|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
Przy mnie każdy potrafi tańczyć...
|
|
#4682 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam tes sam problemz TZ etem ---nie potrafi nic tanczyc a mamy sierpniu wesele przyjaciol . Ja nie moge za wiele poszalec na parkiecie ale kilka kawalkow z checia bym przetanczyla ![]() Mam nadzieje ze mnie ktos poprosi
|
|
|
#4683 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki samochodzik - http://www.swotti.com/tmp/swotti/cac...a%20323f11.jpg p.s. Jak przed jazdami u Stacha uczyłam się z TŻ ruszać Mazdą właśnie to i on był cały mokry i ja
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4687 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W końcu masz długie nogi i idealne proporcje Cytat:
![]() No to może zróbmy wspólny wypad na jeden z filmów? Dopiero od roku chodzę do kina pod Baranami i jestem bardzo zadowolona. Mało osób, kameralnie, fajna atmosfera, ciężko natknąć się na wycieczki dzieci rzucające popcornem... I po seansie można wybrać się na spacer po Rynku albo nad Wisłę ![]() Cytat:
Jeżdżę kombi i właśnie po eLce na taki się przesiadłam. Trochę praktyki i wszystko wyczujesz ![]() Egzamin to nic w porównaniu do samodzielnej jazdy po mieście. Nie możesz być zbyt pewna siebie, bo szybko Cię to zgubi. Nauka jazdy przygotowuje do zdania egzaminu, a nie do dobrej jazdy po ulicach. Niestety, doświadczyłam tego na sobie.
|
|
|
#4688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TZ nie umial nigdy i za nic nie dalo sie go zaciagnac na zaden kurs.Ale na wesela chadzamy malo wiec jakos te jego dwie lewe nogi przebolec musze
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj na mieście nie jeździłam, nie mam jeszcze dokumentu, więc póki co poznawałam się z Magdą na takich nieuczęszczanych o tej porze drogach. Uwierz mi, że ja się za kierownicą zbyt pewnie nie czuje i nie przeceniam swoich umiejętności, bo wiem, ile zajęła mi nauka. Ale to była prosta, wolna droga, więc nie wiem, co on tak przezywal
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#4690 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Myszka, nie, ja nawet z polonezem miałam problem, a jak chodze na imprezy to na tyle dziwne, ze wszyscy tańczą skakanego.
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mam taki mały plan, żeby "kiedyś" zadedykować mu i zatańczyć z nim Drugiego Walca Shostakovicha. Myślę, że bardzo by się ucieszył.. A w ogóle to wracam na wątek i mam nadzieję, że już nie wypadnę.
|
|
#4692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To powodzenia w kolejnych jazdach Może już jakiś zakręt będzie na drodze.Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno bardzo się ucieszy, łezka mu się w oku na pewno zakręci. Fajnie, że jesteś Jak Ci poszedł ten egzamin, o którym mi mówiłaś? Dogadałaś się z gościem odnośnie terminu?
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka, właśnie nie dogadałam się niestety. Ostatnio nie zdążył mnie przeegzaminować, więc umówiliśmy się na dowolny, wybrany przeze mnie termin we wrześniu, on ma się do mnie dostosować i policzyć to jako pierwszy termin. Więc w sumie niech będzie, na razie cieszę się wakacjami.
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że przez niego został Ci jednak egzamin na wrzesień jeszcze.
|
|
|
#4695 |
|
Matka Smoka
|
O, masakra - nie nadrobię, przeginacie ostatnio.
SdC - jesteś normalna po prostu hydromanil średnio się nadaje do stosowania solo z olejem, bo faktycznie za mało się go daje. Rozumiem, że nie masz aktualnie HA? Podobno w aptece można dostać glicerynę tanio (w ogóle jest tania) - sobie dokup i dawaj hydromanil+glicerynę+ olej, może to coś pomoże. Idu na mecza. Po dzisiejszym horrorze pkp i zaliczeniu w jeden dzień warszawki, jeden redds i po mnie
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
A propos tańca, chciałabym być równie wysportowana i płynna w ruchu co ona
http://www.youtube.com/watch?v=8btfR...ayer_embedded#!Edit: I jeszcze tu http://www.youtube.com/watch?v=241fp...eature=related Faaaaajne ma niektóre przejścia
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-28 o 19:58 |
|
|
|
#4697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4698 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
SdC - dziękuję za wyjaśnienie, teraz to wygląda trochę inaczej. Rozumiem Twój punkt widzenia. To nie zmienia faktu, że mam pretensje do ogółu czytaczek, oprócz Ciebie ktoś jeszcze ten wątek czytał.
Cytat:
Cytat:
Chodzę na zumbę i jestem zawsze gorsza od tych, co są pierwszy raz i jeszcze nie trenowały danego układu ![]() Ostatnio na zumbie mieliśmy sambę. Zupełnie nie koordynowałam ruchów.
|
|
|
#4699 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A jak powiem, że tanczę do takich:
*** http://www.youtube.com/watch?v=eUO9SNCBL6U *** http://www.youtube.com/watch?v=kRa3BU5bl-s *** http://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrw ![]() Serio, ja tylko podskakuje i wrzeszcze
|
#4700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Myszko, pracuję jutro do 16, nie będę miała jak odebrać płyty
|
||
|
|
|
#4701 |
|
Nie depcze krokusów
|
2:0 i facet bez koszulki
|
|
#4702 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() Ja pitole dziewczyny, nadrobiłam tą całą "aferę" i jestem nieco zażenowana... Cytat:
Cytat:
A ja?!?! Dlaczego nikt nie pamięta o tym co napisałam?! I o tym, że wątek od razu po mojej wypowiedzi został usunięty? |
||||
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]A ja?!?! Dlaczego nikt nie pamięta o tym co napisałam?! I o tym, że wątek od razu po mojej wypowiedzi został usunięty?[/QUOTE]
Chyba nie po Twojej wypowiedzi, tylko Melki ![]() I nie dlatego, że Ty się wypowiedziałaś, tylko dlatego, że wysłałam PW do Kamy, aby go usunęła. Skooończmy już to
|
|
#4704 |
|
Raczkowanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]
No to to już jest jawna hipokryzja z Twojej strony... [/QUOTE] Wiem w jakim stanie brałam książkę przed wzięciem jej z półki i nie mam sobie nic do zarzucenia, bo i wykonanie książek się zmieniło (papier, szycie itd.), więc są bardziej wytrzymałe. Może widać, że książka była otwierana i okładka 'odchyla się' od ostatniej strony, ale jeśli odkładam książkę na półkę między inne, to zostaje ona ściśnięta i nie ma już tego efektu. Nie mam w nawyku zaginania kartek, a w sumie większość książek, które kupuję na prezenty też przeglądam czy mają wszystkie strony/czytelny druk, żeby dać prezent kompletny, a nie, żebym później musiała szukać paragonów, bo coś jest nie tak. Równie dobrze można popaść w skrajność, że książki powinien odkładać pracownik, bo a nuż ktoś je wciśnie i zagnie okładkę. Zresztą kiedyś był wywiad w lokalnej gazecie, ponieważ tylko (?) u mnie w empiku są schody, na których przesiadują i młodsi, i starsi itd. i czytają, i skomentowano, że ci, którzy u nich czytają, później na pewno zrobią tam zakupy i i tak mają zyski. Skoro mają takie podejście do klienta i taka polityka im się opłaca, to nie uważam siebie za hipokrytkę, choć przyjęłam do wiadomości wypowiedzi dziewczyn, że płacą za nową książkę i życzą sobie by była ona nieużywana. |
|
|
|
#4705 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]Późno?!?! To był mój PIERWSZY post w tym klubie! Od razu napisałam co myślę! Od samego początku uważałam, że zachowanie kamy było chamskie i nie zamierzałam się z tym kryć. O tym już kuźwa nie pamiętacie?![/QUOTE]
Zawarłam Cię w tych ogólnie nazwanych "jednostkach, które zareagowały". Zresztą należysz do osób, które mi o tej sytuacji powiedziały. Żal mam do tych, które twierdziły, że przecież nic się nie dzieje, nie muszę nic wiedzieć, wszystko jest ok, fair i w ogóle Malla pisz więcej o sobie, bo tęsknimy za twoim humorem. Nie mam też nic do Myszki, która po prostu nie była w temacie.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-28 o 22:26 |
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35000057]
Późno?!?! To był mój PIERWSZY post w tym klubie! Od razu napisałam co myślę! Od samego początku uważałam, że zachowanie kamy było chamskie i nie zamierzałam się z tym kryć. O tym już kuźwa nie pamiętacie?! A ja?!?! Dlaczego nikt nie pamięta o tym co napisałam?! I o tym, że wątek od razu po mojej wypowiedzi został usunięty?[/QUOTE] Ale przecież pisałam, że zareagowala na korzyść Malli tylko gg dość dyplomatycznie, później ja i podobno Ty Pisząc, że nikt nie poprosił Kamy o usunięcie miałam na myśli czas, zanim my wyraziłyśmy swoje zdanie
|
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodając zresztą że nie wiesz czy osoby które tam się wypowiadają byłyby zadowolone gdyby się dowiedziały że ktoś mi mówi o czym piszą Nie mam już archiwum z tego okresu, ale mniej więcej tak to leciało: nie będę donosić
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
O właśnie! Wypowiedź torbytki przypomniała mi, że miałam Wam napisać o artykule, który dzisiaj czytałam i który mnie oburzył i mega zniesmaczył.
Czy tylko ja jestem taka nieświadoma (by nie rzec naiwna), że powszechną praktyką stosowaną przez kobiety (niezależnie od zasobności portfela) jest "kupowanie" ubrań, użytkowanie ich (jednorazowo, bądź przez określony czas) i zwracanie tak po prostu do sklepu W głowie mi się to nie mieści. Artykuł - w Mieście Kobiet bodajże (numer czerwiec-lipiec 2012) - wyraźnie wymienił, że takie praktyki są stosowanie w HM, Zarze, Espricie i Pimkie. Był wywiad z "klientkami" w różnym wieku, które bez pardonu śmiały się, jak to udało im się oddać do HM poplamione spodnie. Wystarczyło złożyć szwami do siebie i jeszcze na pół. Wypowiadała się również sprzedawczyni jednego ze sklepów, że trafiła jej się raz klientka, która przyniosła do zwrotu (!) pożółkłe stringi twierdząc, że pomechaciły się w praniu, gdzie ewidentnie widać było, że są używane To, z jaką bezczelnością, zadowoleniem z siebie i swadą, te kobiety opowiadały o swoich "zakupach za 800zł", które ponosiły i zwracały (wystarczyło tylko metki z powrotem przyczepić i wywietrzyć ciuchy przez noc na balkonie), po prostu wbiły mnie w siedzenie.hiper, Twoje karaluchy w Mango, to przy tym pikuś Mniej wrażliwym polecam osobistą lekturę tego numeru. Odechce Wam się kupowania w wymienionych sklepach. W tym zestawieniu zaskoczył mnie Esprit, bo miałam go za sklep na poziomie i jednocześnie niezbyt popularny wśród blogerek-szafiarek...
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2012-06-28 o 22:38 |
|
|
|
#4709 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4710 |
|
Nie depcze krokusów
|
Blair - konkrety proszę, nie będę się ustosunkowywać do tak ogólnie napisanego postu o wyrwanych z kontekstu opisach sprzed 5 lat.
Rozumiem, że dla Ciebie zakładanie wątków do obgadywania kogoś jest zupełnie na miejscu. Dla SdC, gg22 i Lenki też.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-06-28 o 22:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Przy mnie każdy potrafi tańczyć...

Ja mam tes sam problemz TZ etem ---nie potrafi nic tanczyc a mamy sierpniu wesele przyjaciol . Ja nie moge za wiele poszalec na parkiecie ale kilka kawalkow z checia bym przetanczyla

W głowie mi się to nie mieści. Artykuł - w Mieście Kobiet bodajże (numer czerwiec-lipiec 2012) - wyraźnie wymienił, że takie praktyki są stosowanie w HM, Zarze, Espricie i Pimkie. Był wywiad z "klientkami" w różnym wieku, które bez pardonu śmiały się, jak to udało im się oddać do HM poplamione spodnie. Wystarczyło złożyć szwami do siebie i jeszcze na pół. Wypowiadała się również sprzedawczyni jednego ze sklepów, że trafiła jej się raz klientka, która przyniosła do zwrotu (!) pożółkłe stringi twierdząc, że pomechaciły się w praniu, gdzie ewidentnie widać było, że są używane
To, z jaką bezczelnością, zadowoleniem z siebie i swadą, te kobiety opowiadały o swoich "zakupach za 800zł", które ponosiły i zwracały (wystarczyło tylko metki z powrotem przyczepić i wywietrzyć ciuchy przez noc na balkonie), po prostu wbiły mnie w siedzenie.
Po prostu nadrabiam ostatnie pół roku