|
|
#14881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
OLivko,
mój piesiu też tak miał... od samego początku chorował... wiecznie weterynarz, zastrzyki,leki... usypiać chcieli go 2-3 razy w roku, bo podobno to już był jego czas... a koniec nadszedł znacznie później... przeżył 17 lat więc wszystko jeszcze moze być dobrze
|
#14882 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Olivkaa , ja rozumiem twoją rozpacz... Sama kiedys kusiałam psa uspać, owczarka niemieckiego, który byl ze mną całe dzieciństwoo szarpałam go zawsze za uszy, miałam wszędzie te jego kłaki i w ogóle odkąd pamiętam, zawsze był w domu pies...a później był chory po kolei ...rak prostaty, coś mu sie z uchem zrobiło, to jak mu wycieli jakąs gulkę to poźniej mu ucho opadło...i był taki z oklapniętym uszkiem...a owczarkom to te uszy zawsze w szpic stoją... i taka sierota chora już była Poźniej się okazało, że ma jakiegoś guza w zolądku czy coś który sobie pływa i jak pęknie to i tak zdechnie, więc szkoda było żeby się męczył. Uspaliśmy go. Miałam tylko jednego psa... Aż się łezka w oku kręci jak to pisze ... Mimo tego, jestem za tym, że psa trzeba uspać jak jest bardzo chory bo sie tylko męczy
|
|
#14883 |
|
Wtajemniczenie
|
no i po weekendzie ma ze cztery strony do poczytania
![]() chwale się na szybko i na forum bo zachwycona jestem i może któraś też skorzysta kupiona z przeceny w sklepie internetowym solar za 69zł, nie dość że świetnie leży to jeszcze pod spodem ma na cycuniach drugą warstę materiału zakończoną pod piersiami gumeczką, świetnie rozwiązanie, materiał nie spłaszcza piersi i super przylega pod biustem uwydatniając go. nad piersiami jest też szeroka trzymająca guma.mam też taką bluzeczke z mango ale zwykłą bez tego pod spodem tylko elastyczna no i nie ma porównania jak obie leżą. mam też do oddania nowy cielisty staniczek M&S r.65F ścisły doskonale leży na piersiakach ale na mnie ciut ciasny obwód a żebra mam krzywe i fiszbina mi nie daje go nosić. jak któras chętna to znaka dać
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-06-25 o 12:40 |
|
|
|
#14884 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
olivka szkoda dwojego pieska, ale może jeszcze da się coś zrobić. Wiem jak to jest stracić ukochanego zwierzaczka, moja suczka wpadła 3 lata temu pod samochód, bo jakiś dureń na osiedlu jechał jak wariat
|
|
|
|
#14885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#14886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14887 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuje dziewczyny za info sporo mi to pomogło (szperałam tylko ogolnikowo a tam to same superlatywy, nie szukalam konkretow o spartolonych op.) ;p
|
|
|
|
|
#14888 |
|
Zakorzenienie
|
horo mam nadzieje ze bedzie dobrze, predzej czy pozniej bede musiala sie z nia pozegnac no ale jeszcze nie teraz
![]() ![]() gwen 6 lat temu uspałam mojego kochanego psa chował się ze mna od urodzenia ale nie dało sie nic robic miał raka prostaty i przerzuty wszedzie na świeta kupiliśmy nasza mała psinke ukoiła ból a teraz sama tak cierpi ale powiedziałam sobie ze nie chce juz wiecej miec psa ja za bardzo uczuciowa jestem![]() Darling znam ten ból tez miałam pieska który wpadł pod samochód pluje sobie w brode do tej pory ze pozowoliłam dziatkowi zabrac go na spacer![]() Lece sie szykowac do weterynarza z moja mała pod kroplówke ![]() Buziakii ![]()
|
#14889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Luknij na mój podpis, tam sa dane moich implantow
|
|
#14890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wogóle całą posturę np. w tej sukience małej czarnej do kolana albo w spodenkach bo ciągle się odchudzasz i ciężko stwierdzić czy faktycznie jesteś ogrąglasek z mikrodekoltem czy może masz jakieś zwidy i niepotrzebnie tracisz energię na urojone kompleksyJa tak mam dosyć wszelkich sztywnych, gąbczastych, pushapowo- fiszbinowych, że na sam widok takiego biustonosza mnie odrzuca, marze o sportowych, materiałowych bez żadnych drutów i gąbek - nawet ten co dostałam od dr jest dla mnie przecudowny bo cała miska wypchana jest moim cycem - no bajka - ale nie wiem może na początku każdy tak ma a potem to się zmienia?zabulek propozycja Twojego usztywaniaczo-zbliżacza jeszcze upiorniejsza dziewczyny ja jeszcze nie wyrzuciłam moich pushapów - mam coś podobnego do tego co zabulkowego z linka, pięknie zapakuję i niech idzie w dobre ręcę, ohhhh jak zbliża i wypycha i jak niemiło sztywny jest - polecam Mya dzięki za szczegółowy opis pielęgnacji moje też z dużymi rozstępami i nie najmłodsze więc potrzebna im podwójna troska
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-25 o 14:42 |
|
|
|
|
#14891 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
Dziekuje raz jeszcze za tak mile komentarze pod fotkami Te co chca podotykac zapraszam teraz sie nie wstydze stanika sciagnac aaa no i oczywiscie na swiezo upieczony chlebek bo wlasnie mam w piekarniku ![]() Jooasi sliczny tez staniorek a jaka sukiennicha miodzio ![]() moze i ja fotki moich nowych bluzeczek porbie to wrzuce Gwen kozackie to mnie sie najbardziej spodobalo ![]() Ise widze Cie bylas na tym basenie ?? i jak w ogole Twoje cycunie?
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-06-25 o 14:24 |
|
|
|
#14892 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i zrezygnowałam z przeciwbólowych, na noc też Rano miałam problem z podniesieniem się bo już dosyć płasko śpię a mięśnie się tak zastały, że nie dałam rady ale spoko, teraz sprawdzałam i wstaję Oczywiście czytam Was uważnie i wiem, że oszczędzanie się jest ważne dla ich przyszłego wyglądu także nie przeginam Sama się dzisiaj ubrałam i w spodnie i w bluzkę, rozsuwaną oczywiście i tez jestem zboczona bo sobie je dotykam przez biustonosz i wiem, że na golasa też będę to robiła z dziką przyjemnością, mało tego jak widzę Wasze takie piękne to też bym je chętnie dotknęłaissabeli to ja już lecę, pędzę, gnam na chlebuś i macanko Olivkaa trzymaj się dziewczyno jakoś
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-25 o 14:50 |
|
|
|
|
#14893 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
KLAUDUŚ a no moj chłop sie martwi bardzo o mnie , boi sie że komplikacje bedą . I nie chce żebym w przyszłości przez te piersi miała jakieś problemy ze zdrowiem . Oczywiście ciagle mi powtarza ze zawsze miał dziewczyny z małym biustem , bo taki mu sie podoba i nie lubi dużych cycków . Ze moje uwielbia i ze wcale tego nie potrzebuje. Ja jemu za każdym razem mówię ze to nie chodzi o to co jemu sie podoba i czy on je lubi czy nie , tylko chodzi o mnie i o to jak ja sie czuje z moimi piersiami . A ja tez mam mieszane uczucia co do implantów i są dni ,że myśle sobie że ok. Są małe ale nie takie brzydkie i w grubym Staniku wyglądam dobrze . A są dni ze mnie to wkurza i mam tego dosyć a pózniej wchodzę na forum i czytam jak jedna z dziewczyn pisze juz po paru miesiącach od operacji , ze cos ja martwi bo jeden chyba cos na lewo czy prawo ucieka itd. I to mniewlasnie przeraża ze po jakimś czasie cos sie jednak z nimi dzieje i to nie jest tak ze robimy sobie cycki i juz zawsze są piękne i idealne . Z naturalnymi tez jest tak ze mięsa wiecznie piękne i młode ale tu dochodzi ryzyko zdrowia , komplikacje mogą sie pojawić nawet po paru latach . I tak dalej jestem w ciemnej dupie .... Ale jednak nie odpuszczam i dalej nad tym intensywnie myśle każdego dnia . A moj mąż mówi że gdyby nie te wszystkie lęki ze coś będzie nie tak to by chciał bo wie ze ja będę wtedy szczęśliwa." Ale boje sie o Ciebie " tak mówi . |
|
|
|
|
#14894 |
|
Raczkowanie
|
Belseno no to fajnie
ja tez szybko zrezygnowalam z lekow bo po co sie faszerowac Bardzo podobnie znosisz jak ja ja w sumie od poczatku wszystko sama robilam tylko zawsze rano kts mnie za karczycho pchnac musial bo od samego poczatku spalam prawie na plasko no i ciezko wstac bylo ale tak pozatym to nawet lepetynke umylam chyba w 4 dobie powolutku i jakos poszlo aaaa tylko kroic mi ciezko bylo wiec raczej tego nie robilam o i tyle buziaki kochana
|
|
#14895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#14896 |
|
Rozeznanie
|
Oj bo ja zaglądam ale mam mało czasu pisać i w ogóle bo się chyba już za niedługo będe broniła
i zostanę panią mgr z piersiami :d allalalaaa wiec tak zerkam odpoczywając od przygotowań!Nie było basenu jeszcze przyznam się ale jak nie urok to sraczka :/ :P ciagle mi się coś dzieje... ale mam wczasy w Egipcie zaklepane wiec będe musiala tam pływać tak czy siak :P ehhehehe o pokażę światu swoje piersi ))
|
#14897 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wczoraj wróciłam z imienin teściowej tylko z mężem
tak sie zapominamy ze jej nie ma . A ja oczywiście punkt 7 sie obudziłam bo ona tak zawsze sie budzi i dopiero przypomniało mi sie ze ona u dziadków a jak dziś rano do babci zadzwoniłam to moja malutka krzyczała tata ? , tata? Oliwka. Przykro mi z powodu twojego pieska , rozumiem Cię tez kiedyś to przeżyłam . BELSENO miło słyszeć jak szybko wracają Ci siły ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Dziewczyny właśnie byłam u Issabel w albumiku . przepiękne ma te piersi!!!Jak to miło popatrzeć na piękne kobiece ciało Chyba cos ze mną nie tak bo krew mi szybciej krąży ! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Joasi piękna ta bluzeczka ..... Jak ja bym chciała nosić takie topy odkrywajace ramiona .nie noszę takich bo nie ma sie na czym trzymać
|
|
|
|
#14898 |
|
Zadomowienie
|
dzieki mya za kremiki
|
|
|
|
#14899 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Joasi super ta bluzka, wygląda po prostu rewelacyjnie.
![]() Littaleya powiem Ci, że ja jeszcze nie wiem co to znaczy bo nie mam jeszcze dzieci, ale mam ukochaną chrześnicę, za którą strasznie tęsknię. Lada dzień będzie miała roczek, zastanawiam się co jej kupić . Niestety mała mieszka daleko ode mnie i strasznie tęsknię za nią, bo widuję ją dość rzadko
|
|
|
|
#14900 |
|
Raczkowanie
|
Po dwoch tygodniach bo bylam zmuszona no lekko nie bylo ale jakos dalam rade .Aczkolwiek dwa razy bym walnela bo skretu sie takiego nie ma hehhe ale na szczescie nic sie nie stalo
![]() Littaleya a dziekuje bardzo az zem sie czerwona zrobila ![]() Ise o prosze super Egipt i Twoje slicznosci mhm ... Ja dzisiaj na basen zamierzam udezyc ale kurcze nie moge kupic jednoczesciowego stroju wr.. jakies ciasne wszystkie na gorze i ciagna mi w dol cycki wiec dzisiaj w moim paskowym bikini sie wybiore lo matko ale mam stresa
Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-06-25 o 16:05 |
|
|
|
#14901 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A na prezent to np. śliczne malutkie kolczyki , branzoletka lub łańcuszek . Zależy ile kasy chcesz wydać . Może jakaś fajna edukacyjna zabawka , rowerek taki trzy kołowy . A może pieniądze rodzice zawsze najlepiej wiedza czego dziecko potrzebuje . ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#14902 |
|
Raczkowanie
|
kochane kupilam stroj jednoczesciowy i smigam dzis na basenik
|
|
#14903 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę bo może i ja mam na taką ochotę Ja to się od razu skręcam jak pomyślę 65-choć teoretycznie to nasz rozmiar Cytat:
mam nadzieję, że psiak ma się lepiej po kroplówce.A psów nie powinni mieć ludzie którzy nic nie czują, pozbawieni uczuć- a nie tacy jak Ty Zastąpić jednego psiaka drugim to zły pomysł- ale dać domek innemu maluchowi to najlepsze co można po jakimś czasie zrobić. Nie bój się żalu, tęsknoty i bólu- to są najbardziej ludzkie z uczuć Ja to sobie tak wyobrażam, że wszystkie moje zwierzaki są gdzieś tam, na tęczy i biegają szczęśliwe. Koty z chomikami , żółwie z psiakami, ptaszki i króliczki hihi no ciekawe co rybki robią I kiedyś pójdę z nimi na spacer .. Mój psaik ma teraz 7 lat- z trwogą myślę kiedy to zleciało. I zawsze jak o tym pomyślę to biorę tego łobuza na spacer - hi bo ja to chyba nawet bardziej lubię te spacery niż on I to co mogę- to cieszyć się tymi chwilami dopóki są. Cytat:
![]() Ty je wyceń porządnie - niech poczują że zapłaciły Cytat:
akurat chlebek dojdzieKURDE!!!- Big Grin zielona mordka mi nad postem wlazła, nie mam pojęcia skąd hihi i nie umiem jej usunąć, bardzo proszę nie brać jej pod uwagę , to jakaś samowola jest
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-06-25 o 21:28 |
||||
|
|
|
#14904 | |
|
Zakorzenienie
|
ObserwujeCie
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
więc może być cieżko Super że idziesz- ale nie ma lekko, prosimy o zdjęcia kostiumu. Ja oczywiści basen nadal mam w planach- ale jak Gwen pójdzie to i ja chyba będę musiała
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2012-06-25 o 21:54 |
|
|
|
|
#14905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- wolne żarty ! Ja już raz byłam !na baseniku...wieć wiesz
|
|
#14906 |
|
Zadomowienie
|
HEJOS HEJOS
JOASIII słoneczko...weszłam dziś na forum na chwilę,oblukalam ten topik i los chciał ze znalazłam się obok solara ![]() ![]() i domyśl się co się później działo... dziękuję że nam tu go pokazałaśLITALLEYA ojj znam te tęsknoty za dziećmi..syn teraz 1 raz był na zielonej szkole 2 tyg i ciężko...a z moją córcią rozstałam się najdłużej na 3 dni kiedyś a tak to zawsze razem,chociaz w przyszłym tyg pojadą z moją mamą na działeczkę do lasu i my będziemy 2 dni tu i 2 dni tam co do tż twojego,to go rozumiem i się nie dziwię,kocha to się martwi,zależy jak ty do tego podejdziesz,ja też się bałam jak cholera,mam dzieci to o nich przede wszystkim myślę,ale tyle ile te piersi dały mi radości to wiem tylko ja![]() MAYA leć do solara..ja Ci dobrze radzę
|
#14907 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen z największą przyjemnością Ci go oddam
dawaj adres na priv mam nadzieję, że Twoich żeberek dusił nie będzie bo same miseczki świetnie leżą ![]() Mya jak Ci się wzorek podoba to bierz a do takich piersi są po prostu stworzone tylko jeszcze nie wiem czy odwage w sobie znajde na miejskie występy bo nigdy się jakoś nie obnażałam---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Klaudek no jakże się cieszę że się przydałam świetne są, no nie?? super ten niby staniczek pod spodem ja też mam ochote na drugi, na stronce jest z taką jakby łódeczką, marynarski i chyba się skuszę gładkie też wcześniej były ale już ni ma lecę oblukać zakupki![]()
|
|
#14908 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
juz nie pamietam kiedy mogłam w spokoju posiedziec wieczorkiem na forum![]() Byłam dzis z moja sunia na kroplówce, jutro ostatni dzien i mozed wyjma jej ten welfron bo ciagle mysle ze ja to boli ![]() belseno ja tez mam nadzieje ze psinka wyzdrowieje, musze byc cierpliwa. Mya wielkich zmian to ja nie widze psinka jak była osowiała tak i jest moja psikne kupiliśmy po 8 miesiacach od smierci pierwszego psiaka. Ciagle rozpaczałam i nie mogłam pogodzic sie z tym ze musialam go uspac. Ja to wszystkie zwierzeta kocham, miałam chyba wszystkie nawet szczury i myszy hihi mam nadzieje ze jej sie polepszy i ze narazie nie bede musiala z nia sie zegnac
|
#14909 |
|
Zadomowienie
|
Ja też muszę sobie coś kupić
A na moje żelowe cycki czystadwadzieściapjenć nie bedzie za duzy? O dziwo mi to 65f pasuje... Już ci daję na priva adres... chociaż po tych wyciekach to ja sie boje cokolwiek pisać w tych wiadomościach ![]() I jak ja sie teraz odwdzięczę Ci dobra kobieto
|
#14910 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen całusza dasz
mamy takie same obwody więc bedzie dobry jak nic, dając go na forum właśnie o Tobie myślałam.jak jeszcze nie klepnęłaś adresu to Ci podam maila i tam go puścisz
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

pamietam jak miała chyba z 5 miesiacy zdychała mi na rekach
ESy florESy (.)(.) 
i sa bliziutko okraglutkie ale bez efektu piłek 

to mnie sie najbardziej spodobalo 

Ja to się od razu skręcam jak pomyślę 65-choć teoretycznie to nasz rozmiar
mam nadzieję, że psiak ma się lepiej po kroplówce.
hihi i nie umiem jej usunąć, bardzo proszę nie brać jej pod uwagę , to jakaś samowola jest
dziękuję że nam tu go pokazałaś
a do takich piersi są po prostu stworzone tylko jeszcze nie wiem czy odwage w sobie znajde na miejskie występy bo nigdy się jakoś nie obnażałam