)Jestem Asia Czytam Was dziewczyny od niedawna, w zasadzie od tygodnia ) Wówczas dowiedziałam się, że idę na wesele no i zaczęłam poszukiwania sukienki ) I tak mi wyskoczyło to forum :0 oczywiście wszystkie sukienki od Danvery już poogladałam i podoba mi się ta co ma na sobie mraau. W zwiazku z tym mam do Ciebie Mraau pytanie - bo mam bardzo podobną figurę do Ciebie ( tak mi wyglada ze zdjęcia) - jaki brałas rozmiar tej sukienki? bo mi się wydaje że 52/54 moze być na mnie jednak trochę za luźny w biodrach a 48/50 pewnie bedzie za mała w biuście, powiedz mi ona się jakoś naciąga (niby pisze że tak), bardzo widać jak się człowiek spoci?nadaje się na wesele?pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź )
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
|
#1374 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Pytania nie do mnie kierowane, ale nie mogę się powstrzymać - trafiłaś w mój czuły punkt, mam straszny problem z poceniem się, a wybierając ubrania zawsze głównym kryterium jest to, aby nie było widać moich mokrych pleców - czyli albo warstwy w upalne dni, albo czerń Kupując sukienki z Danvery, po "obmacaniu" stwierdziłam, że może nie będzie źle... Nałożyłam fioletową, pojechałam na uczelnie i po wyjściu z samochodu uświadomiłam sobie, że mam mokry tyłek, plecy, strasznie to wyglądało... I cóż, mają piękne kolory, ale już wiem, że niestety nie dla mnie... Mam czarną, granatową i one pod tym względem są ok, i pewnie tylko takie będę kupować - no może jeszcze grafit jako tako będzie się sprawował, pewnie sprawdzę
|
|
|
#1375 |
|
Raczkowanie
|
w rozmiarze plus size tez mozna swietnie wygladac i tak sie czuc.
|
|
|
|
#1376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Asia Rozmiar brałam 52/54 ... troche mnie przeraził...(myślałam ze górna granica moja to 48 ) ale chyba sa max zawyżone te rozmiary .. moja mamuśka brała 46/48 a w zyciu nie kupuje takiego rozmiaru... tylko 42/44. Trzeba koniecznie patrzeć na wymiary - jakie podane są na stronie z danym rozmiarem. Sukienka jest dość elastyczna - dekolt jest tak uszyty, ze można go powiększyć/ pomniejszyć poprzez zachodzące na siebie zakładki. Sukienka - ta którą dodałam ostatnio - ta taka zakładkowa z przodu - zależnie od bioder - bardziej się rozchyla:P .... ja mam straszny kompleks kolan i tego co nad nimi i roche sie krepuje w niej wyjśc bez rajstop .... natomiast w tej drugiej - szarej (dodałam wczesniej + z białym sweterkiem ) jest ok ... nie widać kolan :P. Niestety mam jakieś straszne odchyły na ich temat i nikt mi nie przetłumaczy że tak jest u kobiet +Plusek. Mniejsza o to ... - musisz sobie dokładnie sprawdzić wymiary - ja bym wzięła większą - nie lubię opiętych ciuchów bo mi widać wszystko to ...co widoczne nie powinno być a jeśli masz w figurę bez..... rożnych fałdków (fałdek?) to weź bardziej przy ciele - nie trzeba wtedy tuszować niczego jak u tej pani -- (choć pewnie jakaś bieliznę opinającą ma tak sądzę.. ;P )Sukienka którą ja mam (ta granatowa) jest opięta dość w biodrach ... mam je strasznie szerokie ;/ ale jakos to wyglada.. nie jest źle :P ... jak sie schudnie to bedzie git http://www.pudelek.pl/artykul/41211/...size_seksowna/ bardzo bym chciała taką kieckę - jak ta czerwona ale niestety.... moje mankamenty nie pozwalają na dzień dzisiejszy na to. Co do pocenia - nie mogę się wypowiedzieć - mało się pocę. |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gdzie kupujecie stroje kąpielowe?
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam w Lidlu
czerwony a poprzedni mam z C&A
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

* dziekuje bardzo, nowa fryzuraa.. troche płacze... bo chciałam zapuscic..ale ciezko mi to szło .. nie znosze wywijajacych sie wlosów na ramionach ;P

a do blondu byłoby mi baaaardzo ciężko zejść

....

a jeśli masz w figurę bez..... rożnych fałdków (fałdek?) to weź bardziej przy ciele - nie trzeba wtedy tuszować niczego jak u tej pani -- (choć pewnie jakaś bieliznę opinającą ma tak sądzę.. ;P )