![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
O Burn widzę, że masz podobne marzenie do mnie. Ja również pragnę EDM Hermesa, a także ostatnio chodzi mi po głowie Ralph Ralph'a Laurena. Niby takie landryneczki, które kiedyś średnio mi się podobały, ostatnio zwojowały moje serducho. Oczywiście ten klasyczny, niebieski Ralph
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Rozeznanie
|
Ehh...jak tak sobie siedzę i myślę to stwierdzam fakt,iż "porządnie pożądam":
- Herba fresca Guerlain (nie znam,ale w ciemno bym kupiła) - Lemon fresca - EDM Hermes - Cristalle Chanel edt (na zapas) - Femme Rochas (w ciemno) - Eau de Rochas (w ciemno) - marzę o Soir de lune Sisley(w ciemno) nie pogardziłabym kropelką "Couture" Moschino |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
a ja myślałam, że już wszystkie marzenia spełniłam swoje a tu niespodzianka- marzy mi się ogródek nad Nilem -najmniejsza pojemność
![]()
![]() Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2007-01-22 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Moja nowa lista marzeń:
1. Mieć taki piękny zestaw Lolitek jak Basia (marzenie wielkie i pewnie długo nie zostanie spełnione, ale tym bardziej wpisuję jako pierwsze) 2. Charme La Perla (jest śliczna i gustowna, a jednocześnie przypomina mi dziedziństwo i oranżadę w proszku...) 3. MDCh Diora - chcę mieć te truskawki. 4. No i oczywiście ciągle wpisywane i nie zrealizowane Éclat D'Arpege. |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
BAN stały
|
A ja mam jedno najważniejsze marzenie. Nazywa się Rahat Loukoum
![]() Oczywiście są też marzenia z drugiego planu. Ogród Śródziemnomorski, do kompletu coby Bahiana latem sama nie była. Vocalise - tym chciałabym powitać wiosnę (można to zrobic teraz przy obecnej aurze) I to tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
Moje marzenia są wiecznie w fazie poprawek
![]() Miałan ostatnio na liście: 24 Faubourg, Tygrysa Kenzo, Cristobal i Maroussie. 24 Faubourg niestety nie przypdał mi do gustu i poleciał w świat, Maroussie wyeliminowałam drogą dedukcji ![]() ![]() W międzyczasie naszła mnie nie wiedzieć skąd ogromna ochota na Inicial EDP (czekam na paczuszkę), a do listy marzeń dołączyły ostatnio: *Lou Lou Blue albo Lou Lou klasyczna za sprawą Homyka ![]() *Roberto Cavalli Women *Charles Jourdan no i może ![]() to chyba tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
U mnie też zmiany, właściwie diametralne zmiany gustu. Bardzo chcę własną buteleczkę Tendre Poison
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Na mojej liście obecnie znajdują się
![]() 1. angel (klasyk) 2. słonik 3. alien |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Ja marzę o:
Petite Cherie Zielonych Pomidorkach Les Belles EdM Hermesa Flakoniku nieśmiertelnych Envy |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Ten watek ma naprawdę moc sprawczą
![]() Proszę o: -Fever Celine (chociaz nie znam) -Absolu Red Intense (jescze nie znam ![]() -Alchimie (kiedyś wąchałam ale już nie pamiętam zapachu ![]() -Boss Femme -Bright Crystal -Amor Amor elixir To narazie tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moim marzeniem tez jest to zeby poznac pare zapachow, bo z tych co ostatnio testuje zaden mnie nie zachwycil ![]() ani Lolitka edp, ani Aniol klasyczny, ani Crystal Noir, ani... tak wiec mam sporo probek na wymiane ![]() Alchimie tez jestem od dawna ciekawa, a Fever to zapach ladny otulajacy waniliowy ale z pazurkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Wtajemniczenie
|
Póki co marzy mi się głównie Gaiac
![]() Idę śnić o cudownym rozmnożeniu środków na koncie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() --> Arpege --> Songes --> Opium --> Prada --> BC --> Le monde est beau --> Avignon
![]() |
#1036 |
BAN stały
|
Więc ja tak:
1) Wielka butal Nu edp (poki co mam marna 30) 2) Pi (moze byc30) 3) Gold Amouage (marzenie scietej glowy ) 4) Quarzazate |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, myślę, myślę... i chyba nie mam żadnych marzeń
![]()
#1038 |
Zakorzenienie
|
Terefere
![]() Żadnych różyczek?...
#1039 |
Wtajemniczenie
|
...no, ewentuaaalnieeee... może Paris Roses Enchantees
![]() ![]() ....hmmmm, wielka flacha Rose Blush... jakieś pół litra, żeby do końca życia mi starczyło ![]() ....wielka flacha Opium Fleur de Shanghai i może Opium Fleur Imperiale (choć nie znam, buuu) Midnight Charm... No, ALE chyba mogę (jeszcze) bez nich żyć...Tylko czemu upodobałam sobie same limitowanki? ;>
#1040 |
BAN stały
|
Gris Clair
![]() większość marzeń tuż.. tuż... o BdE nawet nie mam śmiałości marzyć.. ale gdyby ktoś miał cynk o Gris Clair - uszczęśliwiłby mnie ogromnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1042 |
Raczkowanie
|
To dopiszę i swoje skromne marzenia, w kolejności nie przypadkowej:
Envy Me - ile się da, każdą ilość przyjmę od losu ![]() Cartier, Le Baiser Du Dragon - i to koniecznie duży flakon, bo mi się buteleczka podoba jeszcze bardziej niż zapach In Black Pozo - na razie o EDT poproszę Prada taka klasyczna do szpiku kości Dolce Vita - właściwie mam, ale wiem, że za chwilę już nie będę mieć; przyjmę w darze każdą ilość ![]() Eau de Dolce Vita - ze względu za sentyment do klasyka Les Belles niebieskie - tym bardziej, że mi je przez chwilę wycofali, teraz chyba odnawiają tę serię, aż się boję tego odnawiania Sensi - podoba mi się ilekroś wącham, choć nieco nietrwały, ale marzy się mimo to... Opium Fleur de Shanghai - dla samej nazwy, bo zapachu wcale nie znam ![]() Miracle forever - może to nie miłość, ale nie obraziłabym się, gdyby mi ktoś podarował jakiś flakonik A i jak wyżej nadmieniły inne osoby, konto o rozmiarach sporych, by los był łaskawszy w darach ![]() PS. Zaktualizowałam, bo jednak Alien na razie nie powinien tu się pojawić. Edytowane przez Myszaczek Czas edycji: 2007-01-24 o 11:52 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Kyoto pragne
![]()
#1044 |
lipiec na maksa!!! :)
|
miss dior cherie,
escada island kiss, morgan love de toi, versace red jeans, aigner etienne too feminine poki co zyje probkami tych cudownosci ![]()
![]() Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2007-01-26 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
Stado Lutensow bym przygarla... wszystkie
![]() Marzenie scietej glowy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Raczkowanie
|
Alchimie i Desnuda
![]()
#1047 |
Przyczajenie
|
-Midnight Charm Diora - limitowanka, której nigdzie nie można zdobyć
![]() -BdM -j.w. -All about eve Joopa - dąstępniejszy, ale zawsze okazuje się że jest coś piękniejszego do kupienia |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Raaaaany
![]() Ja MUSZĘ, ja CHCĘ, ja POŻĄDAM...... ![]() ![]() Stella In Two Peony ![]() Widziałam, że jest na allegrom ale wydałam już kupę kasy na krem i na podkład, przemówcie mi do rozsądku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Kupuj, bo będziesz potem żałować.
... Tak, o to chodziło? ![]()
#1050 |
Wtajemniczenie
|
golgie, jesli chcesz i pożadasz to niezdrowo sie tak wstrzymywac, grozi jakas nerwica, a co najmniej wrzodami zoładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.