Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-23, 20:39   #4621
kurczak Wolf
Zadomowienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

oj Badymka... masz doła... hop! DO GÓRY!!!

---
wszystko zalega... jutro posprzątam... mam nogi wbite w po pracy...

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 06:34   #4622
mww
Zakorzenienie

GG do mww
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" dla minimum ćwierćwiecznych. Cz. III

Badymka - zakop te wszystkie doły, bo zbyt często w nie wpadasz

A mnie się taaak poprzestawiało, że od 2 tygodni opóźnia się wizyta indian.... i nie jest to spowodowane ciążą.... jutro lecę do lekarza, bo to bardzo zastanawiające.... mam nadzieję, ze to nic złego...
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 09:42   #4623
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Wszystko jest bez sensu i do dupy..
Znowu wpadam z spirale płaczu o wszystko i o nic [tak preIndiańcowo]
Nic mnie nie cieszy a wszystko wqwia.
A jeszcze się muszę uczyć na jutrzejszy egzamin co przy tym że mi niedobrze, bolą mnie zatoki głowa i ciągle chce mi się płakać nie jest łatwe.
Jeszcze jak rasowa blondynka odinstalowałam sobie pakiet Office bo chciałam zainstalować nowszą wersję taką z możliwością pisania wzorów wbudowaną i się okazało, że ta nowsza wersja nie da się zainstalować bo mam za stary system
Jak do tej pory zdałam cholerne 8 egzaminów tak na te 2 ostatnie nie mam już siły idę popłakać do wanny

Ma dosyć życia tylko w wirtualnym świecie, dezaktywowałam FB i zastanawiam się czy nie wypisać się stąd i to na poważnie się zastanawiam.
Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
A co ma Ci to dać?
tak ogólnie
O to samo miałam pytać.Czekamy na odpowiedź

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Badymka - zakop te wszystkie doły, bo zbyt często w nie wpadasz

A mnie się taaak poprzestawiało, że od 2 tygodni opóźnia się wizyta indian.... i nie jest to spowodowane ciążą.... jutro lecę do lekarza, bo to bardzo zastanawiające.... mam nadzieję, ze to nic złego...
Niedobrze.Oby to nic niepokojącego.
A tak a propos ciąży to- Dzinek jak się miewasz i kiedy rodzisz?

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 10:38   #4624
badymka
Wtajemniczenie

Nie wiem co miało mi to dać,nie chcę się nawet dowiadywać.
Jestem przemęczona, zła,obolała i zaczynam bardzo nie lubić ludzi.
Czekam na to aż zaczną działać leki na skurcze mięśni bo nie dam rady chodzić. Jest kiepsko. To co jest za oknem sprawia że wszystko mnie boli. Szkołą mnie dołuje samym tym że jest, ludzie mnie wkurzają, wszystko jest bez sensu. Indiańce dają popis swoich przedwizytowych możliwości.
Idę wstawię pranie i spać.
Stary 2012-06-25, 13:35   #4625
Kasza Manna
Zakorzenienie

Badymka, na (nie)szczęście z fb nie da sie usunąć na amen, zawsze możesz wrócić możesz tylko być w separacji tu też by tak łatwo nie było (oczywiście nie da się usunąć konta ).
Hopsa, z doła do góry, jak to Kurczę mówi, proszę . Mam nadzieję, że już czujesz się choć trochę lepiej

Mww, Indiańcy może się przez stres ociągają? Kiedy idziesz do lekarza?

U mnie po ciężkich (bardzo) dniach jakoś tak się z lekka przejaśniło. Związkowo, oczywiście. No i właśnie zaczęłam urlop, więc

Trzymajcie się ciepło, babuchy, i do zobaczenia w czwartek w Polandii
Stary 2012-06-25, 14:04   #4626
Sephinrot
Wtajemniczenie

Kasza to dobrze, że się przejaśniło u Ciebie, oby zaświeciło w pełni na długo przyjeżdżasz do Polandii?
(da się usunąć trwale konto na fb )

Badymka głowa do góry, nie daj sie dołom i wychodź z nich Podajemy pomocną dłoń

Mww trzymam kciuki, żeby to nic groźnego nie było może się stresujesz czymś, chorowałaś itp.?

Kupiłam sobie długą sukienkę i teraz mam dylemat czy w niej chodzić czy nie
a z "miłych rzeczy" to pękł mi dzisiaj kubek z gorącą kawą, poparzyłam sobie łapkę i nogę, zaje..... po prostu uwielbiam poniedziałki

Sephinrot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 14:08   #4627
Kasza Manna
Zakorzenienie

Sephi, z tego, co widzialam, jesli zalogujesz sie znów na ten sam adres i hasło, to konto jest zreaktywowane, świeże i pachnące, do ponownego użytku.....?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-25, 14:13   #4628
Sephinrot
Wtajemniczenie

No tak jest, ale to jest w przypadku dezaktywacji, a jeszcze istnieje całkowite usunięcie. Grzebałam kiedyś w tematach pomocy i znalazłam

Stary 2012-06-25, 17:42   #4629
agusia8524
Zakorzenienie

Seph, Kurczaczku dziękuję

Badymka jest oferta pracy w szkolnej bibliotece w Poznaniu...
a tak swoją drogą, to moim zdaniem Tobie potrzeba KONKRETNEJ i dobrej psychoterapii, po choinkę się tak męczyć?

Edytowane przez agusia8524
Czas edycji: 2012-06-25 o 17:56
agusia8524 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 18:24   #4630
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Heeeeeej staruchy Wreszcie mam trochę więcej czasu Sesja zakończona, czekam na wynik jednego egzaminu, reszta z głowy Czyli już nie muszę ślęczeć nad książkami, bo nawet jeśli nie zdam to poprawka i tak dopiero we wrześniu. Jezu, może wreszcie poczytam coś lekkiego i nie naukowego I może powysypiam się w weekendy

Kurczaku jak ja marzę o -5kg!! Niby niewiele, a tak ciężko się tego pozbyć. Udanego weseliska!
Badymka dużo masz tych egzaminów! Mam nadzieję, że wszystkie pójdą Ci śpiewająco A co do Twojego nastawienia pt: "Macie fajne życia, wyzwaniową pracę, szkołę, zdolne dzieci, sosy... " zapewniam Cię, że nie każdy ma fajne życie, wyzwaniową pracę czy zdolne dzieci... Ja trochę starsza od Ciebie, a tu ani dzieci, ani męża, ani jakiegoś dorobku O własnym M czy autku moge sobie tylko pomarzyć Zarabiam gów...nia...ne pieniądze (mimo, że jestem po studiach i dalej się dokształcam). Ale wiesz co? Najważniejsze jest dobre nastawienie. Może nie mam tego, co bym chciała ale wiem, że niektórzy nawet tego nie mają a potrafią mimo wszystko cieszyć się drobiazgami. A powiem Ci, że pozytywne nastawienie naprawdę dużo zmienia. Także głowa do góry! I nie znikaj stąd bo ....
Sephi dziękuję Do tej pory szło mi dobrze, więc może i ten ostatni jakimś cudem zaliczę
U mnie z "miłych" poniedziałkowych rzeczy od rana stres w pracy. Wróciłam do domu wściekła jak cho. lera! Dobrze, że niedługo urlop, bo mam dość

dla wszystkich!

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-25, 19:55   #4631
agusia8524
Zakorzenienie

Biedroneczko

Co do "super żyć", jak to śpiewa/rapuje Pezet bodajże "Chcesz rozśmieszyć Boga, powiedz mu o swoich planach" to w skrócie moja biografia ;]
W zasadzie prawie nic nie jest tak, jak to sobie planowałam pod koniec liceum... miał być dom, bezproblemowe ciąże, zdrowe dzieci, kochający facet, sex tylko z miłości, praca którą lubię, niezła kasa, zagraniczne wyjazdy, zdrowa i szczęśliwa rodzinka (i moja obecna i ta przyszła), a wcześniej magisterka z psychologii w Poznaniu...no i się Bóg ubawił po pachy.
Mnóstwo rzeczy, których się bałam i o których twierdziłam, że ja absolutnie NIGDY tego, nie przeżyje, bo prędzej padnę trupem i jak to tak w ogóle można, przecież to TAKA porażka, właśnie mi się trafia lub już to przerobiłam.
Fakt udało mi się przeprowadzić do Poznania (ale okoliczności zgoła inne, niż te wymarzone);
mieszkanie lada moment będzie ale kosztem 2100zł miesięcznie i przeraża mnie fakt, jak sobie z tym poradzę... plus nie z mężem i dzieciakami, a z obcym człowiekiem, żeby jako tako udało się dociągnąć do 1-ego i kredyt spłacić
o dzieciach...same wiecie
kochający facet... a to dopiero Bóg ma ubaw
wyzwaniowa praca taaaa i co roku na zastępstwo, a w tym roku wyzwania, że ho ho...przetrwać jeno
ale podsumowując:
jestem w tym moim Poznaniu, pracę mam i liczę, że od wrzesnia też znajdę, ledwo, bo ledwo, ale udało się z kredytem i mieszkaniem i świetne kumpele, które ratują kiedy trzeba, zdrowa jestem, pozostali też, więc... i tak na + moim zdaniem

Ale patrząc z perspektywy niepowodzeń minusów doszukać się można na 2 kilometry... kwestia spojrzenia...choć czasami nie jest łatwo i popłakać w poduszkę też się zdarza.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-25, 21:22   #4632
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Mww, Indiańcy może się przez stres ociągają? Kiedy idziesz do lekarza?
Do lekarza ide w przyszłym tygodniu, bo niestety ma jeszcze urlop. Stresu teraz nie miałam - największy był na poczatku maja, ale po tym wizyta była normalna....

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
Mww trzymam kciuki, żeby to nic groźnego nie było może się stresujesz czymś, chorowałaś itp.?
Nie chorowałam, nie ma stresu, nie jestem na diecie.... ja już mam najgorsze mysli, no ale dopóki sie nie zbadam nie ma co krakać
Stary 2012-06-25, 21:31   #4633
agusia8524
Zakorzenienie

Trzymam kciuki za błahy powód braku najazdu
Stary 2012-06-26, 09:29   #4634
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
Nie wiem co miało mi to dać,nie chcę się nawet dowiadywać.
Jestem przemęczona, zła,obolała i zaczynam bardzo nie lubić ludzi.
Czekam na to aż zaczną działać leki na skurcze mięśni bo nie dam rady chodzić. Jest kiepsko. To co jest za oknem sprawia że wszystko mnie boli. Szkołą mnie dołuje samym tym że jest, ludzie mnie wkurzają, wszystko jest bez sensu. Indiańce dają popis swoich przedwizytowych możliwości.
Idę wstawię pranie i spać.
To to podaj łapę.Mam to samo.

Cytat:
Napisane przez agusia8524 Pokaż wiadomość
Biedroneczko

Co do "super żyć", jak to śpiewa/rapuje Pezet bodajże "Chcesz rozśmieszyć Boga, powiedz mu o swoich planach" to w skrócie moja biografia ;]
W zasadzie prawie nic nie jest tak, jak to sobie planowałam pod koniec liceum... miał być dom, bezproblemowe ciąże, zdrowe dzieci, kochający facet, sex tylko z miłości, praca którą lubię, niezła kasa, zagraniczne wyjazdy, zdrowa i szczęśliwa rodzinka (i moja obecna i ta przyszła), a wcześniej magisterka z psychologii w Poznaniu...no i się Bóg ubawił po pachy.
Mnóstwo rzeczy, których się bałam i o których twierdziłam, że ja absolutnie NIGDY tego, nie przeżyje, bo prędzej padnę trupem i jak to tak w ogóle można, przecież to TAKA porażka, właśnie mi się trafia lub już to przerobiłam.
Fakt udało mi się przeprowadzić do Poznania (ale okoliczności zgoła inne, niż te wymarzone);
mieszkanie lada moment będzie ale kosztem 2100zł miesięcznie i przeraża mnie fakt, jak sobie z tym poradzę... plus nie z mężem i dzieciakami, a z obcym człowiekiem, żeby jako tako udało się dociągnąć do 1-ego i kredyt spłacić
o dzieciach...same wiecie
kochający facet... a to dopiero Bóg ma ubaw
wyzwaniowa praca taaaa i co roku na zastępstwo, a w tym roku wyzwania, że ho ho...przetrwać jeno
ale podsumowując:
jestem w tym moim Poznaniu, pracę mam i liczę, że od wrzesnia też znajdę, ledwo, bo ledwo, ale udało się z kredytem i mieszkaniem i świetne kumpele, które ratują kiedy trzeba, zdrowa jestem, pozostali też, więc... i tak na + moim zdaniem

Ale patrząc z perspektywy niepowodzeń minusów doszukać się można na 2 kilometry... kwestia spojrzenia...choć czasami nie jest łatwo i popłakać w poduszkę też się zdarza.
Ja planów nie miałam.A z tego co mam , no cóż muszę być zadowolona. Nie jest źle.Ale uwiera mnie związek, brak pracy i takie tam.
Nie umiem zyc inaczej choć czasem bym chciała, chyba mam strasznego doła.
Wczoraj mielismy wystep taneczny i nawet udany , ale mnie nie cieszy...
A w tygodniu mnóstwo spraw do załatwienia.jakaś zmęczona jestem.

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-27, 12:16   #4635
olla74
Zakorzenienie

Gdzieście wy.????

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-27, 12:59   #4636
Kasza Manna
Zakorzenienie

Ja jestem w walizce, bo sie pakuje akurat. Nienawidze pakowania
Stary 2012-06-27, 19:18   #4637
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Ja odpoczywam, bo w pracy niemiłosierny kocioł i padam na pyszczek jak wracam do domu....
Stary 2012-06-27, 20:25   #4638
plastikowa biedronka
Zadomowienie

Cytat:
Ja odpoczywam, bo w pracy niemiłosierny kocioł i padam na pyszczek jak wracam do domu....
To tak jak ja. Nie mogę doczekać się urlopu. Jestem po prostu zmęczona i zestresowana.
Kasza ja też nie cierpię się pakować
Mww daj znać jak już będziesz po wizycie lekarskiej i czegoś się dowiesz. Mam nadzieję, że to nic groźnego.
Agusia

Faktycznie pusto tu ostatnio. Pisać coś kobity!

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:56   #4639
Kasza Manna
Zakorzenienie

Biedronko, ja - zamiast się pakować - robię milion innych rzeczy Ale czas goni i brat za jakąś godzinkę po mnie zajedzie. A nad ranem ..... na lotnisko Do Was i do Dzinka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 21:36   #4640
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Biedronko, ja - zamiast się pakować - robię milion innych rzeczy Ale czas goni i brat za jakąś godzinkę po mnie zajedzie. A nad ranem ..... na lotnisko Do Was i do Dzinka
Do Dzinka podwójnego.
A ja kocham sie pakować.
Na ile zjeżdżasz?

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-28, 09:48   #4641
olla74
Zakorzenienie

U Was tez taka brzydka pogoda?
Gdzieźeście Wy?
Przeciez nie będę pisac samam ze sobą.
Jutro koniec roku szkolnego.Ufff.
Ale w sobotę młodsza jedzie 1-szy raz na kolonie.I mamy lekkiego stresa
Wczoraj nieoficjalne pożegnanie klas VI i wyżerka w szkole (sama tzn z rodzicami ) przygotowywałam.Dzieci miały dyskotekę pożegnalną, która skończyła się po 21.(zaczęła 17.30, a ja kwitłam w szkole od 16.00) W założeniu miało być do 20-20.30.
Na wyjściu dzieci z klasy starszej wpadły w zbiorowa histerię, bo moja idzie do innej szkoły niz one. Płakali nawet chłopcy.
Skończyło się tak,że na noc wzięłam 1 koleżankę i obiecałam ,że inni (chłopcy jeszcze długooooo nie ) też moga przyjśc na nocleg i w odwiedziny, bo przeciez się nie wyprowadzamy.
Tym sposobem mam nastolatki przez najbliższy tydzień. A i jeszcze urządzam imprezę pożegnalną dla klasy w sobotę.Aż się boję tego tygodnia. A co tam u Was?

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-28, 11:04   #4642
badymka
Wtajemniczenie

Dziewczyny wróciłam z ostatniego egzaminu.. 10 : 0 dla mnie.
Teraz czekam tylko na telefon od profesora kiedy i gdzie mam się zgłosić na praktyki.
Padam na ryj bo zrobiłam wczoraj wycieczkę krajoznawczą. Nie chciało mi się czekać na pksie w Lu 2,5 h na busa przez moją wiochę więc wsiadłam w busa do Białej przez inne wiochy i wydumałam, że z Białej to już do siebie dotrę spokojnie. Taa jasne. W połowie drogi się okazało, że wieczorem z Białej do mnie to już tylko o 22:00, a ja bym tam była o 19:15. Niestety nawet mając w sobie trochę więcej odwagi cywilnej niż mam w życiu bym tam na autobus po nocy nie czekała. Na szczęście siostra stryjeczna mnie przygarnęła bo bym siadła i płakała. Dzisiaj rano poszłam na busa i schodząc ze schodów na ostatnim się potknęłam i wyrżnęłam jak długa, 90% ludzi czekających zamarło z przygłupawymi uśmieszkami na twarzach. Nienawidzę takich upokorzeń.
Wróciłam i znowu okazało się ze dziadek grzebał w moich rzeczach. Jestem wściekła i mam go dość.
Uciekam spać bo Indianie mnie wykańczają i co by nie mówić należy mi się 12 godzin niczym nie zmąconego snu.
Kocham Was
Stary 2012-06-28, 17:07   #4643
Sephinrot
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
To tak jak ja. Nie mogę doczekać się urlopu. Jestem po prostu zmęczona i zestresowana.
Mogę się pod tym podpisać. Mam dość, a urlop dopiero końcem sierpnia

Olla, ile twoja młodsza ma lat?(pewnie pisałaś, ale wiesz ta skleroza )
i gdzie jedzie? nie stresuj się
Wesoło będziesz miała w domu z nastolatkami

Badymka jesteś wielka,10 egzaminów, wow, jeszcze raz gratulacje

Ja dziś za prezentem dla mamy chodziłam, bo ma urodzinki i w sobotę na imprezę idę

Stary 2012-06-28, 18:21   #4644
badymka
Wtajemniczenie

Seph nie ma czego gratulować okupiłam to tym, że waże 44,5kg i jak patrze na siebie to płakać mi się chce.

Ale już mam plany co do nagród:
1. Wyjazd nad morze
2. Gorset, zarąbisty seksowny czarno bordowy
3. Wtorek i flirt ze swoim doktorkiem, bo widzimy się ostatni raz w te wakacje, z resztą w gabinecie pierwszy raz od maja. I nie warczcie na mnie bo flirt z Nim sprawia mi niesamowitą przyjemność, której nie mam zamiaru się wyrzec.
4. Dobry seks [nie koniecznie z doktorkiem chociaż taka jest prawda, że nie miałabym absolutnie nic przeciwko ]
5. Sesja zdjęciowa taka o krok dalej

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Moja w sobote ma imieniny i też już upatrzyłam wisiorek
Stary 2012-06-28, 19:40   #4645
mww
Zakorzenienie

GG do mww

A ja dzisiaj po pracy pojechałam do lasu - grzybów nie znalazlam, ale uzbierałam litr jagód

U mnie pogoda idealna - podobno od jutra upały i burze - mnie jakoś to nie przeraża
Wizyta u gina we wtorek
Stary 2012-06-28, 21:49   #4646
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
Mogę się pod tym podpisać. Mam dość, a urlop dopiero końcem sierpnia

Olla, ile twoja młodsza ma lat?(pewnie pisałaś, ale wiesz ta skleroza )
i gdzie jedzie? nie stresuj się
Wesoło będziesz miała w domu z nastolatkami

Badymka jesteś wielka,10 egzaminów, wow, jeszcze raz gratulacje

Ja dziś za prezentem dla mamy chodziłam, bo ma urodzinki i w sobotę na imprezę idę
Dychę.Niedaleko jedzie 40 km od Kielc. Ale 1-sz rozłąka.

Cytat:
A ja dzisiaj po pracy pojechałam do lasu - grzybów nie znalazlam, ale uzbierałam litr jagód

U mnie pogoda idealna - podobno od jutra upały i burze - mnie jakoś to nie przeraża
Wizyta u gina we wtorek
Mniam.
Ja chcę ciepła.
Badymka gratulacje i 99% zaplanowanych nagród.
ściskam.
No i mamy finał Włosi Hiszpanie. Aż oglądnę, bo teraz tylko słuchałam.
Ps indiańce mnie dopadły

www.pustamiska.pl

kosmetyki, buty

oraz książeczki NOWE

Stary 2012-06-28, 23:12   #4647
kurczak Wolf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
A tak a propos ciąży to- Dzinek jak się miewasz i kiedy rodzisz?
Łomatko! Ło matko! Ło ma tko! Czego mi nic nie mówicie!!!??? Ja to przegapiłam, bo nie mialam czasu nadrabiać!

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Dychę.Niedaleko jedzie 40 km od Kielc. Ale 1-sz rozłąka.
U mnie będzie wyjazd na drugi koniec Polski... i im bliżej - tym mam więcej w porach... ale Młodej nie mówię - niech się nastawia optymistycznie. I chyba będzie najmniejszą srelą, bo to jest obóz sportowo-rekreacyjny i będą starsi i dorośli... no to się chyba taką kukułka zajmą... tym bardziej, że poza domem ona bardzo grzeczna... kulturalna... zna normy społeczne i je stosuje...
ale dobrze... dobrze... jak się na niej w przedszkolu przez trzy lata nie poznali i w szkole przez rok - to jest szansa, że wyjdzie za mąż, bo się jakiś łoś nabierze...

spadam do pisania protokołu... przytargałam lapka do roboty... zrąbałam wszystkich, którzy próbowali mi zaglądać w monitor... i wpadałam grzesznie na chwilę

dla Was śpiochy - w pomarszczone gębuchy wciśnięte w poduchy

Carlos Ruiz Zafón
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 07:41   #4648
badymka
Wtajemniczenie

Hello ja na chwile.
Olla, a Twoja Młodzieży to będzie dojeżdżała do szkoły czy bursa / internat/ stancja ??
Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
ale dobrze... dobrze... jak się na niej w przedszkolu przez trzy lata nie poznali i w szkole przez rok - to jest szansa, że wyjdzie za mąż, bo się jakiś łoś nabierze...
Kobito Ty się portkujesz z wyjazdem na obóz, a tu tak cichociemnie nadzieja na wepchnięcie latorośli w paszcze lwa??

Hmm też miałam 10lat jak pierwszy raz byłam na turnusie rehabilitacyjnym w Ustrzykach i z tego co pamiętam moja mama też się sraczkowała. Jak to dobrze że wtedy nie było komórek, bo by dzwoniła pewnie co 2 godziny sprawdzić czy żyje. A ja tam się cieszyłam i trochę bałam bo jeszcze wtedy nie byłam tak prospołeczną istotą. Teraz jakbym miała możliwość takiego wyjazdu to.. to by się działo

Lecę bo czeka mnie weekendowy romans ze szmatami, detergentami, odkurzaczem i masą innych mało przyjemnych rzeczy.
W ramach kary za zdaną sesję chyba

Stary 2012-06-29, 17:08   #4649
agusia8524
Zakorzenienie

To sie nie daj Badymka

mnie mało bo neta nie bylo, a teraz zyje w chaosie, bo dzis odebralam klucze i paaakowaaanko plus zaraz smigam na imprezke rok konczaca ;p
Stary 2012-06-29, 17:55   #4650
Kasza Manna
Zakorzenienie

A ja lecę za jakiś czas na Noc Kina ( w Multikinie) i mam zamiar nadrobić niedobór filmów z PL napisami, na który cierpię od kilku miesięcy Wybieram się z (uwaga, uwaga!!!) mamą . Pewnie będzie spała na każdym filmie
Po spotkaniu z włoskim sosem ok, wesoło, ale przyjacielsko, bez żadnego kizi-mizi. Za to hamburgerowy sos przyznał mi się, że z tęsknoty śpi w moim łóżku/pokoju (formalnie jesteśmy współlokatorami + jeszcze 2 osoby, i każde ma swój pokój ). Taa, pewnie dlatego, że jest czystsze/y.
Ściskam wszystkie bez wyjątku (A Ty, Badymka, nie kłam, że nie lubisz sprzątać )!

P.S. Kurczaku, targaj tego lapka do pracy częściej No i proszę o więcej (Twoich, Olli, Takiejb itd) opowieści o dzieciach, czuję się wtedy taka młoda (bom jeszcze bezdzietna) a zarazem taka stara (bo już dawno wyrosłam ze wczesnoszkolnych pieluch ).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości