|
|
#15061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cześć Dziewczyny
Kurcze, tyle mnie nie bylo ze az wstyd mi teraz pisac:/ Ale miałam kryzys...przytyłam chyba troche, miałam swoją niby diete ale nie pomagało, ciagle sie chcialam odchudzic, dodatkowo piersi-blizny, szkoda gadac ![]() I stwierdziłam ze wezmę sie za siebie bo narzekanie nic nie da. Zapisałam się do dietetyczki. na siłownię i na basen chodze caly czas. Już sporo udało sie zrzucic kilo ![]() Do tego blizny-bede miała przeszywane. Znieczulenie miejscowe, wyciete te blizny i szyte raz jeszcze. Pokazywałam dr mailem i nie ma rady, trzeba przeszywać. Będę miała wyznaczone kiedy mam być to dam znać. Tylko martwi mnie coś Nie wiem czemu ja tak mam i co mam z tym zrobic ale wyraźnie pod palcami jak dotykam mocniej pod piersią czuję implant. Znaczy nie tyle twarde tylko taką pofałdowaną teksture. I nie wiem co to jest. Cos jak kocie łby. No ciezko mi to opisac. Ale takie grudki. Jak mocniej dotykam. I martwię sie co to jest?Kurcze same klopoty ![]() A teraz dodatkowo mam anginę , biore antybiotyk, boli mnie gardło, głowa i ogólnie ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Aaa i widzialam w podpisie ze KLAUDECZKA ma piersi, odwiedzilam albumik i super wyszly, piekne sa I Klaudeczka jak sie pieknie prezentuje GratulacjeMusze poodwiedzać albumiki chyba
|
|
|
|
#15062 |
|
Raczkowanie
|
Żabuś,
na papierze mam, ze dziewczynka ... z podpisem i pieczątką lekarza, który robił amniopunkcję... badania genetyczne nie mogą kłamać...Musi być dziewczynka ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Dziewczynki, a jaki brzuch ma się na chłopca a jaki na dziewczynkę? ... Bo mi tu Żabula zamęt w głowie robi [/QUOTE]Hej hej kobietki Horo na chlopczyka niby szpiczasty i do przodu na dziewczynke brzuchol rozchodzi sie na boki mniej doprzodu a no i ze wiecej sie przytyta na dziewczynke moje wszystkie trzy ciaze wygladaly na chlopcow i co mam trzy cipeczki Horo wiec bedziesz miala corcie masz czarno na bialym napisane zabula macicielu
|
|
#15063 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do uczucia kociego łba, ja nie wiem czy ty o tym samym mówisz al eja coś takiego czuje w miejscu gdzie mam blizne , pod piersią , tzn oczywiscie nie czuje blizny tylko w tym miejscu mniej wiecej pod cyckiem czuję mocno krawedz implantu taka "zgrubiała" jak wymacan mocno (wczoraj oglądalam i macalam chyba z pół godziny) Ja nie wiem Agata, ale ty masz chyba jakieś skłonności do paniki...bo ja to generalnie sie tym nie przejęłam...a powinnam? Mi się wydaje ze w tym miejscu to sie zrosło przy zebrach czy cuś i tak być musi ...
|
|
#15064 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
Cytat: Napisane przez Littaleya I uwielbiam smazona cukinie , polaną oliwą z czosnkiem i odrobiną soli. Sprobuj dodac jeszcze troszke oregano. To jest dopiero to! Moze byc wtedy nawet bez czosnku, choc ten uwielbiam zawsze i wszedzie. Szkoda, ze nie mozna bezkarnie sie nim zajadac . A dlaczego nie można ? Bo ja jem prawie codziennie , do wszystkiego dodaje , bo lubię . A to źle ? |
|
|
|
#15065 |
|
Zadomowienie
|
Podobno nie można smażyć na oliwie bo sie wydziela cos, co jest szkodliwe dla organizmu ...już chyba lepiej na oleju z pestek winogron . Ja zawsze na oliwie smazyłam i mi powiedzieli , już któraś osoba, że się nie powinno
|
#15066 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
gwendolinka też tak słyszałam, że nie powinno się smażyć na oliwie z oliwek, ale generalnie znalazłam też zupełnie inne zdanie, że wręcz powinno się smażyć na oliwie http://centrumoliwy.wordpress.com/20...zy-nie-smazyc/ . To ja już nie wiem
|
|
|
|
#15067 |
|
Zakorzenienie
|
Nie panikuje
Fakt ze jestem panikara ale bez przesady. mam takie kocie łby wlasnie na dole i nawet jest tam cos takiego wiekszego co sie przesuwa i mnie martwi, takie zgrubienie 1 cm na 1 cm moze max ale lekko przesuwne. Muszę zrobic usg bo sie martwie.A blizny bede miala wycinane. OLIWKA moze dr zaproponuje mi termin jak Ty masz zabieg 12 lipca ale by bylo:P
|
|
|
|
#15068 |
|
Raczkowanie
|
Witam was moje drogie
Dziś ostatni dzień w pracy do 22 Powiem wam moje kochane,że mój TŻ i ja skasowaliśmy FB bardzo duża poprawa u nas w małżeństwie ten wyjazd nam się przydaUciekam zaraz do pracki. Miłego dzionka wam życzę. Buzial leci
|
#15069 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj moja córcia wróciła od babci
i ja nie wiem ale dziecka nie poznaje trzy dni pod opieka dziadków i z anioła w diabełka mi dziecko zmienili . Dziadków ma kochanych ale oni sie zachowują jak by mała była Panem a oni podwładnymi . Efekt tego taki ze , wszystko wymusza płaczem i krzyczy , jest złośliwa . I tak jest zawsze ja jest dłużej z dziadkami . I tak teraz musi minąć z dwa, trzy dni zanim zacznie sie normalnie zachowywać .
Edytowane przez Littaleya Czas edycji: 2012-06-28 o 12:08 |
|
|
|
#15070 |
|
Zadomowienie
|
Ooo widzisz Grazia
) Wszystko Supcio i jeszcze bedzie opalała cycuchy na machoń! tylko je kobieto wcześniej czymś wysmaruj !! ) żeby nie wyschły No nie wiem to ja mam chyba po prostu tak wyczuwalną krawędź implantu... ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Mnie przeraża posiadanie dziecka teraz i sobie nie wyobrażam. Z kolei nie wiem, czy bardziej mnie nie przeraża wychowywanie niemowlaka po 40 kiedy dobrze byłoby mieć już dużego dzieciaka żeby z nim chodzić do kina i na wywiadówki ...w ogóle normalnie spedzać czas a nie zmieniać pieluchy ... Hmmm... no cóż, może nie wszyscy muszą mieć dzieci.
|
#15071 |
|
Zakorzenienie
|
Jooasi kurcze ja to mam zle wspomnienia z pobierania krwi ale poszłam piesci zacisnełam i poszło, oczywiscie dwa razy byłam kuta bo nie mogła sie wkuc
no ale dałam rade jestem z siebie dumna ja tez nie wiem co to za badania jutro napisze do doktora i zobacze co mi powie mam nadzieje tylko ze wyniki beda dobre![]() Agatau baty ze tak dawno Cie nie było ![]() Umówi sie z doktorem na 12stego ale super by było ))))
|
#15072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie by bylo![]() No nie bylo mnie, mialam doła, w ogole jakos zycie prywatne mi sie pokićkało, problemy z samooceną I te blizny, ktore teraz beda likwidować, ale znowu szycie. W znieczuleniu mcowym. Moze ktoras z Was wie czy to boli? Zapisalam się dzis na usg, tam gdzie mozna bylo. Trudno. Nie wiem czy kobieta ma doświadczenie, ale zmianę jakąś typową zauważy każdy kto robi usg. |
|
|
|
|
#15074 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
GRAZIU życzę CI udanego urlopu i pięknej opalenizny . O i długich nocy z Tż
|
||
|
|
|
#15075 |
|
|
tonia87 mi na pęcherz pomaga tylko furagin, teraz już można bez recepty kupić i do tego trzeba brać witaminę C. A ogólnie to dobrze jest pić herbatę z żurawiny lub kupić sobie żurawinę. To pomaga ale jak już jest poważanie to koniecznie do lekarza.
|
|
|
|
#15076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nooo AGATAU jesteś wreszcie,myślalam o Tobie nie raz miałaś tam jakieś problemy ale kurcze że aż trzeba przeszywać![]() no a ja doczekałam się swoich,jak widac mniejszych..ale i tak dla mnie sporych...cieszę się że Ci się podobaja HORO ja w 2 ciążach miałam brzuszek na chłopca,a jak wiadomo mam drugą córkę u Ciebie to już chyba nie może być mowy o pomyłce
|
|
#15077 |
|
Zakorzenienie
|
Oj popieprzylo sie
![]() mam bliznowca i albo bede czekac x lat az powoli zaniknie albo i nie albo wyciac i szyc ponownie. Z dnia na dzien martwie sie co los dla mnie szykuje ![]() jakos mi to wszystko nie po mojemu idzie
|
|
|
|
#15078 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ja nie wiem ale dziecka nie poznaje trzy dni pod opieka dziadków i z anioła w diabełka mi dziecko zmienili . Dziadków ma kochanych ale oni sie zachowują jak by mała była Panem a oni podwładnymi . Efekt tego taki ze , wszystko wymusza płaczem i krzyczy , jest złośliwa . I tak jest zawsze ja jest dłużej z dziadkami . I tak teraz musi minąć z dwa, trzy dni zanim zacznie sie normalnie zachowywać .
|
|
|
|
|
#15079 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mnie tu dłuuuugo nie było, różnie mi się działo w życiu, pokonałam już depresje i wyszłam na prostą.
Tak się składa że na dniach urodzę, chciałam napisać co nieco z perspektywy ciąży w stosunku do żelków ![]() Po wsadzeniu implantów nie zrobił mi się ani jeden rozstęp, za to w 2 miesiącu ciąży skoczyły mi o 2 rozmiary i zrobiły się ciemne rozstępy, ginekolog powiedziała mi że ich kolor to wskazuje na przebarwienia hormonalne i że w większości to zniknie po. Cycuchy póki co nie obwisły choć wyglądają dużo naturalniej (nie lubię naturalnego efektu) bo przybyło im tkanki tłuszczowej. Sutki zrobiły się duże i ciemne, chciałabym żeby wróciły do poprzedniego stanu ale pewnie się nie uda Także jeśli któraś planuje (lub nie) to radzę od samego początku smarować czymś na rozstępy, ja smarowałam jak się tylko dowiedziałam niestety było już za późno. W samej ciąży dużo nie przytyłam więc jestem ciekawa czy po porodzie ich wielkość się utrzyma, teraz tak tego nie widać bo brzuch sprawia że są optycznie mniejsze, ale są spore Karmić nie zamierzam. Na fotce ja i moje maleństwa w 9 miesiącu
|
#15080 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
|
|
#15081 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie nie było ale miałam zawirowania w pracy i urwanie głowy ![]() Mam nadzieję, że teraz znajdę więcej czasu na posiedzenie z Wami. Co u Was słychać? Jak mija dzień? Ja właśnie uszykowałam obiad. Mam pytanie czy któraś z Was po powiększeniu piersi przytyła? Możliwy jest taki skutek uboczny narkozy? Ja nie miałam problemów, wagę miałam tą samą. Idąc na operację ważyłam 57 - 58kg, aktualnie po operacji ważę około 64 -65 i trochę mnie to niepokoi. A szczerze powiem nie jem słodkiego prawie, nic się w moim życiu nie zmieniło.
|
#15082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A moje rozwazania co do kostiumikow kapielowych i ich trzymania biustu to tak raczej czysto teoretycznie chcialam wiedziec. Tak na zas ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Najszybszym sposobem na pozbycie sie infekcji drog moczowych jest Monural. 1 saszetka i z glowy. Niestety, to tylko na recepte. Potem powinnas sie przebadac, zurawinke pic, mocz zakwaszac i, jesli czesciej Ci sie to zdarza to, uwazac na siebie i stosowac odpowiednia profilaktyke.
|
|
#15083 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Agatko
ale kombinujesz przy tych Twoich cycusiach ![]() ... tylko czasem nie wymieniaj implantów na większe, bo po Tobie wszystkiego można się spodziewać...
|
#15084 |
|
Zakorzenienie
|
HORO a czemu mialabym wymieniac? Nie wymieniam a szyje raz jeszcze. I tyle
![]() Widzialam zdjecia, piekny brzuszek ![]() Byłam na USG pani doktor rewelacja, zna sie na implantach, wszystko mi powiedziała dokladnie, ze implanty podmiesniowo, nic nie wycieka, nie zagina sie. A to co ja wyczuwam takie ruchome guzki to torbiele 3 mm. Powiedziała ze to ma mnie nie niepokoić, ze to nic strasznego. I ze mam piers typowo gruczołowa, w ogole tkanki tłuszczowej (poza tym mało mam tego gruczołu ) A jeszcze to c wyczuwam takie jakby pofałdowane ze to gruczoł jest Pomacała mnie, zrobiła USG i powiedziala zeby niczym sie nie martwic. Takze troszkę ulga.
|
|
|
|
#15085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym pewnie dała bliznom trochę więcej czasu ...
|
|
#15086 |
|
|
Agatau88 czyli wsyszystko ok
, to bardzo dobrze.
|
|
|
|
#15087 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Prawdopodobnie 370, chociaż pan dr powiedział że zawsze zamawia 3 wielkości i już podczas op. decyduje co włoży
Czyli u mnie będzie to albo 325 albo 370 albo 410gms...A u Ciebie jak? ![]() Dziewczyny, ja mam teraz 71 cm pod i 84 cm w biuście, to jaki rozmiar może mi wyjść z tych 370gms? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() horo Ty będziesz moim guru, bo raz że masz Allergany, a dwa że jesteś w ciąży, a ja właśnie w tym temacie mam największe wątpliwości, tzn. jak zmienią się piersi po ciąży/karmieniu. Dziewczyny, a czy te implanty to zawsze będą wyczuwalne? Bo mi dr powiedział że jak np. gin będzie mi macał cycki, to nawet się nie zorientuje... No nie wiem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zdjęcie super! ![]() Cytat:
Ale furaginę wzięłaś tylko doraźnie??? Przy takim leku ważne jest by zrobić całą kurację, inaczej to nie ma sensu. Nie wiem co jest napisane w dawkowaniu w ulotce do tej furaginy bez recepty (wg mnie to nie jest dobry pomysł że jest bez Rp., tak jak i parę innych leków, ale to nie historia na ten wątek), ale biorąc ten lek jednorazowo można sobie zaszkodzić... (ok, może pomóc, ale jeśli Ty masz takie objawy, to jedno- czy nawet kilkurazowe przyjęcie furaginy nie przyniesie nic dobrego). |
||||||
|
|
|
#15088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kejtigda, czy to znaczy, że przed ciążą wyglądały mniej naturalnie? Ja też robię u tej Pani dr i boję się właśnie efektu "nienaturalności"
|
|
#15089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym jeszcze raz mogła wybierać implanty, to na pewno byłyby to Allergany A piersi na razie... są super, tyle, ze trochę większe ![]() Staram się chodzić w staniczkach, choć nie cały czas, bo nie ukrywam, ze jest mi niewygodnie i wolę bez... Ostatni miesiąc przechodziłam praktycznie z piersiami "luzem". Teraz, jak już zwiększyły się, staram się chociaż pół dnia trzymać je w staniczkach Karmić na pewno będę jakiś czas, więc co będzie po tym, to się dopiero okaże
|
|
#15090 |
|
Wtajemniczenie
|
Wcześniej również wyglądały dość naturalnie, ale teraz gdyby nie rozmiar to 100% natura
W dotyku również, leją się przez ręce
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Nie wiem czemu ja tak mam i co mam z tym zrobic ale wyraźnie pod palcami jak dotykam mocniej pod piersią czuję implant. Znaczy nie tyle twarde tylko taką pofałdowaną teksture. I nie wiem co to jest. Cos jak kocie łby. No ciezko mi to opisac. Ale takie grudki. Jak mocniej dotykam. I martwię sie co to jest?
... z podpisem i pieczątką lekarza, który robił amniopunkcję... badania genetyczne nie mogą kłamać...
[/QUOTE]
ten wyjazd nam się przyda

miałaś tam jakieś problemy ale kurcze że aż trzeba przeszywać