Powiększanie piersi cz.7 - Strona 505 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-28, 20:56   #15121
Precelka1
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
ja marudzę, ale to normalne... baba... do tego w ciąży, to sobie mogę ponarzekać
przez 7 miesięcy mam 8 kg więcej, czyli nie jest aż tak źle...
horo ja bardzo Ci zazdroszczę takiego stanu Kochana
Stary 2012-06-28, 21:16   #15122
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Podobno nie można smażyć na oliwie bo sie wydziela cos, co jest szkodliwe dla organizmu ...już chyba lepiej na oleju z pestek winogron . Ja zawsze na oliwie smazyłam i mi powiedzieli , już któraś osoba, że się nie powinno

Kochanie oczywiscie , ze mozna Tyle, ze podsmarzac na olivie z olivy z pierwszego tloczenia (extra virgin) . Nie wolno przypiekac, ani uzywac tej taniej szitowatej olivy A my kobiety , zawsze tylko lekko opiekamy, bo tak zdrowiej, wiec spokojnie mozemy olivki uzywac

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
wstawiłam wodę... nawet zrobilam kawę i co???
sama ją wypiłam

wybór jest niesamowity, choć ja zdecydowanie wolę zakupki "stacjonarne" ... nowy model zawsze lepiej przymierzyć i zobaczyć jak leżą

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Żabuś,
na papierze mam, ze dziewczynka ... z podpisem i pieczątką lekarza, który robił amniopunkcję... badania genetyczne nie mogą kłamać...
Musi być dziewczynka (już mam ciuszki kupione na najbliższy rok )

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Dziewczynki,
a jaki brzuch ma się na chłopca a jaki na dziewczynkę? ... Bo mi tu Żabula zamęt w głowie robi

No przeciez bylam Obejrzalam Cie dokladnie, padlam na widok Twoich cycuchow , potem podnioslam sie, zostawilam komenty i poszlam do domu na drinka
Pewnie bedzie dziewczynka Kiedys byly takie przepowiednie cudowne, ze jak masz szpiczasty brzuszek i wciecie w talii to musi byc chlopak, a jak zrobisz sie okragla bardziej to dziewczynka Ale to takie gadanie chyba

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez grazia781 Pokaż wiadomość
Witam was moje drogie
Dziś ostatni dzień w pracy do 22 i w sobotę zaczynają mi się wakacje EGIPT czeka dwa tygodnie leniuchowania juz doczekac sie nie moge.
Powiem wam moje kochane,że mój TŻ i ja skasowaliśmy FB bardzo duża poprawa u nas w małżeństwieten wyjazd nam się przyda jeszcze raz chce wam podziękować za wsparcie i wspaniałe rady
Uciekam zaraz do pracki. Miłego dzionka wam życzę. Buzial leci

Jejku, ale Ci zazdroszcze wakacji Ja jestem juz 2 tygodnie po wakacjach i juz mi opalenizna schodzi Wszystko przez to, ze lata u mnie nie ma w tym roku Chyba sie sloneczko pogniewalo, bo caly czerwiec jest angielska pogoda A lato ma przyjsc od wrzesnia do prawie listopada hehehehehe Zobaczymy, czy w listopadzie bede sie wylegiwac na plazy
Stary 2012-06-28, 21:16   #15123
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

No przeciez bylam Obejrzalam Cie dokladnie, padlam na widok Twoich cycuchow , potem podnioslam sie, zostawilam komenty i poszlam do domu na drinka
Pewnie bedzie dziewczynka Kiedys byly takie przepowiednie cudowne, ze jak masz szpiczasty brzuszek i wciecie w talii to musi byc chlopak, a jak zrobisz sie okragla bardziej to dziewczynka Ale to takie gadanie chyba
Bo ja tak chciałąm bardziej namacalnie... z kawką przy wspólnym stole

i jakie wcięcie??? Ja już nie pamietam, w którym miejscu miałam talię...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 21:18   #15124
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość

ej co mi się dzieje

jak się pochylam i dotykam cycuszków tak z zewnątrz od dołu to mi się robią takie marszczenia... http://www.plasticka-chirurgie.info/...196/542921.jpg nie znalazłam nic innego. takie coś jak pani ma żebra widać to i czuć pod palcami..... to jest normalne? bo tak się zastanawiam, że skoro oba cycuszki tak się zachowują to jest to normalne. chyba że w obu jest nie halo
HEJKA
ja mam identycznie i od środka delikatnie (jak stoje to wyczuwam) a po bokach jak się schylę to czuć i widać. Mialam 20 dni przed Toba operację. Mowilam ostatnio mojej dr o tym, i widziała i stwierdziła że to tkanka obrasta na protezie z góry czy jakoś tak. I jak już obrosnie to nic nie będzie widać. W sumie podpytaj swojego dr i daj znać czy podobnie mówi No mam nadzieję iż nie jest to przerost tkanki łącznej...bo by dr coś poiwedziała...
Stary 2012-06-28, 21:30   #15125
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Dziewczyny mnie tu dłuuuugo nie było, różnie mi się działo w życiu, pokonałam już depresje i wyszłam na prostą.

Tak się składa że na dniach urodzę, chciałam napisać co nieco z perspektywy ciąży w stosunku do żelków

Po wsadzeniu implantów nie zrobił mi się ani jeden rozstęp, za to w 2 miesiącu ciąży skoczyły mi o 2 rozmiary i zrobiły się ciemne rozstępy, ginekolog powiedziała mi że ich kolor to wskazuje na przebarwienia hormonalne i że w większości to zniknie po. Cycuchy póki co nie obwisły choć wyglądają dużo naturalniej (nie lubię naturalnego efektu) bo przybyło im tkanki tłuszczowej. Sutki zrobiły się duże i ciemne, chciałabym żeby wróciły do poprzedniego stanu ale pewnie się nie uda Także jeśli któraś planuje (lub nie) to radzę od samego początku smarować czymś na rozstępy, ja smarowałam jak się tylko dowiedziałam niestety było już za późno. W samej ciąży dużo nie przytyłam więc jestem ciekawa czy po porodzie ich wielkość się utrzyma, teraz tak tego nie widać bo brzuch sprawia że są optycznie mniejsze, ale są spore Karmić nie zamierzam.

Na fotce ja i moje maleństwa w 9 miesiącu
OOO kolejna sliczna przyszla mamusia Gratuluje Fajna foteczka

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Bo ja tak chciałąm bardziej namacalnie... z kawką przy wspólnym stole

i jakie wcięcie??? Ja już nie pamietam, w którym miejscu miałam talię...

Ty juz nie narzekaj Piekna masz figure mimo tego, ze jestescie we dwie w tym jednym ciele

A namacalnie To za rok w maju Jade do Polski, juz zaplanowalam kolejne wakacje Byly inne plany, na jakies cieple kraje znowu, ale samochod mi sie sypie i trza kupic nowy YESSSSSSS:jup i: A to sie wiaze z tym, ze kolejne wakacje musza byc tansze od poprzednich, wiec do Polandii sie wybierzemy. I tak sobie marze, zeby cycolinki z forum zrobily jakis zlot w drugiej polowie maja hehehehe Wtedy namacalnie by bylo dopiero
Stary 2012-06-28, 21:44   #15126
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
HEJKA
ja mam identycznie i od środka delikatnie (jak stoje to wyczuwam) a po bokach jak się schylę to czuć i widać. Mialam 20 dni przed Toba operację. Mowilam ostatnio mojej dr o tym, i widziała i stwierdziła że to tkanka obrasta na protezie z góry czy jakoś tak. I jak już obrosnie to nic nie będzie widać. W sumie podpytaj swojego dr i daj znać czy podobnie mówi No mam nadzieję iż nie jest to przerost tkanki łącznej...bo by dr coś poiwedziała...
ja nie wiem co on mówi pewnie powie: to tak ma byyyyyć, to tak się robi
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 22:08   #15127
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
A namacalnie To za rok w maju Jade do Polski, juz zaplanowalam kolejne wakacje Byly inne plany, na jakies cieple kraje znowu, ale samochod mi sie sypie i trza kupic nowy YESSSSSSS:jup i: A to sie wiaze z tym, ze kolejne wakacje musza byc tansze od poprzednich, wiec do Polandii sie wybierzemy. I tak sobie marze, zeby cycolinki z forum zrobily jakis zlot w drugiej polowie maja hehehehe Wtedy namacalnie by bylo dopiero
zabulek ja taka pewna nie jestem, czy w Polsce wyjdzie taniej, ale na pewno taniej poprzez zagraniczne biura podróży. Z polskich się chyba nie opłaca. Chociaż ceny pójdą w dół tak myślę, tuż po euro, a ten powrót do normalności już w poniedziałek, ufff.
Stary 2012-06-28, 22:58   #15128
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejos wieczorkiem

ja znów mecz oglądam i się stresuję,wczoraj za Portugalią byłam ale się wkurzyłama dziś za Włochami ale żal mi teraz niemcówależ ja popieprzona

AGATAU noo widzisz..nie mart się takwsio ok,ty jesteś chyba hipochondryczką jak ja...szkoda się zamartiwiać skoro jesteś młoda,zdrowa..aguś a może jakaś psychoterapia,ja jestem zwolenniczką..serio...i jak coś nie teges idę się wygadać a dobry psycholog + chłonny pacjent=sukcesbo takiee doły masz,aż mi jest smutno jak piszesz

SIF nooo masz szczęściedziękuję za komplemetaa 370implant przy biuscie 84cm wyjdzie Ci napewno większy od mojegohe he..bo ja miałam około 80cmpod 71 ,mam 330cc i średni cyc...ale powtarzam po raz kolejny...że ten rozmiar dla mnie i mojej figury jest optymalny..i na żywo jest troszkę inaczej,o wiele większe mam piersi niż na zdjęciach... niektórycha jak tyćkę się wysuną do przodu to już max..i powiem WAM że cale moje otoczenie tak mówi,że większe(w moim przypadku)byłyby za duże!!!więc nie jestem osamotniona w tej ocenie
tylko te blizny,takie grube w dotyku i mięsiste jakieś,bleeeale czy od razu nie można czegoś na blizny używać,tylko natłuszczać narazie??????????i po 6 tyg dopiero?jak wam zalecali dr??

ja jeszcze pindzia nie zadzwoniłam do dr ,,zalatana

jestem..kurka,może jutro nie zapomnę

OLIVKO,ciekawa jestem co to za badanie....i cieszę się ze piesek lepiej..to i ty od razu inna!!wiadomoteraz juz na cycory czekamy

BALSENO zaraz wejdę do albumiku...ale nie martw się,a czym się martwisz bliznami czy krwiakiem??blizny zmienią się całkowicie a krwiak zejdziewiele się zmieni

TONIU raz w zyciu to miałam,i masakryczne uczucie,dobrze że masz już leki i pewnie ci pomogą!!Ojej współczuję

ANDZIKUS nie umiem otworzyć linka,lepiej dawaj cycorki w ty staniku do galerii,chętnie zobaczę ten staniorek

ŻABUŚSSSSS świetny pomysł ze spotkaniem,a gdzie w Polsce będziesz??podjadę...: Dhe he
Stary 2012-06-28, 23:07   #15129
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

Ależ mam doła, nooo normalnie rycze wrzuciłam te fotki.
Kochane moje
bardzo dziękuję za oględziny i słowa otuchy Lekarz przed zabiegiem informował mnie, że w moim przypadku wchodzi w grę ciężki zabieg i może się okazać, że konieczna będzie poprawka, że przy pierwszym podejściu może nie udać się zupełnie zniwelować tej asymetrii ale ja założyłam, że wszystko wyjdzie za pierwszym razem i będzie ok Założyłam, że mam piękne, zdrowe i jędrne piersi i takie je chciałam widzieć Stąd moje zaskoczenie jak zobaczyłam tego "krwiaczka" Nie czytałam o powikłaniach zbyt dogłębnie, żeby się nie nakręcać i nie wiem kiedy należy zacząć się przejmować i panikować. Jak dobrze, że mam Was... ja mam dziś taki dzień płaczliwy, jestem sama, mąż od wczoraj w delegacji i tak jakoś smutno mi było... ale dzięki Wam stawiam się do pionu!

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-28 o 23:14
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:16   #15130
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Kochane moje
bardzo dziękuję za oględziny i słowa otuchy Lekarz przed zabiegiem informował mnie, że w moim przypadku wchodzi w grę ciężki zabieg i może się okazać, że konieczna będzie poprawka, że przy pierwszym podejściu może nie udać się zupełnie zniwelować tej asymetrii ale ja założyłam, że wszystko wyjdzie za pierwszym razem i będzie ok Założyłam, że mam piękne, zdrowe i jędrne piersi i takie je chciałam widzieć Stąd moje zaskoczenie jak zobaczyłam tego "krwiaczka" Nie czytałam o powikłaniach zbyt dogłębnie, żeby się nie nakręcać i nie wiem kiedy należy zacząć się przejmować i panikować. Jak dobrze, że mam Was... ja mam dziś taki dzień płaczliwy, jestem sama, mąż od wczoraj w delegacji i tak jakoś smutno mi było... ale dzięki Wam stawiam się do pionu!
to się stawiaj bo dupę zlejemyno pisałam Ci w albumie,dół pooperacyjny..normalkaa cycuszki są śliczne już chociaż pozakrywane jeszcze....nie widzisz tego cio???
Stary 2012-06-28, 23:19   #15131
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
ŻABUŚSSSSS świetny pomysł ze spotkaniem,a gdzie w Polsce będziesz??podjadę...: Dhe he

Bede w Bydgoszczy, ale jakby mial byc zlot, to dojade do kazdego miasta Wogle jestem z polski, a malo Polske znam, wiec teraz to nadrobie A Ty klaudynka skad jestes???????
Stary 2012-06-28, 23:24   #15132
belseno
Zadomowienie

Cytat:
to się stawiaj bo dupę zlejemyno pisałam Ci w albumie,dół pooperacyjny..normalkaa cycuszki są śliczne już chociaż pozakrywane jeszcze....nie widzisz tego cio???
Dopóki były w biustonoszu to widziałam, no kurcze niepotrzebnie zaglądałam, nie będę już Teraz swędzi jak cholera ale już nawet o milimetr nie odchylam, koniec! Wracam do podsycania mojej wizji, że są zdrowe, pięknę i jędrne

ooo jakiś zlot czarownic szykujecie? To ja też chcę do tego czasu już będę mogła śmigać bez staniorów

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-28 o 23:26
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 23:34   #15133
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Precelka1 Pokaż wiadomość
zabulek ja taka pewna nie jestem, czy w Polsce wyjdzie taniej, ale na pewno taniej poprzez zagraniczne biura podróży. Z polskich się chyba nie opłaca. Chociaż ceny pójdą w dół tak myślę, tuż po euro, a ten powrót do normalności już w poniedziałek, ufff.

Kochana musi wyjsc taniej, bo nie musze hotelu szukac Moja mama 4 mc temu wrocila do Polski, wiec mamy mieszkanko do dyspozycji, wiec ................... tylko bilety wchodza w gre Zadne biura podruzy itd. Tylko bilety i kasa na ......................... rynki.................... ... To moze byc smieszne, ale mi najbardziej brakuje rynkow, srtraganow I kebabow w chlebie OJJJJJJJJJJJJJJ

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:

ooo jakiś zlot czarownic szykujecie? To ja też chcę do tego czasu już będę mogła śmigać bez staniorów
\JUZ WIDZE JAK CYCOLINKI BEZ STANIOROW PRZYLATUJA NA ZLOT Faceci by chyba oszaleli , a w szpitalach nie bylo by miejsca:h ahaha:

Ja tam mam nadzieje, ze kiedys dojdzie do spotkania, bo my tutaj lepiej zyjemy jak rodzina hehehe A , ze w maju bede w Polandi to bede Was na zlot namawiac
Stary 2012-06-28, 23:46   #15134
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Bede w Bydgoszczy, ale jakby mial byc zlot, to dojade do kazdego miasta Wogle jestem z polski, a malo Polske znam, wiec teraz to nadrobie A Ty klaudynka skad jestes???????
z Sosnowca,obok katowicale byloby cudownie:jupi :idę o tym śnić,już kiedys mi się śniłojutro mały ma zakończenie w szkole więc spadam jjuż,buzioleeeeeeeeeeee:c mok:
Stary 2012-06-28, 23:57   #15135
tonia87
Rozeznanie

Cytat:

z Sosnowca,obok katowicale byloby cudownie:jupi :idę o tym śnić,już kiedys mi się śniłojutro mały ma zakończenie w szkole więc spadam jjuż,buzioleeeeeeeeeeee:c mok:
ja z Tychów
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 07:42   #15136
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Kochana musi wyjsc taniej, bo nie musze hotelu szukac Moja mama 4 mc temu wrocila do Polski, wiec mamy mieszkanko do dyspozycji, wiec ................... tylko bilety wchodza w gre Zadne biura podruzy itd. Tylko bilety i kasa na ......................... rynki.................... ... To moze byc smieszne, ale mi najbardziej brakuje rynkow, srtraganow I kebabow w chlebie OJJJJJJJJJJJJJJ
zabulek Super, ze przyjeżdżasz! Chodziło mi tylko o polskie biura podroży, no ale wszystko pokręciłam, no bo Ty chcesz przejechać do Polski a nie jechać gdzieś z polskim biurem podroży No i jak mieszkanko jest to w ogóle no problem W ojczyźnie zawsze najlepiej, a zlot to świetny pomysł
Stary 2012-06-29, 09:27   #15137
korinka
BAN stały

Horo - no pięknie wyglądasz!! A te dwa szkraby na zdjęciu z Tobą to Twoje? a 8 kg to w ciąży chyba niewiele......

Ania jak tam po operacji? Dajesz radę? boli? ruszasz się jakoś?
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 10:28   #15138
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Jeju dziewczyny ale zazdroszczę tym małym szkrabom, które dzisiaj kończą rok szkolny. Teraz przez 2 miesiące będą miały labę mmmm ale to były czasy
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 12:06   #15139
Gipsy
Raczkowanie

Cytat:

z Sosnowca,obok katowic
No żartujesz! Ja też! Jaki ten świat mały
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 13:29   #15140
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
No żartujesz! Ja też! Jaki ten świat mały
o kurnażartujesz??może jakas kawa???nie będę pisała na jakiej ulicy mieszkamale wiesz gdzie w sosnowcu jest sanepid?to w pobliżu,może się okaże że w jednej klatce mieszkamy..ha ha ha:hahaha :

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
ja z Tychów
mój były mieszka w tychach
Stary 2012-06-29, 13:30   #15141
Agatau88
Zakorzenienie

KLAUDECZKO
bardzo jestes miła, dziekuje
sama myslalam o psychologu ale jakos na razie sobie powoli radzę
ciesze sie na zmiane tych szwów, znaczy na przeszycie, ogólnie jakos mi lepiej juz
trzymam dietke choc teraz mam angine to kiepsko mi sie łyka ale i tu juz lepiej
dziekuje Ci bardzo za troske
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 13:38   #15142
Darling15

A ja weekend spędzam u rodziny w Wołczynie. Takie niewielkie miasteczko w opolskim. Już się nie mogę doczekać, bo zawsze tam odpocznę od wszystkiego.
Stary 2012-06-29, 13:43   #15143
korinka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
A ja weekend spędzam u rodziny w Wołczynie. Takie niewielkie miasteczko w opolskim. Już się nie mogę doczekać, bo zawsze tam odpocznę od wszystkiego.
Darling, czy to ten Wołczyn gdzie produkują drożdże ?

W weekend ma być ładna pogoda, warto wybrać się nad jakoś wodę i poopalać się! w końcu, podobno, są wakacje
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 14:47   #15144
Darling15

korinka właśnie ten wołczyn!
Stary 2012-06-29, 15:18   #15145
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtigda Pokaż wiadomość
Dziewczyny mnie tu dłuuuugo nie było, różnie mi się działo w życiu, pokonałam już depresje i wyszłam na prostą.

Tak się składa że na dniach urodzę, chciałam napisać co nieco z perspektywy ciąży w stosunku do żelków

Po wsadzeniu implantów nie zrobił mi się ani jeden rozstęp, za to w 2 miesiącu ciąży skoczyły mi o 2 rozmiary i zrobiły się ciemne rozstępy, ginekolog powiedziała mi że ich kolor to wskazuje na przebarwienia hormonalne i że w większości to zniknie po. Cycuchy póki co nie obwisły choć wyglądają dużo naturalniej (nie lubię naturalnego efektu) bo przybyło im tkanki tłuszczowej. Sutki zrobiły się duże i ciemne, chciałabym żeby wróciły do poprzedniego stanu ale pewnie się nie uda Także jeśli któraś planuje (lub nie) to radzę od samego początku smarować czymś na rozstępy, ja smarowałam jak się tylko dowiedziałam niestety było już za późno. W samej ciąży dużo nie przytyłam więc jestem ciekawa czy po porodzie ich wielkość się utrzyma, teraz tak tego nie widać bo brzuch sprawia że są optycznie mniejsze, ale są spore Karmić nie zamierzam.

Na fotce ja i moje maleństwa w 9 miesiącu
O proszę - jakie wieści ale mnie zastrzeliłaś gratuluję i czekamy na dzidzię Ślicznie wyglądasz , fiu fiu 9 msc a Ty całkiem szczuplutka jesteś i brzusio też zgrabniutki
A rozstępy- no cóż nikt na nie jeszcze sposobu nie znalazł . I jak się mają w ciąży zrobić - nie ma zmiłuj, w dwa miesiące tkanka popęka. Więc sobie nic nie wyrzucaj- zmiany hormonalne rządzą się własnymi prawami i nie wiele możemy na to poradzić. Trzeba wcierać co się da by te zmiany zminimalizować na ile to możliwe. W ciąży i potem Otoczki najbardziej cierpią podczas karmienia- bo wtedy ssak je mechanicznie rozciąga
Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam

Cytat:
ja nie wiem co on mówi pewnie powie: to tak ma byyyyyć, to tak się robi
hihi no pewnie by tak powiedził.
Jeśli jest miejscami mało/mniej własnej tkanki- to przy nachylaniu taki efekt będzie się robił. Oczywiście nie od razu- no bo na początku tkanka jest ścisła i nabrzmiała i nawet podczas nachylania wszystko się trzyma "kupy". Ale po kilku miesiącach, jak się skóra poluzuje i obrzęk ustąpi tak właśnie może się robić. Nie jest to żadne powikłanie - nic złego się z tego nie zrobi. Trzeba dbać o skórę - by dalej się nie luzowała i by jak najlepiej trzymała to co jest w środku
A tak w ogóle to do lekarza z tym pęcherzem krew i blokada podczas siusiania to są już bardzo niepokojące objawy i tu już trzeba leków na receptę a nie ziółek i furaginy. Podczas zwykłej infekcji można się tak leczyć samemu- ale u Ciebie potrzeba lekarza

Cytat:
Kochana musi wyjsc taniej, bo nie musze hotelu szukac Moja mama 4 mc temu wrocila do Polski, wiec mamy mieszkanko do dyspozycji, wiec ................... tylko bilety wchodza w gre Zadne biura podruzy itd. Tylko bilety i kasa na ......................... rynki.................... ... To moze byc smieszne, ale mi najbardziej brakuje rynkow, srtraganow I kebabow w chlebie OJJJJJJJJJJJJJJ[COLOR="Silver"]

\JUZ WIDZE JAK CYCOLINKI BEZ STANIOROW PRZYLATUJA NA ZLOT Faceci by chyba oszaleli , a w szpitalach nie bylo by miejsca:h ahaha:

Ja tam mam nadzieje, ze kiedys dojdzie do spotkania, bo my tutaj lepiej zyjemy jak rodzina hehehe A , ze w maju bede w Polandi to bede Was na zlot namawiac
kebabów w chlebie Ci brakuje- hihi. No bo że straganów to mnie nie zdziwiło- ale kebabów w chlebie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
KLAUDECZKO
bardzo jestes miła, dziekuje
sama myslalam o psychologu ale jakos na razie sobie powoli radzę
ciesze sie na zmiane tych szwów, znaczy na przeszycie, ogólnie jakos mi lepiej juz
trzymam dietke choc teraz mam angine to kiepsko mi sie łyka ale i tu juz lepiej
dziekuje Ci bardzo za troske.
Witam.
No więc jednak wycinasz? trzymam kciuki za Ciebie. I zdrówka życzę

Olivko- hohoho!!!!! pierwsza jesteś - no do czego to doszło I cieszę się że psina ma się dobrze- ale dzielna kruszyna!.
Ten wskaźnik to na krzepniecie jest- pewnie masz inny zamiast niego zrobiony, może inaczej go oznaczają w tym labolatorium. Napisz dr co masz zrobione- niech zobaczy czy starczy. A ta baba w labolatorium powonna to wyjaśnić- a nie że nie robią i w du.. i martw się człowieku

Graziu- super, że się dogadaliście. Życzę Wam cudownego urlopu!!!! Tobie pięknej opalenizny

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:20   #15146
patrycjaw1989
Raczkowanie

Hej laseczki dawno nie zaglądałam a op. już zbliża się wielkimi krokami... a ja dalej marze o 380....mam takie przemyślenia z którymi bym chciała się z wami podzielić i napiszcie mi czy to dobry tok rozumowania mam 330 proj. 5.7 to jest profil extra wysoki, ale profil średni przy wielkości 350 to projekcja 4.4 czy więc dobrze się domyślam że pomimo iż objętość implantu w profilu średnim jest większa, implant mniejszy w profilu extra wysokim da efekt optycznie większego biustu, troche to zagmatwane ale starałam się pisać jak najprościej, podsumowując przeczytałam gdzieś że o wielkości biustu po op. bardziej decyduje projekcja niż objętość implantu, prosze napiszcie czy dobrze to rozumiem
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:30   #15147
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
tak wycinam w lipcu. Nie znam dokladnej daty ale w pierwszej połowie.
Dziekuje
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 15:31   #15148
Darling15

patrycjaw1989 skoro masz wątpliwości może umów się jeszcze raz z doktorem? Bo wiesz żebyś później nie żałowała.
Stary 2012-06-29, 16:04   #15149
patrycjaw1989
Raczkowanie

tak idę na ponowną konsultacje nie chodzi o to że chce mieć jakieś wielkie balony bo nie po to tez wybralam anatomy zeby byl jakis przerysowany, karykaturalny wygląd tylko chodzi to to że jestem raczej duża mam 175 i waże 60kg na poczatku balam sie ze moza chodzi o to ze mi nie wejdzie wiecej niz 330 ale jak zobaczyłąm zdjęcia kamiliw gdzie ona taka drobinka i 380 jej weszło a mało tego efekt rewelacyjny jestem zafascynowana jej biustem i marze o takim samym....
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 17:00   #15150
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny mam takie pytanie teorwetyczne operacje mam rano wiadomo ze jestem na czczo nie moge jesc i pic rano wstaje wiem z doswiadczenia hehe ze jak sie denerwuje a na pewno bede mam problemy zoladkowe czy np stoperan nie popijajac mozna wziac????pozdrawiam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości