|
|
#4381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34960301]BB Creamy z założenia ciemne nie są. Jeżeli jesteś opalona to raczej nic dla siebie nie znajdziesz.
[/QUOTE] Właśnie takiej odpowiedzi się bałam Cytat:
Cytat:
Ważne, aby znaleźć dla siebie dobry punkt-ja chodzę rano na dział z wyceną. Nie ma wtedy dużo ludzi, większość ciuchów jest ok i każdy coś dla siebie znajdzie Grzebanie w stosach na wagę jest ponad moje nerwy... I zazdroszczę pomysłowej siostry-bo zapewne i ty masz jakiś pożytek z jej twórczości
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bylo obgadaniem zalozenie watku o osobie, ktora nie ma do niego dostepu ???? Tylko dlatego, że Malla wyraziła swoje zdanie ? I to jeszcze w miarę publicznie, a nie za plecami ? Jaka byla reakcja ? Bo ja pamietam tylko reakcje gg, a potem moja. A potem jeszcze ponoć hiper. Wątek sobie radośnie wisiał. Żadna nie wpadła na to, że skoro teoretycznie nie ma obgadywania to może by go usunąć ?
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam Was i mam takie myśli:
jak dobrze, że nie mam kota i nie lubię kotów i nie mam w tym temacie nic do powiedzenia ![]() jak dobrze, że nie wiem o jakim obgadywaniu mówicie
|
|
|
|
#4384 |
|
Konto usunięte
|
gg22 - Boże jak Ty tragizujesz... To nie jest brąz... To nie jest mysi kolor. Mikro zmiana a Ty taką akcję robisz... Poza tym kolor bardzo ładny i zdecydowanie będzie Ci lepiej niż w jajecznicowym blondzie
![]() Po co wy tak roztrząsacie temat klubu? I to jeszcze tu... |
|
|
|
#4385 | ||||
|
Zakorzenienie
|
eeejjj no w pełnym słońcu to wygląda jak blond, ale to taki z d.upy blond. zero wyrazistości
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no taaak... miło było poznać ![]() sama jestes kasztan! ![]() Cytat:
bynajmniej nie chodzi mi o kontekst obgadywania....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
A już wiem, udziału nie brałam.
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie przeczę że zwierzę powinno mieć dietę jak jest coś nie tak. ALE jeżeli przy podawaniu jakiejś karmy jest coś nie teges to po co ją w kota pchać skoro się źle czuje? Tym bardziej że oporów przed częstą zmianą karmy nie było, prawda? Może koleżanka nie zna się na karmach, ale zna się na kotach na tyle żeby wiedzieć że jak im coś szkodzi to się to odstawia. I kończę dyskusję bo zaraz ktoś naśle na mnie straż dla zwierząt za to że chciałam pomóc GG - obśliniłam podłogę! Piękny ciemny blond!
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-06-27 o 12:00 |
||
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma dostępu?! Wtedy chyba jeszcze miała dostęp. To raz. A dwa - co tam było takiego obgadującego? Oburzenie, że Malla zwróciła uwagę na obrączkę? A co, miałyśmy się wszystkie rzucić w obronę Malli. 3 osoby to jest mało?! Ja się nie wypowiadałam, bo uważałam oburzenie Kamy za słuszne, a uwaga Malli była nie na miejscu. Może nie było to dobre miejsce na wypowiedzenie swojego oburzenia, ale ja za czyny Kamy nie odpowiadam. Usunąć? Trzeba było usunąć. Czemu tego nie zrobiłaś? Pewnie dlatego że może tylko założyciel klubu. |
|
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ wpadła
Ja. Wątku nie ma. A czemu wisiał? Bo Kama rzadko bywa na forum, a nie dlatego, że taki ruch był na nim. Ruchu nie było, Kama pod wpływem chwili zadała pytanie, na które posypały się odpowiedzi. Tyle. Nikt tam długich debat nie urządzał. Nie wiem o co to halo
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-27 o 12:05 |
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W ogóle tam nie było obgadywania.
|
|
|
|
|
#4390 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4391 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34961027]gg22 - Boże jak Ty tragizujesz... To nie jest brąz... To nie jest mysi kolor. Mikro zmiana a Ty taką akcję robisz... Poza tym kolor bardzo ładny i zdecydowanie będzie Ci lepiej niż w jajecznicowym blondzie
![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
2. Jakie wyzwisko, jak w piaskownicy niemal Cytat:
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34961238]Nie mów takich straszliwych straszliwości
No tak ktoś wywnioskował niestety. Normalnie nie pozostaje mi nic innego tylko się przyznać bez bicia że chęć pomocy była tylko fasadą dla skomplikowanego planu pozbawienia Malli kota i tematu do rozmów.
|
#4393 |
|
Konto usunięte
|
GG ładny masz kolor włosów, dużo ładniejszy niż ten blond.
a co do tego że Malla czasem tu wyciąga rozmowy prywatne z komuniaktorów czy spotkan sie zgadzam. niestety to co ja mówiłam jej na gadu też tu zostało napisane. |
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34961027]gg22 - Boże jak Ty tragizujesz... To nie jest brąz... To nie jest mysi kolor. Mikro zmiana a Ty taką akcję robisz... Poza tym kolor bardzo ładny i zdecydowanie będzie Ci lepiej niż w jajecznicowym blondzie
[/QUOTE]mikro zmiana?! to jest mega zmiana! to jest jak 1sze lądowanie na księżycuTy nie możesz być obiektywna przy takiej karuzeli kolorów jaką fundujesz ![]() piękny to on nie jest, bo jest zwyczajny, płaski, bez wyrazu... ekhm, ekhmmmm.....ciekawe kiedy zobaczę Twój ![]() SdC powinna jeszcze odpisać "Ty jesteś!"
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
ROZEJM! Od poniedziałku kasztanem jestem ja
|
|
|
|
#4396 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam i znikam na egzamin. Trzymajcie kciuki, proszę
![]() Cytat:
Patrzę na zdjęcia, które wrzuciłaś i nie wierzę, że to dla Ciebie jest BRĄZ! Przecież ta farba to nawet koło brązowych nie stała Ale kolor mi się podoba, myślę, że wyglądasz ładniej niż w poprzednim ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak Ci poszło? ![]() Cytat:
Cytat:
Co z tego, że poprzednią użyłam tylko raz, gdy przegrywałam Czeka na "po sesji" ![]() Cytat:
I tak nosimy inni rozmiar ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959639] Mam ten Lioele i bardzo sobie chwalę. W zasadzie uważam, że to najlepszy BB Cream ze wszystkich jakie wypróbowałam. No i ta pompka Hiper znowu kusi ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959837]Ja natomiast uważam, że Miszka jest cieniutka i swoją popularność zyskała wyłącznie przez niską cenę. Po pierwsze kiepsko kryje, po drugie jest zdecydowanie za różowa (wszystkie odcienie) i przez to większości osób nie pasuje, bo jednak polki są zdecydowanie bardziej żółte, a po trzecie jest okropnie wodnista... Zupełnie nie moja bajka.[/QUOTE] A myślałam, że coś ze mną nie tak, bo wydawało mi, że Miszka właśnie średnio kryje. Ale to mój pierwszy BB więc nie mam porównania. Już wiem który będzie kolejny
|
|
|
#4397 | |
|
Zadomowienie
|
Łoooo ale afery
lubie afery muszę się do klubu wkręcić, tam musi być jeszcze fajniej hehehCytat:
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Konto usunięte
|
aha, a osobnego wątku o obgadywaniu do którego nie ma dostępu jakos nie zauważyłam
|
|
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się podoba Nie mogę się doczekać, aż się zobaczymy na żywo ;p2. Nie inaczej ![]() Cytat:
Wbrew wrażeniu jakie mogłaś tu odnieść, w Klubie jest pod tym względem raczej nudno
|
|
|
#4400 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jest etap - szukanie lustra, garów i biblioteczki. I zastanawiam się czy takie lustro z oświetleniem pod spodem ma lepsze światło niż inne? http://allegro.pl/nowosc-lustro-led-...396077550.html http://allegro.pl/nowosc-lustro-pods...414983812.html http://allegro.pl/lustro-podswietlan...394972507.html ![]() Gg, nie bój się zrobię Ale póki co to jest jeszcze zamieszanie remontowe - malowanie, wiercenie itp. Cytat:
![]() A K.W. pracuje na Szewskiej. a!!! Nie pocytowało bo za dużo piszecie
|
|
#4402 |
|
Konto usunięte
|
Na wątku jest zawsze afera
jak ja narzekałam to była afera że narzekam i huzia na mnie było, teraz jest nagonka że chcemy zabić kota Malli i go zjeść.6^m skąd wiesz że na Szewskiej ?? a wiesz w którym lokalu :P???obczaiłabym po drodze z pracy :P Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2012-06-27 o 12:26 |
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam
![]() Frapo Wszystkiego najlepszego
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze - nie narzekasz jak kiedyś Po drugie - od razu lepiej odbiera się Twoje wypowiedzi (o ile nie wykrzyknikujesz/pytajnikujesz jak znana Ci osobiście osoba ).Po trzecie - piszesz dłuższe wypowiedzi (kiedyś ograniczały się one najczęściej tylko do jednego zdania typu grrr wrrr nienawidzę aaaa). Więc możesz mnie nie lubieć za tamto, ale ja tam z efektów widocznych gołym okiem jestem zadowolona i cieszę się ze względu na Ciebie
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-27 o 12:33 |
|
|
|
|
#4405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Same zgodnie stwierdziłyście, że nie wiece o co mi chodzi i chętnie się dowiecie. Voila. A czy na którymś spotkniu nie mówiłyście, że jeśli sprawa 'nie fair' wyjdzie to was to nie obchodzi ? Może się zdecydujcie. I jeszcze jedno. Skoro ja jestem nie fair, to dobrze że wy jesteście w tym wszystkim fair. Przyganiał kocioł garnkowi. Cytat:
Obgadujące jest samo założenie na czyjś temat wątku. Rozumiem, że gdyby ktoś założył watek o Tobie to byloby Ci przyjemnie ? Nawet jeśli uwaga Malli byla nie na miejscu to zrobila to tak, ze Kama to widziala. A to już jest bardzo ciekawe, bo na PW mam wiadomość o zgoła innym twoim zdaniu w tej sprawie. Tak trudno było usunąć ? To jak to się stało, że tak szybko dostalam zaproszenie jak sie okazalo, ze mnie nie ma ? Zapraszać moga wszyscy ? Ciekawe. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-06-27 o 13:06 |
|||
|
|
|
#4406 |
|
Konto usunięte
|
Lenka bo ja się staram słuchać oraz wyciągać wnioski z tego co się do mnie mówi. Cieszę się że zmiana została zauważona i że widoczne są efekty pracy nad sobą. Nie jest tak że Ciebie nie lubię "za tamto". Ja jestem zdania, że "lubi się mimo wszystko" - napisałam to w cytacie bo tak to ujął kiedyś A. , a ja nie chciałam napisać że lubi się za nic bo to by było zdanie bez składu i ładu.
aha i oduczam się też przeczulenia na swoim punkcie. Co do wątku na czyjś temat nie wiem nic, zaproszenia nie dostałam więc jestem w szoku że jest coś takiego. |
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gg przecież to blond jest! ![]() Ale dużo bardziej naturalny niż poprzedni, na pewno wyglądasz super
|
|
#4408 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę starała się skoczyć na łowy na początku przyszłego tygodnia to dam znać ![]() Cytat:
Mam dzisiaj obronę na podyplomówce...
|
|
|
#4410 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hm, podrzucenie płytki PO chyba nie rozwiąże problemu ![]() Obiło mi się o oczy, ze w lipcu znów ma coś być - jeśli nie uda mi się upolować to mogłabym wpaść z płytką? (ee, i winem do umilenia wypalania )Cytat:
![]() gg - brąz? ![]() frapo - sto lat! |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

Z niecierpliwością czekam do września, aż ruszy drugi sezon.
Ja nie potrafię szukać rzeczy albo chodzę do złych punktów
Za to siostra odkryła nowe powołanie i właśnie kupuje tanio, przerabia, a w domu śmierdzi chlorem, bo je odbarwia. A wszystko moja wina, bo podsunęłam jej serial o młodej projektantce 
I zazdroszczę pomysłowej siostry-bo zapewne i ty masz jakiś pożytek z jej twórczości 
.

. W ogóle tam nie było obgadywania.

to jest mega zmiana! to jest jak 1sze lądowanie na księżycu

Jak Ci poszło?
Nie mogę się doczekać, aż się zobaczymy na żywo ;p