|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki ZARY - część XV
u mnie tak samo.. nocka z głowy, ledwo zyję w pracy ;P nic nie upolowałam, ale za to na niemieckiej stronie znalazłam tą sukienkę
![]() kto ją z Was ma i może parę słów powiedzieć? wiem, ze anies Ty ją ma i może mi pomożesz? boje się, że będzie za krótka, bo mam 176 cm wzrostu |
|
|
|
#4022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bierz spokojnie Ledwo żyje dzis w pracy
|
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie wiem jaki wziac, czy zanizony jest czy zawyzony? spodnie nosze 36, koszulki tez 36 ![]() zaluje, ze nie zmierzylam jak ją widzialam |
|
|
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam S. Mogę zmierzyć, ale to dopiero jak wrócę z pracy, około 17. Moim zdaniem rozmiarowka jest normalna. Bluzki i sukienki noszę S, spodnie 38.
|
|
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Ceny maja takie jak zawsze. Ja nie jestem zaskoczona
|
|
|
|
#4027 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4030 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a ja mam inne pytanie, niż wyprze - czy pasiasty tulipan z zeszłego roku to jest gdzieś do dostania?Na Alelgro nie widuję, na e-bayu są po 200 funtów... Może ma ktoś do odstąpienia albo są jakieś portale, gdzie ludzie wystawiają swoje ciuchy? Bardzo mi zalezy...
|
|
|
|
#4031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zeszłym miesiącu. moze się znów pojawi. teraz jest ,ale różowy.
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a Wy też nie możecie się zalogować na swoje konto?
|
|
|
|
#4033 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jeśli coś trafiło na dział nowa kolekcja (choć wisi od tygodni... i nie zostało dzis przecenione), to w jakim czasie mozna spodziewać się obniżki?
|
|
|
|
#4034 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jeśli coś trafiło na nową kolekcję (choć wisi od tygodni... i tego dziś w sklepie nie przecenili) to w jakim czasie można spodziewać się obniżki cen?
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że tego w ogóle nie przecenią, ale może się mylę.
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie dopiero na wyprzedażach zimowych lub w przypadku niektórych rzeczy nigdy chyba...
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#4038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak uważam . Wolałabym zapłacić 199 i chodzić cały sezon, niż teraz taki interes zrobić---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Ja mam 173 i wcale nie jest krótka Mogłaby mieć nawet 5 cm mniej Rozmiarówka jak zawsze , nawet jak będzie lekko za luźna, nie będzie niczemu przeszkadzało, bo lepiej wygląda z paskiem
|
||
|
|
|
#4039 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam. Jak wrażenia z wyprzedaży?
Ja wróciłam zadowolona, kupiłam to na co polowałam czyli jeansy i gdy już wychodziłam z Zary to wpadła mi w oko torebka - czarny kuferek z wężową wstawką (kupiłam ![]() Z ciekawostek, rano w Silesii sukienka w ryby była przeceniona na 149zł, ale szybko się zorientowali że to pomyłka i przemetkowali na 299.
Edytowane przez Yasia Czas edycji: 2012-06-28 o 13:49 |
|
|
|
#4040 |
|
Raczkowanie
|
Marynarka kupiona! 299zł z 369
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem co robić, chciałam obkupić się w zwykłe t-shirty, ale są przecenione z 80 na 60 zł i nie wiem czy kupić czy czekać na 2 turę??
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Ja się obkupiłam, ale stacjonarnie. Po północy zerknęłam na stronę Zary, ale w większości brakowało rozmiarów. Myślicie, że będą coś dokładać?
W sklepie byłam tuż po otwarciu, godzinę później był już sajgon, rzeczy na podłodze... znacie to ![]() Cytat:
Znalazłam, ivonk podawała wymiary ![]()
You can't buy happines, but you can buy shoes and that's pretty close ... Edytowane przez katrina_s Czas edycji: 2012-06-28 o 14:58 |
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam tylko czerwono-pomarańczowe koturny- morskie, które mam identyczne są bardzo wygodne, także stwierdziłam, że skoro została ostatnia 36 to czemu nie brać
Przecenili ze 199 na 129 I dorwałam tą koronkową bluzkę z dziecięcego za 35,90. I to tyle z tych "wyprzedaży", poza torebkami i butami ubrania nie bardzo się opłacały- 20 złotowa przecena Zaglądnę jeszcze do Zary, ale pewno koło 3 tury.
|
|
|
|
#4044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja dzis bylam w zara i nabyłam koszule mietowa ze studio i bardzo sie wachalam czy kupić koszule ,czy Worker Botsy czarne i chyba żałuje ,ze nie wzięłam botków 8tych za 299 zl) |
|
|
|
|
#4045 |
|
Zadomowienie
|
Zdam trochę relację z Wrocławia
ogólnie rzecz biorąc to byłam dzisiaj w trzech Zarach, szału szczerze mówiąc pod względem ilości ludzi nie widziałam, dużo więcej osób było np. w Stradivariusie. butów jak kot na płakał, jedne co mi się podobały przecena o 20 zł, szału nie ma.Kupiłam dwie klasyczne marynarki, każda po 199 zł, porządny materiał, jedna kremowa, druga granatowa. Torebek niewiele, najwięcej w Galerii Dominikańskiej. W renomie mało dodatków (torebki, buty, etc.). Wszędzie najwięcej bluzek, koszul itp, ale wg mnie najlepiej je kupować w 2, 3 turze. |
|
|
|
#4046 |
|
Rozeznanie
|
TŻ prosił mnie o zamówienie tej marynarki no ale niestety.. nie ma jej u nas na stronie. Widziałyście je w sklepie stacjonarnym?
![]() ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PIQUE%2BBLAZER |
|
|
|
#4047 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Swoją drogą wyprzedaż marna - właściwie nic nie kupiłam. TŻ za to się nieco obłowił. |
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zawiedziona
nic mi nie wpadlo w oko w dodatku jestem niewyspana, kupie sobie cos z nowej kolekcji, ze strony wszystko wymiotlo ja nie wiem jak cos przecenia o 30 zl to az taki szał ???
|
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
E tam, taka przecena wrażenia nie robi, poczekam sobie jeszcze
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałyscie lakierowane shoppery? z 'mojej' Zary zniknęły, myślałam że będą przecenione a tu wcale ich nie ma ;/ chciałam siostrze kupic
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.