Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 11:45   #4381
OneMoreDress
Zakorzenienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34960301]BB Creamy z założenia ciemne nie są. Jeżeli jesteś opalona to raczej nic dla siebie nie znajdziesz.
[/QUOTE]
Właśnie takiej odpowiedzi się bałam

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Mówiłam, że serial dobry. Przy ostatnim odcinku pierwszego sezonu prawie palpitacji serca dostałam Z niecierpliwością czekam do września, aż ruszy drugi sezon.
Idę googlać ten serial....

Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
OMD, fajnie się obkupiłaś Ja nie potrafię szukać rzeczy albo chodzę do złych punktów Za to siostra odkryła nowe powołanie i właśnie kupuje tanio, przerabia, a w domu śmierdzi chlorem, bo je odbarwia. A wszystko moja wina, bo podsunęłam jej serial o młodej projektantce
A dziękuję Ważne, aby znaleźć dla siebie dobry punkt-ja chodzę rano na dział z wyceną. Nie ma wtedy dużo ludzi, większość ciuchów jest ok i każdy coś dla siebie znajdzie Grzebanie w stosach na wagę jest ponad moje nerwy... I zazdroszczę pomysłowej siostry-bo zapewne i ty masz jakiś pożytek z jej twórczości
Stary 2012-06-27, 11:48   #4382
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ależ masz w pamięci. Znowu się wypowiadasz na temat, o którym nic nie wiesz... W mojej definicji to nie było obgadanie - zresztą, reakcja BYŁA. Szkoda, że tego już nie zauważyłaś .

Nie bylo obgadaniem zalozenie watku o osobie, ktora nie ma do niego dostepu ???? Tylko dlatego, że Malla wyraziła swoje zdanie ? I to jeszcze w miarę publicznie, a nie za plecami ?

Jaka byla reakcja ? Bo ja pamietam tylko reakcje gg, a potem moja. A potem jeszcze ponoć hiper. Wątek sobie radośnie wisiał. Żadna nie wpadła na to, że skoro teoretycznie nie ma obgadywania to może by go usunąć ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:53   #4383
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Czytam Was i mam takie myśli:

jak dobrze, że nie mam kota i nie lubię kotów i nie mam w tym temacie nic do powiedzenia

jak dobrze, że nie wiem o jakim obgadywaniu mówicie
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:55   #4384
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

gg22 - Boże jak Ty tragizujesz... To nie jest brąz... To nie jest mysi kolor. Mikro zmiana a Ty taką akcję robisz... Poza tym kolor bardzo ładny i zdecydowanie będzie Ci lepiej niż w jajecznicowym blondzie

Cytat:
O-oł

Fajnie było Cię poznać, Ineso. Będziemy tęsknić

Po co wy tak roztrząsacie temat klubu? I to jeszcze tu...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:56   #4385
gg22
Zakorzenienie

eeejjj no w pełnym słońcu to wygląda jak blond, ale to taki z d.upy blond. zero wyrazistości a w pomieszczeniu wygląda na szaro-bury.

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Lenka, masz baty za Homeland - oglądnęliśmy 3 odcinki wczoraj, dzisiaj tż wyjechał i non stop się kłócimy kiedy i jak my będziemy to razem oglądać, po co zaczęliśmy w tygodniu i w dodatku wieczorem i w ogóle więcej seriali nie zaczynamy oglądać, bo to nie na nasze zdrowie

Cytat:

Mówiłam, że serial dobry. Przy ostatnim odcinku pierwszego sezonu prawie palpitacji serca dostałam Z niecierpliwością czekam do września, aż ruszy drugi sezon.
a ja się ostatnio zastanawiałam w jaki nowy serial się wciągnę

Cytat:
OMG ja zrozumiałam, że tego już są dwa sezony i na tym głównie opierała się cała linia obrony, na zasadzie ,,na trochę nam go starczy". Jak ja mu to powiem?

no taaak... miło było poznać

Cytat:
Przecież to kasztan jest!
sama jestes kasztan!

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość

Nie bylo obgadaniem zalozenie watku o osobie, ktora nie ma do niego dostepu ???? Tylko dlatego, że Malla wyraziła swoje zdanie ? I to jeszcze w miarę publicznie, a nie za plecami ?

Jaka byla reakcja ? Bo ja pamietam tylko reakcje gg, a potem moja. A potem jeszcze ponoć hiper. Wątek sobie radośnie wisiał. Żadna nie wpadła na to, że skoro teoretycznie nie ma obgadywania to może by go usunąć ?
a wiesz, że wyciąganie tego tutaj jest cholernie nie fair?
bynajmniej nie chodzi mi o kontekst obgadywania....
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:58   #4386
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja wiem? Nie wiem czy powinnam pisać o tym na głównym.
A już wiem, udziału nie brałam.

Cytat:
Chodzi o to, że twoja koleżanka (chyba - domyślam się z kontekst) uważała że Power od Nature jest karmą złą, a w zamian zaproponowała Orijen. A to jest prawie to samo. Ma taką samą ilość białka, a skoro kotu Malli białko zaszkodziło to nie może mu podawać Orijena. Tak samo by zachorował jedząc karmę, którą podaje twoja koleżanka

Wiesz co.. Mój kot też chodził głodny pewnie. Ale musiał, bo był za gruby ! Co wizyta u weta to kazał stosować dietę, bo się z sercem problemy szybko mogą zacząć. Ja się nie dziwię, że Malla mu nie zwiększała ilości jedzenia, skoro tył. Poza tym niektóre zwierzęta, tak jak i ludzie, są żarłokami. I mój taki np jest, jej też mógł być i miała prawo tak przypuszczać. Inna sprawa, że moja kotka jest tak cholernie mięsożerna, że poza sałatą, która pewnie zastępuje jej trawę, nie tknie niczego innego niż mięso. I ją te karmy sycą. I pęcherz się uspokoił ze struwitami. Kontrolnie się w tym tygodniu zbadamy, ale generalnie wygląda na zadowoloną z zycia.

Ale Blair, zastanów się.. Jeśli koleżanka twoja się tak zna na karmach, a kotu nie słuzy wysokobiałkowa to po co wysokobialkowa poleca? Dla mnie logiczne bylo, ze jesli kot ma problemy z nerkami to niestety.. Ale Renal Royal Canin. A też wiedzę czerpałam z miau. Jak go wyleczą to mogą spróbować innej bytówki.
Koleżanka napisała o Orijenie a propos innej karmy o której Malla pisała (Acany), i tego że zmieniała często karmę, cytuję:

Cytat:
to niech da normalną dobrą karmę, jak orijena, i probiotyk do tego, bo może od ciągłych zmian karm ma zaburzoną florę, weź napisz że kotom NIE POWINNO się ciągle zmieniać karm, powinno się w miarę możliwości jedną a jak zmiany to STOPNIOWO
Malla zareagowała w sposób sugerujący że chcemy jej kota dobić. Nie będę ciągnąć tematu ponieważ to rozgrywało się na gg a nie będę udostępniać tu prywatnej korespondencji. Ale tak, chciałyśmy kota dobić. Najlepiej kijem. Albo pistoletem. Tudzież trucizną. I oczywiście miałam iście szatański plan by go uśmiercić bo za dużo o nim pisze a ja nie chcę tego czytać

Ja nie przeczę że zwierzę powinno mieć dietę jak jest coś nie tak. ALE jeżeli przy podawaniu jakiejś karmy jest coś nie teges to po co ją w kota pchać skoro się źle czuje? Tym bardziej że oporów przed częstą zmianą karmy nie było, prawda?

Może koleżanka nie zna się na karmach, ale zna się na kotach na tyle żeby wiedzieć że jak im coś szkodzi to się to odstawia.

I kończę dyskusję bo zaraz ktoś naśle na mnie straż dla zwierząt za to że chciałam pomóc

GG - obśliniłam podłogę! Piękny ciemny blond!

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2012-06-27 o 12:00
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 11:59   #4387
SdC
Zakorzenienie

Cytat:

Nie ma dostępu?! Wtedy chyba jeszcze miała dostęp. To raz. A dwa - co tam było takiego obgadującego? Oburzenie, że Malla zwróciła uwagę na obrączkę?

A co, miałyśmy się wszystkie rzucić w obronę Malli. 3 osoby to jest mało?! Ja się nie wypowiadałam, bo uważałam oburzenie Kamy za słuszne, a uwaga Malli była nie na miejscu. Może nie było to dobre miejsce na wypowiedzenie swojego oburzenia, ale ja za czyny Kamy nie odpowiadam.

Usunąć? Trzeba było usunąć. Czemu tego nie zrobiłaś? Pewnie dlatego że może tylko założyciel klubu.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:00   #4388
Lenkapuma
Zakorzenienie

Ależ wpadła Ja. Wątku nie ma. A czemu wisiał? Bo Kama rzadko bywa na forum, a nie dlatego, że taki ruch był na nim. Ruchu nie było, Kama pod wpływem chwili zadała pytanie, na które posypały się odpowiedzi. Tyle. Nikt tam długich debat nie urządzał. Nie wiem o co to halo

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-27 o 12:05
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:01   #4389
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ wpadła Ja. Wątku nie ma. A czemu wisiał? Bo Kama rzadko bywa na forum, a nie dlatego, że taki ruch był na nim. Ruchu nie było, Kama pod wpływem chwili zadała pytanie, na które posypały się odpowiedzi. Tyle. Nikt tam długich debat nie urządzał. Nie wiem o co to halo
Ja też nie . W ogóle tam nie było obgadywania.
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:03   #4390
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ale tak, chciałyśmy kota dobić. Najlepiej kijem. Albo pistoletem. Tudzież trucizną. I oczywiście miałam iście szatański plan by go uśmiercić bo za dużo o nim pisze a ja nie chcę tego czytać
Nie mów takich straszliwych straszliwości To brzmi okropnie!
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:04   #4391
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34961027]gg22 - Boże jak Ty tragizujesz... To nie jest brąz... To nie jest mysi kolor. Mikro zmiana a Ty taką akcję robisz... Poza tym kolor bardzo ładny i zdecydowanie będzie Ci lepiej niż w jajecznicowym blondzie
[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
1. a ja się ostatnio zastanawiałam w jaki nowy serial się wciągnę

2. sama jestes kasztan!
1. POLECAM!
2. Jakie wyzwisko, jak w piaskownicy niemal
Cytat:

Nie ma dostępu?! Wtedy chyba jeszcze miała dostęp. To raz. A dwa - co tam było takiego obgadującego? Oburzenie, że Malla zwróciła uwagę na obrączkę?

A co, miałyśmy się wszystkie rzucić w obronę Malli. 3 osoby to jest mało?! Ja się nie wypowiadałam, bo uważałam oburzenie Kamy za słuszne, a uwaga Malli była nie na miejscu. Może nie było to dobre miejsce na wypowiedzenie swojego oburzenia, ale ja za czyny Kamy nie odpowiadam.

Usunąć? Trzeba było usunąć. Czemu tego nie zrobiłaś? Pewnie dlatego że może tylko założyciel klubu.
Amen.

Stary 2012-06-27, 12:05   #4392
blair witch
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34961238]Nie mów takich straszliwych straszliwości To brzmi okropnie![/QUOTE]

No tak ktoś wywnioskował niestety. Normalnie nie pozostaje mi nic innego tylko się przyznać bez bicia że chęć pomocy była tylko fasadą dla skomplikowanego planu pozbawienia Malli kota i tematu do rozmów.
Stary 2012-06-27, 12:12   #4393
2016070953
Konto usunięte

GG ładny masz kolor włosów, dużo ładniejszy niż ten blond.

a co do tego że Malla czasem tu wyciąga rozmowy prywatne z komuniaktorów czy spotkan sie zgadzam. niestety to co ja mówiłam jej na gadu też tu zostało napisane.
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:13   #4394
gg22
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34961027]gg22 - Boże jak Ty tragizujesz... To nie jest brąz... To nie jest mysi kolor. Mikro zmiana a Ty taką akcję robisz... Poza tym kolor bardzo ładny i zdecydowanie będzie Ci lepiej niż w jajecznicowym blondzie [/QUOTE]

mikro zmiana?! to jest mega zmiana! to jest jak 1sze lądowanie na księżycu

Ty nie możesz być obiektywna przy takiej karuzeli kolorów jaką fundujesz

Cytat:
GG - obśliniłam podłogę! Piękny ciemny blond!

piękny to on nie jest, bo jest zwyczajny, płaski, bez wyrazu...

ekhm, ekhmmmm.....ciekawe kiedy zobaczę Twój

Cytat:
2. Jakie wyzwisko, jak w piaskownicy niemal .
SdC powinna jeszcze odpisać "Ty jesteś!"
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:15   #4395
torbydka
Raczkowanie

ROZEJM! Od poniedziałku kasztanem jestem ja
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:19   #4396
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Nadrabiam i znikam na egzamin. Trzymajcie kciuki, proszę

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Przypomniałyście mi ostatnie "zdezo", które przeżyłam Mam kolege, który jest na studiach "ścisłych", ale licencjackich, tak jak chociażby ja, i ciągle wrzucał na fb rzeczy z profilu "trust me, i'm engineer!" o tym jak super być inzynierem, super jest znać fizykę kwantową itp aż zgłupiałam i zapytałam, czy zmienił studia Dowiedziałam się, że jest "trochę inżynierem", bo ma "trochę inżynierskie studia", bo kiedyś miały byc czy tam były inżynierskie, no ale inżynierskie nie są...
W końcu odpisałam, że aha, jest tez trochę kobietą, bo ma chromosom X

Cytat:
do wszystkich niewierzących i do tych wierzących też

mam brązowe włosy
Patrzę na zdjęcia, które wrzuciłaś i nie wierzę, że to dla Ciebie jest BRĄZ! Przecież ta farba to nawet koło brązowych nie stała Ale kolor mi się podoba, myślę, że wyglądasz ładniej niż w poprzednim

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
chyba w czwartek?
kurczę, zapropowałam czwartek tylko z tego względu, że jutro jeszcze się muszę uczyć, a w piątek wyjeżdżam (i mam zapewniony transport samochodem, więc tego nie przelożę). mało chętnych, ale zobaczymy...
W piątek W czwartek nie mogę, bo będę się uczyć.

Cytat:
Nie wiem. Tą odżywkę zmienili - tzn. wywalili z niej silikony i tej wersji nie próbowałam jeszcze.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Trzymajcie jutro kciuki o 10
Jak Ci poszło?

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Myszko, o ile pamiętam to to jest ta płytka z super mega ćwiczeniami? Czy ja też mogłabym prosić o przegranie?
Przegram Tylko nie mam tyle płytek chyba.

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Dziewczyny ta płytka w lipcowym SHAPE będzie inna niż ta z poprzedniej gazetki Też chcę ją upolować
To chyba też muszę zapolować Co z tego, że poprzednią użyłam tylko raz, gdy przegrywałam Czeka na "po sesji"

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Efekty mojego wczorajszego szwendania się po lumpku
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1756
Super! Szczególnie szorty i bluzka z RI Zabierz mnie kiedyś ze sobą na łowy I tak nosimy inni rozmiar

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959639]
Mam ten Lioele i bardzo sobie chwalę. W zasadzie uważam, że to najlepszy BB Cream ze wszystkich jakie wypróbowałam. No i ta pompka [/QUOTE]
Hiper znowu kusi

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34959837]Ja natomiast uważam, że Miszka jest cieniutka i swoją popularność zyskała wyłącznie przez niską cenę. Po pierwsze kiepsko kryje, po drugie jest zdecydowanie za różowa (wszystkie odcienie) i przez to większości osób nie pasuje, bo jednak polki są zdecydowanie bardziej żółte, a po trzecie jest okropnie wodnista...
Zupełnie nie moja bajka.[/QUOTE]
A myślałam, że coś ze mną nie tak, bo wydawało mi, że Miszka właśnie średnio kryje. Ale to mój pierwszy BB więc nie mam porównania. Już wiem który będzie kolejny

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:20   #4397
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Łoooo ale afery lubie afery muszę się do klubu wkręcić, tam musi być jeszcze fajniej heheh

Cytat:
eeejjj no w pełnym słońcu to wygląda jak blond, ale to taki z d.upy blond. zero wyrazistości a w pomieszczeniu wygląda na szaro-bury.
Znam ten kolor, miałam taki długo. Też po jasnym blondzie i dobrze się nosił . Żaden to brąz, to nawet ciemny blond nie jest według nazewnictwa farbowego. Jeżeli czujesz się w nim nijaka, niech ci fryzjerka machnie na niego kilka cieniutkich jasnych pasemek/balejaż, osiągniesz efekt jak kalifornijskie surferki od sońca i będzie tak
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:23   #4398
2016070953
Konto usunięte

aha, a osobnego wątku o obgadywaniu do którego nie ma dostępu jakos nie zauważyłam
Stary 2012-06-27, 12:23   #4399
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
1 piękny to on nie jest, bo jest zwyczajny, płaski, bez wyrazu...
2. SdC powinna jeszcze odpisać "Ty jesteś!"
1. Płaski? Bez wyrazu? Taki był poprzedni kolor, bo miałaś włosy mocno rozjaśnione i bez połysku. Ten moim zdaniem jest błyszczący i głęboki Mnie się podoba Nie mogę się doczekać, aż się zobaczymy na żywo ;p
2. Nie inaczej
Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Łoooo ale afery lubie afery muszę się do klubu wkręcić, tam musi być jeszcze fajniej heheh

Wbrew wrażeniu jakie mogłaś tu odnieść, w Klubie jest pod tym względem raczej nudno

Stary 2012-06-27, 12:24   #4400
Konto usunięte

Cytat:
mikro zmiana?! to jest mega zmiana! to jest jak 1sze lądowanie na księżycu

Ty nie możesz być obiektywna przy takiej karuzeli kolorów jaką fundujesz
Zgodzę się na pierwsze lądowanie na innym kontynencie. Ale z tym księżycem toś dopie.rdo.liła...
Stary 2012-06-27, 12:25   #4401
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zwariowałaś, przecież to bardzo ciekawe!
Cytat:
no co Ty, jakie zanudzanie?! pisz, pisz
parapetówki mają swój urok jak się siedzi na tzw. byle czym, ale ja też wolałam się ogarnąć i zrobić jak już będzie wyposażenie także rozumiem. Żeby tylko nie było że nie zrobisz wcale
No to ok Teraz jest etap - szukanie lustra, garów i biblioteczki.
I zastanawiam się czy takie lustro z oświetleniem pod spodem ma lepsze światło niż inne?
http://allegro.pl/nowosc-lustro-led-...396077550.html
http://allegro.pl/nowosc-lustro-pods...414983812.html
http://allegro.pl/lustro-podswietlan...394972507.html

Gg, nie bój się zrobię Urządzone zupełnie to ono na pewno w tym roku nie będzie Ale póki co to jest jeszcze zamieszanie remontowe - malowanie, wiercenie itp.

Cytat:
To o chłopczyku też mnie bulwersuje strasznie Że sąsiadka dopiero po 2 latach zauważyła że dziecka nie ma... No masakra.
Sąsiadka jak sąsiadka ale że rodzina wierzyła w takie bajki
A K.W. pracuje na Szewskiej.

Cytat:
do wszystkich niewierzących i do tych wierzących też
mam brązowe włosy
a!!!

Nie pocytowało bo za dużo piszecie
Stary 2012-06-27, 12:25   #4402
2016070953
Konto usunięte

Na wątku jest zawsze afera jak ja narzekałam to była afera że narzekam i huzia na mnie było, teraz jest nagonka że chcemy zabić kota Malli i go zjeść.

6^m skąd wiesz że na Szewskiej ?? a wiesz w którym lokalu :P???
obczaiłabym po drodze z pracy :P

Edytowane przez 2016070953
Czas edycji: 2012-06-27 o 12:26
Stary 2012-06-27, 12:28   #4403
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Zapomniałam

Frapo Wszystkiego najlepszego Zdrowia, szczęścia, dobrej pracy i dużo uśmiechu

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:32   #4404
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Na wątku jest zawsze afera jak ja narzekałam to była afera że narzekam i huzia na mnie było, teraz jest nagonka że chcemy zabić kota Malli i go zjeść.
hard, nie wiem czy zauważyłaś - bo nikt w sumie o tym nie pisał - ale tamte afery, że narzekasz i moje beszty odniosły pozytywny skutek.
Po pierwsze - nie narzekasz jak kiedyś
Po drugie - od razu lepiej odbiera się Twoje wypowiedzi (o ile nie wykrzyknikujesz/pytajnikujesz jak znana Ci osobiście osoba ).
Po trzecie - piszesz dłuższe wypowiedzi (kiedyś ograniczały się one najczęściej tylko do jednego zdania typu grrr wrrr nienawidzę aaaa).
Więc możesz mnie nie lubieć za tamto, ale ja tam z efektów widocznych gołym okiem jestem zadowolona i cieszę się ze względu na Ciebie

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-27 o 12:33
Stary 2012-06-27, 12:36   #4405
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz, że wyciąganie tego tutaj jest cholernie nie fair?
bynajmniej nie chodzi mi o kontekst obgadywania....
A gdzie ?
Same zgodnie stwierdziłyście, że nie wiece o co mi chodzi i chętnie się dowiecie. Voila.
A czy na którymś spotkniu nie mówiłyście, że jeśli sprawa 'nie fair' wyjdzie to was to nie obchodzi ? Może się zdecydujcie.

I jeszcze jedno. Skoro ja jestem nie fair, to dobrze że wy jesteście w tym wszystkim fair. Przyganiał kocioł garnkowi.
Cytat:

Sprawdzałam daty. Malli już wtedy nie było

Obgadujące jest samo założenie na czyjś temat wątku. Rozumiem, że gdyby ktoś założył watek o Tobie to byloby Ci przyjemnie ? Nawet jeśli uwaga Malli byla nie na miejscu to zrobila to tak, ze Kama to widziala.
A to już jest bardzo ciekawe, bo na PW mam wiadomość o zgoła innym twoim zdaniu w tej sprawie.

Tak trudno było usunąć ? To jak to się stało, że tak szybko dostalam zaproszenie jak sie okazalo, ze mnie nie ma ? Zapraszać moga wszyscy ? Ciekawe.

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
A to może by tak Malli napisać, że jest taka sprawa i może by się wypowiedziała ? W końcu to o niej, nie ?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno

Edytowane przez Melka88
Czas edycji: 2012-06-27 o 13:06
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:37   #4406
2016070953
Konto usunięte

Lenka bo ja się staram słuchać oraz wyciągać wnioski z tego co się do mnie mówi. Cieszę się że zmiana została zauważona i że widoczne są efekty pracy nad sobą. Nie jest tak że Ciebie nie lubię "za tamto". Ja jestem zdania, że "lubi się mimo wszystko" - napisałam to w cytacie bo tak to ujął kiedyś A. , a ja nie chciałam napisać że lubi się za nic bo to by było zdanie bez składu i ładu.

aha i oduczam się też przeczulenia na swoim punkcie.

Co do wątku na czyjś temat nie wiem nic, zaproszenia nie dostałam więc jestem w szoku że jest coś takiego.
Stary 2012-06-27, 12:47   #4407
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:

6^m skąd wiesz że na Szewskiej ?? a wiesz w którym lokalu :P???
obczaiłabym po drodze z pracy :P
są zdjęcia

gg przecież to blond jest!
Ale dużo bardziej naturalny niż poprzedni, na pewno wyglądasz super
Stary 2012-06-27, 12:52   #4408
Konto usunięte

Cytat:
hard, nie wiem czy zauważyłaś - bo nikt w sumie o tym nie pisał - ale tamte afery, że narzekasz i moje beszty odniosły pozytywny skutek.
Po pierwsze - nie narzekasz jak kiedyś
Po drugie - od razu lepiej odbiera się Twoje wypowiedzi (o ile nie wykrzyknikujesz/pytajnikujesz jak znana Ci osobiście osoba ).
Po trzecie - piszesz dłuższe wypowiedzi (kiedyś ograniczały się one najczęściej tylko do jednego zdania typu grrr wrrr nienawidzę aaaa).
Więc możesz mnie nie lubieć za tamto, ale ja tam z efektów widocznych gołym okiem jestem zadowolona i cieszę się ze względu na Ciebie
To prawda, znacznie lepiej sie ostatnio "obcuje" z hard

Cytat:
Lenka bo ja się staram słuchać oraz wyciągać wnioski z tego co się do mnie mówi. Cieszę się że zmiana została zauważona i że widoczne są efekty pracy nad sobą. Nie jest tak że Ciebie nie lubię "za tamto". Ja jestem zdania, że "lubi się mimo wszystko" - napisałam to w cytacie bo tak to ujął kiedyś A. , a ja nie chciałam napisać że lubi się za nic bo to by było zdanie bez składu i ładu.

aha i oduczam się też przeczulenia na swoim punkcie.

Co do wątku na czyjś temat nie wiem nic, zaproszenia nie dostałam więc jestem w szoku że jest coś takiego.
jasne, że widać zmiany! są znaczne i na ogromny plus
Stary 2012-06-27, 12:54   #4409
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Super! Szczególnie szorty i bluzka z RI Zabierz mnie kiedyś ze sobą na łowy I tak nosimy inni rozmiar
Widziałam Cie chyba raz i powiedziałabym, że mamy podobny rozmiar Będę starała się skoczyć na łowy na początku przyszłego tygodnia to dam znać

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Jeżeli czujesz się w nim nijaka, niech ci fryzjerka machnie na niego kilka cieniutkich jasnych pasemek/balejaż, osiągniesz efekt jak kalifornijskie surferki od sońca i będzie tak

Mam dzisiaj obronę na podyplomówce...
Stary 2012-06-27, 12:57   #4410
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Nadrabiam i znikam na egzamin. Trzymajcie kciuki, proszę

Przegram Tylko nie mam tyle płytek chyba.

Hm, podrzucenie płytki PO chyba nie rozwiąże problemu
Obiło mi się o oczy, ze w lipcu znów ma coś być - jeśli nie uda mi się upolować to mogłabym wpaść z płytką? (ee, i winem do umilenia wypalania )

Cytat:
Kojarzycie taki stary serial Alf? Główny bohater dużo mówił o kotoburgerach

gg - brąz?

frapo - sto lat!

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości