U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 15:31   #1951
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

zatkało mnie

http://moda.allegro.pl/suknia-slubna...434490611.html
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:31   #1952
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00
Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy wy wszystkie mialyscie badz macie degustacje tortu??
Pierwsze slysze o czyms takim i nie mam pojecia czy jest to praktykowane w mojej cukierni..
W sobote planujemy zamowic ciasto i tort...
ja dzisiaj jadę do cukierni to się dowiem
ale podejrzewam że nie ma..że sobie mogę najwyżej kopić jakiś mniejszy.. a i tak pewnie nie będzie smakować tak samo..
jak się dowiem to napisze
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:32   #1953
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ewuszka pytałaś o podkład do filmu my wybraliśmy to:

http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k

a to pod nasze zdjęcia:

http://www.youtube.com/watch?v=TgmbYALa0no
Dzięki, ja się już właściwie zdecydowałam na kilka (będziemy mieć piętnastominutowy film)

Jamee

Idę ogarniać małżeńskie fiananse

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:33   #1954
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
witajcie... jestem po przymiarce i jestem załamana
Mama i ta babka z salonu powiedziały mi, że moje fioletowe buty są super ale do tej sukienki nie bardzo pasują, że powinnam mieć jakieś sandałki... miesiąc do ślubu a ja nigdzie nie widziałam innych butów żeby mi się podobały. Mi osobiście podobało się, ale tak sobie myślę, że jak dwie osoby mówią to samo to może coś w tym jest? Pokaże wam fotkę ale za dużo tam nie widać
Ja nie uważam, żeby specjalnie ciężko wyglądały do sukni (która jest piękna) ale jeśli zaczyna Ci zmiana chodzić po głowie to może open toe byłyby wyjściem?

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie zupełnie nieślubne, ale zauważyłam, że sprawy remontowe też są na tapecie
Czy macie w kuchni drzwi? (brzmi może dziwnie, ale to rzezc istotna ;P)
my nie będziemy mieli, tak samo do salonu mamy tam zrobiony piękny łuk

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Poszłam do rossmana po tusz po pół godziny od otwarcia już wykupiony niby a ludzi prawie nie ma. Tzn zostały tylko brąz i niebieski. Ciekawe czy po prostu czasów schowali żeby nie być stratnymi czy na prawdę u oni mieście tali popyt jest
wiesz co ja ostatnio poszłam na otwarcie i tego co chciałam nie było w ogóle na półce

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

aaa i mam coś dla Was moją ponoć córeczkę :P
Dziękuje za tyle miłych słów
Cześć Piękna Rośnij zdrowo Maluszku

Cytat:
Pierwsze slysze o czyms takim i nie mam pojecia czy jest to praktykowane w mojej cukierni..

Jamee- duze brawa
Ja pisząc o degustacji miałam na myśli, że kupimy dwa torty o różnych smakach (te które nas intrygują) i wybierzemy spośród nich

Dziękuję za wszystkie kciuki Nie poszło tak jak zakładałam ale... to może Wam we wtorek napiszę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:36   #1955
megan713
Wtajemniczenie

Cytat:
phi -Twoja kiecuchna 100 razy ładniejsza!

megan713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:43   #1956
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Co mogę jeszcze napisać hmm to na pewno to, że są zadziorne i nie lubią listonoszy ;p (wiem od kilku właścicieli i mój naszej listonoszki też nie trawi ;p ). Nie ma rodowodu bo dla nas to zbędne ale wiem, że to 100% york bo znajoma zna się na tej rasie i po znajomości nam załatwiła naszego brzdąca .

Jamee -gratulacje
nam tez nie zależy na rodowodzie i dlatego szukamy bez będzie taniej tylko cieżko znaleść gdzieś takiego pieseczka

Cytat:
mi sie wcale nie podoba
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:46   #1957
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
jaki śliczny jest widać u fryzjera był
tak mi się marzy taki piesek, koniecznie muszę go mieć. Tylko troszkę drogie są. Lubie takich pieszczochów
a co do włosów to mój TŻ powiedził że one nie mają sierści tylko włosy
Dziękuję za informację z tego co mówisz to jest bardzo mądry tylko lubi się głaskać.
Mi mama też mówiła że jak już będę miała takiego pieska to muszę mu ubranko kupic
Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
nam tez nie zależy na rodowodzie i dlatego szukamy bez będzie taniej tylko cieżko znaleść gdzieś takiego pieseczka

mi sie wcale nie podoba
A może popytajcie po znajomych ?? może ktoś słyszał, że ktoś ma do sprzedania yoreczki.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:49   #1958
melod_y
Zakorzenienie

http://allegro.pl/suknia-slubna-dla-...431081247.html

to ktora kupuje dla swojego Yorka

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:51   #1959
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
głupota ludzka nie zna granic
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:54   #1960
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe ja mam pieska więc nie dla mojego ;p

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 15:59   #1961
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ale to na jaką okazję, rozmnażanie? Ciekawe czy rozmiar na bernardyna też robią w tym modelu bo tabela rozmiarów kompletna.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:07   #1962
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Nareszcie i na mnie przyszła kolej

100 Dni Do Ślubu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteście świetnie przygotowani

Cytat:
My mieliśmy i to babka z cukierni nam to zaproponowała, więc chyba to u nich standard. A polegało to na tym, że dostaliśmy takie małe kawałki tortu w różnych smakach - jakby wycięte ze środka, takie kółka.

Cytat:
Mi się podoba, chociaż nie za taką cenę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:17   #1963
Blacky
Zadomowienie

O kurcze - 1 tydzień i 66 stron!!
Troskę mnie nie było, ale mam sporo zawirowań i jesteśmy w maratonie rozdawania zaproszeń. Postaram się co nieco nadrobić.

Niemiłymi rzeczami podzieliłam się na poczcie. Miłe wypiszę tu.

Wczoraj odebrałam próbki słodkiego bufetu, są super i zamawiamy na wrzesień 60 mini-pączków, 40 mini deserków malinowych i 40 mini deserków czekoladowych. Od sali weźmiemy do tego ciasta na 40 osób.

Moja Mama kupiła sukienkę! Prześliczną! Beżowo-złotą, lekko za kolano, z lanym dekoltem. Do tego złoty szal i uwaga uwaga: stroik na głowę! Jak w rodzinie królewskiej. Jestem zachwycona, bo całość wygląda szałowo, ukrywa Mamy brzuszek i jest bardzo elegancko. Do tego od razu będzie widać w kościele, że to Mama PM. No i nikt nie będzie miał takiej samej kreacji, bo mamy sklep, który sprowadza pojedyncze sztuki z Wielkiej Brytanii.

Może jednak podzielę się jedną małą niemiłą rzeczą:
Niestety nie dostałam dotacji.
W załączniku 4, w 4 tabeli nie wypełniłam jednego pola. W ogóle nie merytoryczne to pole, ale formalny wymóg jest, że wszystko musi być wypełnione. No i lipa. Następny nabór najwcześniej pod koniec sierpnia, więc czekają mnie co najmniej 3 miesiące wypowiedzenia. Pocieszenie jest takie, że M. ciągle mnie wspiera i też chce, żebym próbowała drugi raz w sierpniu.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:28   #1964
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
O kurcze - 1 tydzień i 66 stron!!
Troskę mnie nie było, ale mam sporo zawirowań i jesteśmy w maratonie rozdawania zaproszeń. Postaram się co nieco nadrobić.

Niemiłymi rzeczami podzieliłam się na poczcie. Miłe wypiszę tu.

Wczoraj odebrałam próbki słodkiego bufetu, są super i zamawiamy na wrzesień 60 mini-pączków, 40 mini deserków malinowych i 40 mini deserków czekoladowych. Od sali weźmiemy do tego ciasta na 40 osób.

Moja Mama kupiła sukienkę! Prześliczną! Beżowo-złotą, lekko za kolano, z lanym dekoltem. Do tego złoty szal i uwaga uwaga: stroik na głowę! Jak w rodzinie królewskiej. Jestem zachwycona, bo całość wygląda szałowo, ukrywa Mamy brzuszek i jest bardzo elegancko. Do tego od razu będzie widać w kościele, że to Mama PM. No i nikt nie będzie miał takiej samej kreacji, bo mamy sklep, który sprowadza pojedyncze sztuki z Wielkiej Brytanii.

Może jednak podzielę się jedną małą niemiłą rzeczą:
Niestety nie dostałam dotacji.
W załączniku 4, w 4 tabeli nie wypełniłam jednego pola. W ogóle nie merytoryczne to pole, ale formalny wymóg jest, że wszystko musi być wypełnione. No i lipa. Następny nabór najwcześniej pod koniec sierpnia, więc czekają mnie co najmniej 3 miesiące wypowiedzenia. Pocieszenie jest takie, że M. ciągle mnie wspiera i też chce, żebym próbowała drugi raz w sierpniu.
Pisz odwołanie. Masz 14 dni (nie pamiętam, czy robocze czy kalendarzowe) na odwołanie się od decyzji! Jeśli to pole nie wpływało na ocenę merytoryczną (tzn. brak wypełnionego pola nie miało wpływu na punktację), to powinni Cię dopuścić do dalszej oceny albo przynajmniej warunkowo dopuścić a Ty byś to uzupełniła.
No gorzej jeśli prosili o wypełnienie pola a Ty tego nie zrobiłaś.
Stary 2012-06-28, 16:31   #1965
Blacky
Zadomowienie

Dziewczyny, przepraszam, że trochę nie na temat, ale nie wolno kupować "rasowych" psów bez rodowodów. One są często rozmnażane w strasznych warunkach, suki umierają z wyczerpania, krzyżowane bez sprawdzenia obciążeń genetycznych szczeniaki rodzą się z rzszczepieniem podniebienia albo ślepe. Jeśli ktoś chce mieć rasowego pieska albo w typie rasowego, to schroniska i fundacje są ich pełne. Są oddzielne fundacje zajmujące się sznaucerami, bokserami, yorkami, dużymi psami, małymi psami, itd. Naprawdę nie warto napędzać nielegalnego i nieodpowiedzialnego rozmnażania zwierząt. To tylko przyczynia się do ich cierpenia. Na jednego sprzedanego szczeniaka przypada nieszczęście bezlitośnie eksploatowanych suk i wielu martwych lub upośledzonych miotów.

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Pisz odwołanie. Masz 14 dni (nie pamiętam, czy robocze czy kalendarzowe) na odwołanie się od decyzji! Jeśli to pole nie wpływało na ocenę merytoryczną (tzn. brak wypełnionego pola nie miało wpływu na punktację), to powinni Cię dopuścić do dalszej oceny albo przynajmniej warunkowo dopuścić a Ty byś to uzupełniła.
No gorzej jeśli prosili o wypełnienie pola a Ty tego nie zrobiłaś.
W zasadach jest napisane, że nie ma odwołani chyba? Ale bardzo dziękuję, zaraz to jeszcze raz sprawdzę!

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-06-28, 16:33   #1966
nena1984
Zakorzenienie

hi!
widziałam zdjęcie maluszka Mici - słodziaczek

zubi - gratuluję obrony

Jamee - za zestawienie

Ja też się dziś przeleciałam po sklepach, ale mam ich bardzo mało, więc zazdraszczam dziewczynom z dużych miast. Za to dzięki internetowej zarze, stradim i bsk przejrzałam te "mega" wyprzedaże i załamałam ręce, bo tylko JEDNE spodnie wpadły mi w oko. Za to obkupiłam się w home & you. Wszystko oczywiście dla domu: wielką narzutę na łóżko, poszewki, podkładki do jadalni

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:35   #1967
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, przepraszam, że trochę nie na temat, ale nie wolno kupować "rasowych" psów bez rodowodów. One są często rozmnażane w strasznych warunkach, suki umierają z wyczerpania, krzyżowane bez sprawdzenia obciążeń genetycznych szczeniaki rodzą się z rzszczepieniem podniebienia albo ślepe. Jeśli ktoś chce mieć rasowego pieska albo w typie rasowego, to schroniska i fundacje są ich pełne. Są oddzielne fundacje zajmujące się sznaucerami, bokserami, yorkami, dużymi psami, małymi psami, itd. Naprawdę nie warto napędzać nielegalnego i nieodpowiedzialnego rozmnażania zwierząt. To tylko przyczynia się do ich cierpenia. Na jednego sprzedanego szczeniaka przypada nieszczęście bezlitośnie eksploatowanych suk i wielu martwych lub upośledzonych miotów.
Amen. Nie popierajmy bezsensownego rozmnażania psów dla zarobku, albo żeby suka chociaż raz miała młode. Chcesz psa bez papierów - idź do schroniska.
Wybaczcie dziewczyny, ale za dużo się napatrzyłam na cierpienia jednej z najpopularniejszych ras jaką jest Labrador jak działałam na jednym psim forum.

No ale EOT. Peace and love.
Stary 2012-06-28, 16:36   #1968
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
1. W przypadku nie przyznania środków nie przewiduje się procedury odwoławczej.

Ale może i tak napiszę? W sumie co to szkodzi? Czy będą na mnie krzywo patrzeć przy następnym składaniu?

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-06-28, 16:43   #1969
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
w jakim sensie?

to była pierwotnie moja pierwsza wytypowana z początkiem roku suknia...
ale salonowe 8tysi mnie odstraszyło skutecznie
i fakt że gorset z piór jest jednorazowy i nie można go uprać

jestem wy☠☠☠&^&^*na jak koń po westernie, jutro mam kolosa, ale nie mam czasu się na niego uczyć więc będzie mały upsik.
właśnie skończyłam robić pazury kuzynce i zmykam do krk w poszukiwaniu butów
łisz mi lak!

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-06-28 o 16:47
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 16:53   #1970
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale może i tak napiszę? W sumie co to szkodzi? Czy będą na mnie krzywo patrzeć przy następnym składaniu?
hmmm...dziwne to. Musiałabym wiedzieć o jakie, skąd i w jaki trybie starałaś się o dofinansowanie bo się jeszcze nie spotkałam z sytuacją, że po ocenie formalnej (bo po tej ocenie odrzucili Twój wniosek?) nie można było się odwołać. No, ale mogli sobie coś takiego zastrzec.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
w jakim sensie?

to była pierwotnie moja pierwsza wytypowana z początkiem roku suknia...
ale salonowe 8tysi mnie odstraszyło skutecznie
i fakt że gorset z piór jest jednorazowy i nie można go uprać

jestem wy☠☠☠&^&^*na jak koń po westernie, jutro mam kolosa, ale nie mam czasu się na niego uczyć więc będzie mały upsik.
właśnie skończyłam robić pazury kuzynce i zmykam do krk w poszukiwaniu butów
łisz mi lak!
ta suknia ma pióra?? takie prawdziwe pióra z kruy () ????
Stary 2012-06-28, 16:55   #1971
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
hmmm...dziwne to. Musiałabym wiedzieć o jakie, skąd i w jaki trybie starałaś się o dofinansowanie bo się jeszcze nie spotkałam z sytuacją, że po ocenie formalnej (bo po tej ocenie odrzucili Twój wniosek?) nie można było się odwołać. No, ale mogli sobie coś takiego zastrzec.
Z UP chciałam dofinansowanie na rozpoczęcie działalności. Ale tak sobie teraz myślę, że sporo urzędów pisze, że nie ma odwołania, a w większości wypadków jest to bezprawnie napisane (od większości decyzji administracyjnych przysługuje odwołanie). A tam jest napisane, że "nie przewiduje się", co nie oznacza, że nie można się odwołać. Więc chyba napisze odwołanie albo prośbę o możliwość uzupełnienia wniosku (jest przewidziane, że można uzupełniać wniosek na wezwanie urzędu, ale mnie nie wezwali).

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-06-28, 16:56   #1972
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

ta suknia ma pióra?? takie prawdziwe pióra z kruy ( ) ????
to z tej papgi, co wołała na ch.j mi te pióra?!

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:01   #1973
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hi!
widziałam zdjęcie maluszka Mici - słodziaczek

zubi - gratuluję obrony

Jamee - za zestawienie

Ja też się dziś przeleciałam po sklepach, ale mam ich bardzo mało, więc zazdraszczam dziewczynom z dużych miast. Za to dzięki internetowej zarze, stradim i bsk przejrzałam te "mega" wyprzedaże i załamałam ręce, bo tylko JEDNE spodnie wpadły mi w oko. Za to obkupiłam się w home & you. Wszystko oczywiście dla domu: wielką narzutę na łóżko, poszewki, podkładki do jadalni
ostatnio kupiłam tam takie małe młynki do pieprzu i soli. są rewelacyjne
poza tym czekam aż mi wreszcie przecenią jedną narzutę bo nie uśmiecha mi się za nią dwie stówy płacić. A tak bardzo by mi pasowała do pokoju... No i od razu kupiłabym do niej poduchy...

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Z UP chciałam dofinansowanie na rozpoczęcie działalności. Ale tak sobie teraz myślę, że sporo urzędów pisze, że nie ma odwołania, a w większości wypadków jest to bezprawnie napisane (od większości decyzji administracyjnych przysługuje odwołanie). A tam jest napisane, że "nie przewiduje się", co nie oznacza, że nie można się odwołać. Więc chyba napisze odwołanie albo prośbę o możliwość uzupełnienia wniosku (jest przewidziane, że można uzupełniać wniosek na wezwanie urzędu, ale mnie nie wezwali).
A to o te dofinansowania chodzi. No to możliwe, że nie bawią się w odwołania. Myślę, że możesz spróbować napisać pismo o wyjaśnienie podjętej decyzji przez UP.

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Stary 2012-06-28, 17:04   #1974
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

ta suknia ma pióra?? takie prawdziwe pióra z kruy () ????
a nawet nie wiem z czego to, na pewno z jakiegoś ptaka

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
która to taka? nie widziałam
Stary 2012-06-28, 17:04   #1975
Blacky
Zadomowienie

Cytat:
A to o te dofinansowania chodzi. No to możliwe, że nie bawią się w odwołania. Myślę, że możesz spróbować napisać pismo o wyjaśnienie podjętej decyzji przez UP.
Dzięki - spróbuję. W końcu nic to nie kosztuje.

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Stary 2012-06-28, 17:05   #1976
jagata
Wtajemniczenie

dobra lasencje, spadam na lans po galerii - mąż już buszuje i lecę do niego dołączyć
paaaaaaaa
Stary 2012-06-28, 17:09   #1977
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ale to na jaką okazję, rozmnażanie? Ciekawe czy rozmiar na bernardyna też robią w tym modelu bo tabela rozmiarów kompletna.
hehe ja tez się zastanawiałam czy na bernardyna mają... bo ja własnie mam takiego pokaże wam zdjęcie.. tylko to jest już mój 2 bernardyn... ale tej aktualnej to nie mam zdjęcia ale jest prawie identyczna jak ta na zdjęciu ta na zdjęciu to moja pierwsza psinka
Cytat:
mnie też:P cena szokująca.. ja bym jej nie włożyła bo ja mam ornitofobie czy jakoś tak.. boję się ptaków wszystkich i piór tak samo ble...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 072.jpg (95,2 KB, 17 załadowań)
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:22   #1978
__Paulinka__
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny!

podczytuje caly czas, ale tera padam na ryj.. ide sie polozyc.. @ mam i jakoś tak mi niedobrze:/ Kicia nie dosc, ze mamy razem ślub, to jeszcze@ ale dobrze, ze teraz jest

Cytat:
Napisane przez justyna_b3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie zupełnie nieślubne, ale zauważyłam, że sprawy remontowe też są na tapecie
Czy macie w kuchni drzwi? (brzmi może dziwnie, ale to rzezc istotna ;P)
ja nie mam

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

o kurde ja też

Dzień dobry ;d jestem zła!!! bo nigdzie nie ma kartonów?!?! pełno sklepów obeszłam... cóż, bede sie wyprowadzać w workach na śmieci
kupiłam kapcie do szpitala za 5zł

aaa i mam coś dla Was moją ponoć córeczkę :P
Dziękuje za tyle miłych słów

kochana az sie wzruszylam oby wszystko bylo dobrze z Małą
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:28   #1979
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
My jak zamawialiśmy termin to poczęstowano nas tortem ale to był jeden smak.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Ja obeszłam zarę i szału nie ma.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 17:54   #1980
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie zbyt okazała na dole

Cytat:
poszukam dla mojej jamniczki

my też chcemy mieć yorka bez rodowodu ale od mojej kumpeli która ma suczkę i czasami jej się szczeni (także nie ma tu mowy o jakiś złych warunkach czy coś znam tą suczkę od maleńkości)

wróciłam z zakupówkupili śmy wszystko co chciała i zaraz wrzucę foty

Paulinko zsynchronizowały nam się ale fakt dobrze że teraz ale mój TŻ biadoli bo mniej więcej w dniu ślubu będę miała dni płodne (u mnie to wychodzi ok 18-19 dnia cyklu tak przynajmniej zauważyłam z obserwacji) i bez gumeczki się nie obędzie

Jamee za zestawienie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości