Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 19:07   #4681
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Jak na pierwszy raz to i tak super A jak się czułaś za kierownicą innego samochodu? Jak wrażenia?

Akurat potrzebuję na towarzyski. Mój brat w przyszłym roku ma wesele, a TŻ nic nie tańczy... Przecież nie będę cały czas przy stole siedzieć.

W temacie kin: Preferujecie kina kameralne typu Ars, Kino pod Baranami czy raczej CC, Multikino?
Dobrze, że nikt nie widział jak tańcze Przy mnie każdy potrafi tańczyć...
Stary 2012-06-28, 19:10   #4682
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Jak na pierwszy raz to i tak super A jak się czułaś za kierownicą innego samochodu? Jak wrażenia?

Akurat potrzebuję na towarzyski. Mój brat w przyszłym roku ma wesele, a TŻ nic nie tańczy... Przecież nie będę cały czas przy stole siedzieć.

W temacie kin: Preferujecie kina kameralne typu Ars, Kino pod Baranami czy raczej CC, Multikino?
Tak wiem ze o towarzyski chodzilo Ja mam tes sam problemz TZ etem ---nie potrafi nic tanczyc a mamy sierpniu wesele przyjaciol . Ja nie moge za wiele poszalec na parkiecie ale kilka kawalkow z checia bym przetanczyla
Mam nadzieje ze mnie ktos poprosi

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:13   #4683
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
To ja spróbuję
Chcę iść z TŻ na kurs tańca towarzyskiego. Znacie jakiś fajny w Krakowie?
Szkoły salsy mogę Ci co najwyżej polecić. To też jest towarzyski taniec, nawet bardzo - przechodzisz z rąk do rąk nastu chłopa
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
A propos ksiazek toz amowilam sobie u hiper to
http://www.weltbild.pl/pawilon-kwiat...p90076647.html .
Mozecie polecic cos w podobnym klimacie?
"Wyznania gejszy " czytalam
Czytałam coś w podobnym klimacie. Jak przypomnę sobie tytuł, to sypnę.
Cytat:
Wiecie, że teraz w Kinie pod Baranami jest letnie tanie kinobranie? Bilety kosztują chyba tylko 5 zł.
Odkąd mieszkam w KR próbuję się tam wybrać. Cały czas próbuję

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:14   #4684
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Niepewnie jeszcze, bo jest to samochód dłuższy niż Toyota. Strasznie nisko się w nim siedzi i w ogóle nie widzę maski, a trochę jej jest. No i tak jak mówię - czuły gaz. Trochę się obawiam takich sytuacji na wyczucie, jak parkowanie między samochodami czy mijanie się z nimi w wąskim miejscu, bo nie mam jeszcze jej wyczucia. Ale mam nadzieję, że się dogadamy

Taki samochodzik - http://www.swotti.com/tmp/swotti/cac...a%20323f11.jpg

p.s. Jak przed jazdami u Stacha uczyłam się z TŻ ruszać Mazdą właśnie to i on był cały mokry i ja Dzisiaj odkrywczo stwierdził, że lepiej jeżdżę, ale przecież kurka jakoś ten egzamin zdałam, prawda?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:19   #4685
torbydka
Raczkowanie

Cytat:
Tak wiem ze o towarzyski chodzilo Ja mam tes sam problemz TZ etem ---nie potrafi nic tanczyc a mamy sierpniu wesele przyjaciol . Ja nie moge za wiele poszalec na parkiecie ale kilka kawalkow z checia bym przetanczyla
Znam ten ból. Tata nie tańczy (na jakiś uroczystościach to chyba oblicza, czy już przetańczył ustaloną ilość i koniec z tańcami, czy nie :P), więc Mama ma zawsze nadzieję, że ją ktoś poprosi. I np. po mnie widać te braki, że nie 'ćwiczyłam' tańca w parach'za rzadko tańczyłam i był to taki standard truptania bez uszkodzenia stóp partnera :P o czym przekonałam się, gdy dziadek tańcząc ze mną, stosował podstawowe kroki, a z babcią te na dużo wyższym poziomie zaawansowania
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:20   #4686
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Szkoły salsy mogę Ci co najwyżej polecić. To też jest towarzyski taniec, nawet bardzo - przechodzisz z rąk do rąk nastu chłopa

O super bede dzwieczna

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

KLIK
Stary 2012-06-28, 19:21   #4687
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Na pewno przesadzasz

Cytat:
Kogo jak kogo, ale Ciebie na pewno poproszą W końcu masz długie nogi i idealne proporcje

Cytat:

Chętnie poszłabym na salsę ale bez TŻ

No to może zróbmy wspólny wypad na jeden z filmów? Dopiero od roku chodzę do kina pod Baranami i jestem bardzo zadowolona. Mało osób, kameralnie, fajna atmosfera, ciężko natknąć się na wycieczki dzieci rzucające popcornem... I po seansie można wybrać się na spacer po Rynku albo nad Wisłę

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Niepewnie jeszcze, bo jest to samochód dłuższy niż Toyota. Strasznie nisko się w nim siedzi i w ogóle nie widzę maski, a trochę jej jest. No i tak jak mówię - czuły gaz. Trochę się obawiam takich sytuacji na wyczucie, jak parkowanie między samochodami czy mijanie się z nimi w wąskim miejscu, bo nie mam jeszcze jej wyczucia. Ale mam nadzieję, że się dogadamy

Taki samochodzik - http://www.swotti.com/tmp/swotti/cac...a%20323f11.jpg

p.s. Jak przed jazdami u Stacha uczyłam się z TŻ ruszać Mazdą właśnie to i on był cały mokry i ja Dzisiaj odkrywczo stwierdził, że lepiej jeżdżę, ale przecież kurka jakoś ten egzamin zdałam, prawda?
On w ogóle nie jest długi Jeżdżę kombi i właśnie po eLce na taki się przesiadłam. Trochę praktyki i wszystko wyczujesz
Egzamin to nic w porównaniu do samodzielnej jazdy po mieście. Nie możesz być zbyt pewna siebie, bo szybko Cię to zgubi. Nauka jazdy przygotowuje do zdania egzaminu, a nie do dobrej jazdy po ulicach. Niestety, doświadczyłam tego na sobie.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:24   #4688
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
Znam ten ból. Tata nie tańczy (na jakiś uroczystościach to chyba oblicza, czy już przetańczył ustaloną ilość i koniec z tańcami, czy nie :P), więc Mama ma zawsze nadzieję, że ją ktoś poprosi. I np. po mnie widać te braki, że nie 'ćwiczyłam' tańca w parach'za rzadko tańczyłam i był to taki standard truptania bez uszkodzenia stóp partnera :P o czym przekonałam się, gdy dziadek tańcząc ze mną, stosował podstawowe kroki, a z babcią te na dużo wyższym poziomie zaawansowania
Ja uwielbialam tanczyc teraz mam uszkodzona rzepke kolanowa od lekow i niestety kilka kawalkow to maximum na ile sobie moge pozwolic.
TZ nie umial nigdy i za nic nie dalo sie go zaciagnac na zaden kurs.Ale na wesela chadzamy malo wiec jakos te jego dwie lewe nogi przebolec musze

KLIK
Stary 2012-06-28, 19:26   #4689
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
On w ogóle nie jest długi Jeżdżę kombi i właśnie po eLce na taki się przesiadłam. Trochę praktyki i wszystko wyczujesz
Egzamin to nic w porównaniu do samodzielnej jazdy po mieście. Nie możesz być zbyt pewna siebie, bo szybko Cię to zgubi. Nauka jazdy przygotowuje do zdania egzaminu, a nie do dobrej jazdy po ulicach. Niestety, doświadczyłam tego na sobie.
Tak, ale on porownal mnie teraz do tej sprzed zaczecia jazd, ktora nigdy nie miala stycznosci z samochodem " No dały Ci te jazdy coś "

Dzisiaj na mieście nie jeździłam, nie mam jeszcze dokumentu, więc póki co poznawałam się z Magdą na takich nieuczęszczanych o tej porze drogach. Uwierz mi, że ja się za kierownicą zbyt pewnie nie czuje i nie przeceniam swoich umiejętności, bo wiem, ile zajęła mi nauka. Ale to była prosta, wolna droga, więc nie wiem, co on tak przezywal

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-28, 19:27   #4690
nicRu
maszyna, nie człowiek

Myszka, nie, ja nawet z polonezem miałam problem, a jak chodze na imprezy to na tyle dziwne, ze wszyscy tańczą skakanego.
Stary 2012-06-28, 19:29   #4691
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Mój tata tańczy. I to jak W ogóle babcia ze strony taty świetnie tańczy/ła, więc on i jego rodzeństwo przejęli cudowny gen. A że ja jestem bardzo "tatusiowa" i od zawsze na wszystkich weselach mnie "uczył" to teraz najlepiej nam się razem bawi na parkiecie. Jesteśmy super zgrani, a że ciągle razem tańczymy to wiemy czego sie po sobie spodziewać. Ostatnio nawet powiedział, że już prawie za mną nie nadąża.
Nawet mam taki mały plan, żeby "kiedyś" zadedykować mu i zatańczyć z nim Drugiego Walca Shostakovicha. Myślę, że bardzo by się ucieszył..

A w ogóle to wracam na wątek i mam nadzieję, że już nie wypadnę.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:39   #4692
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ale on porownal mnie teraz do tej sprzed zaczecia jazd, ktora nigdy nie miala stycznosci z samochodem " No dały Ci te jazdy coś "

Dzisiaj na mieście nie jeździłam, nie mam jeszcze dokumentu, więc póki co poznawałam się z Magdą na takich nieuczęszczanych o tej porze drogach. Uwierz mi, że ja się za kierownicą zbyt pewnie nie czuje i nie przeceniam swoich umiejętności, bo wiem, ile zajęła mi nauka. Ale to była prosta, wolna droga, więc nie wiem, co on tak przezywal
Nie mówię, że czujesz się zbyt pewnie tylko ostrzegam, bo ja myślałam, że jestem świetnym kierowcą po miesiącu jazdy (już bez taty obok czy innego kierowcy) i przejechałabym się na tym nieźle, na szczęście refleks mam dobry.
To powodzenia w kolejnych jazdach Może już jakiś zakręt będzie na drodze.

Cytat:
Myszka, nie, ja nawet z polonezem miałam problem, a jak chodze na imprezy to na tyle dziwne, ze wszyscy tańczą skakanego.
Z polonezem to chyba każdy miał problem, szczególnie, żeby wszyscy zaczęli od dobrej nogi. Potem i tak każdy miał inną nogę.

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Mój tata tańczy. I to jak W ogóle babcia ze strony taty świetnie tańczy/ła, więc on i jego rodzeństwo przejęli cudowny gen. A że ja jestem bardzo "tatusiowa" i od zawsze na wszystkich weselach mnie "uczył" to teraz najlepiej nam się razem bawi na parkiecie. Jesteśmy super zgrani, a że ciągle razem tańczymy to wiemy czego sie po sobie spodziewać. Ostatnio nawet powiedział, że już prawie za mną nie nadąża.
Nawet mam taki mały plan, żeby "kiedyś" zadedykować mu i zatańczyć z nim Drugiego Walca Shostakovicha. Myślę, że bardzo by się ucieszył..

Jak Ci fajnie W sensie, że tata tak super tańczy i że miał Cię kto szkolić
Na pewno bardzo się ucieszy, łezka mu się w oku na pewno zakręci.
Fajnie, że jesteś Jak Ci poszedł ten egzamin, o którym mi mówiłaś? Dogadałaś się z gościem odnośnie terminu?

Stary 2012-06-28, 19:41   #4693
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Myszka, właśnie nie dogadałam się niestety. Ostatnio nie zdążył mnie przeegzaminować, więc umówiliśmy się na dowolny, wybrany przeze mnie termin we wrześniu, on ma się do mnie dostosować i policzyć to jako pierwszy termin. Więc w sumie niech będzie, na razie cieszę się wakacjami.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:45   #4694
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Myszka, właśnie nie dogadałam się niestety. Ostatnio nie zdążył mnie przeegzaminować, więc umówiliśmy się na dowolny, wybrany przeze mnie termin we wrześniu, on ma się do mnie dostosować i policzyć to jako pierwszy termin. Więc w sumie niech będzie, na razie cieszę się wakacjami.
Chociaż tyle dobrze z jego strony, że policzy Ci jako pierwszy termin Szkoda tylko, że przez niego został Ci jednak egzamin na wrzesień jeszcze.

Stary 2012-06-28, 19:52   #4695
Ineso
Matka Smoka

O, masakra - nie nadrobię, przeginacie ostatnio.

SdC - jesteś normalna po prostu hydromanil średnio się nadaje do stosowania solo z olejem, bo faktycznie za mało się go daje. Rozumiem, że nie masz aktualnie HA? Podobno w aptece można dostać glicerynę tanio (w ogóle jest tania) - sobie dokup i dawaj hydromanil+glicerynę+ olej, może to coś pomoże.

Idu na mecza. Po dzisiejszym horrorze pkp i zaliczeniu w jeden dzień warszawki, jeden redds i po mnie
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 19:54   #4696
Lenkapuma
Zakorzenienie

A propos tańca, chciałabym być równie wysportowana i płynna w ruchu co ona http://www.youtube.com/watch?v=8btfR...ayer_embedded#!

Edit: I jeszcze tu http://www.youtube.com/watch?v=241fp...eature=related Faaaaajne ma niektóre przejścia

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-28 o 19:58
Stary 2012-06-28, 20:52   #4697
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie, że teraz w Kinie pod Baranami jest letnie tanie kinobranie? Bilety kosztują chyba tylko 5 zł.
w ARSie od 6 lipca będą wybrane filmy za 6 zł

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:14   #4698
Malla
Nie depcze krokusów

SdC - dziękuję za wyjaśnienie, teraz to wygląda trochę inaczej. Rozumiem Twój punkt widzenia. To nie zmienia faktu, że mam pretensje do ogółu czytaczek, oprócz Ciebie ktoś jeszcze ten wątek czytał.
Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
A co do wychodzenia z żonatymi kolegami na kawy, obiady itp - praktykuję, ale są to tylko koledzy dla mnie. to że ktoś się związał formalnie to nie znaczy że ma utknąc w domu przy ukochanej osobie, podobnie jak ludzie żyjący w związkach nieformalnych.
Wszystko to oczywiste oczywistości. W tamtej dyskusji nie chodziło o wyjście z żonatym kolegą na kawę.
Cytat:
Mnie nie widziałaś Chodzę na zumbę i jestem zawsze gorsza od tych, co są pierwszy raz i jeszcze nie trenowały danego układu
Cytat:
Ostatnio na zumbie mieliśmy sambę. Zupełnie nie koordynowałam ruchów.
Stary 2012-06-28, 21:19   #4699
nicRu
maszyna, nie człowiek

A jak powiem, że tanczę do takich:
*** http://www.youtube.com/watch?v=eUO9SNCBL6U
*** http://www.youtube.com/watch?v=kRa3BU5bl-s
*** http://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrw

Serio, ja tylko podskakuje i wrzeszcze
Stary 2012-06-28, 21:21   #4700
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Pokręciłam i chodziło o fontannę w Barcelonie - muszę pojechać tam sama skoro tak się pomyliłam W Toruniu jeszcze pochwały zbiera areszt śledczy - Okrąglak no i planetarium (seanse w godzinach przedpołudniowych).
uwielbiam fontanny nie wiedziałam nawet że jest coś takiego!

Cytat:
Fajnie, nadrobię zaległości w filmach. Ale i tak czekam na Arsa, jakimś cudem mi nie skasowali starych punktów

Myszko, pracuję jutro do 16, nie będę miała jak odebrać płyty

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:25   #4701
Malla
Nie depcze krokusów

2:0 i facet bez koszulki
Stary 2012-06-28, 21:55   #4702
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
A jak powiem, że tanczę do takich:
*** http://www.youtube.com/watch?v=eUO9SNCBL6U
*** http://www.youtube.com/watch?v=kRa3BU5bl-s
*** http://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrw

Serio, ja tylko podskakuje i wrzeszcze
Ooooo! Die Antwoord! Uwielbiam ten kawałek! I jeszcze Enter the Ninja - http://www.youtube.com/watch?v=wc3f4xU_FfQ

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Jak się będziesz czepiać Harrego, to sobotnie spotkanie odbędzie się na plantach
hehe
Haha, będę już grzeczna

Ja pitole dziewczyny, nadrobiłam tą całą "aferę" i jestem nieco zażenowana...

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Po prostu mi smutno, że jakakolwiek reakcja na założenie wątku służącego do obgadania mnie nastąpiła tak późno. Takie mam lojalne koleżanki. I Ciebie, i gg.
Późno?!?! To był mój PIERWSZY post w tym klubie! Od razu napisałam co myślę! Od samego początku uważałam, że zachowanie kamy było chamskie i nie zamierzałam się z tym kryć. O tym już kuźwa nie pamiętacie?!

Cytat:
Co do czytania w Empiku - sama to praktykowałam, praktykuję i praktykować będę, skoro jest taka możliwość. Jasne, że nie odpakowuję książek zafoliowanych czy nie biorę jedynego egzemplarza, bo to byłoby nie fair wobec potencjalnych kupców, ale pobrudzenie stron/podarcie kartek itd. to jak dla mnie skrajne przypadki. Gdy chcę kupić książkę, zwłaszcza komuś innemu, to po prostu jeśli mam wybór, biorę tę wizualnie najlepszą
No to to już jest jawna hipokryzja z Twojej strony...

Cytat:
Bo NIKT nie wpadł na to, żeby napisać Kamie, że takie rzeczy to nie tutaj. USUŃ TO.
A ja?!?! Dlaczego nikt nie pamięta o tym co napisałam?! I o tym, że wątek od razu po mojej wypowiedzi został usunięty?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:11   #4703
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]A ja?!?! Dlaczego nikt nie pamięta o tym co napisałam?! I o tym, że wątek od razu po mojej wypowiedzi został usunięty?[/QUOTE]
Chyba nie po Twojej wypowiedzi, tylko Melki
I nie dlatego, że Ty się wypowiedziałaś, tylko dlatego, że wysłałam PW do Kamy, aby go usunęła.

Skooończmy już to

Stary 2012-06-28, 22:15   #4704
torbydka
Raczkowanie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]
No to to już jest jawna hipokryzja z Twojej strony...
[/QUOTE]

Wiem w jakim stanie brałam książkę przed wzięciem jej z półki i nie mam sobie nic do zarzucenia, bo i wykonanie książek się zmieniło (papier, szycie itd.), więc są bardziej wytrzymałe. Może widać, że książka była otwierana i okładka 'odchyla się' od ostatniej strony, ale jeśli odkładam książkę na półkę między inne, to zostaje ona ściśnięta i nie ma już tego efektu. Nie mam w nawyku zaginania kartek, a w sumie większość książek, które kupuję na prezenty też przeglądam czy mają wszystkie strony/czytelny druk, żeby dać prezent kompletny, a nie, żebym później musiała szukać paragonów, bo coś jest nie tak. Równie dobrze można popaść w skrajność, że książki powinien odkładać pracownik, bo a nuż ktoś je wciśnie i zagnie okładkę.

Zresztą kiedyś był wywiad w lokalnej gazecie, ponieważ tylko (?) u mnie w empiku są schody, na których przesiadują i młodsi, i starsi itd. i czytają, i skomentowano, że ci, którzy u nich czytają, później na pewno zrobią tam zakupy i i tak mają zyski. Skoro mają takie podejście do klienta i taka polityka im się opłaca, to nie uważam siebie za hipokrytkę, choć przyjęłam do wiadomości wypowiedzi dziewczyn, że płacą za nową książkę i życzą sobie by była ona nieużywana.
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:23   #4705
Malla
Nie depcze krokusów

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]Późno?!?! To był mój PIERWSZY post w tym klubie! Od razu napisałam co myślę! Od samego początku uważałam, że zachowanie kamy było chamskie i nie zamierzałam się z tym kryć. O tym już kuźwa nie pamiętacie?![/QUOTE]
Zawarłam Cię w tych ogólnie nazwanych "jednostkach, które zareagowały". Zresztą należysz do osób, które mi o tej sytuacji powiedziały. Żal mam do tych, które twierdziły, że przecież nic się nie dzieje, nie muszę nic wiedzieć, wszystko jest ok, fair i w ogóle Malla pisz więcej o sobie, bo tęsknimy za twoim humorem.

Nie mam też nic do Myszki, która po prostu nie była w temacie.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-06-28 o 22:26
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:31   #4706
Melka88
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]
Późno?!?! To był mój PIERWSZY post w tym klubie! Od razu napisałam co myślę! Od samego początku uważałam, że zachowanie kamy było chamskie i nie zamierzałam się z tym kryć. O tym już kuźwa nie pamiętacie?!

A ja?!?! Dlaczego nikt nie pamięta o tym co napisałam?! I o tym, że wątek od razu po mojej wypowiedzi został usunięty?[/QUOTE]

Ale przecież pisałam, że zareagowala na korzyść Malli tylko gg dość dyplomatycznie, później ja i podobno Ty Bo na własne oczy nie widzialam, wiem tylko, ze Ty mówiłaś https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4382
Pisząc, że nikt nie poprosił Kamy o usunięcie miałam na myśli czas, zanim my wyraziłyśmy swoje zdanie

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Stary 2012-06-28, 22:36   #4707
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zawarłam Cię w tych ogólnie nazwanych "jednostkach, które zareagowały". Zresztą należysz do osób, które mi o tej sytuacji powiedziały. Żal mam do tych, które twierdziły, że przecież nic się nie dzieje, nie muszę nic wiedzieć, wszystko jest ok, fair i w ogóle Malla pisz więcej o sobie, bo tęsknimy za twoim humorem.

Nie mam też nic do Myszki, która po prostu nie była w temacie.
Mall miałam nie komentować, ale... Przypomina mi się sytuacja sprzed ilu? 3 lat, 4 lat?, nie pamiętam dokładnie, kiedy to opuściłam pewien klub w niemiłej atmosferze, po czym zostałam tam tak z deczka obgadana... A Ty twierdziłaś że potem tam nikt o mnie nic źle nie mówił po moim odejściu Dodając zresztą że nie wiesz czy osoby które tam się wypowiadają byłyby zadowolone gdyby się dowiedziały że ktoś mi mówi o czym piszą Nie mam już archiwum z tego okresu, ale mniej więcej tak to leciało: nie będę donosić
Stary 2012-06-28, 22:37   #4708
Lenkapuma
Zakorzenienie

O właśnie! Wypowiedź torbytki przypomniała mi, że miałam Wam napisać o artykule, który dzisiaj czytałam i który mnie oburzył i mega zniesmaczył.

Czy tylko ja jestem taka nieświadoma (by nie rzec naiwna), że powszechną praktyką stosowaną przez kobiety (niezależnie od zasobności portfela) jest "kupowanie" ubrań, użytkowanie ich (jednorazowo, bądź przez określony czas) i zwracanie tak po prostu do sklepu W głowie mi się to nie mieści. Artykuł - w Mieście Kobiet bodajże (numer czerwiec-lipiec 2012) - wyraźnie wymienił, że takie praktyki są stosowanie w HM, Zarze, Espricie i Pimkie. Był wywiad z "klientkami" w różnym wieku, które bez pardonu śmiały się, jak to udało im się oddać do HM poplamione spodnie. Wystarczyło złożyć szwami do siebie i jeszcze na pół. Wypowiadała się również sprzedawczyni jednego ze sklepów, że trafiła jej się raz klientka, która przyniosła do zwrotu (!) pożółkłe stringi twierdząc, że pomechaciły się w praniu, gdzie ewidentnie widać było, że są używane To, z jaką bezczelnością, zadowoleniem z siebie i swadą, te kobiety opowiadały o swoich "zakupach za 800zł", które ponosiły i zwracały (wystarczyło tylko metki z powrotem przyczepić i wywietrzyć ciuchy przez noc na balkonie), po prostu wbiły mnie w siedzenie.
hiper, Twoje karaluchy w Mango, to przy tym pikuś
Mniej wrażliwym polecam osobistą lekturę tego numeru. Odechce Wam się kupowania w wymienionych sklepach. W tym zestawieniu zaskoczył mnie Esprit, bo miałam go za sklep na poziomie i jednocześnie niezbyt popularny wśród blogerek-szafiarek...

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2012-06-28 o 22:38
Stary 2012-06-28, 22:42   #4709
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
Kraków> Wrocław> Leszno (tu chcę iść na żużel)> Poznań> Bory Tucholskie> Sopot lub inne miasto nad morzem> Bydgoszcz (?)> Toruń (?)> Łódź> Kraków
Toruń jest śliczny
Cytat:

Wyyyybacz, to głównie ja Po prostu nadrabiam ostatnie pół roku

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
E tam generalizowania, toż to już powszechnie panujący dogmat jest , nie mów, że nie
Nie!
Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
mam pracę w zawodzie

od poniedziałku zaczynam szkolenie, a od kolejnego poniedziałku juz normalna praca
Gratuluję!!

Cytat:
Byłam pojeździć Mazdą z TŻ. Nic nie zrobiłam, ładnie jechałam, parkowałam, a on jest zestrachany. Tylko trochę mi powyła przy wyjeździe pod górkę, ale ona ma bardzo czuły gaz I tak fajnie, że mi nie zgasła ani razu. Faceci Zaczynam zbierać na swoje autko chyba
Haha, zanim mi tata pozwolił jeździć autem to x razy brał mnie na pas startowy, żebym ćwiczyła na naszym samochodzie i w ogóle

Cytat:
Matrix
Cytat:
Dokładnie
Cytat:

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:54   #4710
Malla
Nie depcze krokusów

Blair - konkrety proszę, nie będę się ustosunkowywać do tak ogólnie napisanego postu o wyrwanych z kontekstu opisach sprzed 5 lat.

Rozumiem, że dla Ciebie zakładanie wątków do obgadywania kogoś jest zupełnie na miejscu. Dla SdC, gg22 i Lenki też.

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-06-28 o 22:55
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości