Bollywood - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-18, 19:27   #781
bess
Zakorzenienie

Dot.: Bollywood

Falszywy alarm,Szaruk okazal sie podróbą wlasnie przez fotomontaz,ktory odkrylysmy Tropimy dalej
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-19, 07:59   #782
nekome
Zakorzenienie

Tak mi dzis wpadlo w lapki i od razu pomyslalam o Waszych /i ostatnimi czasy coraz bardziej takze moich / zainteresowaniach:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3859449.html
nekome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 13:55   #783
cattt
Mrs Mrau

ostatnio nawet sie zastanawialam jak jej sie tam wiedzie.

Eh no taak, z tą tolerancją to róznie bywa.Przykre.. a nawet bardzo przykre

ps.ja ciągle mam przed oczami jej wizerunek z poczatku lat 90' tych i jak patrze na jej obecne zdjecia to.....widze ogromną przepasc
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 17:09   #784
Luba
Zakorzenienie

Czytałam dzisiaj, że jedna z uczestniczek wyrzucono własnie z powodu rasistowskich odzywek...

Obejrzałam ostatnio Veer Zaara. Wcale mi sie nie podobał. Ja tam za Szarukiem nie szaleje, to i nie miałam sie czym podniecać a sam film nawet jak na Bolly wydał mi sie przesłodzony i przerysowany do potegi n-tej.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 17:15   #785
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Obejrzałam ostatnio Veer Zaara. Wcale mi sie nie podobał.
witaj w klubie
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-20, 20:18   #786
rocki
Wtajemniczenie

A ja uwielbiam ten film
rocki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-21, 01:32   #787
Aeterna
Zakorzenienie

(http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3857105.html)

Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-21, 01:42   #788
bess
Zakorzenienie

http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=319178

i dobrze jej tak, prostaczka
Stary 2007-01-22, 00:34   #789
bess
Zakorzenienie

Wlasnie ogladam sobie Salam Namaste i coz moge rzec.........ale Saif ma ciało jak on urósl.Fryzure ma do bani ale co tam fryz ,caly czas sie gapie na jego klate
Stary 2007-01-22, 08:15   #790
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Wlasnie ogladam sobie Salam Namaste i coz moge rzec.........ale Saif ma ciało jak on urósl.Fryzure ma do bani ale co tam fryz ,caly czas sie gapie na jego klate

Widzę, ze zmieniasz facetów jak rękawiczki

Moze sobie to obejrzę, ale na razie odpoczywam. Odkryłam, ze nie lubie Preity i nie mam zamiaru się nia katować.

Podrzuccie mi jakiś fajny fim bez niej...

Stary 2007-01-22, 12:01   #791
MARIKA.S
Zadomowienie

Słuchałyście ostatnio audycji na bezkitu.com ? Świetna
I nawet moja Esterka miała dedykację Ależ się dziecko ucieszyło

Ja zabieram się do obejrzenia chalte chalte i kuch kuch hota hai...jutro wieczorkiem
MARIKA.S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 14:16   #792
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Czytałam dzisiaj, że jedna z uczestniczek wyrzucono własnie z powodu rasistowskich odzywek...
Jade byla nomiwana razem z shilpa ale jade wyleciala.

Czy to byl rasizm? Na pewno byly dla niej okropne, obgadywaly itp ale mysle ze byla to raczej taka zwykla niechec bo ktos im nie podpasowal. Uparly sie i ja jechaly. Jade ma pysk niewyparzony to sobie tylko biedy napytala - kiedy wychodzila nikogo nie bylo bo bali sie linczu - Teraz jezdzi tylko od programu do programu i sie z tego tlumaczy.

Zachowywaly sie jak idiotki ale raczej nie bylot o rasistowskie - siedzi z nimi czarny koles i jest luz. Z Shilpa mialy jakies spiecia tylko.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 14:26   #793
Aeterna
Zakorzenienie

Swoją drogą, co za rozdarta dziewucha. Masakryczna wieśniara.

Nie znam programu, tylko ten 1 urywek, nie wiem, jak im się tam mieszka i wyglądają ich relacje, ale odnoszę wrażenie, że kogoś (nie - jednego kogoś) boli zwyczajnie, że Shilpa jest atrakcyjną, bardzo zgrabną kobietą i takie tam frazesy.
Ot, bardziej mi to wszystko śmierdzi typową babską zawiścią i zazdrością.
Powierzchownie to oceniam, bo pamiętam naszą Alicję - ale to co pokazała dla odmiany ta czarnula - dziękuję, postoję.

Cytat:
Jade ma pysk niewyparzony to sobie tylko biedy napytala - kiedy wychodzila nikogo nie bylo bo bali sie linczu
Tzn? Rodziny nie było, czy jak?
Stary 2007-01-22, 14:31   #794
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

No Shilpa ladna zgrabna a jade to mala swinka. M. mowi ze wyglada jak goryl - wpisz sobie w google Jade goody i w grafice wyskoczy co nieco...

A jak Jade wychodzila nie bylo rodziny, byla policja zeby jej ktos nie zbail, ta prowadzaca, i tyle... jakas tam publiczka w studio robiaca buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ona dzis byla w 'this morning' i ona od wyjscia jeszce swoich dzieci nie widziala a pod jej domem ciagle policja ochrania... no przegiala i ma straszne problemy.

To bylo w kazdych wiadomosciach. az zaczelam ogladac tego BB

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-22, 15:10   #795
Aeterna
Zakorzenienie

Nie dziwię się.

Ale rozszczekała się... Dziękuję, za taką kłótnię, która jest jednym wielkim wrzaskiem niedopuszczającym drugiej ze stron do głosu.

Bardziej mi przeszkadza ten pełen zawziętości zawrzeszczantyzm, bo co mi do tego, co mądrego ktoś sobie myśli. Za to 'mnie' już dotyczy - ''jak'' to robi.
Przeraża mnie takie coś, taka, hm, wypasiona asertywność.

Okropne dziewuszysko.
Stary 2007-01-22, 18:56   #796
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aeterna Pokaż wiadomość
Swoją drogą, co za rozdarta dziewucha. Masakryczna wieśniara.

Nie znam programu, tylko ten 1 urywek, nie wiem, jak im się tam mieszka i wyglądają ich relacje, ale odnoszę wrażenie, że kogoś (nie - jednego kogoś) boli zwyczajnie, że Shilpa jest atrakcyjną, bardzo zgrabną kobietą i takie tam frazesy.
Ot, bardziej mi to wszystko śmierdzi typową babską zawiścią i zazdrością.
Powierzchownie to oceniam, bo pamiętam naszą Alicję - ale to co pokazała dla odmiany ta czarnula - dziękuję, postoję.
Dokładnie to samo sobie pomyślalam..I przez taką głupią zawiść ma teraz masę problemów..
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 14:03   #797
MARIKA.S
Zadomowienie

Wczoraj....no w sumie dzisiaj juz urządziłam sobie noc z bollywoodem Dawno nic już nie oglądałam więc zaczynałam już czuć niedosyt

Pierwsze obejrzałam Kuch Kuch Hota Hai ze wzgledu na moj ulubiony duet Szaruka i Kajol podobało mi się bardzo A scena w altanie.....poprostu miodowa Oczywiście ryczałam co jakis czas
  • Kajol w krótkich włoskach śliczna ale co mi sie nie podobało....to jej ślubne sari...od szyji w dół, góra jest przepiękna zresztą taki mam avatr
  • Rani...hmmm no jak na jej debiut,moze byc. Ale jakas taka nie rozruszana
  • Szaruk....bez słow to pozostawiam w deszczu...cudo I jak mowi ze miłość to przyjźń i jak pociesza Kajol....widac że kocha a nie wie że ma z miłościa doczynienia.
  • Mała Angeli - słodka dziewuszka....ale płakac za bardzo nie umiała
  • I ten chłopczyk z obozu liczący gwiazdy, rozbrajający !
SPOILER
W ogole oglądajac ten film miałam wrażenie że Szaruk przez cały czas kochał ta biedna Angeli....a z Tiną ożenił się ot tak sobie bo mu się "laska" spodobała i chciał troche zrobić na przekór Angeli ale za daleko to zabrnęlo. Potem przez całe 8 lat myslal o Angeli...nawet córeczka miala taka podobną fryzurkę, podobie sie ubierała (np. czerwone ogrodniczki ) A jak już założyła sobie tą opaskę na włosy, białe salwar i tą czerwoną chuste...jak Duża Angeli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dvd00058027rg.jpg (55,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ruiiu6ch.jpg (76,3 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kkhh6.jpg (25,3 KB, 7 załadowań)
Stary 2007-01-25, 16:33   #798
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Bess, a jak Ci się całe SN podobalo? Jakaś ślepa jestem, bo dopiero teraz zauważyłam tego posta .

A co do KKHH
Spoilery
Marika, ja też miałam takie wrażenie,jeżeli chodzi o Szaruka, Anjali i Tinę. Próbowali je jakoś zamaskować tym, że tak płakał, że żeni się tylko raz w życiu i takie tam, ale i tak widz odnosi wrażenie takie, że tak na prawdę Tiny nie kochał i poleciał na pierwsza ładniejszą Fajny był moment jak rozmawiali już później w tym obozie i Anjali wybiegła w ten deszcz do lasu i mówi "kocham cię,tak bardzo cię kocham" i gdyby tam był Szaruk, to bym umarła ze szczęścia, no ale spodziewałam sie tam Salmana..No i ten chłopczyk, rzeczywiście był cudowny
Stary 2007-01-25, 23:13   #799
rocki
Wtajemniczenie

spoiler

Chłopczyk z KKHH był mistrzowski! Tylko dlaczego on nie chciał mówić? A poza tym, która to kasta nosi takie turbany i nie może ich zdjąć?

A ja właśnie oglądałam B&B... i bardzo mi się podobał, oglądałam z dużą przyjemnością
rocki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-25, 23:32   #800
bess
Zakorzenienie

nie wiem czy nie moga zdjacale na pewno takie nosza Sikhowie.
Jak wam mogl sie podobac ten chlopczyk.Ja bym go wyciela z tego filmu w ogole nie wiem jaką pelnil role.KKHH widzialam juz ładnych pare razy i wcale mi sie nie znudzilo.PrzecudowneNie stety uwazam inaczej niz Marika i Justin T.Ja mialam wrazenie ze Szaruk b.kochal Tine.Anjali tez ale miloscia bardziej braterska.A pozniej wiadomo jak to facet,nagle przejrzal na oczy kiedy ona zaczela nosic saree i zapuscila wlosy hehe.

SN tez fajnie mi sie ogladalo.Pod koniec sie kanpelam,ze jest sciagniete z 9 miesiecy z H.Grantem (błee )ale milion razy lepsze.Tylko z tym jej brzuszyskiem nieco przesadzili.

PS. moja babcia ogladala KANK i SN i o dziwo sledzila akcje z zainteresowaniem i tez jej sie bardzo podobalokto by pomyslal.
Stary 2007-01-26, 00:06   #801
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Możliwe spoilery
hehe, ja też nie wiem jaką role pełnił chłopczyk, ale był kochany
O, a właśnie mi sie przypomniało, jakie chamskie było to, że Anjali sie ubrała na róż, a oni ja wyśmiali, a Szaruk to już się najbardziej śmiał I jak biegła cała happy i zdyszana, żeby mu powiedzieć, że go kocha, a on jej, że kocha Tinę Biedaczka..

I tu też
SN mi się też baardzo podobało, i Preity polubiłam po tym filmie, bo po KHNH jakoś ją tak nie bardzo. Ten brzuch rzeczywiście miała niezły i jakie wygibasy z nim wyczyniała, no no Już nie mówie o tym USG, normalnie to ledwo co widać, a tu takie fajne dzidziusie. Prawie jak na zwykłej fotce, a nie USG. Ale musieli chyba tak pokazać, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi i co tam jest Za to mi się Abhi jako lekarz niezbyt podobał, a wszedzie tylko czytam, jaki to Abhi był cudowny, jaki to ma talent komediowy i w ogóle
Stary 2007-01-26, 00:10   #802
bess
Zakorzenienie

Justin to bylo USG 3D .Co prawda tematyką bobasków mało sie interesuje ale to akurat wiem
Abhi kompletnie mi sie nie podobal.Na poczatku go nie poznalam,a pozniej błeee co za duzo to nie zdrowo.Mogliby to sobie darowac tak samo jak tego upierdliwca Dandee i ta jego laske "sorry".Facet mial tak krzywe wstretne zeby ,ze staralam sie na nie nie patrzec.Wiadomo ,jak sie na cos zapatrzysz to bedziesz miec tak samo

I jeszcze raz powtorze,ze ten chlopczyk od gwiazdek byl przesłodzony i niezbyt umial grac.Zeby nie bylo ,ze wcale nie lubie dzieci to przyznam ,ze bardzo mi sie spodobal Arjun-synek z KANK i te fajtłapy delfinki tez byly niezle.
Stary 2007-01-26, 08:12   #803
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czy nie moga zdjacale na pewno takie nosza Sikhowie.
Jak wam mogl sie podobac ten chlopczyk.Ja bym go wyciela z tego filmu w ogole nie wiem jaką pelnil role.KKHH widzialam juz ładnych pare razy i wcale mi sie nie znudzilo.PrzecudowneNie stety uwazam inaczej niz Marika i Justin T.Ja mialam wrazenie ze Szaruk b.kochal Tine.Anjali tez ale miloscia bardziej braterska.A pozniej wiadomo jak to facet,nagle przejrzal na oczy kiedy ona zaczela nosic saree i zapuscila wlosy hehe.

SN tez fajnie mi sie ogladalo.Pod koniec sie kanpelam,ze jest sciagniete z 9 miesiecy z H.Grantem (błee )ale milion razy lepsze.Tylko z tym jej brzuszyskiem nieco przesadzili.

PS. moja babcia ogladala KANK i SN i o dziwo sledzila akcje z zainteresowaniem i tez jej sie bardzo podobalokto by pomyslal.

SN jeszcze nie widziałam, ale tam gra Preity, to na razie odpada.

A co do KKHH... to musze się zgodzic z bess. Chłopczyk mnie denerwował jak rzadko kto.... okropny był
Z ta miłoscią to też wydaje mi sie, ze Szaruczek to dopiero na oczki przejrzał jak Anjali ubrała się jak kobita. A przedtem to jak kumpla ją traktował i do tego zakutego męskiego łebka mu nie wpadło, ze to jest dziewczyna

Ja sie przymierzam teraz do Swades. Nie wiem tylko kiedy wykroje tyle czasu, żeby to obejrzeć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-26, 11:19   #804
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Aha, no czyli to nie było normalne USG, tylko 3D..To wszystko wyjaśnia

Ten Szaruk taki zawalaty w KKHH, nie umiał jej powiedzieć co czuje, nawet podczas jej ślubu z Salmanem nic nie powiedział Anjali zawsze musiała brać sprawy w swoje ręce
Stary 2007-01-26, 15:47   #805
MARIKA.S
Zadomowienie

Dziewczyny jest już nawet USG 4D tak dla informacji Kto wie moze w indiach sa topie wczesniej niż my
Chociaż bardzo w to wątpię.... Usg niekoniecznie 3D wykonuje sie tam po to żeby sie dowiedzieć jaka jest płeć dziecka...jesli dziewczynka wykonuje się aborcje...smutne to

Ale koniec miączenia
Spoiler
Jesli chodzi o KKHH to ja jednak myślę że Szaruk kochał Angeli od początku
Justin właśnie w tej scenie upewniłam się że tak naprawde Rahul kocha Angeli. Mówił jej że jest śliczna i cudowna i w ogole potem jak ja pocieszał. A Tina staneła obok i tak się ze smutkiem przyglądała. Czuła przez skóre że to jest miłość Rahula. Ale swoja drogą jeśli to widziala to dlaczego pozwoliła na to żeby ich rozdzielić? Te baby....wszystko dla siebie

A ja w tą ostatnią noc obejrzałam jeszcze Veer Zaarę. Spodobało mi się Bo jak narazie byłam przyzwyczajona do "przesłodzonych" historii miłosnych owszem ta też o wielkiej miłości....ale jednak klimat jakis inny, może przez to więzienie i wygląd Szaruka
  • Szaruk rewelacja Grał tak że odczuwałam to jego cierpienie siedząc na fotelu. Zresztą moim zdaniem świetnie pokazuje swoje uczucia. Nie wiem czy zauważyłyście ale tak śmiesznie kiwa głową jak jest "wzruszony" Rola Veera przypadła mi do gustu, była inna niż wszystkie które do tej pory widziałam
  • Priety.....hmmm...no nie wiem jakos nie mam przekonania do tej dziewczyny. Jest ładna, ma śliczne dołeczki jak się uśmiecha.....ale brakuje jej tego czegoś. Sekapilu? Chyba tak. Jakos nie potrafi wytworzyć takiego kliamtu jak np. Kajol I w tych tradycyjnych strojach też nie wygląda za dobrze, wole ja bardziej nowoczesną. O w KHNH mi sie podobała, może to przez włosy? Tam miała ciemniejsze. Rola Zaary była chyba mniej wyrazista. Taka trochę za mgłą.
  • Rani w roli pani adwokat. Jak narazie z filmów które obejrzałam podobała mi się najbardziej. Chyba sie dziewczyna rozwinęła A w każdym razie na pewno od momentu KKHH. Ale na buty nie mogę patrzec jakie tam nosi takie na wielkim grubym brzydkim korku
SPOILER
Podobała mi się scena święta Lodi czy jakos tak No i moment kiedy Veer wchodził pierwszy raz na salę sądową. Ogolony, ubrany w garnitur i to jak się wyprostował dumnie a Rani mu zasalutowała Zastanawialam się czy ten samolocik z papieru który robił na poczatku roprawy bedzie miał potem jakies znaczenie....ale sie jednak pomyliłam. Poprostu go zrobił i nic
A na końcu to mi się widziało jak przekraczał z Zaarą granicę Indii to tak szedł jakby miał co namniej 70 lat tylko mu laski brakowało. A ile on mial lat? Bo mi sie wydaje ze pewnie góra 50 albo i mniej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bg_veer_zaara.jpg (87,7 KB, 6 załadowań)
Stary 2007-01-28, 20:39   #806
esia8
Raczkowanie

Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.

bess:będzisz słuchała ałdcji Bollywood w środe od 10:00 bo mam dla ciebie niespodzianke
esia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 21:00   #807
esia8
Raczkowanie

Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.

Bardzo podobało mi się w "Jestem przy tobie" scena w gori gori gdy shahrukh śpiewa kachi kachi czori czori ma wtedy super minke
esia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-28, 21:15   #808
bess
Zakorzenienie

Esia bede słuchac .Mam nadzieje,ze nie zapomnenajwyzej zapisze sobie na kilku kartkach.
Ogladalas żone dla zuchwałych?Wlasnie pojawila sie na polskim rynku.Chyba na dniach już bedzie w empikach i media markt.Ja juz widzialam na ale kino pare razy i na swojej plytce ale i tak kupie to polskie wydanie.Uwielbiam ten filmi wszystkie piosenki
http://www.youtube.com/watch?v=vuQNG24glXo
no i moja ulubiona (oprocz koncowej przy ktorej po raz nty mam swieczki w oczach)scena nie wiem czemu wlasnie ta,Moze dlatego ze SRK jest powazny,moze ze wzgledu na slowa,na to ze widac tam tyle emocji.Tutaj chyba po raz1 do nich dotarlo ,ze moze sie nie udać
http://www.youtube.com/watch?v=k7MgHTrUIuY

w 2 plytowym wydaniu nast.dodatki cytuje za wydawcą:
"

- 7 usuniętych scen,
-całkiem spory film o tym jak kręono DDLJ (24 min) ,
- zupełnie inny film o historii sukcesu DDLJ (24 min) , a w nim wywiady z naszymi ulubieńcami,
- jeszcze inny film o 500 tygodniach, które DDLJ było grane w kinach
- i na 99% uda nam się zdobyć fragmenty rozdania nagród Filmfare, kiedy to DDLJ triumfowało i dostało 10 statuetek...
- oczywiście oryginalne zwiastuny TV z 95 roku i
- oczywiście oryginalny indyjski zwiastun.

(..)dołaczymy książeczkę z tekstami piosenek z filmu, dwujęzyczne wydanie: transkrypcje tekstów hindi, żebyście pięknie śpiewali i polskie tłumaczenia(..)
w tej książeczce na samym środku znajdziecie miniplakat - z jednej strony oryginalny indyjski poster DDLJ, a po drugiej poster międzynarodowy DDLJ...
"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg żonka.jpg (14,3 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2007-01-29 o 02:43
Stary 2007-01-28, 21:38   #809
bess
Zakorzenienie

mam pytanko.Czy pani wystepujaca gdzies ok 5 minuty to jest ta ex przyjaciólka starego Bociana?bo tak go nagle zaczeli pokazywac jak ją oglada.Jak ona sie nazywa?wlasciwie to wyglada jak grubsza Ash
http://www.youtube.com/watch?v=1c8eYzOurEk&NR
ze tez Szaruk pamieta te wszystkie uklady
Stary 2007-01-28, 23:48   #810
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Z tego, co mi się obiło o uszy,to ona się chyba Rekha nazywa. Możliwe, że to ona, bo tego Bociana tak pokazują, ale nie widziałam jej jeszcze w żadnym filmie, więc nie wiem jak wygląda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości