|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Cytat:
Bartuś 23.12.2010 Aniołek 01.08.2011... Hubert 21.11.2012 „Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła” Edytowane przez EdziaO Czas edycji: 2012-06-28 o 18:52 |
|
|
|
|
#752 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wiedziałam! Wierzyłam w Ciebie! ![]() Cytat:
będę.ja w sobotę mam ustny egzamin (pierwszy ustny egzamin od matury i też tego nie lubię- za duży stres przed pisemnymi to w ogóle się nie stresuję )Cytat:
![]() Będzie idealnie |
|||
|
|
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Landi wszystkiego najlepszego będzie super, zobaczysz
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za WasWszystkiego najlepszego Wam życzę, dużo miłości i szczęścia I bawcie się dobrze ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Taaak, spokojnie. Wstępnie umówione jesteśmy na 20.00 ale możemy zaczynać
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam na spacerku z koleżanką i jej córeczką
ale cudna pogoda zaraz do mamy jadę po sukienkę na mszę niedzielną bo w nic nie wchodzę swojego
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
Węszę jakiś podstęp...
|
||
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego jak musze się uczyć to jest wkoło tysiąc innych bardziej interesujących rzeczy do zrobienia??
Że też na sam koniec musieli nam dowalić taki egzamin Chyba się z Wami nie pobawię , bo notatki wzywają w takim razie bawcie się dobrze i do jutra ![]() Landi wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! Aby Wasza miłość z każdym dniem była silniejsza, dojrzalsza i trwalsza. Abyście zawsze byli dla siebie wsparciem. Abyście z sukcesem wychodzili z każdego zakrętu, jaki napotkacie na swej drodze. Abyście nigdy nie zwątpili w siebie i Waszą miłość.Aby spełniły się Wasze wszystkie marzenia i aby ten dzień był najpiękniejszym w Waszym życiu, rozpoczynając wspólne, piękne życie. Pięknej pogody jutro, uśmiechu od ucha do ucha i aby wszystko poszło po Waszej myśli! Samych pięknych chwil, życzę Ja i moje Maleństwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#760 | ||||
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z miasta, nic nie kupiłam, ale najadałam się lodów i pogawędziłam trochę z siostrą męża
![]() Co tak mało nadrabiania, hę? ![]() Teraz mam chwilkę, a mężuś robi frytki na kolację, z sosikiem czosnkowym Pewnie przypłacę to zgagą, ale nie oprę się takiej wyżerce ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będzie wspaniale Kasia jeny to Wy nad morzem już za 2 tyg będziecie? Ale cudownie Miłego wieczoru laski, świetnej zabawy na panieńskim - ja z mężem mecz pooglądam, już mu obiecałam
|
||||
|
|
|
#761 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Dziewczyny a dlaczego Kamaliki nie ma na liście na pierwszej stronie ?? ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Matko co tu taka cisza ?? |
|||
|
|
|
#762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie nie wiem kiedy się zaczyna. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy to dziala tak glos mojej siostrzenicy czy co ale caly dzien sie wierci i kopie
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdradzisz jak robicie sos czosnkowy?
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Landi Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, dużo miłości i szczęścia!!!!
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
landi wszystkiego najlepszego, przede wszystkim duuużo milości, rozmowy,wzajemnego zrozumienia i szczęścia!!!!!!!!!!!!!!:c mok:
pisze juz teraz bo jutro bede meic zabiegany dzien i nie wiem czy sie pojawie, jeszcze tż po mnie przyjedzie |
|
|
|
#767 |
|
Zadomowienie
|
To ja wam pokarzę przyszły kącik naszego maleństwa oczywiście kolor będzie zupełnie inny. To jest wnęka w sypialni a łózko będzie stało na przeciwległej ścianie
|
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jutro Twój wielki dzień tak więc wyśpij się dzisiaj !!! ......................... ...... Kochane mnie już dzisiaj nie będzie, bo rodzice przyjeżdżają do nas na meczyk ! Udanego czwartkowego wieczorku !!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a taki kolor mam teraz w sypialni ![]() u Tomka mam indianskie lato - czyli taki pomaranczowy |
|
|
|
|
#770 |
|
Rozeznanie
|
Kochane nie nadrobię Was!
Przeczytałam tylko pobieżnie i z najważniejszych rzeczy: kaaamila1 gratuluję obrony ![]() : oklaski:Kamalika super,że wszystko w porządku!Landi Wszystkiego Naj Naj Najlepszego ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Byłam z córką u dermatologa.Ma dziwne czerwone plamy na nogach ok.2 miesiące.Po pierwszej wizycie lekarz stwierdził zakażenie bakteryjne lub grzybicze,smarowała maściami i przeszło,ale znowu wyszło.Dzisiaj pani dr stwierdziła,że są to zmiany alergiczne które się pojawiły wraz z nawrotem astmy (Oliwka jest alergiczką,miałyśmy kilka lat spokój).Przepisała robioną maść i jakieś drogie olejki do kąpieli i balsamy.Miejmy nadzieję,że zejdzie. Dziewczyny jutro mam wizytę!!!! Trzymajcie kciuki!!!! |
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam jutro!!! |
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ruchów maleństwa także !!!!Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Spakowałam się ![]() wszystko juz mam poskładane, spakowana do szpitala jestem. ogarne sie dzis i bede gotowa na jutrzejsze pójście tam. A w sobote będą mi wynosić graty z chaty ![]() kanapa wyczyszczona mmm jak pachnie świeością ![]() a niech tylko ten ☠☠☠any kot wejdzie i choć jeden włosek zostawi ![]() ![]() 50zł laska zabuliła :brzydal :
|
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
trzymam kciuki za jutzrejsze wizyty
![]() ja mam w poniedzialek i czawrtek nie moge se doczekacczekam na mecz |
|
|
|
#775 |
|
Raczkowanie
|
Cześć czołem! Witam sie wkolejnej części wątku
![]() Gratuluję magistra i udanych wizyt I oczywiście trzymam mocno kciuki za te przyszłe!Zdecydowaliśmy się z mężem na dodatkowe usg, jako że moje "standardowe", robione u lekarza tego co zawsze, mimo, iż to prywatna przychodnia, było... niewystarczające, jak dla mnie Znaczy się - nie było 3D, o 4D nie wspominając. A ja chce zobaczyć buziaka Antośka i sobie patrzeć na Niego codziennie ![]() ![]() 250 zł nas niestety to będzie kosztować, ale że lekarz, do którego umówiłam się na poniedziałek jest też uznanym diagnostą w Warszawie, nie żałuję ani trochę ![]() Dziewczyny całe dnie spędzam na szukaniu wózka idealnego Nie dociera do mnie, że takiego nie ma :PJesteśmy baaardzo ograniczeni bagażnikiem małego samochodu, więc większośc wózków odpadło. Zmieści się prawdopodobnie Maxi Cosi Mura 4 (może jutro pojedziemy go "przymierzyć") i na razie tyle. W nawiązaniu do tematu chciałabym Was zapytac, czy któraś słyszała/widziała wózek Delti Cat firmy Deltim http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/d...-jak-marzenie/ Spodobał mi się, składa się do naprawdę malutkich rozmiarów i spełnia praktycznie wszystkie nasze wymagania, jeśli chodzi o parametry. Jest tylko... zastraszająco tani i to naprawdę wzbudza moją nieufność ![]() Dziwne tylko, że tak mało można o nim znaleźć na forach internetowych... Niestety też z tego, co widzę (a szukałam długo w necie) będzie problem z obejrzeniem go na żywo, w sklepie w Warszawie A w ciemno przeciez nie kupię...no nic, poczekam, może ktos coś wie na jego temat
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja też mam jutro!!! ale dopiero na 18.30 a Wy?
Dziewczyny ładnie proszę o trzymanie kciuków w końcu mam badanie połówkowe i w końcu mam nadzieję poznam mieszkańca brzuszka - girl or boy
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() także chyba normalna cena. A i sam wózek bardzo ładnyjutro napiszę do którejś smsa czy mam neta w szpitalu czy też nie. To będziecie wiedziały czy się mnie spodziewać
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny mi sie podoba, jak ja bym szukala wozka (na szcesci mam juz od znakjomych) to bym szukala jak najtaniejps. jak dla mnei to on az tak tani nie jest
|
|
|
|
|
#779 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Jestem!
Załatwiania miałam cały dzień! Cytat:
Cytat:
Gratuluję Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak fajnie. Myślę że taka szkoła nie zaszkodzi. Chodź tym bardziej, że za darmo. Cytat:
![]() Cytat:
karolla1. Ma_majka trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
|
|
#780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
**LANDI!! dużo szczęścia i miłości, aby każdy dzień był dla Was piękny, idealny i pełen uśmiechów!! wszystkiego co najlepsze **
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

będę.
)

tylko że zaraz będzie tłuczenie szkła, no więc długo z Wami niestety nie posiedzę 

Węszę jakiś podstęp...

Pewnie przypłacę to zgagą, ale nie oprę się takiej wyżerce 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
28.08 2010 Nasz Dzień