Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 14:13   #3301
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Domyśliłam się. Dobrze, że w domu jem śniadanie (muszę, nie wyjdę bez śniadania), bo w robocie czasami dopiero ok 14 mam czas, żeby coś zjeść.

Coraz częściej myślę o tej czerwonej, bo takiej jeszcze nie mam. Zastanawiam się tylko czy będzie mi pasowała, bo kolor jest dosyć intensywny, a ja taka eteryczna blondynka
A ja od lat bez śniadania. Ostatni raz regularnie to chyba na studiach. W pracy koło 10 zjadam. Ostatnio jednak mam kocioł i brak czasu na posiłki ... Średnio robię sie głodna dopiero w 3 godziny od pobudki.
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Nie ma czego, bo nie byłam. Nie zapisałam i pomyliłam godziny . Dzisiaj jadę . Najpierw do fryzjera, a potem na badanie elektromiograficzne.

Wydawało mi się, że już niewiele rzeczy i zjawisk na tym naszym łez padole jest mnie w stanie zaskoczyć . A jednak ... Od ponad tygodnia szlajam się po przychodni przyszpitalnej . Różni specjaliści na NFZ. I każdy krok w tym przybytku przyprawia mnie o zawrót głowy ze zdumienia, a szczękę z podłogi co i raz zbieram . Tego nie da się opisać, bo to przechodzi ludzkie pojmowanie .

Miłego dnia
Trzymam kciuki za baadanie i fryzjera też

Opowiada, ulży Ci choć trochę

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-27, 14:42   #3302
ImmortalLover
Zakorzenienie

Też bym chciała mieć słaby apetyt a tak to siedzę non stop w lodówce

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-28, 03:53   #3303
Heroldin
Zakorzenienie

Cześc !

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za baadanie i fryzjera też
Badania przeżyłam i z fryzjera jestem zadowolona .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Opowiada, ulży Ci choć trochę
Nie ma o czym. Pewnie każda z Was zna te chocki klocki, jakie się wyprawiają. Potwierdza się tylko moje zdanie, że ta sytuacja to wina samych ludzi, którzy mają buzie zasznurowane i nie protestują. Jak się paszczękę rozedrze, to się wszystko daje załatwić . I termin się znajdzie, i słuchawka telefoniczna w rejestracji na widełki wróci, i znajdzie się ktoś, kto telefony będzie odbierał. Nie mam pretensji o terminy, bo tak jest wszędzie : na NFZ - parę miesięcy, za pieniądze - jutro . A w ogóle to cały ten bajzel jest nie do opisania. Nie miałam z nimi do czynienia aż tak bardzo . Teraz poznałam to namacalnie .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Też bym chciała mieć słaby apetyt
E tam, e tam ! Jedzenie to czysta przyjemność !
Pytałam sąsiadki . Ona bigos, fasolkę czy leczo przechowuje w zassanych słoikach miesiąc, maksymalnie sześć tygodni. Jak chce dłużej - pasteryzuje . I w tych zassanych też czasem jej się psuje . Źle zakręcony, pogięta zakrętka.

U mnie nadal zimnica . Już się naprawdę zaczynam obawiać, czy aby całe lato takie nie będzie .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-28, 12:24   #3304
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Pytałam sąsiadki . Ona bigos, fasolkę czy leczo przechowuje w zassanych słoikach miesiąc, maksymalnie sześć tygodni. Jak chce dłużej - pasteryzuje . I w tych zassanych też czasem jej się psuje . Źle zakręcony, pogięta zakrętka.
Dziękuję

Odebrałam dziś kolejne zdjęcie do paszportu Chyba nie muszę pisać jak na nim wyszłam

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-06-28, 23:04   #3305
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Też bym chciała mieć słaby apetyt a tak to siedzę non stop w lodówce
Musisz częściej bywać poza domem Wtedy i mniej się chce i okazji do podjadania nie ma
Cytat:

Cytat:
Nie ma o czym. Pewnie każda z Was zna te chocki klocki, jakie się wyprawiają. Potwierdza się tylko moje zdanie, że ta sytuacja to wina samych ludzi, którzy mają buzie zasznurowane i nie protestują. Jak się paszczękę rozedrze, to się wszystko daje załatwić . I termin się znajdzie, i słuchawka telefoniczna w rejestracji na widełki wróci, i znajdzie się ktoś, kto telefony będzie odbierał. Nie mam pretensji o terminy, bo tak jest wszędzie : na NFZ - parę miesięcy, za pieniądze - jutro . A w ogóle to cały ten bajzel jest nie do opisania. Nie miałam z nimi do czynienia aż tak bardzo . Teraz poznałam to namacalnie .
Zazdroszczę odwagi, bo ja [póki co] z tych pokornych. Choć fakt, do tej pory nie miałam konieczności.

Cytat:
U mnie nadal zimnica . Już się naprawdę zaczynam obawiać, czy aby całe lato takie nie będzie .
A u mnie coraz cieplej

Cytat:
Dziękuję

Odebrałam dziś kolejne zdjęcie do paszportu Chyba nie muszę pisać jak na nim wyszłam
Hehehe, jak wszyscy

Moje dziewczyny miały niedawno dowodowe, ale jestem zadowolona

Ryrskość jest znowu u mnie

Gdzie Aga polazła? pewnie pomadkę koralową kupiła i się makijażuje w kąciku

Stary 2012-06-28, 23:38   #3306
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A ja od lat bez śniadania. Ostatni raz regularnie to chyba na studiach. W pracy koło 10 zjadam. Ostatnio jednak mam kocioł i brak czasu na posiłki ... Średnio robię sie głodna dopiero w 3 godziny od pobudki.
Ja prawie od razu po wstaniu z łóżka jestem głodna jak wilk

Cytat:
Wiesz, takie małe poka poka by się przydało...

Cytat:
Zgadzam się

Cytat:
Podobno ma być coraz cieplej, tak mi klienci mówili, kiedy marudziłam, że na urlop idę, a tu tak zimno się zrobiło - mam nadzieję, że mają rację

Cytat:
Oooo, fajnie
Nie mogłaś go wziąć trochę później, żebym mogła się z nim pomiziać jak przyjadę?

Cytat:
Gdzie Aga polazła? pewnie pomadkę koralową kupiła i się makijażuje w kąciku
Nie kupiła
Cały czas się nad tą czerwoną zastanawia Wolałabym, żeby nie była matowa.

Późno do domu wróciłam, bo po aerobiku pojechaliśmy z TŻ'em na zakupy, bo jutro oddaje samochód do mechanika i nie chciałoby mi się targać reklamówek autobusem. I włosy musiałam umyć, tyle mi ich wylazło, że Boję się, że kiedy mi ta trwała zejdzie to będę płakać jak zobaczę ile naprawdę mam włosów na głowie...

Koleżanka wynalazła coś takiego http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?p...hk=1&Itemid=49 i aż sama zaczęłam się zastanawiać.
Na KWC też jest https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-weglowe.html.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-29, 03:34   #3307
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Pewnie tak jak prawie każdy

Cytat:
Musisz częściej bywać poza domem Wtedy i mniej się chce i okazji do podjadania nie ma
Święta prawda ! Ja kiedy po mieście latam, to mogę i cały dzień nie jeść . W domu z nudów podjadam cały dzień .

Cytat:
Napisane przez Estestelle
Fajnie !

Cytat:
Wiesz, takie małe poka poka by się przydało...

Nic ciekawego do oglądania .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Podobno ma być coraz cieplej, tak mi klienci mówili

Oby . Przez tę pogodę nadal choróbsko mnie męczy . Co prawda mniej, ale płuca wyprychuję i kicham .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Boję się, że kiedy mi ta trwała zejdzie to będę płakać jak zobaczę ile naprawdę mam włosów na głowie...

Nie będzie tak źle .

Cytat:
Napisane przez Finlora

Nie znam . Miałam do czynienia jedynie z mydłami z Lush'a .
Ale to z Tuli spróbuj - cena dobra i koszty wysyłki też niewielkie . Jakby co, to do mycia rąk się nada .

Miłego dnia
Stary 2012-06-29, 08:32   #3308
Promyk03
Zakorzenienie

witam można dołączyć?

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-29, 08:53   #3309
Ania09121983
Zadomowienie

witajcie Moje Kochane
tak dawno mnie tu nie było że może mnie nie pamietacie.
u mnie wielkie zmiany......wielkie...... zmiany statusu związku;/
serce boli bardzo ale jestem twarda. idzie lato zaczynam nową pracę i jakoś sobie poradzę ..i mam was zawsze mogę zając sie jakims tematem na wizażu.
zmieniłam kolor wlosów... i postaram sie teraz wiele zmienic i w końcu zacząc życ

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-29, 12:24   #3310
'Estelle'

Cytat:
Podobno ma być coraz cieplej, tak mi klienci mówili, kiedy marudziłam, że na urlop idę, a tu tak zimno się zrobiło - mam nadzieję, że mają rację
Gdzie zimno? Coraz cieplej
Cytat:
Oooo, fajnie
Nie mogłaś go wziąć trochę później, żebym mogła się z nim pomiziać jak przyjadę?
Sama jestem zaskoczona, bo dziewczyna, która go teraz ma, powiedziała nam dopiero wczoraj o tym i wieczorem go przywiozła. Pojechała na urlop, na 2 tygodnie. Ale Ryr trafi do szwagra teraz, bo Ala znowu wysypania. Nie wiem, czy to od czegoś w jedzeniu, czy po prostu dlatego, że z odkrytymi rękami i nóżkami biega.

Przypomnij mi, kiedy będziesz , wybacz, na śmierć zapomniałam...
Coś nam teściowa bąkała o zaproszeniu na imieniny swoje i teścia w przyszłym tygodniu i nie wiem, jak planować czas...
Cytat:
Nie kupiła
Cały czas się nad tą czerwoną zastanawia Wolałabym, żeby nie była matowa.
Pomaluj błyszczykiem bezbarwnym

Cytat:
Koleżanka wynalazła coś takiego http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?p...hk=1&Itemid=49 i aż sama zaczęłam się zastanawiać.
Na KWC też jest https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-weglowe.html.
Mam oko na to mydełko już od jakiegoś czasu... kusi
Ale zanim zużyję to co mam...
Cytat:

Oby . Przez tę pogodę nadal choróbsko mnie męczy . Co prawda mniej, ale płuca wyprychuję i kicham .
To zdrowia Kasieńka
Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
witam można dołączyć?
Cześć
Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
witajcie Moje Kochane
u mnie wielkie zmiany......wielkie...... zmiany statusu związku;/
serce boli bardzo ale jestem twarda. idzie lato zaczynam nową pracę i jakoś sobie poradzę ..i mam was zawsze mogę zając sie jakims tematem na wizażu.
zmieniłam kolor włosów... i postaram sie teraz wiele zmienic i w końcu zacząc życ
No i dobra. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Zostawić za sobą i iść naprzód. Wiem z doświadczenia

Stary 2012-06-29, 13:00   #3311
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
A idź,bo nie mam juz kasy a Ty mi tu pokazujesz takie fajne rzeczy Jeszcze wybrałabym się do Natury,bo podoba mi się nowe Essence
Cytat:
witam można dołączyć?
Witaj

Stary 2012-06-29, 21:10   #3312
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Święta prawda ! Ja kiedy po mieście latam, to mogę i cały dzień nie jeść . W domu z nudów podjadam cały dzień .
Znam to skądś. Czasami wolę takie dni w pracy, że nie mam nawet czasu, żeby iść do toalety niż takie, kiedy nie ma klientów i co chwilę któraś mówi, że coś by zjadła

Cytat:
Nic ciekawego do oglądania .
Pozwoliłabyś kiedyś nam to ocenić

Cytat:
To zdrówka w takim razie

Cytat:
Nie będzie tak źle .
Obawiam się, że może być, bo wypada mi straszna ilość włosów, nie tylko podczas mycia, ale nawet kiedy przejadę ręką po włosach...

Cytat:
Nie znam . Miałam do czynienia jedynie z mydłami z Lush'a .
Ale to z Tuli spróbuj - cena dobra i koszty wysyłki też niewielkie . Jakby co, to do mycia rąk się nada .
Wiesz co, ja to naprawdę ślepa jestem, bo za Chiny nie mogę dopatrzeć się na tej stronie kosztów przesyłki
Chętnie wybrałabym tę opcję z małymi mydełkami, bo wtedy mogłabym wypróbować kilka, a potem kupić większe.

Cytat:
Przypomnij mi, kiedy będziesz , wybacz, na śmierć zapomniałam...
Coś nam teściowa bąkała o zaproszeniu na imieniny swoje i teścia w przyszłym tygodniu i nie wiem, jak planować czas...
Miałam być u Ciebie w następny weekend 6-8 lipca, ale jak Ci nie będzie pasowało to może uda nam się spotkać kiedy indziej... Bo też nie chcę Ci pokrzyżować jakichś planów rodzinnych

Cytat:
A wiesz, że nawet mam taki z Eveline? Kupiłam kiedyś w zestawie z tuszem (tusz był badziewny, ale błyszczyk zatrzymałam).

Cytat:
Mam oko na to mydełko już od jakiegoś czasu... kusi
Ale zanim zużyję to co mam...
Widzisz, ja niestety nie mam cierpliwości, żeby czekać aż pozbędę się zaległości i jeśli mi się coś spodoba (czytaj:jeśli się na coś napalę) to nie mogę się powstrzymać przed zakupem

Cytat:
A idź,bo nie mam juz kasy a Ty mi tu pokazujesz takie fajne rzeczy Jeszcze wybrałabym się do Natury,bo podoba mi się nowe Essence
Ja na szczęście nic nie chcę z nowej limitki Essence. Za to kupiłam dzisiaj pomadkę z Revoltaire i to nie tę koralową tylko czerwoną - Kasia, możesz być ze mnie dumna

Cytat:
witam można dołączyć?
Cześć
Tylko od razu uprzedzamy, że to wątek plotkowy - za dużo o pielęgnacji włosów tu się nie dowiesz
Stary 2012-06-29, 23:13   #3313
'Estelle'

Cytat:
Miałam być u Ciebie w następny weekend 6-8 lipca, ale jak Ci nie będzie pasowało to może uda nam się spotkać kiedy indziej... Bo też nie chcę Ci pokrzyżować jakichś planów rodzinnych

Najmocniej Cię przepraszam Aga, bo przez to zaproszenie to ja pokrzyżowałam Twoje plany. Że też teściowa nie miała kiedy z tym wyskoczyć
A co z kolejnym weekendem? Zdążysz już wrócić z G?
Cytat:
A wiesz, że nawet mam taki z Eveline? Kupiłam kiedyś w zestawie z tuszem (tusz był badziewny, ale błyszczyk zatrzymałam).
No widzisz , rozwiązanie zawsze się znajdzie
Cytat:
Widzisz, ja niestety nie mam cierpliwości, żeby czekać aż pozbędę się zaległości i jeśli mi się coś spodoba (czytaj:jeśli się na coś napalę) to nie mogę się powstrzymać przed zakupem
U mnie też ciężko z powstrzymywaniem, ale... póki co odkładam pod pretekstem, że przecież jest w stałym asortymencie.
Tiaaa ... a potem będzie płacz, bo jak zwykle się okaże, że już wycofane [ale może nie, skoro to sprzedażowy nr 1].
Na razie w zapasie mam pół białego jelenia w kostce, małe w płynie oraz mydło z nanosrebrem, nieruszone. I jeszcze żel Ogórek i Limonka Bielendy. A używam zupełnie czego innego
Cytat:
Ja na szczęście nic nie chcę z nowej limitki Essence. Za to kupiłam dzisiaj pomadkę z Revoltaire i to nie tę koralową tylko czerwoną - Kasia, możesz być ze mnie dumna

Nowa limitka Essence też mnie w ogóle nie rusza.
Czekam na jesień

Stary 2012-06-29, 23:31   #3314
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Najmocniej Cię przepraszam Aga, bo przez to zaproszenie to ja pokrzyżowałam Twoje plany. Że też teściowa nie miała kiedy z tym wyskoczyć
A co z kolejnym weekendem? Zdążysz już wrócić z G?
Niestety, Grunwald jest w następny weekend 13-15, a potem wracam już do pracy
No nic, mówi się trudno, może uda nam się dogadać jakiś inny termin...

Cytat:
U mnie też ciężko z powstrzymywaniem, ale... póki co odkładam pod pretekstem, że przecież jest w stałym asortymencie.
Do mnie takie tłumaczenie w ogóle nie trafia

Kupiłam orzeszki w karmelu i właśnie je pożeram w towarzystwie kawowego Karmi
Stary 2012-06-29, 23:52   #3315
'Estelle'

Cytat:
Niestety, Grunwald jest w następny weekend 13-15, a potem wracam już do pracy
No nic, mówi się trudno, może uda nam się dogadać jakiś inny termin...

Ale mi głupio teraz.
Cytat:
Kupiłam orzeszki w karmelu i właśnie je pożeram w towarzystwie kawowego Karmi
Lecę po swoje piwsko
Orzeszków niet, jakieś ciastka mam

Stary 2012-06-30, 04:17   #3316
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
witam można dołączyć?
No pewnie . Lubimy gadać .

Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
Dobre !

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
u mnie wielkie zmiany......wielkie...... zmiany statusu związku
Nie bój bidy - będzie dobrze . Poboli, poboli i przestanie . Zdrowiej przejrzeć na oczy na początku, niż ciągnąć coś co nas uwiera .

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
zmieniłam kolor wlosów...
No to opowiadaj ze szczegółami .

Cytat:
Gdzie zimno? Coraz cieplej
Gdzie ? Wczoraj była piękna pogoda . Dzisiaj, oczka swe piękniaste otwieram i ... ściana deszczu . Teraz zobaczyłam błyskawice . O matko kochana, burza nadchodzi !
A z tym jednozębnym od trawy byłam umówiona

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ryr trafi do szwagra teraz, bo Ala znowu wysypania.
Szkoda, ale nie ma wyjścia .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Borze zielony, kiedy ja nauczę się nosić błyszczyki ?!

Cytat:
Napisane przez Estelle
To zdrowia Kasieńka
Cytat:
To zdrówka w takim razie

Staram się jak mogę .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Wiesz co, ja to naprawdę ślepa jestem, bo za Chiny nie mogę dopatrzeć się na tej stronie kosztów przesyłki

http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?o...mart&Itemid=48
Dział : przesyłka.
Spróbowałam przy jednym mydle i wyszło mi bodajże 1,50 .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Za to kupiłam dzisiaj pomadkę z Revoltaire i to nie tę koralową tylko czerwoną - Kasia, możesz być ze mnie dumna

Jest baaaardzo dumna ! Tak trzymać, bo : "...
. a potem będzie płacz, bo jak zwykle się okaże, że już wycofane ..."

Cytat:
Na razie w zapasie mam pół białego jelenia w kostce, małe w płynie oraz mydło z nanosrebrem, nieruszone. I jeszcze żel Ogórek i Limonka Bielendy. A używam zupełnie czego innego
A ten żel to do mycia twarzy ?
Ja teraz testuję / używam : z AA - nawilżający żel do mycia twarzy do skóry wrażliwej, skłonnej do alergii . Po paru myciach ok i makijaż idealnie zmywa .

Miłego dnia
Stary 2012-06-30, 10:41   #3317
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie ? Wczoraj była piękna pogoda . Dzisiaj, oczka swe piękniaste otwieram i ... ściana deszczu . Teraz zobaczyłam błyskawice . O matko kochana, burza nadchodzi !
Ło matko, a u mnie upał niesamowity, ponad 30 stopni.

Cytat:
Nie martw się, ja też nie umiem
Do tej czerwonej pomadki jeszcze by mi się jakaś konturówka przydała, żeby była trochę łatwiejsza w obsłudze, ale nie potrafię dobrać po kolorze na opakowaniu, a nie będę przecież otwierać i sprawdzać

Cytat:
http://mydlarnia-tuli.pl/index.php?o...mart&Itemid=48
Dział : przesyłka.
Spróbowałam przy jednym mydle i wyszło mi bodajże 1,50 .
Hmm, koleżanka mówiła, że jej z jednym mydłem wyszło 10 zł
Zalogowałam się tam i próbowałam sprawdzić z kilkoma mydłami, ale cały czas mnie wywala, żebym się zalogowała i nawet jak wpiszę login i hasło to jest to samo

Cytat:
Jest baaaardzo dumna ! Tak trzymać, bo : "... . a potem będzie płacz, bo jak zwykle się okaże, że już wycofane ..."
Tutaj to nawet bardziej niż pewne, bo to limitka
Chociaż pewnie dałoby radę znaleźć podobny kolor z innej firmy

Kupiłam czereśnie, nareszcie...
Stary 2012-06-30, 12:03   #3318
ImmortalLover
Zakorzenienie

Z Essence ciekawią mnie Nail fruits, Lipbalsam i Blash sorbet
W następnym miesiącu chciałabym sobie kupić coś do włosów i teraz nie wiem- czy mydło z tej strony:kokos i jedwab czy lepiej Vatike(migdał/kokos/amla)

Stary 2012-06-30, 22:23   #3319
Finlora
Zakorzenienie

Obejrzałam Pamiętnik - ładny
Stary 2012-06-30, 22:50   #3320
'Estelle'

Cytat:
No jak gdzie? U mnie
A dzisiaj to normalnie nie chciało mi się z domu z dziewczynami wychodzić, taki gorąc. W domu chłodniutko.
Cytat:

Ja też nie umiem i ciągle zapominam nałożyć.
Cytat:
A ten żel to do mycia twarzy ?
Ja teraz testuję / używam : z AA - nawilżający żel do mycia twarzy do skóry wrażliwej, skłonnej do alergii . Po paru myciach ok i makijaż idealnie zmywa .

Miłego dnia
Ano do mycia
Dużo tego zgromadziłam , a ubywa powoli... Mam zapas na rok co najmniej

Cytat:
Ło matko, a u mnie upał niesamowity, ponad 30 stopni.

Hmm, koleżanka mówiła, że jej z jednym mydłem wyszło 10 zł
Zalogowałam się tam i próbowałam sprawdzić z kilkoma mydłami, ale cały czas mnie wywala, żebym się zalogowała i nawet jak wpiszę login i hasło to jest to samo

U mnie z pogodą to samo

Jak masz wątpliwości a w dodatku przelicznik źle działa, to napisz maila

U mnie nadal drogie. Mam ochotę iść z tego powodu do sąsiada [na działce rodziców] na szaber . Jak za starych, dobrych, dziecięcych czasów...
Cytat:
W następnym miesiącu chciałabym sobie kupić coś do włosów i teraz nie wiem- czy mydło z tej strony:kokos i jedwab czy lepiej Vatike(migdał/kokos/amla)
Te balsamy podobno suche i nie nawilżają. Z różu dziewczyny chyba zadowolone. Natomiast owocki wychodzą bardzo drogo, jak za taką ilość. Lepiej poszukać na All.

Stary 2012-07-01, 05:35   #3321
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Do tej czerwonej pomadki jeszcze by mi się jakaś konturówka przydała

A konturówki to już nie są passé ?!

Cytat:
Napisane przez Finlora

Ja jeszcze nie jadłam .

Cytat:
Napisane przez Finlora

To może ja się pomyliłam za pierwszym razem, bo teraz mam takie same hocki klocki jak i Ty . Wywala . Zarejestrowałam się ponownie i czekam na link aktywujący . Już prawie dwie godziny.
Za pierwszym razem {przynajmniej tak pamiętam} zalogowało, włożyłam do koszyka i wyskoczył rachunek : cena 10,00 i 1,50 dostawa .
Tak czy siak - ja będę ten sklep omijała szerokim łukiem .

Cytat:
Że Wy zawsze umiecie jakieś cudeńka wynaleźć .

Cytat:
U mnie nadal drogie. Mam ochotę iść z tego powodu do sąsiada [na działce rodziców] na szaber . Jak za starych, dobrych, dziecięcych czasów...
Takie są najsmaczniejsze .

U mnie różowe niebo od wschodzącego słońca i grzmi w okolicy . Max już po 2-giej zaczął po mnie deptać ze strachu . Teraz siedzi pod biurkiem, na moich nogach i trzęsie się .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 04:32 ----------

Aga, miałaś rację .
Przy jednym mydle - koszty przesyłki :

Poczta Polska przesyłka listowa polecona priorytet 7.50 zł
Poczta Polska przesyłka listowa polecona ekonomiczna 6.00 zł
Poczta Polska e-przesyłka 9.50 zł
Poczta Polska odbiór osobisty w mydlarni 0.00 zł

Jak to łatwo wprowadzić w błąd. Musiałam pomylić z podatkiem .
Stary 2012-07-01, 10:17   #3322
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Obejrzałam Pamiętnik - ładny
A ja zapomniałam nagrać Co z tego,że znam na pamięć
Cytat:
No jak gdzie? U mnie
A dzisiaj to normalnie nie chciało mi się z domu z dziewczynami wychodzić, taki gorąc. W domu chłodniutko.

Te balsamy podobno suche i nie nawilżają. Z różu dziewczyny chyba zadowolone. Natomiast owocki wychodzą bardzo drogo, jak za taką ilość. Lepiej poszukać na All.
Dziś w nocy oka nie zmrużyłam,bo taka duchota i gorąc,że masakra Ale wolę to niż deszcz i zimno

Oooo dzięki wielkie

Stary 2012-07-01, 23:35   #3323
'Estelle'

Cytat:
Ja jeszcze nie jadłam .
Ja dzisiaj po raz drugi. Za pierwszym razem jakiś miesiąc temu prababcia trochę Yaownicy podesłała, ale niedobre jakieś. A dzisiaj poszabrowałam trochę na opuszczonej działce, nikt tego nie zbiera, to co ma się marnować... Gnić już i chorować zaczęły... A takie bomby wielkie, że ledwie jedna mi się do buzi mieściła. Serio
Jak za starych dobrych czasów, wlazłam na drzewo...
Co z tego, że w lepsiejszej kiecce [takiej niedzielnej ] i sandałkach Dobrze, że nie na obcasach
Cytat:
Że Wy zawsze umiecie jakieś cudeńka wynaleźć .
Pędź do Natury po nową kolekcję Catrice
Ty lubisz takie koralowe, prawda? Tam sporo tego koloru
I paletka brązowo-koralowa

Cytat:
Takie są najsmaczniejsze .
Święta prawda
Cytat:
U mnie różowe niebo od wschodzącego słońca i grzmi w okolicy . Max już po 2-giej zaczął po mnie deptać ze strachu . Teraz siedzi pod biurkiem, na moich nogach i trzęsie się .
To te burze chyba teraz do mnie doszły. Od godziny grzmi, wiele i błyska, trochę nawet popadało nawet

Stary 2012-07-01, 23:50   #3324
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A konturówki to już nie są passé ?!
Ja tam nie wiem, na modzie się przecież nie znam
Potrzebna mi była taka w kolorze pomadki, żeby łatwiej mi było się nią umalować. Ale chyba już nie mam takiego problemu, bo stwierdziłam, że w takim intensywnym kolorze nie wyglądam jednak zbyt dobrze

Cytat:
U mnie już od wczoraj zbiera się na burzę, dzisiaj nawet całkiem nieźle grzmiało, ale co z tego skoro i tak nie padało.

Cytat:
Aga, miałaś rację .
Przy jednym mydle - koszty przesyłki :

Poczta Polska przesyłka listowa polecona priorytet 7.50 zł
Poczta Polska przesyłka listowa polecona ekonomiczna 6.00 zł
Poczta Polska e-przesyłka 9.50 zł
Poczta Polska odbiór osobisty w mydlarni 0.00 zł

Jak to łatwo wprowadzić w błąd. Musiałam pomylić z podatkiem .
To i tak nie jest źle, na pierwszy ogień zamówię chyba te 5 mini mydełek

Cytat:
A ja zapomniałam nagrać Co z tego,że znam na pamięć
Ja oglądałam po raz pierwszy

Kurcze, w kiepskim terminie mam ten urlop
Wygląda na to, że oprócz Grunwaldu nigdzie nie wyjadę, bo teraz do piątku TŻ ma samochód u mechanika, a w sobotę wyjeżdża na obóz i wraca dopiero w środę czyli siedzę sama w domu z psem
Myślałam, że może pojadę do kolegi na weekend, ale zajęty niestety.
Obawiam się, że z nudów mogę wydać całkiem sporo kasy
Stary 2012-07-02, 05:46   #3325
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Dziś w nocy oka nie zmrużyłam,bo taka duchota i gorąc,że masakra
A u mnie deszczowo . Nawet trawy nie mogę grabić . A tak mi się ciepełko marzy

Cytat:
Jak za starych dobrych czasów, wlazłam na drzewo... Co z tego, że w lepsiejszej kiecce [takiej niedzielnej ] i sandałkach Dobrze, że nie na obcasach
Z wizualizowałam sobie .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Pędź do Natury po nową kolekcję Catrice
Jadę dzisiaj do tłumacza, to zajrzę do Natury . Może i ja coś upoluję .

Cytat:
To i tak nie jest źle, na pierwszy ogień zamówię chyba te 5 mini mydełek

Tam jest napisane, że koszt zależy od wagi przesyłki . Jak włożysz do koszyka, to Ci automatycznie koszt pokaże się .

Cytat:
Napisane przez Finlora
siedzę sama w domu z psem

Nie narzekaj ! Odpoczniesz od obiadków i innych domowych prac . A czas sobie zorganizujesz . Będziesz na spacery z psinką chodziła .

Aga, nie wiem jak z Twoimi lokami, ale mogę Ci polecić : żel z Bielendy {mam niebieski z keratyną i drugi z rzepą, extra mocne - oba dobre} i piankę do włosów z Allwaves . Naprawdę bardzo dobrze te kosmetyki sprawują się. I ceny niezaporowe . Próbowałam też lakier do włosów z Allwaves . Też fajny. Nic a nic nie klei . To mój następny zakup .

Zapytowywuję : miałyście do czynienia z odżywką Artiste z proteinami ? Podobnież takie cudo .

Miłego dnia
Stary 2012-07-02, 12:53   #3326
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Bylebyś się tylko później pochwaliła

Cytat:
Wczoraj w czasie meczu strasznie lało, świata nie było widać,a jak zaczęło grzmieć Na szczęście jak wracaliśmy do domu to przeszło i dalej duchota Chociaż teraz jest całkiem przyjemnie i wiatr zawiewa

Stary 2012-07-02, 14:42   #3327
'Estelle'

Cytat:

Kurcze, w kiepskim terminie mam ten urlop
Wygląda na to, że oprócz Grunwaldu nigdzie nie wyjadę, bo teraz do piątku TŻ ma samochód u mechanika, a w sobotę wyjeżdża na obóz i wraca dopiero w środę czyli siedzę sama w domu z psem
Myślałam, że może pojadę do kolegi na weekend, ale zajęty niestety.

Cytat:

Zapytowywuję : miałyście do czynienia z odżywką Artiste z proteinami ? Podobnież takie cudo .

Miłego dnia
O masz! A u Ciebie znowu deszcz

Pochwal sie łupami
Ta kolekcja Catrice naprawde udana

Czytałam o tej odzywce, ale nie próbowałam. Jeszcze
Cytat:

Wczoraj w czasie meczu strasznie lało, świata nie było widać,a jak zaczęło grzmieć Na szczęście jak wracaliśmy do domu to przeszło i dalej duchota Chociaż teraz jest całkiem przyjemnie i wiatr zawiewa
U mnie błyskało. Ale deszcz taki sobie. Jak mi łupnęło przed 1-szą w nocy to się wystraszyłam. Całe szczęście dzieciaki się nie pobudziły. Pies tylko trochę panikował, ale mniej niz kiedyś

Rano gorąc i duszno, uparować się można.

Ogarniam zakupy azjatyckie, bo się afera zrobiła...

Stary 2012-07-02, 23:34   #3328
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwal się co kupiłaś

Cytat:
Nie narzekaj ! Odpoczniesz od obiadków i innych domowych prac . A czas sobie zorganizujesz . Będziesz na spacery z psinką chodziła .
Niby tak, ale nadal będę prawie cały tydzień sama z psem, a cały dzień nie będę z nią na spacerze
Nie tak wyobrażałam sobie urlop

Cytat:
Aga, nie wiem jak z Twoimi lokami, ale mogę Ci polecić : żel z Bielendy {mam niebieski z keratyną i drugi z rzepą, extra mocne - oba dobre} i piankę do włosów z Allwaves . Naprawdę bardzo dobrze te kosmetyki sprawują się. I ceny niezaporowe . Próbowałam też lakier do włosów z Allwaves . Też fajny. Nic a nic nie klei . To mój następny zakup .
Dzięki, obadam

Cytat:
Miałam kiedyś jakąś odżywkę i nie przypadła mi do gustu, ale nie pamiętam która to była.

U mnie dzisiaj trochę chłodniej, bo w nocy była burza i to taka konkretna - pół nocy nie mogłam zasnąć, bo tak lało i waliło co chwilę
Stary 2012-07-03, 04:26   #3329
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Wczoraj w czasie meczu strasznie lało, świata nie było widać,a jak zaczęło grzmieć
Cytat:
Napisane przez Estelle
Jak mi łupnęło przed 1-szą w nocy to się wystraszyłam.
Cytat:
Napisane przez Finlora
U mnie dzisiaj trochę chłodniej, bo w nocy była burza i to taka konkretna - pół nocy nie mogłam zasnąć, bo tak lało i waliło co chwilę

Hłe, hłe, hłe ! Ode mnie do Was poszło . A u mnie nareszcie ciepełka trochę .

Cytat:
Pochwal sie łupami
Cytat:
Napisane przez Finlora
Pochwal się co kupiłaś

Nic nie kupiłam, bo nawet nie dotarłam. Tak mnie US wpienił, że mnie cały dzień telepało i na żadne wyjazdy nie miałam chęci. Może dzisiaj .
Do tego w Polsacie mieli jakąś awarię, cały dzień TV nie miałam i nie mogłam się odmóżdżyć .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ogarniam zakupy azjatyckie, bo się afera zrobiła...
Czytałam .
Jak się zrobił huk na Wizażu ze wspólnymi zakupami i rozpruł się worek z taki akcjami, przypuszczałam, że będą takie hocki klocki . Jak było mało i cicho - nic się nie działo, jak się akcji zakupowych rozmnożyło - zaczęło się . Zawsze i wszędzie znajdą się aferzyści, których skusi te parę setek . Ja zrezygnowałam z perfum i to też w samą porę, bo zaraz afera wyskoczyła .
Utworzono instytucję : organizatorka, niby po to, aby takie dziewczyny chronić. Od samego początku byłam temu przeciwna. To odwrotnie działa : to uczestniczki ryzykują . A jak ktoś ma chęć bawić się w rozbiórki, jego własna decyzja i nic nie ryzykuje . Mitręgą spora i czas traci jedynie.
Ciekawa jestem jak się to u Was zakończy . Szkoda, że ukryta została .

Cytat:

Oj tam, oj tam ! Znając Ciebie coś wymyślisz . A jak nie, skombinuj granat, dopiero się rozerwiesz

Cytat:
Napisane przez Finlora
Dzięki, obadam

Firma Allwaves ma, jak na moją upierdliwość, dobre kosmetyki . Odkryłam ją, szukając dobrych farb do włosów .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Miałam kiedyś jakąś odżywkę i nie przypadła mi do gustu, ale nie pamiętam która to była.
Taki o tej odżywce szum na fryzjerce . Coś mi się jednak właśnie wydaje, że szum niezasłużony .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 03:00 ----------

Dziołszki, podpowiedzcie . Można jakoś coś na blogach ustawić, żeby powiadamiało mnie o nowych wpisach blogera ?!
Stary 2012-07-03, 09:29   #3330
'Estelle'

Cytat:
Niby tak, ale nadal będę prawie cały tydzień sama z psem, a cały dzień nie będę z nią na spacerze
Przepraszam
Cytat:
Nic nie kupiłam, bo nawet nie dotarłam. Tak mnie US wpienił, że mnie cały dzień telepało i na żadne wyjazdy nie miałam chęci. Może dzisiaj .
Do tego w Polsacie mieli jakąś awarię, cały dzień TV nie miałam i nie mogłam się odmóżdżyć .
O masakra, co znów wymyślili?

Cytat:
Czytałam .
Jak się zrobił huk na Wizażu ze wspólnymi zakupami i rozpruł się worek z taki akcjami, przypuszczałam, że będą takie hocki klocki . Jak było mało i cicho - nic się nie działo, jak się akcji zakupowych rozmnożyło - zaczęło się . Zawsze i wszędzie znajdą się aferzyści, których skusi te parę setek . Ja zrezygnowałam z perfum i to też w samą porę, bo zaraz afera wyskoczyła .
Utworzono instytucję : organizatorka, niby po to, aby takie dziewczyny chronić. Od samego początku byłam temu przeciwna. To odwrotnie działa : to uczestniczki ryzykują . A jak ktoś ma chęć bawić się w rozbiórki, jego własna decyzja i nic nie ryzykuje . Mitręgą spora i czas traci jedynie.
Ciekawa jestem jak się to u Was zakończy . Szkoda, że ukryta została .
Ukryta, bo laska uprzedzała nasze kroki. Zablokowała bloga, fejsa czy co tam jeszcze. Dziewczyny pisały o liście za potwierdzeniem odbioru i już tutaj moim zdaniem się wysypały, bo teraz ona takiego listu po prostu nie odbierze, przeleży na poczcie i wróci do adresata. Gdyby był element zaskoczenia, mogłaby się dać złapać w pułapkę. Dlatego lepiej było przenieść dyskusję poza widoczny temat.
Dziewczyny teraz radzą, jak skutecznie rozwiązać tą sytuację.
I powiem Ci, że założenie klubu już przyniosło efekt, bo paniusia chyba trochę spietrała, odpisała na sms'a z wielką łaską, ale to zawsze coś.
Cytat:

Dziołszki, podpowiedzcie . Można jakoś coś na blogach ustawić, żeby powiadamiało mnie o nowych wpisach blogera ?!
Niektóre dziewczyny mają opcję subskrybuj na maila. Trzeba się zapisać i działa jak newsletter.
Jest też czasem opcja "subskrybuj", ale nie bardzo wiem, jak to działa. Możesz pokombinować.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości