kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-25, 19:56   #1021
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj na prześwietleniu i jednak z kolanem ok... Lekarz myślał, że to naderwana(?) łąkotka, ale dzisiaj się wszystko wyjaśniło.... Po prostu mega stłuczenie i kolano po prostu napuchło
Co to jest żeby w sobotę nie miał kto mi zrobić prześwietlenia?
dobrze, że to nic poważnego, ale to skandal, ze musialaś się martwić aż do dziś!
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Wczoraj po egzaminie strasznie nakrzyczałam na Tż, w sumie to nawet nic złego nie zrobił pozłościłam się, popłakałam sobie, emocje opadły bo strasznie się odenerwowałam przed egz i byłam później do wieczora kochana zaraz po egzaminie Tż'cik zabrał mnie nad wodę i się opaliłam... trochę na czerwono ale grunt że nie muszę dziś nigdzie wychodzić a do jutra zblednie Świetnie się wczoraj z nim bawiłam, kilka godzin spędziliśmy w wodzie nad jeziorkiem , byl taki kochany całował mnie po rączkach , gładził po policzku. Było tak jakby się dopiero o mnie starał
super bardzo fajnie, ze Ci się układa i w szkole i z TŻem . kiedy ślub?

niedługo idę na wesele, wrrrrrrrrrr........ nienawidzę takich imprez

siostra zrobiła mi muffinki, a dla taty tartę z jakimiś megaśnymi owockami
Tata już wyszedł ze szpitala, ma łapkę w gipsie

a tymczasem zrobiłam sobie przerwę od nauki i oglądam pamiętniki z wakacji -

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 20:32   #1022
psyhe666
Zakorzenienie

Bandzia, no martwiłam się zwłaszcza, że lekarz już wiesz, wymyślał co mi może być i się zestresowałam i nakręciłam niepotrzebnie...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:07   #1023
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
;(
to zbyt wcześnie................. ......................
nie wiem co napisać.

doceniam! ale nie kontroluję złośliwości, tonu głosu, irytują mnie pytania, albo tłumaczenie, co jest na obiad, gdzie znajdę obiad, gdzie idę, z kim = traktowanie mnie jak gówniary
Ale naprawdę doceniam zawsze na pytanie o autorytet odpowiadam, że jest nim mój Tata

Masz rację, powinnam go docenić. Co z tego że uważam go za autorytet, skoro niekoniecznie okazuję mu to.......

Wiesz, moja przyjaciółka straciła Ojca w baaardzo młodym wieku, byłam wtedy przy niej, coś okropnego, nie powinno się tak dziać..

pisałaś nam o swoich wakacyjnych planach?
Ehh, ja miałam dwa latka, jak zmarł. Jednego dnia był zdrowy, drugiego zawał i już go nie było. Nawet go nie pamiętam.

Tata na pewno zachowuje się tak, bo Cie kocha... może i jest trochę nadopiekuńczy... ale pomyśl, że są osoby które za jeden dzień takiej ojcowskiej nadopiekuńczości dałyby baaardzo wiele...

Opowiadałam, jedziemy na road trip do Chorwacji

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Ja mam obsesje na punkcie ciemnych butów, więc pewnie takie bym wybrała.. Chociaż te beżowe są takie piękne! A do opalonej nogi to już w ogóle
Strasznie mi się podobają, najbardziej te, które Chiara Ferragni miała tu. W ogóle czy tylko ja uważam, że ona jest najidealniejsza na świecie? Większe cycki jej dać i zmieniam orientację

A tak w ogóle, to KLUB!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:41   #1024
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Ehh, ja miałam dwa latka, jak zmarł. Jednego dnia był zdrowy, drugiego zawał i już go nie było. Nawet go nie pamiętam.

Tata na pewno zachowuje się tak, bo Cie kocha... może i jest trochę nadopiekuńczy... ale pomyśl, że są osoby które za jeden dzień takiej ojcowskiej nadopiekuńczości dałyby baaardzo wiele...

Opowiadałam, jedziemy na road trip do Chorwacji

Strasznie mi się podobają, najbardziej te, które Chiara Ferragni miała tu. W ogóle czy tylko ja uważam, że ona jest najidealniejsza na świecie? Większe cycki jej dać i zmieniam orientację

A tak w ogóle, to KLUB!
Kiedy i na jak długo ta Chorwacja?
MI się ta laska w ogóle nie podoba, nie przepadam za Nią. Zbyt często ubiera się beznadziejnie albo po prostu przeciętnie i nudno - mając tyle kasy to grzech się tak ubierać! No i nic w Jej urodzie mnie nie zachwyca, nie mówię, że jest brzydka, ale raczej taka znośna. No i jest jakoś masakrycznie wysoka .

Co do zachowania wobec rodziców - sprawdza się stara, dobra prawda, że się nie docenia tego, co się ma, dopóki się tego nie straci oraz, że każdemu się wydaje, że on ma najgorzej/inni mają lepiej .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:51   #1025
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam z Nią dzisiaj u dentysty, bo miała umówione spotkanie.. Coś Jej porobiła i we wtorek leci robić 3 kanały.
Pani Doktor do mnie, że mnie nie poznała! Że Młoda już wcale nie taka młoda, a jaka ładniutka Uwielbiam tą kobietę.. Opalona, fajnie ubrana, włosy spięte, lekka biżuteria, szczuplutka.
Jak to młoda już nie taka młoda? ja bym walnęła focha

Cytat:
Monia, u nas już od jakiegoś czasu tak jest... Mojej przyjaciółki dziadek sobie rozciął trajzegą palca i musiała jechać do miasta obok, bo u nas by mu od razu nie zszyli
Ale normalne pogotowie u Was jest?

Cytat:
a tymczasem zrobiłam sobie przerwę od nauki i oglądam pamiętniki z wakacji -
Pozdrów Papcia od nas i życz powrotu do zdrowia

Obejrzyjcie na tvn player "Słońce woda totalna swoboda" czy jakoś tak

Cytat:
Bandzia, no martwiłam się zwłaszcza, że lekarz już wiesz, wymyślał co mi może być i się zestresowałam i nakręciłam niepotrzebnie...
Do mnie ostatnio przyszła kobieta z kurzajką na palcu, lekarz powiedział jej, że to może być nowotwór była taka wystraszona i spanikowana, że aż mi jej żal było i nie wcisnęłam gówna tylko zaproponowałam najlepszy preparat jaki mieliśmy

Idę smarować stópki i malować paznokcie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 21:51   #1026
karola_plm
Rozeznanie

Winyl - przeniosłam do klubu.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:23
Stary 2012-06-25, 22:33   #1027
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Kiedy i na jak długo ta Chorwacja?
MI się ta laska w ogóle nie podoba, nie przepadam za Nią. Zbyt często ubiera się beznadziejnie albo po prostu przeciętnie i nudno - mając tyle kasy to grzech się tak ubierać! No i nic w Jej urodzie mnie nie zachwyca, nie mówię, że jest brzydka, ale raczej taka znośna. No i jest jakoś masakrycznie wysoka . .
ja nie wiedzialam co to za laska, serio ;D
bloggerki mnie załamują, naoglądam się blogow i nie chce mi sie patrzec w lustro, nie chce mi sie isc do garderoby ;p - stad ta niewiedza. ostatnio zdecydowanie bardziej lubie laski na YT

Winyl - odczep sie od wzrostu ja dalabym jej ok. 165
(aa; apropo wzrostu, ostatnio wpadłam już na to, dlaczego nasza Aga chciałaby być wysoka :P przeciez to siatkarka! bystra jestem? taaak, czasami potrafię zaskoczyć! )
z tego co na szybko przejrzałam, rzeczywiście ubiera się dość zachowawczo, porównałabym ją do naszej Kasi.
też je tak odbieram. "mieć tyle kasy to grzech się tak ubierać" - hehe no ale cóż, o gustach się nie dyskutuje
nie wiem tylko czemu wśród lasek z blogow kroluje tendencja do postarzania sie.
czasami podgladam ulubienice Psyhola, Jessie, śliczna z niej dziewczyna, ale raczej operuje ciagle tymi samymi ubraniami. moze i dlatego mam do niej sentyment

A Karola, buty na zdjeciu wyglądają calkiem nieźle jestem wysoka, wiec dla mnie po prostu ten koturn jest niepotrzebny; i jakos tak nie umiem ich ogarnać ;p podobaly mi sie jeszcze te buty w jakims teledysku, chyba cheryl cole ( sucz xD)
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Pozdrów Papcia od nas i życz powrotu do zdrowia

Obejrzyjcie na tvn player "Słońce woda totalna swoboda" czy jakoś tak

Idę smarować stópki i malować paznokcie
1.
jutro rano bede w domu, powiem mu: tatoooo masz pozdrowienia od dziewczyn z wizazu " .

2. jutro przy owsiance obejrze ;D uwielbiam PzW ale najlepsze () jest to, ze te wiejskie zachowania Polakow ktore oni tam eksponuja - rzeczywiscie funkcjonuja ;D
3. tez musze . walne róż

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-06-25 o 22:36
Stary 2012-06-26, 00:54   #1028
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
bloggerki mnie załamują, naoglądam się blogow i nie chce mi sie patrzec w lustro, nie chce mi sie isc do garderoby ;p - stad ta niewiedza. ostatnio zdecydowanie bardziej lubie laski na YT

Winyl - odczep sie od wzrostu ja dalabym jej ok. 165
(aa; apropo wzrostu, ostatnio wpadłam już na to, dlaczego nasza Aga chciałaby być wysoka :P przeciez to siatkarka! bystra jestem? taaak, czasami potrafię zaskoczyć! )
z tego co na szybko przejrzałam, rzeczywiście ubiera się dość zachowawczo, porównałabym ją do naszej Kasi.
też je tak odbieram. "mieć tyle kasy to grzech się tak ubierać" - hehe no ale cóż, o gustach się nie dyskutuje
nie wiem tylko czemu wśród lasek z blogow kroluje tendencja do postarzania sie.
czasami podgladam ulubienice Psyhola, Jessie, śliczna z niej dziewczyna, ale raczej operuje ciagle tymi samymi ubraniami. moze i dlatego mam do niej sentyment

A Karola, buty na zdjeciu wyglądają calkiem nieźle jestem wysoka, wiec dla mnie po prostu ten koturn jest niepotrzebny; i jakos tak nie umiem ich ogarnać ;p podobaly mi sie jeszcze te buty w jakims teledysku, chyba cheryl cole ( sucz xD)

1.
jutro rano bede w domu, powiem mu: tatoooo masz pozdrowienia od dziewczyn z wizazu " .

2. jutro przy owsiance obejrze ;D uwielbiam PzW ale najlepsze () jest to, ze te wiejskie zachowania Polakow ktore oni tam eksponuja - rzeczywiscie funkcjonuja ;D
3. tez musze . walne róż
Bania, ale Ty masz normalny wzrost z zakresu tych wyższych, a Ona jest przeeekichanie wysoka (coś koło 190cm?).
Nie rozumiem tych Twoich kompleksów, chciałabym mieć takie problemy jak Ty . Ciesz się, nie musisz nosić niewygodnych szpilek, masz długie nogi, mniej widać jak przytyjesz, bo ma się gdzie rozłożyć ... Same plusy .

XOXO
Stary 2012-06-26, 06:56   #1029
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, ale Ty masz normalny wzrost z zakresu tych wyższych, a Ona jest przeeekichanie wysoka (coś koło 190cm?).
Nie rozumiem tych Twoich kompleksów, chciałabym mieć takie problemy jak Ty . Ciesz się, nie musisz nosić niewygodnych szpilek, masz długie nogi, mniej widać jak przytyjesz, bo ma się gdzie rozłożyć ... Same plusy .
Ale mam nadzieję, że nie myślisz, że moimi problemami są kompleksy :P Kompleksy to kompleksy; a problemy to zupełnie inna bajka :P
Nie wiem, może kompleksy wynikają właśnie z problemów Kiedy mam jakiś fajny, beztroski czas, żyję pełnią szczęścia, to kompleksy są wysysane przez jakiś magiczny odkurzacz a jak mam problemy, zmartwienia, to znowu się pojawiają

Masz rację, ze nie mam powodów do narzekań, niektórzy mają gorzej, wiele gorzej, i zapewne nie chciałabym postawić się w ich sytuacji; powinnam docenić to, co mam; ale niestety na tle wyglądu wiele z nas ma mega zajawke ;p ciągle chcemy wyglądać lepiej. dziewczyny same się nakręcają, kreując wizerunek nie tyle taki, który odpowiada im samym, ale też trochę taki, który budzi gula u innych; czyt. chcemy wyglądać przenajlepiej ;p

czasami cieszę się, ze jestem wysoka, ale ja uwielbiam szpilki :P i krew mnie zalewa, gdy większe zainteresowanie niż ja budzi dziewczyna na szpilkach, niższa ode mnie. ona może być śliczna, świetnie ubrana, przecież nie jest powiedziane, że to szpilki są tym elementem przykuwającym wzrok. Ale ja i moja schiza tłumaczymy sobie w duchu - no i widzisz; założyła szpilki i patrz jaka jest atrakcyjna ;p

nie wiem czy ktos zrozumial , ale juz nie mam czas tlumaczyc o co mi chodzi i musze leciec, a buu. ;(
milego dnia

Stary 2012-06-26, 07:24   #1030
psyhe666
Zakorzenienie

Waga ruszyła
so trójka maybe.

Stary 2012-06-26, 07:36   #1031
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam nadzieję, że nie myślisz, że moimi problemami są kompleksy :P Kompleksy to kompleksy; a problemy to zupełnie inna bajka :P
Nie wiem, może kompleksy wynikają właśnie z problemów Kiedy mam jakiś fajny, beztroski czas, żyję pełnią szczęścia, to kompleksy są wysysane przez jakiś magiczny odkurzacz a jak mam problemy, zmartwienia, to znowu się pojawiają

Masz rację, ze nie mam powodów do narzekań, niektórzy mają gorzej, wiele gorzej, i zapewne nie chciałabym postawić się w ich sytuacji; powinnam docenić to, co mam; ale niestety na tle wyglądu wiele z nas ma mega zajawke ;p ciągle chcemy wyglądać lepiej. dziewczyny same się nakręcają, kreując wizerunek nie tyle taki, który odpowiada im samym, ale też trochę taki, który budzi gula u innych; czyt. chcemy wyglądać przenajlepiej ;p

czasami cieszę się, ze jestem wysoka, ale ja uwielbiam szpilki :P i krew mnie zalewa, gdy większe zainteresowanie niż ja budzi dziewczyna na szpilkach, niższa ode mnie. ona może być śliczna, świetnie ubrana, przecież nie jest powiedziane, że to szpilki są tym elementem przykuwającym wzrok. Ale ja i moja schiza tłumaczymy sobie w duchu - no i widzisz; założyła szpilki i patrz jaka jest atrakcyjna ;p

nie wiem czy ktos zrozumial , ale juz nie mam czas tlumaczyc o co mi chodzi i musze leciec, a buu. ;(
milego dnia
No przecież wiem, żartuję .
Oj Bania, Bania, ja po prostu bym chciała, żebyś sobie uświadomiła, że to jest bez sensu . Założę się, że jesteś jedyną osobą, której to przeszkadza. Poza tym i tak tego nie zmienisz, więc lepiej to zaakceptować i być szczęśliwą niż zamartwiać się niepotrzebnie, szkoda życia .

Wczoraj po ponad połowie ćwiczeń z Ewką, stwierdziłam, że to nudne i wyłączyłam . Chyba mi przeszedł ewkoszał. Zobaczymy co będzie na nowej płycie, a póki co chyba się wezmę z BBL, chociaż się zastanawiam czy to takie dobre rozwiązanie, bo potrzebuję też czegoś na brzuch i na ręce.

Psyhol

XOXO
Stary 2012-06-26, 07:42   #1032
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl senk ju!

No ja jestem niska i nawet to lubię tylko na początku to było frustrujące jak miałam 51-52 w udzie co stanowi prawie 1/3 mojego wzrostu
so trójka maybe.

Stary 2012-06-26, 08:17   #1033
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl senk ju!

No ja jestem niska i nawet to lubię tylko na początku to było frustrujące jak miałam 51-52 w udzie co stanowi prawie 1/3 mojego wzrostu
Ja kiedyś uważałam, że 170cm to idealny wzrost i miałam nadzieję tyle mieć, no ale nie wyszło . Ale absolutnie jestem zadowolona z mojej karłowatości, jak tylko będę chuda to będzie idealnie .

XOXO
Stary 2012-06-26, 08:39   #1034
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

moniaaa u mnie to samo! drugie piętro, winda, a paczki nie wniesie
a co do przekrętu z walizką, dooooobre

karola butki na zdjeciu wyglądają całkiem fajnie

pyshe brawo! u mnie waga też ruszyła..

winyl a ja jakoś nie mogę się wziąć za Ewkę a co do BBL, tam też są super ćwiczenia na brzuch i ręce. Na ręce są ćwiczenia z ciężarkami, na maxa męczące a masz może gumę do fitnessu?
a ciężarki polecam 1,5kg. wydaje mi ,że takie wystarczą.

bania zgadłaś! zawsze chcialam być wyższą, bo brakowało mi do grania w siatkę... inne dziewczyny z mojej drużyny skakały jak kangury, a ja niska musiałam wiecznie stać na obronie w polu wgl. wydaje mi sie,że gdybym była nieco wyższą, byłabym pewniejsza siebie...

laura niech mamusia wraca szybko do zdrowia

alexis uwieeeelbiam jak tż traktuje mnie tak, jakbyśmy się dopiero poznawali

ehh.. wczoraj moja mama miała wypadek na rowerze. musiała szybko zjechać z ulicy na chodnik, bo jechał jakiś wariat i by sie nie zmieściła z nim na drodze!! przeleciała przez kierownicę, jest cała w siniakach, ranach, stłuczeniach... najgorszej przy łokciu, bo wpadła na jakiś kamień i ma dosłownie dziurę.... masakra!
cała zakrwawiona pojechała z moim tatą do szpitala. po kilku godzinach powiedzieli,że wszystko jest dobrze i że może wracać do domu. dostała jakieś zastrzyki, mnóstwo opatrunków i dzisiaj idzie jeszcze do swojego lekarza po chorobowe...
ostatnio też się przewróciła na rowerze i miała strasznie zdartą skorę na nogach i rękach. wczoraj znowu takie coś.. ajjj

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 10:22   #1035
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

3. tez musze . walne róż
Pozdrowiłaś tatę?

Ja w ogóle nie łażę po blogach, czasami wejdę na Tuskowy bo mam w zakładkach

Ja zrobiłam brzoskwiniowy na stopach i dłoniach ale chyba zmienię chociaż na rękach bo tak szaro i ponuro za oknem, przyda się trochę koloru

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

ehh.. wczoraj moja mama miała wypadek na rowerze. musiała szybko zjechać z ulicy na chodnik, bo jechał jakiś wariat i by sie nie zmieściła z nim na drodze!! przeleciała przez kierownicę, jest cała w siniakach, ranach, stłuczeniach... najgorszej przy łokciu, bo wpadła na jakiś kamień i ma dosłownie dziurę.... masakra!
cała zakrwawiona pojechała z moim tatą do szpitala. po kilku godzinach powiedzieli,że wszystko jest dobrze i że może wracać do domu. dostała jakieś zastrzyki, mnóstwo opatrunków i dzisiaj idzie jeszcze do swojego lekarza po chorobowe...
ostatnio też się przewróciła na rowerze i miała strasznie zdartą skorę na nogach i rękach. wczoraj znowu takie coś.. ajjj
Uuu to niedobrze Mój tata właśnie w takiej sytuacji tak walnął kolanem w krawężnik,że skończyło się operacją i 2m-cach o kulach Niby taka głupota,a jaka niebezpieczna i jak się może skończyć.

Wiecie, że mój tż jest właśnie z tych co np.:idą i nagle pocałuję w czoło, ucho, rękę itd.? Ma takie niekontrolowane odruchy, na początku jakoś nie mogłam się przyzwyczaić,że siedzę i nagle mlask w kolano, a teraz mnie to rozczula i najlepszy sposób na pokonanie focha,ale nie powiem mu tego

Gratuluję spadku i Psyche też

U mnie dzisiaj:
-1kg.
-0.5cm. w udzie/biodrach/talii,
-1cm. w boczkach
-2cm. w cyckach ale przeżyję, od 46 dni odchudzam się i to pierwszy cyckowy spadek :P
Stary 2012-06-26, 10:28   #1036
psyhe666
Zakorzenienie

Monia gratki!

Chcę mieć mniejsze cyckiiiiiii!!!!!
46 dni już???????
Zmień sobie w podpisie Mnie to mobilizuje i to mega i cieszę się wtedy jak głupia
so trójka maybe.

Stary 2012-06-26, 11:09   #1037
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
hej

moniaaa u mnie to samo! drugie piętro, winda, a paczki nie wniesie
a co do przekrętu z walizką, dooooobre

karola butki na zdjeciu wyglądają całkiem fajnie

pyshe brawo! u mnie waga też ruszyła..

winyl a ja jakoś nie mogę się wziąć za Ewkę a co do BBL, tam też są super ćwiczenia na brzuch i ręce. Na ręce są ćwiczenia z ciężarkami, na maxa męczące a masz może gumę do fitnessu?
a ciężarki polecam 1,5kg. wydaje mi ,że takie wystarczą.

bania zgadłaś! zawsze chcialam być wyższą, bo brakowało mi do grania w siatkę... inne dziewczyny z mojej drużyny skakały jak kangury, a ja niska musiałam wiecznie stać na obronie w polu wgl. wydaje mi sie,że gdybym była nieco wyższą, byłabym pewniejsza siebie...

laura niech mamusia wraca szybko do zdrowia

Mam ciężarki 2kg, więc spróbuję z nimi . Gumę tzn. taką z rączkami, czy taki kawał silikonopodobnego materiału? Bo to drugie mam .

I tak dobrze, że nic poważnego się nie stało ! Ale to pokazuje (jak i przypadek Taty Moni), że tak niewiele trzeba, żeby sobie zrobić krzywdę .

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Pozdrowiłaś tatę?

Ja w ogóle nie łażę po blogach, czasami wejdę na Tuskowy bo mam w zakładkach

Ja zrobiłam brzoskwiniowy na stopach i dłoniach ale chyba zmienię chociaż na rękach bo tak szaro i ponuro za oknem, przyda się trochę koloru

Uuu to niedobrze Mój tata właśnie w takiej sytuacji tak walnął kolanem w krawężnik,że skończyło się operacją i 2m-cach o kulach Niby taka głupota,a jaka niebezpieczna i jak się może skończyć.

Wiecie, że mój tż jest właśnie z tych co np.:idą i nagle pocałuję w czoło, ucho, rękę itd.? Ma takie niekontrolowane odruchy, na początku jakoś nie mogłam się przyzwyczaić,że siedzę i nagle mlask w kolano, a teraz mnie to rozczula i najlepszy sposób na pokonanie focha,ale nie powiem mu tego

Gratuluję spadku i Psyche też

U mnie dzisiaj:
-1kg.
-0.5cm. w udzie/biodrach/talii,
-1cm. w boczkach
-2cm. w cyckach ale przeżyję, od 46 dni odchudzam się i to pierwszy cyckowy spadek :P
Jesteś moim miSZCZem : cojest:

Odchudzasz się już aż 46 dni?

XOXO
Stary 2012-06-26, 11:32   #1038
Loriette
Zakorzenienie

Monia, Psyhe gratuluję :brawo:

Bania mam dokładnie taki sam problem. Dziewczyna jest niższa ode mnie, ma krótkie nogi, ale ma na stopach szpilki, więc pewnie podoba się facetom bardziej ode mnie

Jadę dzisiaj na zdjęcia do legitymacji studenckiej, bo muszę podesłać do systemu rekrutacyjnego.
W piątek wyniki matur, a ja jestem wręcz pewna, że się nie dostanę..

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 17:43   #1039
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

Bania mam dokładnie taki sam problem. Dziewczyna jest niższa ode mnie, ma krótkie nogi, ale ma na stopach szpilki, więc pewnie podoba się facetom bardziej ode mnie

Jadę dzisiaj na zdjęcia do legitymacji studenckiej, bo muszę podesłać do systemu rekrutacyjnego.
Jesteście głupki leśne!

XOXO
Stary 2012-06-26, 19:31   #1040
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam ciężarki 2kg, więc spróbuję z nimi . Gumę tzn. taką z rączkami, czy taki kawał silikonopodobnego materiału? Bo to drugie mam .

I tak dobrze, że nic poważnego się nie stało ! Ale to pokazuje (jak i przypadek Taty Moni), że tak niewiele trzeba, żeby sobie zrobić krzywdę .
oooo 2kg ja bym spuchła
to drugie a jaki kolor?

no dokładnie... nawet w domu można się powaznie uszkodzić

Cytat:
głupoty gadasz

moniaaa gratulacje!!

Stary 2012-06-26, 21:20   #1041
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
oooo 2kg ja bym spuchła
to drugie a jaki kolor?

no dokładnie... nawet w domu można się powaznie uszkodzić

głupoty gadasz

moniaaa gratulacje!!
2 kg, a 1,5kg to przecież nie jest taka duża różnica, nie strasz mnie
Po wczorajszej Ewce mam zakwasy w nogach i ... pod pachami .
A gumę mam granatową .

XOXO
Stary 2012-06-26, 21:53   #1042
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia gratki!

Chcę mieć mniejsze cyckiiiiiii!!!!!
46 dni już???????
Zmień sobie w podpisie Mnie to mobilizuje i to mega i cieszę się wtedy jak głupia
Masz rację, moim zdaniem mniejsze cycki sprawiają wrażenie lżejszej figury, przynajmniej ja tak mam u siebie ale w sumie cm spadają z obwodu biustu i z obwodu pod biustem, więc na jedno wychodzi

Miałam zmienić podpis i prąd wyłączyli
Noo 46 dni, a nawet trochę więcej bo przełomowa data to 28 kwietnia, tylko potem po 3 dniach kilka dni załamania i zaczęłam od nowa, więc liczę od 10 maja :P Wszystko mam w zeszyciku i tabelkach zeszycik mam ten sam od yyy ... 4-5 lat cały zakreślony tabelkami i notatkami

Cytat:
Ja kiedyś robiłam przysiady z wodą w plecaku bo nie miałam ciężarków i też fajnie było

Cytat:

Dziewczyny, nie wbijajcie sobie do głowy takich debilizmów
Jak laska siedzi z miną "wszystkie są ładniejsze ode mnie" to choćby była 7 cudem świata to nic to nie pomoże :P Trzeba trzymać głowę wysoko jak księżniczka, uśmiechać się promiennie (nawet jak się siedzi obok koleżanki o połowę chudszej:P), przyciągać spojrzeniem bo jeśli same nie będziemy się czuły jak milion dolarów to nikt tak o nas nie pomyśli

Marudzisz, kiedy podają listy przyjętych

Cytat:
2 kg, a 1,5kg to przecież nie jest taka duża różnica, nie strasz mnie
Po wczorajszej Ewce mam zakwasy w nogach i ... pod pachami .
A gumę mam granatową .
Wszem i wobec ogłaszam,że przyrządy do ćwiczeń powinny być w ładnym różowym odcieniu, wtedy wszyscy, nawet ja! z przyjemnością bym po nie sięgała granatowa guma do ćwiczeń-co to to nie
Teraz wiem dlaczego szary motylek leży i się kurzy,ale za to różowym hh kręciłam często dopóki nie wywaliło swojej zawartości na cały pokój
Stary 2012-06-26, 22:04   #1043
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację, moim zdaniem mniejsze cycki sprawiają wrażenie lżejszej figury, przynajmniej ja tak mam u siebie ale w sumie cm spadają z obwodu biustu i z obwodu pod biustem, więc na jedno wychodzi

Miałam zmienić podpis i prąd wyłączyli
Noo 46 dni, a nawet trochę więcej bo przełomowa data to 28 kwietnia, tylko potem po 3 dniach kilka dni załamania i zaczęłam od nowa, więc liczę od 10 maja :P Wszystko mam w zeszyciku i tabelkach zeszycik mam ten sam od yyy ... 4-5 lat cały zakreślony tabelkami i notatkami

Ja kiedyś robiłam przysiady z wodą w plecaku bo nie miałam ciężarków i też fajnie było

Dziewczyny, nie wbijajcie sobie do głowy takich debilizmów
Jak laska siedzi z miną "wszystkie są ładniejsze ode mnie" to choćby była 7 cudem świata to nic to nie pomoże :P Trzeba trzymać głowę wysoko jak księżniczka, uśmiechać się promiennie (nawet jak się siedzi obok koleżanki o połowę chudszej:P), przyciągać spojrzeniem bo jeśli same nie będziemy się czuły jak milion dolarów to nikt tak o nas nie pomyśli

Marudzisz, kiedy podają listy przyjętych

Wszem i wobec ogłaszam,że przyrządy do ćwiczeń powinny być w ładnym różowym odcieniu, wtedy wszyscy, nawet ja! z przyjemnością bym po nie sięgała granatowa guma do ćwiczeń-co to to nie
Teraz wiem dlaczego szary motylek leży i się kurzy,ale za to różowym hh kręciłam często dopóki nie wywaliło swojej zawartości na cały pokój
Niecierpię różu

XOXO
Stary 2012-06-26, 22:21   #1044
psyhe666
Zakorzenienie

Ale mam dzisiaj dobry humor!
so trójka maybe.

Stary 2012-06-26, 22:29   #1045
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Niecierpię różu
Jak możesz?

Psyche,
Żebyś była facetem to zapytałabym "poruchałeś?" Wiem, żenua ale też mam dobry humor i chodzę świruję :P
Stary 2012-06-26, 22:33   #1046
psyhe666
Zakorzenienie

Hahahaa, Monia, nieee, ale w niedzielę widzę się z takim przystojniakiem, że na jego widok pojawia się tylko jedna myśl 'ruchałabym'

so trójka maybe.

Stary 2012-06-26, 22:47   #1047
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ej jutro dopiero środa,a nasza Psyche już taka podjarana chyba ciekawy KTOŚ :P
Stary 2012-06-27, 00:37   #1048
karola_plm
Rozeznanie

Właśnie wróciłam z koncertu Die Antwoord.... miszcze!

Stary 2012-06-27, 07:27   #1049
psyhe666
Zakorzenienie

Ba! To mało powiedziane!!!

Muszę dzisiaj przysiąść do nauki żeby w weekend już mieć wakacje
so trójka maybe.

Stary 2012-06-27, 09:26   #1050
agnesuk
Wtajemniczenie

hej

winyl mi było ciężko z 1,5 kg granatowa? hmm nie widziałam takiej. Każda guma ma jakiś swój kolor i moc ja mam żółtą, najcięższą. Granatowa nie wiem czy jest mocna czy słaba. a jak ją naciągniesz to jest przezroczysta? czy raczej nic nie widać?

moniaaa no wieeeeeesz ale tu teksty lecą hah

karola masz jakieś zdjęcia? super,że koncert się udał.

psyhe uaaaa, trzymam kciuki za udaną randkę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości