|
|
#2281 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.28
dziękuję za odpowiedź
)
|
#2282 |
|
Przyczajenie
|
.
Naprawde nie rozumiem tej polityki. I coraz bardziej mnie to wk****[/QUOTE] Polityka ich jest taka a nie inna gdyż chcą naciągnąć konsultantki na dodatkowe zamówienia. Rzucą perfumę w promocji za 20 zł, a wiadomo, że trzeba zamówi za minimum 50 zł. Wszyscy już zamówili co chcieli, więc teraz albo kogoś trzeba na coś jeszcze naciągnąć albo samej dobrać coś niekoniecznie potrzebnego. Taka promocja nie może się przecież zmarnować. |
|
|
|
#2283 |
|
Raczkowanie
|
a może bardziej tym samym adresie. U mnie na poczcie tak jest, że jak jest coś dla mnie wydają mojej babci- ma ten sam adres a inne nazwisko, a mojemu mężowi nie wydadzą- chociaż ma to samo nazwisko a już inny adres.
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko zależy od poczty i pewnie tamtych kobietek co pracują U mnie na poczcie nie wydają nikomu z innym nazwiskiem, nawet jeżeli adres ten sam
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i może odebrać.P.S. tonia, a cóż tak odejmujesz?
|
|
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że pewnie powinnam używać, ale mam skórę całkowicie gładką (mieszaną), a że leniwa jestem to jakoś nic mnie do tego nie zachęca.---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2287 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wpisz numer przesyłki otrzymany w smsie na stronce http://sledzenie.poczta-polska.pl/ Ja za każdym razem jak zamawiałam z odbiorem na PP to miałam paczkę dzień wcześniej niż było to wskazane w smsie ( a zamawiałam już z 5 razy). |
|
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh miałam pecha
osoba pakująca niestety nie umie doliczyć do 21 dostałam 16 katalogów tylko, jeszcze dziś nic nie załatwię muszę do poniedziałku czekać żeby zadzwonić ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Dziś święto paczki ![]() Wzięłam z demo kuracje i peeling Solutions (kejti ty kusicielko Bałam się że efekt chłodu będzie jakiś większy na szczęście nic nie czuje praktycznie, osobiście tego nie lubię (peeling zielony Clearskin aż oczy szczypie) Zobaczymy z czasem jak efekty, o ile będę systematyczna :P Błyszczyk za 1zł opłaca się tylko za 1zł na pewno będę go odradzała klientkom jest szczerze beznadziejny, lepsze są z CT, jedyny plus słodki w smaku Balsam Kwiat Wiśni fajny taki "suchy" na lato idealne, miałam kiedyś truskawkę z Naturalsa ale w zimie się nie sprawdzała więc przestałam używać, teraz mam MM Spa ale z kolei teraz się czuję od razu "brudna" bo zostawia warstewkę tłustą, zostawię go na chłodniejsze dni ![]() Miami Party ładne nawet bardzo, (mi osobiście przypominają balsam Róża i Brzoskwinia który nazywam marmoladowy bo tak mi pachnie :P ) i o dziwo trwałe nie tak jak te beznadziejne Summer White i Hawaii |
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ten peeling jest mało wydajny jak dla mnie![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() mój limit na kosmetyki i jego chudnięcie
|
||
|
|
|
#2290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, ja nie dostałam, ale kupowałam tylko 2 rzeczy, a ogólnie ja ich dostałam ponad 20 więc mi nie są potrzebne. Leżały na ladzie to chyba można sobie brać po prostu.
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2294 |
|
Przyczajenie
|
ja zamawiałam w piątek do 11 a paczka była we wtorek po 11, ale chyba mieli ja wcześniej bo już w poniedziałek pani z poczty dzwoniła czy nie mogłabym odebrać z głównej a nie swojej bo źle trafiła, ale odbiór niestety dopiero we wtorek
|
|
|
|
#2295 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cytat:
I na Sarunieczce też widzę beże i brązy. Może to też kwestia interpretacji koloru brudny róż?
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie wiedziałam jak to ując w słowa ) Dlatego napisałam ze najlepiej próbki, bo dla rożnych osób brudny róż może oznaczać co innego
|
|
|
|
|
#2297 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
no dla mnie szminka Latte jest beżowo-różowa,ale nie beżowa dla mnie beżowa szminka to np.z potęgi koloru Never so Nude,z UCR Cappuccino-to są beże szminka Latte wpada w róż,a dokładnie ma ten sam odcień co usta-moje są różowawe jednak
|
|
|
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale twój różowy kolor ust na 100% jest inny od np. mojego różowego koloru ust. I u ciebie Latte pewnie stapia się z ustami, a u mnie odznacza się bardziej na brązowo/nude niż różowo ![]() Wszystkie te szminki, które wymieniłaś u mnie ani trochę nie wyglądają na różowe. A np Pout u mnie wygląda naturalnie a u Ciebie pewnie by się odznaczała jako barbie róż.
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2012-07-01 o 13:33 |
|
|
|
|
#2299 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Dla mnie to zimne beże z domieszką różu. Mam na przykład uwodzicielkę Nude Perfection i dla mnie to jest śliczny zimny beżyk, nudziak z domieszką różowego. A brudny róż to dla mnie róż zakurzony, z domieszką beżu, kakao... ale jednak róż.A i tak wszystkie nasze interpretacje blisko ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
(ciemne różowe) i beże u mnie wyglądają jak beże. Natomiast niektóre jaskrawe róże strasznie barbiowato.
|
|
#2300 |
|
Zadomowienie
|
CZeść
![]() Mam pytanko: Jak nie zamówię nic z katalogu 10/2012 to czy dostanę następny katalog czy jak to będzie?
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja dodam swoje trzy grosze co do kolorów
U mnie Nude Perfection Uwodzicielki to ciepły brąz. Mam bardzo jasną cerę, filtr 50+ cały rok, a usta ciemnoróżowe.
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
To jest właśnie problem, bo nie przysyłają. U mnie nie ma COKU, więc jeśli opuszczę katalog jestem pozbawiona katalogów... Niby jakieś biuro Avonu mam, ale nawet jako konsultantka mogę sobie kupić katalog- 3 zł za sztukę
|
|
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie ta szminka to praktycznie zero koloru, minimalny beżowy połysk jak dużo użyję... Cerę mam pewnie jaśniejszą a usta też ciemnoróżowe. Byłam strasznie rozczarowana brakiem koloru tej szminki...
|
#2306 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedy byłam nieaktywna, to mi przysyłali sam katalog, ale już pod koniec obowiązywania.
|
#2308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2309 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

)

U mnie na poczcie nie wydają nikomu z innym nazwiskiem, nawet jeżeli adres ten sam

osoba pakująca niestety nie umie doliczyć do 21 dostałam 16 katalogów tylko, jeszcze dziś nic nie załatwię muszę do poniedziałku czekać żeby zadzwonić

ale jeśli mówisz, że to róże to się zdecyduję
) Dlatego napisałam ze najlepiej próbki, bo dla rożnych osób brudny róż może oznaczać co innego