|
|
#991 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Wróciłam , większość spraw uporządkowałam , imprezy zaplanowane odbyte więc teraz został mi tylko w tym tyg plener w czwartek i będę miała czas na wszystko
![]() Nie jestem w stanie Was nadrobić . Zaraz sobota i kolejne panny będą mężatkami Pogoda do du... zximnooo
|
|
#992 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34933942]
też sądzę, że 40 to dość dużo. zebrałam kilka z przygotowań, kilka ze ślubu, z wesela i pleneru. Mama do mnie "co tak mało z samego ślubu?" Mało, bo chciałam zmieścić wszystko, to mało... Ona to by najchętniej chciała wszystkie wywołane dostać:/[/QUOTE] Pewnie że dużo ale skoro mama chce wszystkie to daj jej płytkę niech sobie wywoła Cytat:
![]() Ekstra ten fiolet z linka tez bym taki chciała... Cytat:
Cytat:
Obejrzę Cie jeszcze "w całości" jeśli wrzucisz zdjęcia ale na dzień dzisiejszy tez poproszę krawcowa o taka etolę mam nadzieje ze będzie wygodna.
|
|||
|
|
|
#993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak było na weselu? Pradip, etola jest wygodna. Tylko trzeba pamiętać, żeby była z rozciągliwego tiulu, bo inaczej nie ruszysz rękami A czy w całości jeszcze będę ubrana przed ślubem, to nie wiem... Boję się zakładać suknię w domu :P
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-06-26 o 11:23 |
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jelitówkę najgorszą z możliwych. Od 4 rano przesiedziałam w łazience z miską w dłoniach. Dobrze że lekarz przyjął mnie bez kolejki. Dostałam 2 antybiotyki i jakieś płyny do picia. Kazał mi 23 dni być w izolatce bo mogę kogoś zarazić a w Naszym przypadku to już w ogóle. TŻ dziś wraca do swoich rodziców a Ja będę siedziała sama w czterech ścianach. Jest tyle to załatwienia
![]() Jeden plus tego wszystkiego to dobrze że dziś jest wtorek i do soboty powinno mi przejść. ![]() ![]()
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za rade ja się bardziej boje ze mi się będzie zsuwać |
|
|
|
|
#996 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
za pewne nie możesz się doczekać? ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
jelitówka? kup sobie colę! żadne antybiotyki, to nic nie daje. ja mam średnio z 6 razy w roku takie choróbsko ![]() zamknij się w pokoju i nie wychodź!!! |
||
|
|
|
#997 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana trzymam za zdrówko. Połóż się i wypoczywaj i dużo pij---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- ja mam plener w niedzielę- ma być podobno ciepło ale burzowo...
|
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a TŻ ze Skawiny. Jako, że jesteśmy z miast oddalonych o 25 km to stwierdziliśmy, że bez różnicy gdzie będzie wesele - część gości i tak musi dojechać. Padło na Dobczyce, bo sala nas urzekła Kościół wzięliśmy też w Dobczycach (ten w rynku, 300 metrów od sali), żeby gościom było wygodniej - nie chcieliśmy ciągać ludzi ze Skawiny do Wieliczki na ślub, a potem z Wieliczki do Dobczyc na wesele. A poza tym kościół jest ładny, niezbyt duży i dość jasny Chyba na dobre nam to wszystko wyjdzie bo proboszcz dobczycki jest super Może go znasz. Gdzie wy ślubujecie i gdzie macie wesele? ![]() Cytat:
![]() Jeśli Cię to pocieszy, to u mnie jeszcze 431 dni ![]()
|
||
|
|
|
#1000 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1001 |
|
Przyczajenie
|
I ja się przyłączam - ślubuję 29.09.2012
|
|
|
|
#1002 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Viollet87;34937620]No ja jestem z Wieliczki, co widać pod avatarem
a TŻ ze Skawiny. Jako, że jesteśmy z miast oddalonych o 25 km to stwierdziliśmy, że bez różnicy gdzie będzie wesele - część gości i tak musi dojechać. Padło na Dobczyce, bo sala nas urzekła Kościół wzięliśmy też w Dobczycach (ten w rynku, 300 metrów od sali), żeby gościom było wygodniej - nie chcieliśmy ciągać ludzi ze Skawiny do Wieliczki na ślub, a potem z Wieliczki do Dobczyc na wesele. A poza tym kościół jest ładny, niezbyt duży i dość jasny Chyba na dobre nam to wszystko wyjdzie bo proboszcz dobczycki jest super Może go znasz. Gdzie wy ślubujecie i gdzie macie wesele? /QUOTE]My mamy wesele w Nowej Wsi w strażnicy nasi goście są przyzwyczajeni do takich wesel więc nie chcieliśmy tego zmieniać-ja też lubię takie wesela na luzie (szczególnie, ze jednodniowe wesele mamy, to już jest dla nich nie lada zaskoczeniem Co do parafii dobczyckiej to nie wypowiem się bo nie chodzę tam do kościoła... ale super macie, bo od kościoła do sali macie dwa kroki sali w środku na żywo nie widziałam ale z zewnątrz piękna ile płacicie za os?witamy witamy suknia? fryzura? buty? dodaję, ze uwielbiamy zdjecia tak że czekamy z niecierpliwością
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-06-26 o 12:44 |
|
|
|
#1003 |
|
Rozeznanie
|
Może nie dokładnie ta informacja mnie pocieszyła, ale przypomniała mi ona moje 355 dni które miałam jak zaczynałam odliczać, i uświadomiła jak szybko to zleciało
![]() Przecież Wyboroowa była już u nas po swoim wielkim dniu a tu jest jej relacja https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post34662527
|
|
|
|
#1004 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale zdjec chyba nie było
"Jesteś dla mnie prawdziwym powietrzem..." Szczęśliwa żonka Edytowane przez katie99kasia Czas edycji: 2012-06-26 o 13:08 |
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
opowiadaj i pokazuj co masz
|
|
#1006 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobała mi się dosłownie jedna fryzurka...Cytat:
Ale jako, że ja jestem mocno doświadczona w temacie gryp jelitowych to również polecam tak jak inne dziewczyny Cole - ale odgazowaną! Można ją nawet lekko podgrzać i przede wszystkim ORSALIT! To są takie saszetki, często podaje się to dzieciom, uzupełnia elektrolity w organizmie, które bardzo wypłukuje grypa jelitowa, naprawdę stawia na nogi i w moim przypadku hamuje wymioty... Naprawdę polecam! Warto spróbować a na bank nie zaszkodzi Pierwsze słyszę o antybiotyku przy grypie jelitowej...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#1007 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witamy! W końcu ktoś z tego samego dnia co ja a gdzie ślubujesz? Masz już kieckę?A propos grypy jelitowej - miałam niefarta przechodzić to w tym samym czasie co maluch, on przeszedł w miarę ok na elektrolitach (Orsalit) i Smekcie, a ja zaczęłam odżywać dopiero jak dostałam lek, bodajże Loratadyna się nazywał - pomógł bardzo szybko. Minus taki że mieliśmy potem domino i wszyscy w domu też przeszli... |
|
|
|
|
#1008 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Będę miała inny fiolet, jaśniejszy... a ten jest dla mnie cudny. No nic to, niecałe dwa tygodnie, nie znajdę nic innego.
|
|
#1010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grunt to dobra muzyka, zmrożona wódka i fajne towarzystwo ![]() W Podzamczu są różne opcje menu (dostępne na ich stronie razem z cenami) - my wybraliśmy menu za 159 zł. Do tego musimy dokupić alkohol, ciasta i napoje gazowane. Reszta jest w cenie. Cytat:
W sumie zleciało już 300 dni... oby tak dalej ![]()
|
||
|
|
|
#1011 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz tylko na którym ? Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34937043]za pewne nie możesz się doczekać? [COLOR=Silver]![/QUOTE] wiesz co już jakoś ie bardzo się ciesze a to dlatego że trafił nam się fotograf kretyn , nie wiem czy w ogóle bym go nazwała fotografem ale kochana teściowa go chciała to ma , a teraz słówka nie piśnie że to jej wina albo że przeprasza nas ale po jego plenerze biorę znajomą która jest fotografem i zrobi nam inne fotki . A jak Twoje ? już odebrałaś zdjęcia ? Cytat:
Cytat:
i zdjęcia też były tylko w późniejszych postach bo nie mogłam załączyć a od fotografa tojeszcze nie mam , dopiero w czwartek plener
|
|
|
#1012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co nie tak z tym fotografem? dlaczego jesteś niezadowolona? ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
dokładnie - nieważne gdzie ważne z kim jak towarzystwo dobre i zabawowe to zabawa zawsze się uda
|
|
|
#1013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj napisz coś o Was i o przygotowaniachCytat:
![]() Cytat:
Ale się dziś marnie czuję pół nocy nie spałam boli mnie gardło i głowa i w ogóle bleeeAle pochwalę się Wam że dziś po raz pierwszy dałam sobie zrobić manicure i to hybrydę i jestem strasznie zadowolona Od lat męczę się z wrastającymi pazurami i panicznie bałam się na samą myśl że ktoś miałby dotknąć moje paznokcie. Dosłownie jak dziecko dentysty tak ja kosmetyczki. Myślę ze gdyby nie ślub to bym się nie przemogła ale udało się |
|||
|
|
|
#1014 |
|
Raczkowanie
|
witam was po kolejnym ciężkim dniu pracy, troszkę was nadrobie..
malaOlaa - drugi makijaż o niebo lepszy.. katie99kasia – podwiązki, krawaty muchy naprawdę ekstra, wyglądają tak samo jak ja zamawiałam na allegro więc gratuluje talentu.. co do weekendu wypoczęta może nie do końca, ale było super w zeszły poniedziałek miałam urodzinki a Tż mój ukochany zrobił mi w sobotę przyjęcie niespodziankę w knajpie. Byli wszyscy nasi znajomi i przez chwile moi i jego rodzice, była też jego siostra z mężem. Później przenosiliśmy imprezę do domu i przetańczyliśmy całą noc, a w niedzielę wybraliśmy się na kajaki ze znajomymi tak więc weekend aktywny i udany. co do zaproszeń z osobą towarzyszącą to u nas było ich mało, ale przyjęliśmy że od 18 lat dostają zaproszenia z os. Tow. Chodź jak wiedzieliśmy że 17 latek ma os. Tow. To robiliśmy wyjątki. Pradip – ja również skorzystam z Twojego pomysłu co do gatek są boskie i jak znajdę to też kupię.. justiii87 – już 5 dni ale to zleciało, nie dobrze z tą jelitówką, ale trzymam kciuki żebyś do ślubu wyzdrowiała i trzymam również kciuki za pogodę tusiamar - dziwne zachowanie Twoich rodziców, przykro mi że tak się zachowali, ale co zrobić chyba nie przemyśleli tego co mówią i że robią Ci przykrość mayeczka87 – mi się podoba ten kolor i ta dekoracja meala – witam, chwal się wszystkim co masz, zwłaszcza zdjęciami bo to lubimy najbardziej wyborowa- a co się stało z tym fotografem? a co do piosenki na pierwszy taniec jak na razie mamy Kindla - z kimś takim jak Ty, chodź to może jeszcze się zmienić bo Tż jest nie zdecydowany.. a co do zabaw weselnych na razie nie mamy wybranych, a nie chcielibyśmy ich dużo żeby goście którzy nie biorą udziału nie zanudzili się..
Edytowane przez aisak42 Czas edycji: 2012-06-26 o 21:51 |
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Raczkowanie
|
No i kurde gapa ze mnie dokumentna... co prawda w kieckę u dziewczyny się wcisnęłam, ale o zapięciu nie było mowy. za to... strasznie mi się spodobało jak w niej wyglądałam
chyba mnie do siebie ta kiecka przekonała, szkoda tylko że zapomniałam powiedzieć TŻtowi żeby mi fotę cyknął... Cytat:
ja na przykład jestem przyzwyczajona do Smecty i było ok, za to maluch po którejś dawce zaczął zwracać wszystko co w niego wpompowaliśmy. ale Orsalit polecam bez mrugnięcia okiem, przed wizytą u lekarza TŻ pompował go w małego i we mnie bez wyjątku
|
|
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Neave - ja się wcześniej z takim czymś nie spotkałam, dopiero pani w aptece mi powiedziała, jak szukałam czegoś dla malca znajomych... trochę się zdziwiłam, ale zauważyłam, że w IE to bardzo popularny sposób...
|
|
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
co do jelitówek Tżcik raz mi dał rozgazowaną zagotowana cole było okropne ale pomogło.
dziewczyny co myślicie o takiej sukience na panieński mam taka tylko różową http://www.reserved.com/pl/collectio.../dresses/T7842 i nie wiem czy nie jest za zwyczaja i za skromna
Edytowane przez aisak42 Czas edycji: 2012-06-27 o 06:32 |
|
|
|
#1019 | ||
|
Konto usunięte
|
hurra, kolejne zdjęciówki ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
tak, moje są już w domku pisałam tez już wcześniej,że w weekend daliśmy rodzicom i teściom albumy już samodzielnie zrobione. Kilka zdjęć jest na blogu http://www.studiomtj.pl/blog/---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Cytat:
jest skromna ale....moja też była skromna (http://img.szafa.pl/ubrania/1/006494...edno-ramie.jpg) . dodałam buty, biżuterię, kolor na pazurze i było super! ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- też działa |
||
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie za skromna, ja ogólnie nie lubię takiego kroju ale to mój gust Mimo wszystko postawiła bym na coś z dekoldem.... ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34955876]h tak, moje są już w domku pisałam tez już wcześniej,że w weekend daliśmy rodzicom i teściom albumy już samodzielnie zrobione. Kilka zdjęć jest na blogu http://www.studiomtj.pl/blog/[COLOR="Silver"][/QUOTE] super
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

zximnooo

Dziewczyna z pracy poszła na urlop wcześniej niż miała i nic nie powiedziała ;/ mam sajogn w pracy, sajgon ze ślubem: muszę zamówić podwiązkę, znaleźć biżuterię, dziś powinien przyjsc welon, dziś mam próbną fryzurę drugą 
) płaciłam coś ok 60 zł. Gdybym kupiła jak trzeba na allegro po całej rolce szerokiej i wąskiej wstążki na pewno wyszłoby taniej 

Obejrzę Cie jeszcze "w całości" jeśli wrzucisz zdjęcia ale na dzień dzisiejszy tez poproszę krawcowa o taka etolę mam nadzieje ze będzie wygodna.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za zdrówko. Połóż się i wypoczywaj i dużo pij

klik!

tzn. nie przejrzałam wszystkich, ale dużo, i tak sobie. Twoja była fajna - przynajmniej z tego co widziałam na zdjęciach
Podobała mi się dosłownie jedna fryzurka...