Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 00:15   #4321
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Nie, że nie ma racji raczej tyle, ze trzeba zwierzaka obserwować i brać pod uwagę, że weterynarz ma naprawdę trudne zadanie jako diagnosta, bo odpada mu wywiad z pacjentem, więc może nie zauważyć wszystkego
Stary 2012-06-27, 00:17   #4322
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Malla gdyby nie ta "wydumana nieufnośc" to nigdy byś mnie nie poznała, a mój brat mógłby się pożegnać z kariera sportową

to tyle, bo w temacie kotów nie mam nic do powiedzenia

ostatnio usłyszałam dobre powiedzenie "skoro wiem jakim jestem inżynierem, tak boję sie iśc do lekarza"

może ktoś byłby zainteresowany zamówieniem z Kontri?? bo mają dużo modeli w moim rozmiarze wreszcie

Edytowane przez HulaGirl
Czas edycji: 2012-06-27 o 00:20
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 00:17   #4323
blair witch
Zakorzenienie

Ja w temacie kota Malli i jego żywienia się wypowiadać już nie będę, bo tylko chcę zrobić na złość
Stary 2012-06-27, 00:19   #4324
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ja też kończę temat kotów, widać mialam ich za dużo i dostałam kota
Stary 2012-06-27, 00:22   #4325

Piszę pracę zaliczeniową - czas start!
W sumie to mogę robić po łebkach, bo wątpię, żeby facet je czytał. Ale mimo wszystko, spróbuję się postarać.

Do rana będę wiedziała wszystko o energii geotermalnej, ha!
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 00:31   #4326
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
mam brązowe włosy
Serio? I jak? A zresztą Ciebie nie warto pytać SdC i jak?
Stary 2012-06-27, 00:41   #4327
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Wow, uwielbiam bibliotekę AGHu!
Przecież ją remontują
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Przecież niewygodnie się zbiera kasztany chrupiąc chipsy...
Niewygodnie się je chipsy zbierając kasztany
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
ŁO KOCIA MATKO Z KOCIMI CÓRKAMI !!

TŻ pisze pracę mgr. Rozdział pierwszy - Wstęp i cel pracy.

" Głównym założeniem, jakie stawiałem sobie przed rozmową, było WYCIĄGNIĘCIE informacji, czy jest to najlepszy system klimatyzacyjny tego budynku i czy coś spowodowało może taki wybór pomimo tego, że nie jest to optymalna opcja "

A jeszcze wcześniej podaje definicję klimatyzacji. Po czym odrazu następne zdanie zaczyna " WRACAJĄC do definicji "

Inżyniery, kurka.

Cytat:
do wszystkich niewierzących i do tych wierzących też

mam brązowe włosy
woooow

Trzymajcie jutro kciuki o 10

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 01:42   #4328
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ja w temacie kota Malli i jego żywienia się wypowiadać już nie będę, bo tylko chcę zrobić na złość
Dziękuję za rady Twojej koleżanki, która przejęła się losem mojego kicia Dziękuję, ale nie skorzystam.

Koleżanka nie zna karmy Power of Nature uważanej za najlepszą suchą bezzbożówkę w chrupkach dostępną oficjalnie w Polsce (lepsza jest tylko sucha Ziwi Peak w plasterkach) i porównuje ją do Royal Canin
Koleżanka twierdzi jednoznacznie, że karma nie mogła zaszkodzić kotu, bo... jej 3 kotom nie zaszkodziła.
Koleżanka przebiałczonemu kotu poleca karmę Orijen zawierającą ponad 40% białka i niewiele się różniącą proporcją składników od dotychczasowo stosowanej.
Koleżanka uważa się za mądrzejszą od weterynarza, nie widząc wyników badań.
Jakby ona zjawiła się tutaj i poczytała o żywieniu whiskasem, to by jej ciśnienie skoczyło.

Nikt nie skrytykował Hiper, gdy napisała, że w życiu nie poda kotom whiskasa, nikt nie zacytował jej posta jako "masz kota w głowie, co chcesz od tej karmy". Na mnie jest nagonka, a prawdą jest, że ta karma niestety jest strasznie shitowa. Twoja koleżanka może coś o tym powiedzieć.

Nie pomogłaś mi przesłaniem jej wiadomości, a wręcz rozsierdziłaś. Poczułam się, jakbym nie umiała szukać w internecie wiarygodnych źródeł informacji o karmach, analizie wyników badań i żywieniu chorych kotów. Do tego nie potrzeba filozofii, bo żywienie kotów jest prostsze niż człowieka i nie ma tu podziału na dietę Kwaśniewskiego czy Dukana. Jej wiadomości nie wniosły niczego konstruktywnego. Po co wydałam kilkaset złotych na badania, skoro koleżanka koleżanki ma gotowe recepty na kocie bolączki bez oglądania wyników?

Zaczęłaś rozmowę "podaj nazwę karmy, bo koleżanka się martwi", a zmartwienia żadnego tam nie widziałam, tylko sposób na wyciągnięcie informacji w celu powymądrzania się. I to gorszego wymądrzania niż ja zwykle bezczelnie uprawiam, bo z podważeniem realnych wyników badań.
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Nie, że nie ma racji raczej tyle, ze trzeba zwierzaka obserwować i brać pod uwagę, że weterynarz ma naprawdę trudne zadanie jako diagnosta, bo odpada mu wywiad z pacjentem, więc może nie zauważyć wszystkego
A myślisz, że co robię, jak nie obserwuję? Wiem, kiedy zaczęły się pojawiać problemy i w jakich momentach objawy się zaostrzały. O tym wszystkim lekarze byli informowani, zrobili szczegółowy wywiad włącznie z tym, czym myję miski po wodzie. Dostawał leki i obserwowaliśmy reakcje po ich podaniu. To nie jest tak, że Malla sobie poszła raz do weta i ślepo się w niego zapatrzyła, bo był przystojny. Biegam po wetach od połowy kwietnia, o czym tu wspominałam, a wyniki wyszły konkretne.

Sugerowanie, że wet się pomylił, bo mało jest takich przypadków i że coś pominęliśmy, tylko mnie dołuje. Nie pomagacie, dziewczyny. Moim celem jest wyleczenie kota i nie będę mu sama wymyślać terapii, tylko zdam się na doświadczenie lekarza i obserwację pacjenta i wyników.
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Nie mam zamiaru się angażować, bo argument, że Malla pisze tylko o kocie jest dla mnie bzdurny. Ja wyciągam z jej wypowiedzi znacznie więcej, ale każdy widzi, co chce. A że jest wobec was bardziej krytyczna - wyjaśniła wam dlaczego. Poza tym, z jednej strony wolałybyście o niej wiedzieć więcej, a z drugiej jak jest obgadywana to reagują na to jednostki.
Wciąż mam w pamięci ten post. Dziękuję Ci za informację o tym, że zostałam obgadana za plecami, była dla mnie bardzo cenna pod kątem atmosfery fałszywej szczerości i intymności w wątku, zwłaszcza że Twój post został tak sugestywnie pominięty milczeniem. Ja reaguję, gdy ktoś jest obgadywany i czuję się fair wobec Was.

Przez ostatnie posty pisałam prawie wyłącznie o kocie, ale obiecuję skończyć. Przecież i tak Was g.wno obchodzi to moje małe futrzane szczęście.
Stary 2012-06-27, 07:37   #4329
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

A jutro będziesz starsza
Jestem starsza

A w ogole obudzil mnie telefon w sprawie pracy.Trzymajcie kciuki o 12.30 ide na rozmowe.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Przecież ją remontują

Niewygodnie się je chipsy zbierając kasztany

woooow

Trzymajcie jutro kciuki o 10

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 07:44   #4330
blair witch
Zakorzenienie

W dalszym ciągu uważam że gdyby ta karma Power of Nature była taka mega, hiper, wypasiona, zajefajna, niczym ferrari, nie - MAYBACH wśród karm, to kotu by nic nie było. Ale co tam, się nie znam, jestem ignorantkom. I sugerowałabym się nie opinią karmy w internecie i wśród wetów, a tym jak kot na nią reaguje Ale - przecież ja się nie znam.

Dziwi mnie tylko że skoro tak bardzo na niego od pół roku chuchasz i dmuchasz jak na niemowlaka, to po 1 nie zauważyłaś że kot po niej głodny i chory chodzi i nie uzupełniałaś mu ilości jedzenia żeby głodny nie był i zdrowy, a po drugie skoro tak bardzo słuchasz wetów i miau'ów, to jakim cudem nie wiesz że zmienianie karmy co miesiąc dobrze nie robi, skoro to jest common knowledge nawet dla początkującego właściciela kota.

Ale oczywiście lepiej sobie wytłumaczyć że i ja, i moja znajoma chcemy Twojego kota ukatrupić i życzymy jemu i Tobie jak najgorzej, bo takie z nas złośliwe istoty i wredne, i nie robimy nic tylko zastanawiamy się nad tym jak tu komuś źle doradzić żeby potem miał problemy. To wcale nie kwestia tego że jesteś przewrażliwiona na punkcie swoim i kota.
Stary 2012-06-27, 08:19   #4331
Ineso
Matka Smoka

Cytat:

nie mam doła- daję szansę.
To było o mnie
Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość

może ktoś byłby zainteresowany zamówieniem z Kontri?? bo mają dużo modeli w moim rozmiarze wreszcie
Zapytam koleżanki, bo ostatnio coś marudziła.
Cytat:
Wciąż mam w pamięci ten post. Dziękuję Ci za informację o tym, że zostałam obgadana za plecami, była dla mnie bardzo cenna pod kątem atmosfery fałszywej szczerości i intymności w wątku, zwłaszcza że Twój post został tak sugestywnie pominięty milczeniem. Ja reaguję, gdy ktoś jest obgadywany i czuję się fair wobec Was.
Nie wiem o jakim poście jest mowa, widocznie nie czytałam - ale deklaracja, że Ty nigdy nie obgadujesz pachnie mi hipokryzją, chyba że mamy różne definicje ,,obgadywania" tak, jak było w przypadku ,,remontu". Dlatego nie będę dyskutować na ten temat.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:46   #4332
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Ineso - bardzo dziekuję za wczorajszą pomoc

Cytat:
zdjęcie wrzucę jutro bo dzisiaj zrobiła mi SdC na szybko i niewiele widać. i nie wiem gdzie mam kabel
NO I GDZIE DO CHOLERY JEST TO ZDJĘCIE?!

Cytat:
Nikt nie skrytykował Hiper, gdy napisała, że w życiu nie poda kotom whiskasa, nikt nie zacytował jej posta jako "masz kota w głowie, co chcesz od tej karmy".
Bo wszyscy i tak wiedzą, że mam kota i nierówno pod sufitem Po co mówić o tak oczywistych oczywistościach
A już tak serio - Malla, nie przejmuj się tak, podejdź do tego z dystnasem. Ja myślę, że nikt Ci tu nie chce zaszkodzić, nikt nie chce wytrącić Cię z równowagi, raczej wręcz przeciwnie. Może nie zawsze metody są dobre, może nie zawsze słowa odpowiednio dobrane, ale to jest wyłącznie troska zarówno o Ciebie jak i kociaka. Ja np. wczoraj o nim myślałam - czy wszystko będzie ok, czy jest już może choć troszkę lepiej

Cytat:
W dalszym ciągu uważam że gdyby ta karma Power of Nature była taka mega, hiper, wypasiona, zajefajna, niczym ferrari, nie - MAYBACH wśród karm, to kotu by nic nie było. Ale co tam, się nie znam, jestem ignorantkom. I sugerowałabym się nie opinią karmy w internecie i wśród wetów, a tym jak kot na nią reaguje Ale - przecież ja się nie znam.

f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 08:51   #4333
blair witch
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34956719]

[/QUOTE]

To nie było odnośnie Ciebie! Niefortunnie mi się użyło
Stary 2012-06-27, 08:55   #4334
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
To spróbuję się z nią umówić na piątek, bo powinnam być koło niej późnym popołudniem

Mistrzyni Twoją płytkę też dać Granatowej?
Myszko, o ile pamiętam to to jest ta płytka z super mega ćwiczeniami? Czy ja też mogłabym prosić o przegranie?

Cytat:
mam brązowe włosy
Wow
Po tych wszystkich dyskusjach o włosach zaczynam coraz krytyczniej patrzeć na swoje...
Jutro idę do fryzjera i zastanawiam się czy może jednak nie zaszaleć i nie znienić fryzury jakoś bardziej niż podcięte końcówki
Ale pojęcia nie mam co by zrobić

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:14   #4335
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Myszko, o ile pamiętam to to jest ta płytka z super mega ćwiczeniami? Czy ja też mogłabym prosić o przegranie?

Wow
Po tych wszystkich dyskusjach o włosach zaczynam coraz krytyczniej patrzeć na swoje...
Jutro idę do fryzjera i zastanawiam się czy może jednak nie zaszaleć i nie znienić fryzury jakoś bardziej niż podcięte końcówki
Ale pojęcia nie mam co by zrobić
Ja teraz mam sporo krotsze jak mialam.I mam dosc fajna fryzjerke -- jestem zadwolona. Poprzednia jak mi zmienila fryzure to plakalam jak sie w lustrze zobaczylam---wyciela mi grzywke tak ze mialam trzy wlosy na krzyz a do tego zle pocieniowala i zrobila mi strzepy.

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-06-27, 09:16   #4336
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Pokazuj. I to już!!
GG zdjęęęęcie!!!

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
I'm sexy and I know it!
Ona o tym wie całe życie

Cytat:
podobno ciemny, ciepły blond ale ja tego nie widzę. widzę brąz- kupiasty brąz ale daję szanse, nie panikuję i nie maruszę- no może troszkę
zdjęcie wrzucę jutro bo dzisiaj zrobiła mi SdC na szybko i niewiele widać. i nie wiem gdzie mam kabel
Cytat:
nie mam doła- daję szansę. ehhh może będzie dobrze.
to jednak spora zmiana i muszę się "opatrzeć"
dziwnie mi

wysuszyłam włosy... wyglądam jak mysz i to jeszcze polna żeby to chociaż była jakaś domowa, zamkowa albo chociaż rezydencjonalna... ale polna?!
idę spać
Z jednej strony Ci współczuję a z drugiej chce mi się śmiać
Może podejdźmy do tego tak - patrz na reakcję tłumu
Obstawiam, że i tak ilość Twoich gapiów nie spadnie a to Cię podbuduje i przekona

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Z tym istotnym szczegółem, to chyba wszystko zależy od miejsca docelowego, na jakie się zdecydujemy? W sensie - czy zdążymy wrócić na czas do KR...
Dobrze, że nie jestem organizatorką (granatowa ) i mogę po prostu dostosować się do reszty
Cytat:
w temacie wyjazdu w góry- Lenka, Granatowa- ja też chcę jechać. pisałam i nikt mnie nie zauważa tylko fajnie by było umówić się już tak na pewniaka, bo gdybyśmy miały nie jechać to pojadę do koleżanki pod Krk. jest tylko jeden istotny szczegół- w niedzielę jest finał euro i waliło paliłoby się muszę go oglądać
nie będę Was ograniczać jeśli będziecie chciały zostać dłużej to po prostu nie pojadę, bo mecz zaczyna się o 20.45 więc tak absolutnie najpóźniej chciałabym wrócić na 19.00 żeby się przebrać i dojechać do strefy.
mówię o tym od razu żebyśmy się dogadały chociaż będzie mi żal.... aj będzie...
Proszę mi tu nie płakać Liczyłam i Ciebie. Jest nas 5. Pytałam tylko czy komuś to przeszkadza?
No i czy Malli takie towarzystwo odpowiada?
Co do trasy - spoko loko Ostatnio wyjechalismy z Krakowa o 7 rano a byliśmy spowrotem na 21, przy czym trasa była długa, z kilometrem przewyższenia.
A czy wchodzi w grę opcja oglądania meczu na Krupówkach, czy GG jesteś już umówiona z morzem testosteronu?
Ah i najważniejsze - w wyjazdach stosuję zasadę porozumienia, więc nie ma żadnego dostosowywania się tylko jest uzgadnianie (Lenka )

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Jestem starsza
A w ogole obudzil mnie telefon w sprawie pracy.Trzymajcie kciuki o 12.30 ide na rozmowe.
Sto lat!!!
I powodzenia
Stary 2012-06-27, 09:25   #4337
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość

Sto lat!!!
I powodzenia
Dziekuje

KLIK
Stary 2012-06-27, 09:31   #4338
torbydka
Raczkowanie

Cytat:
Jestem starsza

Wszystkiego najlepszego! Trzymam kciuki i jestem przekonana, że nowa fryzura i urodziny sprawią, że rozmowa potoczy się pomyślnie Koleżanka tak miała z egzaminem na prawo jazdy

Z ciekawości przejrzałam oferty pracy w zawodzie - musi być magister, co najmniej dwuletnie doświadczenie, FCE, by móc prowadzić zajęcia po angielsku, kurs z oligofrenopedagogiki, to może dostanie się na jakimś wygwizdowie od 2 - 5 godzin w tygodniu Już wiem, co będę robić przez najbliższe dwa lata
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:32   #4339
2016070953
Konto usunięte

100 lat Frapo
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 09:36   #4340
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
A czy wchodzi w grę opcja oglądania meczu na Krupówkach, czy GG jesteś już umówiona z morzem testosteronu?

Nie wyspałam się i czuję się jakbym miała przez to kaca A nic nie piłam więc cierpię bezpodstawnie

Dziewczyny ta płytka w lipcowym SHAPE będzie inna niż ta z poprzedniej gazetki Też chcę ją upolować
Stary 2012-06-27, 09:38   #4341
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Dziewczyny, żegnam się O 14.20 wyjeżdżam

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

frapo, wszystkiego najlepszego! Więcej uśmiechu na co dzień
Stary 2012-06-27, 10:20   #4342
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, żegnam się O 14.20 wyjeżdżam
Udanej wyprawy!

Efekty mojego wczorajszego szwendania się po lumpku
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1756
Stary 2012-06-27, 10:29   #4343
blair witch
Zakorzenienie

Czy ktoś będzie potrzebował bb? W przyszłym tygodniu zamawiam stąd:
http://www.ebay.pl/sch/cosmetic.love....c0.m270.l1313

Jeżeli nie uzbieramy 5 przedmiotów to będę brała wysyłkę rejestrowaną za 2$.
Stary 2012-06-27, 10:31   #4344
francuski pocalunek
Zadomowienie

torpydko, hard, nadziejko dziekuje Wam za zyczenia

Nadziejko udanego wyjazdu

OMD fajne ciuszki mam podobna bluzeczke do tej z drugiej foteczki - takze z ciuszkolandu .

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:

One maja rozne odcienie?Zreszta po co ja sie glupio pytam Jaki Blair Ty sobie kupujesz?

KLIK

Edytowane przez francuski pocalunek
Czas edycji: 2012-06-27 o 10:37
Stary 2012-06-27, 10:37   #4345
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłabym zainteresowana jednym BB
http://www.ebay.pl/itm/SKIN79-Hot-Pi...item2ebc493ce3

Zapewne mam go jeszcze sporo ale strasznie denerwuje mnie, że nie mogę sobie sprawdzić ile go dokładnie zostało Dlatego wolę kupić na zapas
Stary 2012-06-27, 10:38   #4346
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:

Ojej! Masz delikatną buzię, pewnie wyglądasz jak Królewna Śnieżka
do Śnieżki to chyba jednak mi daleko
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Efekty mojego wczorajszego szwendania się po lumpku
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1756
fajny połów szorty są boskie

Mam jakąś masakrę na czole strasznie mnie wysypało, nie wiem od czego i nie wiem czym się mogę ratować. Nie chcę straszyć ludzi na ulicy

Frapo Wszystkiego Najlepszego

— Arthur Schopenhauer

Edytowane przez mimi_91
Czas edycji: 2012-06-27 o 10:40
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:41   #4347
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Serio? I jak? A zresztą Ciebie nie warto pytać SdC i jak?
Przecież pisałam - jest super!

Cytat:
Ależ masz w pamięci. Znowu się wypowiadasz na temat, o którym nic nie wiesz... W mojej definicji to nie było obgadanie - zresztą, reakcja BYŁA. Szkoda, że tego już nie zauważyłaś .

Cytat:
Ona o tym wie całe życie
Ale teraz tak wygląda!!!
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:41   #4348
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:

One maja rozne odcienie?Zreszta po co ja sie glupio pytam Jaki Blair Ty sobie kupujesz?
Różne odcienie ma Missha, którą ja dotąd używałam. Teraz biorę na próbę inny Ten:
http://www.ebay.pl/itm/Lioele-Beyond...item2eba9b4825

Tutaj jest kolorystyka kilku:
http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...e-kolorow.html

A tutaj opis:
http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...bb-kremow.html

Ja myślę że dla Ciebie byłaby dobra ta Missha której ja używałam - PC odcień 23 (jasny beżyk bez różowych tonów, odcień 21 który jest tu na zdjęciu ma różowe tony).

Cytat:
Ja byłabym zainteresowana jednym BB
http://www.ebay.pl/itm/SKIN79-Hot-Pi...item2ebc493ce3

Zapewne mam go jeszcze sporo ale strasznie denerwuje mnie, że nie mogę sobie sprawdzić ile go dokładnie zostało Dlatego wolę kupić na zapas
Mi właśnie się mój kończy i wyciskam marne resztki
Stary 2012-06-27, 10:44   #4349
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:

Chętnie bym zamówiła, jeżeli można Tylko który mogłybyście polecić dla bladolicej??

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:47   #4350
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
do Śnieżki to chyba jednak mi daleko

fajny połów szorty są boskie

Mam jakąś masakrę na czole strasznie mnie wysypało, nie wiem od czego i nie wiem czym się mogę ratować. Nie chcę straszyć ludzi na ulicy

Frapo Wszystkiego Najlepszego
A mnie na nosie

Dziekuje za zyczenia

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Różne odcienie ma Missha, którą ja dotąd używałam. Teraz biorę na próbę inny Ten:
http://www.ebay.pl/itm/Lioele-Beyond...item2eba9b4825

Tutaj jest kolorystyka kilku:
http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...e-kolorow.html

A tutaj opis:
http://cosrocewokowpadnie.blogspot.c...bb-kremow.html

Ja myślę że dla Ciebie byłaby dobra ta Missha której ja używałam - PC odcień 23 (jasny beżyk bez różowych tonów, odcień 21 który jest tu na zdjęciu ma różowe tony).

Mi właśnie się mój kończy i wyciskam marne resztki
Dzieki Kochana a do kiedy sie trzeba zdecydowac? i na ile starczy taka 20?

KLIK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości