|
|
#15121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
|
|
|
#15122 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochanie oczywiscie , ze mozna ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
No przeciez bylam ![]() ![]() Obejrzalam Cie dokladnie, padlam na widok Twoich cycuchow , potem podnioslam sie, zostawilam komenty i poszlam do domu na drinkaPewnie bedzie dziewczynka Kiedys byly takie przepowiednie cudowne---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Jejku, ale Ci zazdroszcze wakacji
|
|
#15123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jakie wcięcie??? Ja już nie pamietam, w którym miejscu miałam talię...
|
|
#15124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mam identycznie i od środka delikatnie (jak stoje to wyczuwam) a po bokach jak się schylę to czuć i widać. Mialam 20 dni przed Toba operację. Mowilam ostatnio mojej dr o tym, i widziała i stwierdziła że to tkanka obrasta na protezie z góry czy jakoś tak. I jak już obrosnie to nic nie będzie widać. W sumie podpytaj swojego dr i daj znać czy podobnie mówi No mam nadzieję iż nie jest to przerost tkanki łącznej...bo by dr coś poiwedziała...
|
|
|
#15125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajna foteczka---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Cytat:
Ty juz nie narzekaj Piekna masz figure mimo tego, ze jestescie we dwie w tym jednym cieleA namacalnie Wtedy namacalnie by bylo dopiero
|
|
#15126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#15128 |
|
Zadomowienie
|
hejos wieczorkiem
ja znów mecz oglądam i się stresuję,wczoraj za Portugalią byłam ale się wkurzyłam ależ ja popieprzona![]() AGATAU noo widzisz..nie mart się tak SIF nooo masz szczęście ![]() a 370implant przy biuscie 84cm wyjdzie Ci napewno większy od mojego he he..bo ja miałam około 80cmpod 71 ,mam 330cc i średni cyc...ale powtarzam po raz kolejny...że ten rozmiar dla mnie i mojej figury jest optymalny..i na żywo jest troszkę inaczej,o wiele większe mam piersi niż na zdjęciach... niektórych a jak tyćkę się wysuną do przodu to już max..i powiem WAM że cale moje otoczenie tak mówi,że większe(w moim przypadku)byłyby za duże!!!więc nie jestem osamotniona w tej ocenie![]() tylko te blizny,takie grube w dotyku i mięsiste jakieś,bleee ale czy od razu nie można czegoś na blizny używać,tylko natłuszczać narazie??????????i po 6 tyg dopiero?jak wam zalecali dr??ja jeszcze pindzia nie zadzwoniłam do dr ,,zalatana jestem..kurka,może jutro nie zapomnę OLIVKO,ciekawa jestem co to za badanie....i cieszę się ze piesek lepiej..to i ty od razu inna!!wiadomo BALSENO zaraz wejdę do albumiku...ale nie martw się,a czym się martwisz bliznami czy krwiakiem??blizny zmienią się całkowicie a krwiak zejdzie ![]() TONIU raz w zyciu to miałam,i masakryczne uczucie,dobrze że masz już leki i pewnie ci pomogą!!Ojej współczuję ANDZIKUS nie umiem otworzyć linka,lepiej dawaj cycorki w ty staniku do galerii,chętnie zobaczę ten staniorek ŻABUŚSSSSS świetny pomysł ze spotkaniem,a gdzie w Polsce będziesz??podjadę... ![]() : Dhe he
|
#15129 |
|
Zadomowienie
|
Kochane moje
bardzo dziękuję za oględziny i słowa otuchy Założyłam, że mam piękne, zdrowe i jędrne piersi i takie je chciałam widzieć Stąd moje zaskoczenie jak zobaczyłam tego "krwiaczka" Nie czytałam o powikłaniach zbyt dogłębnie, żeby się nie nakręcać i nie wiem kiedy należy zacząć się przejmować i panikować. Jak dobrze, że mam Was
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-28 o 23:14 |
|
|
|
#15130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no pisałam Ci w albumie,dół pooperacyjny..normalka a cycuszki są śliczne już chociaż pozakrywane jeszcze....nie widzisz tego cio???
|
|
#15131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bede w Bydgoszczy, ale jakby mial byc zlot, to dojade do kazdego miasta
|
|
#15132 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopóki były w biustonoszu to widziałam, no kurcze niepotrzebnie zaglądałam, nie będę jużooo jakiś zlot czarownic szykujecie? To ja też chcę do tego czasu już będę mogła śmigać bez staniorów
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-28 o 23:26 |
|
|
|
|
#15133 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana musi wyjsc taniej, bo nie musze hotelu szukac Moja mama 4 mc temu wrocila do Polski, wiec mamy mieszkanko do dyspozycji, wiec ................... tylko bilety wchodza w gre Zadne biura podruzy itd.![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
Ja tam mam nadzieje, ze kiedys dojdzie do spotkania, bo my tutaj lepiej zyjemy jak rodzina hehehe A , ze w maju bede w Polandi to bede Was na zlot namawiac
|
|
#15134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale byloby cudownie jutro mały ma zakończenie w szkole więc spadam jjuż,buzioleeeeeeeeeeee:c mok:
|
|
#15135 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#15136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i jak mieszkanko jest to w ogóle no problem W ojczyźnie zawsze najlepiej, a zlot to świetny pomysł
|
|
|
#15137 |
|
BAN stały
|
Horo - no pięknie wyglądasz!! A te dwa szkraby na zdjęciu z Tobą to Twoje?
a 8 kg to w ciąży chyba niewiele...... ![]() Ania jak tam po operacji? Dajesz radę? boli? ruszasz się jakoś?
|
|
|
|
#15138 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Jeju dziewczyny ale zazdroszczę tym małym szkrabom, które dzisiaj kończą rok szkolny. Teraz przez 2 miesiące będą miały labę mmmm ale to były czasy
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#15139 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15140 |
|
Zadomowienie
|
o kurna
żartujesz??może jakas kawa??? nie będę pisała na jakiej ulicy mieszkam ale wiesz gdzie w sosnowcu jest sanepid?to w pobliżu,może się okaże że w jednej klatce mieszkamy..ha ha ha---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- mój były mieszka w tychach
|
#15141 |
|
Zakorzenienie
|
KLAUDECZKO
bardzo jestes miła, dziekuje ![]() sama myslalam o psychologu ale jakos na razie sobie powoli radzę ![]() ciesze sie na zmiane tych szwów, znaczy na przeszycie, ogólnie jakos mi lepiej juz ![]() trzymam dietke choc teraz mam angine to kiepsko mi sie łyka ale i tu juz lepiej![]() dziekuje Ci bardzo za troske |
|
|
|
#15142 |
|
|
A ja weekend spędzam u rodziny w Wołczynie. Takie niewielkie miasteczko w opolskim
. Już się nie mogę doczekać, bo zawsze tam odpocznę od wszystkiego.
|
|
|
|
#15143 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
W weekend ma być ładna pogoda, warto wybrać się nad jakoś wodę i poopalać się! w końcu, podobno, są wakacje
|
|
|
|
|
#15144 |
|
|
korinka właśnie ten wołczyn
!
|
|
|
|
#15145 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rozstępy- no cóż nikt na nie jeszcze sposobu nie znalazł . I jak się mają w ciąży zrobić - nie ma zmiłuj, w dwa miesiące tkanka popęka. Więc sobie nic nie wyrzucaj- zmiany hormonalne rządzą się własnymi prawami i nie wiele możemy na to poradzić. Trzeba wcierać co się da by te zmiany zminimalizować na ile to możliwe. W ciąży i potem Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam Cytat:
Jeśli jest miejscami mało/mniej własnej tkanki- to przy nachylaniu taki efekt będzie się robił. Oczywiście nie od razu- no bo na początku tkanka jest ścisła i nabrzmiała i nawet podczas nachylania wszystko się trzyma "kupy". Ale po kilku miesiącach, jak się skóra poluzuje i obrzęk ustąpi tak właśnie może się robić. Nie jest to żadne powikłanie - nic złego się z tego nie zrobi. Trzeba dbać o skórę - by dalej się nie luzowała i by jak najlepiej trzymała to co jest w środku A tak w ogóle to do lekarza z tym pęcherzem krew i blokada podczas siusiania to są już bardzo niepokojące objawy i tu już trzeba leków na receptę a nie ziółek i furaginy. Podczas zwykłej infekcji można się tak leczyć samemu- ale u Ciebie potrzeba lekarza ![]() Cytat:
kebabów w chlebie Ci brakuje- hihi. No bo że straganów to mnie nie zdziwiło- ale kebabów w chlebie Cytat:
No więc jednak wycinasz? trzymam kciuki za Ciebie. I zdrówka życzę Olivko- hohoho!!!!! pierwsza jesteś - no do czego to doszło I cieszę się że psina ma się dobrze- ale dzielna kruszyna!. Ten wskaźnik to na krzepniecie jest- pewnie masz inny zamiast niego zrobiony, może inaczej go oznaczają w tym labolatorium. Napisz dr co masz zrobione- niech zobaczy czy starczy. A ta baba w labolatorium powonna to wyjaśnić- a nie że nie robią i w du.. i martw się człowieku Graziu- super, że się dogadaliście. Życzę Wam cudownego urlopu!!!! Tobie pięknej opalenizny
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||
|
|
|
#15146 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki dawno nie zaglądałam a op. już zbliża się wielkimi krokami... a ja dalej marze o 380....mam takie przemyślenia z którymi bym chciała się z wami podzielić i napiszcie mi czy to dobry tok rozumowania mam 330 proj. 5.7 to jest profil extra wysoki, ale profil średni przy wielkości 350 to projekcja 4.4 czy więc dobrze się domyślam że pomimo iż objętość implantu w profilu średnim jest większa, implant mniejszy w profilu extra wysokim da efekt optycznie większego biustu, troche to zagmatwane ale starałam się pisać jak najprościej, podsumowując przeczytałam gdzieś że o wielkości biustu po op. bardziej decyduje projekcja niż objętość implantu, prosze napiszcie czy dobrze to rozumiem
|
|
|
|
#15147 |
|
Zakorzenienie
|
MyaDiva
tak wycinam w lipcu. Nie znam dokladnej daty ale w pierwszej połowie. Dziekuje |
|
|
|
#15148 |
|
|
patrycjaw1989 skoro masz wątpliwości może umów się jeszcze raz z doktorem? Bo wiesz żebyś później nie żałowała.
|
|
|
|
#15149 |
|
Raczkowanie
|
tak idę na ponowną konsultacje nie chodzi o to że chce mieć jakieś wielkie balony bo nie po to tez wybralam anatomy zeby byl jakis przerysowany, karykaturalny wygląd tylko chodzi to to że jestem raczej duża mam 175 i waże 60kg na poczatku balam sie ze moza chodzi o to ze mi nie wejdzie wiecej niz 330 ale jak zobaczyłąm zdjęcia kamiliw gdzie ona taka drobinka i 380 jej weszło a mało tego efekt rewelacyjny jestem zafascynowana jej biustem i marze o takim samym....
|
|
|
|
#15150 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam takie pytanie teorwetyczne operacje mam rano wiadomo ze jestem na czczo nie moge jesc i pic
rano wstaje wiem z doswiadczenia hehe ze jak sie denerwuje a na pewno bede mam problemy zoladkowe czy np stoperan nie popijajac mozna wziac????pozdrawiam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.

Kiedys byly takie przepowiednie cudowne

Także jeśli któraś planuje (lub nie) to radzę od samego początku smarować czymś na rozstępy, ja smarowałam jak się tylko dowiedziałam niestety było już za późno. W samej ciąży dużo nie przytyłam więc jestem ciekawa czy po porodzie ich wielkość się utrzyma, teraz tak tego nie widać bo brzuch sprawia że są optycznie mniejsze, ale są spore
ależ ja popieprzona
he he..bo ja miałam około 80cmpod 71 ,mam 330cc i średni cyc...ale powtarzam po raz kolejny...że ten rozmiar dla mnie i mojej figury jest optymalny..i na żywo jest troszkę inaczej,o wiele większe mam piersi niż na zdjęciach... niektórych
wrzuciłam te fotki.

Zadne biura podruzy itd.