Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 19:42   #1321
natallkaa
Wtajemniczenie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
to oby sie podnioslo zebys nie musiala miec cesarki!!

Dziewczyny mam dola((
JEst piekna pogoda, sobotnie popoludnie.wszyscy gdzies wbyli z rodzinami a ja siedze jak ten kolek sama w domutak mi brakuje tz, wspolnych spacerow i lezakowania na trawie przed domemtakie dni mnie dobijaja strasznie mi wtedy doskwiera samotnosc jeszcze zeby mala byla w domu to nie ma czasu myslec a ona sie bawi w najlepsze u babci-bylam odwiedzic no bo bym nie wytrzymala dwoch dni bez niej ale jechaly kobity na lody i duzy palac zabaw do miasta wiec zwinelam sie i pojechalam do domu.

oj domyślam się, że Ci ciężko mój TŻ tż od niedawna wyjeżdża - z tym, że w pn rano i w pt już jest a i tak czasami mam dosyć. Ostatnio się zbuntowałam i powiedziałam, że ma jeszcze wracać w środy po południu i w czwartek rano wyjeżdzać ( w końcu to tylko 100km)

Today gratuluję

u nas jest o tyle śmiesznie, że imię dla chłopca mieliśmy wybrane i byliśmy zgodni co do niego ale to może następnym razem się wykorzysta od dzisiaj zaczynamy szukać imienia dla dziewczynki - zobaczymy czy dojdziemy do porozumienia
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 19:46   #1322
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny mam dola((
JEst piekna pogoda, sobotnie popoludnie.wszyscy gdzies wbyli z rodzinami a ja siedze jak ten kolek sama w domutak mi brakuje tz, wspolnych spacerow i lezakowania na trawie przed domemtakie dni mnie dobijaja strasznie mi wtedy doskwiera samotnosc jeszcze zeby mala byla w domu to nie ma czasu myslec a ona sie bawi w najlepsze u babci-bylam odwiedzic no bo bym nie wytrzymala dwoch dni bez niej ale jechaly kobity na lody i duzy palac zabaw do miasta wiec zwinelam sie i pojechalam do domu.
kochana nie smuc sie ja tez jestem calymi dniami sama w domu bo TZ ciagle w pracy... poprostu trzeba sie przyzwyczaic... chociaz mnie tez czasami krew zalewa;/nikogo tu nie znam... co prawda mieszkam niedaleko od rodzicow, ale co ja bede u nich robic?;/ a tak jak dzis przychodzi wekend to moj jest pracy do 6 rano, pozniej spi, wstqje, obiad i znowu do pracy na 18;/ a wszystkie kolezanki ze swoimi TZ spedzaja czas

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

ale mnie nogi bola!!! duszno jak diabli!!! masakra!!
Stary 2012-06-30, 20:14   #1323
DeKajka
Zakorzenienie

Marti - Przytulam mocno
Zaczynam rozumiec co czujecie jak waszych TŻetów nie ma przy was ..

Cytat:
Napisane przez natallkaa Pokaż wiadomość
u nas jest o tyle śmiesznie, że imię dla chłopca mieliśmy wybrane i byliśmy zgodni co do niego ale to może następnym razem się wykorzysta od dzisiaj zaczynamy szukać imienia dla dziewczynki - zobaczymy czy dojdziemy do porozumienia
Oj dla dziewczynki jest tyyyyle pieknych imion .. nie powinniscie miec problemu ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:18   #1324
peperonik
Zadomowienie

czesc dziewczynki zajrzalam na troszke i zaraz zmykam,bo film ogladamy.
Nic mi lekarze nie pomogli Neurolog powiedziala,ze to prawdopodobnie od kregoslupa,ale nic mi nie da,bo wszystkie leki to trucizna. Powiedziala,ze jak juz nie bede wytrzymywac to do szpitala na patologie ciazy
Na razie wytrzymuje, ratuje sie spacerami i lezeniem z nogami w gorze. Nie tak latwo sie dam do szpitala polozyc.
Mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze, jutro wszystko nadrobie,jak tylko wroce z pracy. Jade na chwile na rozliczenia.
dla wszystkich
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:26   #1325
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

No hejka Melduję się na posterunku, właśnie przed chwilą odebrałam komputer z serwisu. Musiałam się wykłócać, żeby naprawili na gwarancji, bo mimo, że komputer nie ma dwóch lat, to Pan twierdził, że "nie wszystko podlega reklamacji". Dopiero po stwierdzeniu, że w związku z tak różnymi stanowiskami w tej sprawie będę musiała zasięgnąć rady rzecznika praw konsumenta panu się przypomniało, że jednak może mi naprawić ten głupi zawias za darmo

Pisałam rano do Kici, jak tam samopoczucie w szpitalu. Ma się już lepiej, jedynie co, to przeraża ją ten zabieg, bo okazuje się, że nieźle ją pokłują. Ale najważniejsze, że podglądała Maluszka i wszystko z nim ok

Widziałam, że parę maluszków się ujawniło podczas mojej nieobecności. Gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznania płci, widziałam, że są też dziewczynki
Stary 2012-06-30, 20:28   #1326
weronika23
Zakorzenienie

martii kochana caluski dla ciebie

powiem ci ze ja mam tz wieczorami ale w obecnym stanie jakby go nie bylo on przychodzi jeee a zanim sie wykapie to my juz spimy
cale dnie jest w pracy nawet nie mamy kiedy na zakupy pojechac jedynie w niedziele a czasem wyrwie sie o 16 i wtedy zybko jedziemy wolnego dnia nie ma bo pracuje u taty i tak od poniedz do soboty czasem marzy mi sie zeby mial inna prace
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:37   #1327
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
Ja też mam ten problem.Kupiłam sobie Sexi mama krem do zmęczonych nóg,żel Lioven dla kobiet w ciąży(poprawiają krążenie zmniejszają obrzęk i uczucie ciężkości). A wczoraj na wizycie spytałam lekarza,to polecił mi lioton 1000 (powiedział,że mogę stosować bez obawy),a doustnie przepisał kapsułki Cyclo3Fort (można stosować w ciąży).
A widzisz, ja brałam Cyclofort przez jakieś 3 miesiące przed ciążą właśnie na naczynka i zaczynające się żylaki. Nie dość że nic mi nie pomogło to jeszcze drogie to dziadostwo Jak byłam na pierwszej wizycie to pytałam gina o te kapsułki to sam mi powiedział że one nic nie dają, że mam przestać brać.
A na naczynka polecam rutinoscorbin lub inne tablety z rutyną. Wzmacnia ona naczynka. Tylko nie wiem czy można w ciąży

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane, my po wczorajszej wizycie, ogolnie z dzidzia wszytsko ok, widzilam nozki, raczki, mozg, brzuszek wszystko "normal" ale... (jak zwykle) mm 2 dodatkowe wizyty za tydz USG z kardiologiem gdzie dodatkowo bede miala robione EKG dziecku i druga ok 32 tyg bo mam low plcenta czyli brdzo nisko lozysko i musze byc monitorowana.
I co najwazniejsze jest coreczka-Maya

A teraz ide konczyc obiad bo chlopki poszli do parku, wpadne poczytac wieczorkiem

Landi wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia dla Ciebie i swiezo upieczonego mezusia

Karollla gratuluje coreczki

M_Mjka gratulacje synka

Hppy_Eve
no i kolejny chlopak gratulacje
SUPER Gratuluję córci i trzymam żeby wszystko było dobrze

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:

Dziewczyny mam dola((
Nie martw się. Ja też całe dnie siedzę sama. Takie czasy...

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
Hej kochane gratuluję udanych wizyt

A JA JESTEM ŻONĄ!!! jutro może będę miała chwilkę to dodam fotki i zdam Wam relacje jak na razie czekam znowu na gości powiem tylko tyle: BYŁO BOSKO
Gratuluję : roza::r oza:
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:47   #1328
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość

Oj dla dziewczynki jest tyyyyle pieknych imion .. nie powinniscie miec problemu ..
hehe no zobaczymy, też mam nadzieję, że się to rozwodem nie zakończy
mi się mnóstwo podoba a jemu prawie żadne...
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:57   #1329
marti86
Zakorzenienie

Dziekuje za wsparcie dziewczyny tak mi sie dzis smutno zrobilo bo do kogo bym nie zadzwonila zeby sobie zabic jakos czas to wszyscy gdzies go spedzali rodzinnie a nie chce sie wcinac miedzy wodke a zakaske...teoretycznie moglam jechac na domek do brata ale tam jest kawalek a pozatym musialabym tam posiedziec dluzej (z racji tego ze opijaja mala i pewnie bylabym kierowca)co w dniu dzisiejszym nie bylo mozliwe.Dziewczyny jutro wracaja do domu.moj brat od kilku dni byl sam w domu a wiadomo jak to faceci-flejtuchy:/ tak wiec chcialam tam troche po nim ogarnac, zrobilam pranie bo nie chcialam aby moja bratowa wrocila z noworodkiem do domu i miala jeszcze robote-tymbardziej po cesarce. a i w domu mialam troche zaleglosci. chce im na jutro przygotowac jakis obiad, miesko mam juz przygotowane dla nas tylko mam dylemat dla swiezo upieczonej mamuski bo wiadomo nie wszytsko moze-macie jakis fajny pomysl na duszony schab??

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość

A nie ma jakiejś możliwości, żebyście w końcu byli razem? Żebyście Wy do niego pojechali ( oczywiście nie teraz, ale jak maleństwo podrośnie) lub żeby znalazł sobie pracę bliżej domu? Bo rzeczywiście na dłuższą metę to takie życie to bardziej życie w pojedynkę niż w związku. Tak jakbyś była żoną marynarza. Nie dziwię się, że czujesz się samotna.
Kochana poki nie staniemy na nogi, nie bedziemy miec kawalka konta wlasnego to nie ma takiej mozliwosci wyjechac nie moge z racji tego ze Laura nie jest corka Michala i tak jestem tu uwiazana

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
kochana nie smuc sie ja tez jestem calymi dniami sama w domu bo TZ ciagle w pracy... poprostu trzeba sie przyzwyczaic... chociaz mnie tez czasami krew zalewa;/nikogo tu nie znam... co prawda mieszkam niedaleko od rodzicow, ale co ja bede u nich robic?;/ a tak jak dzis przychodzi wekend to moj jest pracy do 6 rano, pozniej spi, wstqje, obiad i znowu do pracy na 18;/ a wszystkie kolezanki ze swoimi TZ spedzaja czas

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

ale mnie nogi bola!!! duszno jak diabli!!! masakra!!
Dojotka my juz tak w rozjazdach jestesmy od 4 lat wiec ja przyzwyczajona jestem-ale tesknie coraz bardziej i coraz mocniej doskwiera mi jego brak na codzien
Tez nie masz fajnie rowniez wspolczuje ja przynajmniej mam grono przyjaciol ktore jak dzis nie moze to jutro bedzie moglo.ale Ty za to co wieczor mozesz wtulic sie w TŻ i poplakac mu w rekaw-ja nie mam takiej mozliwosci

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki zajrzalam na troszke i zaraz zmykam,bo film ogladamy.
Nic mi lekarze nie pomogli Neurolog powiedziala,ze to prawdopodobnie od kregoslupa,ale nic mi nie da,bo wszystkie leki to trucizna. Powiedziala,ze jak juz nie bede wytrzymywac to do szpitala na patologie ciazy
Na razie wytrzymuje, ratuje sie spacerami i lezeniem z nogami w gorze. Nie tak latwo sie dam do szpitala polozyc.
Mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze, jutro wszystko nadrobie,jak tylko wroce z pracy. Jade na chwile na rozliczenia.
dla wszystkich
a co Ci sie dzieje?? chyba cos przeoczylam

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość

powiem ci ze ja mam tz wieczorami ale w obecnym stanie jakby go nie bylo on przychodzi jeee a zanim sie wykapie to my juz spimy
cale dnie jest w pracy nawet nie mamy kiedy na zakupy pojechac jedynie w niedziele a czasem wyrwie sie o 16 i wtedy zybko jedziemy wolnego dnia nie ma bo pracuje u taty i tak od poniedz do soboty czasem marzy mi sie zeby mial inna prace
w takim razie tez wspolczuje Weroniko popieprzone te czasy kiedy one sie zmienia

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:04   #1330
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Hej!!!!

Zaraz nadrobię tą jedną stronę (), tylko najpierw opiszę usg.

Dziękuję za kciuki!!! Jesteście niezastąpione

Wszystko w porządku z dzidziolem!! Coś tylko słabiej pracuje jedna nerka, ale lekarz powiedział, żeby się tym nie przejmować na razie i że w 30 tygodniu będzie to zbadane dokładniej. Jakieś ukm to się nazywa (nawet nie sprawdzam w internecie, bo się tylko zestresuję ).

Usg 4d jest świetne!!! Jakbyście się wahały to polecam strasznie! Wszystko pięknie było widać, zaraz wkleję fotki to zobaczycie same. Płeć sama widziałam - nie trzeba było mi mówić Będzie chłopczyk!!! Więc zasilamy forumowe grono
Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia, mam też filmik - 17 minut Jest nawet podkład muzyczny Prawie się popłakałam jak oglądałam już w domu na spokojnie.

Wstawiam zdjęcia - twarz i dowody męskości
klask i:

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Kochane, my po wczorajszej wizycie, ogolnie z dzidzia wszytsko ok, widzilam nozki, raczki, mozg, brzuszek wszystko "normal" ale... (jak zwykle) mm 2 dodatkowe wizyty za tydz USG z kardiologiem gdzie dodatkowo bede miala robione EKG dziecku i druga ok 32 tyg bo mam low plcenta czyli brdzo nisko lozysko i musze byc monitorowana.
I co najwazniejsze jest coreczka-Maya

A teraz ide konczyc obiad bo chlopki poszli do parku, wpadne poczytac wieczorkiem

Landi wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia dla Ciebie i swiezo upieczonego mezusia

Karollla gratuluje coreczki

M_Mjka gratulacje synka

Hppy_Eve
no i kolejny chlopak gratulacje
: jupi: oby wszystko było dobrze

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

a ja dzisiaj przyszłam Was tylko podczytać i zmykam bo parno jak fix
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:10   #1331
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana poki nie staniemy na nogi, nie bedziemy miec kawalka konta wlasnego to nie ma takiej mozliwosci wyjechac nie moge z racji tego ze Laura nie jest corka Michala i tak jestem tu uwiazana
To rzeczywiście pogmatwane.
Choć ja jakbym była na Twoim miejscu to pogadałabym z ojcem Laury ( ale nie wiem jakie macie stosunki) i jednak zastanowiła się nad wyjazdem, bo jednak lepiej wynajmować nawet małe ciasne mieszkanko, ale być razem. 4 lata to szmat czasu, a jak maleństwo się urodzi to dobrze, żeby miało kontakt z ojcem. Znajomi, nawet najlepsi to jednak nie partner.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:16   #1332
marti86
Zakorzenienie

Jest cien nadzieji ze M wroci do kraju ale nie chce narazie mowic zeby nie zapeszac...

Stary 2012-06-30, 21:18   #1333
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Jest cien nadzieji ze M wroci do kraju ale nie chce narazie mowic zeby nie zapeszac...
To trzymam kciuki
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:43   #1334
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Kochane dziekuje za gratulacje

Marti niestety na samotnosc i tesknote nie pomoge, moge tylko przytulic kochana. My zawsze jestesmy z Toba. Ja tez trzymam kcuki.
A nie ma mozliwosci aby ojciec Laury wydal zgode na paszport

Natalkkka hehe my na szczescie mielismy zgodne wybrane imie dla dziewczynki i pojawila sie dziewczynka u nas by byl problem z chlpocem

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-06-30 o 21:45
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:45   #1335
hania207
Zakorzenienie

gratuluje dziewczynek i chłopców

my całe weekend mamy pelen wrażen, wzoraj i dzisiaj goscie, a jutro my idziemy w gości
powiem szczerze że z checia bym posiedziala w domu, zamiast wychodzic
Tz tez wymeczony bo cały weekend jeszcze do pracy idzie...

marti nie smutaj a kiedy Tż wraca ?

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:48   #1336
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
chce im na jutro przygotowac jakis obiad, miesko mam juz przygotowane dla nas tylko mam dylemat dla swiezo upieczonej mamuski bo wiadomo nie wszytsko moze-macie jakis fajny pomysl na duszony schab??
Ja tak na lekkostrawnie, to zazwyczaj robię nadziewany żurawiną (jedną dziurę przez całość na wysokości środka i napycham, albo kilka dziurek od góry mięsa), z tym, że robię to w marynacie...a nie wiem, czy karmiąca może przyprawiać?

Cytat:
A tata Laury nie wyraża zgody na jej wyjazd, nawet na jakiś czas?
Stary 2012-06-30, 21:52   #1337
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

marti tez cie rozumeim bo mojego to cale tygodnie nie ma tylko w soboty i neidziele a i tak sie wku..rzam bo jak jest w weekendy to co chwile telefony i dostaje fioła , albo musi nagle jakies zlecenie dokonczyc i s8iedzi na kompie i tyle go widzieli...ciezko ejst ale wiem ze mnie bardzo kocha jest dla mnie najlepszy pod sloncem i to mnie jakos trzyma bo czasem tez plakac mi sie chce jak ide sama na spacer albo samana zakupy a widze pary

ja leze bo sie zmachałam bylismy w leroy merlin i paru innych sklepach szafke wymienilismy i jedszcze nakupilismy rurek bo brakuje i tz mi obiad postawił karkowkę z grilla pychotka
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 21:59   #1338
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
marti tez cie rozumeim bo mojego to cale tygodnie nie ma tylko w soboty i neidziele a i tak sie wku..rzam bo jak jest w weekendy to co chwile telefony i dostaje fioła , albo musi nagle jakies zlecenie dokonczyc i s8iedzi na kompie i tyle go widzieli...ciezko ejst ale wiem ze mnie bardzo kocha jest dla mnie najlepszy pod sloncem i to mnie jakos trzyma bo czasem tez plakac mi sie chce jak ide sama na spacer albo samana zakupy a widze pary

ja leze bo sie zmachałam bylismy w leroy merlin i paru innych sklepach szafke wymienilismy i jedszcze nakupilismy rurek bo brakuje i tz mi obiad postawił karkowkę z grilla pychotka
mam dokladnie tak samoszkoda ze nie miszkamy blizej siebieja wszytskie kolezanki mam mezatki z mezami na miejscu-nie ma takiej samotnicy jak ja i czasami mi glupio choc nidgy nikt nie dal mi odczuc ze jestem taka dostawka

Co do kwestii wyrazenia zgody nie bardzo moge tu o tym pisac bo pier..... trol czyta

I dziekuje kochane wiem ze zawsze moge na Was liczyc

kurde cos mi sie chce i nie wiem co(((

Magdaef wlasnie mozna tylko troszke soli poszukam cos w necie...

Stary 2012-06-30, 22:07   #1339
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

mart tez zaluje bo u mnie wszyscy z mezami i dziecmi a gluopio mi sie tak napraszac, sami tez mnie zapraszaja ale czase jak wracam z takiego spotkania to wiecie jeszcze gorzej bo tam gwar i wogole rodzinka cala a tu pusta chata

jem loda frugo nawet dobry

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość

ojj dokladnie ja tez marze zeby mial moj inną..no ale wiem ze dzieki tej jegop pracy ciągniemy
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:08   #1340
marti86
Zakorzenienie

dokladnie u nas dzis otwarcie sezonu wakacyjnego w ost graja spiewaja jeziora tak niosa ze wszystko slychaca mieszkam od miasta jakies 5km

chyba ide spac to mi sie glupia zachcianka skonczy

Stary 2012-06-30, 22:11   #1341
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Nie wiem, na ile macie zdrowe stosunki z byłym partnerem, ale wiem, że jeśli chodzi o wyjazdy tymczasowe, jest furtka na tę zgodę ojca dziecka Znajoma była w takiej sytuacji, gdzie ojciec jej synka na złość nie chciał wyrazić zgody na paszport, żeby mogła zabrać małego na wakacje za granicę. Okazało się, że wystarczy się zgłosić do sądu rodzinnego/opiekuńczego po zaświadczenie, że jest to wyjazd na czas określony i wtedy takiej zgody drugiego opiekuna nie potrzeba, nawet, jeśli jego prawa nie są w żaden sposób ograniczone.

Być może wyraziłam się nie do końca precyzyjnie, bo to tylko zasłyszane informacje, a kompletnie nie znam się na prawie rodzinnym, ale wiem, że koniec końców dziewczyna nie miała żadnych problemów z wyjazdem, wystarczył tylko jeden papierek z sądu
Stary 2012-06-30, 22:14   #1342
marti86
Zakorzenienie

Wiem Magda ale tam gdzie jest M nie ma mozliwosci wyjechac nawet ze wg mieszkaniowych to raz a dwa nawet jesli to musialabym isc od razu do pracy a to raczej teraz niemozliwe

Stary 2012-06-30, 22:15   #1343
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

To trzymam kciuki, żeby udało mu się jak najszybciej do Was wrócić!
Stary 2012-06-30, 22:17   #1344
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki, właśnie wróciliśmy z mężem od teściów i nawet było przyjemnie

Gratuluję wszystkich córeczek i synków

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:22   #1345
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Marti szkoda ze blizej nie mieszkam bo z pewnoscia bym Ci umilila czas ale jak nie masz co robic to zapraszam na wakacje do Londynu

Stary 2012-06-30, 22:54   #1346
marti86
Zakorzenienie

Today dziekuje a wiesz ze bylam w tamtym roku a Tobie jak sie tam mieszka??bo ja sie nie nadaje do zycia w takich duzych aglomeracjach fajnie jest przyjechac pozwiedzac ale podziwiam Was-tych ktorzy tam mieszkaja na codzien-to nie dla mnie.ja uwielbiam lasy, jeziora, spiew ptakow, cisze, wiec bylabym bardzo nieszczesliwa mieszkajac w tak duzym miescie

Stary 2012-06-30, 22:56   #1347
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Today dziekuje a wiesz ze bylam w tamtym roku a Tobie jak sie tam mieszka??bo ja sie nie nadaje do zycia w takich duzych aglomeracjach fajnie jest przyjechac pozwiedzac ale podziwiam Was-tych ktorzy tam mieszkaja na codzien-to nie dla mnie.ja uwielbiam lasy, jeziora, spiew ptakow, cisze, wiec bylabym bardzo nieszczesliwa mieszkajac w tak duzym miescie

Marti
trzeba bylo zajrzec na kawke heh ja mieszkam juz na takim obrzezach Londynu wiec nie mam takiego problemu z halsem czy z ludzmi jak w samym centrum , gdzie raczej tam najweicej turystow
A jak sie mieszka, spokojnie przede wszytskim, zycie tansze przez co mozesz sobie na wiecej pozwolic

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-06-30 o 22:57
Stary 2012-06-30, 23:00   #1348
marti86
Zakorzenienie

kurcze dziewczyny wlasnie wycinalam skorki u paznokci u stop i musialam sie niezle nagimnastykowac prawa to jeszcze jeszcze ale z lewa noga mialam juz duzy problem brzuch mi powoli zaczyna to uniemozliwiac

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

no tak ale zakupy, wyjazd do miasta gdzie sa zawsze tlumy:/ te korki, brak miejsc parkingowych

Stary 2012-06-30, 23:00   #1349
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze dziewczyny wlasnie wycinalam skorki u paznokci u stop i musialam sie niezle nagimnastykowac prawa to jeszcze jeszcze ale z lewa noga mialam juz duzy problem brzuch mi powoli zaczyna to uniemozliwiac
Marti hehe ja ostatnio chcialam pazurki u stop pomalowac, ale zrezygnowalam wiecej sie upocilam nad przygotowaniem paznokci ze na pomalowanie braklo juz sil

Stary 2012-06-30, 23:01   #1350
marti86
Zakorzenienie

dlatego ja rozlozylam na raty i pomaluje jutro

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości