kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 09:46   #1051
winyl
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
hej

winyl mi było ciężko z 1,5 kg granatowa? hmm nie widziałam takiej. Każda guma ma jakiś swój kolor i moc ja mam żółtą, najcięższą. Granatowa nie wiem czy jest mocna czy słaba. a jak ją naciągniesz to jest przezroczysta? czy raczej nic nie widać?

moniaaa no wieeeeeesz ale tu teksty lecą hah

karola masz jakieś zdjęcia? super,że koncert się udał.

psyhe uaaaa, trzymam kciuki za udaną randkę
Co Ty mówisz? Zobaczymy, najwyżej będę ćwiczyć z butelkami wody .
Moja jest 6/8, wzięłam taką, bo kiedyś byłam na siłowni na zajęciach z tymi gumami i babka mi poleciła kupić właśnie tą (żeby nie było, nie kupowałam jej na siłowni, to nie była żadna kryptoreklama czy coś ) .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 10:18   #1052
moooniaaaa
Zakorzenienie

Łeb mi pęka bo o 8:00 pod moimi oknami cięli płytki chodnikowe, bosko
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:32   #1053
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

pyshe brawo! u mnie waga też ruszyła..
a w dół czy w górę?!
Cytat:
bania zgadłaś! zawsze chcialam być wyższą, bo brakowało mi do grania w siatkę... inne dziewczyny z mojej drużyny skakały jak kangury, a ja niska musiałam wiecznie stać na obronie w polu wgl. wydaje mi sie,że gdybym była nieco wyższą, byłabym pewniejsza siebie...

ehh.. wczoraj moja mama miała wypadek na rowerze. musiała szybko zjechać z ulicy na chodnik, bo jechał jakiś wariat i by sie nie zmieściła z nim na drodze!! przeleciała przez kierownicę, jest cała w siniakach, ranach, stłuczeniach... najgorszej przy łokciu, bo wpadła na jakiś kamień i ma dosłownie dziurę.... masakra!
cała zakrwawiona pojechała z moim tatą do szpitala. po kilku godzinach powiedzieli,że wszystko jest dobrze i że może wracać do domu. dostała jakieś zastrzyki, mnóstwo opatrunków i dzisiaj idzie jeszcze do swojego lekarza po chorobowe...
ostatnio też się przewróciła na rowerze i miała strasznie zdartą skorę na nogach i rękach. wczoraj znowu takie coś.. ajjj
1. czasami wysoki wzrost pomaga w byciu bardziej pewną siebie, a czasami - wręcz przeszkadza ;p ja np. miałam straszne kompleksy w szkole średniej, byłam hmmm potężniejsza od przyjaciólki a z resztą pisalam Wam już o tym .

2. tragedia w ogóle, że ludzie jeżdzą jak idioci, moj tz jezdzi jak kretyn po prostu.
często jest tak, że jak gówniarz ma szybkie i powiedzmy ze dobre auto, jakies super hamulce itp; to juz nie mówię o wieśniackich popisach, typu piski opon itd; ale oni są bardzo pewni siebie na drodze; wiedzą , ze jadąc szybko zahamują w odpowiednim momencie i nie zrobią nikomu krzywdy (nie wiem skąd im się to bierze, bo ruch uliczny jest raczej nieprzewidywalny); ale walśnie nie zdają sobie sprawy z tego, że mogą kogoś przestraszyć :| zwłaszcza starsze osoby!
jestem poirytowana, kobieta sobie jechała na rowerze i co? czyjaś głupota, a ona musi się zmagać z ranami, może nawet kontuzjami bardziej poważnymi, wrrrrrrrrr jak ja nie znoszę takich ludzkich upierdliwości dnia codziennego

Mam nadzieję, ze szybko się "wyliże" z tego wszystkiego; i że nie będzie miała później jakiejś traumy przed tym, zeby znów wsiąść na rower no ja bym miała! wrrr
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Wiecie, że mój tż jest właśnie z tych co np.:idą i nagle pocałuję w czoło, ucho, rękę itd.? Ma takie niekontrolowane odruchy, na początku jakoś nie mogłam się przyzwyczaić,że siedzę i nagle mlask w kolano, a teraz mnie to rozczula i najlepszy sposób na pokonanie focha,ale nie powiem mu tego
hehehe to jest strasznie słodkie, myślisz, że oni nie są świadomi tego, że potrafią nas w ten sposób omotać tak, że zapominamy o fochu ?

mój robi dokładnie tak samo. patrzy jak śpię, bierze na ręce jak jesteśmy na spacerze. całusy w rękę są już całkiem urocze
jeszcze gdyby tak było bez przerw na dziwne fochy to byłoby ekstra u nas na razie ok; od wczoraj spędzamy milo jego urodziny ;p
Cytat:
U mnie dzisiaj:
-1kg.
-0.5cm. w udzie/biodrach/talii,
-1cm. w boczkach
-2cm. w cyckach ale przeżyję, od 46 dni odchudzam się i to pierwszy cyckowy spadek :P
46 dni, WOW!
gratuluję wytrwalości

co do wagi, to ja dzisiaj się zważyłam, i tadaaaam!
nastąpiło to czego się obawiałam, waze 60 kg.
idę jutro na badania, bo jestem pewna, że znowu hormony dają o sobie znać echhhhhh uwielbiam mój organizm

Cytat:

Ja kiedyś robiłam przysiady z wodą w plecaku bo nie miałam ciężarków i też fajnie było

Dziewczyny, nie wbijajcie sobie do głowy takich debilizmów
Jak laska siedzi z miną "wszystkie są ładniejsze ode mnie" to choćby była 7 cudem świata to nic to nie pomoże :P Trzeba trzymać głowę wysoko jak księżniczka, uśmiechać się promiennie (nawet jak się siedzi obok koleżanki o połowę chudszej:P), przyciągać spojrzeniem bo jeśli same nie będziemy się czuły jak milion dolarów to nikt tak o nas nie pomyśli

2. świetnie to ujęłaś Zawsze jesteś taka pewna siebie?
ja wtedy, gdy wiem, ze dobrze wygladam
Cytat:
Wszem i wobec ogłaszam,że przyrządy do ćwiczeń powinny być w ładnym różowym odcieniu, wtedy wszyscy, nawet ja! z przyjemnością bym po nie sięgała granatowa guma do ćwiczeń-co to to nie
Teraz wiem dlaczego szary motylek leży i się kurzy,ale za to różowym hh kręciłam często dopóki nie wywaliło swojej zawartości na cały pokój
BUAHAHAHA!
siostro!!! mam tak samo
na aerobiku są same niebieskie piłki, są tylko 2 różowe. nawet jak sie spoznimy z siostra, to pilki czekaja nieruszone, wszyscy wiedza, że one są "nasze" ;D

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 12:36   #1054
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak możesz?

Psyche,
Żebyś była facetem to zapytałabym "poruchałeś?" Wiem, żenua ale też mam dobry humor i chodzę świruję :P
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hahahaa, Monia, nieee, ale w niedzielę widzę się z takim przystojniakiem, że na jego widok pojawia się tylko jedna myśl 'ruchałabym'

jesteście zboczone
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z koncertu Die Antwoord.... miszcze!
super! uwielbiam muzykę na żywo

Stary 2012-06-27, 12:53   #1055
psyhe666
Zakorzenienie

Bandziaaaaaaaa, Ty wiesz z kim się widzę i ta osoba mi coś powiedziała zaje*istego i chodzę teraz i rzygam tęczą
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:04   #1056
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Moją obecną sytuację wagową widać w podpisie Trochę zamaskowanie, ale jest!
No i dziękuję
Laura nie wierzę że aż tyle ważysznie ma mowy
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

super bardzo fajnie, ze Ci się układa i w szkole i z TŻem . kiedy ślub?
niedługo idę na wesele, wrrrrrrrrrr........ nienawidzę takich imprez
gdzie tam do ślubu, jeszcze ze 2 latka przynajmniej chociaż sama się łapię na tym że raz tego chce a raz nie w ciągu najbliższych 10 lat

masz jakąś kiecunię już?
Cytat:
Ehh, ja miałam dwa latka, jak zmarł. Jednego dnia był zdrowy, drugiego zawał i już go nie było. Nawet go nie pamiętam.

Opowiadałam, jedziemy na road trip do Chorwacji
to straszne że życie tak doświadcza niektóre osoby, ale musisz się cieszyć z tego że masz mame która kocha Cię za dwojga
Kiedy wybywasz na te wakacje? mega Ci zazdroszczę
Cytat:
Waga ruszyła
super
Cytat:
u mnie waga też ruszyła..

ehh.. wczoraj moja mama miała wypadek na rowerze. musiała szybko zjechać z ulicy na chodnik, bo jechał jakiś wariat i by sie nie zmieściła z nim na drodze!! przeleciała przez kierownicę, jest cała w siniakach, ranach, stłuczeniach... najgorszej przy łokciu, bo wpadła na jakiś kamień i ma dosłownie dziurę.... masakra!
cała zakrwawiona pojechała z moim tatą do szpitala. po kilku godzinach powiedzieli,że wszystko jest dobrze i że może wracać do domu. dostała jakieś zastrzyki, mnóstwo opatrunków i dzisiaj idzie jeszcze do swojego lekarza po chorobowe...
ostatnio też się przewróciła na rowerze i miała strasznie zdartą skorę na nogach i rękach. wczoraj znowu takie coś.. ajjj
Agnes chudzinko to ile Ty teraz ważysz? ćwiczysz dalej?
Cytat:
U mnie dzisiaj:
-1kg.
-1cm. w boczkach
-2cm. w cyckach ale przeżyję, od 46 dni odchudzam się i to pierwszy cyckowy spadek :P
wow już za Tobą 5 kilo, jestem pełna podziwu!
Cytat:
W piątek wyniki matur, a ja jestem wręcz pewna, że się nie dostanę..
Na pewno rozwaliłaś wszystko na 100% a jak nie to przynajmniej 90 , zobaczysz że się dostaniesz!
Cytat:
idę jutro na badania, bo jestem pewna, że znowu hormony dają o sobie znać echhhhhh uwielbiam mój organizm
Kurcze nie wierze że aż tak waga Ci może skakać przecież jeszcze tak niedawno pisałaś że ważysz 57,4 chyba coś takiego? a po ubraniach widzisz że spodnie są ciaśniejsze albo coś? może to woda przed @ albo coś?? No chyba że hormony to druga sprawa...
A właśnie chodzisz dalej na aerobik bo nic sie nie chwalisz?

Dziś miałam wyniki z ostatniego egz i mam =3 więc zdany cieszę się jak głupia bo to był mega mega trudny egz i masa materiału a mi się udało wogóle bardzo mało osób zdało a ja mam już wakacje aż do października
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:13   #1057
Loriette
Zakorzenienie

Alexis, tak ważę 61 kg Może tyle ważą mięśnie, no nie wiem, ale i tak chcę zejść z wagi Uważasz, że to dużo?!

A na 90% nie liczę z żadnego przedmiotu Trudno.. co będzie to będzie. Rodzina i najbliżsi mają mnie dość, bo tylko ryczę albo marudzę!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 13:32   #1058
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bandziaaaaaaaa, Ty wiesz z kim się widzę i ta osoba mi coś powiedziała zaje*istego i chodzę teraz i rzygam tęczą
;D co Ci powiedział

nie daj sie zwiesc temu co mowi facet
Cytat:
Alexis, tak ważę 61 kg Może tyle ważą mięśnie, no nie wiem, ale i tak chcę zejść z wagi Uważasz, że to dużo?!

A na 90% nie liczę z żadnego przedmiotu Trudno.. co będzie to będzie. Rodzina i najbliżsi mają mnie dość, bo tylko ryczę albo marudzę!
jeszcze beda tesknili za takim marudzeniem

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
masz jakąś kiecunię już?

Kurcze nie wierze że aż tak waga Ci może skakać przecież jeszcze tak niedawno pisałaś że ważysz 57,4 chyba coś takiego? a po ubraniach widzisz że spodnie są ciaśniejsze albo coś? może to woda przed @ albo coś?? No chyba że hormony to druga sprawa...
A właśnie chodzisz dalej na aerobik bo nic sie nie chwalisz?

Dziś miałam wyniki z ostatniego egz i mam =3 więc zdany cieszę się jak głupia bo to był mega mega trudny egz i masa materiału a mi się udało wogóle bardzo mało osób zdało a ja mam już wakacje aż do października
1. hmmm jak bedę miasła kasę, to cos kupię, a jak nie, to wezmę jakąś z garderoby i tyle ;p
jedno jest pewne, musze byc gwiazdą ;D

2. no właśnie nie wiem o c o chodzi, ale ja mam problemy z tą tarczycą, i juz na tyle ją poznałam, że wiem, kiedy domaga sie nowej terapii :P ostatnio domagała się wysyłając mi sygnały w postaci tych okropnych guzów na nogach, pamietacie? a teraz mnie tuczy :P

3. GRATULUJE! kup sobie cos w nagrode ;D

Stary 2012-06-27, 13:36   #1059
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

2. świetnie to ujęłaś Zawsze jesteś taka pewna siebie?
ja wtedy, gdy wiem, ze dobrze wygladam
Baaania, możesz spokojnie spać, przy Tobie i tak nadal jestem grubasem

Staram się nawet jak wyglądam jak pasztet :P Chociaż jakoś ostatnio staram się do tego nie dopuszczać. Jak jadę do pracy to wiadomo, wyszykowana i w ogóle, więc cały dzień czuję się piękna :P
Ale dzisiaj pojechałam do sklepu, wciągnęłam na siebie bluzę, trampki, związałam byle jak włosy bo pada deszcz i nie chcę puchu-czuję się jak dno

Cytat:
wow już za Tobą 5 kilo, jestem pełna podziwu!

Eee tam,że na 3-grunt że zdane i już wakacje

Ja też jestem z siebie dumna, że w końcu się opanowałam i jak staję na wagę to widze -, a nie +. Ale dobre ciocie np.:z NCJ nie byłyby ze mnie dumne

Głowa mi pęka od rana, czuję się jakaś zakręcona jakby kręciło mi się w głowie/chwiało mną Jechałam samochodem to aż wysiadłam bo myślałam,że mam flaka,tak mi coś bujało w głowie Mam dość tej pogody, tego deszczu i ciśnienia
Stary 2012-06-27, 13:45   #1060
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ale dzisiaj pojechałam do sklepu, wciągnęłam na siebie bluzę, trampki, związałam byle jak włosy bo pada deszcz i nie chcę puchu-czuję się jak dno
mam tak od 3 dni

nie mozecie wazyc 57 kg, bo ja waze teraz 56,4 ale mam 166 wzrostu!
Stary 2012-06-27, 13:54   #1061
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Staram się nawet jak wyglądam jak pasztet :P Chociaż jakoś ostatnio staram się do tego nie dopuszczać. Jak jadę do pracy to wiadomo, wyszykowana i w ogóle, więc cały dzień czuję się piękna :P

Ja też jestem z siebie dumna, że w końcu się opanowałam i jak staję na wagę to widze -, a nie +. Ale dobre ciocie np.:z NCJ nie byłyby ze mnie dumne
1. hehehe nooo rozumiem Cię :P staram się tak nie wychodzić z domu, bo jak nie daj boze tak zrobie, i zobacze jakas laske , to mam dola i poczucie wstydu przez reszte dnia

2.
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
mam tak od 3 dni

nie mozecie wazyc 57 kg, bo ja waze teraz 56,4 ale mam 166 wzrostu!
moja ciotka która jest całe życie szczupła, piekna i elegancka, jest już po 50tce a wygląda na 30tke; zawsze powtarza, ze idealna waga dla kobiety to wzrost (bez 1 z przodu) - 10, idąc tym tokiem myslenia, jestes idealna, pocieszyłam?

a teraz zejde na ziemie i napisze, ze bzdury gada

Stary 2012-06-27, 14:03   #1062
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
mam tak od 3 dni
Coś Ci pomaga na to?
Ja chyba nałykam się przeciwbólowych bo nie sposób tak funkcjonować.

Bania to ja powinnam ważyć jakieś 65kg., czyli waga przy której mam ochotę wziąć sznurek i iść do lasu

W ogóle stwierdziłam,że chcę schudnąć do 55kg., tak żeby zostawić sobie 2kg. do przytycia w razie czego i się nie załamać
Stary 2012-06-27, 14:06   #1063
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

w sumie powiem Wam, że jak patrzylam na kobiety na plazyi basenie, to malo bylo naprawde zgrabnych fajnych lasek. Za to jedna, z rocznym dzieckiem, miala figure jak modelka z VS! ale juz tlumaczylam genami

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Coś Ci pomaga na to?
Ja chyba nałykam się przeciwbólowych bo nie sposób tak funkcjonować.
chodzilo mi o to że wygladam jak dno bluza, beznadziejne wlosy i no make up! ale siedze w domu to mi wolno co

duzo spie, cisnienie odczuwam bo mam ogolnie bardzo niskie, nie wiem czy spada czy co. Czuje nadchodzace upaly ktorych nienawidze w sensie lato w miescie jest nie do zniesienia

Monia Ty w pracy czy masz urlop? bylas na wakacjach, cos mnie ominelo?
Stary 2012-06-27, 14:20   #1064
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ewelka, mam urlop. Muszę wykorzystać prawie cały bo niedługo ruszamy z drugą apteką,a wtedy zero szans na wolne. Wakacji brak, tż pracuje i pewnie będzie miał wolne w lipcu-kiedy ja będę pracowała na podwójnych obrotach. Życie
Stary 2012-06-27, 14:27   #1065
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka, mam urlop. Muszę wykorzystać prawie cały bo niedługo ruszamy z drugą apteką,a wtedy zero szans na wolne. Wakacji brak, tż pracuje i pewnie będzie miał wolne w lipcu-kiedy ja będę pracowała na podwójnych obrotach. Życie
ojjjjjjj! To moze chciaz wrzesien / październik cos sie uda ja mam teraz urlop przymusowy. Az za duzo czasu, porzadki robie generalne, w szafie i zyciu
Stary 2012-06-27, 19:06   #1066
Loriette
Zakorzenienie

Chudzinki,
wpadłam, żeby przekazać Wam pozdrowienia od MP. Nasza dzielna strzała walczy z przeciwnościami, ale wiadomo - jak zawsze wiatr w oczy. Mimo to się nie poddaje i obiecała, że jak znajdzie chwilkę to wpadnie do nas

Za niecałe dwie godziny mecz

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:22   #1067
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Chudzinki,
wpadłam, żeby przekazać Wam pozdrowienia od MP. Nasza dzielna strzała walczy z przeciwnościami, ale wiadomo - jak zawsze wiatr w oczy. Mimo to się nie poddaje i obiecała, że jak znajdzie chwilkę to wpadnie do nas

Jak ja ją podziwiam. Ta dziewczyna ma tyle siły! Przesylamy wizazowe uściski!

tez czekam na mecz ale ogladne go w samotnosci, nie lubie tak
Stary 2012-06-27, 21:06   #1068
MalaPikanteria
Zadomowienie

Kocham Was wiecie?:P ale nie obraźcie się że nie nadrobię ale nie mogę znaleźć czasu. Obiecuję, że jak tylko będę miała dłuższą chwilkę to przeczytam wszystko co mnie ominęło

Maturzystki kochane, jak tam? Strach przed wynikami? Tak, tak.... MP o Was pamięta!

Pęcherz wyleczony. Ale w pracy mamy przeciągi, jest mi wiecznie zimno i pod koniec czerwca siedzę w rajstopach, spodniach i 2 długich rękawach ale boję się żeby mnie nie przewiało stąd takie kosmiczne zestawienie...
Właśnie praca.... Póki co pracuję. Prawdopodobnie do końca tygodnia, a wtedy nie wiem - chyba chłodnia. Tak, tak szukam czegoś innego
TZ jakos sobie radzi, od poniedziałku zostaje nawet z Małą i muszę dać radę. Z tego co widzę jak wracam idzie mu całkiem nie źle Z nogą jeszcze ciężko ale staram się tym nie załamywać

Dietowo masakra. Żrę tony jedzenia, mam wrażenie że trochę czasami na siłę ale jak nie zjem to świruję. I są to głównie kanapki i cukierki bo co robić jak 8 godzin siedzisz na du.pie i przebierasz tworzywo?
Chcę od przyszłego tygodnia wziąć się trochę w garść i poćwiczyć, tak dla lepszego samopoczucia, bo na plażę z TZ i tak nie pojadę więc wisi mi czy będę turbopasztetem.

Ach.... To chyba tyle.

Jutro mam 4 rocznicę ślubu

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 22:09   #1069
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:

karola masz jakieś zdjęcia? super,że koncert się udał.
Fotek trochę robiłam, ale byłam trochę za daleko żeby wyszły dobrze Nagłośnienie było trochę dziwne... ale klimat mega

Cytat:
O matko, to straszne!! To jest w ogóle masakra jakaś to co ludzie robią na drogach. My z TŻem dwa dni temu mieliśmy trochę odwrotną sytuację... jechaliśmy dość wąską ulicą i rowerzysta nam jakoś dziwnie zajechał od lewej strony. I jechał poza ulicą (od lewej strony są tory tramwajowe), więc był z metr odległości między nami a nim. I ten debil, bo inaczej się tego nie da nazwać, wjechał kolażówką na tory. W deszczu. I co? I wypieprzył się metr przed nami. Czarno mi się zrobiło przed oczami, TŹ odbił, na szczęście obok nic nie jechało. Myślałam że wysiądę z samochodu i natrzaskam temu rowerzyście.

Cytat:
U mnie dzisiaj:
-1kg.
-1cm. w boczkach
Jesteś moim guru

Cytat:
Chudzinki,

Dziękujeeeeeeeeeeeeemy

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Pęcherz wyleczony. Ale w pracy mamy przeciągi, jest mi wiecznie zimno i pod koniec czerwca siedzę w rajstopach, spodniach i 2 długich rękawach ale boję się żeby mnie nie przewiało stąd takie kosmiczne zestawienie...
Właśnie praca.... Póki co pracuję. Prawdopodobnie do końca tygodnia, a wtedy nie wiem - chyba chłodnia. Tak, tak szukam czegoś innego
TZ jakos sobie radzi, od poniedziałku zostaje nawet z Małą i muszę dać radę. Z tego co widzę jak wracam idzie mu całkiem nie źle Z nogą jeszcze ciężko ale staram się tym nie załamywać

(...)

Słonko, "brzmisz" dziś trochę lepiej, optymistyczniej.... teraz już może być tylko lepiej, najważniejsze że TŻ może zostawać z małą. Razem dacie sobie radę

aaaaa i gratuluję, tak już z wyprzedzeniem, bo nie wiem czy jutro będę miała chwilę, żeby napisać

Cytat:
Napisane przez alexis77
to straszne że życie tak doświadcza niektóre osoby, ale musisz się cieszyć z tego że masz mame która kocha Cię za dwojga
Kiedy wybywasz na te wakacje? mega Ci zazdroszczę
Tak się niestety czasem dzieje.... O mamie pisałam w klubie, jest najlepsza na świecie i jest naprawdę silną kobietą.

Wyjeżdzamy pod koniec lipca Już nie mogę się doczekać! Straaaasznie tego potrzebuję.

Wiecie co? Nie działa mi waga, ale chyba powoli coś zaczyna się ruszać... tzn czuję, że wiszą na mnie spodnie Czekam aż skończy się @ i jaaaazda z TJ

Widziały mój lampionowy film?

Failure is only an option if you make it one.

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-06-27 o 22:51
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 00:40   #1070
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

W ogóle stwierdziłam,że chcę schudnąć do 55kg., tak żeby zostawić sobie 2kg. do przytycia w razie czego i się nie załamać

co rok zamierzam ważyć kilogram mniej, niż pierwotnie zakladam, za każdym razem nie chudnę, a waże kg więcej niż wtedy, gdy zaczynam swoje R xD

Bandzia od jutra dietkuje ;p
dzisiaj tak sie nazarlam ze az ciezko mi sie ruszac, znowu zjadlam pizze wypilam piwa ; zjadlam milke, nalesniki kwalek zatrutego ciasta (pewnie bylo w nim cos na wstrzymanie ruchu jelit; dostalam go od "tesciowej"; ostatnio ogladalam jakis program o wrednych tesciwoych, i jedna chciala, zeby synowa przytyla, i wtedy jej syn wzialby rozwod i wrocilby do domu xD)

prezent dla tza wyniosl mnie znaczniej mniej niz myslalam, wiec jutro ide po rozowe przyrządy sportowe, rozowa torbe treningowai rozowy karnecik do rozowej silowni chyba wezme sobie 3/tydzień

Cytat:
Kocham Was wiecie?:P ale nie obraźcie się że nie nadrobię ale nie mogę znaleźć czasu. Obiecuję, że jak tylko będę miała dłuższą chwilkę to przeczytam wszystko co mnie ominęło

Maturzystki kochane, jak tam? Strach przed wynikami? Tak, tak.... MP o Was pamięta!

Dietowo masakra. Żrę tony jedzenia, mam wrażenie że trochę czasami na siłę ale jak nie zjem to świruję. I są to głównie kanapki i cukierki bo co robić jak 8 godzin siedzisz na du.pie i przebierasz tworzywo?
Chcę od przyszłego tygodnia wziąć się trochę w garść i poćwiczyć, tak dla lepszego samopoczucia, bo na plażę z TZ i tak nie pojadę więc wisi mi czy będę turbopasztetem.

Ach.... To chyba tyle.

Pikaaanteria

Uczcijcie jakoś fajnie tą czwartą rocznicę, wierzę, że TZ zadba o to, byś przeżyła fantastyczny dzień - zasługujesz na to w 300%!
Cytat:

O matko, to straszne!! To jest w ogóle masakra jakaś to co ludzie robią na drogach. My z TŻem dwa dni temu mieliśmy trochę odwrotną sytuację... jechaliśmy dość wąską ulicą i rowerzysta nam jakoś dziwnie zajechał od lewej strony. I jechał poza ulicą (od lewej strony są tory tramwajowe), więc był z metr odległości między nami a nim. I ten debil, bo inaczej się tego nie da nazwać, wjechał kolażówką na tory. W deszczu. I co? I wypieprzył się metr przed nami. Czarno mi się zrobiło przed oczami, TŹ odbił, na szczęście obok nic nie jechało. Myślałam że wysiądę z samochodu i natrzaskam temu rowerzyście.

Wiecie co? Nie działa mi waga, ale chyba powoli coś zaczyna się ruszać... tzn czuję, że wiszą na mnie spodnie Czekam aż skończy się @ i jaaaazda z TJ

1. ludzie nie mają wyobraźni
2. super mam nadzieję, że będziesz ćwiczyła z entuzjazmem podobnym do tego, którym wykazywałaś się jeszcze miesiac/dwa miesiące temu
3. jeszcze nie! idę nadrobić

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

KAROLA! Widziałam, magia!

skojarzyło mi się z jedną z moich ulubionych reklam )

Stary 2012-06-28, 08:34   #1071
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzielna jesteś tylko odstaw te tony żarcia! A dla tż może daj się wykazać i zobacz jak on Cię zaskoczy w tą 4 rocznicę

Cytat:
Bandzia od jutra dietkuje ;p
dzisiaj tak sie nazarlam ze az ciezko mi sie ruszac, znowu zjadlam pizze wypilam piwa ; zjadlam milke, nalesniki kwalek zatrutego ciasta (pewnie bylo w nim cos na wstrzymanie ruchu jelit; dostalam go od "tesciowej"; ostatnio ogladalam jakis program o wrednych tesciwoych, i jedna chciala, zeby synowa przytyla, i wtedy jej syn wzialby rozwod i wrocilby do domu xD)

prezent dla tza wyniosl mnie znaczniej mniej niz myslalam, wiec jutro ide po rozowe przyrządy sportowe, rozowa torbe treningowai rozowy karnecik do rozowej silowni chyba wezme sobie 3/tydzień
Bania pizza to zło, po niej boli brzuch
Pokaż potem swoje różowe łupy
Stary 2012-06-28, 09:21   #1072
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Co Ty mówisz? Zobaczymy, najwyżej będę ćwiczyć z butelkami wody .
Moja jest 6/8, wzięłam taką, bo kiedyś byłam na siłowni na zajęciach z tymi gumami i babka mi poleciła kupić właśnie tą (żeby nie było, nie kupowałam jej na siłowni, to nie była żadna kryptoreklama czy coś ) .
a tam, dasz rade z 2kg bedziesz miec lepsze rece
moze byc niezła
Cytat:
Łeb mi pęka bo o 8:00 pod moimi oknami cięli płytki chodnikowe, bosko
u mnie naprawiaja dachy w blokach i ciagle cos huczy

Cytat:
a w dół czy w górę?!

1. czasami wysoki wzrost pomaga w byciu bardziej pewną siebie, a czasami - wręcz przeszkadza ;p ja np. miałam straszne kompleksy w szkole średniej, byłam hmmm potężniejsza od przyjaciólki a z resztą pisalam Wam już o tym .

2. tragedia w ogóle, że ludzie jeżdzą jak idioci, moj tz jezdzi jak kretyn po prostu.
często jest tak, że jak gówniarz ma szybkie i powiedzmy ze dobre auto, jakies super hamulce itp; to juz nie mówię o wieśniackich popisach, typu piski opon itd; ale oni są bardzo pewni siebie na drodze; wiedzą , ze jadąc szybko zahamują w odpowiednim momencie i nie zrobią nikomu krzywdy (nie wiem skąd im się to bierze, bo ruch uliczny jest raczej nieprzewidywalny); ale walśnie nie zdają sobie sprawy z tego, że mogą kogoś przestraszyć :| zwłaszcza starsze osoby!
jestem poirytowana, kobieta sobie jechała na rowerze i co? czyjaś głupota, a ona musi się zmagać z ranami, może nawet kontuzjami bardziej poważnymi, wrrrrrrrrr jak ja nie znoszę takich ludzkich upierdliwości dnia codziennego

Mam nadzieję, ze szybko się "wyliże" z tego wszystkiego; i że nie będzie miała później jakiejś traumy przed tym, zeby znów wsiąść na rower no ja bym miała! wrrr

na aerobiku są same niebieskie piłki, są tylko 2 różowe. nawet jak sie spoznimy z siostra, to pilki czekaja nieruszone, wszyscy wiedza, że one są "nasze" ;D
w dół... mimo ze juz mniej cwicze bo chce wazyc w miare normalnie... rzebie tylko nogi.
mi wzrost na pewno by dodał pewnosci siebie
moja mama już nie raz się przewracała na rowerze, ale zawsze jakoś delikatnie. ostatnio ciągle coś się jej przydarza... a na rower i tak wejdzie, bo go kocha nad życie
no ja tez nie wierzę,że byś tak przytyła.. zrób badania i daj znać. mam nadzieje,że nic złego się nie dzieje
baniaaaa, ja też bym się rzuciła na te różoweeee

Cytat:
Agnes chudzinko to ile Ty teraz ważysz? ćwiczysz dalej?

ważę dużo za mało i aż ciężko mi to napisać... 47,6kg. to chyba ostatnie problemy i nerwy dały o sobie znać... ciągle jest coś nie tak. ciągle pod górkę.. jak tylko wszystko wróci do normy, ja też się poprawię.
ćwiczę trochę mniej , bo nie chcę na wadze zobaczyć jeszcze mniej... chcę wrócić do moich 50kg i już tak utrzymać.

gratulacje!! należą Ci się super wakacje.

Cytat:
jutro mam 4 rocznicę ślubu
dobrze,że tż sobie radzi z małą.
jeszcze trochę i wszystko wróci do normy.
co planujecie?

my 2 lipca mamy 6 rocznicę a ja nie mam żadnego pomysłu

Cytat:

o cholerka! wiesz co... gdyby takie cos przydarzyło się mojemu ojcu i mnie, to już widzę jak mój tato wychodzi z auta i podchodzi do tego rowerzysty.. mój tato jest bardzo nerwowy jeśli chodzi o takie akcje... kiedyś kogoś z auta wyciągnął jak ledwo co spowodował by wypadek. dogonił go , zajechał mu drogę , wyszedł i kolesia wyciągnął!
a wtedy jechaliśy calą rodziną, dlatego tak się wkurzył, bo gdyby coś się nam stało.. ojjjj
sorka,że tak wtrąciłam, ale mi sie przypomniało
ja na twoim miejscu bym wysiadła i cos do niego powiedziała...

super!! ja się też stęskniłam za TJ

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-06-28 o 09:28
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 10:32   #1073
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
no jasne że tak nie uważam! Tż mi zawsze mówi że powinno się ważyć tyle ile ma się wzrostu np jak Ty masz 173 to powinnaś ważyć 73
Chodziło mi raczej o to że nie wyglądasz na tyle , ja bym Ci dała max 58
Cytat:

Ach.... To chyba tyle.

MP my też Cię Kochamy! i tesknimy za Tobą ! wiesz jesteś tak silną kobietką że Cię podziwiam normalnie wiem że sobie poradzisz ze wszystkim a zanim się obejrzysz Tż już będzie Ci pomagał/ pójdzie do pracy i wyjdziecie na prostą zobaczysz
Pochwal się kiedyś jak znajdziesz czas co Tż wymyślił na 4 rocznicę
Cytat:

takie 'widoczne' spadki motywują chyba bardziej niż wagowe
Film mega ale na żywo to musiało chyba bajecznie wyglądać
Cytat:
Bania nie odpowiedziałaś na moje pyt czy dalej chodzisz na aerobik ale sądząc po tym co zamierzasz kupić to chyba tak

Agnes nie wiem czemu nie zacytował mi się Twój post. Kurcze Kochana rozumiem że stres, potem ten kolczyk i to wszystko się tak nazbierało ale musisz trochę przytyć , zadbać o siebie twoja ślicznotka musi mieć zdrową mamę

Byłam ostatnio w lumpie i upolowałam kilka rzeczy najbardziej jestem zadowolona z takiej niebieskiej tuniko-sukienki bo ma śliczny kolor i kupiłam ją za grosze, za 1,50 zł tylko nie wiem czy nadaje się żeby nosić ja jako sukienkę. Wogóle to pokochałam lumpki w dnie kiedy jest -50 % bo wtedy można kupić mega rzeczy za śmieszne ceny mama też pokupiła sobie piękne bluzki , spódnice i tak w sumie za 8 rzeczy zapłaciłyśmy 20 zeta

Wiecie tak mnie zjadały nerwy przed egz ze zaczęłam jeść ... nie mogę się ogarnąc dziś znów próbuje wrócić do odchudzania , muszę się ogarnąć zanim zawale wszystko co osiągnęłam
i mam mega motywację do tego: za 3 tyg jedziemy na wakacje na 4 dni w gory muszę chyba trochę zacząć biegać albo wiecej ćwiczyć żeby mieć kondycję

Edytowane przez alexis77
Czas edycji: 2012-06-28 o 10:35
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 12:52   #1074
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

Bania pizza to zło, po niej boli brzuch
Pokaż potem swoje różowe łupy
brzuch jak brzuch, najgorsze że później dupa rośnie

od dzisiaj : STOP

dziś różowych łupów nie będzie, bo wstałam 4h później niż zamierzałam
Cytat:

o cholerka! wiesz co... gdyby takie cos przydarzyło się mojemu ojcu i mnie, to już widzę jak mój tato wychodzi z auta i podchodzi do tego rowerzysty.. mój tato jest bardzo nerwowy jeśli chodzi o takie akcje... kiedyś kogoś z auta wyciągnął jak ledwo co spowodował by wypadek. dogonił go , zajechał mu drogę , wyszedł i kolesia wyciągnął!
a wtedy jechaliśy calą rodziną, dlatego tak się wkurzył, bo gdyby coś się nam stało.. ojjjj
sorka,że tak wtrąciłam, ale mi sie przypomniało
ja na twoim miejscu bym wysiadła i cos do niego powiedziała...
nie toleruję agresji, ale mam wrażenie, że tak czasami trzeba!
przynajmniej tamten zapamieta sobie na długo ze tak sie nie robi!
Cytat:
Bania nie odpowiedziałaś na moje pyt czy dalej chodzisz na aerobik ale sądząc po tym co zamierzasz kupić to chyba tak

Byłam ostatnio w lumpie i upolowałam kilka rzeczy najbardziej jestem zadowolona z takiej niebieskiej tuniko-sukienki bo ma śliczny kolor i kupiłam ją za grosze, za 1,50 zł tylko nie wiem czy nadaje się żeby nosić ja jako sukienkę. Wogóle to pokochałam lumpki w dnie kiedy jest -50 % bo wtedy można kupić mega rzeczy za śmieszne ceny mama też pokupiła sobie piękne bluzki , spódnice i tak w sumie za 8 rzeczy zapłaciłyśmy 20 zeta

Wiecie tak mnie zjadały nerwy przed egz ze zaczęłam jeść ... nie mogę się ogarnąc dziś znów próbuje wrócić do odchudzania , muszę się ogarnąć zanim zawale wszystko co osiągnęłam
i mam mega motywację do tego: za 3 tyg jedziemy na wakacje na 4 dni w gory muszę chyba trochę zacząć biegać albo wiecej ćwiczyć żeby mieć kondycję
1. niestety skończył się ta dziewczyna która prowadzi aerobik wyjechała na jakiś obóz sportowy, a inne zajęcia nie pasują mi ze wzgledu na godziny w jakich się odbywają. joga chyba była w miarę do ogarnięcia, zaraz zadzwonię i zapytam czy są jakieś miejsca, bo muszę się ruszać !

2. uwielbiam lumpy u mnie dzisiaj kg za 30 zl, może się wybiorę w drodze do tza

3. super, lubię górskie klimaty! uwielbiam spać w schronisku marzą mi się Tatry, ach! dawno nie bylam

Stary 2012-06-28, 13:04   #1075
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
takie 'widoczne' spadki motywują chyba bardziej niż wagowe

O taaak, ja czuję jak wiszą na mnie jeansy, nawet po praniu lekko wciągam je na tyłek i nawet tż do mnie ostatnio powiedział, że dobrze że nie nakupowałam nowych spodni bo teraz byłyby za duże - nie wierzył we mnie jak mówiłam mu w sklepie, że nie kupię bo schudnę i będą za duże widziałam w jego oczach tylko "taaa jasne",a teraz zdziwienie Luźne ciuchy to MEGA motywacja!

Też chcę do lumpa
Byłam we wtorek, ale same szmaty. Moje najlepsze łupy pochodzą z sh w mieście mojej koleżanki-5okm. ode mnie. W przyszłym tygodniu będę wracała z pracy to nadrobię trochę drogi i zajadę bo warto

Cytat:
nie toleruję agresji, ale mam wrażenie, że tak czasami trzeba!
przynajmniej tamten zapamieta sobie na długo ze tak sie nie robi!
Trzeba oj trzeba
Ja któregoś razu nazwyzywałam chłopaków w bmw (oczywiście wcześniej upewniając się,że mam drzwi zamknięte) bo wchrzanili się przed przejazdem na mój pas, normalnie jechali obok na chama, korek bo przejeżdżał pociąg,a oni myśleli że się wcisną. Potem gwałtownie zahamowali bo skręcali, oczywiście kierunku brak. Moja złość sięgnęła szczytów-poleciały fucki i ku*wy

Załatwiłam wszystko co miałam i mogę się trochę polenić. W weekend szykuje się super pogoda Chcemy jechać na Mazury, zaraz popatrzę w necie jakieś noclegi na szybko,a jakby co wpakujemy się pod namiot
Stary 2012-06-28, 13:18   #1076
aniabaniaa
Zakorzenienie

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA jajajaj!

Moje serduszko się cieszy!!!!!!

colosal jest w końcu za mniej niż 30 zł

dzis ide polowac do natury

w ogole od kiedy poluje na tusz do rzęs, na który stać mnie pod koniec miesiąca to stałam się łowcą okazji, przegladam wszystkie gazetki; no i trafiłam na rossmana, tam sa jakieś takie jednodniowe akcje, że wybrany produkt w danym dniu jest tańszy nawet o 50 %!

no i we wtorek miał być tusz loreal za 23 zł. oczywiście poszłam, ale bylam tam ok. 16
pytam pani, gdzie ten tusz ?
a ona doslownie zareagowala tak:
mówi do innej pani: eee, ta pani pyta o tusz z loreala ta druga zareagowała jak ta pierwsza
i mówią, że od kiedy rossman ma te promocje, o 9. przed sklepem są dosłownie tłumy, a w środku toczą się zawody mma ;D
powiedziały mi, doslownie! - ze baby sa nieobliczalne i sieją taką wiochę, ze w zyciu by sie nie spodziewaly :P
namawialy mnie na maly sparing w czwartek, bo dzis rano byl boj o tusz max factor za chyba 14 zl

uff ale sie ciesze. w koncu bede miala tusz
a, chcialam kupic ten zielony rimmela, ale go nie bylo faktycznie musi byc dobry, bo pani powiedziala, ze bardzo czesto im schodzi

Monia, mazury?! achhhh po raz kolejny napisze, ze Ci zazdroszcze. pamietam, jak mnie do siebie zapraszalas, kiedys skorzystam, zobaczysz

50 km do lumpa?! haha! ładnie tez kiedys jechalam na taka wyprawe, z mama i jej przyjaciolka, boze, co tam sie dzialo......... cos na wzor tego co w rossmanie, gdy jest nowy dzien promocji ;p

Stary 2012-06-28, 13:24   #1077
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Też chcę do lumpa
Byłam we wtorek, ale same szmaty. Moje najlepsze łupy pochodzą z sh w mieście mojej koleżanki-5okm. ode mnie. W przyszłym tygodniu będę wracała z pracy to nadrobię trochę drogi i zajadę bo warto
to ja w tak duzym miescie nie znam zadnego lumpa o nie zaczne buszowac!!!

zazdroszcze weekendu

Cytat:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA jajajaj!

Moje serduszko się cieszy!!!!!!

colosal jest w końcu za mniej niż 30 zł

dzis ide polowac do natury
tez uzywam colosala ijuz mi sie konczy, najbardziej lubie go pod koniec, jak kazdy tusz i teraz na wishliscie mam ten co Monia polecala, ale gdzies go zgubilam, musze znaleźć na kwc
Stary 2012-06-28, 13:29   #1078
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

alexis... wiem wiem, dlatego wracam do trochę do siebie. ostatnio z tżem się nie dogadujemy i to też się na mnie źle odbija...

pokazuj ciuszki

bania, ja też muszę się wybrać do jakiegoś lumpka jak coś upolujesz ciekawego, to daj znać a chodzisz do lumpków w LU?

w rossmanie są zawsze tłumy... kobiety czasami naprawdę zachowują się jak dzicz!!

najlepsze... przed wczoraj byłam w kauflandzie po pieczarki, bo jest promocja a na krokiety był akuraaaat
wybieram pieczarki, i miałam w garści kilka ładnych... jakaś pani podeszła do mnie, zabrała mi pieczarkę z rąk, schowała szybko do reklamówki i zaczęła wybierać dalej, tuż koło mnie!!

później stojąc już przy kasie, babeczka otworzyła kasę obok. ludzie mało co bramek nie poprzewracali,zeby ustawić się jako pierwsi w kolejce...
jak przyszła moja kolej do kasowania, to stał za mną strasznie dziwny Pan. Ciągle się do mnie zbliżał i nie wiem czy stał ode mnie 10cm...
jak miałam wpisać pin, to normalnie czułam jego oddech na moim ramieniu... odwróciłam się i powiedziałam : "może niech jeszcze Pan pin za mnie wpisze!" :/ koleś się wielce oburzył i zaczął mnie wyzywać,ze jestem niedojrzałą gówniarą z dzieckiem itp. zaczęła się ostra wymiana zdań przy kasie i koleś zrezygnował. rzucił babie zakupy na taśmę odepchnął mnie i wyszedł!

ludzie są taaacy dziwni

Ostatnio miałam Wam pokazać moje efekty BBL. oczywiście zapomniałam. postaram się dzisiaj Wam pokazać co nieco

moniaaaa zabierz mnie też na Mazury

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 13:46   #1079
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
namawialy mnie na maly sparing w czwartek, bo dzis rano byl boj o tusz max factor za chyba 14 zl

Monia, mazury?! achhhh po raz kolejny napisze, ze Ci zazdroszcze. pamietam, jak mnie do siebie zapraszalas, kiedys skorzystam, zobaczysz

50 km do lumpa?! haha! ładnie tez kiedys jechalam na taka wyprawe, z mama i jej przyjaciolka, boze, co tam sie dzialo......... cos na wzor tego co w rossmanie, gdy jest nowy dzien promocji ;p
Tak czułam, że będzie masakra jak przeglądałam gazetkę ze zniżkami ale mnie nic nie zainteresowało
A jak mam kupić kosmetyki to zawsze przeglądam gazetki, to bardzo dobry nawyk Bania

Wpadaj, przyjmę wszystkich którzy przywiozą po zgrzewce piwa

Cytat:
to ja w tak duzym miescie nie znam zadnego lumpa o nie zaczne buszowac!!!
Na modowym jest wątek o lumpach, poczytaj co tam polecają w Twoim mieście Ja podczytuję, ale sama nie piszę, nie zdradzę miejscowym moich miejsc

Cytat:
najlepsze... przed wczoraj byłam w kauflandzie po pieczarki, bo jest promocja a na krokiety był akuraaaat
wybieram pieczarki, i miałam w garści kilka ładnych... jakaś pani podeszła do mnie, zabrała mi pieczarkę z rąk, schowała szybko do reklamówki i zaczęła wybierać dalej, tuż koło mnie!!

później stojąc już przy kasie, babeczka otworzyła kasę obok. ludzie mało co bramek nie poprzewracali,zeby ustawić się jako pierwsi w kolejce...
jak przyszła moja kolej do kasowania, to stał za mną strasznie dziwny Pan. Ciągle się do mnie zbliżał i nie wiem czy stał ode mnie 10cm...
jak miałam wpisać pin, to normalnie czułam jego oddech na moim ramieniu... odwróciłam się i powiedziałam : "może niech jeszcze Pan pin za mnie wpisze!" :/ koleś się wielce oburzył i zaczął mnie wyzywać,ze jestem niedojrzałą gówniarą z dzieckiem itp. zaczęła się ostra wymiana zdań przy kasie i koleś zrezygnował. rzucił babie zakupy na taśmę odepchnął mnie i wyszedł! zapomniałam. postaram się dzisiaj Wam pokazać co nieco
Boooże co za ludzie wstydu nie mają

Wstawiłam do albumu aktualne zdjęcie: 5kg. przed celem i jakieś 6-7kg. przed ideałem. A teraz dodajcie do tego zdjęcia jakieś 7kg. i pomyślcie jak wyglądałam zimą jak jakaś bulba, buka albo inne kuliste coś
Stary 2012-06-28, 14:46   #1080
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
moniaaaa zabierz mnie też na Mazury
i mnie

sytuacja przy kasie - brak słów! co za burak
Cytat:
Wstawiłam do albumu aktualne zdjęcie: 5kg. przed celem i jakieś 6-7kg. przed ideałem. A teraz dodajcie do tego zdjęcia jakieś 7kg. i pomyślcie jak wyglądałam zimą jak jakaś bulba, buka albo inne kuliste coś
hhaha buka
mysle, ze nie było tak źle, bo jestes wysoka, ale rzeczywiscie 7 kg to sporo.

Tez wstawilam do albumu cos to dla dziewczyn bez fb

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości