|
|
#1051 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Pradip mam nadzieję, że nie rozkłada Cię jakieś przeziębienie! trzymaj się! no i super, że zdecydowałaś się na hybrydy
pokażesz fotki? wloszka8 straszny był ten Twój weekend i mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej my nie mieliśmy dni skupienia, ale myślę, że skoro to kancelaria pomyliła termin, to powinni Wam to odpuścić - porozmawiajcie z księdzem, a ja trzymam kciuki, żeby udało się to rozwiązać pomyślnie trzymam kciuki za piękną pogodę w weekend, ale wszystko wskazuje na to, że będzie cieplutko i słonecznie głowa do góry dziewczyny - przekonacie się, że będzie pięknie, a wiele rzeczy, spraw i stresów straci na znaczeniu wobec tego, co w tym dniu najważniejsze mayeczka87 mnie najbardziej podobają się ostatnie kolczyki oprócz tych serduszek... są proste, ale przez ten szlif pięknie się mienią no i myślę, że warto poszukać czegoś podobnego w stacjonarnych sklepach z biżuterią, bo cena tych jest dość wysoka... haczyk7 nie widziałam takich sandałków, o jakich piszesz, ale jeśli gdzieś mi się rzucą w oczy, to dam znać ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
nie widzę fotki kolczyków i nie umiem sobie do końca wyobrazić o co chodzi z bransoletką 2tys. to dużo, ale jeśli to Warszawa i jakieś większe odległości, to może wcale nie najdrożej...? ja mieszkam w niewielkim mieście, a ceny u nas są często wyższe niż w stolicy... u nas też były jedynie kokardy na klamki - pomarańczowe niestety nie wiem gdzie można zakupić taką muchę...
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynkki na początek dla tych z nas co jeszcze są "nieuświadomione" - padłam....
http://www.youtube.com/watch?v=SJtn-FS2eYE Kasioonya - zrobiłam nową zapiekankę i sałatkę - wpadaj, podzielę się ![]() MalaOla - życzę dużo dużo miłości i dnia którego nie zapomnicie do końca życia - wszystko na pewno się uda - więc niczym się nie martw! Neave - pochodzisz z Wrocka?? my metryki dostaliśmy od ręki, nie wiedziałam, że każą czekać na takie rzeczy... Mayeczka - odpisałam w klubie... ale dodam, że strasznie zazdroszczę ci figury, jesteś taka filigranowa, a zarazem bardzo kobieca... Ja zrobiłam sobie po raz pierwszy żelowe paznokcie na ślub, delikatnie przedłużane - oczywiście typowy french, ale powiem wam że trzymają się do dziś... muszę je pomalować, bo już nie wyglądają za ciekawie z takimi odrostami... przynajmniej nie bałam się, że coś mi się złamie i będzie nieestetycznie wyglądać, ale raczej wolę swoje - bo są wygodniejsze, a miewałam jeszcze dłuższe niż teraz mam. Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-06-27 o 20:51 |
|
|
|
#1053 |
|
Rozeznanie
|
Hahaha, Malgos to ja teraz już zupełnie zmieniam zdanie nt antykoncepcji ;-))))
|
|
|
|
#1054 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapiekanka lecę, pędzę ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
odrosty pojawiły się bardzo szybko i jakieś trzy dni po weselu na kciuku prawej ręki żel zaczął mi odchodzić i strasznie mnie to wkurzało, więc zdjęłam. ale na ślubie i weselu spisały się świetnie
|
|
#1055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdjęć nie widzisz bo zapomniałam dodać ![]() Na drugim zdjęciu jest bransoletka z podobną konfiguracja kryształków jaką ewentualnie bym chciała tylko teraz fiolet mały opal większy fiolet mały czy opal mały fiolet większy opal mały? (może teraz napisałam jaśniej )Cytat:
Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-06-27 o 21:01 |
||
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - ładne kolczyki - miałam podobne heheh
|
|
|
|
#1057 |
|
Raczkowanie
|
malgos - świetny filmik uśmiałam się nie źle..
pradip - kolczyki bardzo ładne
|
|
#1058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pas mam w domu ale mój chłopina miał taki z metalowym zapięciem z tyłu a nie plastikowym... Pamiętasz jakiej firmy był pas który patrzyliście?---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
spokojnie Kochana, spokojnie- masz jeszcze czasu trochę zdążysz ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
też Kochana zdążysz spokojnie
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki tylko podpowiedzcie mi jeszcze czy dorabiać do nich bransoletkę?
Cytat:
znalazłam w necie zdjęcie takiego mretalowego ale marszczenia mi sie w nim nie podobają. A Twój Tz jak zdejmował marynarkę?W ogóle to chyba nie będę go już namawiać na ten pas niech ma co chce. Jakaś rozdrażniona jestem przez ten nieudany wypad do sklepu
|
|
|
|
|
#1060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że udało się z metryką dobrze, że kurs załatwiłaś bo bez tego nie przejdzie niestety- no cóż....My nic nie płaciliśmy za wpisanie do księgi- to już przegięcie ![]() ![]() My płaciliśmy za ślub 900 zł ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
i tyle w temacie---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
super- też mam żelowe i chyba zostanę przy nich na dłużej ![]() Wiecie co laski- ja mam jeszcze ślubny manicure trzyma się już prawie 2 tygodnie ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
#1061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do bransoletki, to ja stawiam na ułożenie: fiolet mały opal większy fiolet mały już mi się wszystko rozjaśniło jeśli będzie większy kamień opalizujący, o i tak będzie pewnie odbijał fioletowe refleksy, więc efekt "fioletowości" będzie osiągnięty, ale nie w tak "oczywisty: sposób takie moje zdanko, ale ja jestem laik i znam się tylko na podziwianiu ![]() świetnie, że wyprowadziła Ci pazurki i teraz pewnie będzie Ci nawet samej je pielęgnować dziewczyny w klubie wrzuciłam relację, bo nie chciałam tutaj przytłaczać wątku swoją osobą - zapraszam
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo ładne kolczyki
|
|
|
#1063 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój MĄŻ (ha ha jak to brzmi ) całe swoje wesele występował w marynarce, nie zdjął jej ani na chwilę ![]() Przypomnij mi czy masz smoking czy gajerek smokingowy bo jeśli smoking to pas musi być i jeszcze szelki bo portki spadną z tyłka TŻ-towi ![]() my mieliśmy tej firmy http://allegro.pl/pas-smokingowy-mus...435401969.html i sprawdził się, wszystko ładnie wykonane i wygodne tylko nasze ciemniejszy fiolet był ale o firmę mi chodzi (szelki dostaliśmy gratis w salonie)
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Mi moje pazurki prawie miesiąc się trzymają, o zmyciu nie ma mowy, trzeba by było obcęgami ściągać hahaha nawet pani mówiła, że tylko można je spiłować....
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
he he
no trochę racja ale z własnego doświadczenia panikary mówię, że zdążycie (ale wiem jak to jest też panikowałam
|
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
kasioonya - wspaniała relacja!!!!!!!!!!
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya- piękna relacja
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
tak, tak żelu się nie zmywa - chodziło mi o to że ja mam caly czas pomalowane ślubnie- wzorki, cyrkonie itp
|
|
|
#1069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę przeczytać relację Dziękuję ![]() Cytat:
i chyba 3 takie żyłki by się przydały prawda?Cytat:
![]() Mój wybrał sobie garnitur smokingowy i pasa raczej nie chce wcale szczególnie że świadek też tak mówi Brawa dla Męża ( ) że wytrzymał całe wesele w marynarce
|
|||
|
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak ma gajerek to pasa nie mus mieć ale poszukaj tej firmy co Ci podałam bo jest fajny i zapięcie dobre. Popatrz w salonach (my kupowaliśmy na Jana Pawła w New Men http://www.newmen.eu/podstrona/8/ Mąż wytrzymał bo powiem szczerze że kluczem jest dobra koszula- mój miał tą nieszczęsną szytą na miarę ale 100% bawełna. Owszem pocił się i włosy miał mokre (wycierał nawet w pokoju ręcznikiem- szybka korekta fryzu ) ale koszula była dobra i smoking też z bawełny i chyba przez to wytrzymał ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Dziewczynki któraś chciała wiązane muszki- prosze bardzo: http://www.diuk.pl/index.php?option=...d=16&Itemid=13
|
|
|
#1072 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a mnie z tych wszystkich kolczyków najbardziej podobają się ostatnie, delikatne, ale takie eleganckie, mam identyczne jak te pierwsze i bardzo ładnie się prezentują, ale jakoś na ślub mi nie pasują ![]() napisz potem co wybrałaś ![]() [QUOTE=aisak42;34972009]Twoja jest bardzo ładna, ale Ty jesteś bardzo zgrabna ja nie do końca i nie bardzo chcę się prezentować w czymś bardziej odważnym.. ale tak jak mówisz dodam biżu i buty może coś fajnego wyjdzie.. tylko jakie buty radzicie? QUOTE] Cytat:
biedna![]() Cytat:
ja też podzielam Twoje zdanie na temat fajnego księdza a jakie są główne różnice w liturgii ?
|
|
#1073 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a z nowości to nasz ksiądz który będzie udzielał nam ślubu to odpuścił te dni skupienia i sturlał się ze śmiechu jak mu opowiedziałam o protokole, w ogóle to śmiesznie było, ponadawał na tego księdza
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że trafiliście na takiego księdza
|
|
|
#1075 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No nic czekam teraz na telefon kiedy sprowadza koszule...Cytat:
szkoda tylko Twoich nerwów ale najważniejsze ze juz wszystko z głowy ![]() Czyli twierdzicie żebym dorobiła do tych kolczyków bransoletkę? i tak jak pisała kasioonya fiolet opal fiolet? |
|||
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
RATUNKU!
Dziewczyny macie może gotowy szablon prostych winietek? Nie moge tego nigdzie znaleźć |
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1078 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Szczerze, to ja bym chciała kolczyki ze swarovski w kształcie łezki, z zapięciem angielskim zdobionym kryształkami i jeszcze żeby cyrkonia była nad kryształkiem... nie mogę znaleźć Wczoraj mierzyłam kilka, ale niestety żadne nie zapadły mi w pamięci, są raczej takie gdybym jednak nie znalazła.Cytat:
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1080 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W kościele byliśmy chyba dość mało znanym, taki trochę w ukryciu za Parkiem Praskim, tuż przy Zoo (adres mają na Ratuszowej, a jest tuż przy tej małej pętli na Ratuszowej)malgos - tak jestem z Wrocka ja się nad pazurkami jeszcze zastanawiam, hybrydowych nigdy nie miałam, a nie znoszę tipsów - myślicie że jakoś je przeżyję? no i muszę podpytać koleżanek gdzie robią sobie pazury, bo ja zwykle sama sobie robię. Frencha u kosmetyczki robiłam raz i zapowiedziałam sobie nigdy więcej - okropny mi zrobiła! Poza tym, mam pomysł, żeby dopasować kolor pazurów do butów a z buty chcę mieć nude ![]() Cytat:
właśnie dlatego cieszę się że nauki udało mi się znaleźć u Dominikanów, bo oni właśnie tacy normalni są wg mnie odnośnie liturgii - nie wiem czy byłaś kiedyś na mszy w cerkwi prawosławnej? w każdym razie liturgia greckokatolicka wygląda podobnie jak w prawosławiu, jest dłuższa 1-5-2h, a także jest odprawiana w Polsce w języku ukraińskim (wiem, że krajach anglojęzycznych jest po angielsku). z różnic to może jeszcze taka, że bierzmowanie jest w tym samym czasie co chrzest także muszę się wybrać do mojego księdza dowiedzieć się czy mógłby uczestniczyć w ceremonii i jak by to wyglądałodzisiaj idę po raz 4 mierzyć tą ulubioną suknię TŻta, stwierdził że ostatnim razem mi się nie podobała, bo się na niego wkurzyłam i robiłam wszystko na przekór... jest w tym trochę racji, bo jak mierzyłam poza salonem to nawet mi podpasowała. zobaczymy, a nuż wieczorem problem sukni będzie rozwiązany ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

pokażesz fotki?
my nie mieliśmy dni skupienia, ale myślę, że skoro to kancelaria pomyliła termin, to powinni Wam to odpuścić - porozmawiajcie z księdzem, a ja trzymam kciuki, żeby udało się to rozwiązać pomyślnie 

lecę, pędzę

pojechaliśmy z Tz i świadkiem po garnitur a tam jakieś 2 zupełnie nie mające o niczym pojęcia osoby zamiast tych którzy poprzednie 3 razy nas obsługiwali, brak koszuli do smokingu, brak najzwyklejszej białej koszuli, brak znajomości jakichkolwiek cen i jeszcze foch że chcemy wszystko w całości zobaczyć no masakra jakaś. Dobrze że świadek wielki i wygadany chłop i z gościem nie dyskutował tylko powiedział co chcemy i że tak ma być ale Tz nadal nie ubrany a już się cieszyłam ze będzie z głowy. Do tego jak zobaczyłam ten pas i mega wielkie plastikowe zapięcie z tyłu to całkiem przestał mi się podobać a tym bardziej Tz 
Pas mam w domu ale mój chłopina miał taki z metalowym zapięciem z tyłu a nie plastikowym... Pamiętasz jakiej firmy był pas który patrzyliście?
co mnie bardzo ucieszyło i zaraz nas zapisałam.
dobrze, że kurs załatwiłaś bo bez tego nie przejdzie niestety- no cóż....

, gratuluje wszystkim kolejnych zalatwionych spraw, zakupów