|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bollywood
Falszywy alarm,Szaruk okazal sie podróbą wlasnie przez fotomontaz,ktory odkrylysmy
Tropimy dalej |
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi dzis wpadlo w lapki i od razu pomyslalam o Waszych /i ostatnimi czasy coraz bardziej takze moich
/ zainteresowaniach:http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,3859449.html |
|
|
|
#783 |
|
Mrs Mrau
|
ostatnio nawet sie zastanawialam jak jej sie tam wiedzie.
Eh no taak, z tą tolerancją to róznie bywa.Przykre.. a nawet bardzo przykre ps.ja ciągle mam przed oczami jej wizerunek z poczatku lat 90' tych i jak patrze na jej obecne zdjecia to.....widze ogromną przepasc
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam dzisiaj, że jedna z uczestniczek wyrzucono własnie z powodu rasistowskich odzywek...
Obejrzałam ostatnio Veer Zaara. Wcale mi sie nie podobał. Ja tam za Szarukiem nie szaleje, to i nie miałam sie czym podniecać a sam film nawet jak na Bolly wydał mi sie przesłodzony i przerysowany do potegi n-tej.
|
#785 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja uwielbiam ten film
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=319178
i dobrze jej tak, prostaczka
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie ogladam sobie Salam Namaste i coz moge rzec.........ale Saif ma ciało
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, ze zmieniasz facetów jak rękawiczki ![]() Moze sobie to obejrzę, ale na razie odpoczywam. Odkryłam, ze nie lubie Preity i nie mam zamiaru się nia katować. ![]() Podrzuccie mi jakiś fajny fim bez niej...
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Słuchałyście ostatnio audycji na bezkitu.com ? Świetna
I nawet moja Esterka miała dedykację Ależ się dziecko ucieszyło ![]() Ja zabieram się do obejrzenia chalte chalte i kuch kuch hota hai...jutro wieczorkiem
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to byl rasizm? Na pewno byly dla niej okropne, obgadywaly itp ale mysle ze byla to raczej taka zwykla niechec bo ktos im nie podpasowal. Uparly sie i ja jechaly. Jade ma pysk niewyparzony to sobie tylko biedy napytala - kiedy wychodzila nikogo nie bylo bo bali sie linczu - Teraz jezdzi tylko od programu do programu i sie z tego tlumaczy. Zachowywaly sie jak idiotki ale raczej nie bylot o rasistowskie - siedzi z nimi czarny koles i jest luz. Z Shilpa mialy jakies spiecia tylko. |
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą, co za rozdarta dziewucha. Masakryczna wieśniara.
Nie znam programu, tylko ten 1 urywek, nie wiem, jak im się tam mieszka i wyglądają ich relacje, ale odnoszę wrażenie, że kogoś (nie - jednego kogoś) boli zwyczajnie, że Shilpa jest atrakcyjną, bardzo zgrabną kobietą i takie tam frazesy. Ot, bardziej mi to wszystko śmierdzi typową babską zawiścią i zazdrością. Powierzchownie to oceniam, bo pamiętam naszą Alicję - ale to co pokazała dla odmiany ta czarnula - dziękuję, postoję.Cytat:
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
No Shilpa ladna zgrabna a jade to mala swinka. M. mowi ze wyglada jak goryl - wpisz sobie w google Jade goody i w grafice wyskoczy co nieco...
A jak Jade wychodzila nie bylo rodziny, byla policja zeby jej ktos nie zbail, ta prowadzaca, i tyle... jakas tam publiczka w studio robiaca buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ona dzis byla w 'this morning' i ona od wyjscia jeszce swoich dzieci nie widziala a pod jej domem ciagle policja ochrania... no przegiala i ma straszne problemy. To bylo w kazdych wiadomosciach. az zaczelam ogladac tego BB |
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwię się.
Ale rozszczekała się... Dziękuję, za taką kłótnię, która jest jednym wielkim wrzaskiem niedopuszczającym drugiej ze stron do głosu. Bardziej mi przeszkadza ten pełen zawziętości zawrzeszczantyzm, bo co mi do tego, co mądrego ktoś sobie myśli. Za to 'mnie' już dotyczy - ''jak'' to robi.Przeraża mnie takie coś, taka, hm, wypasiona asertywność. ![]() Okropne dziewuszysko.
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj....no w sumie dzisiaj juz urządziłam sobie noc z bollywoodem
Dawno nic już nie oglądałam więc zaczynałam już czuć niedosyt Pierwsze obejrzałam Kuch Kuch Hota Hai ze wzgledu na moj ulubiony duet Szaruka i Kajol podobało mi się bardzo A scena w altanie.....poprostu miodowa
W ogole oglądajac ten film miałam wrażenie że Szaruk przez cały czas kochał ta biedna Angeli....a z Tiną ożenił się ot tak sobie bo mu się "laska" spodobała i chciał troche zrobić na przekór Angeli ale za daleko to zabrnęlo. Potem przez całe 8 lat myslal o Angeli...nawet córeczka miala taka podobną fryzurkę, podobie sie ubierała (np. czerwone ogrodniczki ) A jak już założyła sobie tą opaskę na włosy, białe salwar i tą czerwoną chuste...jak Duża Angeli
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do KKHH Spoilery Marika, ja też miałam takie wrażenie,jeżeli chodzi o Szaruka, Anjali i Tinę. Próbowali je jakoś zamaskować tym, że tak płakał, że żeni się tylko raz w życiu i takie tam, ale i tak widz odnosi wrażenie takie, że tak na prawdę Tiny nie kochał i poleciał na pierwsza ładniejszą Fajny był moment jak rozmawiali już później w tym obozie i Anjali wybiegła w ten deszcz do lasu i mówi "kocham cię,tak bardzo cię kocham" i gdyby tam był Szaruk, to bym umarła ze szczęścia, no ale spodziewałam sie tam Salmana..No i ten chłopczyk, rzeczywiście był cudowny
|
|
|
|
|
#799 |
|
Wtajemniczenie
|
spoiler
Chłopczyk z KKHH był mistrzowski! Tylko dlaczego on nie chciał mówić? A poza tym, która to kasta nosi takie turbany i nie może ich zdjąć? A ja właśnie oglądałam B&B... i bardzo mi się podobał, oglądałam z dużą przyjemnością
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy nie moga zdjac
ale na pewno takie nosza Sikhowie.Jak wam mogl sie podobac ten chlopczyk.Ja bym go wyciela z tego filmu w ogole nie wiem jaką pelnil role.KKHH widzialam juz ładnych pare razy i wcale mi sie nie znudzilo.Przecudowne Nie stety uwazam inaczej niz Marika i Justin T.Ja mialam wrazenie ze Szaruk b.kochal Tine.Anjali tez ale miloscia bardziej braterska.A pozniej wiadomo jak to facet,nagle przejrzal na oczy kiedy ona zaczela nosic saree i zapuscila wlosy hehe.SN tez fajnie mi sie ogladalo.Pod koniec sie kanpelam,ze jest sciagniete z 9 miesiecy z H.Grantem (błee )ale milion razy lepsze.Tylko z tym jej brzuszyskiem nieco przesadzili.PS. moja babcia ogladala KANK i SN i o dziwo sledzila akcje z zainteresowaniem i tez jej sie bardzo podobalo kto by pomyslal.
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Możliwe spoilery
![]() hehe, ja też nie wiem jaką role pełnił chłopczyk, ale był kochany O, a właśnie mi sie przypomniało, jakie chamskie było to, że Anjali sie ubrała na róż, a oni ja wyśmiali, a Szaruk to już się najbardziej śmiał I jak biegła cała happy i zdyszana, żeby mu powiedzieć, że go kocha, a on jej, że kocha Tinę Biedaczka..I tu też SN mi się też baardzo podobało, i Preity polubiłam po tym filmie, bo po KHNH jakoś ją tak nie bardzo. Ten brzuch rzeczywiście miała niezły i jakie wygibasy z nim wyczyniała, no no Już nie mówie o tym USG, normalnie to ledwo co widać, a tu takie fajne dzidziusie. Prawie jak na zwykłej fotce, a nie USG. Ale musieli chyba tak pokazać, żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi i co tam jest Za to mi się Abhi jako lekarz niezbyt podobał, a wszedzie tylko czytam, jaki to Abhi był cudowny, jaki to ma talent komediowy i w ogóle
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Justin to bylo USG 3D .Co prawda tematyką bobasków mało sie interesuje ale to akurat wiem
![]() Abhi kompletnie mi sie nie podobal.Na poczatku go nie poznalam,a pozniej błeee co za duzo to nie zdrowo.Mogliby to sobie darowac tak samo jak tego upierdliwca Dandee i ta jego laske "sorry".Facet mial tak krzywe wstretne zeby ,ze staralam sie na nie nie patrzec.Wiadomo ,jak sie na cos zapatrzysz to bedziesz miec tak samo ![]() I jeszcze raz powtorze,ze ten chlopczyk od gwiazdek byl przesłodzony i niezbyt umial grac.
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SN jeszcze nie widziałam, ale tam gra Preity, to na razie odpada. ![]() A co do KKHH... to musze się zgodzic z bess. Chłopczyk mnie denerwował jak rzadko kto.... okropny był ![]() Z ta miłoscią to też wydaje mi sie, ze Szaruczek to dopiero na oczki przejrzał jak Anjali ubrała się jak kobita. A przedtem to jak kumpla ją traktował i do tego zakutego męskiego łebka mu nie wpadło, ze to jest dziewczyna ![]() Ja sie przymierzam teraz do Swades. Nie wiem tylko kiedy wykroje tyle czasu, żeby to obejrzeć
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, no czyli to nie było normalne USG, tylko 3D..To wszystko wyjaśnia
![]() Ten Szaruk taki zawalaty w KKHH, nie umiał jej powiedzieć co czuje, nawet podczas jej ślubu z Salmanem nic nie powiedział Anjali zawsze musiała brać sprawy w swoje ręce
|
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jest już nawet USG 4D
tak dla informacji Kto wie moze w indiach sa topie wczesniej niż my Chociaż bardzo w to wątpię.... Usg niekoniecznie 3D wykonuje sie tam po to żeby sie dowiedzieć jaka jest płeć dziecka...jesli dziewczynka wykonuje się aborcje...smutne to ![]() Ale koniec miączenia ![]() Spoiler Jesli chodzi o KKHH to ja jednak myślę że Szaruk kochał Angeli od początku Justin właśnie w tej scenie upewniłam się że tak naprawde Rahul kocha Angeli. Mówił jej że jest śliczna i cudowna i w ogole potem jak ja pocieszał. A Tina staneła obok i tak się ze smutkiem przyglądała. Czuła przez skóre że to jest miłość Rahula. Ale swoja drogą jeśli to widziala to dlaczego pozwoliła na to żeby ich rozdzielić? Te baby....wszystko dla siebie ![]() ![]() A ja w tą ostatnią noc obejrzałam jeszcze Veer Zaarę. Spodobało mi się Bo jak narazie byłam przyzwyczajona do "przesłodzonych" historii miłosnych owszem ta też o wielkiej miłości....ale jednak klimat jakis inny, może przez to więzienie i wygląd Szaruka ![]()
Podobała mi się scena święta Lodi czy jakos tak No i moment kiedy Veer wchodził pierwszy raz na salę sądową. Ogolony, ubrany w garnitur i to jak się wyprostował dumnie a Rani mu zasalutowała Zastanawialam się czy ten samolocik z papieru który robił na poczatku roprawy bedzie miał potem jakies znaczenie....ale sie jednak pomyliłam. Poprostu go zrobił i nic ![]() A na końcu to mi się widziało jak przekraczał z Zaarą granicę Indii to tak szedł jakby miał co namniej 70 lat tylko mu laski brakowało. A ile on mial lat? Bo mi sie wydaje ze pewnie góra 50 albo i mniej.
|
#806 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
bess:będzisz słuchała ałdcji Bollywood w środe od 10:00 bo mam dla ciebie niespodzianke
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Tam gdzie wszystkie zabawki, kwiaty, zwierzęta i moje sny.
|
Bardzo podobało mi się w "Jestem przy tobie" scena w gori gori gdy shahrukh śpiewa kachi kachi czori czori ma wtedy super minke
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Esia bede słuchac .Mam nadzieje,ze nie zapomne
najwyzej zapisze sobie na kilku kartkach.Ogladalas żone dla zuchwałych?Wlasnie pojawila sie na polskim rynku.Chyba na dniach już bedzie w empikach i media markt.Ja juz widzialam na ale kino pare razy i na swojej plytce ale i tak kupie to polskie wydanie.Uwielbiam ten film i wszystkie piosenkihttp://www.youtube.com/watch?v=vuQNG24glXo no i moja ulubiona (oprocz koncowej przy ktorej po raz nty mam swieczki w oczach)scena nie wiem czemu wlasnie ta,Moze dlatego ze SRK jest powazny,moze ze wzgledu na slowa,na to ze widac tam tyle emocji.Tutaj chyba po raz1 do nich dotarlo ,ze moze sie nie udać http://www.youtube.com/watch?v=k7MgHTrUIuY w 2 plytowym wydaniu nast.dodatki cytuje za wydawcą: " - 7 usuniętych scen, -całkiem spory film o tym jak kręono DDLJ (24 min) , - zupełnie inny film o historii sukcesu DDLJ (24 min) , a w nim wywiady z naszymi ulubieńcami, - jeszcze inny film o 500 tygodniach, które DDLJ było grane w kinach - i na 99% uda nam się zdobyć fragmenty rozdania nagród Filmfare, kiedy to DDLJ triumfowało i dostało 10 statuetek... - oczywiście oryginalne zwiastuny TV z 95 roku i - oczywiście oryginalny indyjski zwiastun. (..)dołaczymy książeczkę z tekstami piosenek z filmu, dwujęzyczne wydanie: transkrypcje tekstów hindi, żebyście pięknie śpiewali i polskie tłumaczenia (..)w tej książeczce na samym środku znajdziecie miniplakat - z jednej strony oryginalny indyjski poster DDLJ, a po drugiej poster międzynarodowy DDLJ... " Edytowane przez bess Czas edycji: 2007-01-29 o 02:43 |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko.Czy pani wystepujaca gdzies ok 5 minuty to jest ta ex przyjaciólka starego Bociana?bo tak go nagle zaczeli pokazywac jak ją oglada.Jak ona sie nazywa?wlasciwie to wyglada jak grubsza Ash
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1c8eYzOurEk&NR ze tez Szaruk pamieta te wszystkie uklady |
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co mi się obiło o uszy,to ona się chyba Rekha nazywa. Możliwe, że to ona, bo tego Bociana tak pokazują, ale nie widziałam jej jeszcze w żadnym filmie, więc nie wiem jak wygląda
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

Tropimy dalej 
/ zainteresowaniach:

w ogole nie wiem jaką pelnil role.KKHH widzialam juz ładnych pare razy i wcale mi sie nie znudzilo.Przecudowne
kto by pomyslal.
I jak biegła cała happy i zdyszana, żeby mu powiedzieć, że go kocha, a on jej, że kocha Tinę