|
|
#15031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
to przyjeżdżaj do Żar
... na miejscu mam Anitkę ![]() a potem skoczymy do Zielonej Góry do mojego ulubionego KAROline
|
#15032 |
|
Wtajemniczenie
|
horo dziękuję za namiarek, zaraz sobie wszystko oblukam i może przy okazji wyjazdu nad morze o Zieloną zahacze
![]() Andziku jak fiszbinki masz odbite ładnie poniżej tzn że staniczki dobrze dobrane i jak Ci tylko dr pozwoli to bez żadnej szkody bedziesz w nich śmigać mogła bardzo trzeba tego pilnować żeby nie odbijały się na implancie bo mogą go stale zdeformować![]() co do facetów to mój wciąż i wciąż i wciąż zafascynowany jest tymi cyckami, których był zresztą wielkim przeciwnikem, mówił że protezy będę nosić a teraz nie ma dnia coby się nimi nie zachwycił, nie złapał i nie strzelił komplementu
|
|
#15033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A od kiedy mniej więcej można wykonywać różne domowe czynności, typu pranie, prasowanie, gotowanie itd.? ![]() Lekarz powiedział że po 2 tyg. będę już mogła pracować (w pracy siedzę przy kompie, czytam i piszę), ale ile tak średnio trwa dochodzenie do siebie, wracanie do dawnej sprawności i aktywności? |
|
|
|
|
#15034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#15035 |
|
Raczkowanie
|
Mi doktor powiedział że staniki z fiszbinami można nosić już po miesiącu od op.
![]() Kurczę, ale to trochę problem, że tak ciężko dostać fajne staniki na duże cycorki ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- horo Ty masz Allergany! Mi właśnie dr dobrał Allergany i się trochę zestresowałam bo większość dziewczynek tutaj ma Mentory... ![]() Ja mam mieć model Style 410 MX. |
|
|
|
#15036 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za odpowiedź.
Generalnie jeśli chodzi o wagę to będę starała się jej trzymać, Kiedyś miałam inne podejście do życia-dość statyczne Teraz uprawiam sporty i bardzo dbam o siebie. To ten etap w życiu kiedy zrozumiałam że po 1 starzeję się po 2 że jeśli nie zadbam o siebie sama to nikt o mnie nie zadba i że wygląd kobiety-niestety jest najważniejszy dla faceta (no może dla 1 na 10 nie .Chciałabym poza tym podobać się sobie bo to chyba podstawa sukcesu
|
|
|
|
#15037 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, ze jak juz bede mogla to nie okaze sie, ze fiszbinki sa beee i niewygodne, i drapia....Cytat:
Moj bardzo mnie wspieral i byl od samego poczatku na tak. Jesli u Was Faceci tak kochaja Wasze cycunie to znak, ze u mnie bedzie tak samo
|
|
#15038 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jaką masz miec pojemnośc?
|
|
|
|
|
#15039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
OOOOO to lece Cie odwiedzic
|
|
#15040 |
|
Raczkowanie
|
a ja niemaialam operacji wyniki krwi byly zle i mnie odeslali z kwitkiem ale zalamka mam dola koszmarnego poprostu jakas porazka
|
#15041 |
|
Zadomowienie
|
No chyba, że będziesz mną to wcale. Już nigdy
Jooasi a wiesz, ze link mi gdzieś pofrunął, bo kolezanka ze swojego konta mi wylicytowała. Czekam az przyjdzie... więc zrobie fotki. Ja się odchudzam jestem na diecie od kilku dni schudlam 1.5 kg ale to sama woda, i chyba obkurczyly mi sie komórki tluszczowe (nie , ze zniknęly) ) ale jem prawie same białko i ogorko małosolne mama robiła ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- na ten push upik miałam duuuuzą ochotę , ale jak przyszłam do domu to juz aukcja skończona poszedł za +40zł... 65 obwodzik..najwyzej zapne na ostatnią haftkę a w najgorszym wypadku kupię zlączkę.
|
#15042 |
|
Wtajemniczenie
|
Sif tylko, że ja te okna to już z czwarty raz od operacji myję
![]() Aniu no jak mi przykro, tyle stresu na nic a co Ci tam źle wyszło? podciągniesz trochę i napewno się uda marzenie spełnić
|
|
#15043 |
|
Raczkowanie
|
Aniu... przykro mi bardzo, domyślam się co czujesz, płakałabym cały dzień
mam nadzieje ze te wyniki do szybkiej poprawy są ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- dziewczyny, prosze pomozcie mi bo nie wiem czy mam dzwonic do dr z taką głupotą... a jednak..mysle o tym. nagle zrobil mi sie za mały ten lekarski stanik,to znaczy dołem piersi uciekają... nie wiem czy to bezpieczne, co robić?? mam go tak nosic czy zmienic i na jaki?? mogł sie skurczyc po praniu??
|
#15044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
toż to sklep internetowy, nie musze do Zielonej walić, ależ mnie ucieszyłaś![]() i jaka zachęcająca pierwsza strona "miski do H obwody od 60" )buziam Cie i idę buszować
|
|
|
#15045 |
|
Zadomowienie
|
hejos
SIF kurde chciałaś żebyy Cię przyjąć do znajomych i wysłałam do Ciebie a Ty nie przyjęłaś ![]() ![]() ![]() KASIKK jak JOASI mówi ..nawet nie myślałam o piżamie,od pon do środy tylko stanik i bandaż i spodnie od dr..tylko mi tż zmienił majtki w 2 dobie ,podmyłam się chusteczką wilgotną i to było całe moje mycie przez 2 dni...chyba jakoś zeby umyłam ruszając głową a nie ręką w 2 dobie też właściwie to żadne ciuchy nie były mi potrzebne,tylko bluzę i dres na tyłek zarzuciłam na powrótHORO PIĘKNIE WYGLĄDASZ..każda cięzarna chciałaby tak ja już o stanikach nie piszę narazie bo chodzę na zmianę w 2,od dr jednym a w drugim triumpha sportowym co mam w świeżym albymie,fajnie trzyma ale do dekoltów się nie nadaje JOASI zapomniałam do dr zadzwonić ![]() ŻABO odwiedź i mnie,zrobię Ci herbaty wczoraj 1 raz wypiłam drinka....ale nie nadaję się do picia jeszcze..tzn w ogóle chyba ale odzwyczaiłam się przez tą operację..jedno piwo to jest max,czy lampka wina...i dobrze,zdrowsza będę![]() no i witam w klubie brzydkiej cery mam nadzieję że się to poprawi wkrótce!
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-27 o 23:04 |
|
|
|
#15046 |
|
Wtajemniczenie
|
anne jak Ci dołem piersi uciekają to chyba obwód się za luźny zrobił a ramionka skróciły, nie może tak być żeby ta guma na implancie leżała i gniotła. dzwoń do dr czy możesz na sportowy zmienić mocny.
|
|
#15047 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej kobietki
W ogole one z dnia na dzien sa coraz bardziej moje tylko mam nadzieje ze nic mi sie nie porobi z nimi Jooasi ja moze jutro okienka umyje jak niunka moja pojdzie spac ![]() Andzikus w tym staniczku fiszbiny sa idelanie pod piersia wiec mysle ze nic sie dziac nie bedzie ale jakos w nim jeszcze nie chodze bo za bardzo wygodnie mi w tych sportowcach a i pogody nie ma u mnie na jakies wyciete bardziej bluzeczki jeszcze czekam na odpowiednia okazje
|
|
#15048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to chyba najsłynniejsze miejsce ze stanikami w w-wie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#15049 |
|
Raczkowanie
|
masz racje, mocniej sobie rzep z tyłu spiełam. ramiączka juz wczesniej wydluzylam i nic. jezeli bedzie tak dalej to rano zadzwonie,bo jest tak jak piszesz ze mi ta guma wlazi na piersi wlasnie, zmienilam obwód i zobaczymy. dziękuję Ci jooasi
|
#15050 |
|
Raczkowanie
|
klaudek mam ten sam problem z tym wysypaniem jak nastolatka na pysku mam wysypane te dziady i na dekoldzie mam nadzieje ze chlor z basenu wypali dziadostwo
No te sportowe nie nadaja sie do dekoltow niestety a szkoda bo wygodne
|
|
#15051 |
|
Zadomowienie
|
a JOASI co do tż,to dziś znów mówi że coraz bardziej mu się podobają,i bierze go to
a jednak...a zawsze myślałam że piersi są dla niego najmniej ważne...chyba się myliłam![]() ANDZIKUS no widzisz,pewnie chlor wypali;-)a powiedz kiedy miałaś pozwolenie od dr na basen???i twoje też już urosły???jejuuu joasi 2 cm do przodu po 3 miesiącach???ja wam powiem że jeszcze długa droga przede mną do ostatecznego wyglądu ale większych nie potrzebuję...teraz to widzę...i jestem''prawie''pewna że to był strzał w dziesiątkę ten mój rozmiar!!!mówię prawie,bo może się zmniejszą czy coooo;-)ale raczej już nie więc...czekam na zmiany i wcale już nie muszą rosnąć;-)a i tak już są na serio fajne..i w życiu nie miałam takich ładnych i kształtnych piersi......echhhhhhhh!!! yupii
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-27 o 23:14 |
|
|
|
#15052 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- http://moda.allegro.pl/la-senza-65e-...426402130.html moj stanior za całe 30zł z przesylką ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- (mój Alvaro za 3 gr chyba jest "lepszy" niż myślałam... Ja nie wiem, czy ja tych facetów tak w mig "prześwietlam" czy każdy taki sam, czy mi się tacy trafiają... Może ja jestem niedostosowana do świata.... W każdym raziu chyba tylko moja niezdrowa ciekawość i zaniedbany temperament każe mi tą znajomość "rozwijać" ...no i troche mi sie podoba.... Powinnam chyba go odeslać z kwitkiem...chociaż nawet jeszcze nie wrócił...ale podpada mi tu w smsach ( ) Chyba zamiast liczenia baranów przed snem wykopię tą moja ksiazkę o tych zołzach i tych facetach co to je kochają....---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- z kolei mój były niedoszły Ruski do mnie piszei wspominki urządza... Jego to nawet lubiłam... I badź tu mądry człowieku. ![]() Bikini "se" trza kupić bo w przyszłym tygodniu mają być upały dupa. pewnie i tak nie bedzie...
|
|
#15053 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że nie ma co się niepokoic- tego trolla z pewnością bardziej interesowały privy Grazi niż nasze. Cytat:
w pistacjach też kiedyś spotkałamCytat:
Ale Wy tu dziś zapodajecie smakowitości Cytat:
Cytat:
Ale ładniusi ten staniczek- kolorek mi się bardzo podoba- przydałby mi się taki , no i koronka śliczna. Ale będzie ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
A Ruskiego to chyba sama odesłałaś ale patrz jaki pamiętliwy chyba i on Cię nawet lubił
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#15054 |
|
Zadomowienie
|
gwen to ciesz się ..masz wybór przynajmniej
i najlpesze jest to że obu lubisz tak patrzę z perspektywy czasu..bo ja kurde jak miałam 22lata to zaszłam w ciąże z synkiem23urodziłam:rolley es:i wydawało mi się że byłam już taaaka dorosła...a ja byłam jeszcze taaka...młodziutka...ale cieszę się że mam już dużego syncia i córcię,bo niektóre moje koleżanki koło 30tki nie myślą jeszcze o dzieciach,są młode i mają z 10lat przed sobą na planowanie rodziny(takie podejście),to ty idąc tym tropem masz ze 20lat na ..hi pewnie zajmę się bardziej sobą..czyli hobby,czyli ...sportem![]() a zmieniając temat..to mam czasem jakiegoś doła i się wkręcam..to wystarczy że przypomnę sobie że mam moje wyczekane piersiaki to od razu mam banana na ustach..fajnie nie ![]()
|
#15055 | |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=F7Ad1...K0Q&playnext=1
posłuchajcie sobie to mnie rozwala nie wiem czemu ale lubie ))---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
Co do facetów to sie zgadzam, na rodzine czas (ja dzieci lubię. u kogoś) Bardziej mi chodzi o kwestie dopasowania i przebywania z kimś,... wbrew pozorom spotykanie wiecznie kogoś nowego jest nużące o ile każdy jest taki sam jak poprzedni Sorry, mówie jak jest. Mój ulubiony tekst, jak ktoś mi zarzuca feministyczne poglady... "Ja uwielbiam meżczyzn...ale to nie zmienia faktu, że trzeba ich traktować z dużą rezerwą" . Same widzicie ....im tylko cycki w głowie Nie no z cyckami to żartuje. ![]() ..trafi swój na swego... a to dopiero bedzie katastrofa...
|
|
#15056 |
|
Rozeznanie
|
GRAZIU ja tak sobie myślę... może Twój TŻ wszedł na Twoje konto i chce zobaczyć co pisałaś?
a ja dziewczyny cały dzień męczę się z zapaleniem pęcherza. od jakiejś 17 czuję ciągle jakbym miała pełny pęcherz. idę siku, tak jakby w połowie mi przerywa i strasznie boli, i mam wrażenie jakby się pęcherz przepełniał ale nie umiem dalej się wysiusiać a od jakiejś pół godziny byłam 3 razy i sikam krwią tzn. nie taką czystą ale tak jakby mi tam coś krwawiło w środku boli strasznie. a zaczęło mi się w poniedziałek pod wieczór, ale połknęłam 4 urofuraginumy i no-spe forte (ok. 23:00), coś a la apo-naproksen (ok. 24:00) a ok. 21:30 piłam fitolizyne.....
|
|
|
|
#15057 |
|
Zadomowienie
|
ja kiedys na klopoty z pecherzem bralam wlasnie furagin i przeszło
a do lekarza nie powinnas sie udać?
|
#15058 | |
|
Zakorzenienie
|
wstawiłam wodę... nawet zrobilam kawę i co???
sama ją wypiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Żabuś, na papierze mam, ze dziewczynka ... z podpisem i pieczątką lekarza, który robił amniopunkcję... badania genetyczne nie mogą kłamać...Musi być dziewczynka ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Dziewczynki, a jaki brzuch ma się na chłopca a jaki na dziewczynkę? ... Bo mi tu Żabula zamęt w głowie robi
|
|
#15059 |
|
Zakorzenienie
|
Olivkaa200 12.07 - 15![]() anika75 16.07 - 19![]() kasikkk87 23.07 - 26![]() patrycjaw1989 02.08 - 31![]() Sif 20.08 - 54![]() Lenkii 06.09 - 78![]() Cześć dziewczynki ![]() Własnie wróciłam z pobierania krwi uffffff troszke słabo mi sie zrobiło bo az 5 strzykawek sciagneli ze mnieTeraz mam pytanie ![]() powiedziano mi ze wsk.Quicka nie robia i co teraz? NO I JESTEM PIERWSZA
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi![]() 12.07.2012r. 485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa 27.07.2016r. Usta - 5ty ml Edytowane przez Olivkaa200 Czas edycji: 2012-06-28 o 10:05 |
|
|
|
#15060 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko ale dzielna byłaś
ja wogóle takiego badania nie miała zleconego i nawet nie wiem co to jest??
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

... na miejscu mam Anitkę

właściwie to żadne ciuchy nie były mi potrzebne,tylko bluzę i dres na tyłek zarzuciłam na powrót
mam nadzieję że się to poprawi wkrótce!

..trafi swój na swego... a to dopiero bedzie katastrofa...
Olivkaa200 12.07 - 15