Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 10:49   #4351
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

jestem w środku sesji i co robię... przeglądam internet wzdłuż i wszerz zastanawiając się co sobie kupić
i chciałam powiedzieć, że nie mam bb cremu i nigdy nei miałam :P czas nadrobić

tylko nie wiem jaki

pomocy :P
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:53   #4352
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
jestem w środku sesji i co robię... przeglądam internet wzdłuż i wszerz zastanawiając się co sobie kupić

tylko nie wiem jaki

To jestesmy dwie

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:55   #4353
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
Chętnie bym zamówiła, jeżeli można Tylko który mogłybyście polecić dla bladolicej??
Bardzo bardzo bardzo bladej czy normalnie bladej?

Jak bardzo bardzo to Missha w odcieniu 13 (ja jestem blada ale u mnie wychodził... trupi), jak normalnie to 23 Albo ten który bierze OMD, uniwersalny jest

Ogólnie one są wszystkie dla bladzioszków - jak ktoś ma ciemną karnację to bielą

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość

Dzieki Kochana a do kiedy sie trzeba zdecydowac? i na ile starczy taka 20?
Mi 20 ml starcza na ok. 2-2,5 miesiąca codziennego stosowania No, prawie codziennego, ale tak mniej więcej

Będę zamawiać w czwartek w przyszłym tygodniu, czyli 5 lipca, i wtedy chciałabym na koncie już mieć przelewy- nie mam za bardzo z czego obecnie założyć, a do tego paypal którym będę płacić ma swój przelicznik też
Stary 2012-06-27, 11:02   #4354
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Bardzo bardzo bardzo bladej czy normalnie bladej?

Jak bardzo bardzo to Missha w odcieniu 13 (ja jestem blada ale u mnie wychodził... trupi), jak normalnie to 23 Albo ten który bierze OMD, uniwersalny jest

Ogólnie one są wszystkie dla bladzioszków - jak ktoś ma ciemną karnację to bielą

Mi 20 ml starcza na ok. 2-2,5 miesiąca codziennego stosowania No, prawie codziennego, ale tak mniej więcej

Będę zamawiać w czwartek w przyszłym tygodniu, czyli 5 lipca, i wtedy chciałabym na koncie już mieć przelewy- nie mam za bardzo z czego obecnie założyć, a do tego paypal którym będę płacić ma swój przelicznik też
ok to ja do wtorku dam znac i przeleje wtedy pieniazki. Kusi mnie ten bb i ja tez bym stosowala na codzien

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:04   #4355
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
To nie było odnośnie Ciebie! Niefortunnie mi się użyło
Wiem, wiem Żartuje sobie tylko.

Cytat:
Różne odcienie ma Missha, którą ja dotąd używałam. Teraz biorę na próbę inny Ten:
http://www.ebay.pl/itm/Lioele-Beyond...item2eba9b4825
Mam ten Lioele i bardzo sobie chwalę. W zasadzie uważam, że to najlepszy BB Cream ze wszystkich jakie wypróbowałam. No i ta pompka
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:07   #4356
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

tylko nie wiem jaki

Ja uważam że Missha Perfect Cover jest bezpieczna na 1szy raz Nie żebym była ambasadorką czy kimś żeby polecać, po prostu jako jedyna ma kilka odcieni i faktycznie dobrze kryje bez maski i fotoszopa robi Teraz chcę spróbować innego, ale i tak pewnie koniec końców do niej wrócę, jak zawsze

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
ok to ja do wtorku dam znac i przeleje wtedy pieniazki. Kusi mnie ten bb i ja tez bym stosowala na codzien
Oki

Na codzień jedy najlepszy, nieraz tylko z nim na twarzy wychodzę No i ma tego... filtera całego

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959639]Wiem, wiem Żartuje sobie tylko.

Mam ten Lioele i bardzo sobie chwalę. W zasadzie uważam, że to najlepszy BB Cream ze wszystkich jakie wypróbowałam. No i ta pompka [/QUOTE]

Ja się naczytałam o nim pochlebnych opinii i chcę wypróbować właśnie Może też się jak obecnie w Misshy
Stary 2012-06-27, 11:08   #4357
Ineso
Matka Smoka

Dziewczyny, okazało się, że jutro mam wyjazd służbowy i nie dam rady zapolować na MF2000 Gdyby któraś gdzieś trafiła na niegow promocji i byłoby to nowe opakowanie, proszę o pamiętanie o mnie

Ja byłam ostatnio na ciuchach w Azorach, w tym zachwalanym przeze mnie miejscu i nic nie kupiłam, a nawet nic nie mierzyłam. Nie wiem czy pechowo trafiłam, czy się tam pozmieniało.

Lenka, masz baty za Homeland - oglądnęliśmy 3 odcinki wczoraj, dzisiaj tż wyjechał i non stop się kłócimy kiedy i jak my będziemy to razem oglądać, po co zaczęliśmy w tygodniu i w dodatku wieczorem i w ogóle więcej seriali nie zaczynamy oglądać, bo to nie na nasze zdrowie
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:09   #4358
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Jak zmienimy dietę, to do paru miesięcy przekonam się, czy to była wina karmy (jak twierdzą zgodnie 3 weci) czy genów. Jego brat miał tylko jedno jądro - wiwat niesterylizowane gromady kazirodczych związków!

Coś często masz urodziny

Dłużej z przodu niż z tyłu w sensie boba?
ale ludziom nie przetłumaczysz..

Oj tam, dopiero teraz go wykorzystałam, bo czekałam na maszynę do peelingu kawitacyjnego

No podobnoż boba ale przy moich cieniutkich wlosach nie wyglada tak efektownie
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:11   #4359
Konto usunięte

Cytat:
Ja uważam że Missha Perfect Cover jest bezpieczna na 1szy raz Nie żebym była ambasadorką czy kimś żeby polecać, po prostu jako jedyna ma kilka odcieni i faktycznie dobrze kryje bez maski i fotoszopa robi Teraz chcę spróbować innego, ale i tak pewnie koniec końców do niej wrócę, jak zawsze
Ja natomiast uważam, że Miszka jest cieniutka i swoją popularność zyskała wyłącznie przez niską cenę. Po pierwsze kiepsko kryje, po drugie jest zdecydowanie za różowa (wszystkie odcienie) i przez to większości osób nie pasuje, bo jednak polki są zdecydowanie bardziej żółte, a po trzecie jest okropnie wodnista...
Zupełnie nie moja bajka.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:12   #4360
OneMoreDress
Zakorzenienie

A który BB jest najciemniejszy....? Bo ten no, opaliłam się trochę
Stary 2012-06-27, 11:12   #4361
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
a kogo obchodzi ocena z inżynierki ? przecież to w 1000% odtwórcze cudo, które do niczego nikomu nigdzie potrzebne nie jest ale musieli coś wymyślić żeby studentom nie było zbyt łatwo

u mnie na wydziale na 60 osób, które są na jednej ze specjalności to co najmniej 30 pisało na jeden temat i wszystkie prace były takie same;]
Jakby dostał z niej 5 a nie 4,5 to załapałby się na bardzo wysokie stypendium dla najlepszych na nowym wydziale chyba 1000 zł wchodziło w grę

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-27, 11:14   #4362
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

Lenka, masz baty za Homeland - oglądnęliśmy 3 odcinki wczoraj, dzisiaj tż wyjechał i non stop się kłócimy kiedy i jak my będziemy to razem oglądać, po co zaczęliśmy w tygodniu i w dodatku wieczorem i w ogóle więcej seriali nie zaczynamy oglądać, bo to nie na nasze zdrowie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959837]Ja natomiast uważam, że Miszka jest cieniutka i swoją popularność zyskała wyłącznie przez niską cenę. Po pierwsze kiepsko kryje, po drugie jest zdecydowanie za różowa (wszystkie odcienie) i przez to większości osób nie pasuje, bo jednak polki są zdecydowanie bardziej żółte, a po trzecie jest okropnie wodnista...
Zupełnie nie moja bajka.[/QUOTE]

U siebie nie widzę różowości, tylko czasami (nie wiem od czego to zależy) robi mi troszkę szarą cerę, a czasami normalną Ale co cera to co innego Myślałam jeszcze nad tym Dr.Jart black Detox ale obecnie mnie nie stać
Stary 2012-06-27, 11:16   #4363
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Wciąż mam w pamięci ten post. Dziękuję Ci za informację o tym, że zostałam obgadana za plecami, była dla mnie bardzo cenna pod kątem atmosfery fałszywej szczerości i intymności w wątku, zwłaszcza że Twój post został tak sugestywnie pominięty milczeniem. Ja reaguję, gdy ktoś jest obgadywany i czuję się fair wobec Was.
Post Melki pominęłaś milczeniem również Ty. Co z niego wyniosłaś poza informacją, że ktoś coś gdzieś? Brak konkretów, to brak odpowiedzi. Nie wiem jaką sytuację Melka miała na myśli, więc jeśli o mnie chodzi - nie czułam się wywołana do tablicy ani chociaż zaznajomiona z tematem.

Cytat:
Nie wiem o jakim poście jest mowa, widocznie nie czytałam - ale deklaracja, że Ty nigdy nie obgadujesz pachnie mi hipokryzją, chyba że mamy różne definicje ,,obgadywania" tak, jak było w przypadku ,,remontu". Dlatego nie będę dyskutować na ten temat.
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ależ masz w pamięci. Znowu się wypowiadasz na temat, o którym nic nie wiesz... W mojej definicji to nie było obgadanie - zresztą, reakcja BYŁA. Szkoda, że tego już nie zauważyłaś .
Nie jestem w temacie

Cytat:
Nikt nie skrytykował Hiper, gdy napisała, że w życiu nie poda kotom whiskasa, nikt nie zacytował jej posta jako "masz kota w głowie, co chcesz od tej karmy". Na mnie jest nagonka, a prawdą jest, że ta karma niestety jest strasznie shitowa. Twoja koleżanka może coś o tym powiedzieć.

Przez ostatnie posty pisałam prawie wyłącznie o kocie, ale obiecuję skończyć. Przecież i tak Was g.wno obchodzi to moje małe futrzane szczęście.

Całą dyskusję o karmie i kocie czytałam z przykrością. Dużo tutaj niezdrowej atmosfery.

Jeśli mogę wyrazić swoje zdanie... Czy sedno problemu w całej tej dyskusji nie leży przypadkiem w Twoim uprzedzeniu Malla, a nie złych intencjach dziewczyn? (Twój cytat posta Melki dla mnie potwierdza właśnie taki scenariusz).
Patrząc przez pryzmat tamtej wypowiedzi każde zdanie możesz odbierać przeciwko sobie. I mam wrażenie, że tak robisz. Na wątku mamy dużo "kociar", sama uwielbiam koty i nie sądzę, by ktoś chciał tutaj wyrządzić krzywdę Tobie czy kotu.

Nie wiem czemu uraziło Cię tak bardzo stwierdzenie dziewczyn, że piszesz ciągle o kocie, skoro to prawda? Można mieć do tego różny stosunek - jedne lubią koty i czytają o nich chętnie (np. ja), inne za kotami nie przepadają. Te drugie mają prawo wyrazić swoje zdanie.

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Proszę mi tu nie płakać Liczyłam i Ciebie. Jest nas 5. Pytałam tylko czy komuś to przeszkadza?
No i czy Malli takie towarzystwo odpowiada?
Co do trasy - spoko loko Ostatnio wyjechalismy z Krakowa o 7 rano a byliśmy spowrotem na 21, przy czym trasa była długa, z kilometrem przewyższenia.
A czy wchodzi w grę opcja oglądania meczu na Krupówkach, czy GG jesteś już umówiona z morzem testosteronu?
Ah i najważniejsze - w wyjazdach stosuję zasadę porozumienia, więc nie ma żadnego dostosowywania się tylko jest uzgadnianie (Lenka )
Ok ok, to uzgadniajmy

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:16   #4364
Konto usunięte

Cytat:
Uwielbiam ten serial Oglądnęliśmy z P. praktycznie na raz
Stary 2012-06-27, 11:16   #4365
mimi_91
Raczkowanie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959639]
Mam ten Lioele i bardzo sobie chwalę. W zasadzie uważam, że to najlepszy BB Cream ze wszystkich jakie wypróbowałam. No i ta pompka [/QUOTE]
a on ma też filtr czy trzeba osobno używać jakiegoś??

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:23   #4366
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:

Mówiłam, że serial dobry. Przy ostatnim odcinku pierwszego sezonu prawie palpitacji serca dostałam Z niecierpliwością czekam do września, aż ruszy drugi sezon.

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959969]Uwielbiam ten serial Oglądnęliśmy z P. praktycznie na raz [/QUOTE]
Ja też

Stary 2012-06-27, 11:24   #4367
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Wciąż mam w pamięci ten post. Dziękuję Ci za informację o tym, że zostałam obgadana za plecami, była dla mnie bardzo cenna pod kątem atmosfery fałszywej szczerości i intymności w wątku, zwłaszcza że Twój post został tak sugestywnie pominięty milczeniem. Ja reaguję, gdy ktoś jest obgadywany i czuję się fair wobec Was.

Przez ostatnie posty pisałam prawie wyłącznie o kocie, ale obiecuję skończyć. Przecież i tak Was g.wno obchodzi to moje małe futrzane szczęście.
Ale ta informacja padła już na spotkaniu i to nawet nie ode mnie Być może nie usłyszałaś, ale wydawało mi się, że tak bo nawet chyba powiedziałaś " Kama, wszystko jasne "

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-27, 11:25   #4368
torbydka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Jakby dostał z niej 5 a nie 4,5 to załapałby się na bardzo wysokie stypendium dla najlepszych na nowym wydziale chyba 1000 zł wchodziło w grę
To możliwe, że chodziło o kierunek zamawiany i wtedy byłoby 1000 zł. miesięcznie Tylko dzięki niemu egzystuję od trzech lat, a teraz się skończy

OMD, fajnie się obkupiłaś Ja nie potrafię szukać rzeczy albo chodzę do złych punktów Za to siostra odkryła nowe powołanie i właśnie kupuje tanio, przerabia, a w domu śmierdzi chlorem, bo je odbarwia. A wszystko moja wina, bo podsunęłam jej serial o młodej projektantce
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:27   #4369
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Post Melki pominęłaś milczeniem również Ty. Co z niego wyniosłaś poza informacją, że ktoś coś gdzieś? Brak konkretów, to brak odpowiedzi. Nie wiem jaką sytuację Melka miała na myśli, więc jeśli o mnie chodzi - nie czułam się wywołana do tablicy ani chociaż zaznajomiona z tematem.
Ja też chętnie dowiem się co Melka miała na myśli
Stary 2012-06-27, 11:28   #4370
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
A który BB jest najciemniejszy....? Bo ten no, opaliłam się trochę
BB Creamy z założenia ciemne nie są. Jeżeli jesteś opalona to raczej nic dla siebie nie znajdziesz.

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
a on ma też filtr czy trzeba osobno używać jakiegoś??
Ma, ale jak z tą stabilnością jest nie wiadomo do dziś. Ja zawsze nakładam jeszcze pod BB Cream filtr, tak dla pewności.
Stary 2012-06-27, 11:28   #4371
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też chętnie dowiem się co Melka miała na myśli
Tylko ja wiem? Nie wiem czy powinnam pisać o tym na głównym.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:28   #4372
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

Mówiłam, że serial dobry. Przy ostatnim odcinku pierwszego sezonu prawie palpitacji serca dostałam Z niecierpliwością czekam do września, aż ruszy drugi sezon.
OMG ja zrozumiałam, że tego już są dwa sezony i na tym głównie opierała się cała linia obrony, na zasadzie ,,na trochę nam go starczy". Jak ja mu to powiem?
Stary 2012-06-27, 11:29   #4373
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Piszę pracę zaliczeniową - czas start!

Do rana będę wiedziała wszystko o energii geotermalnej, ha!
i jak wiesz już wszystko?

ostatnio dostałam maila że do 15.07 powinnam złożyć moją pracę dyplomową która jest w proszku i oczywiście jeszcze nie czuję powołania żeby ją pisać- zastanawiam się jaką mam ściemę wymyślić żeby mi przesunęli termin na wrzesień?

Cytat:
Serio? I jak? A zresztą Ciebie nie warto pytać SdC i jak?
okropna jesteś

Cytat:
Sugerowanie, że wet się pomylił, bo mało jest takich przypadków i że coś pominęliśmy, tylko mnie dołuje. Nie pomagacie, dziewczyny. Moim celem jest wyleczenie kota i nie będę mu sama wymyślać terapii, tylko zdam się na doświadczenie lekarza i obserwację pacjenta i wyników.

Malla chyba trochę przesadzasz. Ciągłe gadanie o kocie dla mnie jest monotematyczne, owszem, ale w sytuacji gdy jest chory, Ty o tym piszesz i to Ci pomaga/ otrzymujesz wsparcie/ wygadujesz się itp. jest dla mnie jak najbardziej zrozumiałe. Nie znam się na kocich chorobach i leczeniu (mówiłam, że sądziłam, że dorosłe koty piją mleko) więc się nie wypowiadam, nie podważam, nie sugeruję itd. i miałam nadal ten temat omijać milczeniem tylko, że mnie trafiło.
Trafiło mnie nie to, że tak ostro reagujesz na inne zdanie dziewczyn, choć trochę też, bo uważam, że nie mają złych intencji, ale przede wszystkim Twoja wypowiedź ad. postu Melki. I tu się chciałam włączyć zwłaszcza, że napisałaś o pominięciu tego postu milczeniem, a więc moja odp. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3673 . nie mówiąc już o tym, że odpowiadałam na każdego innego posta w tym temacie.....

Cytat:
Nie wiem o jakim poście jest mowa, widocznie nie czytałam - ale deklaracja, że Ty nigdy nie obgadujesz pachnie mi hipokryzją, chyba że mamy różne definicje ,,obgadywania" tak, jak było w przypadku ,,remontu". Dlatego nie będę dyskutować na ten temat.
poza tym tak: trąca to hipokryzją. i już pal sześć jak brzmi definicja obgadywania, ale stwierdzenie, że Ty nie obgadujesz/ nie rozmawiasz o kimś na spotkaniach jest raczej mocno naciągana.

tyle w temacie.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34956719]
NO I GDZIE DO CHOLERY JEST TO ZDJĘCIE?!
[/QUOTE]

w załączniku a drugie w klubie

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Wow
Po tych wszystkich dyskusjach o włosach zaczynam coraz krytyczniej patrzeć na swoje...
Jutro idę do fryzjera i zastanawiam się czy może jednak nie zaszaleć i nie znienić fryzury jakoś bardziej niż podcięte końcówki
Ale pojęcia nie mam co by zrobić
myślę, że podcięcie końcówek to wystarczająco drastyczna zmiana

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość

1. Z jednej strony Ci współczuję a z drugiej chce mi się śmiać
Może podejdźmy do tego tak - patrz na reakcję tłumu
Obstawiam, że i tak ilość Twoich gapiów nie spadnie a to Cię podbuduje i przekona

2. Proszę mi tu nie płakać Liczyłam i Ciebie. Jest nas 5. Pytałam tylko czy komuś to przeszkadza?
No i czy Malli takie towarzystwo odpowiada?
Co do trasy - spoko loko Ostatnio wyjechalismy z Krakowa o 7 rano a byliśmy spowrotem na 21, przy czym trasa była długa, z kilometrem przewyższenia.
A czy wchodzi w grę opcja oglądania meczu na Krupówkach, czy GG jesteś już umówiona z morzem testosteronu?
Ah i najważniejsze - w wyjazdach stosuję zasadę porozumienia, więc nie ma żadnego dostosowywania się tylko jest uzgadnianie (Lenka )
1. po 1sze to gdzie widzisz tych gapiów, bo ja chyba muszę zmienić na mocniejsze soczewki po 2gie nie chcę obserwować reakcji tłumu bo to ja spędzam ze sobą 24 h/d więc to ja muszę się dobrze czuć ze sobą. Sugestie, ochy i achy () mile widziane, ale koniec końców nawet jeśli milion osób powie mi że jest świetnie, a ja będę odwracać wzrok od lustra to mnie to nie przekona i wrócę do blondu, w którym czuję się super.

2. yyyy opcja oglądania meczu na Krupówkach? ostatecznie może wejść w grę chociaż wolałabym oglądać go w strefie. Pewnie będzie fajniejszy klimat i jest duży telebim, a na tym mi zależy. Poza tym już oczami wyobraźni widzę Wasze miny i słyszę marudzenie, że głupie, że nudne, że który kolor jest danej drużyny, a do której bramki strzelają...
a co do morza testosteronu- przypomina Morze Martwe

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, żegnam się O 14.20 wyjeżdżam
nie żegnaj się wyjeżdżasz ale przecież będziesz tu zaglądać
udanego wyjazdu

Cytat:

Efekty mojego wczorajszego szwendania się po lumpku
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1756
nienawidzę Cię po stokroć!!!!!!!
a najbardziej za tą zwiewną bluzkę z długim rękawem, bokserkę i kolorową bluzkę na ramiączkach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG00051.jpg (75,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG00047.jpg (65,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG00050.jpg (74,4 KB, 24 załadowań)
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:30   #4374
Lenkapuma
Zakorzenienie

O-oł

Fajnie było Cię poznać, Ineso. Będziemy tęsknić

Stary 2012-06-27, 11:35   #4375
torbydka
Raczkowanie

Patrzę się na te zdjęcia gg i patrzę, i brązu dopatrzyć się nie mogę
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:36   #4376
Lenkapuma
Zakorzenienie

Ja również nie Toż to ciemny blond! Ale ładny i jak zdrowo wygląda Lecę do klubu oglądać resztę fot.

Stary 2012-06-27, 11:38   #4377
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
O-oł

Fajnie było Cię poznać, Ineso. Będziemy tęsknić

gg - nie wytrzymam z Tobą Dla mnie to taki zwykły blond, nawet nie ciemny
Stary 2012-06-27, 11:39   #4378
mimi_91
Raczkowanie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34960301]
Ma, ale jak z tą stabilnością jest nie wiadomo do dziś. Ja zawsze nakładam jeszcze pod BB Cream filtr, tak dla pewności.[/QUOTE]
dziękuję

gg fajny kolorek wygląda bardzo naturalnie

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:42   #4379
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
Patrzę się na te zdjęcia gg i patrzę, i brązu dopatrzyć się nie mogę
Cytat:
Ja również nie Toż to ciemny blond! Ale ładny i jak zdrowo wygląda Lecę do klubu oglądać resztę fot.
Przecież to kasztan jest!
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:42   #4380
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
W dalszym ciągu uważam że gdyby ta karma Power of Nature była taka mega, hiper, wypasiona, zajefajna, niczym ferrari, nie - MAYBACH wśród karm, to kotu by nic nie było. Ale co tam, się nie znam, jestem ignorantkom. I sugerowałabym się nie opinią karmy w internecie i wśród wetów, a tym jak kot na nią reaguje Ale - przecież ja się nie znam.

Dziwi mnie tylko że skoro tak bardzo na niego od pół roku chuchasz i dmuchasz jak na niemowlaka, to po 1 nie zauważyłaś że kot po niej głodny i chory chodzi i nie uzupełniałaś mu ilości jedzenia żeby głodny nie był i zdrowy, a po drugie skoro tak bardzo słuchasz wetów i miau'ów, to jakim cudem nie wiesz że zmienianie karmy co miesiąc dobrze nie robi, skoro to jest common knowledge nawet dla początkującego właściciela kota.

Ale oczywiście lepiej sobie wytłumaczyć że i ja, i moja znajoma chcemy Twojego kota ukatrupić i życzymy jemu i Tobie jak najgorzej, bo takie z nas złośliwe istoty i wredne, i nie robimy nic tylko zastanawiamy się nad tym jak tu komuś źle doradzić żeby potem miał problemy. To wcale nie kwestia tego że jesteś przewrażliwiona na punkcie swoim i kota.
Chodzi o to, że twoja koleżanka (chyba - domyślam się z kontekst) uważała że Power od Nature jest karmą złą, a w zamian zaproponowała Orijen. A to jest prawie to samo. Ma taką samą ilość białka, a skoro kotu Malli białko zaszkodziło to nie może mu podawać Orijena. Tak samo by zachorował jedząc karmę, którą podaje twoja koleżanka

Wiesz co.. Mój kot też chodził głodny pewnie. Ale musiał, bo był za gruby ! Co wizyta u weta to kazał stosować dietę, bo się z sercem problemy szybko mogą zacząć. Ja się nie dziwię, że Malla mu nie zwiększała ilości jedzenia, skoro tył. Poza tym niektóre zwierzęta, tak jak i ludzie, są żarłokami. I mój taki np jest, jej też mógł być i miała prawo tak przypuszczać. Inna sprawa, że moja kotka jest tak cholernie mięsożerna, że poza sałatą, która pewnie zastępuje jej trawę, nie tknie niczego innego niż mięso. I ją te karmy sycą. I pęcherz się uspokoił ze struwitami. Kontrolnie się w tym tygodniu zbadamy, ale generalnie wygląda na zadowoloną z zycia.

Ale Blair, zastanów się.. Jeśli koleżanka twoja się tak zna na karmach, a kotu nie słuzy wysokobiałkowa to po co wysokobialkowa poleca? Dla mnie logiczne bylo, ze jesli kot ma problemy z nerkami to niestety.. Ale Renal Royal Canin. A też wiedzę czerpałam z miau. Jak go wyleczą to mogą spróbować innej bytówki.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości