|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Ewelka, szkoda gadać
Po prostu myślałam, że może być fajnie, ale nie może.
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
przepraszam, że dopiero teraz. Ale musiałam się pogodzić z moimi wynikami, dosłać resztę informacji na uczelnie i wypić miszela z przyjaciółkami.. polski podstawa: 60% polski rozszerzenie: 78% matma podstawa: 64% angielski podstawa: 96% angielski rozszerzenie: 50% WOSu nie podam, bo w ogóle mi nie poszedł, ale na szczęście okazał się niepotrzebny. Czy jestem zadowolona? Tego niestety nie mogę powiedzieć, ale co ma być to będzie
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj byłam kupiłam 1/2 kg . nie p0kaze, bo wszystko jest w praniu; no i w sumie nie ma az takiego szalu ;p kupilam pomaranczowa kiecke w pelikany mysle ze na upal bedzie swietna i niezastapiona ; czarna bluzke a'la nietoperz z fajnymi zdobieniami przy dekolcie i... najlepsze - nie pamietam ![]() 2. dzisiaj zrobilam lepiej ;p mielismy sie nie widziec, bo musial byc wieczorem w pracy. a jezeli ma tam byc wieczorem, to o umowionej godzinie ktos po niego przyjezdza. no a ja mialam akurat o tej porze wolnych 5/10 minut ALE patrze : o nie! juz sie zbiera ;/ podjezdza po niego samochod ;/ ale zobaczyl mnie w ostatniej chwili, dal buziaka i zrobil zaklopotana mine. ja szybko wyciagnelam jogurt, dalam mu go, i wpakowalam go do samochodu, przez mysl przeszlo mi, zeby wypic tego tymbarka :P ale patrze, ze on ma w reku butelke, w ktorej jest niewiele ponad lyk soku. a oni juz powoli wlaczali sie do ruchu . ALE ania super hero, zdazyla zrobic wieeeeeeelki skok, zeby stuknac paznokciami w tylnia szybe zmartwil sie ze cos sie stalo, a ja zwycieko wyciagam tymbarka i mu go wreczam ;Dnie pisalabym wam tych farmazonow, gdyby nie to, co stalo sie pozniej :P za 15 minut dzwoni tz, ze pod nakretka byl napis: czy wyjdziesz za mnie xD nie uwierzylabym mu chyba , gdyby nie to, ze tez juz mialam ten napis pod kapselkiem :P Cytat:
musi byc wooooooooooooooooow inaczej sie nie liczy ;p Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-29 o 22:11 |
||
|
|
|
#1114 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie najwieksze wrazenie zrobila wspinaczka na koscielec, cos niesamowitego. polecam! najgorzej wspominam wejscie na......... gubalowke! byl taki ukrop, dzien beznadziejny do lazenia po gorach nie przejmuj sie, nie kazdy musi lubic klimat mazur! choc ja je kocham, mimo ze nie bylam tam z ...8? lat ![]() Cytat:
ciekawe ktory wybrala :p Cytat:
a nieesia z anglii - wczoraj dodala filmik o pielegnacji cery dla osob przed 30 - ona ma 29 lat! szczeka mi opadla :p dla mnei wyglada na 22 ;p calmellblondiee jakos mi sie nie spodobala, ale dam jej jeszcze sporo szans ![]() a kojarzysz brunettesheart? (czy jakos tak xd) ona kojarzy mi się z naszą Sandejką ;D 2. 3. padłam !!! w ogole, jeden babsztyl był dzisiaj dla mnie bardzo opryskliwy juz mialam jej cos powiedziec, ale przypomnialy mi sie Twoje lecace koty miłości ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też oglądam te wszystkie nisie i niesie, ale nie jestem jakąś wielką fanką. Za to uwielbiam anglojęzyczne kanały, mi się ten język nigdy nie znudzi, ja myślę po angielsku . Tutoriale makijażowe, albo, o zgrozo, paznokciowe mnie kompletnie nie interesują. Tym bardziej mnie zdziwiło, że polubiłam te wszystkie Tanye, Fleur, Ingrid itd. oraz Ich facetów i znajomych, teraz jestem uzależniona od Ich vlogów, szczególnie jak są wszyscy razem w LA
|
|
#1116 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
oj taaaak, dokładnie! Cytat:
Cytat:
boooooooosko!! Cytat:
no właśnie nie miałam jak zrobić, bo padła bateria, a ładowarka została u rodziców tża... brawo! mniam, mniam, moje ulubione! ostatnio je robiłam i chętnie bym znowu je zjadła a ja odziwo nie! szok ![]() ![]() moniaaaa, podoba mi się drugi laura, braaaaaawo! naprawdę super wyniki. dziewczynki moje... ja chyba musze odpocząć trochę. może mnie nie być... nic się nie układa, jest do dupy, i ogólnie źle..
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-06-29 o 22:59 |
||||
|
|
|
#1117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do angielskiego to czasami mam wrazenie ze wszyscy wkolo mnie mowia w tym jezyku, czasami musze sie zastanowic np. przy kasie w supermarkecie, jak mam sformułować zdanie po polsku; mowie konstrukcjami angielskimi uzywajac polskiego jezyka itp staram sie tylko nie przemycac slowek angielskich do polskiego bo nidy tego nie lubilam. takze - ja rowniez mysle po angielsku, jestem tego pewna, jednak rzygam nim juz ;p a jak piszesz, ze Ci sie nie znudzi - to super! tutoriale makijazowe tez mnie nie interesuja, paznokcie tez nie ja ogladam filmiki jak zrobic jakas tam fryzure, a raczej szukam filmiku ktory pomoglby mi ogarnac, jak zrobic piekne loki ;P czymokolwiek. dlatego tez wkrecilam sie w kanal: stylizacje; bo laska pokazuje rozne sposoby krecenia lokow, wiekszosc wyprobowalam, mialam juz cuda na glowie, od skarpet, przez olowki, az po gazete ![]() kurcze, chyba nienawidzę tych ktorzy sa w la ![]() Cytat:
|
|
#1118 |
|
Wtajemniczenie
|
jak wszystko w miarę się ułoży na pewno napiszę...
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Pisz kiedy będziesz uważala za stosowne. z reguły pomaga
![]() co by się nie działo - trzymamy kciuki! ps. ale jazda. niesia25 i nissiax83 to siostry czemu nikt mi nie powiedzial
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Agnesuk Jak będziesz się czuła na siłach i będziesz chciała się z nami podzielić to napisz co się stało ![]() Odchudzam się już od poniedziałku A tak to jest w miarę ok
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, to pisz o co chodzi, a nie, zaczepiasz i piszesz jakimś szyfrem ;p
to już długo jesteś na diecie ja za to kazdego dnia jestem cięższa czuje sie do bani, do tego stopnia, ze mielismy dzis jechac z tzem i znajomymi nad wode, a ja chcialam tego uniknac, bo mam wrazenie ze wygladam jak sloniatko moje prosby zostaly spelnione, bo wlasnie grzmi
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę mówić, bo nie ma o czym tylko stwierdzam fakt. Dziękuję za uwagę.
---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Bania jesteś naprawdę chuda i nie masz co narzekać...
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
![]() do tego mam problem z wiecie z czym, qpa aż w desperacji wypiłam senes, mimo ze tego nie znoszę, no i po tym jest mi jeszcze gorzej, mam wielki wypchany brzuch, mimo ze senes wypilam kilka dni temu, ech
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, nie wierzę, że te 4kg tak tragicznie na Ciebie wpłynęły... Może na samopoczucie owszem, ale na wygląd wątpię
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale upał... Chyba lecę na basen
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. nie to, że Ci nie wierzę, ale jestem zbulwersowana ich postawą na basen, fajnie ![]() ja się wydepilowałam wzdłuż i wszerz, posprzątam, pojdę z tzem na shopping, a wieczorem wybierzemy się na % ![]() nie mam się w co ubrać
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też jest gorąco, znajomi chcieli jechać nad wodę, ale nieee
Po 1 jestem gruba. Po 2 biorę antybiotyk na skórę i boję się przebywać więcej niż godzinkę na przodzie godzinkę na tyle (a nie powinnam się w ogóle opalać.) Po 3 moja skóra nie jest jeszcze taka ładna i gładka i bezpryszczowa jak być powinna :P Po 4 przyjaciółka chce mnie zeswatać z takim jednym i chcieli nam spotkanie zaaranżować...
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wabić.. ostatnio jakiś facet uwziął się na mnie i myślałam, że sobie pójdę. Stałam na mostku między dwoma basenami i co chwile ktoś mnie z sikawki psikał w plecy i tyłek. Co się odwróciłam to widziałam same dzieci z sikawkami - no to sobie myślę, że wybaczę. W końcu okazało się, że to jeden gościu, który siedzi na brzegu, a sikawkę trzyma między nogami, żebym nie zauważyła. Też chcę z tż na shopping Więc jestem dzisiaj forever alone.
|
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bania Ty? nie wierze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
na wakacjach w basenie byl taki mały Niemiec, który mnie z sikawki psikal, pozwalałam mu bo mi sie nudziło i mu oddawałam
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, chyba przegapiłam Twój post o maturach, nie wiem jak to się stało
. Gratuluję, daj znać jak będziesz wiedziała, na które studia się podostawałaś . Psyhe, uszy do góry, też jesteś szczupla . Z tymi nisiami i niesiami to rzeczywiście, ludzie kiedyś zaczęli ich pytać, czy te pseudonimy to dlatego, że są rodziną i tak się chyba zaczęło, ale definitywnie nie są spokrewnione . Czasem się zastanawiam czy kiedyś pójdę na basen z poczuciem "nie jestem turbosłoniowympasztetem" .
|
#1132 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja uważam że super masz wyniki, angielski podstawa to już wogóle , możesz być z siebie dumna, mam nadzieje że dostaniesz się tam gdzie byś chciała Cytat:
ale akcje zrobiłaś! kurcze super , ja nigdy nic takiego szalonego nie mogę wymyślić żeby Tż zaskoczyć , chciałam kiedyś rowerem pod jego pracę pojechać ok 6 km ale pojade i co buziaka mu dam? szkoda zachodu Cytat:
![]() Psyhe szacunnnn ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewelka ale z Ciebie lachon! świetnie wyglądasz, super zdjęcia, miejsce cudowne Dziś mój 100 dzień ćwiczeń Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-06-30 o 13:59 |
|||||
|
|
|
#1133 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wg mnie już wyglądasz dobrze, tak szczupło ale zdrowo Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Przecudnie, to jest po prostu raj! A Ty wyglądasz bosko! Cytat:
![]() Cytat:
W sumie się zgadzam, dopóki nie powiedzą "Ty pipo, nienawidzę Cię" .... to się nie liczy ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Brawooooooooooooo!! ![]() Ufffff nadrobiłam. Zapraszam do albumu, kupiłam dziś (a w zasadzie mamuśka kupiła mi przedimieninowo) piękną kieckę maxi. Tytuł wątku zobowiązuje ![]() Poza tym jutro zaczynam moją 4-tyg walkę z TF + dietka... do wyjazdu!
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-06-30 o 20:22 |
||||||||||
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
dziewczynki... dziękuje, wiem,że zawsze mogę na Was liczyć. dzisiaj w nocy wyjeżdzamy z tżem i Oli nad morze. Moja siostra zrobiła nam niespodziankę i zarezerwowała nam pokój powiedziała,że mamy jechać, odpocząć i wrócić jak nowo narodzeni,o! trochę mnie przeraża to,że będziemy tyle jechać z Oliwką,ale trudno.. musimy jakoś dać radę. będziemy robić postoje. i może nie będzie aż tak źle jak mi się wydaje. Jutro z tżem mamy 6 lat, także spędzimy je nad morzem nie wiem tylko co mogę mu kupić? macie jakiś pomysł? bo bede szła jeszcze do galerii dzisiaj i nie wiem co mogę mu dać ,żeby pamietaj,że dostał to własnie tego dnia... a własnie, wczoraj kupiłam krem bb i jestem tak tym kremem zachwycona,że szok! matuje mi całą buzię, przykrywa wszystkie niedoskonałości, super! czuję,że moja buzia nie jest aż tak zapchana,jak przez podkład. alexis wow, brawo! no własnie staram się jeść dużo i zdrowo, na słodycze w ogóle się odziwo nie rzucam. nie piję coli i jestem z siebie mega dumna!! karola mam nadzieje,że dzielnie wytrwasz z TF może być na początku ciężko, ale jak tylko przetrwasz ten moment, to na pewno sobie poradzisz. Pamiętam jak mi było ciężko jak zaczynałam...boże, masakra! sapałam, wkurzałam się że nie nadążam za układem, i już miałam ochotę to wyłączyć, ale jakoś sie spięłam i dałam radę. a co to za dietka? sukienka jest przepiękna!! bania słoniątkiem na pewno nie jesteś ![]() mam aparat idę robić zdjęcia mojego obecnego wyglądu i efektów po BBL
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-07-01 o 10:06 |
|
|
|
#1135 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem zdania że latem trzeba pokazywać nogi ale po tym twoim zdjęciu zmieniam częściowo zdanie, jest piękna Oby udało Ci się wytrzymać 4 tyg ćwiczeń ![]() Cytat:
wow 6 lat to sporo , gratulację! ale to chodzi o rocznice od kiedy jesteście razem , tak? bo ślub planowaliście chyba dopiero w tym roku? dobrze pamiętam? co do prezentu ja niestety Ci nie poradzę bo kompletnie nie mam pojęcia ![]() Dziś weszłam na wagę a tam 55 najdziewniejsze jest to że ostatnio przez tydzień non stop coś jadłam-słodkiego a wcześniej jak nie jadłam miesiąc słodkiego to uparcie waga stała na 55,5
Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2012-07-01 o 10:50 |
||
|
|
|
#1136 |
|
Wtajemniczenie
|
nad morze mamy 400km
z tżem mamy 6 rocznice od bycia razem a z tym slubem, to dalej nic nie wiadomo braaaaaaaaaaaaawo za wagę !!
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk my jechaliśmy nad morze ponad 600km jak Młody miał niecałe 3 miesiące. O dziwo spał całą drogę i było trzeba Go budzić na karmienie, także taka podróż może być dla dziecka fajnym doświadczeniem. Dla faceta fajnym prezentem jest zegarek, ale wiadomo jak to wygląda cenowo
![]() Odpocznij i naładuj akumulatorki Btw. dostaniemy dzisiaj te zdjęcia? ![]() Alexis gratuluje cudownej wagi! :brawo: A całej reszcie dziękuję za pochlebne komentarze odnośnie moich wyników. Jednak świętować będę dopiero wtedy, gdy pobiję te 5,5 osób na moje miejsce )
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
zdjecia w albumie
![]() na komputerze nie ma moich zdjęć z przed BBL nie zobaczycie jaka jest różnica... ehhh
|
#1139 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() odpisywalam Wam dobre pol godziny, wyglaszajac peany na czesc kazdej z Was, po czym dziwna kombinacja klawiszy zostawila mnie z czystym okienkiem w ramach edytora tekstu ![]() kolejna proba. niestety tym razem bardziej lakoniczna, chyba ze sie rozgadam :P : Cytat:
faceci pozostają dziećmi na zawsze ![]() 2. ciesz się, on jest takim bogaczem z tego co piszesz, kupicie motorówkę albo inny sprzęt pływający i bedziecie dryfować po Wiśle! fajowo Cytat:
ja ciągle mam ten problem;p2. ale z Ciebie dobra dziewuszka Cytat:
2. woooooooooooow pieknie!! Cytat:
![]() 2. heheh tak jest, dobrze że ratujesz honor świetnie w tej kiecce wyglądasz, tak smukło i kobieco, kojarzysz mi się z grecką boginią (to co ze kolorystyka nie ta sama :P) takze na plus ja wczoraj dostalam dziwna kiecke nie wiem co z nią zrobić. maxi są totalnie nie dla mnie, a długośćtej kiecki ktora dostalam, to juz calkiem zonk :P - do polowy lydki. wiem ze takie sa teraz super modne, ale nawet jak widze na ulicy dziewczyne w takiej sukience, to tez mi sie nie podoba ![]() chyba ją skroce i tyle, moze siostra bedzie w niej chodzila, lub przyda jej sie na jakies konkursy pieknosci ;p ma zabudowana gore, a ja lubie pokazywac obojczyki, bo to jedyne co mi zostalo w kategorii : lubie w sobie ![]() znalazlam na necie zdejcie tej sukienki, zapozyczone z jakiegos angielskiego blogaska:
|
|
#1140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy zrobila wam niespodzianke nieswiadomie. a moze nie pisz. miejmy nadzieje, ze wrocisz szczesliwa i tyle ![]() hehehe wiesz co, moi rodzice zzawsze wspominaja nasza podroz nad morze, jak bylam w wieku Twojej coreczki, jechalismy jeszcze maluchem wszyscy przezyli, dali rade i wspominaja do dzzis jako najlepsze wakacje tego zycze i Tobie !Cytat:
moze karnet do P. ? nie wiem ile masz kasy, z tego co wiem to maja tam wysokie ceny, ale mozna ze wszystkiego korzystac. z reszta masz tam kolezanke, wiec na pewno wiesz co i jak ![]() powiem Ci, ze kilka dni temu moj mial urodziny, jak zwykle nie wiedzialam co mu kupic, wiec i Tobie nie pomoge, bo macie jeszcze dluzszy staz, wiec wykorzystaliscie jeszcze wiecej pomyslow na prezenty :P ja po prostu staralam sie, zeby ten dzien byl dla niego bardzo mily, zeby byl w centrum wydarzen. a z typowo materialnych rzeczy dalam mu karnet na masaze, saune, takie pier doly , kupilam gadzety na silownie + nowe super ubranko ; a pozniej, jak pisalam dokupilam jeszcze t shirty w dvrs.2. ale piszesz o bb garniera? hmm mi nie sluzy, na mnei bardzo ciemnieje ;/ w ogole mam porownanie z oryginalem, i ten garnierowski bb jest dla mnei teraz jak lekki fluidzik :P ALE to moje odczucia, moja siostra i chrzestna np. bardzo chetnie go uzywaja i nie wyobrazaja sobie uzywac czegos innego. Cytat:
---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
kojarzysz radzką , lub babskie.tv? jeśli tak, to co o nich myślisz ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- a teraz ide robić niedzielny obiad, bo mi chłop z głodu umrze
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.

Po prostu myślałam, że może być fajnie, ale nie może. 
Piekarnik Laury

kiedyś odgapię
; czarna bluzke a'la nietoperz z fajnymi zdobieniami przy dekolcie i... najlepsze - nie pamietam 

Więc Włochów też, ofkors
juz mialam jej cos powiedziec, ale przypomnialy mi sie Twoje lecace koty miłości
.
oraz Ich facetów i znajomych, teraz jestem uzależniona od Ich vlogów, szczególnie jak są wszyscy razem w LA 

..
Jak będziesz się czuła na siłach i będziesz chciała się z nami podzielić to napisz co się stało