Powiększanie piersi cz.7 - Strona 508 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-30, 18:25   #15211
anika75
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
A gdzie tam Kochana pusciły Pływac sie nauczyłam to latam jak szalona codziennie i ciesze sie jak dziecko po godzinie w wodzie.
A jak sie uczylam to i poltorej siedzialam
Teraz przerwa bedzie od basenu to az mnie skreca, na siłownie chodzę i aerobik chyba tez dołożę

Nie no ale serio piersi cos tam sie zmieniaja cały czas, juz troche minelo od op.
Może troche puscily, nie wiem czy od basenu, czy same z siebie ale jednak wiadomo ze piersi się zmieniaja.
Bede wiedziala czy jest dobrze jak pojade na przeszycie za kilka dni.
Myślę, że to jednak od basenu .
Ja pływam jak sześciolatka, najchętniej to bym z rękawkami pływała, i pewnie na początku na basenie sensację i dzikie śmiechy będę wzbudzać, zwłaszcza wśród ratowników
A przeszycie ten sam doktorek będzie Ci robił, czy inny?
Aaaa, dlaczego swoje albumy z cycuszkami pousuwałaś? Chciałam sobie te ślicznotki pooglądać, a tu zonk

Andzikusku, mąż kazał mi wypić piwo na kaca i Tobie Kochana radzę na odreagowanie . Hihihihi, zaraz znów się upiję

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-06-30 o 18:27
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 18:34   #15212
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje że już ta nieprzyjemna atmosfera poszła w niepamięć uprzedzam że nikogo nie chciałam urazić ani skłócić, więc andzikuś nie denerwuj się wyjrzyj za okno piękna pogoda jest, szkoda Twoich nerwów, a forum jak mi się zdaje ma na celu pomagać, przyjemne jest szydzenie i wyśmiewanie się dopóki się nie odwróci przeciwko tobie, a karma istnieje.
Patrycja, spoko Ja tam sie nerwom nie daje poniesc tak latwo, a ze pisze co mysle to inna inszosc Pogoda cudna, cieplusio, rano fryzjer i te sprawy, potem sloneczko i wypad na miasto. Uwielbiam takie swobodne i piekne dni

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Tak sie jeszcze zastanawiam czy 11cm szerokości w moim przypadku nie zafunduje mi autostrady między piersiami...pod biustem mam 76cm w 82cm, a rozstaw sutków to 20 cm jak myślicie?
Patrycja ja nie wiem jak to jest z tym dobieraniem szerokosci. Wg mnie rozstaw sutkow to chyba nie wszystko, chyba tez szerokosc klatki jest potrzebna (ale nie obwod). Gdyby brac pod uwage rozstaw sutkow tylko to implanty o szerokosci 11 cm zajelyby Ci 22 cm z szerokosci klatki. Dodajac do tego jakies 3 cm na mostek daje 25 cm szerokosci. To takie moje wymysly tak troche na logike. Na forum wiele razy Dziewczynki rozmawialy na ten temat ale w sumie jakos chyba nie doszlysmy do tego jak wyznacza sie naprawde te szerokosc implantu.

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość

Wczoraj postanowiliśmy ze starym oblać zakończenie roku, upiłam się trzema piwami, a łeb mi boli, że ojojojoj
Anika, Ty, taka poukladana Kobieta?! Eeee, no nie, podoba mi sie
Ja co prawda wczoraj nie swietowalam konca roku ale tez cale winko wieczorowa pora obciagnelam. Tak pieknie sie siedzialo na dworku, ciepelko bylo i tak jakos samo to winko we mnie wlazlo

Cytat:
Dziewczyny, niedawno widziałam w szmateksie biustonosz 65 FF, nowiuteńki, żeby nie było . Wiem, że macie kłopoty ze znalezieniem stanika, więc mogę porobić zdjęcia, wrzucić tu na forum, może którejś się spodoba, to kupię i wyślę. Na moje przyszłe bimbałki pewnie będzie za duży. Nie zerknęłam na firmę.
Ty nie pytaj tylko smignij i fotkuj Rozmiarek co prawda nie moj ale popatrzec na ladne rzeczy to ja luuubie, oj lubie!

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Cytat:
Andzikusku, mąż kazał mi wypić piwo na kaca i Tobie Kochana radzę na odreagowanie . Hihihihi, zaraz znów się upiję
Heheh, a wiesz, ze ja od raza tak sobie mysle zeby dzis jakas popraweczke zrobic? No ale tak samiusia? Do lustra? Co wieczorek? Nie przesada?

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-30 o 18:35
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 18:45   #15213
anika75
Zadomowienie

No właśnie, POUKŁADANA . Sama jestem zdziwiona, ale ostatnio miałam mnóstwo stresów, więc musiałam jakoś odreagować. A najśmieszniejsze jest, że po pijaku śpiewałam sobie: "Będę miała cycki, będę miała cycki...", aż mąż musiał mnie uciszać, żeby sąsiedzi nie słyszeli, bo na podwórku byliśmy. Ale ja tego nie pamiętam, więc uważam to za jakieś pomówienia

Andzik, no jak sama???? A ja? Sama z tym piwem siedzę, więc są nas dwie. Leć po winko, czy co tam lubisz
Stary 2012-06-30, 19:25   #15214
kasikkk87
Zadomowienie

anik no jasne trzeba odreagaowac

juz nie dlugo wplacasz pieniazki coja tezobym tylko dobrze przelew zrobila hahah

dziewczyny znacie moze jakas dobra masc z antybiotykiem bez recepty???na takie trudno gojace sie hm wypryski na plecach??wyskoczylo mi pare i mnie stasznie wkurzaja bo sie zmniejszyly ale nie zniknely dziwnie wygladaja

mam kilka rzeczy tormentiol,sudocrem,masc cynkowa ale w sumie nie wiem co najlepsze...doradzcie:c mok:
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 19:32   #15215
Agatau88
Zakorzenienie

Miałam taki okres ze pokasowałam albumik. Zrobie teraz nowy jak przeszyję szwy
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 20:23   #15216
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie, POUKŁADANA . Sama jestem zdziwiona, ale ostatnio miałam mnóstwo stresów, więc musiałam jakoś odreagować. A najśmieszniejsze jest, że po pijaku śpiewałam sobie: "Będę miała cycki, będę miała cycki...", aż mąż musiał mnie uciszać, żeby sąsiedzi nie słyszeli, bo na podwórku byliśmy. Ale ja tego nie pamiętam, więc uważam to za jakieś pomówienia
Heeeeh, nie wierze, po prostu nie wierze!!! Cuda, normalnie cycki, nawet te przyszle, sa w stanie wyczynic z nami CUDA !!!

Cytat:
Andzik, no jak sama???? A ja? Sama z tym piwem siedzę, więc są nas dwie. Leć po winko, czy co tam lubisz
OK, to ja dzis cos mocniejszego: soczek malinowy, troszke wodeczki i woda sodowa. Co z tego bedzie nie wiem.... ale pyszne jest!
Anik, sama z piwkiem siedzisz? Na dworze? Ciekawe co dzis zaczniesz spiewac? I kto Cie uciszy
Moje kochanie jak dzis wieczorkiem zadzwoni do mnie to bedzie mial ubaw jak zaczne z nim po takich kilku driniach nawijac od rzeczy

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
dziewczyny znacie moze jakas dobra masc z antybiotykiem bez recepty???na takie trudno gojace sie hm wypryski na plecach??
Cholender, jest cos takiego. Zapomnialam nazwy. Sprzedaja w aptekach w malenkich saszetkach. Kombinacja antybiotyku, sterydu i czegos antygrzybiczego. Tzw "od glowy bolenie i kuski stojenia" Szlag, nie moge sobie przypomniec ale jak zapytasz w aptece to napewno beda wiedzieli. Zawsze kupowalam to dla psa jak cos sie dzialo... Eeeee, jak to sie nazywa? Aaaaa, juz wiem, Alzheimer!

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-30 o 20:26
Stary 2012-06-30, 21:06   #15217
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Heeeeh, nie wierze, po prostu nie wierze!!! Cuda, normalnie cycki, nawet te przyszle, sa w stanie wyczynic z nami CUDA !!!

OK, to ja dzis cos mocniejszego: soczek malinowy, troszke wodeczki i woda sodowa. Co z tego bedzie nie wiem.... ale pyszne jest!
Anik, sama z piwkiem siedzisz? Na dworze? Ciekawe co dzis zaczniesz spiewac? I kto Cie uciszy
Moje kochanie jak dzis wieczorkiem zadzwoni do mnie to bedzie mial ubaw jak zaczne z nim po takich kilku driniach nawijac od rzeczy

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cholender, jest cos takiego. Zapomnialam nazwy. Sprzedaja w aptekach w malenkich saszetkach. Kombinacja antybiotyku, sterydu i czegos antygrzybiczego. Tzw "od glowy bolenie i kuski stojenia" Szlag, nie moge sobie przypomniec ale jak zapytasz w aptece to napewno beda wiedzieli. Zawsze kupowalam to dla psa jak cos sie dzialo... Eeeee, jak to sie nazywa? Aaaaa, juz wiem, Alzheimer!
tylko nie wiem czy tu bedzienie jestem w pltribiotic o to chodzilo??raz mialam ale nie wiem czy to skuteczne...
Stary 2012-06-30, 21:23   #15218
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
tylko nie wiem czy tu bedzienie jestem w pltribiotic o to chodzilo??raz mialam ale nie wiem czy to skuteczne...
Tak! Dokladnie o to! Uff... Kasikkk, ale jesli juz stosowalas i nie zadzialalo to nie ma sensu powtarzac. Moze jakas kwarcoweczka albo po prostu, w weekend, na sloneczko plecki wystawic trzeba?

Stary 2012-06-30, 22:52   #15219
gwendolinka
Zadomowienie

Jeeeeezu !!! Jakie mam stroje piękne! Hihi Muszę zrobić jutro fooooootki!!! KUPIŁAM DWA... ALE TERAZ SOBIE MYŚLĘ ZE W BIAŁYM NIE USZTYWNIANYM TO NAWET LEPIEJ bo widać sutki i jak to dziś moja kolezanka określiła "widać że nie oszukane" a w gąbkach to "można mieć wątpliwości bo widać ze push up" tak więc iiiiiidę na plażunię z moim Alvarem w białym kostiumiku sialalalalla .... Hihi ale MI SIE MOJE STROJE PODOBAJĄ!!!

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 22:59   #15220
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Hm... sanepid, chyba nie kojarzę. Ja teraz głownie we Wrocławiu przebywam a w domu to tak od święta bywam. Ciekawe czy żeśmy się kiedyś przypadkiem spotkały : )

Sif - nie wiem jaką masz figurę ale 370 to taki rozmiar po środku więc myślę, że powinnaś być zadowolona. Mówiłam o takim stanikowym F, nie wizualnym : )

Gwen - szkoda, że Twoja radość nie jest zaraźliwa bo mi jakoś tak smutno od paru dni... Chciałabym gdzieś wyjechać i nie mam z kim...
No jakie smutno jak napisała Gwen- 3 dni i starczy. Lato przyszło- mam nadzieję, że Cię dostroi odpowiednio. Dekoldzik duży i może na piffko wieczorkiem A tak w ogóle może jakieś zdjęcia nowe na basenik chodzisz więc z pewnością nie poznamy ich teraz.
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Przyjezdzaj do mnie nad morze! Ja ci pokażę jak mu się tu smucimy
Kuuuuuurde! Nie mozna se dołować ...ja mówie zawsze: W każdym razie, nie dłuzej niż 3 dni!!!!

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

wu tu się przestańcie przekomarzać
a "Tajemniczy Don Pedro" mi się podoba. Romantycznie, tajemniczo i nawet bym powiedziała ...z taka nutką DEKADENCJI....
no tak - z nutką dekadencji
Smutki z Gwen, nad morzem - to nie osiągalne.
I co, jak dzisiejsze poranne zakupy?

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Na poczatku napisze że tez mam doła jestem przeziebiona z nosa leci nie dam rady gadac i jestem w dzikiej rozpaczy biore rutinoscorbin ale co mi to da? dziewczyny co moge za lekarstwo łyknąc?musze wyzdrowiec bo chyba zejde na zawał

gwen dawaj do Warszawy a co zrobimy moim cycuniom imprezke powitalną ale by sie ucieszyły

Mya nie wiem czy wyniki dobre własnie wysłałam emaila do doktora i czekam na odpowiedz z niecierpliwościa ale jeden wynik mnie martwi bo jest cos wysoki
Oj Olivko- spokojnie, masz jeszcze 13 dni - będzie dobrze. Możesz brać jeśli potrzebujesz appap do tego rutinoscorbinu. I nie stersuj się tak!!!!!!!!!! bo to najbardziej nam szkodzi przed operacjami. Hihi najlepiej umysł zająć czymś teraz- jakiś egzamin komunia dziecka przeprowadzka albo wiem!!! remont sobie zrób to Cię tak zajmie, że Ci będziemy musiały przypomnieć o operacji
Cytat:
Komentowac nie bede bo nawet fatygi szkoda. Uprzedzilas sie do mnie bez powodow juz na dzien dobry i jestes w tym konsekwentna. No coz, Twoje prawo. Co do zasad, ktorym lubisz byc wierna, jak piszesz, to niestety, na moim przypadku widac, ze sa bardzo zmienne. Tez Twoje prawo.

Ciesze sie, ze w koncu napisalas o wszystkich wymiarach, a nie tylko o objetosci implantu. Nauki nie ida w las! Gratulacje! [COLOR="Silver"]
Karramba, nie ma co się spianć Jak Ty analizowałaś każde moje słowo to ja Cię po prostu ignorowałam I to Ty od początku się mnie uczepiłaś jak rzep-napisałam "spacer" i musiałam potem tłumaczyć ile to kroków i w jakim tempie - baw się dobrze nadal
A w myśl tego co kiedyś tu ktoś napisał "że każda normalna pacjentka po kilku tygodniach po operacji znika z forum" Ty już i tak pewnie po woli pakujesz walizki

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Jeeeeezu !!! Jakie mam stroje piękne! Hihi Muszę zrobić jutro fooooootki!!! KUPIŁAM DWA... ALE TERAZ SOBIE MYŚLĘ ZE W BIAŁYM NIE USZTYWNIANYM TO NAWET LEPIEJ bo widać sutki i jak to dziś moja kolezanka określiła "widać że nie oszukane" a w gąbkach to "można mieć wątpliwości bo widać ze push up" tak więc iiiiiidę na plażunię z moim Alvarem w białym kostiumiku sialalalalla .... Hihi ale MI SIE MOJE STROJE PODOBAJĄ!!!
no nie mogę- a Alvaro jakie ma kąpielówki
Dawaj nam tu focie bo jestem strasznie ciekawa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I ja też właśnie lubię jak widać cycki a nie kształty stanika.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 23:08   #15221
Gipsy
Raczkowanie

Mya - dziś już mi trochę lepiej Oj, sesja była to się o cyckach nie myślało, nie bij Cyknę jakieś fotki w następnym tygodniu, obiecuję. Wydaje mi się, że się trochę do siebie zbliżyły

Gwen - czekam na te fotki z niecierpliwością Ja sobie wczoraj stanik na przecenie kupiłam w H&M. Też się podjarałam jak zamiast A wzięłam C i to jeszcze bez 2 warst gąbki jak dawniej

patrycjaw1989
- ja mam szerokość 11cm a pod biustem ok. 72 i mam dość spory odstęp więc zastanowiłabym się nad szerszymi implantami na Twoim miejscu.
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-30, 23:14   #15222
anne001
Raczkowanie

Kasiikk i andzikus, pewnie to tribiotic, super masc, mozna na sztuki kupic ok 1,50 szt. osobiscie bardzo poleacam
Stary 2012-06-30, 23:20   #15223
gwendolinka
Zadomowienie

a zrobię! tylko nie ma mi kto zrobić. a samej to telefonem guUUUUpio a aparatem to jak samej? kurde cięzka sprawa ...pewnie zrobie znów komputerem kamerką z garami w tle ... No sorry kurde, nie mam opanowanej techniki autoprezentacji

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Powiem tak.... Jeden jest na prawdę eeeeextra! bialutki miękki z brazowymi sznureczkami do tkorych są poprzyczepiane takie złote metalowe ozdóbki w kształcie listków i piórek NA BOGATO

Drugi czarny push up na szyję, z taką jakby łuską jakby z folii połyskującej

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-30, 23:41   #15224
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=Littaleya;35025832]
Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość

Andzikus. Słonko , tu jest wiele sympatycznych dziewczyn , mniej złośliwych za co należy im sie

Maya Diva jesteś często pomocna dla wielu dziewczyn , zawsze mozna na Ciebie liczyć i za to rownież i ja Ci dziękuje . Ale niestety często widzę tu na forum takie sytuacje że kpisz z dziewczyn . Wybacz że nie wszystkie wiemy tyle co Ty ! Do mnie rownież sie uprzedzilaś , podejrzewasz dziewczyny o jakieś szpiegowanie tworzenie teczek?! . Wogóle nie obchodzą mnie Twoje prywatne posty i nie dlatego jestem na forum , Chyba czasami trochę Cię ponosi
A czemu tak sądzisz?? wyjaśnij mi to proszę bo nie wiem o czym mowa?czemu piszesz, że się do Ciebie uprzedziłam? Temu , że nie przyjęłam Twojego zaproszenia? chyba wyjaśniłam Ci na priv dlaczego- przeprosiłam i poprosiłam o cierpliwość. Nie jesteś jedyną taką osobą- JESTEŚ PO PROSTU NOWA , pojawiłaś się niedawno i nie wiem co może być dziwnego że jestem ostrożna i nie chcę pokazać Ci moich prywatnych zdjęć.
A że nie chce rozmawiać o pewnych sprawach? też to wytłumaczyłam.

Co do szpiegowania i tworzenia teczek (ładnie to napisałaś w moim poście było to ujęte żartobliwie ) oraz do prywatnych wiadomości - wiesz te co to robiły napisały do mnie w pierszej prywatnej wiadomości tak: Cześć. Chce Twoje privy zanieść do mojego lekarza i po to tu się pojawiłam. Możesz napisać coś na niego bardzo Cię proszę- bardzo byś mi pomogła a sobie zaszkodziła Z góry dziękuje

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
a zrobię! tylko nie ma mi kto zrobić. a samej to telefonem guUUUUpio a aparatem to jak samej? kurde cięzka sprawa ...pewnie zrobie znów komputerem kamerką z garami w tle ... No sorry kurde, nie mam opanowanej techniki autoprezentacji

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Powiem tak.... Jeden jest na prawdę eeeeextra! bialutki miękki z brazowymi sznureczkami do tkorych są poprzyczepiane takie złote metalowe ozdóbki w kształcie listków i piórek NA BOGATO

Drugi czarny push up na szyję, z taką jakby łuską jakby z folii połyskującej
No ale mam nadzieję, że zdjęcia jednak będą- a nie tylko opisik Może podjechać Ci focie zrobić

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Mya - dziś już mi trochę lepiej Oj, sesja była to się o cyckach nie myślało, nie bij Cyknę jakieś fotki w następnym tygodniu, obiecuję. Wydaje mi się, że się trochę do siebie zbliżyły

Gwen - czekam na te fotki z niecierpliwością Ja sobie wczoraj stanik na przecenie kupiłam w H&M. Też się podjarałam jak zamiast A wzięłam C i to jeszcze bez 2 warst gąbki jak dawniej

patrycjaw1989
- ja mam szerokość 11cm a pod biustem ok. 72 i mam dość spory odstęp więc zastanowiłabym się nad szerszymi implantami na Twoim miejscu.
O widzisz- "trochę lepiej" to już coś a nawet sporo! Wiem, wiem że sesja była. No ale teraz już nie ma a do września kawał czasu. Więc rób focie i się chwal pół roczku to super czas dla piersiątek- zaczynają dorośleć i pięknieć w oczach Masz takie skarby pod bluzeczką a się smutasz samiutka w domku - no jak tak można w ogóle
A i oczywiście ten staniczek tez cyknij- Ty zawsze takie fajne wynajdzisz że w ciemno stawiam, że ten też jest super

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-06-30 o 23:44
Stary 2012-06-30, 23:53   #15225
gwendolinka
Zadomowienie

Właśnie jak się można smucić z takimi super panienkami

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-01, 00:24   #15226
belseno
Zadomowienie

Dziewczyny czy to normalne, że pod spodem piersi nie mam czucia?
Stary 2012-07-01, 00:33   #15227
anne001
Raczkowanie

tak, normalne to odrętwienie od cięcia.
Stary 2012-07-01, 00:38   #15228
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
tak, normalne to odrętwienie od cięcia.
a ile ono może trwać?
Stary 2012-07-01, 00:40   #15229
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to normalne, że pod spodem piersi nie mam czucia?
Normalne - będzie dobrze z czasem, czucie powróci. Potem zalecimy Ci stymulacje- to pomoga No ale to za kilka tygodni dopiero

Stary 2012-07-01, 00:42   #15230
anne001
Raczkowanie

dr nie powiedział.ale ma minąć, Ja jestem juz 19dni po operacji i nadal nie czuję,choć juz coraz mniej.
Stary 2012-07-01, 00:43   #15231
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
a ile ono może trwać?
Nawet pół roku.
Niestety czasem czucie całkowicie nie wraca- Pan dr Cię chyba uprzedzał o tym? To są sporadyczne przypadki- no ale są.

Stary 2012-07-01, 00:52   #15232
anne001
Raczkowanie

mnie uprzedzał,ale tak jak piszesz, to sporadyczne, więc nie ma co myśleć o tym, ale że aż pół roku to sie nie spodziewałam. myslałam że prędzej... a możecie mi pomóc w tych wymiarach?? mam 12x11,3 i projekcja 5,1 co to oznacza?? jaki to profil?? czy moje piersi będą widoczne w bieliznie,blisko siebie czy nie?? nie mogę przestac o tym myśleć.
Stary 2012-07-01, 01:12   #15233
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nawet pół roku.
Niestety czasem czucie całkowicie nie wraca- Pan dr Cię chyba uprzedzał o tym? To są sporadyczne przypadki- no ale są.
tzn. z tym czuciem to myślałam, że to tylko sutek dotyczy czyli, że na piersi tez może się zdarzyć, że nie wróci?
Oczywiście ja zakładam, że u mnie wszystko będzie ok i że oprócz zdrowych, ładnych i jędrnych piersi będę miała jeszcze z tego przyjemność dopytuję co by w panikę za wcześnie nie popadać

anne no przecież już Ci ten biust widać i to całkiem sporo go masz Co Ci teraz po tych wszystkich parametrach? Ja do tej pory moich nie znam ale naocznie widzę, że jest nieźle i namacalnie też mi się podoba a co do zbliżania to chyba odpowiedni biustonosz i jakieś ćwiczonka mogą pomóc ale to bardziej doświadczone dziewczyny cos doradzą.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-01 o 01:20
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 01:26   #15234
anne001
Raczkowanie

sutek to częściej dotyczy dlatego się o tym mówi, ale to co Ciebie dręczy zdarza się baaaaaardzo rzadko. tez nie mam czucia wiec jak widzisz,we dwie mamy marne szanse zeby tak zostało mam nadzieje

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

sutków znaczy

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

[QUOTE=belseno;anne no przecież już Ci ten biust widać i to całkiem sporo go masz Co Ci teraz po tych wszystkich parametrach? Ja do tej pory moich nie znam ale naocznie widzę, że jest nieźle i namacalnie też mi się podoba a co do zbliżania to chyba odpowiedni biustonosz i jakieś ćwiczonka mogą pomóc ale to bardziej doświadczone dziewczyny cos doradzą.[/QUOTE]

kurcze, Ja tego tak jakośnie widzę... ciagle wydają mi się nie takie... jestem bardzo niecierpliwa,i dlatego pytam co moge oczekiwac
Stary 2012-07-01, 02:10   #15235
Sif
Raczkowanie

Cytat:
Sif - nie wiem jaką masz figurę ale 370 to taki rozmiar po środku więc myślę, że powinnaś być zadowolona. Mówiłam o takim stanikowym F, nie wizualnym : )

Jak się odważę, to wrzucę jakieś zdjęcie figury i cycków

Cytat:
Nie wiem czy u Ciebie się sytuacja zmieniła ale jeśli nie, to planuj pobyt poza domem na 2 tyg. Teraz na 100% wiem, że nie byłoby szans na ukrycie tego przed domownikami

Czyli zwykle 2 tyg. wystarcza na to, by w miarę dojść do siebie?

Cytat:
Sif, z Twoich implancików wyjdą fajne średniaczki, nie za duże ale i niemałe . Biustonosze pewnie jakieś 70 E lub ciaśniejsze 65 F, ale wizualnie piersi będą mniejsze, bez obaw
Ja mam mieć 380 cc, więc wyjdą bardzo podobne. Taki implant, jaki wybrał Ci dr ma też mune ( ona ma model 410 MX, nie wiem, jakie są Twoje).

Dzięki kochana za info Widzę że jest duża szansa na to, by cycuszki wyszły takie jak chcę
Widziałam że mune też ma Allergany, ja też będę mieć 410 MX, ale nie zwróciłam uwagi na to, że ona ma właśnie 370 (co to znaczy "cc"? wszystkie cycolinki mają to w podpisie ).

Cytat:
Myślę, że to jednak od basenu .
Ja pływam jak sześciolatka, najchętniej to bym z rękawkami pływała, i pewnie na początku na basenie sensację i dzikie śmiechy będę wzbudzać, zwłaszcza wśród ratowników

Wśród ratowników to będziesz inne emocje wzbudzać

Kiedy po operacji można zacząć chodzić na basen? Bo jak rozumiem, jest to wskazane by "mięśnie puściły" (co to znaczy? znów nie wiem ).

Cytat:
mam kilka rzeczy tormentiol,sudocrem,masc cynkowa ale w sumie nie wiem co najlepsze...doradzcie:c mok:

Może spróbuj jeszcze pasty Lasarra, to wprawdzie nie jest antybiotyk tylko pasta cynkowa z kwasem salicylowym, ale dobrze działa na różne wypryski. Chyba że to są ropne krosty, to wtedy pewnie konieczna będzie maść z antybiotykiem

A ja mam teraz problem z kupowaniem ciuchów Bo nie wiem czy na górę kupować S, tak jak do tej pory, czy M/L, no bo jak cycki będą większe...

Edytowane przez Sif
Czas edycji: 2012-07-01 o 02:11
Sif jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 09:48   #15236
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Normalne - będzie dobrze z czasem, czucie powróci. Potem zalecimy Ci stymulacje- to pomoga No ale to za kilka tygodni dopiero
A mi mogłabyś napisać na czym to polega taka stymulacja?
Stary 2012-07-01, 09:53   #15237
Olivkaa200
Zakorzenienie

Olivkaa200 12.07 - 12
anika75 16.07 - 16
kasikkk87 23.07 - 23
patrycjaw1989 02.08 - 28
Sif 20.08 - 51
Lenkii 06.09 - 75

Cześć dziewczynki

Oczywiście wszystko idzie nie po mojemu. wyniki zle, nie wiem mam powtórzyc ale co mi to da?jak zle sa to i zle beda

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 10:10   #15238
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Tak! Dokladnie o to! Uff... Kasikkk, ale jesli juz stosowalas i nie zadzialalo to nie ma sensu powtarzac. Moze jakas kwarcoweczka albo po prostu, w weekend, na sloneczko plecki wystawic trzeba?
ale ja tylko raz na twarz to wzielam nawet nie pamietam czy to skutecznea slonca u nas nie ma
poza tym to jakos po opalaniu mi wyskoczyloale dzieki za rady
Stary 2012-07-01, 10:10   #15239
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczynki

Oczywiście wszystko idzie nie po mojemu. wyniki zle, nie wiem mam powtórzyc ale co mi to da?jak zle sa to i zle beda
Powtórzyc zawsze warto, bo nie znaczy to ze jak dnia X były takie to dnia Y beda takie same
Stary 2012-07-01, 10:17   #15240
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Kasiikk i andzikus, pewnie to tribiotic, super masc, mozna na sztuki kupic ok 1,50 szt. osobiscie bardzo poleacam
ok zakupie znaczy wysla mi

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Olivkaa200 12.07 - 12
anika75 16.07 - 16
kasikkk87 23.07 - 23
patrycjaw1989 02.08 - 28
Sif 20.08 - 51
Lenkii 06.09 - 75

Cześć dziewczynki

buu ale co masz dokladnie zle??pokazalas je lekarzowiii??co powiedzial???

ja podobne bardzo wyniki do tego co prosila dr robilam w tamtym roku w wakacje plus wiele wiele innych i wszystko bylo ok jestes pozytywnie nastawiona hahaaa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości)

Zasady wysyłania wiadomości