|
|
#4411 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Szyrek, pamiętam jak przez mglę te kotoburgery, oglądałam Alfika jak byłam jeszcze małą hardusią.
A zdjęć K.W. nie widziałam :P OMD trzymam kciuki. |
|
|
|
#4412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ostatnio pytałam ile farbowanie na moich włosach to mi baba zaśpiewała 330zł a u mojej płacę 100zł[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34961819]Zgodzę się na pierwsze lądowanie na innym kontynencie. Ale z tym księżycem toś dopie.rdo.liła...[/QUOTE] ok to niech kompromisem będzie nowy kontynent- mów mi Krzysztof Cytat:
nie boję się- trzymam za słowo ![]() ooooo to po ?![]() powodzenia wiadomo że sobie dasz radęCytat:
Frapo- 100 lat!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#4413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samo nazywanie tamtej sytuacji obgadywaniem jest nadinterpretacją. SPORĄ. Z drugiej strony temat mnie nie dotyka osobiście, bo nie dotyczył kontaktu na linii Lenka-Malla, więc z mojej strony EOT. Tobie proponuję również nie wtrącać się i nie ekscytować w temacie, który Ciebie nie dotyczył. Niech Malla - jeśli czuje taką potrzebę - wyjaśnia to z Kamą, albo z każdą inną osobą, jeśli uzna za stosowne. Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-27 o 13:45 |
||
|
|
|
#4414 |
|
Konto usunięte
|
Frapo, wszystkiego najlepszego
Ej dziewuchy przestańcie się kłócić bo zaraz tu Was ![]() GG, przecież to jest blond
|
|
|
|
#4415 |
|
Copyraptor
|
Zaproponowali mi staż w agencji reklamowej, bo mój pomysł spodobał się ważnemu klientowi
Frapo, naj! ![]() 543059_3534356411039_1636172396_2769847_1039068779_n.jpg
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2012-06-27 o 13:48 |
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4417 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4418 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hłe hłe hłe ![]() Ta laska na zdjęciu na górze przy informacji, że rozdają szampony ma piękny kolor włosów |
|
|
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
To kiedy zaczynasz? Jak długo będziesz na stażu? Jaki zakres obowiązków? Mów! Mów! Mów!
|
|
#4420 |
|
Konto usunięte
|
Gratulacje Cholerko
![]() Nie bardzo wiem o co chodzi z Kamą i obrączką (nie wiem o czyją obrączkę chodzi, domyślam się że jakiegoś znajomego Kamy który jej się podoba), wiem, ze dzieją się rzeczy róże, sama mam dużo żonatych kolegów, ale nie będę tu wywlekała opisów relacji z nimi bo to nie miejsce i czas na to. Mistrzyni nie bij nas A co do obcesowego wypowiadania się - to jest nie fajne, ja się tego prawie że już oduczyłam, bo jak ktoś się o mnie tak wypowiada to mnie to w pewien sposób boli, dlatego też staram się nie czynić tego co mnie niemiłe komus drugiemu. |
|
|
|
#4421 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
szyrek, gg, Mistrzyni, Cholerko dziekuje Dziewczyny
Cholerko gratuluje stazu ![]() Ja wrocilam wlasnie z rozmowy i poki co ...Pensja jakas licha i do tego pierwszy probny miesiac totalnie bez zadnej umowy ![]() Cholerko narobilas mi smaka ta kawa
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-06-27 o 13:57 |
|
|
|
#4423 |
|
Copyraptor
|
Frapo, będę współpracować przy projekcie który wymyśliłam, pewnie podrzucać pomysły i koordynować
|
|
|
|
#4424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mamy kreatywne krakowskie kobietki
|
|
|
#4425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje!!OMD i kciuki za Ciebie
|
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frapo sto lat, sto lat! GG a może ten 'Twój' pan z trafiki mógłby nam odłożyć nowy Shape z płytką?
|
|
|
#4427 | ||
|
Pani Buka
|
o maamo, co tu się porobiło
nawet nie wiem, jak przeszło z tematu kotów na całą masę innych, i szczerze mówiąc nie rozumiem wszystkiego. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959639] Mam ten Lioele i bardzo sobie chwalę. W zasadzie uważam, że to najlepszy BB Cream ze wszystkich jakie wypróbowałam. No i ta pompka jak Ty polecasz, to kusi... ![]() Cytat:
![]() haha, czemu? ![]() Cytat:
|
|
#4428 |
|
Konto usunięte
|
I fajnie, wolę jak na wątku jest wiele tematów a nie wałkowanie jednego w kółko - i nie ważne czy to dotyczy kota, narzekania, seksu, przeklinania, ciuchów, ksiązek, pocztówek czy czegokolwiek - ważne że wraca wielotematyczność.
|
|
|
|
#4429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no dooobrze... może i jest to blond, ale i tak odcień jest mysi
![]() szukam kiecki na starszą (druhnę)- przerzucam allegro i widzę samą tandetę na innych stronach a i owszem widzę ładne ale ceny są zabójcze:/ Cytat:
polać jej ![]() będę nudna, ale uwielbiam Twoje komentarze sugerując się bronią na avie ja bym proponowała posłuchać Cytat:
wspaniały wpis do CV też chcę Cytat:
niom ładne ma http://e.lansik.pl/la145/cca7961a001d040646e81d59 chodzi mi o te długi chociaż od zawsze się śliniłam na tą jej krótką fryzurkę i gdyby nie tyle lat zapuszczania machnęłabym sobie taką (tyle że tutaj ma kiepsko ułożone) Cytat:
kiedy ma się ona pojawić?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4430 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4431 |
|
Copyraptor
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34966176]To komplement?
[/QUOTE]Ja się nawet nie zastanawiałam, tylko od razu poleciałam do klubu zaklepać sobie miejsce Dzięki za gratulacje, dziewczyny ![]() |
|
|
|
#4432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
reszta outfitu tyż pasuje z resztą |
|
|
|
|
#4433 | |
|
Zadomowienie
|
i
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- gg sliczny kolorek Ci wyszedl
|
|
|
#4434 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34966176]To komplement? [/QUOTE]Cytat:
![]() Cytat:
Ja próbowałam nawet ostatnio rozgrzać tutaj dyskusję czy to o manipulowaniu społeczeństwa przez media, czy to o czymś tam jeszcze, ale.... jakoś nie siadło ![]() Vivat wielotematyczność i vivat emocje na wątku ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Lubię jak jesteś nudna ![]()
|
|
|
#4435 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiej się śmiej
Patrzę na półkę pełną charmsów i zastanawiam się na cholerę mi one?!
|
|
#4437 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
ja już z moich zrobiłam bransoletkę i jestem z niej megazadowolona.W ogóle dziś dostałam torby z wymianki, od tej dziewczyny o której wam kiedyś wspominałam, i jestem zakochana |
|
|
|
|
#4438 | ||||||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Pisałam o podawaniu Power of Nature, a nie o Acanie Zresztą to podobna półka, jeśli chodzi o proporcje składników.Cytat:
Cytat:
Kot jest młody i jestem na etapie ustalania tego, co jemu pasuje i badania reakcji na różne karmy. To zupełnie normalne, że przez pierwszy rok życia kot je mleko, potem karmę dla małych kotków, potem większych, potem ewentualnie dla kastratów... Widzę, po których ma lepszą sierść, którymi się szybciej syci, co zostawia w kuwecie. To jest cenna wiedza. Możesz sobie odpuścić sarkazm. Serwowanie kotu nerkowemu wysokobiałkowej karmy to wprawdzie jest dobijanie, ale nie w tym rzecz. Twoja koleżanka z taką pewnością wypowiadała się, że to na pewno nie wina karmy, bo jej kotom po Orijenie nic nie jest, że to było aż śmieszne. Nie znała takiej karmy jak PoN o świetnym, prostym składzie upierając się, że ślepo wierzę w sponsorowane rankingi. I jeszcze te hasła "weź jej napisz" i wielka czcionka... Jeśli masz koleżankę weterynarza albo z nerkowym kotem, to z chęcią posłucham jej opinii po obejrzeniu wyników badań Weterynarze to nie idioci i wierzę, że po analizie wyników wyciągnęli logiczny i słuszny wniosek. Na pewno słuszniejszy niż koleżanka, która nerkowemu kotu probiotyk zaleca ![]() Nie małam dostępu do tej smacznej dyskusji. Napisałam tam 2 posty i się wypisałam. Żeby zakładać wątek do dyskutowania o mnie? Muszę być bardzo popularna... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Która to bezczelnie przyjechała potem do mnie na herbatkę, z lekkością poruszając inne tematy i nic nie wspominając "bo wiesz, założyłam wątek, żeby dziewczyny się wypowiedziały i chyba byłaś zbyt ostra". Cytat:
Cytat:
Lubię Was Cytat:
Ale Wy widzicie tylko to, że piszę o kocie ![]() Odechciewa się kolejnego pisania komuś "dasz radę", skoro to i tak pozostaje niezauważone. Pięknie ![]() Cytat:
A piszesz o tym ciągle, jakbym to robiła codziennie.Cytat:
To jest pozytywne obgadywanie, czyli pisanie swoich wątów wobec kogoś przy tej właśnie osobie. O Hard akurat na spotkaniach mówi się to samo, co pisze w wątku.Cytat:
Już nawet nie chce mi się pisać "idź do psychologa", bo widać, że masz inne podejście dzięki własnym staraniom.Cytat:
|
|
|
#4439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smaczną dyskusję sobie daruj, bo jak już powinnaś wiedzieć, (prawie) NIKT nie zareagował, więc Kama sama ze sobą nie dyskutowała .Co do drugiego pogrubionego - nieliczne reakcje jakie padły były pod kątem Kamy, a nie Twoim. Więc jakbyś jednak mogła się wstrzymać od komentarzy skoro NIE widziałaś jak było, to byłoby super. Twoje zachowanie nie różni się teraz niczym od, jak twierdzisz, zachowania koleżanki blair. Melka, po tym jak Malla się wypowiadała na inne tematy, niestety zmieniłam zdanie. hard, też mam wrażenie, że to wyolbrzymiasz. Nawet jeśli Malla tak zrobiła (ja nie wiem o co chodzi), to na pewno nie celowo. Malli niedyskrecji raczej zarzucić nie można. ![]() http://wiadomosci.onet.pl/kraj/kaczy...wiadomosc.html Tolerancyjny kraj, nie ma co. Edytowane przez SdC Czas edycji: 2012-06-27 o 16:56 |
|
|
|
|
#4440 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ineso - zjadło mi cytat. Staram się być fair, jeśli do kogoś coś mam i olewać tę osobę lub chociaż nie udawać, że mnie interesuje. Piszę na forum publicznym, co mi w kimś nie pasuje i dlaczego, nie trzymam tego w sobie lub tylko dla innych. Nie słodzę komuś po to, by zaraz przedmiot pochwał zjechać w rozmowie z kimś innym. Przenigdy nie założyłabym na czyjś temat wątku, bo to już wychodzi poza babskie ploteczki przy kawie. Zawsze będą jakieś konflikty, bo jest nas dużo i jesteśmy różne, ale irytuje mnie tutaj fałsz, którego kiedyś nie było.
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

a u mojej płacę 100zł
Teraz jest etap - szukanie lustra, garów i biblioteczki. 

?
wiadomo że sobie dasz radę

hłe hłe hłe
) 

Patrzę na półkę pełną charmsów i zastanawiam się na cholerę mi one?!