Ślubujące w 2012 - część II - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-26, 10:40   #991
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Wróciłam , większość spraw uporządkowałam , imprezy zaplanowane odbyte więc teraz został mi tylko w tym tyg plener w czwartek i będę miała czas na wszystko
Nie jestem w stanie Was nadrobić . Zaraz sobota i kolejne panny będą mężatkami Kto w tej week ?
Pogoda do du... zximnooo
Stary 2012-06-26, 11:19   #992
Pradip
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34933942]
też sądzę, że 40 to dość dużo. zebrałam kilka z przygotowań, kilka ze ślubu, z wesela i pleneru. Mama do mnie "co tak mało z samego ślubu?" Mało, bo chciałam zmieścić wszystko, to mało... Ona to by najchętniej chciała wszystkie wywołane dostać:/[/QUOTE]
Pewnie że dużo ale skoro mama chce wszystkie to daj jej płytkę niech sobie wywoła
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Nie mam czasu nadrobić Dziewczyna z pracy poszła na urlop wcześniej niż miała i nic nie powiedziała ;/ mam sajogn w pracy, sajgon ze ślubem: muszę zamówić podwiązkę, znaleźć biżuterię, dziś powinien przyjsc welon, dziś mam próbną fryzurę drugą oprócz tego zamówiliśmy dekoratorkę, ale nie z takim fioletem z jakim chciałam chciałam taki: jest jaśniejszy ;/

http://i.pinger.pl/pgr406/656e2138002131a54dd18680/
Spokojnie kochana ze wszystkim zdążysz i wszystko się uda
Ekstra ten fiolet z linka tez bym taki chciała...
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Wiesz co właśnie popatrzyłam i płaciłam za te wszystkie wstążki (ciągle mi brakowało i musiałam dokupić- dlatego te jasne nie sa wszystkie w jednym odcieniu) płaciłam coś ok 60 zł. Gdybym kupiła jak trzeba na allegro po całej rolce szerokiej i wąskiej wstążki na pewno wyszłoby taniej no ale cóz zawsze się mysli po
Co do układania na stołach to chcę zeby stały dwójkami podwiązka w parze w muchą/krawatem. a gdzieniegdzie dokoptuje te papierowe, skoro już zrobiłam to postawię może nie będzie to glupio wyglądało
Ja też ciągle dokupuję coś po małych kawałkach w pasmanterii i dodając sporo to wychodzi ale na allegro boje się kupić bo nie wiem ile (potrafisz policzyć ile poszło u Ciebie?) Miałam robić takie papierowe i w poprzedniej pracy wydrukowałam sobie już wierszyki ale nie dopisałam że to "Wódka Weselna" i już mi się nie podobają a Twoje krawaty mnie zachwyciły i teraz nie wiem.
Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Tak, wczoraj byłam u krawcowej i decyzja zapadła- biorę jeden, krótki welon mgiełkę Mam nadzieję, że teraz będzie już wszytsko grało!

A etola była szyta u tej krawcowej, co sukienka. Dla mnie jest to idealne rozwiązanie, też nie przepadam za tradycyjnymi bolerkami.
Zegarek mi się podoba dla takiej osoby, zielone światło
Miło mi ze posłuchałaś naszej rady ale najważniejsze ze Ty jesteś zadowolona z efektu Obejrzę Cie jeszcze "w całości" jeśli wrzucisz zdjęcia ale na dzień dzisiejszy tez poproszę krawcowa o taka etolę mam nadzieje ze będzie wygodna.
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:21   #993
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
Wróciłam , większość spraw uporządkowałam , imprezy zaplanowane odbyte więc teraz został mi tylko w tym tyg plener w czwartek i będę miała czas na wszystko
Nie jestem w stanie Was nadrobić . Zaraz sobota i kolejne panny będą mężatkami Kto w tej week ?
Pogoda do du... zximnooo
Witamy z powrotem
Jak było na weselu?

Pradip, etola jest wygodna. Tylko trzeba pamiętać, żeby była z rozciągliwego tiulu, bo inaczej nie ruszysz rękami A czy w całości jeszcze będę ubrana przed ślubem, to nie wiem... Boję się zakładać suknię w domu :P

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-06-26 o 11:23
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:54   #994
justiii87
Zakorzenienie

Mam jelitówkę najgorszą z możliwych. Od 4 rano przesiedziałam w łazience z miską w dłoniach. Dobrze że lekarz przyjął mnie bez kolejki. Dostałam 2 antybiotyki i jakieś płyny do picia. Kazał mi 23 dni być w izolatce bo mogę kogoś zarazić a w Naszym przypadku to już w ogóle. TŻ dziś wraca do swoich rodziców a Ja będę siedziała sama w czterech ścianach. Jest tyle to załatwienia dziś mieliśmy jechać do kamerzysty i zespołu
Jeden plus tego wszystkiego to dobrze że dziś jest wtorek i do soboty powinno mi przejść.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 11:54   #995
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip, etola jest wygodna. Tylko trzeba pamiętać, żeby była z rozciągliwego tiulu, bo inaczej nie ruszysz rękami A czy w całości jeszcze będę ubrana przed ślubem, to nie wiem... Boję się zakładać suknię w domu :P
Wiec mam nadzieję ze zobaczę zdjęcie ze ślubu
Dzięki za rade ja się bardziej boje ze mi się będzie zsuwać
Stary 2012-06-26, 12:06   #996
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
o

za pewne nie możesz się doczekać?

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Mam jelitówkę najgorszą z możliwych. Od 4 rano przesiedziałam w łazience z miską w dłoniach. Dobrze że lekarz przyjął mnie bez kolejki. Dostałam 2 antybiotyki i jakieś płyny do picia. Kazał mi 23 dni być w izolatce bo mogę kogoś zarazić a w Naszym przypadku to już w ogóle. TŻ dziś wraca do swoich rodziców a Ja będę siedziała sama w czterech ścianach. Jest tyle to załatwienia dziś mieliśmy jechać do kamerzysty i zespołu
Jeden plus tego wszystkiego to dobrze że dziś jest wtorek i do soboty powinno mi przejść.

jelitówka?
kup sobie colę! żadne antybiotyki, to nic nie daje. ja mam średnio z 6 razy w roku takie choróbsko
zamknij się w pokoju i nie wychodź!!!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:09   #997
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość

Ło ja cież pierdzielę.... jakaś masakra ślubna piłą mechaniczną 3

Cytat:
Kobiety zostało mi 5 dni do ślubu !
Nie mam czasu żeby Was nadrobić.
W środę mam drugi panieński Robi mi go moja bardzo dobra koleżanka która niestety nie mogła być na pierwszym panieńskim więc wynagradza mi to w środę. W czwartek od rana jadę na działkę się odstresować i odpocząć od tego wszystkiego, a wieczorem albo w nocy z czwartku na piątek przyjeżdża do mnie rodzina z Holandii.
Oprócz tego mam grypę jelitową zaraziłam się od TŻ 6 letniej bratanicy która przyniosła chorobę z przedszkola i dostałam okresu więc jestem jak koń po westernie. Nie mam na nic siły. Ledwo żyję dobrze że do soboty mam aż albo tylko 5 dni.
Teraz spadam spać bo ledwo siedzę. Pozdrawiam
5 dni, to już!!! Ale zazdroszczę u mnie jeszcze 88
Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
:
P.S.
Jako ciekawostka, nasz od jakiegoś czasu ulubiona piosenka z TŻ (TŻ ją wynalazł) tak tematycznie nawet pasująca świetnie wpada mi w ucho i poprawia nastrój. A nigdy wcześniej jej nie słyszałam, może i Wam się spodoba
http://www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I
Piosenka świetna ! muszę puścić ją TŻ
Cytat:
Jak dostałaś antybiotyk to na pewno przejdzie, a teraz leć do łóżka, kuruj się wypoczywaj i bardzo dużo pij. Trzymaj się Kochana
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:22   #998
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana trzymam za zdrówko. Połóż się i wypoczywaj i dużo pij

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

ja mam plener w niedzielę- ma być podobno ciepło ale burzowo...
Stary 2012-06-26, 12:26   #999
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
ooo a gdzie wesele dokładnie? Kurczę chyba mieszkamy niedaleko siebie bo ja z tych okolic
No ja jestem z Wieliczki, co widać pod avatarem a TŻ ze Skawiny. Jako, że jesteśmy z miast oddalonych o 25 km to stwierdziliśmy, że bez różnicy gdzie będzie wesele - część gości i tak musi dojechać. Padło na Dobczyce, bo sala nas urzekła (bankietowa w hotelu Podzamcze). Mniej więcej tyle samo km od niego co i ode mnie Kościół wzięliśmy też w Dobczycach (ten w rynku, 300 metrów od sali), żeby gościom było wygodniej - nie chcieliśmy ciągać ludzi ze Skawiny do Wieliczki na ślub, a potem z Wieliczki do Dobczyc na wesele. A poza tym kościół jest ładny, niezbyt duży i dość jasny Chyba na dobre nam to wszystko wyjdzie bo proboszcz dobczycki jest super Może go znasz. Gdzie wy ślubujecie i gdzie macie wesele?

Cytat:
Ostatnio mnóstwo osób cierpi na grypę jelitową, co rusz słyszę. Polecam chleb z masłem (bez skórki) i gorzką, czarną herbatę / colę

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
5 dni, to już!!! Ale zazdroszczę u mnie jeszcze 88
Jeśli Cię to pocieszy, to u mnie jeszcze 431 dni

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:28   #1000
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

DZIEWCZYNY, dziękują Wam za rady dot. sukni i welonu. Padło na krótki, gładki welon Co ja bym bez Was zrobiła!

Nie mam jeszcze fotek z wczoraj, ale wszystko poszło super
Bardzo sie cieszę, że mogłam doradzić nie mogę się już doczekać fotek w pełnej okazałości w dniu ślubu... czekam z niecierpliwością i ciekawością

Cytat:
Pogoda do du... zximnooo
Ty już PO. Czekamy na zdjęcia... jak wrażenia? opowiada wszystko

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Ja też ciągle dokupuję coś po małych kawałkach w pasmanterii i dodając sporo to wychodzi ale na allegro boje się kupić bo nie wiem ile (potrafisz policzyć ile poszło u Ciebie?) Miałam robić takie papierowe i w poprzedniej pracy wydrukowałam sobie już wierszyki ale nie dopisałam że to "Wódka Weselna" i już mi się nie podobają a Twoje krawaty mnie zachwyciły i teraz nie wiem.
powiem szczerze, ze pojęcia nie mam ile mogło metrów wstążek mi tam wejść najwięcej wąskiej wstążki-ponad 20m na pewno, a na szerokiej w zależności ile sztuk chcesz much zrobić. Ja brałam po 15cm na każdą sztukę

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:32   #1001
meala
Przyczajenie

I ja się przyłączam - ślubuję 29.09.2012
meala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 12:42   #1002
katie99kasia
Rozeznanie

[QUOTE=Viollet87;34937620]No ja jestem z Wieliczki, co widać pod avatarem a TŻ ze Skawiny. Jako, że jesteśmy z miast oddalonych o 25 km to stwierdziliśmy, że bez różnicy gdzie będzie wesele - część gości i tak musi dojechać. Padło na Dobczyce, bo sala nas urzekła (bankietowa w hotelu Podzamcze). Mniej więcej tyle samo km od niego co i ode mnie Kościół wzięliśmy też w Dobczycach (ten w rynku, 300 metrów od sali), żeby gościom było wygodniej - nie chcieliśmy ciągać ludzi ze Skawiny do Wieliczki na ślub, a potem z Wieliczki do Dobczyc na wesele. A poza tym kościół jest ładny, niezbyt duży i dość jasny Chyba na dobre nam to wszystko wyjdzie bo proboszcz dobczycki jest super Może go znasz. Gdzie wy ślubujecie i gdzie macie wesele? /QUOTE]

My mamy wesele w Nowej Wsi w strażnicy nasi goście są przyzwyczajeni do takich wesel więc nie chcieliśmy tego zmieniać-ja też lubię takie wesela na luzie (szczególnie, ze jednodniowe wesele mamy, to już jest dla nich nie lada zaskoczeniem ).
Co do parafii dobczyckiej to nie wypowiem się bo nie chodzę tam do kościoła... ale super macie, bo od kościoła do sali macie dwa kroki sali w środku na żywo nie widziałam ale z zewnątrz piękna ile płacicie za os?

Cytat:
Napisane przez meala Pokaż wiadomość
witamy witamy co masz? chwal sie wszystkim suknia? fryzura? buty? dodaję, ze uwielbiamy zdjecia tak że czekamy z niecierpliwością

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-06-26 o 12:44
Stary 2012-06-26, 13:02   #1003
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Jeśli Cię to pocieszy, to u mnie jeszcze 431 dni
Może nie dokładnie ta informacja mnie pocieszyła, ale przypomniała mi ona moje 355 dni które miałam jak zaczynałam odliczać, i uświadomiła jak szybko to zleciało

Cytat:
Przecież Wyboroowa była już u nas po swoim wielkim dniu a tu jest jej relacja https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post34662527
Stary 2012-06-26, 13:06   #1004
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Może nie dokładnie ta informacja mnie pocieszyła, ale przypomniała mi ona moje 355 dni które miałam jak zaczynałam odliczać, i uświadomiła jak szybko to zleciało

Przecież Wyboroowa była już u nas po swoim wielkim dniu a tu jest jej relacja https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post34662527
ja jak zwykle zakręcona i nie myśląca ale zdjec chyba nie było

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2012-06-26 o 13:08
Stary 2012-06-26, 13:14   #1005
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
witaj opowiadaj i pokazuj co masz
Stary 2012-06-26, 13:18   #1006
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry
Prawdę mówiąc ani jedna mi się nie podoba... tzn. nie przejrzałam wszystkich, ale dużo, i tak sobie. Twoja była fajna - przynajmniej z tego co widziałam na zdjęciach
Podzielam Twoje zdanie Podobała mi się dosłownie jedna fryzurka...

Cytat:
Kochana współczuje!!! nie znoszę tego dziadostwa bo zawsze ciężko to przechodzę, a dostać to tuż przed ślubem to już kompletna masakra...
Ale jako, że ja jestem mocno doświadczona w temacie gryp jelitowych to również polecam tak jak inne dziewczyny Cole - ale odgazowaną! Można ją nawet lekko podgrzać i przede wszystkim ORSALIT! To są takie saszetki, często podaje się to dzieciom, uzupełnia elektrolity w organizmie, które bardzo wypłukuje grypa jelitowa, naprawdę stawia na nogi i w moim przypadku hamuje wymioty... Naprawdę polecam! Warto spróbować a na bank nie zaszkodzi
Pierwsze słyszę o antybiotyku przy grypie jelitowej...

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:29   #1007
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Nie obraź się ale z tego co pamiętam obie sukienki nie były w moim guście i niestety żadnej nie widziałyśmy na tobie wiec moja opinia nie jest przez wzgląd na wygląd ale na praktyczność (pisałaś ze pierwszą trzeba dopasować) no i odnoszę wrażenie że jednak do tej 3 serduchem Ci bliżej...
Właśnie dlatego jadę przymierzyć ją poza salonem, może będę mogła zrobić zdjęcie to bym Wam wrzuciła

Cytat:
Witamy! W końcu ktoś z tego samego dnia co ja a gdzie ślubujesz? Masz już kieckę?

A propos grypy jelitowej - miałam niefarta przechodzić to w tym samym czasie co maluch, on przeszedł w miarę ok na elektrolitach (Orsalit) i Smekcie, a ja zaczęłam odżywać dopiero jak dostałam lek, bodajże Loratadyna się nazywał - pomógł bardzo szybko. Minus taki że mieliśmy potem domino i wszyscy w domu też przeszli...
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 13:35   #1008
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
ja jak zwykle zakręcona i nie myśląca ale zdjec chyba nie było
No właśnie zdjęć to i ja nie kojarzę, coś nam się wykręca koleżanka wyboroowa
Stary 2012-06-26, 14:50   #1009
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ooo no to teraz już przygotowania pełną parą zazdroszczę, ze to już...
Biedulko Cię wymęczyło
No pewnie jak kończyć stan wolny to tylko w taki sposób

ooo a gdzie wesele dokładnie? Kurczę chyba mieszkamy niedaleko siebie bo ja z tych okolic

Wiesz co właśnie popatrzyłam i płaciłam za te wszystkie wstążki (ciągle mi brakowało i musiałam dokupić- dlatego te jasne nie sa wszystkie w jednym odcieniu) płaciłam coś ok 60 zł. Gdybym kupiła jak trzeba na allegro po całej rolce szerokiej i wąskiej wstążki na pewno wyszłoby taniej no ale cóz zawsze się mysli po
Co do układania na stołach to chcę zeby stały dwójkami podwiązka w parze w muchą/krawatem. a gdzieniegdzie dokoptuje te papierowe, skoro już zrobiłam to postawię może nie będzie to glupio wyglądało

mayeczka87
- będziesz miała taką dekorację jak na zdjęciach? czy kwiaty też w pakiecie?
Niestety nie, to nie moja dekoracja Będę miała inny fiolet, jaśniejszy... a ten jest dla mnie cudny. No nic to, niecałe dwa tygodnie, nie znajdę nic innego.

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 14:50   #1010
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy wesele w Nowej Wsi w strażnicy nasi goście są przyzwyczajeni do takich wesel więc nie chcieliśmy tego zmieniać-ja też lubię takie wesela na luzie (szczególnie, ze jednodniowe wesele mamy, to już jest dla nich nie lada zaskoczeniem ).
Co do parafii dobczyckiej to nie wypowiem się bo nie chodzę tam do kościoła... ale super macie, bo od kościoła do sali macie dwa kroki sali w środku na żywo nie widziałam ale z zewnątrz piękna ile płacicie za os?
Wesela w strażnicy też są ok grunt to dobra muzyka, zmrożona wódka i fajne towarzystwo
W Podzamczu są różne opcje menu (dostępne na ich stronie razem z cenami) - my wybraliśmy menu za 159 zł. Do tego musimy dokupić alkohol, ciasta i napoje gazowane. Reszta jest w cenie.

Cytat:
Błagam Cię - jak ja zaczęłam odliczać to było ponad 700 W sumie zleciało już 300 dni... oby tak dalej

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 16:03   #1011
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Witamy z powrotem
Jak było na weselu?

a już pisałam jak było
teraz tylko na którym ?
Cytat:
współczuję i życzę dużo zdrówka
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34937043]za pewne nie możesz się doczekać?[COLOR=Silver]
![/QUOTE]
wiesz co już jakoś ie bardzo się ciesze a to dlatego że trafił nam się fotograf kretyn , nie wiem czy w ogóle bym go nazwała fotografem ale kochana teściowa go chciała to ma , a teraz słówka nie piśnie że to jej wina albo że przeprasza nas wrrrr
ale po jego plenerze biorę znajomą która jest fotografem i zrobi nam inne fotki .
A jak Twoje ? już odebrałaś zdjęcia ?
Cytat:
:
zdjęcia i wrazenia były kilka dni po ślubie ;P
Cytat:
Cytat:

dokładnie
Cytat:
No właśnie zdjęć to i ja nie kojarzę, coś nam się wykręca koleżanka wyboroowa
i zdjęcia też były tylko w późniejszych postach bo nie mogłam załączyć a od fotografa tojeszcze nie mam , dopiero w czwartek plener
Stary 2012-06-26, 17:48   #1012
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

wiesz co już jakoś ie bardzo się ciesze a to dlatego że trafił nam się fotograf kretyn , nie wiem czy w ogóle bym go nazwała fotografem ale kochana teściowa go chciała to ma , a teraz słówka nie piśnie że to jej wina albo że przeprasza nas wrrrr
ale po jego plenerze biorę znajomą która jest fotografem i zrobi nam inne fotki .

a co nie tak z tym fotografem? dlaczego jesteś niezadowolona?

---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Wesela w strażnicy też są ok grunt to dobra muzyka, zmrożona wódka i fajne towarzystwo

dokładnie - nieważne gdzie ważne z kim jak towarzystwo dobre i zabawowe to zabawa zawsze się uda
Stary 2012-06-26, 19:35   #1013
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
powiem szczerze, ze pojęcia nie mam ile mogło metrów wstążek mi tam wejść najwięcej wąskiej wstążki-ponad 20m na pewno, a na szerokiej w zależności ile sztuk chcesz much zrobić. Ja brałam po 15cm na każdą sztukę
To jeszcze mi tylko napisz ile cm dawałaś na podwiązkę i jaką szerokość miała taśma na krawat i już Cię przestaje męczyć
Cytat:
Witaj napisz coś o Was i o przygotowaniach
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego jadę przymierzyć ją poza salonem, może będę mogła zrobić zdjęcie to bym Wam wrzuciła
Trzymam kciuki żebyś mogła
Cytat:
A co się stało?

Ale się dziś marnie czuję pół nocy nie spałam boli mnie gardło i głowa i w ogóle bleee
Ale pochwalę się Wam że dziś po raz pierwszy dałam sobie zrobić manicure i to hybrydę i jestem strasznie zadowolona Od lat męczę się z wrastającymi pazurami i panicznie bałam się na samą myśl że ktoś miałby dotknąć moje paznokcie. Dosłownie jak dziecko dentysty tak ja kosmetyczki. Myślę ze gdyby nie ślub to bym się nie przemogła ale udało się Trafiłam na super babeczkę która nie patrząc na moje łzy wycięła co trzeba i obiecała że będzie lepiej. Wiem ze to głupie ale jestem mega szczęśliwa.
Stary 2012-06-26, 20:10   #1014
aisak42
Raczkowanie

witam was po kolejnym ciężkim dniu pracy, troszkę was nadrobie..

malaOlaa - drugi makijaż o niebo lepszy..
katie99kasia – podwiązki, krawaty muchy naprawdę ekstra, wyglądają tak samo jak ja zamawiałam na allegro więc gratuluje talentu.. co do weekendu wypoczęta może nie do końca, ale było super w zeszły poniedziałek miałam urodzinki a Tż mój ukochany zrobił mi w sobotę przyjęcie niespodziankę w knajpie. Byli wszyscy nasi znajomi i przez chwile moi i jego rodzice, była też jego siostra z mężem. Później przenosiliśmy imprezę do domu i przetańczyliśmy całą noc, a w niedzielę wybraliśmy się na kajaki ze znajomymi tak więc weekend aktywny i udany.
co do zaproszeń z osobą towarzyszącą to u nas było ich mało, ale przyjęliśmy że od 18 lat dostają zaproszenia z os. Tow. Chodź jak wiedzieliśmy że 17 latek ma os. Tow. To robiliśmy wyjątki.
Pradip – ja również skorzystam z Twojego pomysłu co do gatek są boskie i jak znajdę to też kupię..
justiii87 – już 5 dni ale to zleciało, nie dobrze z tą jelitówką, ale trzymam kciuki żebyś do ślubu wyzdrowiała i trzymam również kciuki za pogodę
tusiamar - dziwne zachowanie Twoich rodziców, przykro mi że tak się zachowali, ale co zrobić chyba nie przemyśleli tego co mówią i że robią Ci przykrość
mayeczka87 – mi się podoba ten kolor i ta dekoracja

meala – witam, chwal się wszystkim co masz, zwłaszcza zdjęciami bo to lubimy najbardziej 

wyborowa- a co się stało z tym fotografem?
a co do piosenki na pierwszy taniec jak na razie mamy Kindla - z kimś takim jak Ty, chodź to może jeszcze się zmienić bo Tż jest nie zdecydowany.. a co do zabaw weselnych na razie nie mamy wybranych, a nie chcielibyśmy ich dużo żeby goście którzy nie biorą udziału nie zanudzili się..

Edytowane przez aisak42
Czas edycji: 2012-06-26 o 21:51
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 22:08   #1015
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Cytat:
A propos grypy jelitowej - miałam niefarta przechodzić to w tym samym czasie co maluch, on przeszedł w miarę ok na elektrolitach (Orsalit) i Smekcie, a ja zaczęłam odżywać dopiero jak dostałam lek, bodajże Loratadyna się nazywał - pomógł bardzo szybko. Minus taki że mieliśmy potem domino i wszyscy w domu też przeszli...
Smecta nie na każdego działa dobrze... moj brat to dopiero po tym wymiotował... moja mała kuzynka to samo, a tutaj nawet w aptekach na biegunki dla dzieci i problemu żołądkowe polecają wygazować Sprite i delikatnie go podgrzać..
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 23:12   #1016
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Trzymam kciuki żebyś mogła
No i kurde gapa ze mnie dokumentna... co prawda w kieckę u dziewczyny się wcisnęłam, ale o zapięciu nie było mowy. za to... strasznie mi się spodobało jak w niej wyglądałam chyba mnie do siebie ta kiecka przekonała, szkoda tylko że zapomniałam powiedzieć TŻtowi żeby mi fotę cyknął...

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Smecta nie na każdego działa dobrze... moj brat to dopiero po tym wymiotował... moja mała kuzynka to samo, a tutaj nawet w aptekach na biegunki dla dzieci i problemu żołądkowe polecają wygazować Sprite i delikatnie go podgrzać..
wiesz, jak tak o tym napisałaś to mi się przypomniało, że mój TŻ do wizyty u lekarza przeleciał grypę właśnie na Spricie ja na przykład jestem przyzwyczajona do Smecty i było ok, za to maluch po którejś dawce zaczął zwracać wszystko co w niego wpompowaliśmy. ale Orsalit polecam bez mrugnięcia okiem, przed wizytą u lekarza TŻ pompował go w małego i we mnie bez wyjątku
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-26, 23:19   #1017
Malgos_12
Zakorzenienie

Neave - ja się wcześniej z takim czymś nie spotkałam, dopiero pani w aptece mi powiedziała, jak szukałam czegoś dla malca znajomych... trochę się zdziwiłam, ale zauważyłam, że w IE to bardzo popularny sposób...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 06:26   #1018
aisak42
Raczkowanie

co do jelitówek Tżcik raz mi dał rozgazowaną zagotowana cole było okropne ale pomogło.

dziewczyny co myślicie o takiej sukience na panieński mam taka tylko różową http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/T7842 i nie wiem czy nie jest za zwyczaja i za skromna

Edytowane przez aisak42
Czas edycji: 2012-06-27 o 06:32
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:22   #1019
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
K
ja mam plener w niedzielę- ma być podobno ciepło ale burzowo...

hurra, kolejne zdjęciówki

---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ----------

Cytat:
A jak Twoje ? już odebrałaś zdjęcia ?

zdjęcia i wrazenia były kilka dni po ślubie ;P

r

tak, moje są już w domku pisałam tez już wcześniej,że w weekend daliśmy rodzicom i teściom albumy już samodzielnie zrobione. Kilka zdjęć jest na blogu http://www.studiomtj.pl/blog/

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość

dziewczyny co myślicie o takiej sukience na panieński mam taka tylko różową http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/T7842 i nie wiem czy nie jest za zwyczaja i za skromna

jest skromna ale....moja też była skromna (http://img.szafa.pl/ubrania/1/006494...edno-ramie.jpg) . dodałam buty, biżuterię, kolor na pazurze i było super!

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:

wiesz, jak tak o tym napisałaś to mi się przypomniało, że mój TŻ do wizyty u lekarza przeleciał grypę właśnie na Spricie
też działa
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:30   #1020
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
co do jelitówek Tżcik raz mi dał rozgazowaną zagotowana cole było okropne ale pomogło.

jak dla mnie za skromna, ja ogólnie nie lubię takiego kroju ale to mój gust Mimo wszystko postawiła bym na coś z dekoldem....

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34955876]h

tak, moje są już w domku pisałam tez już wcześniej,że w weekend daliśmy rodzicom i teściom albumy już samodzielnie zrobione. Kilka zdjęć jest na blogu http://www.studiomtj.pl/blog/[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]

super bardzo mi się podobają

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości