|
|
#1291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Hej dziewczyny ja bede miala dzisiaj szalony dzien.
Starsza oddaje do kolezanki, zeby zaprowadzila ja do szkoly a sama zmykam na pociag do Manchesteru odebrac paszporty dla dziewczynek. 2,5 godziny w jedna strone moze zalicze jakies ciuchowe zakupki jak bede musiała czekac na pociag powrotny ![]() Po tabletki do gina, ja bym odradzała bandaz bo podobno moga sie guzki porobic ![]() milych dni dziewczynki
|
#1292 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Bahamadia_25;350059 59]Zazdroszczę idealnego męża :P
/QUOTE] Kochana, a czy taki w ogóle istnieje? ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() No wiesz, jak będziesz musiała czekać no to jakoś pożytecznie spędź ten czas, nie marnuj go
|
|
|
|
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Mamcie
Ja prawie całą noc lunatykowałam od jednego dziecka do drugiego i w nocy do dzieci tylko ja potrzebna, Polusia chce do mnie, Michałkowi cyca Polusia kaszle ostro i ma katar i spała z nami, ciagle sie budząc...masakra ![]() ale dzowniłam do lekarki i mam w domu syropki ze stcznia, kiedy była chora i mam jej podac... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale Princ Tz Ci okazyjnie takie rzeczy mówi? bo mój mi ciągle takie zbereźniactwa szepta![]() u mnie Calzedoni nie ma, miasto za duza dziura, mam strój z Obssesive i fajnie cyce podkresla, tylko teraz mi mało nie wylecą z niego strój sliczny My nie idziemy na Tz impreze z pracy, bo mama idzie na noc do pracy i nie mamy z kim dzieci zostawic...nie miała sie z kim zamienic na zmiane a tez myslałam, ze sie wystroje w szpile i rurki, te imprezki są zawsze udane![]() za to z Tz moze jutro zostawimy jej dzieci i pojdziemy gdzies na kolacje ![]() Laski ja mam sprzedawce na allegro który sprzedaje rzeczy za grosze (licytacja) i mozna tanio upolowac rzeczy np. z Bon prix. Kolezanki zamawialy i sa mega zadowolone. Ja zamowilam troche rzeczy, dzos wplace kase to pewnie wp rzyzlym tyg dojdzie
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2012-06-29 o 08:48 |
||
|
|
|
#1294 |
|
Zadomowienie
|
czesc! u nas znow pobudka o 6 nie wiem czemu coś ostatnio tak sie budzi rano;/ z płaczem oczywiście i niewyspany, mam nadzieje ze sie ureguluje jakoś niedlugo. Princ zazdroszcze Ci tych weekendowych imprezek
każdej z nas zreszta przydałaby sie taka odskocznia, zeby sie wystroić i potaniac troche pogoda dzis u nas piekna!!! jutro tez tak ma byc i pewnie pojedziemy nad wode małego teoche wymeczyc na świeżym powietrzu. ja mam dzis dobry humorek ale moi panowie cos nie bardzo;/ no nic ide pranie rozwiesić bo teraz po tym wyjeździe pralka chodzi non stop! |
|
|
|
#1295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1296 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Okazyjnie to my jesteśmy na zakupach i nie co dzień ma okazję przy ludziach ukradkiem szeptać mi takie rzeczy do uszka Szkoda, że nie możecie pójść na imprezkę, ale jutro sobie odbijecie kolacyjką ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1297 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Z tego co wiem to zanik laktacji jest chyba bromergon - lek na obniżenie poziomu rolaktyny - ale skutki uboczne są - źle się po nich człowiek czuje... - Ja brałam jak chciałam zajść w ciążę i jak dla mie masakra - mam nadzieję , że nigdy więcej nie będę musiała brać.,...
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wiem, własnie mi o to chodzi, bo w domu to normalka
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
moj zul mi tez ostatnio co chwila komplementy wali a najwazniejsze nabral ogromnego szacunu dla zawodu matki polki
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny kostiumy śliczne, a w Twoim domi7ks to się po prostu zakochałam
|
#1301 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma cyckowania po 4ry razy...Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja też smyra się po sisiulce
|
|||||
|
|
|
#1302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj jej czas na przestawienie się i codziennie będzie lepiej ![]() Albo jeszcze możesz za dnia dawać jej częściej jeść, wtedy w nocy nie będzie chciała nadrabiać. Siedzieliśmy sobie z moim pindusiem na kanapie, oglądał sobie reklamy wtulony we mnie, ja mu co tam opowiadałam, nagle pacze a jemu główka zleciała ŚPI wstał przed 7 o 9 już śpi, niby wszystko ok, ale nie zjadł 2giego śniadania ....
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-06-29 o 09:22 |
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
Domi strój piękny!! Ale ja się chyba nigdy już w kostiumie na plaży nie pokaże i nie mam nawet rozstępów, tylko sadło wszędzie
Obsessive to jednak moja ulubiona marka. Agulan, 2,5 godz. w pociągu ja bym już zażygała cały wagon mam w pociągach straszną chorobę lokomocyjną, ten huk, bujanie
|
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ołkej. Może rozmasuję sobię guzka i przejdzie. Bo chciałam odciągnąć, to leci jak na lekarstwo...
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Zadomowienie
|
Bahamadia sprawdzony sposób na obniżenie produkcji to szałwia pita, ja 2 dni temu wychlałam 4 kubki i wczoraj już cycole były ok, a w środę mocno bolały a i zimne okłady też pomagają
Princesko jak się czyta o Tobie to aż sam się ogień w oczach robi ![]() oj diablico Ty strój ślicznyWiolq u nas też nocne wędrówki, a jak już maly znajdzie się nad ranem u nas w łóżku to dopiero akrobacje urządza ![]() Glam boskieeee szpile jak ja bym chciała mieć rozmiar 40, bo w 38 to wyboru nie ma - w szczególności w czasie wyprzedaży
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A samo mleko nie zaniknie ? Bo lewy to mam normalny, ale prawy zrobił się lekko nabrzmiały, ale tak jak już pisałam, jak chciałam coś odciągnąć aby ulżyć to tylko pokapało i nic poza tym Bandażu na pewno uniknę seseseUdanej wyprawy |
|
|
|
|
#1308 |
|
Zadomowienie
|
Baha jak małego odstawiłam to dopiero zobaczyłam ile mi cycki produkowwały mleka aż sama się zdziwiłam, po całodziennym nie podawaniu cycka, ściągnełam z jednego 190ml i to było moje ostatnie ściąganie. Z jednej strony mogłabym go dalej karmić, a z drugiej szkoda mi go męczyć, bo on alergik i wielu rzeczy jeść ja nie mogłam, bo on zle reagował, a nawet jak nie było natychmiastowej reakcji, to poźniej się to odbijało na jego wadze. Nie powiem pierwsze dwa dni było mi strasznie SMUTNO ze skończyłam karmienie
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż ja mam nadzieję na cud dukana
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Ja prawie całą noc lunatykowałam od jednego dziecka do drugiego i w nocy do dzieci tylko ja potrzebna, Polusia chce do mnie, Michałkowi cyca Polusia kaszle ostro i ma katar i spała z nami, ciagle sie budząc...masakra ![]() ale dzowniłam do lekarki i mam w domu syropki ze stcznia, kiedy była chora i mam jej podac... Baha Twoj post powinien byc po poscie Princ, tam taki romantym a u Ciebie szara rzeczywistość ![]() [/QUOT Bo Princ i jej tż są cyborgami jakimiś Współczuję nocki
|
|
|
|
#1311 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kp to jedna z najlepszych rzeczy jakich w życiu doświadczyłam
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szałwię kupię w Aptece ?? kilka par kupiłam w Zarze i nie stety mi niepodpasowały. Cholernie niewygodne, nawet płaskie Chcesz możemy wymienić się stopami
|
|
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
czy Wasze dzieci też mają ciemną karnację?
zastanawiam się skąd moja B. ma taką ciemną skórę, zwłaszcza na nóżkach - jakby była opalona - a przecież to niemożliwe no nie jest mulatką, ale biała jak to często niemowlaki, też na pewno nie
|
#1317 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cyborg?
Kurcze musze dupsko ruszyć i ogarnąć chatę. Potem spacerek, nie wiem o której rodzice przyjadą po małą. Na solarium jeszcze może skoczę, żeby na baletach brązem oślepiać. Mam normalnie podjar jak małolata, że do klubu idę |
|
|
|
#1318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie odstawiłam bo szału w cyckach nie było i nawet jak teraz już nie karmię również go nie ma, więc na bank się najadał, pewnie mymlał j tylko dla sportu ![]() Więc może dlatego nie jest mi aż tak smutno, poza tym jakieś parę dni/tyg nastawiałam się na przerwanie karmienia, więc było mi lżej ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
Zaraz Ci kopa zasadzę ja nie byłam ze 2 lata, bo mój tż co wychodziliśmy na zawał z zazdrości padał, więc sobię odpusciłam bo z czasem bardziej mnie to męczyło niż to wszystko warte
|
|||
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo filtru 30, to przez spacery i to, że dzieci mają delikatną skórę i szybciej się opalają (tak mi się wydaje) Bo ja to sobie mogę, leżeć plackiem z przyśpieszaczem i nic ![]() Idę położyć krem na swe ciałko, zrobię coś dla siebie ZGOLĘ SIERŚĆ, a co jak szaleć to szaleć ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
Ciekawe czemu... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

moze zalicze jakies ciuchowe zakupki jak bede musiała czekac na pociag powrotny 

od jednego dziecka do drugiego i w nocy do dzieci tylko ja potrzebna, Polusia chce do mnie, Michałkowi cyca 
bo mój mi ciągle takie zbereźniactwa szepta

wstaw foto jak zrobisz się na disco 

ja bym już zażygała cały wagon
mam w pociągach straszną chorobę lokomocyjną, ten huk, bujanie

sesese
zastanawiam się skąd moja B. ma taką ciemną skórę, zwłaszcza na nóżkach - jakby była opalona - a przecież to niemożliwe
ja nie byłam ze 2 lata, bo mój tż co wychodziliśmy na zawał z zazdrości padał, więc sobię odpusciłam bo z czasem bardziej mnie to męczyło niż to wszystko warte