|
|
#3301 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
... Średnio robię sie głodna dopiero w 3 godziny od pobudki.Cytat:
i fryzjera też Opowiada, ulży Ci choć trochę
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym chciała mieć słaby apetyt
a tak to siedzę non stop w lodówce
|
|
#3303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześc !
Badania przeżyłam i z fryzjera jestem zadowolona . Cytat:
Cytat:
Pytałam sąsiadki . Ona bigos, fasolkę czy leczo przechowuje w zassanych słoikach miesiąc, maksymalnie sześć tygodni. Jak chce dłużej - pasteryzuje . I w tych zassanych też czasem jej się psuje . Źle zakręcony, pogięta zakrętka. U mnie nadal zimnica . Już się naprawdę zaczynam obawiać, czy aby całe lato takie nie będzie . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odebrałam dziś kolejne zdjęcie do paszportu Chyba nie muszę pisać jak na nim wyszłam
|
|
|
#3305 | ||||
|
|
Cytat:
Wtedy i mniej się chce i okazji do podjadania nie ma ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje dziewczyny miały niedawno dowodowe, ale jestem zadowolona ![]() Ryrskość jest znowu u mnie ![]() Gdzie Aga polazła? pewnie pomadkę koralową kupiła i się makijażuje w kąciku
|
|
|
|
#3306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, takie małe poka poka by się przydało... ![]() Zgadzam się ![]() Cytat:
![]() Oooo, fajnie ![]() Nie mogłaś go wziąć trochę później, żebym mogła się z nim pomiziać jak przyjadę? ![]() Cytat:
Cały czas się nad tą czerwoną zastanawia Wolałabym, żeby nie była matowa.Późno do domu wróciłam, bo po aerobiku pojechaliśmy z TŻ'em na zakupy, bo jutro oddaje samochód do mechanika i nie chciałoby mi się targać reklamówek autobusem. I włosy musiałam umyć, tyle mi ich wylazło, że Boję się, że kiedy mi ta trwała zejdzie to będę płakać jak zobaczę ile naprawdę mam włosów na głowie... ![]() Koleżanka wynalazła coś takiego http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?p...hk=1&Itemid=49 i aż sama zaczęłam się zastanawiać. Na KWC też jest https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-weglowe.html. |
|||
|
|
|
|
#3307 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nic ciekawego do oglądania . Cytat:
Oby . Przez tę pogodę nadal choróbsko mnie męczy . Co prawda mniej, ale płuca wyprychuję i kicham . Cytat:
Nie będzie tak źle . Cytat:
Nie znam . Miałam do czynienia jedynie z mydłami z Lush'a . Ale to z Tuli spróbuj - cena dobra i koszty wysyłki też niewielkie . Jakby co, to do mycia rąk się nada . Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
witam można dołączyć?
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Zadomowienie
|
witajcie Moje Kochane
![]() tak dawno mnie tu nie było że może mnie nie pamietacie. u mnie wielkie zmiany......wielkie...... zmiany statusu związku;/ serce boli bardzo ale jestem twarda. idzie lato zaczynam nową pracę i jakoś sobie poradzę ..i mam was zawsze mogę zając sie jakims tematem na wizażu.zmieniłam kolor wlosów... i postaram sie teraz wiele zmienic i w końcu zacząc życ
|
|
#3310 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przypomnij mi, kiedy będziesz , wybacz, na śmierć zapomniałam...Coś nam teściowa bąkała o zaproszeniu na imieniny swoje i teścia w przyszłym tygodniu i nie wiem, jak planować czas... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale zanim zużyję to co mam... Cytat:
Cześć ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze wybrałabym się do Natury,bo podoba mi się nowe Essence ![]() Witaj
|
|
|
#3312 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozwoliłabyś kiedyś nam to ocenić Cytat:
Obawiam się, że może być, bo wypada mi straszna ilość włosów, nie tylko podczas mycia, ale nawet kiedy przejadę ręką po włosach... ![]() Cytat:
![]() Chętnie wybrałabym tę opcję z małymi mydełkami, bo wtedy mogłabym wypróbować kilka, a potem kupić większe. Cytat:
A wiesz, że nawet mam taki z Eveline? Kupiłam kiedyś w zestawie z tuszem (tusz był badziewny, ale błyszczyk zatrzymałam).Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() Tylko od razu uprzedzamy, że to wątek plotkowy - za dużo o pielęgnacji włosów tu się nie dowiesz ![]() |
||||||
|
|
|
|
#3313 | ||||
|
|
Cytat:
Najmocniej Cię przepraszam Aga, bo przez to zaproszenie to ja pokrzyżowałam Twoje plany. Że też teściowa nie miała kiedy z tym wyskoczyć ![]() A co z kolejnym weekendem? Zdążysz już wrócić z G? Cytat:
, rozwiązanie zawsze się znajdzie ![]() Cytat:
Tiaaa Na razie w zapasie mam pół białego jelenia w kostce, małe w płynie oraz mydło z nanosrebrem, nieruszone. I jeszcze żel Ogórek i Limonka Bielendy. A używam zupełnie czego innego ![]() Cytat:
Nowa limitka Essence też mnie w ogóle nie rusza. Czekam na jesień
|
|
|
|
#3314 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, mówi się trudno, może uda nam się dogadać jakiś inny termin... Cytat:
Kupiłam orzeszki w karmelu i właśnie je pożeram w towarzystwie kawowego Karmi ![]() |
||
|
|
|
|
#3315 | ||
|
|
Cytat:
Ale mi głupio teraz. Cytat:
![]() Orzeszków niet, jakieś ciastka mam
|
|
|
|
#3316 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No pewnie . Lubimy gadać . Cytat:
Cytat:
Gdzie ? Wczoraj była piękna pogoda . Dzisiaj, oczka swe piękniaste otwieram i ... ściana deszczu . Teraz zobaczyłam błyskawice . O matko kochana, burza nadchodzi !A z tym jednozębnym od trawy byłam umówiona Cytat:
Cytat:
Cytat:
Staram się jak mogę . Cytat:
http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?o...mart&Itemid=48 Dział : przesyłka. Spróbowałam przy jednym mydle i wyszło mi bodajże 1,50 . Cytat:
Jest baaaardzo dumna ! Tak trzymać, bo : "... . a potem będzie płacz, bo jak zwykle się okaże, że już wycofane ..." Cytat:
Ja teraz testuję / używam : z AA - nawilżający żel do mycia twarzy do skóry wrażliwej, skłonnej do alergii . Po paru myciach ok i makijaż idealnie zmywa . Miłego dnia |
||||||||
|
|
|
|
#3317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, ja też nie umiem ![]() Do tej czerwonej pomadki jeszcze by mi się jakaś konturówka przydała, żeby była trochę łatwiejsza w obsłudze, ale nie potrafię dobrać po kolorze na opakowaniu, a nie będę przecież otwierać i sprawdzać ![]() Cytat:
Zalogowałam się tam i próbowałam sprawdzić z kilkoma mydłami, ale cały czas mnie wywala, żebym się zalogowała i nawet jak wpiszę login i hasło to jest to samo ![]() Cytat:
![]() Chociaż pewnie dałoby radę znaleźć podobny kolor z innej firmy ![]() Kupiłam czereśnie, nareszcie...
|
|||
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Z Essence ciekawią mnie Nail fruits, Lipbalsam i Blash sorbet
W następnym miesiącu chciałabym sobie kupić coś do włosów i teraz nie wiem- czy mydło z tej strony:kokos i jedwab czy lepiej Vatike(migdał/kokos/amla)
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam Pamiętnik - ładny
|
|
|
|
|
#3320 | |||
|
|
Cytat:
![]() A dzisiaj to normalnie nie chciało mi się z domu z dziewczynami wychodzić, taki gorąc. W domu chłodniutko. Ja też nie umiem i ciągle zapominam nałożyć. Cytat:
Dużo tego zgromadziłam , a ubywa powoli... Mam zapas na rok co najmniej ![]() Cytat:
Jak masz wątpliwości a w dodatku przelicznik źle działa, to napisz maila ![]() U mnie nadal drogie. Mam ochotę iść z tego powodu do sąsiada [na działce rodziców] na szaber . Jak za starych, dobrych, dziecięcych czasów...Te balsamy podobno suche i nie nawilżają. Z różu dziewczyny chyba zadowolone. Natomiast owocki wychodzą bardzo drogo, jak za taką ilość. Lepiej poszukać na All.
|
|
|
|
#3321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
A konturówki to już nie są passé ?! Cytat:
Ja jeszcze nie jadłam . Cytat:
To może ja się pomyliłam za pierwszym razem, bo teraz mam takie same hocki klocki jak i Ty . Wywala . Zarejestrowałam się ponownie i czekam na link aktywujący . Już prawie dwie godziny. Za pierwszym razem {przynajmniej tak pamiętam} zalogowało, włożyłam do koszyka i wyskoczył rachunek : cena 10,00 i 1,50 dostawa . Tak czy siak - ja będę ten sklep omijała szerokim łukiem . Że Wy zawsze umiecie jakieś cudeńka wynaleźć . Cytat:
U mnie różowe niebo od wschodzącego słońca i grzmi w okolicy . Max już po 2-giej zaczął po mnie deptać ze strachu . Teraz siedzi pod biurkiem, na moich nogach i trzęsie się . Miłego dnia ---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ---------- Aga, miałaś rację . Przy jednym mydle - koszty przesyłki : Poczta Polska przesyłka listowa polecona priorytet 7.50 zł Poczta Polska przesyłka listowa polecona ekonomiczna 6.00 zł Poczta Polska e-przesyłka 9.50 zł Poczta Polska odbiór osobisty w mydlarni 0.00 zł Jak to łatwo wprowadzić w błąd. Musiałam pomylić z podatkiem . |
|||
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja zapomniałam nagrać
Co z tego,że znam na pamięć![]() Cytat:
![]() Oooo dzięki wielkie
|
|
|
#3323 | |
|
|
Ja dzisiaj po raz drugi. Za pierwszym razem jakiś miesiąc temu prababcia trochę Yaownicy podesłała, ale niedobre jakieś. A dzisiaj poszabrowałam trochę
na opuszczonej działce, nikt tego nie zbiera, to co ma się marnować... Gnić już i chorować zaczęły... A takie bomby wielkie, że ledwie jedna mi się do buzi mieściła. Serio ![]() Jak za starych dobrych czasów, wlazłam na drzewo... Co z tego, że w lepsiejszej kiecce [takiej niedzielnej Pędź do Natury po nową kolekcję Catrice ![]() Ty lubisz takie koralowe, prawda? Tam sporo tego koloru I paletka brązowo-koralowa Święta prawda ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie wiem, na modzie się przecież nie znam
![]() Potrzebna mi była taka w kolorze pomadki, żeby łatwiej mi było się nią umalować. Ale chyba już nie mam takiego problemu, bo stwierdziłam, że w takim intensywnym kolorze nie wyglądam jednak zbyt dobrze Cytat:
Cytat:
Ja oglądałam po raz pierwszy ![]() Kurcze, w kiepskim terminie mam ten urlop ![]() Wygląda na to, że oprócz Grunwaldu nigdzie nie wyjadę, bo teraz do piątku TŻ ma samochód u mechanika, a w sobotę wyjeżdża na obóz i wraca dopiero w środę czyli siedzę sama w domu z psem ![]() Myślałam, że może pojadę do kolegi na weekend, ale zajęty niestety. Obawiam się, że z nudów mogę wydać całkiem sporo kasy ![]() |
||
|
|
|
|
#3325 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Z wizualizowałam sobie . ![]() Cytat:
Cytat:
Tam jest napisane, że koszt zależy od wagi przesyłki . Jak włożysz do koszyka, to Ci automatycznie koszt pokaże się . Cytat:
Nie narzekaj ! Odpoczniesz od obiadków i innych domowych prac . A czas sobie zorganizujesz . Będziesz na spacery z psinką chodziła . Aga, nie wiem jak z Twoimi lokami, ale mogę Ci polecić : żel z Bielendy {mam niebieski z keratyną i drugi z rzepą, extra mocne - oba dobre} i piankę do włosów z Allwaves . Naprawdę bardzo dobrze te kosmetyki sprawują się. I ceny niezaporowe . Próbowałam też lakier do włosów z Allwaves . Też fajny. Nic a nic nie klei . To mój następny zakup . Zapytowywuję : miałyście do czynienia z odżywką Artiste z proteinami ? Podobnież takie cudo . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Bylebyś się tylko później pochwaliła
Cytat:
Na szczęście jak wracaliśmy do domu to przeszło i dalej duchota Chociaż teraz jest całkiem przyjemnie i wiatr zawiewa
|
|
|
#3327 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pochwal sie łupami ![]() Ta kolekcja Catrice naprawde udana Czytałam o tej odzywce, ale nie próbowałam. Jeszcze ![]() Cytat:
![]() Rano gorąc i duszno, uparować się można. Ogarniam zakupy azjatyckie, bo się afera zrobiła...
|
|
|
|
#3328 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie tak wyobrażałam sobie urlop Cytat:
Cytat:
U mnie dzisiaj trochę chłodniej, bo w nocy była burza i to taka konkretna - pół nocy nie mogłam zasnąć, bo tak lało i waliło co chwilę
|
||||
|
|
|
|
#3329 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hłe, hłe, hłe ! Ode mnie do Was poszło . A u mnie nareszcie ciepełka trochę . Cytat:
Nic nie kupiłam, bo nawet nie dotarłam. Tak mnie US wpienił, że mnie cały dzień telepało i na żadne wyjazdy nie miałam chęci. Może dzisiaj . Do tego w Polsacie mieli jakąś awarię, cały dzień TV nie miałam i nie mogłam się odmóżdżyć . Cytat:
Jak się zrobił huk na Wizażu ze wspólnymi zakupami i rozpruł się worek z taki akcjami, przypuszczałam, że będą takie hocki klocki . Jak było mało i cicho - nic się nie działo, jak się akcji zakupowych rozmnożyło - zaczęło się . Zawsze i wszędzie znajdą się aferzyści, których skusi te parę setek . Ja zrezygnowałam z perfum i to też w samą porę, bo zaraz afera wyskoczyła . Utworzono instytucję : organizatorka, niby po to, aby takie dziewczyny chronić. Od samego początku byłam temu przeciwna. To odwrotnie działa : to uczestniczki ryzykują . A jak ktoś ma chęć bawić się w rozbiórki, jego własna decyzja i nic nie ryzykuje . Mitręgą spora i czas traci jedynie. Ciekawa jestem jak się to u Was zakończy . Szkoda, że ukryta została . Oj tam, oj tam ! Znając Ciebie coś wymyślisz . A jak nie, skombinuj granat, dopiero się rozerwiesz Cytat:
Firma Allwaves ma, jak na moją upierdliwość, dobre kosmetyki . Odkryłam ją, szukając dobrych farb do włosów . Cytat:
Miłego dnia ---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ---------- Dziołszki, podpowiedzcie . Można jakoś coś na blogach ustawić, żeby powiadamiało mnie o nowych wpisach blogera ?! |
|||||||
|
|
|
|
#3330 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny teraz radzą, jak skutecznie rozwiązać tą sytuację. I powiem Ci, że założenie klubu już przyniosło efekt, bo paniusia chyba trochę spietrała, odpisała na sms'a z wielką łaską, ale to zawsze coś. Cytat:
Jest też czasem opcja "subskrybuj", ale nie bardzo wiem, jak to działa. Możesz pokombinować.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

... Średnio robię sie głodna dopiero w 3 godziny od pobudki.
i fryzjera też

a tak to siedzę non stop w lodówce

Chyba nie muszę pisać jak na nim wyszłam

Boję się, że kiedy mi ta trwała zejdzie to będę płakać jak zobaczę ile naprawdę mam włosów na głowie... 

Z wizualizowałam sobie .