|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Ja na Silvy blog weszłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1832 | ||
Konto usunięte
|
A ja wiem gdzie się wpisałaś
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aha, Freso zakładaj bloga, najwyzej Ci sie nie spodoba i usuniesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zarumienisz się jeszcze bardziej,bo Ci powiem,że świetnie sobie radzisz jak na piewrszego bloga.Super są te linki po lewej stronie i w ogóle wygląd-wszystko masz przejrzyście i dobrze wszystko widać ![]() Wiesz co ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1834 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Fresiu
![]() A wiesz już jakiego bloga chciałabyś założyć?Tzn. o jakiej tematyce? ![]() ![]() Jak Cię znam to nie będzie to pamiętnik, zaden dziennik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Silvia dobry pomysł, zebys w podpisie umieściła link do bloga, może komuś się te informacje przydadza.
Fresa napewno cos wymyślisz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1837 |
Zakorzenienie
|
Carolina witaj i gratuluję zdanego testu (i tak ładnie na zielono).
Fresa a jednak moje słowa co do bloga były prorocze?! Sylwia daj link do bloga w podpisie,bo muszę wciaż latać po wątku,żeby go znaleźć. Rambo jeszcze raz wielkie dzięki.Dziś przyjdzie bratanica.Ona sie zna.Myslę,że coś zaradzi. Zaraz znikam chciałam tylko pozdrowić Klubowiczki (Lubą też choć jej nie ma). Pozdrawiam więc i papa.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
Hejasz wiedz, że masz avatara, super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Widze, że blogi sie rozkręcaja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Noooo! Wszyscy znajomi mi gratulują,ale to nie moja zasługa tylko zbiorcza praca Fresy i Solagne (mojej bratanicy) no i przy wielkim wsparciu Rambo. Dziewczyny!!!!! Bardzo Wam dziękuję!!!!!
Co to znaczy dobra społeczność? Ha!
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1841 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sorry, ale...nie będę go dłużej prowadzić - z innych stron olali blog i nie odpisują(chodzi o te artykuły). Widać, że im bardzo zalezy...Szkoda słow. A to co mam teraz to głownie materiały z wizażu. Blog miał być dodatkową pomocą - w końcu im więcej tym lepiej. Jednak chciałam go dodatkowo jeszcze udoskonalić. Podałam więcej linków, ale to nie wystarczy. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1842 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że Silvia że ci nie odpisali
![]() Annfas obyś niedługo dostałą weny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Fresa no, normalnie Twój-mój avatarek robi furorę na ZTS. Jak zaczną sie do Ciebie zgłaszać chętni na nowe avatarki to juz nic na to nie poradzę. Ale pierwsza klasa normalnie jest.
Silva szkoda,ale nie likwiduj bloga.Może jednak bedzie oddźwięk jakiś.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1844 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Napisałam im, że oczywiscie artykuł byłby podpisany ich adresem. Podałam im nawet adres mojego bloga!Mogliby sobie sprawdzić później. I co? Pff. ![]() No nie zlikwiduję-czasem będę zaglądać, jesli trafię na jakąś ciekawą stronę-to podam na blogu. ![]() Sama mogłabym pisać artykuły, ale raczej by mi to nie wyszło-na pewno nie na taki temat-tak czuję ![]() ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2007-01-19 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się ,że się podoba komuś moje "dzieło" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1846 | |||||
Zakorzenienie
|
Po mojej (usprawiedliwionej!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pasuje do Ciebie. Fresa ma wyczucie ![]() Cytat:
Ale ważne, że nadal będzie. Zawsze może ktoś go znajdzie ![]() A tak w ogóle to trochę się rozczarowałam tymi organizacjami ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1847 |
Konto usunięte
|
Wczoraj wysłałam jeszcze do paru, ale nie ma odpowiedzi. No cóż nie pozostaje nic innego jak poczekac. Ale szczerze mówiąc(pisząc)-wątpię w to czy odpiszą
![]() Brak mi słow. Ale dzisiaj senny dzień. Ledwo kontaktuję ![]() Też tak dzisiaj macie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1848 |
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam wczoraj i przedwczoraj.
Dzisiaj już mi lepiej idzie. Przynajmniej rozumiem co piszę. To wszystko przez te anomalie pogodowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1849 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1850 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o do anomalii i i ch wpływu na samopoczucie to się zgadzam. Przedwczoraj i wczoraj było brzydko i mogliście i taki sam nastrój miałam-nic mi się nie chciało.Najlepszym wyjściem byłoby przespć takie dni. Natomiast dziś było ciepło i słonecznie i od razu humor się mój poprawił ![]() Cytat:
Cytat:
Poczekaj może jeszcze odpiszą,bo może nie wchodzą codziennie na neta . Miłego wieczorku ![]() Mnie też nosi,żeby gdzieś iść,ale muszę TŻta wyciągnąć,bo samej mi się nie chce ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rambo ja sie czuję podobnie jak Ty. W czasie wichury nie mogłam spać.Głowa mnie co prawda nie bolała,ale ogólnie miałam problem z zebraniem mysli do kupy.Cieszę się też,że wróciłaś. Ale ja już znikam z moim synkiem do łóżka,bo inaczej mnie zamęczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1852 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj pomógł mi Apap i trzy Nurofeny -> ale to chyba nie było najzdrowsze wyjście ![]() Cytat:
Nie wiem dlaczego ![]() Ciepło i słonecznie? To Ci zazdroszę ![]() Melisy już nie próbuję ![]() Cytat:
![]() Teraz już powoli odzyskuję sprawność myślenia. Ale z moim kojarzeniem było naprawdę ciężko ![]() Uściskaj synka od Wizażanek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1853 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Freso, na odpowiedź od tamtej fundacji czekam już kilka dni! ![]() I niestety nie chce mi się wierzyć, że nie sprawdzają codziennie poczty-w końcu chyba pomagają ludziom, po to podają również e-mail. Również życzę miłego wieczorku ![]() ![]() Ja zaraz będę ogladac sobie filmy ![]() Cytat:
![]() Też tak czasem mam-jestem śpiąca, a zasnąć nie mogę ![]() Dobrze, że już lepiej ![]() Ok lecę papapaappapa wszystkim ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze - no niby mieli pomagać ludziom i co ? ![]() Wiem, że trochę z tymi tabletkami przesadziłam ![]() Ale nic mi nie było, a przynajmniej mnie głowa nie bolała (ktokolwiek to przeczyta niech pod żadnym pozorem nie bierze ze mnie przykładu!) Papa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
Może kiedyś wena przyjdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że nie poszłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
Na prawde nie masz czego żałować
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1858 |
Zakorzenienie
|
A tak w ogóle masz strasznie apetyczne usta na awatarze.
Jak na nie patrzę znowu wraca mi mania na czerwone usta ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1859 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w tej róży,która jest rozwinięta to jestem wprost zakochana,prześliczna jest ![]() Cieszy mnie,mże udało mi sie trafić w Twój charakter. Cytat:
Może pora iść z tym do lekarza,ale na razie nie mam ochoty ,jeszcze wytrzymam.Teraz to ja chodzę na mikro fale i prąd na kręgosłup.Chyba od tego wizażowania mnie rozbolał-tyle godzin na fotelu ![]() Jeśli czujesz się śpiąca i nie możesz zasnąć to prawdopodobnie jesteś przemęczona.Jak się jest przemęczonym to pojawiają się własnie problemy z zaśnięciem pomimo,że odczuwa się znużenie i senność.I jeszcze jak piszesz o ciężkim kojarzeniu-to może być to właśnie.Albo za mało żelaza masz.Jak miałam niedobór to podobnie się czułam.Może badanie krwi byś zrobiła? O,tak-dziś był śliczny dzień i nawet wieczorem jeszcze było ładnie.Choć od poniedziałku zapowiadają ochłodzenie,ciekawe czy to prawda?Po dzisiejszym dniu aż wierzyć się nie chce,że mogłaby przyjśc zima. A melisa to nie wiem,czy pomaga czy nie.Ale na pewno nie zaszkodzi-chyba ![]() Cytat:
Uważam,że oni też powinni byc zaintereswoani tym,żeby jak najwięcej osób o nich sie dowiedziało.Zwłaszcza,że robisz to społecznie i nic nie oczekujesz w zamian-dla nich taka reklama to z nieba spadła ![]() Poczekajmy jeszcze w takim razie-a nóz widelec odpowiedzą. A my sobie zrobliśmy z TŻ przejażdżkę po mieście ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1860 | |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem czy my mamy to lekarstwo w Polsce?
![]() Nie wiem - muszę sprawdzić. Myślę, że jednak powinnaś iść do lekarza ![]() Może masz migrenę. Tak przy okazji podrzucam wątki o migrenowych (i w sumie nie tylko) bólach głowy ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=migrena http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=b%F3l+g%B3owy Mi się właśnie wydaje, że ta głowa to może też nas trochę od tego przesiadywania przed monitorem boleć ![]() Z tym żelazem to chyba prawda - mam też częste skórcze mięśni i tak dziwny ból w jednym palcu u nogi. On nagle sztywnieje i się prostuje nienaturalnie, tracę nad nim kontrolę (nie mogę go zgiąć) i strasznie boli. Muszę zainwestować w żelazo ![]() A z tą melisą to było tak (wklejam swoją wypowiedź z wątku o bezsenności) : Cytat:
Tak ![]() ![]() Też bym sobie chciała zrobić przejażdżkę w piękny wieczór z TŻ. Ale brakuje mi podstawowych składników ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.