|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie się podziały wizażanki??
Cytat:
Miałyśmy się spotkać, jak przyjedzie do Polski, ale jakoś kontakt się urwał ![]() Cytat:
Musimy założyć podforum "Forum Plotkowe dla Wizażanek zarejestrowanych przed rokiem XXXX"
|
||
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Pełzu, pełzu, z pieluch
A. Wolałam A. ![]() Cytat:
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
O masz zostałam wyróżniona
![]() ![]() ![]() No dobra dobra,mogę się z Tobą umówić na randkę jak tak o mnie myślisz,ale całowania na pierwszej randce nie będzie ![]() A poważnie to nigdy bym nie podejrzewała,że drabineczka= muszynianka już prędzej samą siebie bym podejrzewała heheheh
|
#3304 |
|
Raczkowanie
|
W temacie zmiany nicków. Niektórzy wpadli tu za gówniarza
i różne rzeczy pisali. A ja na wypadek gdyby ktoś mnie podejrzał zalogowaną (mieszkanie z chłopakiem zobowiązuje) wolałam mieć czystsze konto.Trochę chyba też nie chciałam być ciągle kojarzona jako trzynastolatka (siedem lat na Wizażu, armagiedon...!). Hm, mimo to chyba ustawię avatar.
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego rozumiem osoby, które zmieniają konto. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Ps. Wątek o plemionach to ja (niektóre z Was grały, prawda?)
|
|
|
#3306 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się nie zorientowałam, że drabineczka to muszynianka
![]() Posty muszynianki lubiłam, nawet śledziłam jej profil byłam ciekawa czy daje oznaki życia.
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3308 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj!
![]() Anula fajnie ,że jesteś Chciałabym też jeszcze zobaczyć tutaj bardzo,bardzo Rudą,Moee ponownie(bo widziałam ,że parę dni temu tu była ) i TheMagus ![]() Za moment pewnie przypomni mi się reszta mordeczek z mojej listy Wanted ![]() Ale przewertowałam ostatnie 10 stron wątku i widzę,że sporo członkiń Klubu Wzajemnej Adoracji się ujawniło,więc odetchnęłam z ulgą
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3312 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Keeeermiiiitttttt
może i wpadałaś za gówniarza ale za to już wtedy byłaś całkiem rozgarnięta
|
#3314 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Moee sporo ostatnio na Mamowym przesiaduje A Rudej faktycznie brak, wieki, wieki... |
|
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Błędy młodości każdy miał hehe
![]() Mnie , mimo wszystkiego , nie chce się zmieniać nicku ani avatara
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam przedstawicielką ówczesnej wizażowej gównażerii,pamiętam całkiem niepokorną momentami przedstawicielką
Ale od może 3 lat już nie udzielam się, choć bardzo dobrze te Wizażowe czasy wspominam,bardzo miło i pouczająco.
|
|
|
|
#3317 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#3318 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
Szkoda, że nie można dotrzeć do swoich pierwszych postów, chętnie sięgnęłabym pamięcią te lata wstecz.
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Ann
![]() Windy ![]() Ruda jest teraz u rodziców i mało Jej w sieci. Jak wróci do siebie to pewnie da znać
|
#3320 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam za spam, ale może którejś z Was spodoba się mój pomysł i wesprze mnie jednym kliknięciem: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=625897
|
|
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedawno odnalazlam swojego pierwszego posta dzieki nowej wyszukiwarce
Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-06-28 o 20:38 |
|
|
|
|
#3322 | |
|
Killing me softly
|
Cytat:
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie zawsze bedziesz kruszynka i basta, nawet jak podejdziesz pod 30 <tupie noga>![]() Cytat:
ooo Magusek [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34996221] Moee sporo ostatnio na Mamowym przesiaduje .[/QUOTE] Musze sie zapoznac z nowosciami wózki jakie na fali sa , pieluchy czy juz sa takie co to nie przesiakaja przez dni cale, a szczepienia jakie itp .
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Anuli, w związku z tym wątkiem, myslałam niedawno i proszę, jest
|
|
#3326 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
fajny watek, mozna dokopac sie do ciekawych linkow, dzieki, bede miala lekture na wieczor niedzielny
.Cytat:
. nie pasowalo mi tylko miasto, no i wydawalo mi sie, ze muszynianka to raczej chudziak byl, a drabineczka, zdaje sie, jest na diecie. no, ale figury sie zmieniaja, tak jak nicki . pasowal mi idealnie styl wypowiedzi, poglady i rozmiar biustu . nawet napisalam do niej PW w tej sprawie, ale oczywiscie, sie wyparla .---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- teraz nadrobilam ciag dalszy watku: Cytat:
.
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Lubuś , nie chce zapeszac bo to poczatki , ale
kurka , czytam dziewczyny, jakie one obcykane, a ja ciemna masa, nie dosc ze kiedys tego nie bylo co jest teraz to ( chociazby pampersow 100 rodzajow, 100 tys wózków etc) ->wydaje mi sie ze juz zapomnialam wszystko co to z dzieckiem trzeba i przy dziecku ![]() z pierworodna to ja na etapie picia kawy i plotkowania
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." Edytowane przez moee Czas edycji: 2012-06-29 o 16:52 |
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak nieszkodliwie zazdroszczę, mysleliśmy o trzecim dziecku, teraz trzeba te plany odłożyć. Napisz czasem co u Was słychać! Dasz radę, człek se przypomina różne rzeczy jak jest w potrzebie
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak moi dorosną, to też mam w planach pójście w Twoje ślady A przypomnieć przypomnisz sobie szybciutko, to jak jazda na rowerze ![]() Dziewczyny- na nasz forumowy James Bond, czyli Paula007 to gdzie się schowała? |
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Ulalala Moee ,będę Ciocią ? !
a teraz to już panienka,ja też stara klacz a Ty.. ![]() Bridget No i fakt, Paula Bond 007 mogłaby się też pojawić,no co rusz to ktoś inny mi się za Waszą sprawą przypomina.. Edytowane przez windykatorka Czas edycji: 2012-06-29 o 17:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

Miałyśmy się spotkać, jak przyjedzie do Polski, ale jakoś kontakt się urwał 
Musimy założyć podforum "Forum Plotkowe dla Wizażanek zarejestrowanych przed rokiem XXXX" 

i różne rzeczy pisali. A ja na wypadek gdyby ktoś mnie podejrzał zalogowaną (mieszkanie z chłopakiem zobowiązuje) wolałam mieć czystsze konto.

Masa kretyńskich zdrobnień

wózki jakie na fali sa , pieluchy czy juz sa takie co to nie przesiakaja przez dni cale, a szczepienia jakie itp .
Poza tym w którymś wątku ktoś zacytował wypowiedź drabineczki i odpisał "miło cię znów czytaś musz
Jak moi dorosną, to też mam w planach pójście w Twoje ślady